30 april '10 - Valborg

Som vanligt, regn på valborg.

Haha, det är ju bara så himla typiskt. Samtidigt som att imorgon skulle jag & familjen på en trevlig fest som tyvärr inte blir av.. En utav värdarna har blivit sjuk, så förstår om man inte är så festsugen då. Det är synd, men det kommer fler tillfällen. Så imorgon har jag bestämt att det blir shopping på Nova Lund. Ska ju fotografers för Diggiloo och en massa nästa vecka, ska helst ha lite ljusare vårkläder, så får verkligen springa ut och leka efter färgglada klänningar. Kikar man in i min garderob är det mest svart.. haha.

Nåja, livet går vidare. Jag vill önska er alla en riktigt trevlig valborgsmässoafton iallafall, hoppas vi kan få finare väder mot kvällen åtminstone.

Förresten, fick hem en otroligt vacker bukett igår, det var en överraskning. Speciellt när jag såg att den var från Ica-butiken från min lilla hemort. Även om dem inte är en Ica Maxi utan Ica Nära så skickade dem detta till mig, och det gör mig verkligen så himla glad!

Nä, dags att avsluta vid datorn. Ha en riktigt härlig fredag gott folk!


Saknar er <3


Save me from myself

Godkväll...

Blev det mycket att göra på jobbet idag? JADÅ. Fy tusan. Efter att folk slutat på jobbet så fick vi en massa barnfamiljer såklart.. det var svettigt.. hemskt.. ja. Men nu är jag hemma, och jag hjälpte Maryam på hemvägen med att växla pengar i Malmö. Glad att kunna hjälpa till.

Under tiden på jobbet, så tittar jag upp. Ser något turkosa, och något rosa.. tittar lite längre upp. Vilka ser jag? IDA & SARA!!! Fy farao vad jag saknat dem. Jag älskar mina två girls så enormt mycket, ska bli så skoj att träffa dem snart igen! Fick en fantastiskt fin shabby chic inspirerad kruka i form av en gammal trästol, ska fotografera den imorgon med bättre ljus så ska ni få se!

När jag kom hem hade jag även fått blommor från ICA Nära butiken här hemma i byn som gratulerade mig så hemskt mycket, och hur fint gjort var inte det av dem? Ska ta bilder på dem också imorgon. Är så lycklig, tack alla fina människor där ute!

Ska kolla på Blood Diamond nu. Sett den förr, men den är så fruktansvärt bra. På TV6!

En rejäl kram till er alla.


Fortfarande lika glad!

29 april '10

Godmorgon!

Känns som om det blir ännu en grådassig dag faktiskt. Längtar tills det blir varmare och bara en liten skinnjacka räcker, vi borde verkligen vara där nu, men icke! Men den som väntar på något gott...

Idag ska jag bara jobba från 11 - 19. Idag är det löning i Danmark vad folk har informerat mig om, så antar att det blir en heeel del att göra iochmed att det är stängt imorgon. Puh. Köpa kaffe på vägen kanske?

Ska kela lite med min vovve nu, känns som om jag inte haft mycket tid till honom den lilla sötnosen..

Förresten, nu är jag också stolt ägare av filmen "Avatar". TJOHOOO!


Ha en underbar dag!

Kläder

Nu sitter jag här återigen och klickar mig igenom en massa kläder på nätet.

Hittade ett och annat. Önskar jag vore väldigt rik.

Denna tyckte jag bara var... JAG! Den har dessutom öppen rygg.. 699kr. ÅH VILL HA!

Klänning
Bild: Halens

Tidigare hem idag

Jag är ofattbart trött. BLÄ!

Var absolut inget att göra på jobbet idag. Jag har sovit riktigt dåligt i flera dagar, och stod och såg antagligen ut som en zombie. Vi var för många egentligen med tanke på hur himla lite det var att göra, så jag fick gå hem kl 16 istället för 19. Så himla perfekt, kunde inte kommit mer lägligt. Sitter och halvsover nu i soffan, herregud!

Min lilla Acer är iallafall hemma igen. Har saknat den SÅ mycket. Den är oerhört snabb, jämfört med de andra som finns i hemmet... så känns fantastiskt att den är hemma igen, och allting verkar fungera som det ska! WOW! Men vilken tabbe av Acer egentligen? Att dem ens var där inne och rotade OCH lyckades klippa av kabeln.. det är fan löjligt.

