31 mars '10

God förmiddag!

Vilket skitväder vi har, så deprimerande! Jag som önskat mig värsta våren nu denna veckan.. suck. Meeeen jag har fått min lön idag iallafall, så smilbanden drogs upp såklart nu på morgonen, hehe.

Idag är det tjejmässan i Landskrona som gäller för mig. Kl 14 uppträder jag där, och det ska bli kul att se vad där mer finns. Många ställer ut, bland annat en frisörsalong här i mina trakter som ska göra uppsättningar osv, sådant tycker jag är kul! Stackars Niklas som ska ackompanjera mig bara.. haha.

Sen efter det så ska jag till Malmö för att möta upp tjejerna från Next Star och gå på bio. Ska se Avatar i 3D, wihoo! Ska bli jätteskoj. Tycker dock 150 spänn är rätt saftigt, men dem säger ju att det är en upplevelse, so why not!

Vi hörs senare, måste fixa några texter bara till spelningen.

Önska mig lycka till!





Glöm ej Next Star 2010!

Gratis röstning http://www.nextstar.se.

Men, vill ni rösta på mig direkt via sms (ger MÅNGA fler röster), så gör ni såhär:
(Glöm ej stora bokstäver)

Sms:a STAR följt av det belopp du vill rösta för.
Tex: STAR3 MADELEINE till 72900 (ger 10 röster).

1 st 3 kr SMS ger 10 röster. ...
1 st 5 kr SMS ger 20 röster.
1 st 10 kr SMS ger 50 röster!



TRÖTT!

Ja. Jag är trött.

Rensat kläder. Fotograferat alltihopa. Lagt ut min bäddsoffa från Ikea på blocket. Tänkte ge den två veckor, det tog två timmar, sen var den såld. WOHOOO. Så hann inte lägga ut mina kläder på tradera, får ta det någon annan dag istället...

Imorgon ska jag uppträda på tjejmässan i Landskrona, Folkets Hus klockan 14.00. Ska sjunga två låtar tillsammans med Niklas, sen bär det av till Malmö, för 17.40 ska jag se på Avatar i 3D med töserna från Next Star, ska bli skitskoj! Aldrig sett en film i 3D heller.. WOOOOOW.

Så ska försöka sova om ett tag. Blivit sena kvällar. Har en sjukt massa att göra nu. Semester? Nädå. Haha!

Något som har sett Avatar i 3D? Är det häftigt?!

Godnatt sweeties!


30 mars '10

Hur står det till med folket idag?

Jag är hyffsat nöjd med vädret, är inte svinkallt iallafall som igår! Hinner dock inte ut för att njuta av vädret, utan idag så blir det att dra på sig världens fulaste kläder och börja måla om rummet i källaren! Golvet är nästan klart, så jag ska börja måla taket iallafall.

Ska bli spännande. Beställt en liten gardin (kommer bara ha ett litet fönster), som kommer passa perfekt, känns så spännande att få inreda ett helt nytt rum. UTAN SNEDVÄGGAR! Wohoo.

Har en stor hög med kläder att gå igenom också idag. Vad som ska säljas eller kastas. Någon som är intresserad kanske? Det är fan snygga kläder, vill helst inte slänga dem!

Vi hörs senare, önska mig lycka till med målningen!

Glöm inte min auktion HÄR!

Vid midnatt

Fullmånen är på sin plats. Det är mörkt. Jag har ett tänt ljus.

Ja, dagen gick väldigt fort. Jag har fått en otroligt massa gjort, och jag måste säga förlåt till de som sms:at mig och inte fått svar, jag har kollat sen bara lagt ifrån mig mobilen. När man är mitt uppe i någonting så blir det svårt att svara, men sen att komma ihåg det efteråt verkar ju vara jättesvårt för min del ibland.. förlåt iallafall, men ni ska inte ta det personligt! Sen vågar jag inte alltid skicka sms vilken tid som helst.. ifall dem vaknar, haha.

Har rensat min garderob idag också. WOW. Vilken klädhög det blev. Imponerande alltså. Har inte rensat ordentligt på hur länge som helst, vi snackar år! Men nu så, nu fick jag ta farväl av diverse kläder, och tänkte under veckan lägga upp en del att sälja.

Först ut är de jeansleggins jag är mest fäst vid, men som måste bort. De är från Only, i storlek XS, men är väldigt stretchiga så passar upp till en liten M gissar jag på. Auktionen hittar du HÄR!

Kanske dags att börja avrunda vid datorn. Klockan går. Oooops!

Godnatt!


29 mars '10

Vart är solen någonstans?!

Jag saknar de där två vår-dagarna vi fick. Jag vill ha MER. Nu tack! Idag är det en tråkig måndag faktiskt. Jag är ledig ett bra tag nu, men jag har fan fullt upp ändå alltså, helt sjukt! Vi renoverar ju mitt rum, och mamma och pappa har köpt en ny kyl- och frys som kommer imorgon vilket innebär en del arbete i köket. Jag måste rensa en JÄVLA massa, speciellt kläder.. ehrm. Någon som är intresserad kanske? Kommer bli en megahög med kläder om jag kan säga hejdå till dem. Får nog ta och lägga ut en del på tradera antar jag.

Så jag har hållt på hela förmiddagen, och det fortsätter, är långt ifrån färdig. Men smilbanden åkte rakt upp när jag såg att semester pengarna från Danmark kommit in, var ju inte mycket (började jobba sent på året på jobbet), men valutan på min bank var superbra, så det klirrade till. Tjohooo!

Nä, jag får nog ta och fortsätta så jag inte fastnar här.

28 mars '10

God förmiddag!

En timme är förlorad under natten, men nu går vi mot sommartider. WOHOO! Ljusare längre om kvällarna, tummen upp. Då finns risken för att få se solnedgången iallafall när man slutar på jobb, haha.

Idag vet jag ännu inte vad som väntar. Är lite shoppingsugen faktiskt. Men en sak är konstaterat, idag blir det våfflor iallafall. Med grädde och sylt. Jag dör så gott det är. MUMS! Inte alltför ofta man äter våfflor.

Spelningen igår gick hur bra som helst iallafall, kom hem vid lite efter 1 tror jag den var, men vi hade så himla roligt. Improvisationsteater är en stor del av nattcabaren, och det beundrar jag. Det blev hysteriskt roligt under vissa stunder kan jag lova, haha. Är ni sugna på att gå och kolla nästa gång när det är andra medverkande kostar det 150kr inträde (250 kr med mat och dricka), och ni hittar all info ni behöver på www.oresundsteatern.se.

Ska ner nu och kolla med familjen vad som sker idag. Kanske även få i mig lite choklad sen igår.. hihi.


Spelning

Nu börjar det närma sig!

Kl 22 ikväll drar spelningen igång, och jag är taggad faktiskt! Ska bli skitskoj. Hoppas det blir mycket folk!

Ska skriva ut de sista texterna nu och sen dra. Blir svarta leggins, lång vit tröja och en kort svart kavaj på det. Sådär lagom, inte sant?

Tänkte visa er en bild på mina ögonfransar iallafall, många är nyfikna. Jag är supernöjd, men nästa gång (kommer självklart göra om det, beroende framkallande), så kommer jag be om kortare ögonfransar inne vid ögonvrån, de blev för mycket lösögonfrans-känsla över mina för min smak iallafall. Men annars är jag supernöjd!

Vad tycker ni?


På denna bild har jag endast lagt lite kajal under ögat!

27 mars '10

Det regnar. Buhuu!

Jag röstar för att det ska försvinna, typ nu. Men annars får man inte klaga på denna dagen! En tjej på jobbet ville ta mitt pass idag, och jag sa faktiskt ja. Har hunnit duscha och fixa mitt hår, ska ju sjunga ikväll, och lite senare ska vi iväg en liten runda och handla lite. Känns bra, då hinner man med lite.

