Malmö

Nu bär det av mot Malmö!

Ska umgås med bästaste Ida ikväll, ska bli mysigt.

Vill för övrigt tipsa om ett skitbra företag som heter http://www.losogonfransar.se. Grymt bra lösögonfransar (bättre än de man köper på Lindex, Kicks osv) och dem är hälften så billiga. De jag beställde hem var fyra olika för 29kr/st. Blev lite längre leverans för att det var strul i Thailand (kommer därifrån i världens sötaste paket), men det var absolut värt väntan. De mest extrema kommer bli skithäftiga på scenen. Gå gärna in och kika!

Puss på er! ♥

31 maj '10

Sista dagen på denna månaden!

Hellu, vart tar tiden vägen? Jag hinner inte med känns det som! Man är iväg hela tiden och gör allt och inget på samma gång, helt galet. Jag har en massa texter att lära mig nu innan den 27:e, samtidigt som vi ska repa i Stockholm och samma vecka blir det Sweden Rock för min del, UNDERBART. Så jag är ganska stressad och inte alls utvilad känner jag, men kroppen rullar vidare ändå...

Idag så ska papperna skrivas för mig som ska starta ett enskilt företag, känns hur häftigt som helst. Jag är väldigt intresserad av företagande, så det känns helt sjukt spännande! Mitt helt egna.. hehe.

Men, nu ska demos spelas in i studion. Min egenskrivna låt till mormor på begravningen blev väldigt uppskattad, och det värmer enormt i hjärtat. Så en enkel demo av den måste spelas in, annars blir kusinerna sura.. haha, skämt åsido!

Senare ska jag bege mig till Malmö och träffa kära Ida, ska gå ut och äta och bara ha en underbar kväll tillsammans!

Ha en underbar dag ♥

Mors dag


Grattis mamma på mors dag.

Jag älskar dig ♥

28 maj '10

Solen har gått ner.

Denna dagen har varit lång. Klockan 5 steg jag upp och vi åkte mot Östergötland för att medverka på mormors begravning. Jag sjöng min egenskrivna låt som var speciellt till mormor, "Are you really gone?". Det blev verkligen uppskattat vilket gör mig otroligt glad. Det är första gången jag "uppträder" så att säga inför publik med egen musik. Begravningen iövrigt var helt perfekt. Vädret, allas farväl, prästen, ALLT var perfekt. Så man grät som fan, men det känns som man fick ett rättvist och vackert avsked.. må du vila i frid nu mormor.

Sen efter minnesstunden körde vi hemåt. Väl hemma käkade man lite mat, men sen så var jag tvungen att bestämma mig för två låtar att sjunga i Folkets Park kl 15 på söndag när vi alla i Next Star 2010 ska uppträda. Det får bli min vinnarlåt "Hurt", sen kände jag mig för osäker på den helt nya låten som blev specialskriven till mig, jag har inte lärt mig texten ännu, så jag valde en egenskriven låt. Den är gjord till mina kära vänner Ida & Sara. Musikbakgrunden är färdiginspelad och perfekt, så det känns toppen att framträda med den, men jag är nervös för vad folk kommer tycka. Man är väldigt sårbar när det är ens egen musik, det blir spännande.

Nu ska jag kika på film med familjen, och bjuda er på ett litet bildspel från de senaste dagarna.

Puss på er! ♥


Underbara lobbyn i Gohia Towers Hotellet i Göteborg!


Erik Linder & jag åkte hissen längs med husväggen typ 4 gånger.. haha!


Vi avnjöt en underbar mexikansk buffé på det hela också!


Stefan Gunnarssons releaseparty, tummen upp! Sjukt bra framträdande!


Från hotellrummet jag redan saknar!


Godnatt ♥

27 maj '10

Godmorgon! ♥

Idag är jag ledig, den enda hyffsat lediga dagen denna vecka, och vad händer då? Jo, en jäkla massa ärenden. Haha! Banken, studioinspelning och en massa mer. Men det måste göras, och det känns riktigt bra att få vara hemma ska jag säga. Vädret ser hyffsat lovande ut.

