Rösta


Idag fick jag hem mitt allra första. Dagen efter jag fyllt 20 år är det dags för val i Sverige, och vet ni vad jag tycker?

Jag tycker det är lite av en skyldighet att rösta, för annars har man faktiskt inget att säga till om. Ni som inte vill rösta och inte alls har något intresse och tycker att livet är toppen, det är ju bara bra! Men alla ni som gnäller, men ändå väljer att skita i att rösta, vad tänker ni på egentligen? Tycker man någonting, då kan man väl iallafall orka ta sig till vallokalen, kryssa i en lapp och lämna in den och vara med att påverka?

"Inte lönt", säger vissa. Om alla hade tänkt likadant hade ju ingen röstat, vad hade hänt då? Nej, gå och rösta gott folk så att vi alla får sagt vad vi vill, det tänker banne mig jag göra. Vi ska vara glada att vi ens får rösta, och jag kommer stolt gå till vallokalen den 19:e och vara stolt!




I need

Okej, kanske inte behöver.. eller jo, till viss del, men jag VILL ha! Hahaha, så fort jag får någon form av lön ska detta införskaffas, for sure!




Ny foundation från Lancome, dem är dem bästa jag provat hittils. Inte just denna, men ändå..


Jag blandar alltid ut min foundation med vit foundation från Shock, för att få till en ljusare och bättre nyans.



Sims drömjobb som varit ute hela sommaren.. Ja, nördvarning men Sims har hängt med sen man var 8år!


Så, nu har jag drömt mig bort för en stund. Nu är det rep som gäller om en liten stund! ♥


Jofama By Kenza



Genialiskt. Älskar den. Fast, 1995kr fattas man, men still... fantastisk. ♥








Shoes

För ett tag sen fastnade jag för Acne's nya snygga boots, men 2500kr känns verkligen inte som ett alternativ. Jag började söka efter kopios, DinSko brukar ha hyffsade... kostade 500kr och kändes ganska plastiga, så jakten fortsatte...

Jag gick in på Skopunkten och hittade ett par skor som var det ENDA paret kvar, i storlek 36.. lite för små, attans! Visade sig att dem var otroligt populära. I hyllinge hade det kommit människor från Halmstad för dem skorna (!).

Skorna var nästan det enda som fanns i mina tankar.. åh, dem hade varit perfekta nu till hösten, minst sagt. Så jag ringde runt lite till Lödde osv men dem var verkligen slut.. storlek 37 är ju en populär storlek också.

Okej, Malmö borde ju ha kvar tyckte jag, så jag ringde. DEM HADE!!! Vad skulle jag nu göra? Lägga undan? Hur skulle jag ta mig dit? Åh! "Lägg undan dem under dagen, TACK", sa jag. Sen la vi på.. hur skulle jag nu ta mig dit då? Som ett mirakel från ovan, ringer Niklas och vi bestämmer oss för att besöka Malmöfestivalen (men det öste så mycket så det blev en lång fika istället), och då kunde vi köra inom Skopunkten och köpa hem skorna.. LYCKA!!!

Hahaha, sjuk resa för ett par skor, eller hur? Men Niklas gjorde det möjligt för mig att förenas med skorna med stort S för denna hösten. Jag kan gå i dem i timmar, dem är snygga till både jeans och klänning, och helt ärligt tycker jag dem är så mycket snyggare än originalet för 2500kr. Så det så!


Det är ni och jag i höst, vi har varandra... Jag? Knäpp? Nääädå.



28 augusti '10

Grå och trist dag egentligen, men jag är glad.

Fick igårkväll ett dop bekräftat i Viken den 11:e september, kommer väldigt passande får jag faktiskt säga. Igår umgicks jag även med Sofie och Ida i Helsingborg. Saknat Sofie så mycket, hon har ju flyttat till Bjärnum för att studera på musikallinjen där, kul att se henne!

Idag väntar kusinens lilla kalas i eftermiddag, ska inom farmor en sväng tänkte jag och hälsa på! Var ju så längesen.

