31 juli '10 - ULLARED!

Vi människor har många småsaker som ibland kan överraska våra medmänniskor.

Det kan vara i princip vad som helst. Men med tanken på min rubrik, så förstår ni kanske att jag ÄLSKAR Ullared. Det är så mycket kärlek så det är svårt att mäta. Där är allt man behöver för att leva ett bra liv, hahaha.

Så nu rullar vi från Båstad där vi haft två riktigt härliga spelningar trots att det regnat som bara den, och är på väg mot älskade Ullared. Jag hoppas och ber för att jag ska hinna in och shoppa iallafall i 30 minuter. Känns som om man hinner gå in och inte komma ut på 30 minuter, haha. Men jag ska göra mitt bästa, har en liten lista i skallen på vad jag tänkte införskaffa faktiskt. Känns som om spelningen kommer bli SÅ härlig!

Har några Family Guy avsnitt att avklara, och tror jag ska göra det. Vaknade upp till ett fruktansvärt hemskt migränanfall. När jag har det påminner jag ofta om en vampyr. Håller mig undan, tål inte direkt ljuset och ser allmänt sjuk ut, haha. Men, skämt åsido. Nu sticker jag iväg till min egna lilla värld ett tag, enjoy sången nedan istället.


30 juli '10

Klockan är snart 15, och först nu känner man att dagen har börjat.

Blev en lååång sovmorgon, så lång att jag missade frukosten, men det kompenserade jag med en lunch och ett glatt humör lite senare.

Igår befann sig en stor del av Next Star-gänget i Båstad med familjer och såg på showen, samt umgicks lite efteråt. Det var trevligt, men vädret kunde varit bättre, det bara regnade och vinden gav sig aldrig. Nu under förmiddagen har det öst ner hela tiden också visserligen, men jag känner på mig att det kanske kan spricka upp sen faktiskt.

Sitter på hotellrummet helt nermyst i mitt täcke och överväger om jag ska ta och vila ett tag eller inte? Lutar nog åt att ta en powenap åtminstone..

Årets Next Star finalister är inte mina "gamla konkurrenter" som många frågar, utan dem är mina vänner, och min ena vän därifrån Sofie Bergman fyller idag 20år, GRATTIS!!! En annan vän från gänget heter Michael Hanzén och hon sjunger bara inte jävligt bra, utan hon kan verkligen fotografera, och självklart hittade man lite bilder från gårdagen som hon tagit.



Sofie som fyller år idag och söta Jonna Falk ♥


Det var fullt på stadion igår, himla underbar publik!


Under ett utav mina solon! :)


Självaste Michaela Hanzén, Sofie Bergman och Jonna Falk! Kärlek till er ♥

Alla foton är tagna av Michaela Hanzén. Tack för en fin kväll tjejer!

29 juli '10

Godmorgon kära ni!

Jag har inte haft någon lust eller tid till att blogga, men nu så! Jag hade 1½ dag ledigt hemma och hade det underbart, och igår avklarade vi vår spelning på Öland som även den blev underbar! Jag hade himla roligt, bara så synd att det regnade så mycket, men det gick ju bra ändå.

Nu började bussen precis rulla vidare, och idag och imorgon är det två föreställningar i Båstad. Jag har längtat så extremt mycket, och det ska bli så härligt att vara på ett ställe lite längre. Vi bodde enormt bra på Öland. Jag är lite ledsen över att lämna för att lägenheten fastnade jag verkligen för. Här var inga rum, utan lägenheter alltså. Två sovrum, kök, vardagsrum, stor och rymlig hall med ett superfint badrum. Allting var så snyggt inrett och modernt, det är ju så jag vill bo. Precis så! Men nu är vi på väg bort... med en liten tår i ögat lämnade jag över nycklarna. Haha! Längtar till den dagen man har råd med en så fin lägenhet.

Medans jag sitter och sörjer lite och förbereder lite Family Guy, så ska ni få se bilder från lägenheten jag blev kär i.


Just det.. glömt att berätta att Erik är biff.


Vardagsrum/kök...


Köket!


Ena sovrummet!


Andra sovrummet hade tv och dubbelsäng, det blev mitt favoritrum! Badrummet skymtar till lite här.


Underbara badrummet. Ignorera handdukarna på golvet.. haha.


Nej.. detta var faktiskt inte min underbara frukost. Utan bästa Dans frukost.. tror ni han käkade upp allt?


Nästan iallafall! Applåder till Dan!

Nu blir det Family Guy! Puss på er ♥

Vill ni förresten också uppleva detta underbara boende (mitt var en businesslägenhet), så klicka er in HÄR!

26 juli '10 - På väg hem

Hej på er!

Sitter på tåget hem nu. Började min resa från Eskilstuna, bytade i Norrköping och nu har vi passerat Linköping och rullar vidare ner. Ska vara i Lund vid 14.31 är det sagt, sen blir jag faktiskt hämtad (tack finaste pappa). Sen blir det studio resten av dagen för min del, vilket jag ser fram emot. Det var så längesen så jag är rädd för att ha glömt hälften, men det blir kul att återvända in till sin lilla värld.

Från Eskilstuna och hit jag befinner mig nu är det rena höstvädret.. värdelöst faktiskt. Men både pappa och Ida lovade att solen sken så fint där hemma, och det ser jag fram emot. Den tropiska värmen som jag tyckte var så jobbig verkar vara borta, skönt!

Är så himla lycklig för tillfället. Just nu, i skrivande stund är det 100% lycka hos mig. Jag ser fram emot hösten och hoppas på att det går bra, tänker satsa mycket på att skriva mer egen musik.

Nu ska jag dra ett "Family Guy" maraton tror jag, stackars den äldre mannen bredvid mig.. undrar vad han kommer tro. Haha!

Kärlek till er!



Här åt jag en underbart god frukost i ett källarvalv på Sundbyholms Slott!



Läste dagens tidning och vi fick väldigt bra recension för gårdagens show! Nice!



