Dop avklarat.

Är hemma igen.

Hittade ju jättebra till dopet som låg i Bosjökloster mellan Hörby och Höör. Niklas spelade utmärkt återigen, och jag är så himla nöjd. Vi gjorde det skitbra! Dem var nöjda, så nu är mitt jobb avklarat.

Har precis vilat en timme på soffan, hehe. Blev så trött efter kyrkan, så det känns härligt. Ska bege mig mot tågstationen om ett tag för att åka ner till Malmö och gå på bio med mina töser. Ska bli så himla trevligt! Sen nannar jag hos Ida inatt för att upp och jobba imorgon kl 11 - 19, sen är jag ledig i fyra dagar. FYRA DAGAR I STRÄCK! Värsta semestern, OCH lön på det. Har en big thing att avlöja för er imorgon också, kommer ni ihåg det? Hehe!

Sen på tisdag har jag en massa ärenden, men sen har jag verkligen ingenting planerat i veckan. Vill bara ta det lugnt, hitta på en massa skoj, skriva musik osv. Ska bli underbart. Mini-semester för Madeleine!

Nu ska jag nog plocka ihop mina grejer och åka iväg. Hoppas alla får en lika fin härlig söndagskväll som jag kommer få!

28 februari '10 - Utvilad

God förmiddag folket!

Jag är för första gången på länge utvilad. När jag vaknade var jag pigg och satte mig upp direkt, kan inte komma ihåg när det var så sist. Helt fantastiskt underbart kändes det.

Idag är jag ledig från jobb, och ska iväg och sjunga på ett dop mellan Hörby och Höör, tror det kommer bli jättefint. Niklas kommer att ackompanjera mig, och vi ska spela och sjunga två Sonja Aldén låtar. Niklas kommer om ett litet tag, och då beger vi oss, hoppas vi kan hitta dit smärtfritt.. haha.

Senare ikväll åker pappa till Norge igen för att spela, men bara 2 veckor denna gång som tur är. Så att eftermiddagen kommer spenderas med familjen, men vid kl 19 ska jag bege mig mot Malmö, möta upp mina älsklingar Sara & Ida för att gå på bio. Ska jobba imorgon också, så sover över i Malmö. Ska bli så skoj! Tror filmen heter "Shutter Island" som vi ska se, verkar jättebra.

Fortfarande ingen som har en liknande mobil som den i det undre inlägget?

Efterfrågan..


Någon som ha en Samsung X-640 liggandes hemma någonstans? Mejla mig isåfall på: [email protected]


Lönehelg + lördag = mycket att göra.

Ja, som rubriken säger.

Men jag sov nog ändå helt ok inatt, för jag orkade faktiskt med hela dagen. Var verkligen väldigt mycket folk och vi sålde bra, så det känns bra! Men visst är jag trött nu ikväll.. hehe.

Skulle egentligen på Niklas mammas fest ikväll, men sa som sagt att jag orkar helt enkelt inte. Är helt utmattad, så det känns hur bra som helst att vara hemma. Tog en dusch, tvättat håret med mina underbara Paul Mitchell produkter och nu sitter jag i soffan och glor på Melodifestivalen. Ni får ursäkta mig, men utbudet suger verkligen rejält. Även denna lördag.

Ska kolla vidare på tv nu. Imorgon blir det att sjunga på dop på förmiddagen i Höör faktiskt. Ska bara hitta dit också.. haha, det löser sig. Sen på kvällen blir det bio med girlsen, jag längtar redan.

Vad tycker ni om kvällens melodifestival?

27 februari '10

Godmorgon världen!

Idag är det lördag, jag är vaken för att jag ska iväg och jobba hela dagen. Igår var det verkligen crazy, och det kommer inte bli lättare idag.. usch, vill inte ens tänka tanken.

11 - 17 jobbar jag idag, och egentligen skulle jag på min vän Niklas mammas 60 års fest, men jag sa att jag inte kommer, för att jag måste verkligen vila. Får jag infall och värsta energin kan man ju åka dit en runda, men som jag känner nu är jag för utmattad för att orka någonting.. så imorgon, efter jag har sjungit på dopet, ska jag ta ett långt bad och göra mig iordning till bion på kvällen med mina älsklingar Sara & Ida!

Vad ska ni hitta på denna lördag?


Fredag!

Godkväll gott folk!

Dagen har varit lång. Dagen började med en typ "inspektion" på arbetet, 75 menyer skulle göras och packas till företaget Dell, och sen en jäkla rusning på flera timmar! Sen blev det lugnt i någon timme, sen small det fan till igen, helt galet!

Har inte fått lönen idag. Chefen glömde bort att det bara var 28 dagar denna månaden.. får den på måndag/tisdag istället, typiskt. Men tur att man har lite kvar sen sist iallafall.

Inspelningarna jag gjorde igår är någon kanske nyfiken på? Den ena låten är färdig! Kanske väldigt ovanligt för er att höra mig så, det är absolut en danslåt, och jag har aldrig hört mig själv så, men fy så himla skoj det var och det är spännande att breda ut sitt sortiment också! Samarbetet med Johan var skitskoj, och hoppas det blir mer.

Låten kan ni höra HÄR! Den heter "Last Goodbye" och är längst upp!


Fredag!

Godkväll gott folk!

Dagen har varit lång. Dagen började med en typ "inspektion" på arbetet, 75 menyer skulle göras och packas till företaget Dell, och sen en jäkla rusning på flera timmar! Sen blev det lugnt i någon timme, sen small det fan till igen, helt galet!

Har inte fått lönen idag. Chefen glömde bort att det bara var 28 dagar denna månaden.. får den på måndag/tisdag istället, typiskt. Men tur att man har lite kvar sen sist iallafall.

Inspelningarna jag gjorde igår är någon kanske nyfiken på? Den ena låten är färdig! Kanske väldigt ovanligt för er att höra mig så, det är absolut en danslåt, och jag har aldrig hört mig själv så, men fy så himla skoj det var och det är spännande att breda ut sitt sortiment också! Samarbetet med Johan var skitskoj, och hoppas det blir mer.

Låten kan ni höra HÄR! Den heter "Last Goodbye" och är längst upp!


26 februari '10

Godmorgon.

Idag skiner solen. WOHOOO! Äntligen. Man ser t o m himlen som är vackert blå.. hoppas detta håller i sig nu, jag vill ju ha vår!