Men, huvudsaken är att den är hemma. Jag är jätteglad för det!

Nu blir det att kika på Simpsons en stund. Talk to you later!

28 april '10

Tillbaka till verkligheten.

Idag blir det jobb från 11 - 19 för min del, likaså imorgon. Har ju inte direkt längtat.. men man behöver pengar, vad gör man?

Pysslat lite med en ny header, tänkte att det är nog dags för det nu. Någon som är kunnit som kan hjälpa mig att få till det där lilla extra kanske? Känns bara så B när man själv gör det tycker jag.. haha.

Tänkte låta headern innehålla bilden nedan faktiskt. Lite kul att man sjunger ni vet..

Vad tror ni?

Happy!

Godkväll folket.

Dagen har varit lång. Åkte mot Löddeköpinge först för att hämta ut en grej till pappa på Kjell & Co, sen gjorde jag ett par andra grejer, sen stack jag till Catflash i Helsingborg och fixade till fransarna lite extra bara, blev mycket bättre nu. Sen mötte jag upp finaste Sofie och åkte iväg mot Väla.

Där gick vi in och ut i de flesta affärerna, och jag fick med mig ett par örhängen, ett par skor från rean, en collegejacka från Gina (SKITSNYGG!), och en superskön sjal från HM. Jag är meganöjd, alltid lika kul att träffa henne.

Men imorgon är det dags för jobb, likaså på torsdag, hela dagar. Har även fått information om repetitionstider med Diggiloo, så på måndag bär det av till Göteborg en halv vecka. TJOHOO!

JAG ÄR LYCKLIG!



Kvällsposten

Glömde ju berätta!

Idag är jag med i Kvällsposten, fick nästan en hel sida själv. Samtidigt är jag med i Landskronaposten!

Köp köp köp köp köp! Hihi!

Puss!

27 april '10

Godmorgon!

Hur är det med er? Med mig är det toppen! Igår hade jag 70 fler unika besökare än vanligt, himla roligt, hej på er!

En massa som sker nu, och idag har jag också fullt upp. Ska först iväg till Center Syd, sen till Helsingborg och sen möta upp Sofie för att shoppa på Väla!

Så oj, klockan är redan halv elva! Ooops. Får nog sticka iväg nu!

Vi hörs senare!


Skånemaffian <3

26 april '10

God förmiddag allihopa!

Har återhämtat mig lite, men det känns ändå så långt borta. Det är en dröm!

Har ringt en massa samtal idag, och fått en massa gratulationer, jag är så himla glad! Har redan fått en artikel skriven om mig i HD, den kommer nog ut imorgon isåfall antar jag.

Vill ni läsa den redan nu klickar ni HÄR!



Fantastiskt..

Det är den 25:e april.

Jag tror jag drömmer. Är det verkligen sant? Ja, det är det. Men jag kan inte förstå det. Jag ska turner med Diggiloo, HELA sommaren!

Har redan fått träffa Lasse Holm, Mojje m.fl och på måndag blir det ännu bättre.. då är det tre dagars repetition som ska påbörjas inför Diggiloo turnén, som mjukstart. Tjohoo! Jag lever i en dröm. I DON'T GET IT!

Har några få bilder sen helgen, mer kommer. Filmer kommer också, men det dröjer ett litet tag tyvärr!


Snö på väg upp till Stockholm.. bläää.


Obligatorisk Next Star mat


Domarna står och leker hemliga stunden innan de kliver upp och berättar vem vinnaren är...


SKÅNEMAFFIAN <3


Jag & världens goaste Jim!


Seeent på kvällen på McDonalds mitt över gatan. Älskar er people!

Fantastisk helg!

JAG VANN!

Helt sjukt.

 

JAG VANN!

23 april '10 - Mot Stockholm

Just so you know guys,

kommer alltså inte skriva något förrän på söndag här. Om jag vinner eller ej? Ja, det får ni se på söndag! Det är såklart lite nervöst, att vinna det här hade förändrat hela mitt liv. Jag har ingen skola, bara ett vanligt jobb och jag drömmer och kämpar för att komma någonstans. Detta hade öppnat så många dörrar för mig.. Håll tummarna.

Nu är håret färdigplattat, väskan är packad, och jag är redo. Vid 15.30 åker vi mot Stockholm. Ska åka med Sofie och hennes föräldrar, ska bli supertrevligt!