Eskilstuna tågstation





Älskade converse ♥

25 juli '10 - Jag är tillbaka!

Imorse hade jag noll inspiration till någonting.

Lyckades sova hela nio timmar. Vaknade pigg. När väckarklockan hade ringt hörde jag hur regnet smattrade på rutorna och jag kröp ner i täcket fem minuter till.. det var härligt. Fast, bara tills jag kom på att man skulle ta sig ut i det där regnet också.

Så på bussen var jag blöt, blev seg för det var grått ÖVERALLT, och jag orkade helt enkelt inte göra någonting vid datorn förutom att titta på min favoritserie "Family Guy".

Men nu sitter jag här på hotellet vid Sundbyholms Slott, klockan är bra efter midnatt och jag är väldigt ensam. Saxofonisten Thomas ligger i något annat rum här och kommer åka hem tidigare än mig, mer än så är vi inte.. alla andra har åkt hem, fick sms från Erik nyss att han befann sig hemma. Jag blir så avundsjuk! Men vad gör man.. imorgon vid 14.30 är jag hemma iallafall, och hoppas att det är uppehåll imorgon iallafall.

Så nu ska jag kasta in handduken, försöka sova riktigt gott trots redbullen jag tryckte i mig inför andra akten (Tusen tack Emmy).

Godnatt söta ni!


Lasse Holm, Erik Linder, jag & Gunhild Carling.
© Lena Carlsson

24 juli '10

Godmorgon.

Sitter och gäspar mig halvt ihjäl här på tåget mot Göteborg. Det gick 07.38, och jag hade svårt att sova inatt. Är så himla trött. Har show ikväll kl 19, så jag måste nog verkligen vila innan alltså så jag inte är helt död, hehe.

Tanken slog mig precis att det är 5 månader exakt till julafton. Hur känns det för er? Haha, ganska rolig tanke. Men jag ska erkänna att jag ÄLSKAR de magiska sommarkvällarna, de är så underbara, men jag älskar verkligen hösten och vintern när vintern är lagom (inte förra vintern alltså.. den var ju galen). Men hösten är speciell. Man hör hur regnet piskar mot rutan, man sitter med en varm kopp choklad, filten runt omkring sig och bara myser. Jag blir extra kreativ när det är höst, ser verkligen fram emot det. Jaja, jag vet ni tycker jag är knäpp.. men med hösten kommer ju härligt höstmode också, inte sant? Letade som en galning efter den perfekta tjocktröjan förra året utan framgång, måste hitta den detta året. Ni vet den där man alltid vill ha på sig när det är kallt ute, som dessutom är sjukt snygg.

Jackan är också SÅ viktig! Det är ju typ den man springer runt i hela tiden och ska hålla en varm. Hittade en supersnygg skinnjacka på HM, inte för att den är idealisk höstjacka.. men tyckte den var så himla tuff. 80tal vs. 2010, like it.



Ikväll kör vi show i Filipstad kl 19.00, ska bli så kul att köra igen. Önska mig lycka till gott folk! Vi hörs.

Puss! ♥

23 juli '10

Idag är det sista dagen hemma!

Jag ska packa om väskan idag, och innan kl 18 ska jag hem till Sofie på hennes släktkalas. Ska bli trevligt! Ska bli skönt att komma iväg imorgon igen faktiskt, har saknat det riktigt mycket. Plus att man blir så himla rastlös här hemma i hålan när man varit ute i hela Sverige under flera veckor.. här är ju liksom inte alldeles för mycket att hitta på. Hrm.

Var inne på Nelly's rea igår, och hittade ett par jättefina skor jag kikat på länge för 89kr istället för 399kr! Det är de populära Marble-skorna i vitt, så SJUKT snygga. Eller vad säger ni?

Nu ska jag förbereda och fixa till Sofies present innan jag kör iväg.

Tjing sålänge!


89 kr på nelly.se!

22 juli '10

Sånglektion avklarad!

Riktigt härlig dag idag. Kroppen kändes hyffsat pigg jämfört med föregående dagar, och jag ser verkligen fram emot turnén nu! Mamma är fortfarande sjuk, så ligger på soffan nu och tittar på Jennifer Anistons nya film.. "Love Happens" tror jag den heter.

Sen får jag se vad resten av dagen erbjuder, men jag tänker iallafall försöka hitta något trevligt och billigt på Nelly's slutrea, finns hur mycket som helst!




21 juli '10

Hej gott folk.

Nu är jag är hemma har jag ingen större lust att göra någonting i princip, bloggen glöms bort lite faktiskt, men det gör väl kanske ingenting?

Jag har det bra iallafall, men jag tycker vädret är fruktansvärt jobbigt. Vi har 30grader med det är kvavt och luften är så tung... huvudvärken är ju såklart på plats. Suck..

Men, Sofie och Ida kommer hit ikväll, pizza ska käkas och sen blir det bara mys. Ser så mycket fram emot det. Med tanke på det borde jag hoppa in i duschen nu och skona dem från mitt nersprayade hår.. ehum! Får nog göra det nu!

Ni får ha en bra dag iallafall, vi hörs!


20 juli '10

Hej söta ni.

Jag sov ända till kl 12.15 idag, vilket är otroligt ovanligt för mig.. men ändå fick jag kämpa mig ur sängen när jag skulle gå upp. Förstår ni då hur trött man är? Helt otroligt. Värmen gör det inte lättare, så nu sitter jag här i soffan och halvsover.

Måste säga att jag längtar redan tills jag träffar hela gänget igen på lördag, det blir så tomt och tyst hemma.. när man är on the road så händer ju någonting hela tiden. Någonting fattas i vardagen helt enkelt...

Hälsade på farmor i stan en runda innan, det var ju ett tag sen. Sen drog vi oss hemåt igen och nu väntar vi på att mamma ska sluta jobba så ska vi köra till Kiviks Marknad, ska bli så himla roligt. Har alltid varit Sjöbo, men den missade vi nu och jag har inte varit på Kiviks Marknad sen jag var 1 år gammal.. som om jag hade kommit ihåg det, hehe. Så det ska bli en trevlig kväll med familjen faktiskt! Ska hinna med att vila en liten stund först tänkte jag också.