Vi ska sjunga på Café 261 i Landskrona, kommer inte ihåg vad inträdet var exakt, men det är alltså inträde. Inte gratis! Det är nattcabaren tillsammans med Öresundsteatern, och det ska bli riktigt skoj. Ska sjunga mysiga och fina låtar med stämmor till, så nice!

Har kört en låt på repeat under tiden jag fönat/plattat håret (inte lika lätt med förlängningen, men fan vad bra det gick ändå!), och den är bara så underbar. "A Song For You" heter den, och den bästa versionen är utan tvekan med Donny Hathaway..

Enjoy.


Vår

Jag har egentligen haft en dålig dag, men det är så svårt att deppa.

Att jag kan ha på mig vårjackan nu, och andas in en luft som är mild och får mina sinnen att explodera.. Det är ren lycka. På många sätt och vis.

Nu har jag jobbat idag, och min rygg är ärligt talat helt slutkörd. Att stå upp i 9 timmar med endast 30 minuter paus på en sträcka, och inte alls få sitta ner annars.. det gör ont. Man blir trött.

Så, nu har jag faktiskt långledigt över påsken, det behövs. Vi renoverar ju, och då har jag tid till det, skriva musik och en massa mer. Wii! Ser fram emot det. Får ju lön på onsdag också, och idag fick jag tillbaka på skatten. Tjohoo!

Detta ska firas med en twistpåse som är upplagd på bordet, ett glas mjölk och sen en varm säng.

Btw, tack Ida. Som alltid fyller du mig med en massa positiv energi och du är saknad 24/7!

Godnatt gott folk, vi hörs imorgon.

26 mars '10

Godmorgon.

Jag är trött. Seg. Vill ha sol, och vill inte jobba idag. Haha. Min vän Ida har sovit här, och vi ska ta oss upp nu och få i oss lite frukost. Vi båda börjar kl 12 idag och arbetar till kl 21.. vilket betyder att jag är hemma först vid 23 ikväll. DRYGT. Sen upp och jobba 11 - 17 imorgon igen..

Är bara väldigt glad över att min egna låt fick så bra feedback! Man blottar ju sig totalt med en egen låt, så det känns jättekul. Tack till alla er!

Nu får man väl kicka igång denna dagen, vi hörs säkert ikväll!


Ny låt

Hej återigen gott folk.

Nu är all mat som behövs inhandlad, och jag ska snart hoppa in i duschen innan min kära vän Ida kommer hit och sover här inatt, wiii!

Vill bara informera er att håll utkik idag på http://www.madeleineliljestam.se, efter min nya låt. Text och musik är skriven av mig, men en fantastiskt duktig vän till familjen som heter Jesper har arrangerat den, blev fantastiskt vacker intrumentalt, men sången är dock fortfarande i demokvalité, men jag vill så gärna dela med mig av låten till er.

Den är skriven till nära och kära, men den är speciellt skriven till min första bästa vän Ida Eliasson. Det hon har gjort för mig sen vi träffades är ovärderligt, den människan hon är.. ja, dem växer inte på träd. Detta var min julklapp till henne som ett tecken på min tacksamhet, även om den knappt säger en tiondel!

Så, håll utkik.. nu ska jag hoppa in i duschen nu!


25 mars '10

Repning avklarat. Köpt golv till rummet i källaren som renoveras och blir mitt rum är också avklarat, tack gud för Hornbach.

Solen skiner fantastiskt underbart idag, många plusgrader.. denna dagen har jag väntat på länge. Kunde lasta in allt golv (stengolv), i bara t-shirt, LOVELY!

Dock glömde vi handla mat m.m på vägen, så får åka in till stan och göra det nu.

Vi hörs senare!

Spelning avklarad

Godkväll!

Spelning ikväll gick superbra. Pappa ackompanjerade och jag sjöng, och det blev som tur är uppskattat. Det var mestadels äldre människor, så det blev mycket svensk musik, men jag valde såklart de vackraste.

Jag är jättenöjd, och imorgon blir det inte heller någon vila. Upp tidigt och repa kl 10, sen ska man hjälpa pappa att köpa fint stengolv. Rummet i källaren som just nu är en studio, ska lätt renoveras (byta golv, måla om), och sen ska antagligen jag få det rummet! INGA SNEDVÄGGAR! 18 kvadrameter att röra sig på med egen ingång, det låter toppen. Så ska vi ha studion där jag har mitt rum iställe (bättre isolerat). Sen efter det ska jag inhandla lite kakor, för min bästa vän Ida kommer hit till oss, och ska få träffa min familj och sova över här tills på fredag. Längtar redan, inte träffat henne på jättelänge!

För övrigt så är min dator nu på väg till Acer i Tyskland för att fixas.. antagligen en hel månad.  BUHUUU!

Nu ska jag kolla på "Fuskbyggar", skitbra program. Sen ska jag lägga mig hyffsat tidigt. Hoppas jag.

Någon som köpt Kvällsposten/läst Lokaltidningen idag? Bara nyfiken. Alltid kul!

Godnatt, vi hörs imorgon!

24 mars '10

Hur är det med er?

Det är faktiskt bra med mig. Dock har min lilla laptop fått sig en knäpp, eller ja.. skärmen rättare sagt. Där är något glapp, så att bilden mörknar till i vissa lägen, så surt. Killarna inne på datapryl i stan tror att det är en liten kontroll bakom skärmen det är fel på, så dem måste skicka iväg den till Acer.. det tar EN MÅNAD!! Så himla dåligt, jag är beroende av den lilla skiten.

Men det är nog det enda som är lite jobbigt idag. Jag har en spelning ikväll i Landskrona, och idag är jag faktiskt med i TVÅ tidningar samtidigt, det ni! Hehe. I Lokaltidningen här i Landskrona är jag på framsidan och en bra intervju med bild på sidan 28, och idag är även jag, Sofie och Hedvig med i Kvällsposten, det blev en halv sida, superbra blev det, så det känns jätteroligt.

Håller på att öva med pappa inför spelningen ikväll, men här ser ni artiklarna från tidningarna iallafall! (Bilden på framsidan av Lokaltidningen blev SKITDÅLIG, så taskigt att dem tog den, haha. Den inuti är bättre iaf, även fast jag ser lite drogad ut på bilden här nedanför, men så ser den INTE ut, hehe)





Lokaltidningen idag, 24 mars 2010


Kvällsposten idag, 24 mars 2010.

Next Star 2010

Glöm inte att ni kan rösta fram tills den 18:e april!

Rösta gratis, en gång var femte minut ungefär, på www.nextstar.se.

Vill ni rösta på mig via sms direkt, då gör ni såhär (glöm ej stora bokstäver):

Sms:a STAR följt av det belopp du vill rösta för.

Tex: STAR3 MADELEINE till 72900 (ger 10 röster).

1 st 3 kr SMS ger 10 röster.
1 st 5 kr SMS ger 20 röster.
1 st 10 kr SMS ger 50 röster!

Lite bilder från helgen!


Skivsignering på Ica Maxi I Botkyrka, Stockholm.


Jag, Hedvig och Sofie idag!


Intervju

Intervjun gick ju klockrent!

Vi hade en supersnäll kille som intervjuade oss, Linus hette han. Jag blev skjutsad till Malmö tillsammans med Sofie av hennes morföräldrar, världens underbaraste människor liksom. Att dem ens gjorde sig besväret, det uppskattas.

Väl där träffade vi Hedvig och vi alla blev glada över återföreningen (efter två dygn typ, men ändå!), vi blev glada! Sen blev vi fotograferade och sen gick vi till Kvällspostens huvudkontor i Malmö och blev intervjuade, och det var en superbra intervju. Avslappnat och trevligt!

Sen satt vi snabbt på donken och åt lite tillsammans och snackade skit, och interna skämt såklart! Sen var Sofies morföräldrar så UNDERBARA och hämtade oss, dem var nämligen kvar i Malmö under tiden, och körde mig hem. Hur fina människor kan det finnas egentligen? Så TACK till er!