Igår på tåget med Ida till Hbg förresten, så berättade hon att hon hade köpt en utav väskorna vi såg på Malmöfestivlaen. Jag hade ju såklart fastnat för en också men plånboken är liksom ganska, tom! Så det sket sig. Så berättade hon hur hon lyckats få två stycken till ett billigare pris, och överraskar mig med att ge mig just den väskan jag tittat på. Hur underbar får man bli? Jag blev så FRUKTANSVÄRT glad, då jag behövt en ny väska länge osv, jag är så tacksam! Fina vänner man har ♥



Dags att göra sig iordning, vi hörs sen! ♥

Åh nej..

Nu dog jag lite halvt.


Älska have2have...

LYCKA!

Lycka sprider sig i kroppen. JAG ÄR GLAD!


Nu; Malmöfestivalen ♥



Langos.. mums...

Wonderwall

Behöver inte säga mer. Bara lyssna. Den är så fruktansvärt bra. Typ den 987987345:e gången jag hör den. Lika mysig varje gång.


It's better today

Vaknade hyffsat pigg imorse men snoozade trots det en hel timme. SKÖNT!
Fick en trevlig överraskning för en liten stund sen. Jag är medlem på modellbilder.se, och där lade jag och Eva Claesson upp vår session ni har sett bilder ifrån de senaste dagarna. Där är allt uppdelat i olika kategorier, och vår session går under kategorin "Alternative/Goth", och där har vi tydligen hamnat på 4:e plats i topplistan, kul! En liten överraskning som gav mig ett leende på läpparna.
Nu sitter jag faktiskt och skriver lite musik och jobbar med min hemsida. Min hemsida från dinstudio.se kommer stängas ner den 26:e, enligt mig har det blivit alldeles för dyrt, men så fort jag har pengar så kommer jag istället köra på www.wix.com istället, mycket snyggare, lättare och bättre hemsidor. MYCKET billigare också för den delen.
Idag väntar ingenting speciellt faktiskt för min del, ska bara jobba här hemma och ta det lugnt. Fick en fin bild igår jag vill att ni ska se.
Här har ni hela Diggiloo-familjen 2010. Kärlek till er! ♥
Fjärde plats, skoj!


I'm home

Det är tomt. Det är tyst. Jag saknar.

Att komma hem från en sådan här turné och veta att allt är verkligen ÖVER, är ganska tungt. Även ifall livet går vidare så saknar man ändå människorna runt omkring så extremt mycket.

Jag har haft mitt livs resa och det är helt obeskrivligt. Alla minnen, våra interna skämt, stunderna vi stöttat varandra.. detta är så tungt, ni anar inte. Men jag visste att det skulle bli såhär, och därför måste jag ta hand om mig själv nu de närmsta dagarna.

Rastlös är man fast att jag är trött, jag vill ut från hemmet hela tiden. Har ju varit van vid att göra någonting exakt hela tiden, så detta blir en intressant process.

Jag mår iallafall bra, förutom huvudvärken som intog mitt huvud idag, men en utav mina närmsta vänner Niklas lyckades ordna upp det så himla bra. Är så glad över mina fantastiska vänner, så tack Niklas för att du ställe upp idag, min broder från en annan moder, right? Haha! (internt det med...). ♥

Nu ikväll fortsätter det regna, och himlen är mörkgrå, så jag ska spendera min kväll här framför tv:n och bara mysa.

Kärlek till folket!



Tyvärr inte hela gänget.. men en del, kärlek ♥

The End

Kära bloggen ♥

Idag är det den sista föreställningen för Diggiloo 2010. 26 avklarade föreställningar har vi gått igenom under nästan 2 månaders tid. Detta känns tungt. Jag har fått så fina vänner, som har lärt mig så mycket om branschen och livet, jag är så tacksam.

Ikväll spelar vi på Ulriksdals Slott, och jag vet inte när jag kommer få se vissa människor igen. Det är det jobbigaste tycker jag. Tänk er att man suttit i bussen, hängt med varandra nästan hela dygnet i så lång tid, och nu kommer man inte ses på... vem vet hur länge?

Ska bli roligt ikväll ändå. Kommer komma många tusen personer, och jag känner på mig att detta kommer bli en grym avslutning.

Nu blir det lite känslosamt här på min sida, så jag tackar för mig så länge. ♥

Fotosession med Eva Claesson - Goth

Tack till Eva Claesson!

Kolla in Evas hemsida hon har tillsammans med sin sambo Mattias (han är Sveriges svar på Bon Jovi), på http://www.bildermedmusik.se











Snart på väg igen..


