Torsdag

Godmorgon!

Idag är det ju den 30:e juni, sista dagen på denna månaden. Juni har gått så fort. Min första hyra har blivit dragen från kontot också, nu börjar man känna att det är på riktigt. Imorgon får jag nycklarna och allt jag behöver, för det första som ska göras imorgon är att min ena vägg ska målas vitt (just nu är det en fondvägg, mörkbrunt). Den passar inte alls in i min inredning nämligen, men det kommer gå fort att göra. Flytta över de flesta lådorna, och sen låta det vara tills på söndag. För på lördag är det jobb stor del av dagen, och på söndag så ska säng m.m flyttas över. Att få inreda mitt helt egna är nog det jag längtar efter mest. Shabby Chic är the keyword för min inredning och jag hoppas det blir riktigt bra.

Nu kl 11 ska jag sjunga på en begravning en liten bit härifrån, sen ska jag hem och fixa och göra mig iordning, för ikväll är det TOTO-konsert i Köpenhamn. Pappa kunde inte då han fick ett jobb, men en gemensam musikvän ska hänga på istället, blir bra ändå.

Äta upp frukosten kanske och ge sig iväg får det nog bli. Hörs senare! ♥

Jobb

Nu ska jag mot jobb.

Men detta ni kommer se nedanför är det jag har umgåtts med hittils idag... min lilla tokiga Ida, haha. ♥


Because I love life... ♥

Solen....

Jaa, det är så fint väder och det är ljuvligt. Men jag kan inte rå för att hata när det verkligen steker och man inte vet vad man ska ha på sig. Jag som är kritvit i hyn och inte mår bra av att vara i direkt solljus har ett mindre h-vete. Sjukt svårt.. men vågar ju inte röra sig heller för då kanske man svettas ihjäl. Haha.

Detta ska dock trotsas idag. Jag ska hämta upp Ida på stationen, ner mot caféerna, fixa fika, och sen ner mot parken och vidare mot citadellet där vi kanske tar en promenad. Ida är ledig, jag börjar kl 16, så man har ju hela dagen på sig. Rätt skönt.

Dags att dra iväg! :)


Lite halv nyvaken ännu.. men snart blir det frukost!

I open my lungs, to breathe in forgiveness and love.

Lucy's

Godmorgon!

Unnade mig att sova lite längre idag. Var rätt skönt faktiskt.

Idag jobbar jag från kl 16 fram till stängning ikväll, och första jobbdagen på över en vecka. Känns bra. Man blir lätt alldeles för rastlös hemma också, haha. Med tanke på hur fint vädret är hoppas jag på mycket att göra då det är tisdagsträff idag. Tiden går ju alltid så sjukt mycket fortare om man har mycket att göra, att bara stå kan jag inte...

Förresten, de som känner mig vet att jag är världens chokladnörd... Marabou, Cloetta... allt. Love it. Men även jag kan ibland känna att det blir för mycket och vill vara lite duktigare, men mörk choklad har aldrig lockat mig. Inte tyckt det varit så gott. Men igår fick jag infall och kände för det, och hittade Lindt med lite kola smak. Behöver jag berätta att jag lyckades kränga upp alt själv under hela gårkvällen? Det var SÅ gott. Rekommenderas starkt om man vill ha ett alternativ till sina chokladintag.. haha.

Göra sig iordning inför jobbet, och försöka hitta lite syre någonstans. :)

George Michael

Eh... okej.

Någon som vill hänga med mig på en utav de tre konserterna George Michael håller på Jylland i Danmark i slutet av augusti/början av september? Ca 1000 spänn för en biljett. Han är bara så fantastiskt grym. Känns som om det kan vara sista turnén han gör också... åh, JAG VILL. Men inte själv.

NÅGON?

Energy!


Vilken dag det blev! Toppenväder. Lunch med Ida, strålade samman med min grymt duktiga vän Robert för en fikan, sen var Ida tvungen att jobba, så vi hängde ihop i Malmö ett tag till innan jag var tvungen att dra hem på möte. Robert är en fantastisk sångare, och han får mig verkligen att dö av skratt hela tiden.. haha, fantastisk människa. Håll utkik, Robert Lukian. Född -93, underbar personlighet och en musikalitet to kill for. Wail-kungen deluxe, hehe.