Vi hörs på söndag gott folk. Be för mig.


Blir det jag som vinner Next Star 2010?

Lång dag

Godkväll folket.

Dagen har varit lång, men det hände faktiskt något komiskt på tåget till jobb imorse.

Vem hade kunnat ana, att Sveriges Kung, skulle åka vanligt tåg, standardklass, från Malmö till Kastrup en torsdag förmiddag...?

Well, det gjorde han, och vem tror ni råkade sitta på just hans bokade plats? Jag såklart.. Hahaha, det var komiskt. Tänkte be han skriva något till min mormor som älskade kungafamiljen, men kan lova att han såg inte glad ut. Borde man fråga hur det går med Madeleine och hennes snubbe kanske? Hehe.. eller inte! Så det blev inte. Men jag hade min rumpa på hans plats iallafall!

Imorgon bär det av till Stockholm men inte förrän 15.30 tiden. Så vid den tiden ska jag ha lyckats ta mig till Helsingborg. Min tur att sitta på tåg med en jävla massa packning.. hata att vara tjej ibland.

Har lite klänningar att välja mellan inför lördag, men tror det blir bra vilket fall som.

Borde nog ta och sova lite nu.. upp tidigt, tvätta och styla håret lite. Vi hörs imorgon.

Godnatt!


Stolsuppvärmare till denna man?

22 april '10

Godmorgon på er.

Igår mådde jag fruktansvärt dåligt på jobbet. Har urinvägsinfektion men njurarna smärtar ENORMT mycket. Så efter 5 timmar såg jag nog ut som en zombie gissar jag på, och vi var för många, så dem skickade hem två stycken, bland annat mig. Så när jag kom hem satte jag upp min nya byrå, dammsugade upp lite och sen tog jag det bara lugnt.

Men idag ska det bli jobb från 11 - 19 ändå, jag behöver pengarna iallafall. Så ikväll blir det att packa lite, sen fortsätter jag packa imorgonbitti. Ska dra mig mot Stockholm runt 16 tiden, så kommer fram sent, men det känns bara bra. Somnar man lätt..

Får nog bege mig nu så jag inte kommer för sent.

Hoppas ni alla får en riktigt fin dag!


21 april '10

Godmorgon.

Jobb gäller. Jag är trött som fan, och har ont. Känner inte för någonting idag alls... men det finns fortfarande måsten i livet. Eller hur?

Mycket kvar att göra nu i veckan. Jobb idag 11 - 20 och jobb imorgon 11 - 19, sen på fredag bär det av till Stockholm och kommer inte hem förrän på söndag. På lördag får vi reda på vem som vinner, spännande.

Fixade nya fransar igår hos Catflash, valde att inte göra dem fullt så "fake" som sist, ångrar mig faktiskt, haha. Tyckte om när det var mycket, få se om hon kan fylla på lite till någon dag.. hoppas.

Ska släpa mig till bilen. Suck.

Ha en bra dag och be nu för bättre väder!

Fuck Acer

Som rubriken säger.

Det var som datapryl trodde. När Acer skulle fixa en liten sak i min dator har dem tydligen lyckats kapa kamera kabeln också, så inte konstigt att camen inte fungerade.

VILKA JÄVLA AMATÖRER! Kommer ta skitlång tid innan jag får min dator igen.. blir man trött eller JÄVLIGT trött på sådant? Ställer dem till med mer problem nu så är inte jag den som håller käften. Ett utav världens största datorföretag har tabbat sig rejält, och jag kommer inte vara sen med att låta världen få veta. Idiotjävlar.

Suck.




20 april '10

God förmiddag allesammans!

Jag har varit dålig på att uppdatera, I know. Haha! Men det har varit mycket att göra, och det är det fortfarande. Tog mig en rejäl sovmorgon idag ända till klockan 10, känns väldigt härligt.

Jag ska upp och äta frukost, göra mig iordning och idag ska jag banne mig köpa den där byrån på Jysk, dem har sänkt priset igen, wohoo! Sen efter det ska jag faktiskt möta upp sötaste Sofie från Next Star gänget vid halv tre för att fika, shoppa och fira att hon fått körkort idag. GRATTIS!

Sen vid 18.15 ska jag till Catflash och fixa mina ögonfransar! Mina egna har blivit för långa nu efter ca 5 veckor, så känner att jag vill ta bort dem, och göra nya, ska bli så skoj! Dem är ju så himla trevliga där.

