...

Jag säger bara Grey's Anatomy ♥



Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa lite ur min tredje bok ur Twilight serien.. Det är underbart.

Godnatt!



Bild; Google

090930

HAHAHAHHAHAH!

Ungefär så har min dag låtit. Jag har varit konstant trött hela dagen, enda anledningen till att jag fortfarande är vaken är det take away kaffet jag köpte imorse på ICA Kvantum, haha! Stack hemifrån kl 07.30 för att lämna bilen som tidigare nämnt, sen efter det satt jag & väntade på tåget till Köpenhamn, mötte upp med Pål och vi begav oss på äventyret mot Skat Öresund.

Vi hittade dit, med lite problem på vägen men måste säga att vi gjorde det skitbra ändå! Precis innan vi svängde in mot Skat Öresund hittade vi en JÄTTE stor skylt utanför.. jag & Pål började garva, anledningen hittar ni nog på bilden nedan.. hahaha, underbart med olika språk egentligen.

Sen repade jag & Niklas, och det var ännu mer skrattanfall.. jag har seriöst ont i magen. Bland annat när vi skulle handla lite snabbt efteråt innan vi åkte mot våra hem, så skulle Niklas parkera.. han stod HELT snett när han till slut sa; "Va FAN håller jag pååå med?", på ett sätt bara Niklas kan säga. Jag låg dubbelt. Så tack Niklas om du läser detta, för alla skrattanfall idag!

Har äntligen kommit hem, varit borta jättelänge idag.. har parkerat min ända i soffan, har köpt lite smått godis och köpt mig en alkoholfri Herrljunga Cider till säsongsstarten av Grey's Anatomy ikväll. DET ÄR SÄSONGSSTART! Alla som ser det vet att det sista avsnittet innan sommaren var sjukt taskigt för oss tittare.. hahahhaa, man kan inte göra så! Så det blir riktigt spännande ikväll..

Sen upptäckte jag precis att på fredag kommer ju Barack Obama till danmark.. och den tiden jag reser till danmark för att hinna dit till kl 9, kommer Öresundsbron vara avstängd.. så, ringde jobbet och vad tror ni de har för lösning? Jo, alla de som börjar kl 9 ska komma dit ÄNNU tidigare.. bron är avstängd mellan 07.30 - 08.30.. Så jag måste alltså ta tåget redan kl 06.22, berättade dem på Skånetrafiken NU. Men dem sa att det kan bli så jävligt att jag måste ta det tåget som går 05.22..

Tjejen från Skånetrafiken höll med mig också, för att.. okej, det är USA:s president, men varför i helvete måste dem stänga av hela jäkla Öresundsbron och sätta käppar i hjulet för en MASSA arbetare? Det är faktiskt inte rättvist, jag tycker det är ren jävla bullshit. Jag rådiggar Obama, det är ju inte hans beslut, men vilka idioter är det som sitter och bestämmer detta? Jisses, snacka om att slicka röv.

Nu måste jag nog ta lite av min choklad och lugna ner mig. Vilket skit egentligen.. tycker inte ni att det är ganska fånigt?

HAHA, här har ni för övrigt anledningen till ett utav dagens alla asgarv.





Gårdagens lunch.. haha, nä jag åt faktiskt mannafrutti till! ^^



Mat, msn & Twilight.

Sm rubriken säger, det som gäller nu när jag kom hem efter MASSA strul med tåget, är iallafall msn, middag och mina nya älskade dvd film Twilight. Hahaha!

Jobbet gick jättebra idag, vissa stunder spårade det ur och folk asgarvade.. och i vissa stunder höll man på att dö av allt man hade att göra, haha, men det gick jättebra! =)

Så nu njuter jag av den underbara ost- och brocollisoppan mamma gjort med vitlöksbröd, drömmer mig bort i vissa stunder när Twilight är igång i bakgrunden, och är social på msn. Underbar kväll, men morgondagen kommer bli skit jobbig. Haha!

Innan kl 8 ska jag & mamma in till stan och lämna Volvon för reperation efter att någon idiot slagit sönder rutan, efter det ska jag ta tåget till Köpenhamn och fixa med skatten, sen över till Sverige, in på banken och skaffa danskt konto och sen iväg och repa. FULLT ÖS!

Nu ska jag återgå till film, mat och msn. 

Godnatt på er! ♥


090929

God Förmiddag!