Nu sitter jag här hemma och ska syssla med förberedelser inför spelningen imorgonkväll! Sen tror jag även att intervjun kommer ut redan imorgon, men när jag vet mer kommer jag berätta, tror inte det kommer bli en liten intervju faktiskt!

Vi hörs senare!

23 mars '10

Godmorgon folket!

Idag har jag en del att göra alltså, haha. Ska göära mig iordning nu och sticka iväg mot Center Syd, ska hämta ut mina stövlar från Scorett som dem ska ha fixat, ska bli spännande att se. Sen ska jag hem och repa med pappa, vi har spelning imorgon tillsammans, privat dock så ingen kan komma. Studieförbundets Vuxenskola har årsmöte, där har vi fått äran att vara med.

Sen vid 16 tiden så blir det en intervju med Kvällsposten tillsammans med Sofie och Hedvig som också är finalister i denna tävlingen. Är så glad för att dem är det, vi blev superbra vänner nu under helgen, känns hur bra som helst. Så det ska bli skitskoj att göra en intervju tillsammans och fotograferas med allihopa!

Får sticka och göra mig iordning nu, men ha en bra dag allihopa!


Jag idag! Tro det eller ej, men jag älskar ögonfransförlängningen, för jag är osminkad på bilden ;)

22 mars '10

Godkväll folket.

Mig har ni inte hört av på något dygn, jag har haft lite att göra. När vi kom hem från Stockholm och jag återförenades med mina älskade lilla vovve, så somnade jag lite efter kl 00, och vaknade dagen där på lite efter kl 12. Tolv timmars sömn alltså.. det var inte helt fel, man förlorade ju en del i helgen, hehe.

Men jag slappade i princip hela dagen, vila, kollade film osv, det behövdes verkligen. Men idag var det tillbaka till verkligheten och jobba helt enkelt, det gick bra.. men huvudvärken, den ska vi knappt snacka om. Haft en molande huvudvärk ända sedan igårkväll, och idag blev den successivt värre under dagen, och nu ikväll är den på gränsen till migrän, det är olidligt. Men fått i mig Eeze migränpiller, och fått i mig lite att äta, så hoppas det blir bättre.

Precis avslutat samtal med en supertrevlig journalist på Kvällsposten, så kanske dyker upp något skoj inom en snar framtid!

Imorgon blir det upp tidigt. Köra till Center Syd och hämta mina stövlar som blivit fixade på Scorett, sen köra hem och repetera som fan med pappa.. sen så ser det ut som om det bär av mot Malmö på något sätt av anledningen ovan (psst, kvällsposten!). Ska bli skoj!

Idag har min vän Niklas födelsedag, så GRATTIS NIKLAS! Men han är i Frankrike fortfarande, kommer hem på onsdag.. vilken kram han ska få, herregud!

Innan jag säger godnatt för idag, och släcker lampan, vill jag bara påminna er om att röstningen av Next Star 2010 pågåt ända fram till den 18:e april. Så ni kan alltså fortfarande rösta.

Rösta gratis en gång var femte minut på www.nextstar.se, eller gör följande nedan! ALLA röster uppskattas lika mycket, glöm inte det. Ni hjälper mig ett steg närmre min stora dröm genom att klicka, eller skänka en 10:a..

Vill ni rösta på mig via sms direkt, då gör ni såhär (glöm ej stora bokstäver):

Sms:a STAR följt av det belopp du vill rösta för.

Tex: STAR3 MADELEINE till 72900 (ger 10 röster).

1 st 3 kr SMS ger 10 röster.
1 st 5 kr SMS ger 20 röster.
1 st 10 kr SMS ger 50 röster!


Godnatt!

Hemma

Godkväll folket.

Jag är nu hemma från Stockholm. Hade inga spelningar imorgon (söndag), så åkte med min familj hem nu idag eftermiddag efter vårt uppträde i Botkyrka i Stockholm, var jättetrevligt.

Så nu är jag svintrött, men ärligt så kamerorna glömdes faktiskt bort hos alla föräldrar osv, turnearrangörerna däremot hade en kamera med sig hela tiden, så ska se vad jag kan få tag på för bilder FÖRUTOM de jag kommer visa er imorgon.

Men nu, sova.

Godnatt!


20 mars '10

Befinner mig just nu på Ibis Hotell, Stockholm.

Hela gårdagen var skitjobbig. 12 timmar upp tog det, pga. någonting som kallas S-L-Ä-P. BLÄ! 80-90 km/h hela vägen upp till Stockholm, det är inte kul. Men, vi kom upp, det är huvudsaken.

Så det blev inte många timmars sömn, sen begav vi oss mot Ica's huvudkontor i Solna, sjöng där för personalen, sen sjöng vi även på själva köpcentret, MEGA stort var det, shit. Men det var trevligt, och jag är faktiskt nöjd med mina framträdanden, jag som alltid är så självkritisk.

Sen nu på kvällen bjöd dem på en väldigt lyxigt tre rätters middag på Skansen, gustavianska våningen. Det var helt galet gott, verkligen. Dyrt var det med ALL säkerhet, men gott var det alltså. Det tackar jag verkligen enormt mycket för, och det var trevligt att ha alla familjer samlade också. Många härliga människor som bara är fyllda med positiv energi.

Nu sitter jag med Sofie på hotellrummet, klockan är halv 2 och vi är SKIT-trötta. Imorgon är det upp kl 7 igen.. tjohooo!

Vi hörs mer imorgon!




18 mars '10 - Stockholm!!

Gäääääsp.

Hur är det med er? Jag är skittrött, tur att man ska sitta i en minibuss upp till Stockholm. Blev väckt av att några snubbar håller på utanför huset, där jag bor fixar dem nya vattenledningar. Det är ju inte som att vakna till fågelsång direkt, usch.

Sen är jag lite sur på en idiot från tradera. Köpte en liten mobil som skulle vara olåst, men det var den inte. Så sa jag till henne att då vill jag ha halva beloppet tillbaka så jag kan sticka och låsa upp den, det tyckte hon var okej och hon skulle föra över pengarna idag. Så har den idioten skickat ett mejl och skrivit: "Jag har funderat. Skicka tillbaka telefonen så får du pengarna tillbaka istället". Vad är det hon inte förstår med att jag VILL HA telefonen? Sen hade hon aldrig gått med på att skicka pengarna först heller, hon luras ju bara ändå. Hatar sådana idioter. Jag hade aldrig köpt av någon som inte har 99-100% bra omdömen, men det hade hon. Därför blir jag extra förbannad.

MEN MEN! Det ska bli en trevlig helg nu. Det är spännande. Men jag kommer sakna min hund enormt mycket.. känns ganska jobbigt, men jag hoppas verkligen han får det bra.

Datorn hänger med, för det borde verkligen finnas internet på hotellrummet tycker man ju. Nu ska det sista packas, alltså tandborste och annat roligt, haha.

Mot Stockholm!



Det sprudlar i kroppen!

Godkväll allesammans!

Ikväll sprudlar det i kroppen, jag är så taggad. Imorgon är det Stockholm som gäller. Jag har hämtat pappa nu i eftermiddag, bytat ena monitorn, och köpt mig en jättefin midi-klaviatur, är sååå himla nöjd! Men jag glömde köpa en värmande ögonfransböjare till de nya ögonfransarna på salongen, men ja.. får ta det någon dag när man kan åka dit, hehe. Lite typiskt.

Har inte hunnit ta några bilder alls på varken ögonfransar eller löshår, jag har packat som fan nu. Jag har valt klänning till middagen, och kläder jag ska uppträda i. Men datorn, kameran, och filmkameran kommer hänga med nu till Stockholm, det ska bli superskoj!