Puss på er!



Skyddsänglar?

Jag är i chock.

Så chockad att jag faktiskt bara vill gråta. Det är helt galet.

Vi var på Center Syd hela familjen och kikade runt lite, pappa fyndade ett par grymt snygga skor av fantastisk kvalité på Scorett för halva priset, så det blev hans födelsedagspresent. Men vid någon punkt började vi säcka ihop och känna oss trötta så vi handlade snabbt och körde hem. Väl hemma tar jag upp min vovve i famnen och kramar om honom ordentligt, och ca en kvart efter detta, börjar min datorladdare ryka som tusan, brorsans xbox började bete sig knasigt, likaså köksfläkten. Vi stängde ner elen, och efter ett tag provade vi att sätta igång det igen, och då började det smälla i alla uttag..

Vi fick hit en bekant som är elektriker, och han konstaterade att huvudkabeln lossnat. Han sa att hade vi kommi hem en stund senare så var det oerhört stor risk att det hade kunnat gå RIKTIGT illa för vårt hem.. och då tänker jag inte på våra saker, utan min lilla älskade hund som var hemma själv. Jag skakar av rädsla, fy farao.

Vad var det som fick oss att åka hem tidigare? Vad fick oss att köra till Center Syd och inte Nova Lund som vi tänkt från början? Herregud..

19 juli '10

I'M HOOOOOOOOME!

Åh vilken underbar känsla det var att se min lilla vovve i ögonen och krama om honom och köra ner min egen snok i hans päls och bara känna doften av honom.. och krama om min älskade familj ♥

Det var så underbart. Men ärligt talat så saknar jag redan allihopa, hahaha! Skönt att vara ledig, det kommer det vara, men där hände någonting hela tiden, alltid någon att prata med.. ska bli kul att återvända på lördag, men känns som om hösten kommer kännas lite tråkig, hehe.

Men, idag tänker jag inte sitta mycket vid datorn, utan idag ska pappa firas och familjen ska bara umgås. Tills vidare, så kan ni läsa artikeln i HD idag om mig, lite småskoj.

Klicka HÄR för att komma dit!

Puss på er!

18 juli '10

GRATTIS PAPPA! ♥

Min älskade pappa fyller år idag, och tyvärr kan jag inte vara där hemma och fira honom. Idag är vi nämligen på väg mot Väddö och har spelning redan kl 17! Sen bär det av mot Göteborg via Stockholm, och jag kommer vara framme i Göteborg imorgonbitti, sen är det tåg ner hem som gäller. Är hemma om ca 24 timmar from now (kl 11).

Så får fira pappa imorgon istället, och det ska bli så skönt att komma hem. Ska verkligen bara vila upp mig och hinna sakna turnén, vilket jag kommer göra.. säkerligen redan efter en halv dag, haha! Men man behöver sakna saker och ting ibland, eller hur?

Bodde på Kilafors Herrgård igårnatt, och det var jättefint där! Sen åkte vi mot Falun, och för första gången sket sig vädret rejält för oss.. Som det öste ner! Men jag måste säga att publiken var ju underbar ändå! Trots att himlen bara öppnade sig, så fanns det ändå energi hos publiken! Vi fick göra om lite på scenen då det var fullt med vatten längst ner, men det skötte vi snyggt får jag säga!

Nu är vi knappt halvvägs mot Väddö tror jag, och som tidigare nämnt har vi en tidig show idag kl 17, så ska bli skönt!




Det var vackert på Kilafors Herrgård!


Vad tycker ni om Eriks nya stil? Haha!


Stannade på något ställe och käkade, med fåglar som sällskap!


Fantastiska Arne Hade tydligen skapat en korsett tidigare på dagen av gaffatejp.. med lite hjälp av skosnören! Haha!


Kvällen avslutades i hotellets bar och det blev SÅ många skratt, hahaha!

Snart blir det ett stopp innan vi kör vidare mot Väddö! ♥

Wicked Game

Fantastisk cover Stone Sour gjort av Chris Isaak "Wicked Game". Denna har gått på repeat en del gånger idag under resan. Så fantastiskt bra. Jag älskar Coreys röst, den är helt otrolig och den är unik. Ingen låter som just han.

SÅ BRA!

17 juli '10

Något utav det bästa som finns...

Är att göra en annan människa glad. Spelar ingen roll om det är 1, eller 100. Lyckas jag göra någon glad fylls jag utav lycka och värme. En kommentar som värmde enormt kan mam hitta i Diggiloo-bloggen. "Detta var större än när jag såg Madonna för 20 år sedan" uttryckte någon sig om kvällen igår i Järvsö. Det, det värmer.

Igår gav alla järnet, och det blev ännu en fantastisk show. Låter tjatigt kanske, men gud så himla bra det går!

Kl 13 ska vi köra vidare mot Falun, och fram tills dess så ska jag bara lata mig på det fina rummet jag bor i.. Kilafors Herrgård är verkligen TUMMEN UPP! Så himla vackert!


Det bjöds på massa fin mat.. Gamar? Desperata? Inte alls.. haha!


Erik posade med Lill-Babs!


Jag poserar i min heta Diggiloo-jacka tillsammans med Jessica Andersson och Lill-Babs. Underbar kväll!

Stort tack till Barbro för den fantastiska kvällen, sen tycker jag vår turnéledare Nils Von Matern aka. Nisse ska ha ett stort tack. Han är en fantastisk människa och utan honom vet jag inte hur det hade gått!

Nu ska vi snart bege oss! Vi hörs senare!

Puss! ♥

16 juli '10

Godmorgon.

En väldigt trött Madde sitter här på bussen. Klockan är 10.40 och vi rullar snart iväg mot Järvsö.. igår efter den underbara spelningen i Örnsköldsvik så åkte vi till ett hotell i Sollefteå, och nu åker vi vidare. Får ta och vila lite sen, är så himla trött.