Idag är det äntligen finare väder, inget regn. Wohooo!

Så om en liten stund drar jag iväg för att möta upp Eva Claesson för lite fotografering. Exakt vad det blir säger jag inte, men jag hoppas det blir några fina bilder jag kan visa er sen, hehe.

Imorgonbitti kl 7 reser jag upp mot Göteborg för att sen åka med bussen mot Örebro, vilket betyder att man kommer vara SÅ trött imorgon. Känns som om en Redbull bör inskaffas kanske? Det är vår nästsista spelning, helt galet. Det är liksom, redan över? Känns inte kul alls.. men jag har så många fina och vackra minnen att ta med mig resten av mitt liv, det känns helt fantastiskt.

Sen har vi sista spelningen i Stockholm på lördag, sen är det en rejäl avslutning för bara oss som ska ske, sen åker man hem på söndag.. kommer kännas konstigt, och tomt framför allt.

Men hösten har också någonting att bjuda på, och det ser jag verkligen fram emot. Hur mycket man än vill veta vad som kommer att hända om ett år, så är det en spännande och äventyrlig resa dit som man bara måste få uppleva, annars vore livet så tråkigt.

Nu blev det lite halvt djupt här, nu ska jag snart köra iväg så håll tummarna för att det blir bra! ♥


Sen sist jag blev fotograferad av grymma Eva, kolla in http://www.bildermedmusik.se!

18 augusti '10

It's a beautiful day.

Okej, dagen är snart över. Men jag har inte haft tid att skriva något här idag, jag har haft en toppendag verkligen! Ett till jobb är planerat i februari redan, och ett annat börjar styras upp här nu redan i september. Ska bli så kul!

Jag började dagen med att åka och shoppa lite med brorsan som behövde lite nytt inför skolstarten nästa vecka. Efter det skrev jag lite musik, ska försöka få in det lite som en rutin i vardagen. Sen hade timmarna gått så snabbt att det var dags för mat, som jag stod för idag! Lagade gott kött med ris och bearnaiseås, nam nam! Fick godkänt av mamma, hon sa faktiskt: "Det var faktiskt riktigt gott".  TJOHOO! Lyckan spred sig i kroppen.

Nu mot kvällen mötte jag upp Ida och Niklas för fika, och jag har haft det så otroligt trevligt. Kom precis hem därifrån och har parkerat mig framför tv:n för lite mys. I min ensamhet. I mörker. Men vet ni vad? Det är mysigt, och jag känner hur kreativiteten blommar upp inom mig. Kommer nog ha sällskap av gitarren inom en timme.

Tack för en så fin dag, detta behövde jag verkligen.

PS Exakt en månad tills jag fyller 20 btw. Yeey!

Guldkorn

Lite lycka och önskningar har uppstått idag!

Vädret var ju bara hemskt, och mamma slutade lite tidigare än väntat idag. Då är mamma en ängel och följer med mig till Nova Lund för att leta efter en ny klänning, speciellt till uppträdet jag ska göra i samband med landskampen mellan Sverige - Ungern i september, men vi hittade även lite annat. Jag har velat ha en enkel, svart långklänning hela sommaren och nu hittade jag den på gina för 199kr, också hittade jag ett par perfekta shorts till nästa sommar för 80kr ungefär. Jag är jättenöjd, och det blev inte alls så dyrt detta kalaset ju! Känns bra.

Sen hittade jag ett par helt fantastiska boots på DinSko jag verkligen vill ha.. men dem kostar 499kr så får drömma ett tag till. Men dem är så enkla, men så snygga och passar till allt!

Nu: tv.


Gina 199kr, underbart skön!



Drömmen ett tag till.. från DinSko för 499kr.

Regn..

Det regnar inte bara, utan det ÖSER ner. Vi har kanske inte det bästa vädret i Skåne dessa dagar. Man blir riktigt slö och trött av regnet, man känner att man hade behövt en sista sommardag åtminstone, just nu känns det väldigt långt borta.

Framför mig har jag ett tomt papper, och en penna. Jag försöker känna någon form av inspiration, men en sådan slö dag som denna känns det som om jag kommer att få vänta tålmodigt. Kanske borde göra en god kopp te och läsa en bok? Tänkte iofs läsa om boken "Pojken som kallades Det". Läste den för många år sen, men den kan absolut läsas om.