Har fått ett enormt stöd från människor, de man oftast minst anar. Jag är fruktansvärt tacksam till er alla ska ni veta, verkligen. Det uppskattas enormt!

Jag säger godnatt nu, så hörs vi imorgonkväll när vi kommit till Stockholm om jag inte hinner uppdatera innan!

Godnatt!


Håret på plats

Har haft en supertrevlig förmiddag.

Jag gjorde min hårförlängning hos en tjej som heter Pauline i Saxtorp, en tjej som gör lite allt i allo, hon är SKITDUKTIG! Hon är även en helt fantastiskt underbar tjej, jag hade det jättetrevligt. Hon gjorde det smidigt, smärtfritt och helt perfekt.

Om någon vill ha hennes nummer, bara säg till. Jag rekommenderar verkligen henne, bara så ni vet. Hon gör även hela hårförläningar för 1900kr, inkl. hår, isättning och styling!

Hinner tyvärr inte ta en bild just nu till er, men det kommer. Ska äta lite snabbt nu, sen hämta pappa i hbg! Äntligen!!!

Puss!

17 mars '10

Solen, vart är du någonstans?

Den gömmer sig bakom molnen. Det gillar jag inte. Vill ha fint väder idag, det är ju en bra dag! Hårförlängningen ska sättas i, pappa ska hämtas, en monitor ska bytas ut, jag ska antagligen köpa ett midi-klaviatur (fallit lite för Reason 4). Vad händer mer? Jo, jag ska ju packa inför morgondagen. Jag ska ju till STOCKHOLM! Ska bli riktigt skoj, men lite nervöst är det allt. Dock så kommer EN sak inte kännas bra, att säga hejdå till min vovve imorgonbitti, och veta att mina föräldrar lämnar han på hundpensionat på kvällen tills lördag.. buhuu. Mina lilla bebis. Men det ska nog gå bra, jag litar på dem som ska ta hand om honom, men fy fan om något hade hänt honom, oj oj oj. Men dem tankarna ska jag slå bort. Det kommer gå bra, eller hur?

Nästa på min lista idag är att göra sig iordning och sen bara orientera sig lite på kartan till tjejen som ska sätta i håret, det är lite ute i skogen hon bor, men jag ska nog allt hitta! Kan ju inte gå helt åt skogen? HÖHÖ. Nä, den var i torraste laget.

Vi hörs senare!

Vill ni rösta på mig via sms direkt, då gör ni såhär (glöm ej stora bokstäver):

Sms:a STAR följt av det belopp du vill rösta för.

Tex: STAR3 MADELEINE till 72900 (ger 10 röster).

1 st 3 kr SMS ger 10 röster.
1 st 5 kr SMS ger 20 röster.
1 st 10 kr SMS ger 50 röster!

Ögonfransar = DONE!

Go' kväll folket.

Har inte hunnit uppdatera alls idag, full fart. Lokaltidningen var här för intervju (håll utkik i lokaltidningen nästa onsdag), och ögonfransförläningen är gjord. Tjejerna på Catflash i Helsingborg är supertrevliga och så otroligt proffsiga! Det gick jättefort och det blev ett fantastiskt resultat, inte hunnit ta bilder än, men det kommer imorgon.
Imorgon ska ju även hårförläningen komma till sin plats! Hämtade ut håret idag och det är en otrolig kvalité på håret. Feel_the_hair heter butiken på tradera där jag köper mitt löshår ifrån, ALLTID. Ska bli väldigt spännande att sätta i håret, can't wait!

Nu ska jag platta mitt nytvättade hår, och försöka få mig en god natts sömn. Imorgon kommer pappa hem, och jag ska packa inför Stockholm på torsdag, wohooo!


16 mars '10

Godmorgon!

It's a beautiful day today. I love it! Idag står intervju med lokaltidningen på schemat kl 12.45, sen är det ögonfransförläning hos Catflash i Helsingborg kl 16! Ska bli riktigt kul att se resultatet, jag är helspänd. Ska iallafall specifikt be om lite extra långa fransar längst ut, det passar mina ögon bäst då jag typ alltid har en sådan eyeliner ovanpå ögonlocket som går en bit ut, supersnyggt.

Är chockad, glad och så lycklig över allt stöd jag fått från alla vänner och bekanta i denna tävlingen. De som man nästan förväntar sig borde bli glada är de som inte säger ett ljud, men vet ni vad? Jag bryr mig inte. Jag har slagits mot avundsjuka människor sen jag började skolan överhuvudtaget, I'm used to it. Men de andra 99% människor som visar stöd, även de man minst anar, är jag otroligt tacksam för. Detta är min dröm, och att se så många vilja kämpa med dig för din dröm.. det är magiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, men vill ni veta hur man röstar återigen via sms så kommer infon här (internetrösta på www.nextstar.se

Vill ni rösta på mig via sms direkt, då gör ni såhär(glöm ej stora bokstäver):

Sms:a STAR följt av det belopp du vill rösta för.

Tex: STAR3 MADELEINE till 72900 (ger 10 röster).

1 st 3 kr SMS ger 10 röster.
1 st 5 kr SMS ger 20 röster.
1 st 10 kr SMS ger 50 röster!

Rösta!

Godkväll gott folk!

Slutade kl 20, och kom hem vid kl 22. Jag är SÅ trött! Varit segt och tråkigt på jobbet faktiskt, riktigt långtråkigt.. men, det har ändå pirrat lite i magen pga. Next Star 2010. Idag börjar ju röstningen som pågår fram till den 18:e april!

För er som är intresserade av att rösta, så ska ni läsa följande information.

Vill ni rösta på mig via sms direkt, då gör ni såhär:(glöm ej stora bokstäver)

Sms:a STAR följt av det belopp du vill rösta för.

Tex: STAR3 MADELEINE till 72900 (ger 10 röster).

1 st 3 kr SMS ger 10 röster.
1 st 5 kr SMS ger 20 röster.
1 st 10 kr SMS ger 50 röster!

Annars, så kan ni gå in på www.nextstar.se, och klicka på "Finalister 2010", sen på min bild och sen internetrösta. Det kan ni göra ca var 5:e minut!

ALLA röster uppskattas, det vet ni. Jag blev helt överväldigad av allt stöd från allt folk på facebook, ni är fantastiskt underbara. Jag älskar er!


15 mars '10

Go' morgon!

Solen skiner, jag är GLAD! Helt lövley väder!

Idag ska jag jobba från kl 11 - 20, men det känns helt okej. Den enda dagen i veckan jag jobbar, hehe. Sen ska jag göra ögonfransförlängning imorgon, hårförlängning på onsdag, och på torsdag åker jag till Stockholm med Next Star-gänget och kommer hem på söndag igen. Längtar jag? Oja! Det ska bli helt fantastiskt roligt, kan knappt bärga mig. Så jobbet känns verkligen okej idag, jag bara önskar att tåget håller tiderna idag.. snäääälla! Idag ska jag faktiskt inte köra in, jag ska ta bussen, funkar jättebra egentligen. Synd bara att den inte går så smidigt hem på kvällarna, då hade jag tagit bussen istället i vanliga fall.

Idag börjar ju även omröstningen i Next Star 2010. För att komma dig kan du klicka HÄR, men ju i skrivande stund har inte omröstningen börjat, men det kommer under dagen! Spännande. Det kommer finnas två olika sätt att rösta på, men det kommer sen när röstningen börjar.

Kram på er!



Sommaren 2010

Två nya bikinis är beställda.

Förra sommaren blev det inget bad i havet för min del, jag uppskattade inte vad vi hade då. Men efter denna låååååånga, hemska och kalla vinter, då längtar jag verkligen. Jag älskar vintern, missförstå inte. Snön är vacker, mysig och att sitta inne vid den öppna spisen är jättemysigt, men vintern blev så otroligt lång och jobbig, så nu vill man ha lite värme.