Idag är det en solig och fin dag, det känns nästan som en vårdag. Underbart! Idag ska jag dock jobba från kl 15 - 20 idag igen, men måste ta bussen redan kl 12.11, för att mamma måste tyvärr ha bilen och hinner inte köra mig, så det känns ganska drygt.. Men nåja, sen är jag ledig imorgon och på torsdag. Fast imorgon ska jag och en kollega till Köpenhamn och gå till något som heter Skat Öresund och få danskt personnummer, uträknad skatt osv osv, så det ska bli skönt att ha det gjort. Sen ska jag & Niklas repa såklart, även på torsdag!

Idag kom posten väldigt tidigt, och jag blev jätteglad för min nya bok och Twilight filmen jag beställde kom idag. Ska nog se Twilight ikväll när jag kommit hem.. det kommer bli sent, men det gör inget. Jag MÅSTE. Hahaha! Beroende någon? x)

Ska nog sätta mig i soffan och läsa lite tills bussen går, har drygt en timme kvar.. SÅ segt att sitta och behöva vänta på att få åka iväg till jobbet, haha! Men vad gör man..


Nya boken, endast 34kr för en pocket på cdon.com


Nya dvd:n "Twilight" ♥



Göra hur man vill?


Får man verkligen göra och säga vad man vill i Landskrona? Det verkar som så. Kommunen satsar pengarna på en liten grupp som kallar sig "Blå Jackorna" som ska hjälpa till ute på stan i Landskrona så det inte händer något.. vad har dem åstadkommit? Ingenting.

Idag när jag skulle till jobbet mådde jag redan dåligt. Kommer upp på perrongen, så står två killar och är så där äckligt jävla spända. Det är vi och några till. Den ena vänder sig om med en cigg i truten och säger: "Jag tycker du borde sola. Jag säger bara vad jag tycker, jag tycker du borde det". "Vad FAN har du med det att göra? Håll du dina åsikter för dig själv... "

I den stunden hade jag kunnat säga OTROLIGT mycket taskigt, både om honom och hans handikappade vän. Men det gjorde jag inte, för jag vet att jag är en bättre människa. Men ska människor verkligen få bete sig sådär?

Jag tycker inte det är okej att Landskrona bara sitter och tittar på när den fina staden blir nertrampad. Har träffat många utifrån Landskrona som börjar sin mening med: "Oj...", när jag berättar att jag är därifrån. Hur kul är det? Alla har sagt en och samma sak. "Det är så himla deprimerat i Landskrona när man kommer dit. Alla verkar så sura osv"... Ja, för det är så det är. Det är sjukt tragiskt.

Jag är för övrigt väldigt vithyad, jag vet det. Men vet ni vad? Jag tycker om det. Alla är vi olika, precis som du kanske har rött eller blont hår, eller precis som du som är mörkhyad eller vithyad.. ALLA ÄR OLIKA. Varför kan då jag inte få vara väldigt vithyad och likna Snövit om jag känner för det? Jag trivs ju med det, och det är först nu efter alla år som jag faktiskt trivs med det. Innan trodde jag inte att man kunde bli accepterad för att man inte blev brun på sommaren osv, för att väldigt många människor, även i vuxen ålder ( nu pratar jag även 40 - åringar ), som kommenterar och påstår dittan och dattan.

Nä, jag älskar mitt mörka hår, min vita hy och mina blå ögon på det. Jag är inte blåögd, blond och superbrun, för att det är inte JAG. Det är INGET fel på dem som är det, det kan vara jättefint, men det är inte JAG. Det är bara inte Madeleine Liljestam, och jag är den jag är.

Sen ni som försöker eller tycker man ska ändra sig, till er har jag bara en sak att säga; Dra åt helvete.

Nu säger jag godnatt, fan vad skönt det är att skriva av sig.

Godnatt!

Färdigjobbat

Nu har jag jobbat färdigt för dagen.

Klockan är i skrivande stund 22.21, och jag har precis slagit mig ner i soffan med dagens middag uppvärmd och ett glas mjölk till. Jag har inte njutit av korv och makaroner med ketchup på SÅ länge. Hahaha!

Jobb idag gick bra. Jag och Jihab jobbade en hel del ihop vid bordet idag, det var skitskoj. Senare anlände även härligaste Ali och var pricken över i:et.

Dagen gick slött, och jag märkte att jag föredrar faktiskt att jobba förmiddagar. Det är en timme mer, men tiden går mycket snabbare, jag trivs bäst med det. Plus att då hinner man kanske planera något litet iallafall att göra efter jobb om man inte är för trött, nu hinner man knappt göra något på förmiddagen förrän man ska åka iväg till jobb.