Väntar ivrigt på lönen. Den har inte kommit in än! Borde gjort det nu känns det som.. men, jag håller tummarna. Orkar inte med några problem med pengar för tillfället.

Jobbar idag från kl 11 - 19 iallafall, och det kommer nog bli en hel del att göra. Det är fredag.. hehe. Kommer vara helt slut ikväll när man kommer hem, det känner jag redan.

Ni får ha en riktigt bra dag, och håll tummarna för att vädret håller i sig!


Kvällen..

Man hör hur regnet smattrar på rutan.

Kan inte rå för att tycka det är lite mysigt, är snön kanske på väg bort? Hörde rykten om att det ska bli minus till helgen, och det blir INTE roligt med alla de pölarna man knappt hann räkna på vägen hem från repningen idag. Det har blivit extrema vattenpölar, tänk om dem har frusit till? Nej, vill inte ens tänka tanken. Mina tankar går åt en underbar och varm vårsol, converse på fötterna, man hör hur gruset knastrar underbart under skorna, jeansen sitter där de ska, och Magnum glassen sitter perfekt i handen. Återigen, jag längtar...

Imorgon blir det jobb från kl 11 - 19, och på lördag ska jag också jobba 11 - 17. Ikväll så bara säckade jag ihop på kvällen hemma hos Niklas. Jag är helt utmattad! Mina enda lediga dagar denna vecka har varit idag och på söndag (bytade t o m skift på söndag med Pål, annars hade jag jobbat då med!), så jag känner att jag inte riktigt hunnit med mig själv.

Idag gjorde jag en himla massa saker och ärenden, och fler har jag kvar som får göras nästa vecka.. fick iallafall mitt VISA-kort idag, wohoo! Men av någon anledning måste jag fysiskt lämna in mitt gamla Maestro kort till banken..? Vet inte varför, skulle jag inte kunna avaktivera det på internet och sen klippa det själv? Förstår ingenting, men det får göras nästa vecka iallafall. Imorgon får jag schemat i min hand, och hoppas att jag har många dagar över, för nu har jag börjar få en del inspiration till låtar jag vill börja skriva ner och spela in. Ska även se om jag får lite pengar över från lönen nu och investera i ett par studiomonitorer.. det är dags nu!

Nu ska jag läsa min nya SOLO tidning jag köpte igår, och sova.

Godnatt!

Studion är avklarad

Så himla nöjd jag är!

Jag & Johan fick ihop hans två låtar i studion från ca 10.30 till 13.30, känns superbra! Samarbetet gick finfint, och jag sjöng in körstämmor osv.. aldrig hört mig själv som en hel kör med olika stämmor, superhäftigt!

Så det känns jättebra. Sen är en spelning bokad den 24:e mars i Landskrona också, privat spelning dock tillsammans med Niklas, så jag sitter med ett leende på läpparna nu. Speciellt när det är lönedags imorgon också.. hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lite, göra mig lite iordning och sticka hem till Niklas och öva. Rykten säger att både Max och Catrin kommer dyka upp där också, WIHO!

Sen, återigen tack till dig Ida.. finner inga ord för vilken vacker människa du är, och för den glädjen du ger mig. Du är så fantastiskt underbar. Din energi är fan livsnödvändig, att ha varit utan dig i typ två veckor känns helt tomt.

I'm happy.



25 februari '10

Klockan är lite innan 9, och jag säger godmorgon.

Fast inte från min egen dator denna morgon. Inatt sov jag hos Ida, och vi hade det supertrevligt. Fy sjutton vad jag saknat henne, känner att jag har inte riktigt fungerat utan henne, verkligen inte. Vi åt Subway, skrattade, pratade och till slut somnade vi.. hon åkte till jobbet väldigt tidigt imorse, och ärligt talat märkte jag inte någonting. Jag måste ha sovit väldigt djupt.. men jag hittade världens finaste lapp på köksbordet. Tack min älskade vän

Men idag blir det studion iallafall. Ska snart göra mig iordning och bege mig med stadsbussen. Ska bli jättekul och spännande att se hur låtarna blir, hehe! Sen efter studion har jag en jäkla massa att avklara. Samtal, små ärenden på stan, repning m.m, så det blir en fartfylld dag iochmed att man är ledig helt enkelt. Ja just det, LÖN IMORGON! Äntligen. Inte för att jag är utfattig, men kul ändå!

Ska inte sitta här och babbla, borde göra mig iordning.. Men vi hörs senare!



Världens bästa vän

24 februari '10

God morgon!

Jag är faktiskt någorlunda pigg för att vara uppe såhär tidigt ändå, lovely! Idag är det jobb från 11 - 19, och efter det ska jag hem till älskade Ida och sova där! Imorgonbitti ska jag upp, sjunga upp, och åka iväg till studion i Malmö, äntligen.  Min morgondag kommer bli helt full, samtal, saker att göra osv, men det känns faktiskt bra. Det händer ju lite i ens liv iallafall!

Så idag BER jag för att det inte blir fel på resan till jobbet. Igår visade dem fel på perrongen (tåget var försenat 30 minuter), och alla råkade hoppa på det tåget som bara gick till Malmö.. väl i Malmö fick man springa som en jävla dåre till Köpenhamnståget, och det fanskapet kunde ju inte vänta EN minut till. Vi missade det. BLÄÄ!

Haha, men det skrattar jag åt nu. Orkar inte bry mig längre! Men jag hoppas bara det blir bättre idag.

Vi hörs senare, annars får jag berätta om min dag imorgon!



23 februari '10

Idag har det bara varit jobb.

Kommer se likadant ut imorgon faktiskt, jobbar 11 - 19. Men idag var arbetsdagen faktiskt bra! Jag har visserligen trött och seg, vaknade även med huvudvärk imorse.. men tog Ibumentin, och jag klarade mig på jobbet. Har haft väldigt trevliga kunder idag, och jag kan inte rå för att bli alldeles varm i kroppan av glädje när jag ser kunder gå därifrån med ett stort leende på läpparna. Då känner jag att jag har lyckats för dagen, ungefär.

Imorgonkväll blir det antagligen hem till Ida, som jag saknar så mycket att jag känner mig helt tom inombords.. Otrolig längtan man kan känna.

Har precis ätit lite middag, blir snart att sova så man orkar med jobbet imorgon!

Godnatt people.