Det är i princip min dag som väntar, jag ser fram emot den. Men nu blir det frukost!

Vi hörs senare!


GRATTIS TILL KÖRKORTET VÄNNEN! :)


Min helg.

Hur ska man sammanfatta min helg?

Orden blir nog: HAHAHAHAHAHAHA!

I lördags var det Mellbystrand som gällde. Gick jättebra. Sen anlände vi till hotellet.. och där brakade det loss. HAHA! Jag låter bilderna tala för sig själv.

Min helg har varit underbar. Now. Enjoy...








Damn, we're the sexy pigs..




Obligatorisk "ful-bild"


Jag idag på Ica Maxi, Löddeköpinge


Jag & Rebecka Laakso

18 april '10

WOW.

Jag har haft en helgalen helg tillsammans med Next Star. Hahahha, underbart. Därför skriver jag inte mer nu, har en massa att fixa, precis kommit hem. Men bilder lovas sen.. Haha!


15 april '10

Känner mig jävligt fåordig ikväll.

På söndag avslutas röstningen av Next Star. Vill ni stötta mig så sms:a STAR10 MADELEINE till 72900. Då ger ni mig 50 röster, och ni gör mig enormt lycklig.


Jobbat idag. Dagen var ok. Men den sög ganska bra den också, precis som gårdagen också gjorde på sina sätt. Är för tillfället äckligt trött på allt faktiskt. 

Finns ingen/ingenting i denna världen som kan få mig att överge mina drömmar. Jag för helvete LEVER för mina drömmar, och har alltid gjort det. Men det betyder inte att man behöver leka död när man inte är på scenen och sjunger. 

Nä vet ni vad. Jag säger godnatt. 



 


Men FAN då!

Alltså, jag blir galen.

Åkte in till datapryl och lämnade datorn till snällaste Anders, som under dagen kämpat för att finna den jävla kameran och fifflat med drivrutiner osv. Men ingenting händer. Anders ooade sig lite dock för att Acer antagligen sabbat någonting när dem bytade den där grejen för ljuset.

AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!

Jag blir så förbannat trött. Datapryl är hur snälla som helst och hjälper en, men Acer i Tyskland är ju efterblivna. Tänk om dem verkligen sabbat något. HALLÅ!

Blir så förbannad alltså. Ska hälla i mig min Herrljunga cider och tröstäta choklad nu. Helvete.


Fritid

Jag kom ut lite idag iallafall!

Åkte in till stan med pappa, åt subway, köpte strumpbyxor + en underklänning på Lindex. SKITSNYGG! Man kan faktiskt använda den som en vanlig klänning med svarta leggins och en snygg kavaj till. Är jättenöjd.

Nu när jag kom hem har jag lekt lite med mina kameror, och ska nog spela in lite på en ny egenskriven låt med pappa faktiskt. Han spelar pianot så jäkla snyggt i den låten, så han känns gjuten. Det är en ganska djup låt, men är glad att jag fick ut melodin, texten och allting.. har haft små idéer som jag pysslat ihop i flera månader, och nu är den låten färdig. Spännande. Men har dock inte bestämt själva arrangemanget ännu, kan inte bestämma mig. Skulle vilja göra en version med bara piano, och en riktig metal-version med lite growl här och där. Det hade varit något!

Ska göra slag i saken nu i denna stund istället för att sitta här. Vi hörs sen!


Resultatet från idag.

13 april '10

God morgon.

Fin dag idag! Igår jobbade jag hela dagen, det gick jättebra. Fick en komplimang igår av en kund som kikar in då och då, han sa att han alltid tycker det är så otroligt trevligt att bli expiderad av mig för jag alltid är så glad och gör hans dag. Hur glad blev inte jag? WOHOO!

Idag vet jag inte vad som händer. Vädret är strålande och jag vill ut! Haha. Får väl se vad det blir.. Är lite shoppingsugen, Nova Lund kanske? Hm hm..

Vad ska ni göra idag? Give me some ideas, hehe!




11 april '10

Godkväll gott folk.

Det var ett tag sen! Helgen har gått jättefort. Glömde bort i fredags när jag jobbade att det är 1 år sen jag tog mitt körkort. Grattis på mig. Känns riktigt bra.