För er som är nyfiknad på att läsa om intervjun i tidningen Landskrona City, då kan ni gå in HÄR. En ära att få hela framsidan ska jag säga er, det kändes toppen!

Men jag har inte tid att sitta här nu, utan måste ge mig iväg. Men vi hörs senare gott folk! ♥
.

Hälsning från Skåne

GODKVÄLL!

Vår underbara vän och en inspirerande människa Kristina som bor i Göteborg erbjöd oss sovplats efter releasepartyt, men vet ni vad? Jag var så himla trött efter två timmar på releasepartyt, att jag trodde jag skulle svimma, haha. Jag kände att, få sova i sin egen säng och sova länge imorgon vore lyx. Pappa hade druckit två öl, jag var svintrött.. men jag svepte en Red Bull och körde hela vägen hem, lite mer än 2 timmar tog det. Toppen! Sitter i min underbara säng och bara göttar mig. Så tack Kristina för platsen, verkligen, och du är helt sjukt saknad.

Allting har varit fantastiskt, och jag tror jag har en del bilder att visa. Vi har gjort två radioprogram, och intervjuats av massa tidningar. Jag var på hela framsidan idag tydligen av gratistidningen Landskrona City, sen var vi även med i Kvällsposten. Världens HEMSKASTE jäkla bild på mig alltså, men vill ni ändå se trynet så klicka er in HÄR!

Nu ska jag försöka få lite sömn. Så jag önskar er en godnatts sömn, så hörs vi imorgon. ♥


Godnatt från Göteborg

Godkväll allihopa.

Jag fullkomligt älskar detta hotellet. Jag & Erik Linder satte oss och åt en fantastiskt god middag och pratade i flera timmar. Tiden bara rann iväg, och killen är ju så smart! Många värdefulla tips jag absolut ska ha i baktanken.

Imorgon blir det mycket att göra. Radioprogram som vi ska vara gäster hos, sen massa tidningsintervjuer. Det är verkligen hur kul som helst med en sådan här PR-turné. Men vi är färdiga hyffsat tidigt, då kommer faktiskt pappa hit så ska vi göra oss iordning inför releasefesten och om vi hinner ska vi självklart kolla in stan lite, jag älskar att gå i Göteborg.

Godnatt! ♥


Bild tagen från mitt hotellfönster. Så vackert!

Gothia Towers

Äntligen framme!

Dagen är över för PR iallafall. Jag & Erik har tilldelats vars ett jättefint hotellrum på Gothia Towers i Göteborg, och jag har en fantastiskt utsikt. 19:e våningen! Jag bara njuter, detta är jobb men samtidigt semester. I love it.

Om en halvtimme ska vi ner och käka buffé, sen får man se vad kvällen har att erbjuda. Jag hittar ju inte alls i Göteborg, så får se vilket äventyr det kan bli. Imorgon fortsätter PR-turnén, och på kvällen är det Stefan Gunnarssons releasefest, jag längtar!

Jag känner att jag knappt har sovit de senaste dagarna, men ändå, kolla så glad jag är! Haha!


Sliten, men såhär glad är jag!

25 maj '10

Tiden går så fort!

Kom hem igårkväll, klarade av tre flygning på en dag och hade dödsångest ungefär 6 gånger. Små propellerplan var det som tog mig till de olika destinationerna, det var hemskt. Men jag klarade fan av det. Är flyg- och höjdrädd och gjorde detta helt själv, jadå!

Har haft presskonferens imorse tillsammans med Jessica Andersson och Erik Linder i Malmö, och nu sitter vi i bilen på väg upp mot Göteborg, men kommer tydligen stanna i bland annat Laholm på vägen. Trevligt!

Jag ska vara i Göteborg inatt, och även imorgonnatt. För nu när vi är färdiga med promotionturnén imorgon, så väntar Stefan Gunnarssons vinlyreleasefest i Göteborg, och med mig har jag pappsen. Ska bli sjukt kul.