Det är alltid kul att gå in på de lokala tidningarnas hemsida och läsa vad de tyckte om showen, idag hittade jag Örnsköldsviks tidning! Gå in HÄR om ni skulle vilja kika på artikeln!

Stannade till i Umeå lite snabbt igår också för att käka, verkade väldigt trevligt där, tyvärr stannade vi bara typ 20 minuter, men jag hoppas på att få åka dit igen!


Käkade på Max!


Vår fantastiska trummis Miko valde sushi...


Spelplatsen i Örnsköldsvik, jättefint!



Gunhild Carling lirade loss på Banjon backstage!


Soundcheck innan insläppet!


Vid frukosten på hotellet i...

Ska nog försöka vila lite snart. Puss! ♥


15 juli '10

God förmiddag gott folk!

Bussen har precis börjar rulla från Lycksele på väg mot Örnsköldsvik! Detta är ett enormt äventyr för mig som aldrig varit ovanför Stockholm. Mina myggbett tar kål på mig visserligen, men så mycket annat väger upp. Ungefär som publiken i Lycksele igår, underbara ni!

Vill påminna er alla om att ni kan ju följa oss allihopa på Diggiloo's hemsida, där finns nämligen en videodagbok och den uppdateras hela tiden av duktiga Anton ni sett förut här i bloggen! Om ni är nyfikna alltså.

Där hemma så drar Landskrona Karnevalen igång, så jag hoppas att ni alla får riktigt roligt. Jag såg att jag hinner inte med någon marknad/karneval, men Malmöfestivalen verkar jag allt hinna med och det ser jag fram emot! Gå och kolla på allt som säljs osv är verkligen ett underbart sommarnöje, haha.

Jag har inte fotograferat någonting faktiskt, det blev inte mycket tid i Lycksele och det var inte mycket att se precis där vi bodde, önskar jag kunde fått se mer av Lycksele! Men det får man ta en annan gång.

Hörde att vi skulle stanna och käka i Umeå.. behövs lite mat i magen! Nu ska jag in på nelly.com och nörda mig fram tills dess!

Puss! ♥

14 juli '10

HEJ UNDERBARA NI!

Mitt uppe i ingenstans i Älvsbyn hade jag fullt nät på telefonen, men mitt internet var stendött, tyvärr! Men nu har jag återvänt och befinner mig i skrivande stund i Lycksele på något hotell och ska snart bege mig till kvällens spelplats!

Showen i Älvsbyn igår var fantastisk. Vilken miljö, och VILKEN publik! Ni var fantastiska! Mot slutet fick jag gåshud för att publiken hade en sådan energi! Älskar det här, man får träffa så många nya och fina människor genom en sådan här resa.

Jag gick bredvid Storforsen två gånger och bara njöt av hur vacker det var, och vilken härlig luft det var! Men.. myggen. Jag klarar inte dem. Är rädd för att jag är överkänslig också, för bölderna jag får efter ett myggbett ser inte riktigt friska ut. Vill ni se bilder? Haha, skämt åsido. Däremot får ni två snabba bilder nu innan jag ska ge mig iväg!

Vi hörs senare! Puss!




Vid Storforsen!



Det där leendet har jag ALDRIG fått till förut! Hiss eller diss? Haha! Ni får iallafall skåda det fantastiska kaklet i badrummet på hotellet i Älvsbyn.. haha.



12 juli '10

Godmorgon sötnosar!

Nu är det fixat. Tack vare min kära pappa! GHD kommer skicka en exakt likadan ny plattång till hotellet i Lycksele när vi ska vara där om ett par få dagar. WOHOOO! Är så himla glad! Nu behöver jag inte tänka mer på det.

Idag är vi i Göteborg och har hela dagen på oss att göra vad vi vill, så tjejerna iallafall kommer shoppa.. förvånade? Haha! Sen ikväll flyger vi mot Älvsbyn, ska bli spännande att se hur det ser ut där. Måste komma ihåg att köpa myggsprej, mina myggbett från myggen hemma i Skåne blir enorma och ser mer ut som om jag blivit misshandlad liksom..

Men nu är det dags att packa ihop grejerna, och möta upp underbaringarna i receptionen!


Här har vi Läckö Slott från scenen! Ser det snett ut? Det var så snett också, haha! Men så fint!


Fina Andreas posar framför slottet! Hur kan man lyckas bli snygg på vartenda kort?


Denna bilden tog jag från bussen på vägen mot Göteborg.. det var magiskt!


Kram på er sålänge! ♥

Lidköping avklarat!

LOVELY!

Vilken söndagskväll vi fick i Lidköping, Läckö Slott! Vilken underbar publik och kväll det blev. Vi blev skonade från värsta regnet. Kom några väldigt små skvättar och sen var det vackert väder!

Jag känner mig utmattad i kroppen, fick bara 6 timmars sömn inatt, men nu är vi på väg mot Göteborg och det ska bli så härligt att få sova! Imorgon  är det en ledig dag, men på kvällen reser vi mot Älvsbyn!

Nu innan jag säger farväl för denna dagen, vill jag att ni ska veta en sak, detta är väldigt allvarligt.

Vår ena körsångerska/dansös heter Lisa Stadell, hon är en fantastisk människa. Nu är det så att någon har skapat en blogg i hennes namn, och utger sig TOTALT för att vara henne. Fast den här tjejen som gjort det avslöjar sig uppenbart genom att sno våra privata bilder, sno hela texter från allas bloggar osv (där hon då kan råka skriva t ex " och körsångerskan Lisa Stadell).

Alltså är bloggen www.stadell.blogg.se INTE Lisa Stadell's, utan någon annan som utger sig för att vara henne. Säg gärna till om ni hittar mer, för detta är inte acceptabelt och det kommer snart åtgärdas.

