Min ängel.


Varit på långpromenad med min lilla älskling. Älskar hur en plötslig vind fick lite av pälsen att stå rakt upp på huvudet. Hahaha, jag dör. Han är bäst.

Bild tagen med Instagram-appen. Love it.



Lördag.

Började min lördag med en promenad med min vovve i ett halvkylig Skåne. Jag iförd onepiece, skinnjacka och ett par gympaskor. Haha, vilken syn... men, det var skönt och bekvämt.

Idag jobbar jag ett långt pass. Börjar kl 12.30 och fram tills stängning kl 23 ikväll, städning efter det också. Ingen aning om det blir lugnt eller fullt ös, men igår var det fullt ös i ett par timmar. Fullbokat och riktigt trevligt folk!

Imorgon kommer jag också att jobba länge, 12.30 till 20, så jag längtar tills dessa två dagar är över. Så man får lite ledigt.

Delar med mig av en utav de sköntaste låtarna jag vet just nu. Jag blir bara glad av den, det är välbehövligt vissa stunder. "Moves Like Jagger" - Maroon 5 feat. Christina Aguilera.


Fredag.

Fredag, igen!

Har haft lite att göra i veckan, känt mig rätt oaktiv vid datorn överhuvudtaget faktiskt. More to go dessutom. Nästa vecka kan bli mega, men det tar vi då.

Nu har jag jobb hela helgen, börjar kl 17.30 idag. Har lagat mat, tvättat, och hunnit med att vara hos min duktiga frisör och klippt topparna, det behövdes.

Väntar dock spänt på bilderna från Amanda. Tror dem blev riktigt coola. Den tjejen är helt fantastisk.. hon skapade en riktigt rå sminkning, vi körde porträtt bilder med fokus på sminket. Blev nog riktigt kalas!

Ha en fin fredag! ♥

Tuesday.

Hej i mörkret!

Det är så mulet och trist väder ute, man känner sig lite halvt oinspirerad.

Men jag har ändå gjort något vettigt idag. Satt in lite pengar på banken, lunchat med en gammal tjejkompis och snackat minnen, väldigt trevligt. Nu håller jag på att öva på en riktigt fin låt inför ett kommande dop, den 1 oktober. Ska bli jätteroligt. Pappa ska spela till.

Men senare idag är det jobb för min del! Ledigheten slår till imorgon igen, och det ryktas om att jag och en viss Fröken Stiverius kommer leka då... undrar vad vi hittar på denna gången. Förra gången vi hade skoj ihop fick vi rätt bra respons på vår session, jätteroligt.

Bild från förra fotografering med Amanda Stiverius;

Ny vecka!

Denna vecka inleddes med en sånglektion i Malmö.

Har haft en toppenhelg. Ullared var nästan lika med döden, men hittade lite saker jag verkligen behövde så det kändes ju ändå bra i slutändan, utan Ida med mig hade jag inte orkat, haha.

Middagen på Jensens i Malmö blev så mysig med alla mina vänner. Det var toppen, även om det var så varmt att döden gjorde sig påmind igen. Däckade rätt bra när jag kom hem faktiskt..

Igår när jag väl fyllde år stack jag och jobbade en stund på Lucy's, sen begav jag mig hem för att käka med familjen och min fasters familj. Mamma hade lagat supergod mat och fixat en massa... tusen tack, era gåvor var fantastiska. Fick bland annat en kaffebryggare. ÄNTLIGEN! Inte hittat den rätta men denna som mamma hittade nu var grym.

Idag ska jag städa lite, ta det lugnt, imorgonkväll är det jobb så imorgon förmiddag tänkte jag vara lite effektiv med musiken iallafall.

Måste återigen nämna min vän Robert Lukian. Han kom vidare igår igen från True Talent, och jag är så fruktansvärt stolt över honom. På söndag röstar vi igen, okej? Han MÅSTE vinna! Han är bäst. Han gjorde ett så extremt proffsigt framträdande igår. I'm proud. ♥

Underbart.

