Midsommarhelg

 
Så underbart det har varit med midsommarhelgen!

Jag jobbade midsommardagen men det gjorde ingenting, vad ska man annars göra den dagen liksom? Jobbade dessutom inte förrän på eftermiddagen, och det var mysigt att ta hand om alla som inte orkade göra mat hemma! 

Jag firade midsommar med min familj, min fasters familj och min äldre brors familj. Han har två småttingar jag är faster till, och kan ni gissa om jag är stolt? Benjamin och Vanessa, mina små knyten. Helt tomt nu när dem inte är här längre, de bor nämligen typ 90 mil härifrån.. uppe i Huddiksvall. Saknar er ♥

Nåväl, har ni också haft det bra? 

Jag har fått lite spelningar osv bokade nu i dessa dagar, så det flyter på fint här. Nu drar även låtskriveri och inspelningar igång efter midsommarhelgen, ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen. Startar min vecka imorgon, måndag, med att ha sånglektion. Första på alldeles för lång tid, men vi båda har haft fullt upp på vars ett håll. Ska bli helt UNDERBART.

Sen har jag även klarat Assassin's Creed II nu ikväll. Bra story, nu blir det att fortsätta... storyn är ju så spännande.

 
Jag avslutar inlägget med hur jag såg ut på midsommarafton (blommig fin klänning i viskos, perfekt skick, på Emmaus Fredriksdal för 79kr), och önskar er en god natt.

Nostalgi

Nostalgisk mitt i natten.

The Voice. Christian Hedgren (saknar dig underbara människa). Sång. Musik. Nya vänner. Scen. Uggla. Coacher. Kameror. Blixtar. Tv. 

Saknar det. Är så lycklig över dessa fina minnen.


Tröstande kram av vackra Carina Berg ♥


Det diskuteras i stylingrummet...

It's been a loooong day...

Kalas

Var på ett mini-kalas för min söta kusin Saga som fyllde 10 år tidigare i veckan.

Har äntligen fått ihop en perfekt födelsedagspresent till henne. En gitarr, en 3/4 modell som passar henne perfekt. Hon blir säkerligen nästa Taylor Swift, sötnosen som hon är. Ska bli jätteroligt att se hur det kommer sluta. 

Haft en lugn och bra helg, musiken lever och jag trivs. Men nu ikväll, ska jag bara lira xbox tills det är dags att sova. Koppla bort omvärlden en liten stund. Ska bli härligt. 


Överraskning.

Idag spelade jag på ett fint bröllop uppe i Laholm. Mamma hängde med som resekompis och vi hade superroligt. Fina mamma.

Nåväl, på vägen hem får jag ett sms av min tatuerare Malin på Heartbreak Tattoo att hon hade en överraskning till mig. Jag blir ju SÅÅ nyfiken när folk säger så. Jag är extremt nyfiken när det kommer till sådant, och hon avslöjade överraskningen med hjälp av ett mms.

Detta nedan har en kille som tatuerar sig hos henne suttit och gjort nu, och nu är den färdig. Ser ni? Jag tappade hakan. Jag typ... svalde tungan? HAHA. 

Klart man blir smickrad. Han ville dock göra klart för alla att han inte är en knäpp stalker, 'cause he isn't. Han är en cool och trevlig snubbe som ville ha en pinuppa på armen, och han valde en bild av mig som min fina Fröken Stiverius tagit. Smickrad som sagt. 

Vad tycks? 

Fredag

Det är fredag och jag har mycket som ska hinnas med. Men nu är jag iallafall äntligen färdig med en sak som har jagat mig rätt länge, så nu ska jag njuta resten av dagen och bara vara. Sen jobb ikväll.

Vill även säga grattis till alla studenter. Tiden går så fort. Hela 3år sen jag tog studenten. Fantastiskt!

Ett år sedan.

Varit lite nostalgisk fram och tillbaka idag.

För ett år sen var jag i Norge, skulle snart köra den sista showen för säsongen. Tiden går så fort?

Jag träffade Lisa & Skye idag, fina ni. Energin är toppad! Sen var det jobb och J.Tex gjorde ett helt amazing jobb idag. Fy vilken artist. Att han inte är världskänd är faktiskt ett under. Dansk man som låter tvättäkta amerikan och har ett sound som jag bara dör lite inombords av. Att bara sitta på min träveranda när solen smyger sig fram och lyssna på hans musik är ju definitivt klockrent. Nä, J.Tex, LYSSNA på honom.

Nu ska jag sova. Imorgon är jag ledig, ska jobba med musiken och sen kl 16 så är det till Svalöv för att sjunga nationalsången som gäller. Wish me luck.

Jag för ett år sen i lägenheten i Oslo som jag bodde i tillsammans med min väninna Toy... Vi lyssnade på Rasmus Seebach varje morgon för att bli någorlunda pigga och glada, men det som var det bästa med allt det var att Toy är så fantastiskt tondöv, att hon inte vet om hon sjunger på samma låt fortfarande eller ej. Vilket resulterat i att vi har en i princip intern låt som är en Toy-mix av Rasmus Seebachs låtar. Helt fantastiskt. Därför kan jag bara inte sluta le och skratta när jag hör hans låtar och ser henne framför mig. Minnen ♥


Fantastisk dag.

Jag har haft en underbar helg, och denna måndagen kunde inte börjat bättre.

Har träffat både Lisa & Skye samtidigt, 4 timmar liksom bara säger: "POFF!" så är de borta, men man är fylld med energi och man har både skrattat och gråtit. Kärlek. Sen har jag även ikväll träffat Ida. Käkade middag ihop och vi hann att catch up rätt bra faktiskt. Underbaring, var så längesedan.

Plus, att idag fick jag hem en tidning jag vann på auktion på tradera. Det är "Damernas Värld" från 1948 och den kostade 30 öre på den tiden. Den var OTROLIGT intressant. Alla bilder, texter, sminktips, noveller.... ah. Underbart. Ska klicka hem fler. Har inget emot dagens, men de gamla betyder definitivt någonting extra för mig. 

Nåja. Träffa Skye och Lisa imorgonförmiddag, sen jobba kl 16.30. Imorgon kommer en grymt bra artist som heter J.Tex till motorträffen på Lucy's i Löddeköpinge... ni bör verkligen inte missa. Var där kl 17-18 och få en skymt och lyssna på honom, han är oerhört grym. Ska bli så häftigt, plus att imorgon invigs våra nya outfits på Lucy's.


RSS 2.0