Denna bikinin tänker jag börja sommaren med, beställde även en annan mer vanlig på rean i blodrött!



149kr, resp. 99kr för denna fina bikini från Ellos

Vår

Sånglektionen gick suveränt!

Är jättenöjd. Kom även precis upp från flera timmar i studion, har sysslat med eget material, det är spännande som bara den kan jag lova. Men för första gången på länge blev jag faktiskt hyffsat nöjd, är ju så himla självkritisk annars.

Nu, ska jag deklarera. Låter himla vuxet, men det är inte kul iallafall. Speciellt när det är på danska, tusen gånger värre. Tjohooo!

Vill varmt rekommendera dessa skitsnygga, billiga och sköna skor från stadium, 199kr. Finns i flera olika färger, men jag tog vita, superfina!



14 mars '10

SÅNGLEKTION!

Ska bli helt underbart med en sånglektion idag, känner att det passar perfekt. Idag ska jag även skicka in min deklaration, och söka en skola. Man kan ju alltid söka, eller hur?

Imorgon drar röstningen för Next Star 2010 igång gott folk. Pengarna som ni skänker när ni röstar går till Childhood Foundation. Vissa tänker direkt: "Pengarna kommer inte fram till de behövande", men Childhood är inte som Rädda Barnen. Childhood Foundations pengar skänker dem till olika projekt som drivs av eldsjälar som tar sig an barn i väldigt jobbiga situationer. Så att pengarna kommer till sin rätta, med all säkerhet.

Mer info kommer såklart imorgon om Next Star 2010, men ni ska veta att detta är min dröm. Att få vinna Next Star 2010 är verkligen en dröm jag faktiskt haft sen länge. Det hade betytt hela världen för mig.

Nästa på listan: Borsta tänderna!


Mjukis

Madde har blivit med mjukisbyxor.

DET NI! Jag har aldrig ägt ett par mjukisbyxor, don't ask me why. Aldrig varit för häng direkt, men idag på Bikbok hittade jag de perfekta mjukisbyxorna. 199kr, vita, inget häng, två perfekta fickor och resor i midja och vid fötter. Dem är mina! Helt underbara, och jag älskar vitt, känner sig så fin.

Sen hittade jag en söt topp på HM, och sen två par jeans! Jag har varit lite anti de där 199krs-jeansen på Gina, har bara tänkt att dem sitter säkert jättedåligt.. tjiii fick jag kan jag lova! De satt perfekt på mig! Så jag köpte två par när de ändå var så billigt, helt underbara jeans! Jag har inga höga krav på jeans direkt, bara att dem sitter snyggt. Har liksom haft 1000krs Lee jeans som gått i sönder efter ett år, och gina jeans som hållt i två, så det är väldigt individuellt inom jeans. Jag är jättenöjd!

Ikväll blir det som tidigare nämnt melodifestivalen, och min vovve verkar må bättre så jag känner lite inre frid, så nu ska jag sätta mig ner med mina två pågående låtar och ta dem vidare till nästa steg!




Perfekta mjukisbyxor, fast i vitt. 199kr!

13 mars '10

Det är lördag. Solen skiner.

Underbart att vakna av att solen skiner en i ansiktet. Det är lite molnigt dock, men jag hoppas det kan hålla i sig, jag har längtat efter solen!

Får se vad denna lördag har att bjuda på. Ikväll ska Melodifestivalen ses, haha, undrar egentligen vem som vinner. Mina favoriter, Crucified Barbara är inte med tyvärr.. den enda tjejen som verkligen kunde sjunga rent OCH live samtidigt. Tummarna upp för de brudarna!

Ska börja min dag nu med frukost, och göra mig lite iordning och se vad dagen har att erbjuda!


Bild; Jag.

Bio

Jag vill gå på bio!

Både "I love you Philip Morris" och "Remember me" känns som måsten. Sen i april ska det vara sverigepremiär för den romanbaserade "Flickan från ovan". Trailern till den sistnämnda såg jag när jag var på bio med mina töser på filmen "Shutter Island", och inte förrän dagen efter kom jag ju på att den boken läste jag för många, många år sen. Den är fruktansvärt gripande och riktigt bra, jag läste den två gånger minns jag. Så filmen MÅSTE jag bara se.

Någon som sett "I love you Philip Morris" än? Hur var den?


Vill ha!

En lååååång, och väldigt djup suck.

Denna klänningen är så vacker och söt samtidigt. 599kr från Odium. I love it.

Intervju!

Okej, jag ger mig. Dagen blev lite bättre!

Min hund mår fortfarande inte bra, men nu blev det iallafall inbokat en intervju + bild till Lokaltidningen
på tisdag förmiddag i anknytning till Next Star 2010! Ska bli jättekul. Ska ju göra en ögonfransförlägning sen också samma dag vid kl 16, spännande!

Sen är även en tid avtalad i Malmö den 23:e hos CIS, jag ska dit på rådgivning och ska se hur det blir. Är så intresserad av en musikskola i Hollywood, inte i nuläget, men längre fram, och det är fan inte billigt. Men vill dit, få information, tips och råd. Ska bli väldigt intressant!

Fast, i skrivande stund blev det lite sämre igen.. Det snöar gott folk. Det snöar. Suck..

Men den här bilden får mig alltid att må bättre. Älskar den!



Bad day

Dagen verkar inte bli bättre, så får bara gilla läget antar jag.

Jag har iallafall diskat, bakat chokladbollar, kollat på ett Simpsons-avsnitt, varit ute en runda med min lilla hund, gett honom specialmat nu när han mår dåligt, och fått hem en telefon jag vann på tradera.

Så har hunnit lite iallafall, alltid något. Nu ska jag se det absolut senaste avsnittet av Grey's Anatomy på datorn tror jag, spännande!

För övrigt, nelly.se har fått in ett par skor som fick mig att tappa andan. Nej, jag ska inte beställa dem, det lovar jag. Hör du det pappa? Jag kommer INTE klicka hem dem, I promise. Men för er som vill ha ett par 15 cm klackar i rosa, here you go för endast 399kr!


12 mars '10

Jag känner mig ganska död.

Inte mycket sömn inatt. Min vovve mår inte alls bra, spydde 6 ggr igår.. jag är ett vrak.

Ringde till jobbet och berättade hur det låg till, att man inte fått en blund inatt. Blir så lycklig över att chefer/skitfledare visar sådan förståelse, och för mig går ärligheten längst. Jag hade ju kunnat säga: "Jag är sjuk", men det är jag inte. Däremot hade jag presterat sjukt dåligt om jag hade varit där, för jag har inte sovit en blund pga. hunden.

Så, gissa vad jag ska göra nu? Ska lägga mig på soffan, med min favoritkudde, ha hunden i min famn, och sova. Länge.

Godnatt eller vad man nu bör säga vid denna tid. Ha en härlig fredag folket!



Åh nej..

Dagen har rullat på ganska bra faktiskt.

Jag har fixat allt som skulle göras idag i studion, och monitorerna låter finfint, förutom den ena där de antagligen tror att en säkring har gått, så den måste bytas, men fy fan vilket ljud annars!

Men, min vovve har det sämre igen. Pencillin-kuren är över, och nu går han endast på kortison, men idag har han spytt 5 gånger, varav den sista gången var det megamycket.. jag höll på att spy upp den uppätna middagen, fyfan. Jag är så sjukt jävla ledsen, för nu kan man inte sätta fingret på vad det är.

Suck, hoppas det blir bättre. Tänker inte lämna min älskling till ett hundpensionat när han mår så, fan också.

Nåja, får ta hand om min vovve och kolla lite på "Vänner", älskar det programmet.

11 mars '10

God dag folket!

Först nu har jag kommit hem, klockan närmar sig 14. Jag sov ju hos kära Ida inatt, och vi hade skitskoj igårkväll. Färgade hennes nya löshår och hade oss, så himla snygg hon blev med de långa flätorna, herregud! Så vacker!