Goda nyheter

Åh vad underbart.

Hade det ganska segt på jobbet idag. Jag var trött, sovit dåligt pga. förkylningen, och hade huvudvärk.. så det var allmänt segt. Men det gick ändå.

När jag hade slutat, så satte jag igång min mobil, och vad hittar jag där? Världens finaste sms från älskade Ida. Finare människa får man leta efter, verkligen. Det värmde verkligen inombords, och hela min kväll är gjord.

Sen blev det ännu bättre när jag fick ett samtal och en liten minikonsert/uppträde blir av den 24:e mars i stan. Är ett årsmöte, och det ska bli jättetrevligt att få spela igen, så snart. Niklas hänger med denna gång, och det ser jag fram emot. TOPPEN!

Fast.. måste ju berätta. Om en vecka, då har jag verkligen något att berätta för er alla, för hela världen. Leendet på mina läppar vid bara tanken är MEGA-stort! I can't wait!

Imorgon, och på onsdag, blir det jobb precis som idag. Men på torsdag är det fullspäckat. Studio, samtal om spelningar ska ringas, repning med Niklas, trevlig hemmakväll med vänner hemma hos Niklas. Jag LÄNGTAR!

Så, hoppas alla har haft en bra dag. Min har bara gått uppåt!


Älskar Victoria Francés konst! Bild; Google.

22 februari '10 - Förseningar.

Jag ORKAR inte denna jävla dagen.

Vaknar upp, är fortfarande sjuk och mår skit. Tittar ut, det snöar. Öppnar datorn och kollar Skånetrafikens hemsida, feta förseningar. Alla tågen från Landskrona till Köpenhamn är generellt sätt försenade ca 25 minuter. Tror ni man får betalt ändå? Nej, självklart inte. Men ändå reser man och kämpar sig fram, ingen bryr sig om hur lilla du mår.

Nej, tack som fan. Detta är inte min dag, och det krävs nog fan ett mirakel för att den ska bli någorlunda bra också.

Jävla Skånetrafiken. Ni kan förbereda er mer inför en vinter, detta är patetiskt.


Breathing


"I can not control my life anymore
Feel a need to leave and breathe on my own
I remember all the broken songs of our life
Maybe one more wrong will make it all right...
I just really need to be alone now..." -
Tony Kakko, Sonata Arctica.



Victoria Francés, älskar henne. Bild; Google

21 februari '10

Hej allesammans!

Blev inte studion idag, vilket känns sjukt tråkigt. Men jag kan knappt säga ett ord utan att halsen kliar och man börjar hosta, och näsan är fortfarande täppt! Jag har använt menthol-nässpray konstant och ändå är det likadant.. så himla jobbigt. HATAR detta. Men vi bokade på torsdag iallafall, då borde man ju fan vara frisk åtminstone.

Så ägnade lite quality-time med min systemkamera idag. Stod vid fönstret och fotograferade mest, då det är en farligt massa snö utanför, och det ger en bra reflektionseffekt faktiskt. Ögonen ni ser här nedan är ju väldigt blå, men jag har inte rört färgen på dem överhuvudtaget. Det är mina helt egna, så det är ganska häftigt med snö, i fotograferingssyfte.. Nu vill jag bara att skiten försvinner så våren kan träda fram. Men verkar som om man får vänta länge på det..

Nu ska jag lägga mig på soffan och vila. Min kropp är utmattad känner jag. Usch..

Försvinn nu!

Dumma förkylning. Försvinn!

Jag vill bli frisk nu över natten. Näsan är fortfarande helt täppt och jag låter inte klok, jag måste kunna sjunga in imorgon. Detta är ju helt sinnessjukt! Jag får be om ett mirakel.

Har iallafall fotograferat lite idag åtminstone. Fotade ett par örhängen jag köpte på Gina Tricot för ett tag sen för 89kr, köpt ett annat finfint par också, men de här tyckte jag var helt otroligt sockersöta. Älskar lite längre örhänge till uppsatt hår t ex.

Vad tycks?


Ignorera mitt golv bara..

20 februari '10 - Fortfarande sjuk

Godmorgon folket.

Jag är fortfarande sjuk. Jag är så arg. Jag kan inte jobba! Förlorar pengar, och kan inte gör så värst mycket. Halsen är riktigt tjock och kroppen säger ifrån. Så måste verkligen vila upp mig och hoppas på att jag kan bli bättre till imorgon, ska ju till studion imorgon är det planerat.

Så vet inte riktigt vad som händer idag. Ska vila en liten stund till snart hade jag tänkt mig. Hoppas att jag mår bättre, väldigt snart.

Någon som har tips på någon privatperson/frisör som gör riktigt bra hårförlängningar?

Utmattad

Hela jag, är helt utmattad.

Otrolig tur att jag sjukanmälde mig idag, för min kropp är helt slutkörd. Kan inte ens minnas när jag ägnade tid åt mig själv sist. När man väl haft ledigt har jag hållt på med flera olika saker som har haft med musiken att göra. Jag har ingen ork alls kvar. Imorgon är det iallafall lördag, och jag har sagt till på jobbet att jag kommer imorgon. Imorgon kommer bli den värsta dagen på hela veckan. Sportlovets näst sista dag, lördag.. herregud, ni förstår inte tempot man måste hålla hela tiden. Inte en enda stund har du tid att gå att dricka, eller bara ta ett djupt andetag. Så jag ställer in mig mentalt på att det kommer vara lika med döden imorgon, så kan det inte bli sämre, haha.

Dock ska det ju bli ett jäkla snöoväder, så planeran för imorgonkväll kommer antagligen bli inställda, och det känns oerhört tråkigt, har verkligen längtat.

Som jag längtar till våren och sommaren. Då det är okej om tåget är lite försenat, och man kan sätta sig på marken, sätta igång musik i hörlurarna och bara njuta av den varma och oskyldiga vinden.. Vår, NU, tack.

Blir film ikväll med familjen, sen sova. Ska upp tidigt.


Jag är sjuk.. okej? Haha!

VISA

Alla ärenden avklarade.

Jag har nu varit på banken och äntligen beställt ett VISA-kort. Tjohoo! Sen råkade jag ju trilla in på subway och råååkade äta en halva.. det är så oemotståndligt gott ju. Helt otroligt.

Sen råkade jag även handla två par örhängen och en sjukt snygg väska på gina tricot, så där blev jag 400kr fattigare.. ehum.