Sen i lördags var det jobb som gällde. Fy vad jobbigt det var. Vissa kunder var bara.. nä tack. Men det gick hyfsat ändå. Denna söndagen var det även dags för sånglektion, som gick superbra! Sen när man väl kom hem, så blev det god middag och en LÅNG promenad i detta fantastiska väder.

Imorgon blir det jobb hela dagen, och på tisdag ska jag in till datapryl. En jävla massa konstiga saker nu med datorn som inte ska vara så. Blir riktigt irriterad. Hur svårt ska det vara att bara fixa ett problem? Inte skapa nya under tiden. Enligt datorn existerar ingen kamera och jag har sökt efter den och ingenting händer.

Suck... men va fan. Nu är det Parlamentet iallafall.



Fredagkväll

... denna fredag kväll blir inte långvarig.

Har jobbat idag, och det har gått jättebra. Men utan att överdriva, så kändes den första timmen som tre timmar. När jag tittade på klockan och den bara var 12, så trodde jag fan att jag skulle trilla ihop. Hur skulle jag orka hela dagen? Men, det gick ändå.

När jag kom hem överraskades man av en pizza och cola av familjen, mums! Efter det blev det sjukt lite godis för min del. Typ 6 bitar... men ärligt så har jag inte haft någon mat- eller godislust denna veckan, alls. Har haft tankarna på helt andra grejer, och det känns ganska bra faktiskt, man behöver lite avstånd från godsakerna ibland, haha.

Men, ni måste hjälpa mig med en sak denna fredagkväll.

Köpa denna snygging eller inte? Ja.. klänningen alltså, inte tjejen.

Elise Wrinkled Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

9 april '10

Godmorgon allihopa.

Idag ska jag jobba. Var ett tag sen. Jobbar idag och imorgon, det blir hela dagar för min del. Fick tillbaka min dator igår också, men vetefan vad dem har hållt på med. Problemet är fixat, men det har uppkommit andra problem. Min cam verkar inte "finnas"! När man trycker på programmet i min dator som heter "Crystal Eye Webcam", så står det att det inte finns någon kamera. Går man då in på kontrollpanelen och "Skannrar och kameror" så hittar den ingen kamera.. Någon som vet vad fan som hänt? Fungerade utmärkt när jag lämnade in den!

Suck. Man blir lite trött kan jag ju säga. Men jag hoppas dagen blir skitbra ändå, vill ha en riktigt bra dag. Vad ska ni göra idag?

Mot jobb.

Debatt

Dagen har gått väldigt fort.

Det har gått bra. Men tiden har inte riktigt räckt till, inte till allt man tänkt sig. Tyvärr.. Men de två hemligheterna jag snackade om har gått suveränt båda två. Så jag känner mig jättenöjd.

Just nu kollar jag på Debatt på ettan, det är himla intressant och höra vad de säger om Landskrona nu. Det är fan på tiden att någonting händer, men jag är rädd för att det kommer stanna där. I tv-rutan. Vad tror ni?

Vad ska man göra åt våldet och rädslan många känner i Landskrona?

8 april '10

Godmorgon.

Det tog mig 2½ timme igårkväll att somna. Inte roligt. Jag blev faktiskt galen till sist. Klev upp efter 2 timmar, tände ett värmeljus, satt i halvmörkret och kletade ner lite av något som ska föreställa en låttext, sen kastade jag mig i sängen igen och till slut somnade jag någon gång.. wow.

Idag är det en ny dag iallafall. Var uppe tidigt. Idag ska jag på två hemliga saker faktiskt, wahaaa! Dem är faktiskt hemliga. Det känns lite busigt, hehe.

Började dagen med låten "Last Train Home" - med Ryan Star. Skitbra låt, ni borde lyssna på den.


En inte-så-pigg-Madde-än för en liten stund sen.

Minnen.

Detta här är bara så härlig musik. Enjoy.


7 april '10

Våren är tillbaka. YES!

Hoppas den kan hålla i sig nu, den behövs verkligen. Människor blir så glada och pigga när den tittar fram. Hoppas verkligen! Idag ska jag sjunga och hålla på mycket med musik. Pappa och jag gör stora framsteg i studion, och det är helt sjukt roligt. Vilket ljud vi börjar få! Pappa har fördjupat sig i kompressorn, han lär sig fort! Så ska sitta och spela in lite sen.

Nästa på schemat är faktiskt mat, haha. Sen ska jag gå en runda med min lilla vovve, försöka dra med pappa om han villl också. Det är ju så fint väder.