Känns som en grymt bra idé. Det måste genomföras!


Alone

Konstigt väder som omringat oss i Skåne. Blåser, ser kallt ut och är grått och tråkigt.. men när man kommer upp är det så kvavt att det ibland är jobbigt att andas. Märkligt. Varit inne en runda på banken, men ska in en sista runda till stan sen för ett litet möte innan kl 18, ska bli spännande.

Sen måste jag ju få berätta en sak! När Sverige möter Ungern i EM-kvalmatch i Stockholm den 3:e september har jag fått äran att få sjunga på festen för alla sponsorerna. Jag är så taggad! Jag är inte världens fotbollsfreak, men att se landslaget och få träffa alla dessa människorna ska bli så roligt.

Idag är det lite deppdag för min del. Vädret, livet nu innan Diggiloo tar slut.. ja, många tankar och funderingar, och man bara önskar att vissa saker och ting vore lättare än vad dem är. Man vill så mycket, men det är ju inte alltid vilja räcker till känns det som...

15 augusti '10 - Loppis :)

Dagen är kommen!

Om ca en timme är det dags för loppisen här hemma, vädret ser lovande ut för tillfället och jag hoppas det kan hålla i sig ända tills vi stänger iallafall, snälla snälla snälla! Det kändes dock som en mardröm när klockan ringde kl 8 imorse.. men nu är jag uppe, har ätit och ska snart göra mig iordning. Hoppas man får sålt mycket idag, underbara grejer som tyvärr bara tar plats!

Well well, hoppas vi syns sen idag! :)

Johnny Cash

Hittade något perfekt att göra två timmar framåt.

Kolla på filmen "Walk the Line" för.. 87584645 gången typ. Så bra! Sen ska jag nog spendera lite tid i studion. Någon som vet om det finns någon bra bok om Logic? Det finns ju typ en handbok skriven av en "vanlig" människa så att säga till Cubase, finns det något liknande till Logic? Hade varit perfekt!

Tjohej så länge ♥

Grå dag

Det är verkligen en riktigt grå höstdag här nere i Skåne, iallafall i min hemstad.

Regnet har öst ner nästan hela dagen, och man måste ha lamporna i huset igång för att det ens ska bli något ljus. Men det är ändå en underbar dag, för jag är färdig och redo inför loppisen imorgon, jag är taggad!

Mati kom förbi en runda innan, så kul att få träffa henne igen efter så lång tid. Snygg som vanligt också.. nååååja, vissa har förmågan att vara snygga i typ allt, varför har man själv inte det? Haha! Hade ju underlättat enormt mycket får jag säga.

Ikväll kan jag verkligen rekommendera en film som heter "Freedom Writers" som går på tv3 tror jag det var kl 21.15, har sett den förr och den är SÅ bra, ska se den ikväll tänkte jag och kränga lite ostbågar.. haha. Man blir inte inspirerad till att hitta på så mycket när vädret är såhär, så jag tänkte sjunka ner i soffan, lyssna på regnet och bara njuta av livet en liten stund.

Har blivit mycket musik i bloggen nu de senaste dagarna, men denna låten är ännu en underbar och helt fantastisk låt..

Breakaway

Hade ett moment för mig själv precis. Hittade en låt med Kelly Clarkson jag inte hört på några år. Det blev lite känsligt.
Låten har egentligen ingen melodi som kanske berör dig osv, men texten. Texten.. den är, jag. Rakt igenom är den jag. Jag har växt upp i en liten stad, jag har fått skit och jag har kämpat mig fram hela vägen ändå. Jag har tagit rejäla risker och chansat och det har blivit bra till slut fast att det var fruktansvärt tufft på vägen.
Se videon, och lyssna på texten, så förstår ni nog varför jag fällde en tår (ja okej.. flera!) precis.
I won't forget all the ones that love ♥

Fredag den 13:e - Slit!

Slit ska jag inte påstå, jag har riktigt roligt samtidigt som jag jobbar helt enkelt.

Jag har under hela dagen hittils kämpat mig fram bland alla saker och ting i garaget och prismärkt, hängt upp och organiserat väldigt mycket, men jag är lååångt ifrån färdig. Tur att jag har imorgon på mig också, puh!