Mötet gick iallafall bra. Människor jag verkligen trivs med, men får ju inte säga alltför mycket om det som är på gång. Men måste erkänna att det känns lite som om man har hittat "hem". Det känns jag. Till mer än 100%. Lyckan sprider sig genom kroppen, och till sensommaren får ni hålla lite utkik, då händer det lite grejer här, och bloggen kommer vara det stället jag delar med mig om detta av först, såklart!

Nu ska jag sjunga järnet här hemma. Det var längesen man rev av någonting. Nu så!

Btw. Såg ju Burlesque. Jag är frälst. Älskar den kvinnan. Haha!

Men, kom igen!

Nu börjar jag bli riktigt trött på människor fyllda med bullshit. Varför finns det så många? Ouch. Tur att man kan ta lite lätt på saker och ting, men vad många nitar man ska behöva gå på?

Nu ska jag snart iväg till Malmö och luncha med min Ida, sen kl 16.30 är det dags för ett möte... blir väldigt spännande. Håll tummarna för mig fast att jag inte kan berätta vad det är!

Nu drar vi av ett leende, för vädret är fint, och livet SKA leka. Så är det bara.


Life... ♥

Vissa saker gör man bara inte...

Bara jag som känner att jag måste hålla handen på hjärtat, ställa mig upp och få en tår i ögat för att man blir så glad?

Okej, ska inte överdriva. Men glad blev jag när jag såg DENNA artikeln med Europe. Haha, den är bara så klockren, in every way. Jag dissar härmed inte alla program osv, utan det är för att de faktiskt står på sig. Det är grymt.

Gick bra idag med Ida. Hade det lika underbart som alltid, dock lite väl varmt i bilen.. lånade mammas bil idag, och luftkonditioneringen är skamlig i den. Haha, fy. Stackars Ida.
Nåväl. hittade lite fint gammalt porslin till min lilla samling, sen råkade min näspiercing komma tillbaka efter alla år. Första gången var jag 13, satt i 3 år, sen togs den ut. Men nu har jag längtat tillbaka, och nu är den där. Som om den aldrig togs ut..

Rätt händelselös kväll. Men hur rastlös jag än blir, försöker jag övertala mig själv att det är SÅ skönt ibland, att inte behöva göra någonting.. någon mer än jag som är sådär sjukt rastlös och alltid vill vara på språng?

Loppis!


Godmorgon!

Fin dag vi har utanför fönstret. Jag tänker då inte sitta inne! Drar med mig Ida ut på loppisrunda, känner för att rota i gammal skit och kanske hitta någon ny favoritpryl.

Tjo sålänge!


25 juni

Godmorgon/godmiddag!

När ni nu än vaknat idag, så hej. Jag själv klev upp rätt sent... 11.30 var den, och det var ett tag sen jag sov så länge. Det blev en nykter midsommar, men ändå kände jag mig rätt överkörd imorse när jag klev upp, haha. Åt ju som bara den igår. Alldeles för mycket laktos för min del, men jag mår rätt bra ändå. Dock blir det ingen skräpmat eller godis på länge, jag är SÅ nöjd på den biten, har blivit lite väl mycket nu under ledigheten, haha.

Känns ju såklart som en söndag idag, men det är lördag. Jag övar in lite låtar till olika uppdrag, städar lite, fixar med lite bilder.. blir en lugn dag. Imorgon tänkte jag dock dra ut på loppisrunda.

Nu måste jag fixa mat här känner jag. Lite bilder från gårdagen kanske? ♥









Midsommar!

Idag är det ju midsommar, så underbart. Hörde att det fanns 7 liter jordgubbar i kylskåpet som ska medtagas till middagen kl 16, mumsigt! Kommer säkert äta en massa grädde och få sjukt ont i magen, men... jaja, midsommar en gång om året. Haha.

Ska iväg med mamma nu en runda till Center Syd, sen hem och göra oss iordning, sen ska Ida hämtas upp. Ska bli mysigt att få fira Ida riktigt rejält idag. Vi har dock inget förutom middagen planerad, så blir ju spännande att se vart man slutar.. haha, kan bli flipp eller total flopp!

Ha en underbar midsommar ♥



Drömmar

Att göra det omöjliga möjligt med bara ren vilja, det är fantastiskt. Någon som följer sin dröm är min vän Ida, som idag gjort mig till världens stolaste kompis.

Detta blir en underbar midsommar imorgon, men först; sova.




