På verandan

Efter städning och handlande blev det kaffe på verandan innan jobb ikväll. Mys!

I'm back!

Äntligen, ÄNTLIGEN har jag en fungerande dator igen.

Har försökt blogga via blogg.se-appen men det har bara inte velat fungera. Men nu har det löst sig.

Min älskade lilla Acer Travelmate laptop som jag haft i många herrans år och som fortfarande fungerar perfekt, har dock fått ett stort fel... den bränner laddningssladden. NI vet där man stoppar in sladden? Där liksom gnistar det antingen till lite, eller så blir det bara så otroligt varmt... Någon som vet vad det kan bero på? Hade någon kunnat laga den datorn hade jag gråtit av lycka. Jag verkligen älskar den! Den och jag har rest otroligt mycket.. Hela Diggiloo-turnén genom hela Sverige, alla mina resor till Norge när jag bodde där etc.. Finns det någon som tror sig kunna fixa den, kontakta mig!

Nåväl. Vad har hänt sen sist? Sist var jag sjuk, inte riktigt helt kry än då jag har en envis rethosta kvar. Men jag har jobbat, haft lite strul med taket på huset osv, men jag tror saker och ting kommer lösa sig bra snart. Man får inte glömma att lägga lite tid på sig själv så man inte gräver ner sig för mycket i saker och ting.. eller hur? Samtidigt har jag haft en otroligt kreativ period, och jag vet att plattan kommer bli grym.

För övrigt har jag uppdaterat mitt gamla sinne lite med något som heter TumblrMetaleleine heter jag där, följ mig. Jag tyckte det var superroligt, samma med Instagram. Underbara påhitt kan jag tycka, folk tar så fina bilder!

Sen har jag även en ny gilla-sida på Facebook. Den hittar ni HÄR!

Nu har jag jobbat i 11 timmar iallafall, så nu ska jag sätta igång tv:n en stund försöka sova..

Godnatt! ♥
 

Sjuk.

Ok. Jag har i princip inte varit sjuk sedan oktober 2010 när jag arbetade på Wallmans och låg nästan död i 4 dagar i sängen. 

Men i onsdags vaknade jag med världens halsfluss och varit sängliggandes i två dygn. Men... jag fick bra medicin av en BRA läkare för en gångs skull, och jag är redan mycket piggare. Jag har även ett bröllop imorgon och det kan man ju bara inte missa, har ju längtat i ett helt år! Så det känns bra. Sjukskrev mig en dag från arbetet ( i torsdags ), och det kändes ju sådär. Fast man är sjuk och är helt död i kroppen är jag så rackarns rastlös... men, jag sov bort dagen och tur jag har med föräldrar med. Pappa hjälpte mig till läkaren osv, sen kom mamma och knackade på med pizza, läsk, glass ( i mängder....), romerska bågar och halstabletter. Hur söt? Tack. ♥

Så idag springer jag ifatt allt jag inte hunnit nu de senaste dagarna genom att tvätta kläder, och måste iväg och handla mat... helt tomt. Nu efter all glass bara längtar jag efter att få käka mat. Åh.. tänk tacos, sallad.... nomnom. Blir nog tacos ikväll.

Hoppas alla får en toppenhelg, min blir fartfylld! 


Vilken helg!


Jag vet inte vart jag ska börja, eller sluta? 

Jag hade fått biljetter till Diggiloo i Kristianstad den 29:e juni, så jag bjöd med familjen och ett par vänner till familjen för att åka upp dit och kika.

Där satt jag, inte vidare iordninggjord och kände mig lite halvt lökig och inte så grann, och vad händer då..? Jo, kära och fina Lasse Holm frågar vart Madeleine Liljestam sitter någonstans.. självklart rätt nära honom. Haha! Jag fick ställa mig upp, vinka, och PANG! Där kom det så många minnen som ett slag i ansiktet. 

Resten av kvällen var jag bara så nostalgisk. I pausen blev det backstage och träffa på alla godingar igen och fy vad jag skrattade, så mångfa minnen och jag är så tacksam för att jag fått ta del av en Diggiloo-turné i mitt liv redan. Det är en helt otrolig känsla, och människorna... ödmjuka och fantastiska.

Inte heller att förglömma, VILKEN SHOW! 10 års jubileum, och showen var helt otrolig. Är glad att finaste Thomas Pettersson var tillbaka, för herregud vad tårarna rann av skratt.
 
Så när jag vaknade imorse kändes allt som en dröm, men insåg rätt snabbt att det var så pass fantastiskt som det faktiskt var. Sen var det iväg på dop, min fina vän Annas dotter skulle döpas så där sjöng jag, sen iväg mot Hörby för att sjunga på ett bröllop där, och sen till Lucy's för att jobba. Men det blev inte vilken kväll som helst.

Det var Elvis-show som vi har varannan lördag, men ikväll var även ett par där som är stammisgäster hos oss.. de är två helt otroligt fina människor som verkligen förgyller ens dag, och de är så perfekta ihop. 

Hur som haver så friade mannen till henne under kvällens show, och det var SÅÅÅÅ fint. Jag grät ju.. så blödig, men hon blev så glad. Hon firade 45år där på restaurangen med 25 vänner och sin nu blivande man, och han hade bara överraskat henne hela dagen och till slut blev det frieri... det var så otroligt. Vilka människor det finns? 

Så avslutade vi det med att jag sjöng låten "Du är allt" till det nyförlovade paret som en liten hälsning från oss på Lucy's. Mend det var inte lätt. Klumpen i halsen fanns där.... hela tiden.

Nu är klockan tre på natten/morgonen, och jag ska sova. Imorgon och på måndag är jag ledig så nu tar jag då HELG. 

Godnatt! 
RSS 2.0