Tack för mig för idag, jag är riktigt trött nu. Vi hörs imorgon igen söta ni!

Godnatt! ♥

På vägen återigen!

Hej söta ni!

Sitter i bussen igen och är på väg mot Lidköping nu! Vi drog ut på stan i Trollhättan och en receptionist igårkväll sa att det inte alls var dött.. nähää... Åhlens hade öppet från kl 12. Haha! Så himla dött! Men vi gjorde det bästa utav det fast det är så kvavt att man knappt kan andas in något syre.

Vi hittade en mini-lekpark. Fikade på ett ställe och hann precis gå innan åskskuren forsade ner över Trollhättan! Sen kikade vi på Åhlens man jag hittade ingenting alls faktiskt, ser fram emot Göteborg imorgon iallafall.


I logen innan första akten börjar!


Vi hade lite tråkigt men vi gjorde det bästa utav situationen, hehe!


Nu hinner jag faktiskt inte mer, nu är vi snart framme! Men vi hörs snart igen! ♥

11 juli '10

GOOOOOD MORGON!

Klockan slog 8.00 när jag vaknade, för jag tog en lång och härlig dusch i det fräscha badrummet här på First Hotell i Trollhättan. Jag fick tvätta mitt skitiga hår, för jag har fått låna Jessica Anderssons GHD-plattång idag så att jag kan klara mig till imorgon iallafall. Då ska vi ringa GHD, och dem får helt enkelt få ett kvitto av mig och skicka pengar för jag tänker köpa en ny när vi ändå är i Göteborg hela dagen imorgon fram tills på kvällen, jag måste ha en ny helt enkelt. Får skicka tillbaka min gamla efteråt, så är det bara.

Men idag är det en fin dag ju! Vädret är återigen strålande, så jag hoppas det är såhär hela dagen, även i Lidköping ikväll när vi kör showen!

Ska äta frukost runt kl 10, bör vara färdiga då. Sen ska jag nog ut en runda på stan faktiskt tillsammans med Thomas Petterssons dotter och hennes vän, söta tjejer det där!

Har plattat färdigt mitt hår nu, och jag känner att det börjar bli dags för frukost! Mums!

Vi hörs senare under bussfärden!



ICA-Stig!


Jag tror vi börjar närma oss ganska bra här nu faktiskt. Man känner sig lite stel, men jag ska stretcha igång kroppen lite sen. Är inte kroppen med blir det mycket svårare att sjunga än om den är med, för kroppen är ju ett helt instrument, absolut inte bara halsen, det ska man komma igång! Så det blir ut och studsa sen i värmen!

När vi hade festen vid Hooks Herrgård och Lill-Babs, Hasse aka. ICA-Stig var där också, så berättade jag ju att ICA-Stig kom fram till mig och han kände till tävlingen och kom fram och pratade med mig. Han var supertrevlig, en söt äldre man det där! En vän som heter Johan tog en bild med sin iPhone på oss, och den blev SJUKT mörk, haha! Men jag lyckades ljusa upp den lite i älskade Photoshop, så man ser iallafall att det är vi fast det är väldigt suddigt och kornigt.. Men ändå! Bildbevis, haha!


Here we are! :)


10 juli '10

On our way to Uddevalla!

Sitter just nu i bussen och svettas halvt ihjäl av värmen. Alla älskar vi sommaren såklart, men detta här är bara alldeles för varmt för mig.. med mitt pigment (som inte existerar alltså) mår man inte särskilt bra, man känner hur huden typ fräts isönder.. Haha! Dramatiskt.

Tänker med förtvivlan på min GHD-plattång. Vet fortfarande inte hur det ska lösas. På måndag ringer pappa till själva GHD och ska prata med dem. Dem får faktiskt stå till svars tycker jag för detta här när Bangerhead.se inte alls kan nås på telefon, utan bara mejl. Så fruktansvärt dåligt. Jag har faktiskt panik.. för mitt hår är som sagt superlockigt, men mina extensions är ju bara vågiga.. Jobbigt.

Vi hann stanna till vid en mack nu också, och där råkade ju McDonalds ligga! Så det blev två cheeseburgare och en iskall mjölk. De människor som känner mig vet att jag älskar mjölk, haha, och nu har jag typ inte druckit det sen vi var i Ronneby! Så gott det är!

Vet faktiskt inte hur långt vi har kvar, men tänkte bara sitta och nörda mig här tror jag faktiskt. Synd att man inte har en starkare dator som hade klarat av Sims3, då hade tiden gått väldigt fort, haha. Känns som om jag borde ha en mac.. får vinna på lotto först, hehe!

Ska lyssna vidare nu, de låtarna som går på repeat här i mina lurar är "18 and life", "Primo Victoria" och "Duality".

Hörs senare!


Two minutes, to midnight

Nä okej, jag ljög. Det är inte två minuter till midnatt, utan klockan är faktiskt efter ett.. haha.

Däremot har jag den låten på huvudet. Kommer ihåg när jag var på Iron Maiden i Ullevi för några år sedan, det var magiskt. 56 000 pers i publiken som bara sjöng med, det var en härlig kväll.

Men även denna kvällen blev riktigt härlig till slut, vi har haft ännu en fantastisk show, men innan showen var jag faktiskt lite ledsen. Min älskade GHD-plattång som jag investerade i under december månad bara lade av. Bara dog helt! Visade sig att jag fått ett s k "måndags-exemplar". Just den som varit halvt kass/slarvig från början liksom.

Det suger rejält, för det är inte många som biter bra på mitt tjocka och ostyriga lockiga hår, så jag har panik nu. Det är ju fredag nu och man kan ju inte nå någon förrän på måndag... kan ni hjälpa mig? Hur ska jag göra? Jag behöver en GHD, den får mitt hår att se amazing ut, alla andra får det bara att se typ.. risigt ut.

PANIK. Hatar sådant här.. känns som om det bara händer mig också. Kunde inte skiten gått i sönder när jag kommit hem istället?

