Lidande.

Bloggen har blivit rätt lidande pga. att mitt liv är lite kaotiskt just nu. 

Jag är snart back on track, men det blir inte lätt. Men kan åtminstone berätta att jag idag, denna lördag, fått sjunga på ett fantastiskt bröllop och även gästsjungit på festen efteråt. Jag blev så rörd över hur vackra de var och den kärleken de hade till varandra. Det var en magisk känsla i kyrkan och ja, det såg ut som två magneter som drogs till varandra. Själsfränder. Så vackert.

När jag gjorde mitt och bandet tackade mig så blev det, som en ENORM överraskning, stående ovationer.

Jag är så tacksam för alla de människor som var där, så vackra och fina, som visade sådan fantastiskt uppskattning. Jag blev rörd till tårar när jag såg alla ställa sig upp, och vad ska man säga... tack? Låter så lite, men tro mig, inombords fylldes hela jag med värme och lycka. Tack ♥

Nu ska jag sova, och nu ska livet ordna upp sig. Okej? JA! 

Bild som ofta får mig att lyfta lite på huvudet och blicka framåt. Kommer ihåg känslan, solnedgången jag tittade mot.. frihetskänslan. Fantastiskt.I have a right

Försöker hålla huvudet högt. Tar hjälp av musik. Stärker en inifrån. Ger inspiration. Lycka. Det ska gå, fast det är fruktansvärt, otroligt, tufft. 

Tisdag

Fick fint besök igårkväll. Min fina Malin kom förbi. Vi satt och snackade och sen drog vi på oss bekväma skor och gick ut och gick en runda. Vissa människor ger en så positiv energi, helt underbart. Hade supertrevligt

Nu ska jag strax iväg på ett jobbmöte, sen tillbaka på jobb. Lunchen kommer spenderad med en journalist från Lokaltidningen, och ikväll kommer elektrikern hit och hjälper mig fixa det sista.

Ha en fin dag!

Odium Clothing

Man blir så glad av fantastiska människor.

Jag har modellat för Odium Clothing och gör det fortfarande, och de människorna där är så fina. Nu när jag gick ut med att jag blivit signad lyfter de fram det så fint på sin hemsida... fina människor! ♥

Kika på det HÄR!


Otrolig vecka

Vilken vecka. Jag har varit helt off och inte tagit upp min dator alls denna vecka.

Börjar med renoveringen av ett rum som är ett måste. Det är komplicerat men det var någonting som var tvunget att fixas, vare sig jag ville eller inte.

Sen har jag inte lyckats så bra på jobb men det blev bättre i fredags.

Min bil har antagligen gått i sönder då den en morgon bestämde sig för att lukta bränt och bilda ett stort rökmoln. Hoppas på dom av verkstaden snart.

Sen något jag upptäckte igår... tvättmaskinen är i sönder.

Så ja, en jobbig vecka. Men nästa ska banne mig bli bättre. För konserten jag var på i onsdags var inspirerande och jag tänker dra nytta av det. Jag är trots allt, så laddad.

Nu ska jag vila och imorgon börjar en ny, bra vecka.

Här nedanför får ni en halvflummig mobilbild på mig och en utav mina absolut bästa vänner och bästa fotografen Amanda Stiverius på konserten i onsdags. Kärlek. <3

HD

Artikel från HD. Missat totalt under gårdagen. Haha, oooops. 

Klicka HÄR.


Påskafton

Har haft en otroligt mysig men avslappnad påskafton. Den stack verkligen ifrån det traditionella firandet, men det blev bara så perfekt, iallafall detta året.

Väldigt skönt att veta att man har två hela lediga dagar till att vila upp sig på. Behövdes verkligen kände jag, sen är man redo för nya tag.

Har även hunnit med en form av storstädning idag. Rensade ur min garderob också. Blev tre fulla kassar med fina kläder som är knappt använda.. någon intresserad? Säljer iväg det billigt. Ska nämligen göra om min garderob så behöver bli av med en hel del! Finns även riktigt tjusiga skor. 

Nu blir det film. Först ska jag dock inviga min nya GHD-plattång då den förra gav upp, lagom tills garantin hade gått ut. Jomentjena.


En sådan dag..

Idag är typiskt en sådan dag man inte riktigt vet hur man mår, regnet är på väg och det mesta känns lite märkligt. För att man är ledig och ovan vid det? Kanske. Jag vet inte. Ska iallafall ta en kaffe med min fina Malin så får vi se vad som sker.

City Landskrona

Nu börjar påskfirandet på jobbet. Något som var lite extra roligt var att Landskrona City tidning ringde för en intervju, men jag trodde inte det skulle bli hela framsidan. Trevlig överraskning!

Klicka er in här: http://np.netpublicator.com/netpublication/n85515808 för att se det via nätet.Halvjobbig måndag.

Denna måndag har inte varit bra besked. En motgång kommer ju sällan ensam, det är så sant.

Men, jag struntade i allt nu ikväll för att inte bli helt knäckt och drog igång Hipphipp. Klickade mig även in på denna och kunde inte sluta le. Jag och Christian kom överens om att bara ha så UNDERBART roligt, och det hade vi. När jag tittar på klippet ler jag, jag skrattar, och jag bara minns hur fort det gick när vi var där uppe, och hur sjukt roligt det var.

Det är verkligen det där jag älskar att göra. När man känner vad ens kall i livet är, då är man verkligen på rätt väg. Längtar verkligen tills jag kan visa er någonting nytt, som blir inom en snar framtid...
RSS 2.0