Onsdag

Nä, nu drar jag till Malmö. Hoppas det inte regnar iallafall, för jag och Ida kör på en heldag. Idag ska jag bara leva.

21 juni 2011

Vilken dag det har varit! Haha!

Den har varit intensiv då jag suttit och blivit tatuerad från kl 10.30 - 17.00 ungefär. Tatueringen är halvfärdig, och den kommer bli sååå sjukt fin när den är helt klar, den är redan så fantastisk. Bästa Malin som skapar den ska föda om typ tre veckor, sen tar hon ledigt resten av sommaren vilket är en självklarhet, men i september igen drar det igång och då blir den färdig. Man får ha tålamod, men dem som väntar på något gott.. ser fram emot det, nu ska det som ska läkas få läka fint och bli skyddat från solen. Vågade mig t o m på lite färg, och mer kommer, för det lyfte tatueringen enormt (jaja, jag insåg det till slut), men en helt färgad tatueringen vill jag inte ha.. in nu iallafall.

Nu under kvällen har jag rensat och packat ännu mer här hemma, och sen insåg jag att jag jobbar inte mer denna veckan. Semester, wihooo! Inte jobb förrän på tisdag igen, det kommer väldigt passande må jag säga. Längesen man bara kunde slappna av, nu kan jag gå och plocka lite i mina saker och rensa i lugn och ro, och framför allt bara vara, träffa vänner.. ska bli härligt.

Nu; TV.


Utanför huset för en timme sen...

Vanilj & hallon

Nu har en hel del packats ner. Garderoben är nästan helt nerpackad.. blev x antal lådor, haha. Man hinner verkligen samla på sig übermycket. Men, nu är det äntligen läggdags. Imorgon kl 10 infinner jag mig hos Malin på Hearbreak Tattoo i Löddeköpinge, och kommer sitta där fram till kl 18. Nu ska överarmen göras, äntligen. Jag har längtat så. Ett konstverk kommer pryda min överarm tillsammans med pappas tatuering, och det kommer bli så snyggt. Kommer bli väldigt realistisk, så den kommer inte bli färdig imorgon.. alltid lite synd, men den som väntar på något gott. Så länge man börjar någonstans åtminstone!

Vill tipsa om en parfym jag köpte idag. Aldrig någonsin köpt en parfym förr, bara pappa som tagit med sig hem från taxfree osv.. men nu hittade jag en ny favorit. Jag har länge velat ha någon som luktar vanilj och hallon, och det visade sig att Britney Spears av alla människor gjort en parfym med just den doften, och den är så underbar!

Den heter Midnight Fantasy, så lite darkness är den allt fast att det är Brittan som gjort den. Bra jobbat där. Jag är supernöjd.

Godnatt. ♥

(Tack Ida för att du finns.)

Packar

Mitt uppe i flyttpackningen här. Flyttar den 1 juli, men helluuuuu vad kläder man har dragit på sig? Haha, fått ihop en hel sopsäck med kläder som knappt är använda.. oops, men dem kan bara inte hänga med alltså.

Så iförd min Slipknot-keps drar jag nu över mitt rum här hemma, och det ser minst sagt förjävligt ut, men lite kul känns det allt. Ska bli skönt när man sen fått allting på plats i sitt nya hem, känns galet.

Hade för övrigt en fantastisk kväll med min Ida i Malmö igår. Vi käkade, hängde och bara försökte glömma denna dumma och tråkiga vecka vi har haft.. har inträffat lite saker som gjort mig rätt ledsen, men livet går vidare. Daughtry's album "Leave this town" från 2009 sammanfattar rätt bra alla mina känslor iallafall det senaste dygnet. Men, det finns alltid ett ljus i slutet av tunneln, det är vägen dit som kan vara lite krävande ibland, och det känns faktiskt helt okej... man är ju iallafall hel, inte minst helt frisk.


Mindre kaos...


www.trottjej.se

Godnatt

Hemkommen från jobb, känner mig lite sliten. Men skönt att veta att nästa vecka innebär i princip inget jobb, bara på tisdagkväll efter att ha tatuerat mig hela dagen... ska ta SÅ tillvara på de dagarna och bara ta det lugnt och göra vad jag än känner för, I need it.