Nu ska jag iallafall vila lite, krya på mig, och äv en läsa på hygienkursen. Provet ska ske runt den 9-10:e mars, och jag tänker banne mig klara av den!




19 februari '10

God förmiddag allesammans.

Min dag känns som om den blir bättre än gårdagen. Eller, vilken gårdag? Den hade jag ju förträngt. Haha!

Har inte lika mycket feber iallafall, men jag är mer täppt i näsan och kroppen gör ont fortfarande. Men jag är iallafall sjukanmäld från jobbet idag (för första gången på 5 månader, och då är det inte första gången på 5 månader jag är sjuk). Det känns okej, för jag behöver verkligen vila upp mig. Speciellt till jobb imorgon. En lördag. Det är sportlov. Kommer vara KAOS kan jag lova. Men på söndag ska jag ju till en studio och spela in två låtar, och jag kan inte låta som en täppt kråka då.

Ska iallafall in till banken idag och fixa ett nytt kort, sen kommer jag säkert dra med mig en subway hem, hade varit så himla gott. Är inte sugen på någonting direkt i matväg, men just det hade suttit fint idag.

För övrigt, Sonia Rykiel pour HM släpps imorgon. Någon som har spanat in kollektionen? JAG HAR! Massa fint, men det kommer säkert sälja slut på två minuter.

Dags att äta lite frukost/lunch kanske.. havregrynsgröt, here I come!

Nej tack Skånetrafiken.

Resan hem var fruktansvärd.

Var tvungen att gå från jobbet två timmar tidigare för att jag har blivit väldigt sjuk, feber osv. Höll på att svimma av ren utmattning på jobbet.

Men hem tog det 3 timmar, och 45 minuter. Tack som fan. Sen, det första jag gör när jag kliver innanför dörren här hemma är att ta upp min mobil, och tappa den i golvet.. PRECIS DÄR jag inte har skydd (absolut översta delen). Blev en liten repa. Störigt?

Nu är jag iallafall hemma. Jag är trött. Ännu mer utmattad. Ska sova.

18 februari 2010 har jag från och med imorgon förträngt. Många gånger om.

Godnatt!

18 februari '10

Tjohej!

Jag är skittrött. Har virus i kroppen, det känns. Så trycker i mig alla möjliga piller för att få det att försvinna. På söndag ska jag spela in i studio. Två helt nya okända låtar av en jättetrevlig låtskrivare som bad mig vara sångerska. Jag tackade ja, och nu äntligen på söndag ska det bli av. Då tänker jag inte drabbas av någon dum jäkla förkylning (vilket hela familjen har.. suck.).

Nu ska jag iväg till jobbet. Jobbar likadant som igår, men ikväll ska jag inom Ida och säga hej iallafall. Tyvärr är det otroligt drygt att man bor utanför Landskrona, för min resa tar ca 50minuter, så vill man hälsa på någon så sent, då får man helt enkelt räkna med att komma hem väldigt sent, tråkigt!

Ha en bra dag gott folk.

Nej tack

Jag tackar nej till fler sådana här dagar.

Mår verkligen inte toppen. Lång och dryg dag på jobbet, hade sina stunder med skratt såklart.. men tankarna har ju gått åt farmor hela tiden. Vad det kan ta energi från en.

Jag hoppas bara att det kan bli bättre.. för just nu har jag i princip inget liv känns det som. Jobbar mycket, sover fruktansvärt dåligt (tänker på mycket bra och dåliga saker samtidigt), så att.. något tragiskt hade jag inte riktigt orkat nu, så jag ber verkligen för allas skull att du håller i ett bra tag till farmor. Vill inte lämna över dig till andra sidan ännu. Verkligen inte.

Så.. denna dagen är avklarad. Imorgonbitti kommer pappa hem från Norge. Han är så sjuk att han inte kan sjunga längre, han har fått en fruktansvärd förkylning. Sen blir det jobb, och sen på kvällen ska jag hem om Ida.. fy fan vad jag saknar henne. Behöver henne verkligen nu, hennes underbara energi får en på topp.

Så med det säger jag godnatt nu. Jag är helt utmattad.

17 februari '10

God morgon gott folk.

Min dag idag är inte världens bästa kan jag lova. Kom inte hem förrän 00.30 inatt. Efter seansen, som var fantastisk, så fick vi samtal om att farmor fått åka med ambulans till sjukhuset igen.. så vi stack dit direkt när vi fick veta, och det var inte kul. Håll i nu farmor, jag har världens underbaraste hemlighet att berätta om 2 veckor!

Så jag har inte sovit mycket alls. När jag väl försökte kunde jag inte, när jag väl somnade så vaknade jag.. men ska dra mig till jobbet ändå idag, hoppas jag orkar det, jobbar 11 - 19. Det är som tidigare nämnt sportlov i Danmark nu, och tjohoo vad mycket vi har att göra, tempo hela tiden.

För övrigt, är jag så jävla glad för mina vänner. Ni är världens bästa, och ni vet vilka ni är. Utan er hade saker och ting varit ännu svårare, och jag är så tacksam.

Studio

Kom precis upp från studion.

Älskar att grilla mig själv i studion här hemma, haha. Så himla skoj. Men det var inte därför jag gick ner och spelade in, utan jag har sjungit in en refräng till en god väns låt, och hoppas på ett riktigt bra resultat, känner mig helt OK nöjd.

Snart ska jag & mammsen iväg på seansen, det ska bli så himla spännande. Den ska ändå pågå från kl 19 - 21.45, så det är ju ändå ett bra tag.

Stack inom Center Syd idag för att prata med butikschefen på Scorett, och oj vad hon var trevlig! Jag sa till henne att jag kan inte riktigt skicka dem till reperation genom dem för jag behöver ju skorna NU, i detta vädret. Så hon sa att jag kan faktiskt komma tillbaka om några veckor när snön, förhoppningsvis, har börjat smälta bort och man kan ha några andra skor. Så sa hon att vi kan ta det då, hur snällt var inte det?

Sen råkade jag köpa ett par ursöta ballerina skor med nitar från Deichmann. Vita, och så himla fina till våren. Jag längtar. 199kr kostade dem bara, sen hittade jag ett par söta örhängen för 50kr på Glitter, och en supersnygg korsett liknande sak från Kappahl, i XS, den ABSOLUT sista, för endast 50kr, hade kostat 250. Hur snygg som helst!