Avslutar min kväll/natt med ännu en sådan här bild (kass kvalité dock)... kommer sakna Hooks Herrgård.

Ett ångestfyllt godnatt!





Laddar upp!

Hej igen kära läsare!

Med badande människor en liten bit bort, med härliga skratt och plask i vattnet sitter jag här igen på altanen och bara andas in naturen. Vad jag vill ha en stuga vid en sjö alltså, det är inte sant! Det är en dröm som bara måste uppfyllas SNART!

Jag laddar upp psykiskt för ikväll som jag brukar göra. Jag peppar mig själv helt enkelt, och sen ska jag stretcha ordentligt på mig så kroppen också kan få komma igång, blir ju lätt att man blir lite seg när man har det såhär bra, hehe.




Här har jag suttit i timmar nu och bara slappnat av.. livet är underbart. ♥


Underbart väder

Sommaren 2010 ska man aldrig klaga på.


Vi har hade verkligen dåligt väder långt in på året, jag gick i vinterjacka i majmånad osv, men nu när det väl är sommar är det verkligen sommar! Vädret är strålande även idag och lagom varmt. Efter en underbar frukost gick jag och lade mig en stund för att vila, och jag vaknar till av att jag hör Marko (Markoolio) skriker: "FAAAN VAD KALLT" och hoppas bomben i sjön. Det var ett annorlunda uppvaknande ja, haha.

Snart känner jag att det är dags för lunch, men ska dra ut på det lite till. Sitter på min lilla altan med vattnet nästan vid fötterna och bara andas. Det ska bli SÅ roligt ikväll, jag är otroligt taggad återigen, ska verkligen ge järnet som alltid!

Ska in och göra mig lite iordning, tills vidare får jag vara så hemsk och bara bjuda på en dålig webcam bild sålänge. Haha!

Puss på er! ♥

Fest!

Ännu ett natt-inlägg.

Jag är egentligen svintrött och ska sova snart, men detta här får ni leva på även under morgondagen då jag antar att jag inte hinner blogga alls förrän efter showen!

Vi har varit på fest här på Hooks Herrgård, fick bland annat träffa härliga Ica-Stig! Hasse som han egentligen heter, är fantastiskt trevlig. Kom fram till mig och pratade om tävlingen jag vann osv, supergullig var han!


Vår fantastiska dansös och körsångerska Lisa, och en söt Mojje som dyker upp där i bakgrunden!


Vår boss Patrik Krall ville bjuda barnen på glass... drog ut hela maskinen. Hahaha!


Sen drog vi av typ vars en låt eller två och det blev en härlig stämning får jag säga! Erik lirar loss på bilden!


Ja, jag var dålig med kameran ikväll. Men jag fick fatt i något iallafall! Puss & godnatt på er!


8 juli '10

Hej alla söta! Hur mår ni?

Jag mår verkligen toppen idag. Sov länge, åt en god lunch, har varit ute och bara njutit av vädret. Nu på eftermiddagen har det blivit sämre, men det gör absolut ingenting. Har bara legat på rummet när regnet kom och bara.. varit. Kl 19 är det middag för alla artister och musiker, ska bli riktigt trevligt. Det är ett enormt härligt gäng och jag känner mig extremt lyckligt lottad.

Lite av min dag hittils kanske?


Scenen byggs i Hook!



Jag & Lisa satte oss ner här i gräset och spelade Yatzy.. hon vann. Men jag är faktiskt kass, haha!

Sen umgick jag med Erik, Mojje och Mats (gitarristen i bandet) och bara hade en trevlig stund när det dock började mulna till.. tråkigt nog.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällen. Puss!

Godnatt!

Ännu en lyckad show, denna gång i Vadstena!

Efter Vadstena åkte vi direkt till Hook där vi har spelning på fredag! Här är så vackert och man bor helt perfekt. Jag hade turen att få hamna i stugan precis vid sjön, mitt rum är perfekt för mig. Sen har jag ju äran att få det rummet med altan.

Nu är klockan alldeles för mycket. Vi satt uppe i baren och bara hade det trevligt ihop och det blev en massa skratt. När jag nu kom tillbaka och skulle öppna altandörren för att få in lite luft.. såg det ut såhär (önskar min kamera hade varit en värsting den stunden):



Godnatt allihopa, vi hörs imorgon! ♥

7 juli '10

Godmorgon söta ni!

Det är en lite kyligare dag idag känner jag, men solen är åtminstone framme. Här nere i Skåne blåser det iallafall. Jag sitter på tåget just nu upp mot Göteborg, där jag ska möta upp allesamman från turnén och åka turnébuss till Vadstena där vi ska ha spelning ikväll!

Det var trevligt att få komma hem en halv dag. Jag fick leka lite med min älskade vovve, träffa familjen också fick jag ÄNTLIGEN se "Eclipse" på bio med sällskap av Ludde. Alltså den filmen.. den bästa av de tre som hittils skapats, vad jag förstått ska dem göra två till? Den sista boken delas på två, vilket kan låta vettigt för att den är lång den boken och det händer en massa. Älskar böckerna, och jag ska faktiskt erkänna att vissa scener ur "Eclipse" var skrämmande lika bilderna jag själv haft i huvudet när jag läst böckerna. Kan ju inte rå för att jag faktiskt längtade till snön.. Haha, folk hatar mig för att jag säger så, men jag älskar när det är lagom mycket snö runt juletid, och det inte är alldeles för kallt, ungefär som det blir när man bor på västkusten för att det blåser så mycket... Brr! Ska njuta av de underbara sommarkvällarna vi har framför oss.

Som sagt spelar vi i Vadstena ikväll, och direkt efteråt bär det av till Hook nedanför Jönköping. Imorgon ska dem ha en golfturnering, så vet inte vad jag ska hitta på.. men ska bara ta det lugnt tror jag och ta hand om mig själv och ladda upp inför spelnigen därpå antar jag.