Började rensa lite bland kläder idag också, kan omöjligt ta med mig allting till nya lägenheten.. och oj vad mycket kläder det är jag i princip aldrig användt. Funderar på att låta vem som än känner för det komma hit och rota igenom allt, för jag kan inte behålla det ändå. Någon intresserad? Sjukt fina kläder, vissa har t o m lappen kvar, men jag orkar inte och hinner inte hålla på med tradera nu.

Nåja, läggdags nu. Imorgon jobbar jag 11.30 - 16.00, sen hem, göra sig iordning, flyttpacka lite (mycket att gå igenom), och sen ska jag till min fina Ida i Malmö för att käka middag på kvällen. Ska bli mysigt.

Godnatt ♥

Soffa!

Wii, nu ska jag iväg och hämta min nya soffa till lägenheten.. blir modellen Ektorp från Ikea. Varför? Mjuk, superskön, billig, tygsoffa och VIT. Jaja, blir den skitig är den så enkel att dra av klädseln på och kemtvätta.

Happy happy! :)


Natten till lördag

Klockan slog precis över till midnatt.

Jag kan inte påstå att jag har landat än, för det har jag inte. Jag har haft ett omtumlande dygn och det tar nog lite tid att verkligen inse vad som skett och håller på att ske.
Torsdagsmorgon klev jag på 6.55 bussen till Oslo från Helsingborg. Det var först kallt som alltid, man käkar sin macka, fixar till kudden, bäddar ner sig med skinnjackan som täcke.. rätt skönt då fodret på jackan är rätt mjukt. Man somnar, vaknar upp efter två timmar, inser att man är nära Göteborg, råkar vara vaken till Göteborg för att man får ingen ro i kroppen, efter fem minuter i Göteborg slocknar man igen då bussen drar igång och kör iväg.
Nästa gång man vaknar är man helt väck, och somnar om lika snabbt igen. Gången man vaknar därpå, då är man nära Oslo. Då kommer man förbi den lilla dalen av massa skog och upp på vägen mot Oslo Centrum där vattnet tittar fram så vackert.

Nåja, det var för sista gången. Hoppade av, tog taxi till min gamla lägenhet, flyttpackade ner det sista, och drog iväg mot jobbet. Min sista Wallmans kväll i Norge, förstår ni hur sjukt det kändes? Sen i oktober har jag varit där, och vi var igenom en riktigt tuff julperiod.. 12h/dag, 6 dagar i veckan, fullt ös hela tiden. Man står i princip ALDRIG still inne på Wallmans. Man stressar sig halvt ihjäl för att hinna ut med DEN DÄR ölen. Världens största problem i den stunden är att gästen kanske inte fick ut ölen av just mig som servitris i just den där stunden innan showen drar igång..
Men, kan man gå en bättre skola egentligen? Jag har blivit en säker servitris, jag vet vad jag gör och har fått mycket kunskaper inom yrket (aldrig gått hotell- och restaurang). Jag har fått en stresstålighet som heter duga. Jag har lärt mig att så fort en kund/gäst/publik visar sig, så har jag ett leende på läpparna. Vissa dagar kan mitt leende inte bli mer ärligt, för det känns verkligen underbart när gästerna är där, men det är i situationer som gäster sätter sig på tvären och du MÅSTE ha kvar det där leendet och inte tappa kontrollen över dig själv för att du är stressad och förbannad.. men, man lär sig. Det är rätt enkelt. Tänk på något underbart. De saker och ting i livet som är underbara, de är få, men oj så mycket större dem är än alla små skitsaker tillsammans. Konditionen och träningen ska vi inte snacka om. Det är bara guld värt.

Att sen hoppa in på så kort varsel i någon helt främmande människas roll i en showproduktion, det var tufft. Speciellt när personen i frågan är en högt respekterad och enormt duktig sångerska, äldre och så mycket mer erfaren... puh, it was tough. Men jag fixade det med. Det känns helt sjukt när man tänker tillbaka. Det gick faktiskt!
Jag har gått världens bästa skola. Skola som servitris, sångerska/artist, men framför allt... som människa. På 8 månader har jag växt enormt mycket, och jag har gått på nitar, och lärt mig saker och ting i en ung ålder av 20, som jag kanske annars inte hade lärt mig förrän jag nollar nästa gång.