Så blev lite fattigare idag.. men det är lugnt.

Nu ska vi åka!


16 februari '10

God förmiddag allihopa.

Denna dagen blir fylld med aktiviteter. När man inte har så mycket ledigt får man klämma in allt som behövs göras, och det man vill göra.

Så idag ska jag till banken, till Scorett på Center Syd igen men prata med chefen denna gång om hur man kan lösa det med mina skor. 900kr på rean, och de har gått i sönder där inne. Jag gick direkt och frågade skomakaren vad det hade kostat, 700kr sa han. Tjejen på Scorett förstod ju att man inte var så pigg på det, och ska man reklamera skickar dem ju i väg skorna lång tid, ska jag gå barfota då? Jag investerade ju i dessa skor för denna vintern som har varit ganska extremt jämfört med de andra åren. Jävla skit.

Sen när jag kommer hem ska jag spela in lite i studion till ett litet projekt bara, blir nog bra. Sen efter det ska mamma & jag bege oss iväg för att medverka på en storseans. Jag är ju otroligt intresserad i allt med det övernaturliga om vi ska kalla det så, så detta ska bli hur kul som helst. Det är ett känt medium som heter Terry Evans.

Så, jag får kicka igång min dag ungefär... nu tror jag!

För övrigt! Vad tycker ni om ballerina skorna här nedan? Hade inte dem varit perfekta till våren när man vill ha något lite finare, men inte klackar, på fötterna?

15 februari '10

Godmorgon allihopa!

Hade ni en bra alla hjärtans dag igår? Det är gulligt att det finns tycker jag, man kan se det som en liten påminnelse t ex.. Mysigt.

"Farsan" igår var helt underbar. Filmen blev för oss extra rolig, då en kvinna i publiken skrattade ofta, och hon hade ett jäkla roligt skratt, hehe. En scen i filmen var hysteriskt rolig, och då skrattade man skitmycket, men när man hörde henne på det.. jag fick ont i magen. Well, Fares Farsa var skitbra. Det kan jag ju lova iallafall!

Idag blir det jobb kl 11 - 20 för min del. Lite segt, är hemifrån 13 timmar totalt.. och då har jag jättesvårt att somna direkt när man kommer hem. Håll tummarna för att det går extra bra denna veckan, så att man har orken. Känner mig ganska trött i kroppen.

Har för övrigt inte träffat Ida & Sara på länge.. jag saknar dem så himla mycket!


Alla hjärtans dag ♥


Glad alla hjärtans dag allihopa ♥

Jag ska börja dagen med att åka till Malmö för sånglektion. Men det absolut första jag lyckades med var att spilla ut all min gröt på bordet.. fråga inte hur, vet knappt själv. Min gröt är ett MÅSTE på morgonen, jag blir knäpp annars, men det blev bara ett par skedar.. det får duga, orkar inte göra ny.

Efter sånglektionen ska jag till Scorett och be dem kika på mina vinterstövlar som inte riktigt har hållit måttet kan jag lova, men jag hoppas att dem är villiga att hjälpa till på något sätt. Dem kostade som tidigare nämt 900kr, och då var det på rea! Då förväntar man sig ändå bra kvalité på det.

Ikväll blir det bio, "Farsan". Längtar sjukt mycket. Sällskapet kommer bli otroligt roligt också! Ser fram emot det.

Vad ska ni alla hitta på idag?




Typisk lördag

Som rubriken säger, så var det en typisk lördag på jobb.

Det första jag möts av vid kl 11 när jag ska börja, är en lång kö till kassorna på Burger King. Då hade vi alltså inte ens öppnat, vi öppar kl 11.. så det var full fart direkt, och så höll det på hela dagen. I ca 4 timmar hade jag inte ens en chans att gå och dricka.. ja, ni kan tänka er själva.

Så ikväll är jag ju ganska trött. Men har samtalat med både Niklas & Ida i telefonen, och man fylls ju av positiv energi och det känns verkligen underbart.

Min lördag blir väldigt lugn. Sitter och tittar på melodifestivalen med familjen. Men tänker inte prata mer om det. Jag kokar inombords för att det är så.. ja, vi stannar det där iallafall. Jag har ett glas mjölk, lite choklad, och sen ska jag banne mig sova. Imorgon blir det upp ganska tidigt ändå, ska ju på sånglektion. Äntligen! Har gjort sådana enorma framsteg, och det är en sådan fantastisk känsla man får.

Imorgon blir det bio med vänner. Alla singlar, alla sörjer.. eller nä, vi har ju varandra. Det är det som är meningen. Det blir iallafall nya filmen "Farsan". SKA BLI SÅ KUL! Hahaha, älskar Fares-familjen.

Så.. vad tycker ni om melodifestivalen? Berätta!


13 februari '10

Upp och hoppa gott folk!

Klockan är 8 denna lördagmorgon, och jag somnade runt 01.30... hahaha. Jag ska jobba idag kl 11 - 17, så hoppas verkligen jag piggnar till. Var ju hemma hos Niklas igår tillsammans med Max & Catrin, vi hade det verkligen trevligt. Niklas gnällde på och ursäktade att det kanske var tråkigt.. men nejdå, jag hade supertrevligt fast att jag var megatrött redan innan jag kom dit!

Som sagt, jobb idag. Blir nog en del att göra gissar jag på, och imorgon är jag ledig. Men har bokat in sånglektion, plus att jag måste prata med dem på Scorett. Jag köpte ett par rejäla vinterskinnstövlar där för 900kr på rean, och ett litet foder inuti vid hälen på båda skorna som har stor betydelse har redan släppt. Sjukt dåligt tycker jag. Så får se om dem kan göra någonting överhuvudtaget.. gissar ju att dem inte kan det. Blir inte förvånad direkt.

Fick hem Sweden Rock Shop katalogen igår.. jag kommer bli fattig fort om jag inte försöker ignorera den alltså. Men där är ju SÅÅ jäkla snygga grejer i den så det är inte sant.

Nåja. Ska äta upp havregrynsgröten, dega i soffan, ta hand om mamma (som är helt otroligt förkyld, stackars mamma), och sen köra till jobbet!

Vad ska ni alla hitta på denna lördag?




12 februari '10 - Begravning

Oj vilken dag.

