Ny blogg.

Vet ni vad? 

Denna bloggen startades pga ett skolarbete, mitt sista projektarbete, och året var 2008... det är galet längesedan!
Det finns mycket minnen som har följt med på resans gång, men det är verkligen dags att starta på ny kula. Jag är inte samma lilla 18-åring som startade, utan jag är både äldre och visare nu. 

Min nya blogg kommer vara lika personlig, och designen kommer till en början vara detsamma, men domänet är faktiskt kortare så det kommer inte bli lika jobbigt för er att skriva in i adressfältet. Bra argument va? Haha. Jag kommer lova att vara mer aktiv där också, annars får ni skicka iväg ett mejl eller kommentera som ni brukar göra för att jag ska få tummen loss. :) 


Länken till nya bloggen hittar ni HÄR.
Den kommer heter MissEleine.
 


Halloween

Min agentur slänger varje år ihop en stor Halloween Ball i Nocturnal Agency's namn.

Den 3 november smäller det, och jag vet att det kommer bli årets händelse. Köp din biljett NU, så ses vi där.

Länk till eventet:

http://www.facebook.com/events/517078281640016/

Fortsättning...

Här kommer ett par bilder till innan jag sticker iväg på dansen ikväll! Dansar Pole Dance i Kävlinge hos bästa Lina på LL Dance Studio. Mer positiv och söt människa får man leta efter, Lina är alltid lika glad, och en otroligt duktig lärare. Alltid lika roligt varje gång.


Sneakpeak

Sneakpeak från gårdagen. Bästa Amanda Stiverius stod för både fotografering och styling. Love that woman! 

Photos

Fotograferades i söndags av fotografen Gedda. Honom hittar ni HÄR.

Det som var lite annorlunda denna gång var att jag fotograferades tillsammans med en manlig modell, Rikard Ekberg. Vad jag har sett hittils i små bilder verkade det bli riktigt bra. Delar med mig här så fort jag kan! 

Idag på schemat så ska jag iväg till min fina Amanda Stiverius och fotograferas. Kommer bli lite råare, och lite tuffare bilder än förut. Ska bli riktigt spännande! 

Ha en strålande dag!Fotograf: Gisela Ackerup

22år

Idag firar jag 22 år. Helt otroligt. Redan två år sedan som jag började på Wallmans. Fantastiskt vad tiden springer iväg.

Nu ska jag iväg och äta med nära och kära, så får ni två bilder från senaste sessionen med Gisela Ackerup. Gå in och gilla hennes facebook sida HÄR!

Peruk?

Nu till alla fotograferingar och ståhej känner jag att peruker är mer än välkomnat till min garderob. Sjukt roligt att kunna variera sig. Beställde för ett tag sen en peruk från perukbutiken. Snabb leverans, bra priser, och riktigt bra peruker speciellt till fotograferingar.


Kikat lite på denna peruken nedanför. Vad tror ni? Har en photoshoot som jag tror den kan passa rikitgt bra till.

Klicka HÄR för att komma dit.Gisela Ackerup

Tidigare i veckan var det dags för fotografering. Blev den fantastiska fotografen Gisela Ackerup. Vi valde att blanda min och hennes stil. Det fina och vackra vs. tatuerade och lite tuffare. 

Jag är nöjd. Gisela var otroligt lätt att jobba med och jag hade så roligt! Rekommenderar verkligen denna underbara tjej. Fler bilder kommer, denna här blev först ut. Hoppas ni tycker om den. Så fantastisk miljön ser ut, så var det faktiskt i verkligheten.. man kände sig som en prinsessa. 

Tack Gisela ♥
 
 

 
 

Fotografering

Igår spelades det in i studion i Ystad igen. Gick superb! Kändes riktigt bra, men tvivlade lite på mig själv först för attans så trött jag var.. jobbade sent i lördags, sen upp och vara på jobbet väldigt, väldigt tidigt igår morse, och sen iväg till studion, men det gick fint. Tur man har tagit sånglektioner i så många år och har sina knep. 

Men idag var det fotografering som gällde! Fantastiska Gisela Ackerup som jag jobbade med idag. Vi fick ihop rätt blandad kompott tror jag och det blev fantastiskt. Hon är en lätt människa att jobba med och hon är verkligen så talangfull.


Bilder kommer upp snart, men tills dess, gå in och gilla hennes facebook sida HÄR! 
Så kan ni kika på allt annat fint hon gjort hittils.
 
 
RSS 2.0