Jag tackar för tiden på Wallmans. Nu ska jag bara försöka inse att det aldrig mer blir av att jag åker till Oslo med 6.55 bussen.. utan nu är jag här, och nu... nu tänker jag absolut planera för framtiden, men ska definitivt försöka leva mer i stunden. Jag öppnar ögonen imorgonbitti och vet att ett nytt liv väntar. Ny lägenhet, nya jobbet och ny livsenergi.
Nu blev det djupt, och jag tror det är dags för mig att sova nu faktiskt.
Kram på alla er fina människor som läste er igenom detta inlägg ♥


Glad.

Jag är så på väg hem!

Succé.

Lucy's gör verkligen succé. Det känns helt fantastiskt.

Idag hade vi så otroligt mycket folk. Jag om någon älskar att jobba i tempo, men det får ju aldrig bli för mycket heller, men även om vi har 50 pers samtidigt inne i restaurangen och alla behöver hjälp, känns det precis lagom...

Under dagen fick jag lite ärenden uträttade. Var hos tatueraren Malin på Heartbreak Tattoo i Malmö.. hon är sanslöst grym på realistiska tatueringar, helt fantastisk. Ska dit på tisdag.. sitta en hel dag. Ska bli sjukt spännande att se resultatet sen, can't wait. Fast.. vill man bli fin får man lida pin, lida kommer jag få göra, hehe.

Om några få timmar ska jag gå upp igen för att ta mig till bussen. Sista gången jag åker Swebus kl 6.55 till Oslo via Göteborg, och imorgonkväll är det sista Wallmans showen för mig någonsin. Känns lite märkligt det där. Sen blir det 7.50 Bus4you-bussen hem på fredag morgon, och jobb på Lucy's på fredagkväll.

Tar inte med mig datorn, för denna gången ska jag ta med mig alla mina ägodelar från Norge som är kvar, så minsta lilla möjliga packning dit.. ska ju faktiskt få med mig en dammsugare, täcken och högtalare hem... hujedamig, önska mig lycka till.

Hörs på fredag. Ha det awesome tills dess!


Finally found my life. I'm finally free.

Odium

Odium har slängt upp några fler bilder.. Schyssta kläder.

Score.

Grymt bra dag. Jobbet gick också utmärkt idag, det var fart den mesta tiden och mycket trevliga människor. Trivs enormt bra.

Kommer lite bilder nedan.

Den som kan hitta det absolut mest ovanliga för att vara mig på en utav bilderna, ska få ett marabou av mig. Men, ni måste kommentera vad ni tror att det är! Först till kvarn!



Nyvaken hemma hos Ida.


Bästa Ida ♥


De två svarta på promenad.. min lilla prins ♥ Btw, MBT-skor is the shit. Har dem på jobbet, grymt bra!

On the run

Igårkväll satt jag här hemma och hade absolut ingenting att göra. Så jag gjorde Ida sällskap i Malmö igen, sådär kl 23 på kvällen. Snacka lite skit, käka lite gott och somnade som två små barn till slut. Det var nice!

Idag gick jag upp och ringde min sångpedagog för en fika och inte sånglektion, får bli en annan dag med mer tid. Kom precis hem och ska byta om, för kl 16 - 22 är det jobb på Lucy's. Vädret skiftar lite, kan bli regn, hoppas att det inte blir så, vill ju ha lite folk på restaurangen idag! Vore trevligt.

Ha en fortsatt grym tisdag! ♥

Inspelning

Hade en fantastisk kväll med Ida igår.

Efter jobb på Lucy's drog jag hem, packade och drog iväg till Malmö. Vi möttes upp och hamnade till slut på Pizza Hut, där vi krängde pizza som bara den och skrattade oss halvt ihjäl. Bio blev bestämt också. Baksmällan del 2, och där bjöds det också på x antal skratt. Helt underbart.

Vi avslutade kvällen hemma hos Ida och bara tog det lugnt... var så längesen vi bara hängde, jag sov över hos henne och ja... har saknat det riktigt rejält.

Imorse var det dock upp vid kl 9 och bege sig iväg till Danmark för en inspelning, vilket gick toppen. Känns bra!

Är återigen hemma, men här renoverar dem för fullt.. tv:n är nerplockad och jag är redan uttråkad.. hjälp.

Fin dag och TV!

Godkväll.

Nu har jag äntligen haft lite tid och fixa med bloggen, någon som tycker det ser konstigt ut eller ser allting okej ut iallafall? Ska bara välja ny profilbild i skrivande stund.. haha.