Dagen blev vääääldigt lång.

Ullared + födelsedagsfirande. Nu ska jag sova.

Imorgon fyller jag ju år (rättare sagt idag, klockan är långt efter midnatt), och ska jobba ett par få timmar på Lucy's för att sen dra hem och äta med min familj. Blir en lugn dag, fick en trevlig kväll idag istället.

Berättar mer imorgon, väntade lite spännande saker vid dörren när jag kom hem. Lovely!

Natti! ♥

Härliga torsdagen.

Godkväll!

Idag började jag faktiskt jobba kl 11, körde lunchen och jobbade fram till kl 19. Kan nog inte beskriva hur perfekt det kändes, helt fantastiskt. 8h är ultimat.

Nåväl, det har gått superbra förutom att jag är lite krasslig, men mår redan bättre så ser fram emot morgondagen. Imorgon jobbar jag kväll igen, många bokningar så hoppas på mysig stämning.

Nu blir det hyrfilm, filmen " The Resident " med Hillary Swank, en utav mina favoritskådisar. Ja.. okej. Lite godis med. Rätt lite. För att vara mig. Höhö. (Kompenserar upp med att dricka vatten till.. ehmm...)

Natti!


Fin dag!

Fast jag är så sjuk, så måste jag säga att dagen blev toppen.

Är riktigt genomförkyld, och jag har nog lite feber ikväll (kände det på bussen hem nu), men ändå ville jag iväg och göra lite idag. Behövde frisk luft. Tog på mig ordentligt och började dagen med en frukost ute med min polare Niklas.

Vi bestämde lite inför helgen. Har bokat bord på Jensens Böfhus i Malmö, blir middag med lite vänner. Ska bli hur trevligt som helst faktiskt.

Iallafall, sen stack jag till Malmö och hängde med min andra polare André. Helt galet vad man skrattar i hans sällskap, har ont i magen. Näe, hur dåligt man än mår får André alltid mig att skratta... sådana människor får man ta vara på, rätt rejält. Tycker det är för många surskallar i vår värld, rätt drygt.

Vi vandrade in på Shock och vad hittar man där? Joooo.... fina pinup skor! För HALVA priset! WOHOOO.

Lite som att vinna på Lotto. 299kr, nästan skamligt, och nu är de mina. Det är de och jag på lördag. Big time. Med svart fodralklänning. Jadå.

Inspelning avklarad!

Godkväll!

Har varit borta här i ett par dagar. Jag åkte till Östergötland till en god vän vid namn Tomas för att spela in grym musik. Vi har samarbetat en gång förr, jag la en refräng på en låt till hans band "Aktiv Dödshjälp" förra platta. Det blev bra, och denna gången fick jag ännu mera utrymme till den kommande skivan, det ska bli riktigt spännande att höra slutresultatet. Vi skrev igårkväll färdigt en låt som ska avsluta skivan och jag tror det kommer bli superb! Kändes fantastiskt när vi avslutade kl 2 inatt.

Så nu idag när jag kom hem från Östergötland var det bara att städa lägenheten och sen bege sig mot jobb, det gick bra iallafall, men det krävdes en Red Bull. Imorgon är jag ledig och det behövs verkligen. Ska käka frukost med min polare Niklas, sen iväg till Malmö och hänga med fler vänner, blir härligt att komma iväg.

Ska lyxa till kvällen med tv, sen somna gott.



Wedding again..

Snart ska jag iväg och sjunga på bröllop igen! Så mysigt. Det är verkligen helt underbart att få sitta med under ett bröllop, se på när de lovar varandra evig kärlek och man liksom bara ser hur det glimrar i ögonen på dem. Det är magiskt. Att få vara en del av det är något jag verkligen uppskattar.