Känns som om jag inte sovit på en vecka, så hoppas man kan komma i säng hyffsat tidigt ikväll och få ett par timmars sömn åtminstone.

Vi hörs kanske senare ikväll!

23 maj '10 - Uppträde på Gröna Lund

Mycket god kväll gott folk.

En irriterad dag, med dåligt väder och stress. Men samtidigt så fantastisk.

Uppträdet gick toppen. Vi var en del artister, b.la Erik Grönwall, The Yale Alley Cats (googla dem!!!), Peter Jöback, Linda Bengtzing mfl! Vi avslutade hela Childhood-dagen med att sjunga "We are the world" tillsammans, det var cheesy men mäktigt.

Jag fick superbra kontakt med bland annat The Yale Alley Cats, och dem är så sjukt trevliga. Riktigt trevliga grabbar det där, och tummen upp för amerikanarnas mentalitet. Så öppna och ödmjuka, me like!

Allting gick som sagt hur bra som helst. Nu sitter vi på hotellet i Kista och kikar på Wallander och tar det lugnt. Imorgonbitti så är det Gotland som gäller. Ska spela in låten som ska släppas på Ica Maxi's skiva "Härliga Sommarhits". Önska mig lycka till!


Jag & The Yale Alley Cats!

22 maj '10

Nu drar det igång en fartfylld vecka fast det bara är lördag.

Idag är det alltså bröllop kl 15 i Ängelholm på schemat, sen en resa upp till Stockholm med familjen. Efter det rullar det bara på som ni kan läsa i förra inlägget.

Sitter på tåget på väg hem, och funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig när jag sjunger på Gröna Lund i Stockholm. Hur är vädret där uppe? Här nere skiftar det så extremt, men det är liksom kvav värme kan man säga.

Andra artister imorgon är bland annat Markoolio, Erik Grönwall från Idol, Peter Jöback mfl. Vi kommer sjunga en låt tillsammans, sen har jag ett solonummer. Ska bli väldigt roligt faktiskt!

Har inte hunnit lägga in mina egna bilder från igår, men söta Alexandra har redan hunnit. Vi hade så sjukt roligt och det var väldigt inspirerande.

Tills vidare, ha en riktigt härlig dag så hörs vi on the way till Stockholm!




Musikvideo-inspelning

Vilken underbar dag!

Vädret har varit strålande. Jobbet gick utmärkt från 11 till 15. Efter det drog jag snabbt till Malmö för musikvideo inspelningen med Alexandra Liljekvist. Jag & Sofie Bergman hängde på och fick vara en liten del av den och det känns hur skoj som helst! Det gick verkligen toppenbra och det blir nog en häftigt musikvideo. Vi satt mitt på stortorget, ett utav caféerna, och folk stirrade såklart. Men det var bara kul, de flesta verkade tycka det var spännande.

Imorgon fram tills söndag nästa vecka kommer jag ha FULLT upp. Haha. Imorgon blir det att sjunga på bröllop i Ängelholm. Sen direkt efter det köra upp mot Stockholm. Sova över där tills på söndag när jag ska sjunga på Gröna Lund under Childhooddagen (vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. HJÄLP! Kommer ju bli varmt!). Sen efter det ska jag flyga från Bromma på måndagen till Visby på Gotland för att spela in min specialskrivna låt som jag vann i samband med Next Star, och den är SÅÅÅÅÅ bra! Seriöst. Det är dem som skrivit texten, men orden är direkt från mitt hjärta, väldigt märkligt men fruktansvärt bra.