Idag började jag jobba 11.30, men innan dess stack jag inom Elgiganten som ligger i närheten och skulle kika på en TV jag hittade på internet igår. Den var okej, men biträdet som hjälpte mig var asgrym på tv-apparater och hjälpte mig att förstå skillnaden, framförallt SE skillnaden. Han berättade om 50hz tv som den var och förklarade att den visar inte lika många bilder sekunden som en 100hz gör, och jag såg skillnaden... så enorm skillnad. Så jag lade till 1000kr och fick en grym tv med mig hem. 42" LG som ska få pryda en del av min nya lägenhet som jag flyttar in i den 1 juli, om jag längtar! Att få inreda allt preciiiiiis så som jag vill ha det, känns lyxigt.

Det bar av till Lucy's iallafall för jobb fram till kl 22, gick bra idag. Riktigt bra! Så imorgon jobbar jag 12 - 16 (öppetiderna imorgon för övrigt), sen hem, duscha och sen mot Malmö för middag och övernattning hos min fina Ida. På måndag drar jag till Danmark för en studioinspelning, lär inte ta hela dagen, för brorsan och jag ska se Baksmällan del II på bio på kvällen, ska bli sjukt roligt.

Nu är det sängen som gäller, jag lär däcka.. är så trött.


Nya tv:n... ♥

Ignorera

Ignorera att allt ligger huller om buller på bloggen. Jag behöver verkligen hjälp med en ny, fräsch och bra bloggdesign. Finns det någon som kan göra det? Jag betalar självklart för jobbet. Header finns redan färdig, jag behöver bara hjälp med att koda upp allt på blogg.se.

Anybody?

Livet

Jag bara njuter av livet en liten stund. Underbart!

Cykel

Denna dagen blev inte mycket sämre.

Åkte ner mot Ystad och träffade lite folk vilket gav en enorm energi. Ystad är magiskt, som att komma till en helt annan värld för det första, och att det sen var så fint väder var pricken över i:et.

För ett tag sen köpte jag även en gammal skrotcykel i en fin dammodell som säkert är 40 år gammal... riktigt, riktigt gammal är den iallafall. En kvinnas farmors gamla cykel hon behövde göra sig av med inför en flytt. 250kr, sen var den min, av märket DBS, danskt märke. Behövdes ny sadel och nya däck, så jag lämnade in den för reparation och idag var den färdig, blev så glad. Den är rostig, och skitig.. men det är en så grym cykel, jag älskar den.

Ikväll blir det film. Imorgon blir det 14 timmars pass på Lucy's. Börjar 11.30, lär inte komma hem förrän 2-3 imorgonnatt, så hoppas på att få somna snabbt inatt.


Gamla skrothögen, nu går den iallafall att cykla på, love it!

Underbara dag.

Haft en så fin dag.

Umgåtts med familjen, och avrundade kvällen med en liten photoshoot med brorsan som
fotograf med min lilla vovve som modell. Det var väldigt mysigt, det var vindstilla
där ute vid ängen, och vädret var bara så underbart.

Låter bilderna tala för sig själv nu, ska snart avrunda dagen, imorgon
bär det av på äventyr mot Ystad och förhoppningsvis blir man fylld med ny energi.

Godnatt! ♥



Pappa & jag på Bakken i Danmark.





Älskar dig ♥

Amanda Stiverius - The Queen

Hon är bara bäst. Så enkelt är det. Amanda Stiverius.





1 juni

Ny månad. Nytt jobb. Ny start.

Det känns oerhört spännande, man blickar framåt mot en ny vardag. Är inte det alltid härligt? Lite läskigt som vanligt såklart, men fortfarande någonting nytt.

Man kan gå omkring i en liten jacka, vissa dagar ingen alls, och känna hur man ler åt att bara vara. I love it. Imorgon är det en helt ledig dag, och det blir faktiskt en familjedag som bär av till Bakken i Danmark. Jag har inte haft lust att åka sådant på hur länge som helst, men nu ska jag och brorsan våga oss upp i de värsta tänkte vi. Jag har alltid varit en fegis, men nu känner jag mig mer manad än någonsin. Ska bli roligt, hehe.

Beställt hem lite böcker. Bland annat Ozzy's bok, ska bli spännande. Han om någon har väl levt ett crazy liv... vill även rekommendera den senaste boken jag läste ut; "Hur kunde hon?". Otroligt bra, sann berättelse.

RSS 2.0