Sen senare blir det att skjutsa mamma till Helsingborg. Hon ska till Göteborg i två dagar på kurs, kul för henne att komma dit. Jag är avundsjuk. Älskar den staden enormt mycket!

Om någon vecka tror jag att jag ska ringa till Catflash och beställa ny tid för fransarna. Haft dem snarti en månad, och dem sitter jättebra än! Men om två-tre veckor till är det nog dags att byta, ens egna fransar växer ju också!

Såhär ser det ut just idag;


Är så sjukt nöjd med dem. 400kr på Catflash i Helsingborg. Är ni två får ni
det för 350kr/person!

Attans

Byrån på Jysk var inte längre annonsvara.

Kostade 400kr mer. SKIT. Men, jag lyckades få tjejen att kolla upp när den blir annonsvara igen, och det är snart.. I'll be there!

Har suttit i studion i timmar idag med pappa. Fått ordning på nästan allt nu, och wow vilket ljud vi har. Man blir som ett barn på julafton. Känns som om jag kommer spendera timmar där imorgon också.. haha. Någon som har ett förslag på någon bra låt man kan spela in? Ska börja spela in en demo till min nya låt iallafall. Den är snart färdig, och den är jag också hyfsat nöjd med. En väldigt mörk låt, djup text.. men det ska vara en tankeställare.

Glöm inte att ni kan rösta på mig i Next Star 2010 ända fram till den 18:e april! Ni kan rösta 1 röst gratis var 5:e minut på www.nextstar.se

Eller så kan ni rösta direkt via sms:

STAR3 Madeleine till 72900 (ger 10 röster). Kostnad: 3 kr.
STAR5 Madeleine till 72900 (ger 20 röster). Kostnad: 5kr.
STAR10 Madeleine till 72900 (ger 50 röster!). Kostnad: 10kr.

Ni får ett sms tillbaka med en bekräftelse på att ni gjort rätt när ni skickat något av ovanstående.

Tack till er ALLA som röstar. Ni är underbara!

Godnatt på er alla.



6 april '10

Våren. VART ÄR DU?

Jag vill ha den där varma mysiga våren tillbaka. Det var en liten teaser som kom i några få dagar bara, så retligt. Antar att jag inte är ensam om att tycka så..

Idag är det iallafall mulet, och jag ska ge mig ut och köpa den där byrån jag vill ha på Jysk. Den kommer bli så fin här hemma. Sen ska jag även köpa tågkort till jobbet (svider som faaaan i plånboken). Så idag kommer jag bli en hel del fattigare.

Sen efter det vet jag inte vad som händer. Antingen så blir det Hbg eller öva med pappa. Nya studion där uppe är underbar alltså, I LOVE IT.

Gotta go. Vi hörs senare, och ja. Jag ser lite sur ut idag.. hihi!



5 april '10 - Long day

Varit en lång dag idag. Wow.

Jag är bara så trött. Måste sova. Imorgon ska byrån från Jysk inhandlas, och sen blir det kanske Helsingborg för att träffa Sofie! Ser fram emot morgondagen.

Nu måste jag dock sova. Godnatt!


Lyckad kväll

Dags att säga godnatt.

Har haft en sjukt trevlig kväll iallafall, blev mycket skratt. Sådant behövs verkligen! Maten blev HELT fantastisk, och min chokladpudding efteråt blev mumsig, med vispgrädde och vit choklad till, mmm...

Precis kört hem gästerna, och nu är det dags att lägga sig. Ska upp hyffsat tidigt imorgon, blir antagligen mot Danmark. Spännande!

Godnatt!


4 april '10

HEJ FOLKET!

Är allt bra med er? Med mig är det helt okej, förutom att vädret är rent ut sagt kasst. Det suger som fan. HATAR DET. Vill ha vår och sommar nu, då blir det lite varmare här nere på rummet också. Här är nästan helt färdigt nu, förutom ett par småsaker som ska läggas i byrån jag nämnde i förra inlägget, längtar.

Idag får vi gäster, och det ska bjudas på otroligt fin mat av bästaste mamma. Det blir alltså ingen personalfest för mig, men det kommer fler tillfällen. Efterätten har förresten jag valt, någon som kan gissa vad det blir? Mohahaha.