Inte hunnit uppdatera alls idag. Vaknade tidigt, gjorde sig iordning, och sen var det dags för begravning för en vän till familjen.. det var jobbigt. Men jag & Niklas sjöng och spelade tre låtar, och så glad jag är över hur bra det gick. Niklas gjorde riktigt, riktigt bra ifrån sig. Man blir ju stolt får jag säga, hehe.

Nu ikväll ska jag hem till Niklas och träffa några gemensamma vänner också, men det blir inte långvarigt.. ska upp tidigt imorgon och jobba, så får lägga sig någorlunda tidigt..

Imorgon är det som sagt jobb, sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Får se om det ploppar upp någonting! Vad ska ni ha för er på er lördag?

Ha en riktigt härlig fredagskväll, det tänkte jag.


11 februari '10

Godmorgon!

Idag är det återigen dags för jobb från kl 11 - 19. Det känns helt okej idag faktiskt. Jag har ätit frukost, sovit helt okej åtminstone.. haft mardrömmar två nätter i rad, men nu inatt så har jag inte drömt något vad jag kan komma ihåg. Så himla skönt.

Så det är hur min dag kommer se ut, haha. Hoppas inte på några förseningar, för igår kom jag hem ca 30 minuter senare än vad jag borde gjort... störigt.

Ha en riktigt bra dag allihopa, så hörs vi!


10 februari '10

Idag är det onsdag. Jag ska jobba.

Från kl 11 - 19 jobbar jag idag, vilket betyder jag är hemifrån i 12 timmar. Åker hemifrån ca 08.50, kommer hem ungefär samma tid.. om det nu inte är förseningar alltså, vilket man nästan alltid får räkna med. Känns lite drygt just nu, för jag är fruktansvärt trött, sen har jag lite med musiken att göra vid sidan om, men det får gå ändå. Får hoppas på trevliga kunder idag helt enkelt!

Så det får bli min dag. Morgondagen kommer se likadan ut för min del.. men på fredag blir det annorlunda. Vår vän till familjen som gick bort för ett litet tag sen ska begravas, så det blir att ta på sig något svart och sen ska jag ju sjunga på begravningen.. tror det kommer gå bra, väldigt fina låtar är valda iallafall.

Näe, nu ska jag borsta tänderna och försöka vila lite snabbt i soffan innan jag åker.


Trött.

Jag är trött.

Har varit uppe sen klockan 6 imorse, och inatt vaknade jag prick klockan 03.33 av en mardröm.. det var fruktansvärt. Men jag lyckades somna om i 2½ timme åtminstone. Tur det.

Har haft en bra dag. Jag mår så himla, otroligt bra, trots att jag är så trött att jag hade kunnat somna stående, och imorgon är det dags för jobb.. skulle egentligen vilja vara ledig, men det är jag åtminstone på fredag då det är begravning som gäller.. tyvärr.

Ska försöka städa färdigt mitt rum. Har världens i-landsproblem. För mycket saker, för lite plats.. hum hum. Näe, får skjuta upp det till efter middagen. Det blir grillad kyckling.. NAMNAM!

Btw, vad ska alla göra på alla hjärtans dag?





9 februari '10

Sing in silence.

Idag är det hemliga saker som ska göras, väldigt trevligt om jag får säga det själv. Dagen har börjat finfint med en underbar frukost, med tillhörande apelsinjucie och en stor kopp kaffe för att orka med hela dagen.

Ikväll blir det att städa klart rummet.. haha, ni skulle se hur det ser ut nu. Bara halvfärdigt.. ganska kaotiskt. Vet ju inte vart jag ska ha alla mina prylar! Men det löser sig nog, hehe.

Ha en underbar dag allihopa, nu beger jag mig iväg!



Så skimrande var aldrig havet

Godkväll på er.

Har alla det bra? Jag har haft en riktig skitdag tills Niklas kom hit. Underbar vän är han som vanligt, och vi repade igenom låtarna till en begravning på fredag.. blir inte kul, men en sång kan säga så mycket. Så, det är bara att göra det. Jag vet att jag fixar det. Att sjunga "I will always love you" för farfar var det svåraste jag varit med om. Men jag klarade det, och det är jag så jäkla stolt över, för det var för hans skull. Endast för hans skull.

Nu ikväll ska vi se den sista hyrfilmen som heter "Gamer" tror jag, den verkar bra, så får hoppas den är det också. Imorgon har jag en del i kalendern att göra, det kan man lugnt säga. Men det ska bli så fruktansvärt roligt.

Ska platta håret sen efter filmen också.. än en gång.. ghd äger. Den plattången och jag är kärlek. Haha! Den gör håret till det lenaste och finaste håret alltså. Fattar inte hur jag kunde tveka de få sekunderna, men är glad att jag tog beslutet att inhandla den ändå. LOVELY.

Nu, kränga lite Marabou.. ska faktiskt gå på en kur nästa vecka. Så får njuta lite nu då..

Ha en trevlig afton gott folk.

8 februari '10 - Måndag igen.

Måndag igen.

Idag ska jag till öron- näsa- halsmottagningen i stan. Ska kolla upp en grej och jag hoppas dem hitta vad felet är, och försöker åtgärda det. HOPPAS! Senare idag ska jag och Niklas repa också. Vi ska spela på en begravning denna vecka, men även ett dop senare i februari, samt lite andra smågrejer som man kan passa på att öva inför.

Ni kanske har sett att jag har en ny header? Haha, inte så stor skillnad. Satt och pillade med en vårdesign, men tyckte det var för tidigt, så det fick bli en annan mörk vinter header åtminstone, alltid något.

Idag ska min lilla vovve till veterinären också och ta bort stygnen efter kastreringen. Vilket betyder att han slippder den där dumma plasttratten runt huvudet. Har tyckt så himla synd om honom pga. den! Ibland har han hoppat upp till en och velat pussa en i hela huvudet, men så har den varit i vägen.. och när han ska klia sig bakom örat så kommer han inte till. Stackaren.. Men nu idag så. Då ska vi även få provsvaren. Jag är jättenervös, vill att allting egentligen ska stå rätt till med min lilla älskling, men hoppas ändå där är ett svar till varför det har varit som det varit med hans mage. Håll tummarna!

Ska göra mig iordning nu och sen bege mig in till stan.

Önska mig lycka till!


7 februari '10 - Underbar helg.

Nu är jag hemma igen efter en underbar helg.