Jag hoppas verkligen på att många kommer och att alla hittar något som dem finner intressant och köper, för priserna ligger på typ 10-20kr/sak, plagg. För hur mycket jag än älskar vissa av plaggen, så måste dem bort pga. platsbrist, och jag vill helst inte slänga grejerna utan hoppas att dem får nya ägare istället!

Har precis käkat lite mellanmål och har äntligen hittat en låt jag letat efter länge. Vi körde den på gymnasiet, den är så mysig! Tydligen heter den "Falling Slowly" och är en utav de låtarna jag känner att jag kommer spela mycket här hemma i höst när man sitter i studion och bara lyssnar på när regnet piskar mot rutan.

I denna live-versionen sjunger tjejen stämma från början, det tycker jag drar ner effekten lite, men den är ändå så fin.. den är så enkel, öppen och ödmjuk på något sätt. Fantastiskt bra!

Loppis!

Fast, inte loppis idag.

Men, på söndag den 15:e är det garageloppis här hemma hos oss, och det kommer finnas SÅ mycket kläder/skor/väskor, verktyg, cyklar mm. ALLT! Vårt motto för dagen är också att just ALLT ska bort, så priserna är ju nästan skamliga. Fynda kommer ni absolut att kunna göra!

Garageloppisen är på Hansavägen 9 i Asmundtorp (en bit från skolan/pizzerian, vid fotvården) och är mellan kl 10 - 16!

Ses vi?

Much better

Jag tog mig en liten vila innan, och det ångrade jag lite. När jag vaknade upp var jag så tung i huvudet att jag faktiskt inte kunde fokusera blicken, och jag hade en MEGA-huvudvärk. Men när jag satte mig i "nya" studion och började fokusera på annat så verkar det som om det försvann och nu mår jag toppen igen. Det är så otroligt kul att upptäcka vår nya iMac, det är helt fantastiskt.

Nu sitter jag i min källare och blir masserad av min massagekudde från Attract, tittar på PS I love You (somnade till den innan), och läser lite skvallertidningar.. lovely. Imorgon ska jag faktiskt upp tidigt!

För att på något sätt få in lite pengar och samtidigt utmana mig själv har jag fått möjligtheten att vara en utav tre (tror det var tre...) ledare att under hösten sysselsätta barn inne i stan, ni vet, lira badminton, minigolf osv, några timmar varje helg.. det blir ju något man kan leva på iallafall, för nu är jag verkligen helt pank och fy så himla frustrerande det är och veta att det antagligen inte kommer in något på kontot på ett tag heller, usch. MEN! Jag kommer helt klart lära mig någonting av det i höst iallafall, vilket blir spännande!

Dags att njuta av massagen och vakna upp pigg och glad imorgon!

Godnatt ♥


Från underbara Hooks Herrgård, saknar det.



11 augusti '10 - Jag är tillbaka

Jag har inte riktigt varit närvarande eller engagerad alls i datorer de senaste dagarna!

Jag bara slappade järnet uppe i Haparanda, men på tisdag förmiddag fick jag ett jättetråkigt besked. Showerna i Finland denna vecka är inställda... så vi hoppade på bussen, själv hoppade jag av i Umeå inatt kl 4 och flög hemåt vid kl 6. Så istället för att ha 5 spelningar kvar har vi nu bara 2.. I Örebro och Stockholm den 20:e och 21:e augusti.

Så, idag kom jag hem tidigt tack vare mina underbara föräldrar, tusen tack till er. ♥ Jag ligger faktiskt bara i soffan just nu, kollar på favoritfilmen "P.s I love you" och har min lilla vovve i närheten. Ibland är det skönt att bara vara. Ska umgås med min nya kärlek iMac sen, tänkte ha lite kvalitétstid ihop.. haha!

Nu blev ögonlocken tunga.. en powernap eller två kanske nu? Det låter finfint.

Kärlek

Lååångt hemifrån.

Nu befinner jag mig riktigt långt hemifrån ska ni veta.

Sitter i bussen vid ett litet kioskstopp i staden Kalix. Vädret är grått, det öser ner och man känner verkligen att det är söndag.. men visst tusan ska det bli en grym show ikväll ändå, kvittar vilket väder det är så ska det allt gå!