Rullat förbi Ängelholm och jag hoppas att resan hela vägen upp till Göteborg går smärtfritt här nu, har absolut INTE tid till någon försening alltså, håll tummarna för mig!


Jag blir helt kär i kärleken.. så underbar


Ojdå!

Titta vad någon länkade till mig!

Det är mitt uppträde från "Lotta på Liseberg" igår under reklamen så ni inte fick se det. Men det finns nu alltså uppe på TV4 Play!

Jag sitter på tåget och har alltså inte hört det, men låter det dåligt får ni säga det så får jag ta bort det.. hahaha!

Ångrar håret i efterhand.. kände mig som en tant. Usch. Men bortse från det!

6 juli '10

BUUHUUUU!

Nu åker jag ifrån vackraste Göteborg. Varför känns det som om jag vill gråta när jag åker från Göteborg? Blir så varje gång, jag älskar den staden! Helt klart Sveriges framsida!

Vi sov på Scandic inatt, jag fick världens finaste rum. Rosa fondvägg och skitsnygga kuddar som gick i rosa- och lila färger, kände mig som en riktig tjej där ett tag, haha. Det var lite kallt dock. Men jag har sovit underbart gott, och har ätit ännu en underbar hotellfrukost. Är så dålig på att äta frukost hemma, men på hotell finns det ostbullar ni vet, nya färska bullar med smält ost på.. det är så gott!

Jag mår hur bra som helst. Det blev succé igår på "Lotta på Liseberg", fast att dem tog bort mitt solo i melodifestival-medleyt med låten "This is my life" pga. tidsbrist.. supertråkigt. Men det gick bra ändå och det blev succé som sagt. Jag blev som ett barn när jag kom till Liseberg för övrigt, aldrig varit där förr och oj så stort det var. Önskar jag kan komma dit igen och bara åka karuseller, haha. Hittade de här stenarna med kändisars avtryck, Michael Jackson's blev ju favoriten...

Nu sitter jag på tåget hem till lilla Landskrona, ska vara hemma över dagen och ta tåget upp till Göteborg imorgon igen innan kl 10, därifrån åker vi turnébussen tillsammans till Vadstena där vi har spelning imorgonkväll. Det ska bli SÅ kul! Har ju släkt som kommer dit, halva jag är nämligen från Östergötland förstår ni, hehe!

Jag längtar redan till showen imorgonkväll, men idag ska jag rå om mig själv, och ikväll tänker jag banne mig se "Eclipse" på bio i stan, har längtat!

Hade en trevlig kväll igår med Erik, Mojje, Anette och Leif, och Erik valde att avsluta sin dag med lite "Dirty Harry"-pinball, haha.


Längst ner i mitten finns Michael's avtryck..


Erik gav minst sagt JÄRNET! Hahaha!

Nu ska jag nörda mig med annat sålänge. Får se om jag får tid till datorn under dagen. Puss på er! ♥

5 juli '10

GOOOOD MORGON!

Vilken strålande dag vi har framför oss. Jag hoppas det är lika fint i Göteborg för dit är vi på väg nu. Jag sitter i turnébussen med män runt omkring mig som sover i fåtöljerna. Inatt blev det ca 4-5 timmars sömn, så man är riktigt trött. Men jag kunde inte somna om i bussen, får kanske försöka snart igen, hade ju varit ganska skönt.

Som ni säkert märkte i förra inlägget var det ett underbart gig i Trelleborg igår. Vilken publik! Helt fantastiskt. Jag somnade med ett leende på läpparna och man ser direkt efteråt fram emot nästa spelning. Nästa Diggiloo-spelning blir på onsdag, men idag är vi med på "Lotta på Liseberg" på TV4 kl 20.00, det är spännande kära läsare. Ni måste kolla! Vi kommer uppträda en del, jag kommer bland annat köra solo i direktsändning också!

Kul att ni är så många som skriver och tycker om showen, och jag vet att det är dåligt med bilder här, det får ni ursäkta, men man hinner helt enkelt inte. Det är många timmar man arbetar på kvällen och man hinner helt enkelt inte med kameran. Tycker själv det är lite synd, men jag hoppas på att det kan bli lite bättre iallafall. Ha tålamod söta ni!

Men här kommer några blandade bilder från dessa två dagarna iallafall!


En del av hotellrummet jag hade i Kristianstad! Christian IV hette det tror jag!


Andra delen av rummet! Tyckte om det där lite ny-gamla dem hade inrett det med.


Vi råkade vara i Kristianstad en söndag. ALLT var stängt, men vi lyckades hitta ett fik allihop och vi stormade Åhlens när det öppnade kl 12. Hahaha!


Anton chillar!


Erik läser Aftonbladet på turnébussen idag!


Tummarna upp för våra sponsorer OLW!

Jag borde nog försöka vila en stund nu inför Göteborg. Puss på er sålänge!

TRELLEBORG! ♥

Vill tacka hela Trelleborg för att ha gjort min kväll!

Upplevde en underbar kväll i Trelleborg med en minst sagt fantastisk publik! Det var en otroligt härlig och positiv stämning och det kändes helt magiskt när man såg hur alla stod upp i slutet och klappade med och var glada. Att sprida glädje genom sång och dans på detta sätt är ju det man vill göra i livet, underbart.

Jag är helt ställd fortfarande faktiskt, vilket ni märker kanske när jag skriver, men jag mår bara så otroligt toppen. Nu är vi på väg mot Landskrona för att sova på Hotell Öresund och sen imorgonbitti (väldigt tidigt) så drar vi mot Göteborg för att medverkar på "Lotta på Liseberg", missa nu inte detta gott folk!

Puss & godnatt! ♥

4 juli '10

En ny vacker dag.

Jag mår toppen efter giget igårkväll och nu befinner jag mig faktiskt i Trelleborg! Det är ganska konstigt väder, väldigt disigt och värmen är ganska jobbig.. sådär tropiskt och kletigt, haha. Jag åkte faktiskt med Jessica ner hit och vi stannade till på något trevligt ställe och käkade lunch.