Efter det ska jag flyga tillbaka till Bromma och SEN till Ängelholm, för det gick inga flyg från Gotland till Ängelholm direkt tydligen.. Så dåligt. Men då kommer jag hem sent då iallafall. Sen på tisdagen fram tills onsdag kväll pågår PR-turnén för Diggiloo, och den avslutar jag med att sticka till fantastiska Stefan Gunnarssons releasefest i Göteborg, och då hänger faktiskt pappa med. Ska bli så sjukt roligt! Komma hem på torsdag, och sen är det begravning för mormor på fredag.. sen bröllop på lördag, och grillning med hela Next Star gänget på camping på kvällen, och sen uppträde med allesamman i Folkets Park på söndagen.

Så, söndagen den 30:e maj så kom till Folkets Park i Malmö kl 15.00 för att lyssna på oss, det kommer bli supermysigt, och håll tummarna för vackert väder!

Nu har solen gasat ner mig hela dagen, så jag är ganska trött faktiskt.. gäsp. Vi hörs under resan upp till Stockholm imorgon, då ska ni allt få se lite bilder från idag också!

Puss!

Härlig torsdag

Vilket underbart och fantastiskt väder.

Hade INGENTING att göra på jobb. Jag fick sluta vid 16, och jag blev superglad faktiskt. Då hann jag njuta av det fina vädret, äta en god middag med min familj i trädgården, tagit en lång dusch och tvättat håret och hunnit svara på en massa mejl.

Har blivit bjuden till releasefesten för Stefan Gunnarssons soloalbum den 26:e maj i Göteborg, så dit ska jag och pappa bege oss. Det ska bli så fantastiskt roligt att få träffa så många nya människor, spännande som bara den.

Har även bokat in en liten spelning redan i december, toppen! Hoppas det rullar på såhär, hade ju varit trevligt, hehe.

Imorgon blir det som sagt först jobb i några få timmar, sen blir det musikvideo inspelning, så himla spännande!

Nu blir det "Kniven mot strupen" på tv3. SKITBRA program!

20 maj '10

Hälsningar från DK!

Älskar mitt mobila bredband. Det är toppen! Det bästa är ju att det är samma pris i Sverige och Danmark, heja 3! Så sitter nu på min lunch på jobbet och tar det lugnt.

Igår blev en tre dagars biljett beställd till Sweden Rock Festivalen beställd. Sara hade blivit sviken av en vän,och va fan, det enda kravet jag någonsin haft på att åka på festival är att jag banne mig ska bo i husvagn och INTE tält. Sara har husvagn. 2300kr fattigare, men ack så skoj det ska bli alltså! TJOHOO!

Imorgon jobbar jag bara 11 - 15, för att imorgon kl 16 är det musikvideoinspelning med min kära Zkånemaffian från Next Star. Alexandra Liljekvist ska spela in en del av sin musikvideo, och där ska vi medverka. HUR KUL?! Superskoj!

Nu är snart min lunch över, rensa tänderna och skutta in till kunderna igen. Tjingeling!


19 maj '10

Hej allesammans!

Vackert väder vi haft idag, men jag kan nästan slå vad om att det blir åska nu fram emot kvällen!

Idag har jag och pappa varit på NetonNet och köpt honom en ny liten laptop, hans förra är död nu. RIP. Sen hittade jag även en locktång jag och mamma spanat på länge. OBH Nordica Artist Curl eller vad den heter, 299kr. FANTASTISKT bra!

Jag ville gärna visa er hur det blir. Man kan ju göra värsta lockarna, men jag valde att ha lite lägre temperatur och få det liksom vågigt. Men bilden blev kass. Men ni ser håret åtminstone.

Riktigt bra köp!

Nu ska jag dra ner mot Malmö för att sova hos Ida, och imorgon blir det jobb. Tjing!




Haha. FAIL. Men fint hår.



18 maj '10 - Stockholm

Idag blir det Stockholm för min del.

I skrivande stund sitter jag på ett x2000 tåg och mår illa. Haha! Blev tekniskt fel i Landskrona så jag missade nästan Stockholmståget med någon minut, men jag hann. SCORE! Men det gungar ju så in i bomben får jag säga. Jag är ju van tågpendlare, men detta är extremt. Sen har jag ju inte ätit frukost heller, så det känns inte toppen i lilla magen inte, haha.