Jobbet var helt ok igår, det gick hyffsat snabbt ändå. Men vi alla på jobb var helt sjukt trötta, så framme vid kassan när det fanns några  få stunder att inte göra någonting, då började vi skratta som fan åt ingenting. Japp, den nivån var det. Underbart ändå.

Efter det begav jag mig hem till min söta Ida. Vi hade det jättemysigt, och kollade ju såklart Melodifestivalen. Grattis till min vän Hanif som varit med och skrivit låten till Ola, vilken lycka. Jag är så sjukt glad för hans skull, och hoppas det går riktigt bra för dem. Resten av låtarna var urkassa. Snällt sagt. Jag vill inte ens nämna Jenny Silver.

Så idag åkte jag hem ganska tidigt, för jag och mamma skulle hälsa på farmor på Lunds Lasarett och även shoppa lite på Nova Lund.. Det var skönt att träffa farmor också. Sen blev jag ju även lite smått fattig på Nova Lund.. hehe. Blev en klänning, lång mysig hoodie, en underbart skön sommartopp, och en vinter/vår-jacka i en härlig färg. Jackan var ett fynd från JC faktiskt av alla ställen. Hade kostat 599kr, och kostade nu 179kr. Fanns EN enda kvar, och det fanns en anledning. Den är i storlek XXS, men den satt ju skitbra ändå! Ärmarna var i perfekt längd också, så jag är hur nöjd som helst. Känns bara lite konstigt med storleken.. men den måste absolut vara större än vad storleken anger.

Härnäst, middag med familjen. Sen ska jag bara slappa.. imorgon blir det upp tidigt till öron- näsa- hals-mottagningen i Landskrona. Lite nervös, men jag hoppas det går bra.

Vad har ni hittat på i helgen?

6 februari '10

Godmorgon allesammans!

Hoppas allting är strålande. Jag har fått sova lite mer än igår, och det känns bra. Är lagom pigg! Började dagen nu med havregrynsgröt.. och en bit choklad. Oj, haha. Gott var det iallafall.

Vill först och främst påminna alla om att ni MÅSTE rösta på Ola i Melodifestivalen. En god vän till familjen har varit med och skrivit låten, så visa nu ert stöd, hehe. "Unstoppable" heter den iallafall, och jag kommer rösta!

Efter jobbet idag så ska jag som sagt till Malmö och umgås med kära Ida, ska bli mys. Men sen på söndag ska jag hem ganska tidigt, då ska vi vidare till Lund. Shoppa lite, och hälsa på farmor på sjukhuset.. äntligen har man tid. Har haft så dåligt samvete över att man bara jobbat och inte alls kunnat hälsa på, men nu så.

Idag är det bara att ställa in sig mentalt på att det kommer bli skitmycket på jobbet att göra. Det är lika bra.. för det kan vara helt dödande ibland, haha.

Näe, får packa väskan också och borsta tänderna! Hoppas alla får en riktigt härlig lördag!





Nice.

Godkväll gott folk.

Dagen är avklarad, och den har gått jättebra. Klarade mig ifrån enorma förseningar. VILKEN TUR. Men nu är jag riktigt trött iallafall. Vi har fått jobba riktigt hårt för att vara en fredag faktiskt, och imorgon är det jobb igen. Men efter jobb imorgon ska jag hem till älskade Ida. Fick ju inte träffa henne tidigare i veckan pga. vädret, men nu äntligen så.

Sitter just nu och planerar in lite, ska på läkarbesök m.m nästa vecka, sjunga, repa... ja, en massa att göra. Men det är sjukt underbart får jag säga. Sen har jag min egna låt på G också nu. Den börjar ta en underbar form, och jag ser fram emot slutresultatet.

Snart dags att sova, imorgon blir det som sagt jobb igen.. men med lite sovmorgon, börjar nämligen kl 12!

Godnatt!

Min dag.

Jaha.. hur har min dag varit?

Tre timmar tog det att ta sig till jobbet. Tack Skånetrafiken. Ni är SÅ förberedda inför en vinter.. vi bor i Sverige. Det hade varit förståeligt att Sverige varit så oförberett inför en vinter när det kommer till kollektivtrafiken, OM vårt land hade legat i en världsdel á la Afrika. Men.. så är inte fallet. Många från andra länder tror ju vi har sådant här väder som nu, året om.. haha. Hade ju varit katastrof.

Har inte haft en enda sur kund idag. Bara någon enstaka som sett ut att vara trött på livet, hur hemskt det än låter, men vissa går i sin egna värld och tänker inte ens på att ge ett leende eller något tillbaka, hehe. Men, resten har varit underbara! Plus att tiden på jobbet gick ändå fort, så att dagen har bara rullat förbi.

Nu ligger jag här i sängen med laptopen i knäet, och har skrivit ner massa saker i mina lilla kalender som måste avklaras. Händer mycket här nu vet ni! Känns riktigt bra det här.

Förresten, vill bara påminna om att ni fortfarande kan registrera er och visa mig, och alla andra, ert stöd under tävlingen "Next Star 2010". Vill ni bli fans under mitt namn registrerar ni er under "Ortsvinnare - Löddeköpinge" DENNA hemsida. Varje registrerat fan uppskattar jag ju såklart obeskrivligt mycket!

Nu ska jag försöka sova. Ska nog försöka be eller något liknande om att tåget inte blir försenat imorgon. SNÄLLA.

Godnatt.

4 februari '10

Inte min jävla dag idag alltså.

Jag är så fruktansvärt sur. Tar jag tåget 09.22, som jag egentligen ska för att jag börjar kl 11, så blir jag antagligen alldeles för sen pga. vädret. Vilket betyder att jag måste ta det en hel timme innan, alltså 08.22. Så jag måste snart ta på mig och ge mig iväg.. Usch, jag orkar verkligen inte.

Då har man ätit frukost nu, och kommer bli sjukt hungrig ungefär när man kommer fram, men inte få äta förrän runt kl 14-15 tiden. Suck..

Sådant här, det är inte kul. Plus att min mp3 är tydligen urladdad. Toppen.

3 februari '10

Hej allihopa!

Hoppas allt är bra trots dett väder. Jag är så himla trött på det nu alltså. Plus, att jag ska ju ha konsert idag, och vädret ger mig ju inte direkt folk någon anledning att sätta sig i bilen och ge sig ut på vägarna.. men jag hoppas ändå det kommer någon åtminstone, ja, förutom vi som ska spela dvs. Jag känner mig redo iallafall inför konserten, det ska bli så himla roligt.