Men nu är jag hemma iallafall, och är riktigt trött. Ska spela in lite i studion sen, men först ska jag bara slå mig ner i soffan, läsa en tidning och bara slappa.. det behöver jag. Ska bli jättemysigt. Bara jag & mina lilla vovve, han mår inte bra igen.. antagligen har han fått i sig något han inte bör utifrån, han har spytt. Jag blir så ledsen, så ska verkligen ta hand om min lilla prins idag.

Väntar spänt på allt mitt löshår som kommer i början på nästa vecka, ska ju göra hårförlängningen på onsdag, wiii! Många säger: "Men, du har ju så långt hår redan". Ja, jag använder ju löshår redan fast med clips, hehe! Mitt eget hår räcker ner till under skulderbladen (ja, det är ju långt visserligen), men jag vill ha ÄNNU längre. Ni vet väl att man blir ju aldrig nöjd? Haha!

Nu ska jag ta tag i allt som ska göras, fast efter jag bara suttit ner en stund och läst en tidning.. Vi hörs senare!





10 mars '10

GÄSP!

Jag är trött. Jag har vaknat femtioelva gånger under natten känns det som, usch. Ska jobba 11 - 20 på det också, tror jag säckar ihop totalt snart.

Jag längtar iallafall helt otroligt mycket till Stockholm nästa vecka. Alla i Next Star ska samlas, och familjerna ska med osv, ska bli helt otroligt roligt! Finalen drar igång på måndag, och för dem som är intresserade av att lägga en röst (eller flera!), kommer här på min blogg, kunna se hur man ska göra och vart.

Så för att förbereda och fixa till mig själv lite för att få lite stylingkänsla ska jag göra ögonfransförlängning på tisdag, och på onsdag är det dags för hårförlängning! Har fixat hår som ska vara på väg hem till mig snart, och har hittat en tjej i Saxtorp som ville hjälpa till att sätta i det för några hundralappar, tack! Man kommer känna sig så himla fin! Ser jag fram emot, man behöver få en liten uppåtsving med självförtroendet.

Men nu är det grått, kallt och mulet ute. Jag känner mig typ svart under ögonen, och mååååste göra mig iordning nu. Herregud vad kroppen bara säger ifrån.

Ha en bra onsdag allihopa!


Body

Låt mig introducera världens bästa och skönaste plagg för er: BODYN!

Jag fullkomligt älskar att ha body på mig. Vissa kanske frågar, vad är det? Ni vet, en t-shirt som knäpps ihop i grenen, så kasar den liksom inte upp. Perfekt! Köpte två stycken nya idag (köpte två till förra veckan, hehe), sen köpte jag även jackan här nedanför på Gina Tricot, samt en jättesnygg kavaj på HM, hade rabatt på både Gina och HM, så det blev inte alls så farligt.

Jag hade det riktigt mysigt på Nova Lund faktiskt. Ibland trivs jag av att bara gå runt för mig själv, även om sällskap av världens bästa vän är ännu bättre, men när hon jobbar klarar jag ändå att shoppa själv. Ska hem till henne imorgon efter jobbet också, saknat henne! Imorgon jobbar jag en för jävla hemsk tid, 11 - 20, jag öppnar och stänger... usch, det är ångest. Men därför ska det bli skönt att inte behöva åka hela vägen hem, utan bara till Malmö till kära Ida. Sen på torsdag är jag ledig igen, får se vad som hittas på då.

Nästa vecka är det Stockholm som väntar, fy fan vad jag längtar. Ska bli helt underbart att åka upp dit, träffa alla inom Next Star 2010, få uppträda och bara att få komma ifrån ett litet tag.. känns väldigt lyxigt.

Någon som vet något riktigt, RIKTIGT bra hundpensionat som vi kan lämna min älskade vovve hos i 1-2 nätter? Jag har feta problem med att lämna bort min hund, för vi har gjort det en gång, och det stället var inte alls bra. Så om någon kan rekommendera ett riktigt bra ställe är jag riktigt tacksam, för min hund är inte bara en hund.. han är min bästa vän!

Min nya vårjacka:


9 mars '10

Godmorgon!

Jag mår MYCKET bättre idag. Vaknade med lite huvudvärk fortfarande, men tog en ibumetin precis så det ska nog bli ännu bättre snart. Men tyvärr är det inte alls fint väder idag, okej, det blåser inte, men det är bara grått och tråkigt. Men dagen ska nog banne mig bli bra ändå!

Frukosten är avklarad, och jag ser över min dag. Ska spela in lite idag till en musikervän, och leka lite i studion överhuvudtaget, det är så skoj att lära sig. Men jag tror faktiskt jag ska köra iväg till Nova Lund först, gå och kolla lite, shoppa, och kanske ta en fika. Kan bli trevligt. Min bästa vän jobbar ju idag, så får sticka dit själv, men det stör inte mig alls!

Ska göra mig lite iordning nu, sen ska jag nog ta ut vovven en runda och sticka iväg tror jag!




Migrän

Seriöst. Jag hatar migrän.

I stunden det är som värst önskar man ibland att man hade varit nergrävd ett tag istället. Det är så intensivt, men det migränanfallet jag fick idag är det värsta jag haft i mitt liv. Det var två timmar kvar på jobbet, och jag har den typen av migrän där man får synrubbningar först (tänk er sådana fläckar man får när man blir fotad med blixt fast tusen gånger värre och det bara växer), och sen bara smäller det till och all smärta & illamående kommer samtidigt. Så, min manager var en ängel och skickade hem mig en timme tidigare. Det behövdes. Trodde jag skulle dö på tåget hem, fy fan.

Så, nu är jag helt död. Ligger i soffan, och bara tanken på mat får mig att vilja spy. Men imorgon är det en ny dag, och då har jag lite saker som ska göras, men tänkte börja dagen med att åka iväg till Nova Lund tror jag och shoppa lite, sen ska jag spela in lite och fixa med monitorerna (som jag inte riktigt kommer igång med). Btw, någon som kan det där med studiomonitorer som kan hjälpa mig? Har att göra med att jag måste få det i rätt uttag i ljudkortet och hitta rätt i själva Cubase. Anyone?

Godnatt, sov gott och hela paketet. Jag kommer somna tidigt idag.

( Ska hämta ut mina skor imorgon. ÄNTLIGEN!!! )

8 mars '10

NOOOOOOO!

Molnen har intagit vår värld återigen. Det är mulet, grått och tråkigt. Men jag ger mig inte, våren är på väg, det känns, den bara spelar oss ett spratt.. hrm.

Nåja, tur att jag bara ska jobba idag ändå när det är så tråkigt väder. Ska jobba 11 - 19, men imorgon måste det vara fint väder. Då är jag ledig! Ska bli så himla skönt. Ska spela in lite i min studio, sen funderar jag på att shoppa lite.. hade varit lite trevligt.

Just nu har jag inget mer vettigt att skriva faktiskt, så jag önskar alla en riktigt härlig dag, så håller jag tummarna för att dagen går fort. RIKTIGT fort!

Jag bjuder på en utav mina favorit låtar från Sonata's senaste album. Älskar den.

Puss!

Law Abiding Citizen


Se den. Helt sjukt, fruktansvärt bra.

LAW ABIDING CITIZEN!

Btw, så vann jag auktionen på tradera. NAJS.



Tur!

Jag har tur idag!

Eller, tur och tur.. jag fick även idag gå hem en tidigare från jobbet om jag ville, och det ville jag. Var fortfarande ljust när jag kom hem idag också, så fantastiskt. Mår så himla bra! Men detta var den första kvällen det nästan doftade vår. Finns en speciell doft under vår- och sommarkvällar, den kände jag idag. Kroppen fylls av lycka!