Sen måste jag säga en helt annan sak. Ni som väljer att kommentera, varsågoda, men tro inte att ni kan påverka vem JAG är och vad jag skriver i min blogg. Detta är min blogg, trivs ni inte så behöver ni faktiskt inte läsa den heller. Denna är egentligen för privat bruk, jag skriver ner minnen precis som en dagbok, och kan inte heller rå för att så många råkar trilla in. Men kommentera inte och försöka ändra på MIG, det kommer inte fungera. Det är så himla roligt att så många väljer att läsa den, men jag är fortfarande bara Madeleine Liljestam.

Nu ska jag stå framför en fläkt, slappna av lite och längta till kvällens show. Hur många kommer och kikar ikväll som läser bloggen?

Puss på er!




On the road

Nu är vi på turnébussen mot Kristianstad. Den är så grymt fin! Jag sitter som en gudinna och jobbar lite. Har fått schemat över Allsången med Lotta på Lisberg, och det är så spännande. Jag kommer framföra Anna Bergendals låt "This is my life" i direktsändning.. känn ingen press Madde. Nä då... Haha! Nä, men det ska bli så himla roligt och spännande! Ni måste verkligen kika på "Lotta på Liseberg" på TV4 på måndag kl 20.00! Får ni inte missa!

Erik lånade mig ett par underbara KOSS-hörlurar och ljudet är ju bara snuskigt bra. Sitter och njuter av underbar musik och bara ser det vackra landskapet av Blekinge utanför mitt fönster. Känner en underbar harmoni i min kropp och i mitt sinne. Publiken verkade väldigt nöjda med showen igår, och det värmer så enormt. Många gäster man gick förbi på hotellet gratulerade och gav massvis med komplimanger, underbara människor! ♥


Fick inte med hela bakdelen på bussen, den är stooor!


SÅ dålig bild, men detta är en fjärdedel av ovanvåningen, man sitter oerhört skönt!


Så dåliga bilder jag lyckades ta, haha! Men vi har fyra sådana här bord med fyra fåtöljer till varje,
har haffat ett helt själv som ett mini-kontor.. det är nice! Hehe!

Nu kör vi vidare mot Kristianstad, nu håller vi tummarna för att det blir en ännu bättre show ikväll i! Jag är taggad till tusen!


3 juli '10

WOW!

Vilken OTROLIG kväll det blev igår. Det bästa för min del är att jag blev aldrig nervös, jag fokuserade som fan på dansstegen inne i skallen och sen helt plötsligt var det dags att börja!

Det var en magisk kväll. På genrepet igår tänkte nog de flesta; "Hur fan ska detta gå?", men på ett genrep ska det ju egentligen gå dåligt, men jag var faktiskt lite orolig mest över mig själv pga dans och placeringar osv. Men oj oj oj vilket lyft det blev till premiären!

En enorm upplevelse jag aldrig kommer glömma, och nu har vi 28 spelningar kvar jag bara längtar till. Ikväll besöker vi Kristianstad, och min underbara Ida har köpt biljett dit, iiiih! Var så längesen jag träffade henne! Min älskade familj har även köpt biljetter dit så detta kommer kännas underbart.

Bilder från premiären har inte jag, men jag såg att dem lagt upp lite på diggiloo-bloggen som finns HÄR!

Vi hörs lite senare gott folk, snart är det utcheckning och sen beger vi oss mot Kristianstad! ♥

Premiärkväll!

Först och främst;

GRATTIS MIN ÄLSKADE MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Mamma fyller år idag, och familjen kommer på premiären. Är så jävla lycklig! Har repeterat några småsaker idag och klockan har redan hunnit bli 17, om två timmar är första låten igång liksom. Jag känner lite pirr just nu i magen, men jag hoppas inte det blir värre, då mår jag bara dåligt. Men detta ska bli så jävla kul, tror detta kan bli hur bra som helst ikväll! Jag SKA sätta koreografin, så är det bara.

Ska göra mig lite smått fräsch nu och sen gå ner till logerna och ha god tid på mig att göra mig iordning tänkte jag. Önska mig nu för bövelen lycka till!

PUSS!


Genrep avklarat!

Godkväll/godnatt folket!

Klockan är i skrivande stund 00.30, jag har precis samtalat med familjen på Skype efter en lång dag. Jag har gått i högklackat HELA dagen, mina fötter hatar mig nu.. har ont on ont. Men vi har även haft ett genrep med publik som gick fantastiskt bra i mina ögon. Jag är så glad att jag tog mig igenom det hela med några småfel, men jag ger inte upp. Är inte nöjd förrän det i princip är perfekt, men det får lov att vara såhär på genrep.

Har haft en himla rolig dag. Dagens roligaste uttryck var nog imorse: "Baconbög". Internt, men fan vad jag skrattade. Tack vare kära Andreas som gjorde att min dag började perfekt med skratt.

Har alltså varit aktiv från kl 9 imorse, till kl 00 ikväll. Trött? Ja. Glad? JA. Peppad inför morgondagen? JAAAAAA!

Sovgott Sverige!



Bästaste videokillen ANTON!


Jag & Erik på väg mot scenen för första gången... ni fattar inte hur stort det är där, haha enormt!


Den där gröningen tar ju aldrig slut?! Haha mega!


1 juli '10

En ny månad.

Känns som om det var igår man vann Next Star tävlingen och det är redan flera månader sen.. helt otroligt. Jag gick upp tidigt idag för att platta håret, och måste säga att jag sovit väldigt gott. Drömmer mig väldigt långt bort i denna sängen när jag sover har jag märkt, och när jag vaknar måste jag sakta men säkert inse att jag är tillbaks i verkligheten.

En ny dag väntar, sista riktiga repdagen, imorgon är det ju premiärdag. Ska ner och käka frukost med Erik om fem minuter, dags att samla ihop alla sina prylar.

Önska mig lycka till idag!



Nyvaken! Men redo för en ny dag ♥
RSS 2.0