Idag är det dock inte så långt härifrån, inom kommunen t o m så rätt skönt. Ska köra dit om en stund och känna mig in på pianot och testa akustiken osv. Sen hem om, käka, och sen iväg mot Lucy's för jobb. Blev rätt sent igår, men lyckades somna rätt fort ändå faktiskt. Brukar ha lite svårt att varva ner.

Dock så åker jag iväg imorgon! Jag ska köra lite inspelning med en vän till mig uppe i Östergötland, söndag och måndag. På tisdag åker jag hem igen dock rätt så tidigt. Ska bli riktigt skoj! Håll tummarna för att tåget är i tid och att all inspelning går som planerat, riktigt bra grejer som ska sättas nämligen...

Blir nog en fin lördag detta. Delar med mig av en utav mina favoritlåtar.

New glasses...

Innan jag drar iväg nu fick jag reda på att mina nya glasögon är färdiga! Har fått försämrad syn så fick beställa nya glasögon, och ska nästa vecka beställa nya linser. Jobbiga kostnader det där, men hoppas det blir bra.

Visar er senare...

Friday!

Idag var jag uppe rätt tidigt för att vara mig och jobba kväll.

Tänkte gå upp sådär sjukt tidigt, typ 7. Det gick sådär. Kom iallafall upp lite efter 8.30, käkade frukost på Espresso House tillsammans med Michelle. Var sjukt längesen vi sågs men det kändes som om det var igår, kändes jättebra. Får gratulera henne till körkoret med, hon var så sjukt glad. Jag vet hur mycket hon har kämpat med det, så härligt att hon äntligen har det, det är en enorm frihet.

Idag är det jobb för min del igen kl 17, sen hem, och imorgon ska jag spela på ett dop/bröllop. Det är både och, hehe. Jobb på kvällen visserligen, men kul att det blivit en del bröllop. Har redan fått bokningar för nästa år, galet. Men jag gillar det, det är så mysigt.

Vi gick förbi Lindex innan också innan jag drog hem. Hittade en superskön top, prickig och äkta pinupfeeling, för en hundralapp på rean. Love it.

Ha en fin fredag! ♥

Hmm..

Dagen har egentligen knappt börjat men jag drar redan ett streck över den.

Så, längtar tills morgondagen istället.

I'm free.

Idag är det en ledig dag!

Först ska jag slänga in två maskiner tvätt nu kl 12, och sen kommer bästa Robert Lukian hit. Ni håller väl koll på honom i programmet True Talent? Han ska vinna!

Sen när han har åkt hemåt igen vet jag inte vad som sker. Ska väl få tummen loss och hämta ut mina tågbiljetter tills på söndag och köpa de där glasögonbågarna jag hittat... hittade ett par sjukt snygga D&G bågar för 1600kr, sen glasen går på 2600 ungefär sa dem. Kul att va blindstyre, inte! Men det får ju kosta vad det ska.. man måste ju se. Det dryga är linskostnaden som kommer på det nu också.. suck.

Nåväl, ska ändå bli en trevlig dag. Nedan har ni en sjukt snygg bild på min vän Robert. Gå in på facebook HÄR och gilla hans sida!

Tack.

Tack för era fina kommentarer!

På bilden där ni såg min lugg är mitt hår uppsatt, jag har alltså inte klippt av mig allt hår.. någon fick för sig det såg jag, inte meningen att vilseleda. Körde på slarvigt uppsatt idag istället, hehe.

Jobbet gick bra, och just nu gör jag någonting jag inte gjort på otroligt länge. Jag tittar på tv.

I Oslo levde jag utan tv, och sen dess har jag liksom inte vant mig tillbaka till tv-tittandet. Jag har inte det som rutin att när jag kommer hem slår jag mig ner i soffan och tittar på tv, utan jag gör allt annat jag måste och borde istället. Men nu ikväll, nu har jag tid. Så unnar mig tv-tid. Låter lite knäppt, men så är det. Haha!

Nu; Sex and the city på tv. Vardagslyx.

