HURRA!

Hipp hipp, HURRA!

Idag fyller min bror 17 år. Fattar ni? 17 ÅR!! Det var ju jag igår? Redan 5 år sen...åren går alltså.Det känner man verkligen. Så håller kvar vid vad jag alltid sagt, det är bara att köra på i livet och göra allt tänkbart, ångra ingenting, ångra bara det du aldrig gjorde.

Nu har jag precis varit på min morgonpromenad och ska in i duschen, sen blir det lyxfrukost!


Viktig dag

Varit en viktig dag idag. Allt har gått strålande och jag är så glad.

För övrigt så har mina katter börjat vänja sig väldigt bra vid varandra, jag är så glad. Dem är så söta ihop!

Min lilla kattunge, Tofsa, är enormt kelig. Antingen så kryper hon upp i ens famn och somnar eller så sitter hon fast på min rygg med klorna ute och jagar mitt långa hår. HAHA! Kan bara inte bli sur.

Jobba imorgon, och på kvällen blir det träning med Malin. Berättar imorgon vad vi ska hitta på för något roligt! Blir spännande.Studio

Är i studion i Ystad och jobbar! Önskar att ni kunde fått höra.. Det blir så mäktigt.

Sen ska jag hem till mina katter och se ifall de börjat vänja sig lite mer vid varandra.. Haha.

Söndag

Underbara söndag.

Umgåtts med fina vänner idag, och hunnit med många utav dem. Först ut med Malin, hade en underbar förmiddag ihop. Fick inhandlad ett par nya promenadskor och träningsbyxor (tog en powerwalk igårkväll.. sista 5 minuterna kom ett skönt sommarregn och livet kändes verkligen overkligt perfekt).

Under eftermiddagen trillade Skye, Lisa och Carro in genom dörren och med sig hade de någonting som jag längtat otroligt mycket efter... en liten fin kattunge. Har gått otroligt bra med Diesel hittils, och den lille sover hos mig just nu.

Men imorgon far jag iväg mot Ystad igen för att spela in, så idag blir det att försöka sova så tidigt som möjligt..  ♥

 

Följ Dennis Camitz

Hej fina ni!

Måste bara säga att ni måste följa min fina vän Dennis Camitz videoblogg. Han är ute på en 100dagars-turné, och det ska bli så roligt att följa. 

Är så stolt över dig Dennis. Du är så magiskt bra.


Trött tjej, hej.

Det blev en lång dag. Är just nu hemma men har inte riktigt slutat jobba. Mycket att stå i. Imorgon och på fredag jobbar jag heldagar på Lucy's, öppning till stängning, så känns som om det får bli en del kaffe.

Hade det iallafall hur grymt som helst idag! Både inspelning och plåtning gick roligt bra.. Börjar bli riktigt spännande. Bokat in en plåtning till om två veckor med en ny fotograf, hade lite idéer vi ville förverkliga både hon och jag. Superskoj!

Blev inte massa bilder idag, men en liten bild från ena studion och en liten bild från plåtningen hann jag iallafall med.

Godnatt.

Grym dag.

Kommer bli en fantastisk dag idag. Ska snart köra mot Ystad för mer inspelning och direkt efteråt till en studio och plåtas. Kommer bli himla roligt, mycket men en dröm.

Ha en fin dag alla!

Tisdag

Var i Ystad igår och spelade in. Gick strålande! Hade en fantastisk dag. Idag övar jag inför både bröllop på lördag och mer inspelning imorgon. Blir även en fotografering imorgon eftermiddag. Verkligen fullt schema men det händer mycket nu! Är så glad.

Nu ska jag iväg och köpa present till brorsan som fyller 17 år nästa fredag. Sjukt vad tiden går!

JAAAAAAA!

Jag är en lycklig tjej.

Musiken går bra. Lucy's rullar på strålande som vanligt, och för några dagar sedan fick jag ännu ett besked jag faktiskt aldrig trodde jag skulle få. 
 
Nocturnal Model Agency mejlade tillbaka på min ansökan. Det är en stor och respekterade agentur för alternativa modeller. Jag trodde det skulle stå: "Tack för din ansökan, men nej tack".

Men, det stod att jag blivit uttagen. KAN NI TÄNKA ER?! Lilla jag bara började pipa och smågråta. En dröm i mitt liv som gått i uppfyllelse. Så nu letar jag efter fotografer att boka in plåtningar med för att kunna utöka mitt portfolio. Någon som känner en duktig eller är DU en duktig fotograf? Får mer än gärna skriva till mig, hade bara varit roligt.

Herregud.. jag har knappt förstått det. Det är helt galet.. Man inser verkligen att det enda som begränsar en i sitt drömmande är en själv. Det går ju banne mig!

Nu ska jag tvätta, öva på bröllopslåtaroch bara njuta av min lediga dag, sen jobbar jag resten av veckan.

Artek Estetik

Hellooooo!


Alright. Jag lever. Men ärligt talat har jag haft mycket för mig, och för lite inspiration till att sätta mig ner här.
Men, klart jag saknar det. Är mer aktiv på t ex Instagram, awesome idé det där. Twitter och Tumblr är också trevliga medier... men, nu tillbaka till bloggen.

I förrgår besökte jag världens bästa Leena på Artek Estetik AB. Kommer ni ihåg att jag fixade min näsa? Det var dags att fylla på lite där tyckte jag, och ja.. vad ska man säga om Leena? Hon är verkligen BÄST. Den kunskapen hon besitter är det inte många som kan mäta sig med helt enkelt. Läppar, rynkor, näsa.. allt. Hon kan allt och hon är en äkta konstnär och skulpterar som bara hon kan. Jag är så tacksam för dig Leena! 

Leena har bra priser, det lär ni märka när ni söker på webben. Kontakta henne och nämn mitt namn, man blir behandlad som en prinsessa.


Tänk er, för någon som har en enda stor knöl på näsan... till att få det här.
Fantastiskt, inte sant? Knappt 3000kr är mycket bättre än 40 000... känner jag. Plus att jag har alltid varit så rädd för operationer där de egentligen faktiskt slår i sönder näsbenet. Nej, jag har hittat min perfekta lösning tack vare Leena!

För att komma i kontakt med Leena, klicka er in här på hennes hemsida HÄR!
Eller ring direkt på: 0708-14 69 14

 
 
 
 
RSS 2.0