Jag ska iallafall anlända innan 12, ha soundcheck efter lunch och sen mot 17 tiden ska jag sjunga låten "Hurt", och sen ta tåget hem igen. Är lite sur för att jag måste åka upp och ner på samma dag, det är jäkligt intensivt. Fick gå upp 05.30, och kommer hem 23.15. 9 timmar på tåg. Inte kul! Men jag har internet hela resorna iallafall, så det underlättar ju lite. Men sen så sket sig väldigt mycket när jag upptäckte att jag glömt mina hörlurar. FAIL!

3½ timme kvar på tåget. Ska nog försöka vila om jag kan lägga mig till rätta, jag tycker inte sätena är särskilt sköna om jag får vara ärlig, haha.

Vi hörs senare iallafall, och jag hoppas verkligen resan kan gå hyffsat snabbt och smärtfritt iallafall.

Puss!

Ny jacka!

Vilken soft dag ändå!

Det är skittråkigt väder, ja. Men det är gött att bara slappa faktiskt. Jag tog en tur in till stan för att gå lite med Frida på stan, hittade ju en skitsnygg fakeskinn-jacka som jag hittade på HM's hemsida som var slutsåld. Har en jättefin redan, men den är lite för kort, som ni märkt har ju inte våren riktigt kommit än. Efter det så stötte jag på Emil också, han var i farten liksom jag, men vi hann snacka en liten stund. Han är en riktig stöttepelare, uppskattar sådana vänner.

Men här är den. Den är så snygg. 399kr, figursydd, inte äkta skinn, sitter som ett smäck. I LOVE IT!

17 maj '10

Våren är ännu inte kommen.

Vad gör man? Det är skittråkigt. Igår var jag på sånglektion i Malmö och sen hängde jag med Ida och Sara på musikalen Aida i Lund.

Ärligt talat. Fan vad tråkigt det är på musikaler. Hahaha! Jag hade verkligen träsmak i röven. Jag tycker det är så himla tråkigt, kan inte rå för det. Så nä, nästa gång får jag fan bli tvingad dit, gör det inte självmant fler gånger, hihi. Men huvudsaken är att jag träffade mina fina vänner!

Idag är det ingenting alls planerat. Imorgon kommer jag åka upp till Stockholm 06.55, och ta tåget hem igen 18.21. INTE kul. Ska sjunga på Ica Maxi's årsstämma. Har fått lägga ut pengar själv sålänge för resan (1500 spänn!), så det känns lite tomt. Men tycker det är lite väl drygt att jag måste åka upp och ner på samma dag. Sammanlagt 9 timmar alltså på tåg, om inte närmre 10. Suck. Trött man kommer vara. Men ska ändå bli spännande iallafall!

Får se vad som sker idag. Jäkligt seg dag pga. vädret, det är kasst.

Ha en härlig dag iallafall!

15 maj '10

SKITVÄDER!


Resten av Sverige verkar ha blivit frälsta med sommar. Vi har knappt någon temperatur och ösregn. TJOHOOOO! Hatar det.

Riktigt seg och tråkig dag. Sen så har mina ögonfransar åkt av också. Gråtit så mycket nu efter mormors bortgång att det släppt. Skitkul. Mina egna är hyffsade, men måste få återhämta sig lite. Blir vanliga lösögonfransar ett tag antar jag. Ska göra en mer naturlig ögonfransförlängning i Malmö snart, ska bli så spännande.

Så jag är inte på världens bästa humör. Känner mig som den fulaste och sunkigaste typen på länge, haha.

Men jag ska iallafall sjunga på ett bröllop idag. Inte långt bort, ganska skönt faktiskt, och det är bara en låt. Så det är kl 15, så nu väntar man bara ut tiden känns det som.

Vill göra en ny header, men jag är totalt fantasilös. Vill att min nya bild av Eva Claesson (kolla inlägget nedan) ska vara med. Någon som känner till någon riiiiktigt duktig som man hade kunnat få hjälp av? Varje tips uppskattas, you know that.