Just nu sitter jag och väntar på supergod mat mamma lagar, och sen efter det ska jag och Niklas bege oss till kyrkan för att ha soundcheck. Ser fram emot ljudet också i kyrkan, det är så himla pampigt det ljudsystemet.

För övrigt, bara måste säga att ALLA måste se "Sommaren med Göran". Mamma & jag låg dubbelt här hemma igårkväll. Fullkomligt underbar film, haha.

Nåja, önska mig lycka till ikväll. 18.30 i Asmundtorps kyrka! Puss!

Dumma oväder.

Dumma, dumma, DUMMA oväder.

Jag kunde inte åka ner till Malmö och träffa älskade Ida pga. vädret. Hon kom inte hem förrän jättesent heller tyvärr. Usch, dumma väder.

Så, istället får det bli film här hemma med familjen. "Sommaren med Göran". Såg trailern på bio i somras, och har längtat ända sedan dess. Haha, ska bli trevligt det här. En utav mina svenska favoriter är Dan Ekborg, så galet rolig är han.

När ni ändå läser mitt inlägg här, kan ni inte hjälpa mig med en sak?

Köpa de här nedanför, eller inte?

Repning avklarad

Nu är det färdigrepat för idag!

Har gått jättebra, och det känns riktigt bra inför imorgon. Det blev ju en del ballader.. men jag hoppas vi kan lyckas skapa en mysig stämning. Det är det jag allra helst vill!

Ska åka ner till Malmö med 16.22 tåget, gå och handla en grej på Bik Bok och sen möta upp min kära Ida. Jag hoppas bara jag kommer dit också, som det snöar! Vägarna börjar täckas igen rejält, och det jag är rädd för är att tågen kommer vara jätteförsenade.. vill inte det, 5 minuter är väl ok, men snackar vi 45 minuter till 1 timme är det sjukt! Men med rätt förberedelser hade det inte behövt vara så. Tyvärr.

Antar att jag får börja köra in mot Landskrona tidigare än nödvändigt så att man är på säkra sidan. Vägarna är säkerligen hala också.. suck, hatar att bo så långt utanför och bortifrån saker och ting ibland.

Är det någon som läser bloggen som kommer imorgon på konserten? Jag är så nyfiken, hoppas ju verkligen att det kommer NÅGON. Alltså, någon förutom de närmst sörjande, hehe.



2 februari '10

God morgon allesammans!

Inatt har jag sovit superdåligt. Drömt en massa, och det har bara känts konstigt, men kommer inte alls ihåg vad jag drömt? Well well, får väl ta en kopp kaffe. För idag blir det mycket att göra!

Ska äta upp min frukost, göra mig iordning och sen repa med Niklas inför konserten imorgon. Efter det ska jag åka ner till Malmö och träffa söta Ida. Så dagen kommer rulla på kan man ju lugnt säga!

Dem har tydligen varnat för snöoväder senare ikväll. NEJ TACK säger jag. Hoppas dem ljuger.. hehe. Längtar så extremt tills det blir mildare väder, och speciellt den första vårdagen.. Tänk er att kunna dra på de nya conversen som bara sitter och väntar på en, och ett par jeans leggins, långt vitt linne och en jeansjacka med uppkavlade ärmar till. Som jag längtar. Det ska bli en underbar vår.

Dags att sluta drömma och ta tag i verkligheten för tillfället antar jag. Mot badrummet och tandborsten!



Tidningen

Satt och kollade igenom nyheterna på hd.se.

Fann mig själv där, lika skoj som alltid får jag säga. Smilet på läpparna är enormt varje gång kan jag lova!

Repning

NU är det färdigrepat för denna måndag.

Känns riktigt bra, jag och Niklas hade ett bra rep idag får jag säga. Känns spännande inför konserten på onsdag. För er som inte ännu vet, så ska jag ha konsert denna onsdag tillsammans med Niklas på gitarr.

Det är i Asmundtorps Kyrka, kl 18.30. Det varar bara i ca 40 - 45 minuter. Vi tänkte bjuda på väldigt blandad musik. Vi tänkte satsa på mysig stämning, med lite inslag av några svängiga och härliga låtar. Ju fler som kommer, desto bättre, och det bästa är väl att det är GRATIS! Gratis inträde till allihopa!

Nu ska jag fortsätta plugga lite på hygienkursen, har klarat 4 delprov hittils, med bara 1 fel.. Haha, inte så svårt direkt, men jag är ändå nervös. Får man mindre än 75% rätt får man betala ytterligare 150 danska kronor för att läsa den igen (kostar 350 danska kronor från början), så det är väl det jag är lite orolig för isåfall.

Sen fick jag en annan rolig överraskning innan idag. I gruppen som pappa skapade till min ära på Facebook är redan 70stycken fans. På ett halvt dygn! Haha, häftigt. Kul att så många visar sitt stöd, det uppskattas verkligen.

Inte nog med det, inne på Next Star's hemsida hade jag 41 registrerade fans innan idag, nu när jag kollar har jag 57 stycken. TACK ALLA! Underbara är ni!

Nu, hygienkurs!

1 februari '10

Första februari redan.

Det händer mycket i livet för tillfället.

Repning dessa kommande dagar, konsert på onsdag. Hygienkursen att plugga på (går faktiskt bra, men ändå!). Sen har jag lite småprojekt att ta hand om, samtidigt som jag ska sjunga på dop och begravning nu i februari. Inte nog med allt detta, denna månaden är jag 2 timmar ifrån att jobba heltid också, det ni!

Vila, äta, tänka.. när ska man göra det? Hehe. Nä, men jag trivs verkligen med detta såhär. Jag tycker om när det händer saker i livet, och det känns som om man är på väg någonstans. Helt underbart.

Jag är så tacksam för att jag har de människorna jag har i mitt liv också. Mamma, pappa, brorsan, mina älskade vänner som jag knappt förstår att jag faktiskt har. Ni äger hela mitt hjärta ni nämnda människor, för utan er hade det varit omöjligt.

Men nu ska jag göra mig iordning, duscha osv, för kl 14 kommer Niklas hit och repar med moi inför konserten. Sen kommer nog mitt paket från Nelly idag också.. spännande!

Puss!
RSS 2.0