Så nu sitter jag i soffan med datorn, surfar på tradera, och bara degar. På tradera letar jag efter en samsung-liknande telefon som man inte alls behöver vara rädd om, så ska jag ha min Blackberry som "jobb-telefon". Den har en suverän kalender, och då tänkte jag att allt som är relaterat till musiken ska skötas genom den. Sen skaffa nytt privat nummer och ha i en liten mobil man nästan kan kasta runt med utan att behöva känna att det svider för att telefonen kostar över 6000 ny.. hehe. Har några auktioner, får hoppas man vinner någon.

Sen ska jag faktiskt köpa massa löshår också. Det clipon-setet jag har hemma, det är köpt av en seriös företagare på tradera och är i en otroligt hög klass. Tänkte köpa tre paket med 50 slingor i var, och be en frisör sätta i det för några hundralappar. Någon som vet en frisör som är duktig och sätter i sådant? Var SNÄLLA och skriv, ni gör mig en enorm tjänst.

Familjen har hyrt lite filmer, ska se en ny med Gerard Butler och Jamie Foxx sen, tror den hette "Law abiding citizens", kan det stämma? Hoppas. Dem säger att den är jättebra iallafall, så jag är förhoppningsfull!

Ha en fortsatt bra söndagskväll.


7 mars '10

Imorse ville jag bara inte inse att jag skulle jobba.

Det ligger något konstigt över söndagar. Man bara känner det i luften. Man känner hur man borde ligga kvar i sängen, eller åka iväg på sånglektion (har alltid sånglektion på söndagar). Jag bara känner det. Men idag, då ringde klockan på 7, och skrek att jag skulle gå upp.. jag kämpade emot och tänkte: "Nääää, SNÄLLA". Men jag gav upp till slut.. klockan vann kampen.

Så nu sitter jag här och har ätit frukost. Vädret verkar vara lite kallt, men fortfarande strålande med solen framme och hela paketet, så mysigt.

Hoppas att det inte blir för mycket folk idag på jobbet, lite sisådär lagom hade varit trevligt faktiskt. Hatar när man måste stressa som en dåre, jag tycker ju om att prata lite med kunderna. Vissa är så overkligt trevliga!

Jag får trösta mig lite med att Maryam åker med mig till jobbet idag, inte hem, men man kan inte få allt här i världen, hehe.

Ni får ha en underbar söndag!


Tidigare hem

Ett leende finns på mina läppar just nu.

Har haft det helt okej på jobbet, ska inte klaga. Men jag var väldigt trött. Måste ha sovit dåligt inatt eller något? Men jag, och många andra, fick sluta en timme tidigare än vad vi skulle idag, om vi ville såklart.. jag tackade ja. Haha! Känns skönt att köra bilen hem när det fortfarande är ljust ute.

Btw, på tåget såg jag (dem satt bredvid varandra komiskt nog), en kille som var förskräckligt lik en väldigt god vän till mig som heter Kim, sen den andra var sjukt likt Edward i Twilight-filmerna. Kunde ju inte låta bli att nästan stirra.. haha, tänk er själva. Fan, det var likt, men håret var identiskt. Väldigt trevligt!

Nu är jag hemma iallafall, känns fantastiskt. Råkade klicka in på www.nextstar.se , och har inte kollat på själva introt förut, men vad ser jag då?

Denna veckan är det jag och en annan killar som har blivit presenterade som finalister, och självaste Lasse Holm presenterar mig. Det kändes så enormt häftigt (har stor respekt för den människan!), så det blev ett litet lyckorus inom mig kände jag.

Pizza på ingång hos familjen Liljestam, sen blir det bara mys framför tv:n för hela slanten. Jobb imorgon.

Puss!



6 mars '10

Solen skiner. Himlen är blå. Jag mår bra!

Men, så ska jag ju jobba. FAIL. Hade velat vara ute hela dagen och inte vara instängd på arbetet, men vad har man för val. Det måste göras iallafall, man kan inte bara leva loppan hela tiden, hehe.

Ska jobba 11 - 17 både idag och imorgon, och på måndag ska jag jobba 12 - 20. Men på tisdag så har jag återigen en ledig dag, och då har jag redan samlat på mig en del saker som bara måste göras, som alltid.

Känns så spännande med Next Star finalen, längtar tills den drar igång. Vad jag vet, så drar röstningen igång v 11, och all information kommer ut här på bloggen, det lovar jag er. Vill tacka alla för stödet! Sen finns det alltid de avundsjuka prickarna kvar, men dem ignorerar jag bara, klarar mig bättre så!

Frukosten är uppäten, får ta och sminka sig lite så känner man sig lite fin till jobbet! Vad ska ni göra idag denna vackra lördag?

Ha en riktigt underbar dag.

Ida + Helsingborg = Bäst!

Godkväll folket.

Dagen har varit helt underbar. Som tidigare nämnt vaknade jag & Ida jättepigga imorse, och begav oss mot Väla/Helsingborg runt 12 tiden. Jag har shoppat en del ändå faktiskt. Hittade lite underkläder, en jättesöt ring med rosett på (!), två sjukt snygga bodys från Bikbok, och en liten söt plånbok från Accent. Är helnöjd.

Sen har vi ju fikat en del också.. vi syndade och förråde Burger King, och käkade på McDonalds faktiskt. En cheeseburgare kan vara gott, och det blev ju mycket bättre av att den jättesnälla killen i kassan råkade ta en mellandricka till mig när jag skulle ha en liten, och det bjöd han på. Så himla snällt, älskar när människor kan bjuda på sådant.

Mina skor kom inte idag heller från nelly, kommer dem inte på måndag blir jag galen. VILL HA DEM. Typ nu. Men får stå ut.. den som väntar på något gott.. väntar fan oftast alldeles för länge tycker jag. Vad tycker ni?

Nåja, jag har återigen haft en underbar dag tillsammans med Ida. Mina 4 dagars mini-semester har varit helt toppen tack vare den tjejen. Bättre vän får man verkligen leta efter.


Obligatorisk frukost..


Ida kör iväg oss två mot äventyr!


Vi körde ut från Asmundtorp.. ehum.


Vi förråde Burger King.. mohaha.


Stenarna vid hamnen var fina, massa is.


Ebbas fik blev det återigen. De diggar Pommac. Jag med.


Det är vi mot världen ♥


5 mars '10

GODMORGON.

Ännu en underbar dag, herregud vad bortskämd man börjar bli. Solen skiner, och jag & Ida vaknade jättepigga vid nästan halv nio, haha. Just nu sitter vi och lyssnar på musik, men får väl tvinga ner lite frukost snart antar jag.

Idag väntar äventyr. Helsingborg, Väla, shopping, fika! Alltså kommer det bli väldigt mysigt. Ser verkligen fram emot det.

Vi hörs senare!

More than words

Nu har solen gått och lagt sig.

Eller molnen har återvänt kanske är rättare sagt. Det är iallafall ingen sol som tittar fram längre tyvärr, men jag hoppas det kommer tillbaka imorgon, då ska ju jag & min Ida på äventyr igen. Jag längtar!

Har äntligen städat upp en hel del på mitt rum, ibland vet jag inte alls vart jag ska lägga vissa saker. I och med att jag har snedväggar så kan jag tyvärr inte ha hyllor (som jag SÅ gärna skulle vilja ha), så det får bli förvaringslådor och skit sålänge. Längtar tills man slipper de där snedväggarna, än idag efter alla år kan man fortfarande slå i skallen i dem ibland, haha. Otroligt.

Har efter väldigt lång tid återförenats lite med min gitarr. Det var så längesen jag bara kunde sitta och plinka lite, och jag är inte suverän, men jag tycker det är kul att plocka fram en låt, sjunga och kompa mig själv.

Har lyssnat på låten "More than words" med Extreme. Älskar den. Den är så mysig, och videon tycker jag är underbar på något sätt, men det kan vara för att jag är en äkta sucker för svart- och vitt, kvittar om det är bilder eller video.







4 mars '10

It's a beautiful day.