Premiären hade vi i Ronneby, och stället heter Ronneby Brunn, nu har jag nämligen fått nys om att underbara Sabaton kommer dit i november.. jag borde, eller hur? Dem har ett paket där med hotell, konserten osv. Näe, jag känner att jag bara måste, även om jag ska se dem i Lund i oktober, strunt i det, Sabaton är ett utav Sveriges bästa liveband, om inte det bästa. Det är alltid feststämning där dem är, och ni som inte har sett dem live (bara hört på skiva), ni borde gå och se dem. Speciell känsla.




Regniga Kalix..




Röda pricken längst upp är alltså Haparanda, där vi snart befinner oss. Ser ni hur långt jag har hem? Enligt Eniro är det ca 154mil hem.. wow.

Men jag har det toppen här uppe i Norrland, nu rullar vi vidare!



6 augusti '10

Många tankar och funderingar för tillfället i mitt liv nu. Vad kommer ske? Hur länge ska man vänta? När börjar mitt liv?

Saken är ju den att man är mitt uppe i att leva sitt liv, men det känns ju hela tiden som om man är på väg mot något nytt. Jag gillar det, men jag önskar jag redan ikväll kunde få reda på vad nästa steg är. Förstår ni hur jag tänker då? Eller är det bara jag?

Jag vaknade upp på Kilafors Herrgård, fantastiskt väder och frukosten satt perfekt. Innan vi skulle checka ut och åka iväg gick jag ner mot bäcken, där det var så vackert. Jag saknar att bara vara ute i naturen.. en till sak att skriva upp på listan tills man kommer hem, att åka ut till skogen en dag och bara sätta sig ner någonstans och andas. Hur ofta gör man det egentligen?







Efter ett kort lunchstopp ska vi nu rulla vidare med vår buss mot Bispgården!

5 augusti '10

Gävle, here we come!

Gick upp kl 6 idag, gjorde mig helt iordning och gick ner och käkade frukost. Nu sitter jag i bussen någonstans och är på väg mot Gävle. Det ska bli så kul, en utav mina bästa vänner Jim kommer ju idag också, det är verkligen lycka! Inte träffat han på sjukt länge.. en enorm saknad.

Tiden tänkte jag fördriva med boken "Trasig" som jag läser för tillfället. Helt sjukt hemsk egentligen, men jag kan inte slita mig, vill ju såklart veta hur den slutar.. så tragiskt bara. Tänka sig vad så många barn får gå igenom, det läskiga är att det kan hända inne hos grannen. Usch!




Nyvaken och glad, men här är jag! Puss på er sålänge! ♥

MER!


Sitter på ett hotellrum på Scandic här i Göteborg och bara tar det lugnt. Sprang ner till statoil och köpte en korv med bröd och en god MER. Jag är typ beroende av MER, äpple och päron är favoritsmakerna. Älskar't!

Ska försöka lägga mig snart, blir en tidig frukost. Vi åker härifrån kl 7.20 imorgonbitti.. puuuh. För tidigt, men det ska nock gå. Känns spännande inför imorgon faktiskt, man hinner sakna det lite faktiskt.

Precis snackat med familjen på Skype, det är så gulligt när vår lilla vovve är med och man kallar på honom och han inte riktigt förstår att man är inne i den lilla lådan.. man saknar ♥

Ska försöka slå mig lite till ro, ta en dusch och försöka bädda ner mig ordentligt..

Godnatt!



iMac

Nu sitter jag äntligen på tåget till Göteborg!

Dem har ett banarbete mellan Helsingborg och Ängelholm vilket betydde en trång buss från Helsingborg till Laholm, och nu är det äntligen tåg och lite elektricitet så man kan använda datorn som såklart var död.

Upptäckte även nu att min kamerasladd ligger ju långt ner i min stora väska någonstans, så jag kan tyvärr inte visa mina egna bilder, men jag måste få dela med mig av någonting.

Jag har gift mig.. tror jag.. men iMac. Det är en bjässe på 27", mycket att älska, som får mig att le utan stopp. Den är FANTASTISK! Ingen låda eller någonting, utan allting sitter i den här enorma skärmen. Gå in på apple's hemsida och läs om den, den är helt otrolig. Det är ren lycka!