Städa och jobb!

Ja.... vissa lever en dag för snabbt. Jag trodde det var den 7:e idag och hade planerat att tvätta kl 12, men det är ju först imorgon. Dumma mig.

Han luncha med Ida innan hon skulle till skolan vid 12, sen drog jag igång och städade som tusan efter jag insett mitt misstag med tvätten. Möblerade om, eller rättare sagt bytade plats på tv:n och soffan. Blev större och ljusare i rummet, varför gjorde jag inte så från början? T o m bättre med alla kontakter och grejer, haha. Men, fint blev det.

Jag får nämligen besök av min vän Robert imorgon. Ni får följa honom i True Talent på tv3, Robert Lukian. Han är så fantastiskt duktig, och han är bara 18 år.... helt sjukt duktig! Är så obeskrivligt stolt över honom.

Nåväl. Sen en bomb nu då... nä, inte riktigt. Jag möter hösten i en fin lugg! Trivs så sjukt bra i det måste jag säga. När man sätter upp håret nu blir det inte alltför platt utan då har man en fin lugg som ramar in ansiktet, plus att det är skitsnyggt med bandanan till. Love it.

Tänker inte skriva hiss eller diss, är redan less på de orden. Så, vad tycker ni?


Födelsedag snart..



Hmm, jag fyller ju år snart. Den 18:e blir jag 21 år gammal.

Jag som aldrig skriver om kläder eller skor osv, måste bara säga att jag tror jag har hittat födelsedagspresenten till mig själv.

Kika på länken HÄR. Seriöst, är dem inte sjukt snygga och väldigt mycket Madeleine?

Tattoo done.

NU ÄR DEN FÄRDIG!

Känns helt fantastiskt att hela min överarm är färdig nu. 3 gånger totalt tog det. Eller egentligen 2½ om man ska räkna timmarna, men har varit där tre gånger. Malin har gjort ett fantastiskt arbete.

Nedan ser ni en bild på den preciiiis när den blev färdig, nu har jag ju plast och grejer, men när den är läkt så ska ni få se. Färger och allt kommer vara så mycket snyggare då. Lycka!

Wedding.

Idag är det bröllop igen som gäller. Likaså nästa lördag. Många som funnit kärleken, det är fint!

Idag beger jag mig mot Södra Sandby. Finns inget piano i kyrkan så får ta med synthen och förlängningssladdar och köra på mitt eget... lite extra jobb sådär men det är helt okej. Ska först och främst hitta dit. Min trogna kartläsare ( = mamma) är inte med denna gång så får tolka kartan i iPhonen själv. Haha, kan ju bli jättekul detta.

Efter det ska jag direkt köra till Lucy's och jobba. Tydligen abonnerat idag, vad vet jag inte. Men det blir säkert toppen. Imorgon jobbar jag likaså, men dem har tydligen ändrat öppetiderna så jag jobbar 12.30 - 20 imorgon.

Ska öva lite till på låtarna innan synthen ska packas ner... håll tummarna för att jag hittar rätt.

Från ett annat bröllop i somras.




Glad tjej!

September.

Fina, vackra september är här.

Min månad. Det är nu jag blir 21 år gammal. Det är nu många nya saker brukar ske i livet. Något nytt. Något gammalt. Vad som helst. Men det händer alltid någonting!

Idag har jag en riktigt dryg dag. Har inte haft någonting att göra förutom att öva lite inför ett bröllop på lördag. Börjar jobba kl 17, ska köra om en stund.

Sitter och drömmer sig bort om vad som kan bli. Man vill så mycket. Varför gör man inget? Vi lever en gång. Det är nu man kan bara, dra iväg. Göra vad man vill. Det ska jag göra. Jag ska genomföra det. Jag har ett nytt mål. Säger inte vad, men jag har nytt mål.


Har lagt upp den innan, men gör det igen. Daughtry - September.



RSS 2.0