Vädret är underbart. Hela denna dagen kommer bli underbar!

Jag ska börja min dag om 5 minuter med att äta frukost och läsa tidningen. Efter det ska man göra sig lite iordning, och sen parkera baken nere i studion och leka med de nya monitorerna. Antar att jag kommer fastna där i x antal timmar.. får inte glömma att gå ut med vovven heller, hehe. Men idag kommer nog mina nya skor, jag längtar!

Har även bokat in en ögonfransförlängning den 16:e mars. Skithäftigt! Okej, i mig själv har jag faktiskt långa ögonfransar, men behöver liksom inte ha mascara, för du ser ändå sminkad ut, låter perfekt. Kostar bara 400kr på Catflash i Helsingborg. Supertrevliga tjejer, så det ska bli spännande att göra det och se resultatet. Det ska sitta i 8 veckor ungefär!

Någon som har gjort ögonfransförlängning förut?


Helsingborg ♥

Första vårdagen?

Nja, varit ganska kalla vindar ändå, men vi kan säga att det är den första lite "kalla" vårdagen åtminstone, för himlen har varit blå, fåglarna har sjungit, solen har värmt mitt ansikte flera gånger och det har varit en helt underbar dag.

Åkte först till musikaffären i Helsingborg, fixade monitorer och fick världens bästa hjälp. Uppskattas till tusen! Sen mötte jag upp Ida, och vi gick och shoppade lite, sen sökte jag upp ett fik jag bara gått förbi en gång som heter "Ebbas Fik".. seriöst, GÅ IN DÄR! Allting var i äkta 50tals-anda och det var fanastiskt. Trevlig personal, jättegoda varma mackor, dock var chokladbollen liiiite väl sockrad, knastrade liksom i tänderna, men annars var det fantastiskt gott. Ida beställde en banan/choklad-milkshake, och den var verkligen hemmagjord.. mums.

Där satt vi ett himla bra tag. Det var så hemtrevligt så ibland glömde man bort att man satt på ett fik, men till slut slet vi oss loss. Hämtade upp monitorerna och åkte hemåt. På vägen hem var vi båda fyllda med positiv energi, och tog beslutet att åka dit på fredag igen! Jag jobbar inte förrän på lördag, fram till måndag, så har ledigt två dagar till. Jippi! Ska bli så himla kul!

Idag har varit en toppendag. Tack Ida som vanligt för att du är bäst helt enkelt.

För övrigt, min hemsida heter nu endast http://www.madeleineliljestam.se. "dinstudio" är alltså inte med längre.

3 mars '10

GOD MORGON!

Underbar dag, inte sant? Solen lyser som bara den och jag mår jättebra. Idag ska jag iväg till Helsingborg vid 10-tiden. Ska in i musikaffären och kolla monitorer till studion, SPÄNNANDE! Sen efter det ska jag möta upp Ida som kommer upp till Helsingborg för att fika, ha det trevligt och säkert shoppa lite.. hehe.

Såg mitt face i tidningen idag också, iochmed att jag är finalist nu i Next Star! Skoj! Har fortfarande inte fattat det riktigt. Men det smälter väl in under tiden finalen pågår antar jag. Jag hoppas bara så många som möjligt visar sitt stöd, detta är ju min dröm!

Nu ska jag göra mig iordning och sticka iväg. Ha en underbar dag gott folk!



3 mars '10

GOD MORGON!

Underbar dag, inte sant? Solen lyser som bara den och jag mår jättebra. Idag ska jag iväg till Helsingborg vid 10-tiden. Ska in i musikaffären och kolla monitorer till studion, SPÄNNANDE! Sen efter det ska jag möta upp Ida som kommer upp till Helsingborg för att fika, ha det trevligt och säkert shoppa lite.. hehe.

Såg mitt face i tidningen idag också, iochmed att jag är finalist nu i Next Star! Skoj! Har fortfarande inte fattat det riktigt. Men det smälter väl in under tiden finalen pågår antar jag. Jag hoppas bara så många som möjligt visar sitt stöd, detta är ju min dröm!

Nu ska jag göra mig iordning och sticka iväg. Ha en underbar dag gott folk!



Solig tisdag

Är det bara inte helt underbart att solen skiner så mycket som idag?

Jag bara njuter. Trots att det föll lite snö innan, så känner man hur våren bara ligger och väntar på att få bryta ut. Älskar den känslan. Man mår så mycket bättre!

Imorse ringde jag frisören här i min lilla by och frågade om dem hade någon tid för att klippa topparna, dem var verkligen superslitna på mig, och jo.. det hade dem! Runt 11 tiden satte jag mig i frisörstolen, och här i Asmundtorp kan man hitta världens sötaste och snällaste frisör som heter Malin Wiberg. Hon är väldigt duktig, varmhjärtad och helt underbar att bara sitta och prata med. Uppskattade det enormt. Direkt efter klippningen (utan några som helst produkter), blev mitt hår hur lent som helst igen! Wohoo!

Sen har jag varit på banken, ringt en massa samtal, och suttit i studion. En väldigt snäll medarbetare på Halmén Musik hjälpte mig via telefon med min kompressor jag inte riktigt fått igång innan, men nu så är jag på väg. Den är igång och den är rätt kopplad och det blir absolut effekt, men sen är det ju tusen olika knappar (inte riktigt.. men känns som så), så det är lite svårt att hålla reda på allt och det tar lite helt enkelt, men jag tycker det är så himla roligt. Man lär sig något litet här och där precis hela tiden när man sitter där.

Så nu sitter jag & brorsan i soffan och degar framför Simpsons, jag ÄLSKAR att vara ledig. Detta här har jag verkligen behövt. Ska köra in brorsan på trumlektion sen om någon timme också.. får jag inte glömma.

Btw. Jag har ett problem. Skor. Ja.. ni vet hur det är. Men jag kunde inte motstå dessa för 399kr på nelly.se.. Pappa, om du ser detta.. förlåt, hehe.

2 mars '10

God morgon allihop!

Tisdag idag, och jag är ledig fram tills på lördag då jag jobbar hela helgen. Känns hur bra som helst, och idag har jag en massa att utföra. Ska ner och äta frukost nu, göra mig iordning och sen åka in till banken, och efter det kommer jag sitta i telefon med diverse människor ett bra tag, haha.

Känns fantastiskt att äntligen få berätta för alla hur lycklig man är över att vara finalist. Det är en enorm glädje, och det ska bli ett roligt äventyr, helt underbart. Några trodde man kunde börja rösta nu, men tyvärr inte, det är först om två veckor! Men jag återkommer såklart och berättar hur ni gör, uppskattar allas stöd som jag fått hittils!

Har för övrigt aktiverat mitt VISA-kort. Känns jättehäftigt. Haha! Nu kan jag äntligen handla över nätet osv med mitt eget kort, istället för att låna mammas, hehe.

Nu får jag äta frukost. Ha en bra dag!

Next Star

Mina kära läsare. Lyssna nu. Eller läs rättare sagt.

Jag lovade er att avslöja något som är väldigt stort för mig idag.


JAG ÄR FINALIST I NEXT STAR 2010!!!


450 stycken bidrag från start, sen lyckades jag bli ortsvinnare.. och nu är vi bara 10 stycken kvar. Det är HELT fantastiskt. Vinnaren röstas fram av ER, så jag vill verkligen be er om att röst när det väl gäller, för detta här betyder allt för mig just nu. Detta är en enorm chans för mig, och det är min dröm. Vinnaren får turnera med Diggiloo-gänget HELA sommaren. Det är en dröm som sagt.

Röstningen börjar först om två veckor, så snälla, håll utkik. Jag kommer upskatta ALLA röster, för det kommer bara vara två klick på datorn för er, men kan avgöra hela min framtid.

Kramar på er!
-
Från en VÄLDIGT lycklig Madeleine.



RSS 2.0