Be med mig att vädret ska bli bättre och denna tråkiga dag kan bli lite coolare.

Puss!



Foto

Kommer inte ihåg om jag nämnde att jag skulle bli fotograferad?

Fotografen heter iallafall Eva Claesson och är SKITGRYM! Vill ni bli fotograferade av henne så kom till mig så ska ni få hennes nummer, hon är fantastiskt härlig att jobba med. Varm, glad och en väldigt go människa!

Två bilder är iallafall klara som ska bli första pressbilderna bland annat. Vad tycker ni? Färg eller svart/vit?


© Eva Claesson


© Eva Claesson

Förresten!

Godnatt gott folk. Klockan är mycket.

Men glömde ju att länka till en sak.

Lokaltidningen skrev gärna om min vinst i Next Star 2010, och för er som missade det men vill läsa om det så hittar ni det HÄR!

Puss på er!

13 maj '10

Dagarna bara går.

Telefonen ringer. Sms. Mejl. Ja, jag stormtrivs!

Har lekt med min nya iPhone och fixat uppdateringar osv, så skoj. Haha, men nu undrar jag bara, finns det någon som skulle vilja sponsra mig med en Macbook Pro 13"? Känner att den hade varit pricken över i:et, men jag har liksom 11 995 kr över. Haha, den hade varit så himla nice.

Morgondagen innebär jobb, men inte på Burger King. Ska repetera låtar inför bröllop, skriva färdigt en låt till något speciellt, mer om det om ett tag. Sen ska samtal göras ang. PR-turné osv, så ganska gött att kunna säga att man jobbar hemifrån.. fast, haha, no salary.

Ska mysa ner mig i soffan med laptopen i knät och Grey's anatomy nu.

Godnatt.



11 maj '10

Livet är inte alltid roligt.


Det ska det inte vara heller. Men när någon försvinner från ditt liv och du vet att du inte kan titta personen i ögonen mer, i detta liv, då gör det ont.

Dagen har rullat på ändå. Hade en fotosession inbokad med fotograf Eva Claesson, och det gick superbra. Ni ska få se sen när allt är färdigt, t o m jag själv blev nöjd. HELLO! Inte vanligt.

Efter det stack jag mot Helsingborg och mötte upp kära Sofie. Var helt underbart att få träffa henne igen, det känns som en evighet sen sist. Är så glad att jag funnit ännu en sådan fin vän.

Sen är även PR-dagar inbokade nu i maj tillsammans med Diggiloo. Det blir en MASSA kan jag berätta. Man åker runt till olika städer och gör PR, ska bli så sjukt spännande. Innebär även att höjd- och flygrädda jag måste flyga inrikes. AHHH! Nåja. Lite choklad. Bra musik. Ett block och en penna. Det ska nog lösa det mesta.

För övrigt är jag in love med låten här nedan, och har haft en sjukt kreativ dag. En ny låt är på G, och det dröjer nog inte länge förrän den blir färdig. Tjohoo.


Mormor

Jag älskar dig mormor.

Vila nu i frid, vi ses igen.



10 maj '10

Hallå folket!

Internet låg nere hela eftermiddagen/kvällen/morgonen här hemma. Så himla tråkigt! Men nu är det fixat igen iallafall.

Har ju en härlig nyhet att berätta, jag har blivit med iPhone! DET NI! Äntligen. Haha. Var väldigt anti-touchschreen, men det här var ju mycket lättare än vad jag trodde. Har blivit stolt ägare till en svart 16gb, tjohoo. Begagnad, men i otroligt fint skick och säljaren var fantastiskt rolig. Det kändes toppen!

Så nu har man ju lekt en del med den. Någon som kan tipsa mig om en massa olika saker ang. iPhone? Jag är ju väldigt ny angående den! Alla tips och trix tas mer än gärna emot.