Kollade igenom bilderna sen vi var hos mormor i fredags.. saknar henne så. Det gör så ont att veta att jag inte kan få vara där hos henne oftare. Att säga hejdå var fan inte lätt ska ni veta.. det brände. Det blev fina bilder som ska framkallas sen, får köpa lite fina fotoalbum och pyssla med...

Fixade även till håret idag. Plattade, lockade och gjorde lite lagom fint nu till ikväll. Sen lekte jag ego också lite. Jag älskar att fotografera allt och alla i svart och vitt, och leka med kontraster osv. Jag vet inte varför, men tycker det är finare än färger.. haha, visserligen klär jag mig ofta i antingen svart eller vitt. Tråkig kanske? Haha.

Får städa upp lite nu då antar jag. Vi hörs senare! ♥

3 april '10

Alltså. Wow.

Det tog tid, men nu är rummet nästan färdigt. Ska bara införskaffa byrån är nedanför på jysk (har en likadan fast med bara tre stycken i badrummet), och sen är det klart. Måste ha lite lådor till mina små saker, det blir jättefint!

Dagen har gått hur fort som helst. Har bara röjt undan och försökt få iordning allt. Men nu ikväll tog jag en lååång dusch, så himla skönt.

Imorgon vet jag dock inte vad jag ska göra. Dem ska ha personalfest i Danmark, och jag har en gratisbiljett sen en försening i januari, men vi ska ha gäster här hemma också, med massa god mat osv.. fan, jag är så himla kluven. Vill båda sakerna, men det är under samma tid i princip. Suck.. hatar dilemman.

Kollar på "Rush Hour 3" nu med pappa och brorsan, haha. Så sjukt rolig!



Byrå från Jysk, 950kr.

2 april '10

Godmorgon!

Glad Påsk på er allihopa, ska bli himla mysigt med påskhelg faktiskt. Massa godis.. hehe!

Idag bär det av till Östergötland en runda för att hälsa på mormor, sen ner igen samma dag. Kommer bli lite jobbigt, men vi vill verkligen hälsa på mormor! Så det blir en lång utflykt idag för familjen.

Vi ska dra om en kvart, jag har försäkrat att mp3:n är med iallafall. Orkar verkligen inte med hela resan upp utan den.

Vi hörs ikväll!


En nyvaken och trött Madde vinkar hejdå till Skåne för dagen!

En bra bit på vägen

Efter midnatt sitter jag ÄNTLIGEN ner.

Hela dagen har man hållt på, och wow vad vi har fått mycket gjort. Jag fick tyvärr ställa in bion med min kära vän Ida, hur tråkigt som helst, men jag hade aldrig blivit färdig annars. Imorgon ska vi nämligen åka till mormor i Östergötland, bara hälsa på en runda och sen faktiskt köra ner igen, kan tyvärr inte sova över. Så idag var jag tvungen att komma så långt som möjligt, och det har jag banne mig gjort.

Sängen är på plats och bäddad. Alla kläderna är fixade. Ja. ALLA. Det är ett under att jag fick in allting, wahaha! Nu har jag sparat det bästa till sist. Inredningen. Det ska bli så skoj! Ska göra det på lördag. Vi ska nämligen ha vår påsk-fest på söndag, med middag, dricka och annat gott tillsammans med vänner till familjen, längtar.

Klockan är nu halv ett, halv nio imorgonbitti ska vi åka. Kanske borde provsova min nya säng?

Det tycker jag låter som en utmärkt idé. Godnatt!


1 april '10

Jag är fortfarande inne i min Avatar-bubbla.

Vad ska jag säga? Inga ord räcker till känns det som. Det ÄR verkligen det bästa jag någonsin sett. Förstår att alla vill bli blåa, söta och smala individer som na'vis.

Meeeen, för att komma tillbaka till verkligheten. Det enda som ska göras på mitt rum är att putsa klinkergolvet nu. Det är SÅ fint! Jag är så himla glad. Sen ska vi till Ikea idag också och kolla säng, ska bli skönt med en säng, haha.

Sen ikväll är det faktiskt bio igen. Denna gång är det käraste Ida som ville att jag skulle hänga med och se filmen "Flickan från Ovan". Jag blev så glad när jag såg trailern på den. För att, den boken läste jag för mååånga år sen, och sa redan då att man borde göra en film av den. ÄNTLIGEN! Ska bli jätteintressant och se den.

Sista juicen ska drickas upp, sen ner och putsa golvet!

RSS 2.0