Men, nu är jag borta i hela två veckor, och jag hade en enorm seperationsångest idag när jag åkte hemifrån.. vi två klickade så bra ihop och vi skapade så fantastiskt musik bara på några få timmar, men nu har jag verkligen något mer att längta till när jag kommer hem. Wiiii! ♥

Ska bo på ett hotell i Göteborg inatt, och våra kära busschaufför bor på samma hotell, så jag åker med han kl 07.20 imorgonbitti för att hämta upp resten av gänget i centrala Göteborg. Imorgon lirar vi som sagt i Gävle, och jag är superlycklig, för en utav mina bästa kompisar Jim bor ju där uppe och kommer dit... LYCKA!

Vet inte om jag är sen med nyheterna visserligen, men jag blev överlycklig när jag idag läste om att säsong 9 av Family Guy kommer ut. ÄNNU MERA LYCKA!

Känns som en bra dag det här. Inte sant?


iMac.. I love you ♥

4 augusti '10

Godmorgon kära ni!

Jodå, jag lever. Men jag har bara haft så mycket annat att göra nu när jag varit hemma förstår ni. Idag reser jag upp till Göteborg för att sova där under natten, och imorgonbitti åker vi med bussen mot Gävle där vi har spelning.
Ikväll när jag ändå sitter på tåget och har tråkigt ska jag allt visa er vad som hänt dessa få dagar jag varit hemma, jag är iallafall superlycklig, hehe!
Hoppas alla mår bra, men nu ska jag gömma mig lite i studion ett tag innan jag packar vidare. Kommer ju inte hem på två veckor!
Puss! ♥

2 augusti '10

Vilken lång dag!

Resan hem gick smärtfritt, men inatt blev det inte mycket sömn så jag har varit helt död idag, jag skojar inte. Helt galet, haha!

Men nu mot kvällen när jag fått i mig lite middag så har jag piggnat till lite iallafall. Vi ska se film här hemma, och det känns helt perfekt. Imorgon bär det av till Helsingborg med pappa, då sker något spännande.. det ska ni få se imorgon, I'm so excited! Sen ska det städas på rummet, ska sätta in en tv-bänk och få ner en tjock-tv. Min första tv på eget rum i hela mitt liv, DET NI! Hahahhaa! Fast.. inga kanaler. Men skitsamma, jag tar mitt gamla PS2 och glor på film, blir helt perfekt.

Börjar förbereda lite inför efter turnén, man har många tankar och drömmar, och jag tänkte inte alls varva ner efter turnén, utan det är nu jag ska lägga i nästa växel så att någonting händer i livet. Håller ni inte med?

Filmen som ska ses ikväll heter "Case 39", är den bra? Någon som sett den? ♥

1 augusti '10 - Ny månad

Hej ♥

Idag är det en så mycket bättre dag än igår. Igår vaknade jnag upp till migrän och mådde dåligt hela dagen. Jag klarade mitt framträde iallafall, och ser fram emot kvällens show!

Igår hann vi en snabb runda till Ullared, mest tack vare Tess från Alcazar. Den bruden är fan stenhård, jag diggar henne till tusen alltså, haha! Hon bara: "Hur kör man dennafyrhjulingen?", så var det någon som förklarade.. då hoppar hon upp, med tre passagerare till och kör järnet mot Gekås som låg 10 minuter bort. Hahaha, vi hade så jävla roligt. Men på vägen hem förstod vi att det var ganska riskabelt om polisen hade varit där så hälften åkte bil tillbaka, men ett minne från denna sommaren blev det verkligen!

Inatt har vi bott på Nääs Fabriker som ligger en bit bort från Nääs Slott, några få mil från Göteborg, och jag har aldrig bott såhär bra. Så otroligt fint här är! Ska bo här inatt också och åka hem imorgonbitti, alldeles för tidigt.. men här har varit helt fantastiskt!

Nu ska vi snart åka mot slottet för att ha soundcheck inför showen ikväll, vi ses väl där?



Stenhårda Tess!


Inte bara mina påsar.. jag lovar!



I logen brukar en söt liten vovve kallad Mackan springa runt och han gillar inte sin nya leksak, undrar varför?



Del av mitt badrum på Nääs!


Älskar att det är så högt i tak!



Två våningar är ganska härligt!



Vardagsrum med kök!



RSS 2.0