Igår var jag som sagt med i HD:n på nöjessidorna, och ni som inte har tidningen eller ej köpte den kan läsa hela artikeln och se alla bilderna HÄR!

Ska leka vidare med min iPhone.. man är ju en tekniknörd, men det är ju så himla skoj!



9 maj '10

Vilken helg.

Fartfylld. Älskar mina två vänner Ida & Sara. Dem är helt enkelt bäst. Overkligt att det finns så fantastiska människor!

Fick en länk skickad till mig med en bild från mine tre dagar i Varberg med gänget. http://www.expressen.se/noje/1.1980589/diggiloo-turnen-kan-bli-den-sista

Sen är jag även med i HD idag för er som vill läsa. Artikeln var faktiskt riktigt bra, otroligt duktig journalist! Ni hittar mig på nästan två sidor under Nöje!

Har varit hos läkaren igen och fått nytt pencillin, så jag är fruktansvärt trött just nu. Det tar all kraft från en.. så, jag kommer sova gott en liten stund nu så hörs vi senare!

7 maj '10

Godkväll folket!

Hoppas allting är bra. Tiden flyger förbi så himla fort. Har hunnit komma hem från Varberg, har hunnit jobba idag och är fullständigt slut. Imorgon väntar ännu mer jobb, men ikväll ska jagl lyxa till det här hemma och kolla på hyrfilm med mamma och min lilla vovve.

Så, hej, jag lever och jag mår helt OK. Vill ni se lite vad som hände under dagarna i Varberg, klicka er in på www.diggiloo.se och gå under videobloggen. Klippet med Mojje och hans förvandling är en favorit!

Enjoy!


4 maj '10

Mitt uppe i workshop för tillfället.

En del att göra kan jag lova. Lite rörigt. Det är kul. Det är allting här uppe, haha! Miljön är fantasisk. Ästa Gård bor vi på och det är så rogivande här uppe.

Vi har hunnit gå igenom en hel del av programmet, och fotografering ska också ske både idag och imorgon. Ska bli spännande att se hur det ser ut. Men vädret kunde banne mig varit bättre. Igår hade vi jättevackert väder, men idag är det bara regn och tråkigt, usch.

Men imorgon bär det av hem. Fram till kl 16 repeterar vi och 17.20 sitter jag på tåget hem! Men vi kommer mötas den 7 - 9 juni igen, då är det repetition av kör/koreografi i Stockholm, det ska bli intensivt men roligt.

Många intryck. Många ansikten. Många namn. Det tar på krafterna, men gud vad gott jag mår.

Hoppas ni har en lika fantastisk dag som jag!

3 maj '10

Godmorgon allesammans!

Nu lämnar jag Skåneland för tre dagar, men datorn hänger faktiskt med denna gång och jag har tillgång till internet. Tjohooo! Haha.

Ska sitta på tåget upp till Varberg nu om ett tag, kommer bli en lätt timmar. 1.56 minuter, är ju vad det tar till jobbet om inte lite mindre!

Vi hörs senare ikväll!


2 maj '10

Godmorgon!

Igår blev inget skrivet. Jag orkade bara inte. Jag var på Nova Lund med min kära mamma, och vi shoppade lite faktiskt. Jag inhandlade en klänning m.m. inför göteborgs-vistelsen denna kommande vecka. På måndag till onsdag befinner jag mig där uppe och jobbar med Diggiloo, och det ska bli SÅ spännande! Superhäftigt!

Idag är det söndag, och jag vill bara sova och sen gå ut och göra något roligt för vädret är ju fantastiskt! Men.. vet ni vad? Jag ska jobba. Ja.. det känns ganska skit faktiskt. Jag vill ju ut i soooolen! Äh, skit också. Men får bita i det sura äpplet. Som tur är jobbar iallafall Maryam idag, tjohooo!

Ska äta upp frukosten, och sen göra mig iordning I guess. Alla ni som inte jobbar, kan ni njuta av vädret för min del också tack? Hade uppskattats.

Ha en härlig söndag!


RSS 2.0