Sen vill jag ge fingret åt Skånetrafiken. De kommer höja priset som fan nu för de som pendlar som mig, vilket betyder ca minst 2700kr i månaden på kort, och det värsta är att dem strular SOM FAN nu när malmö bygger om som dem gör. Alltså verkligen strular som fan. Hur mycket logik är det i det egentligen? Nä. Fy fan för dem.

Så, nu ska jag njuta av min mat och glas mjölk och nörda mig framför datorn tills jag somnar tror jag.. om jag inte läser lite twilight precis innan jag ska sova, den är så spännande!

Puss & Godnatt!


090928

Återigen måndag.

Helgerna går så himla fort, känns så tragiskt. Idag är det jobb igen, fast jag jobbar eftermiddag/kväll hela veckan. Så idag börjar jag kl 15 och slutar kl 20. Det är ganska drygt får jag säga, trots att det är en timme mindre än om man jobbar på morgonen.

Började på den tredje Twilight boken igår.. ja jag vet, jag kunde bara inte hålla mig. Den boken har lite mindre textstorlek, och ännu fler sidor. TUMMEN UPP! Ska bli spännande.. men ska försöka att inte läsa så snabbt denna gång, man vill inte att den ska ta slut ju.

Frukosten är avklarad, nu ska jag fundera ut vad jag ska äta till lunch innan jag beger mig till tåget.. har lite god potatisgratäng och grillad kyckling över sen igår. Vad funderar jag över? Haha, LÄTT att jag ska ha det! Mums.

Blir nog ingen rolig idag känner jag, det är grått, mulet och det regnar lite då och då.. usch. Men Gina Tricot har galet snygga kläder nu till hösten för övrigt, haha!


Bild; Gina Tricot. Bikerjacka, 499kr.



Bild; Gina Tricot. Shorts med nitar, 299kr

 

Parlamentet

Detta har jag saknat.

"Parlamentet" drar igång ikväll på TV4 kl 20.30 som vanligt. Jag har längtat så! Ikväll syns bland annat Robert Gustavssons i programmet, och det ska bli SÅ kul!

Sen längtar jag även tills onsdag när Grey's Anatomys nya säsong drar igång kl 21.00. JAG ÄR SÅ SPÄND. Slutet på förra säsongen var ju helt sjukt taskigt för alla tittare.. haha!

Nä, så nu vet ni vad jag ska göra ikväll. Efter Parlamentet blir det nog att titta på filmen "Hitch", den är underbart rolig.

När jag hör din röst

ÅÅÅÅHHHHH!

Jag läste precis ut den andra Twilight boken "När jag hör din röst".. jag dör. Eller nä, men så himla spännande! Boken var helt fruktansvärt bra, håller samma underbara kvalité som den första fast med mer spänning, och sen fanns det stunder jag bara ville skrika; "NEJ", vissa stunder satt jag och skrattade och vissa stunder får jag erkänna att en tår kröp fram..

Ska jag börja på den tredje boken ikväll eller ska jag vänta? Vilket dilemma, JOBBIGT. Jag får fundera på det.. man vill aldrig att de böckerna ska ta slut. Jag läste på internet någontstans att författarinnan Stephenie Meyer hade påbörjat Twilight böcker fast ur Edwards perspektiv.. hade inte det varit fullkomligt underbart? Jo det hade det. Men tydligen läckte det ut på internet (förbannade internet + idioter = SKIT). Så hon lade ner det..

Det jag älskar mest med dessa böcker är den realistiska omgivningen, med en enorm gnutta fantasi. Jag vill också vara vampyr, haha, eller umgås med en åtminstone.. Hahaha! Man förlorar lätt sig själv i dessa böcker, det är underbart att få försvinna en timme eller två framför en sådan underbar typ av bok.

Återigen, dessa pocket böcker kostar ca 50kr på cdon.com. Själv ska jag köpa alla riktigt böckerna för att ha som samling, de är faktiskt väldigt fina!

090927

Grattis Mia!!

Min kära sångpedagog fyller år idag, så vill passa på att säga grattis till henne. Tyvärr råkade hon ut för en fruktansvärt extrem förylning, så vi kan inte ha sånglektioner på ett tag, men den som väntar på något gott! =)

För övrigt kanske ni vill höra talas om ett i-landsproblem? Jo, jag läser för fort. Jag har alltid läst fort, men nu börjar det bli jobbigt. Började på andra twiligt boken för bara någon dag sedan, och har snart redan läst ut den.. BUHUUU! Sen är det visserligen två kvar, men va fan.. man vill inte att det ska ta slut. Hade jag kunnat hade jag inte läst den tredje och den fjärde innan biopremiären av "New Moon", och sen läst vidare.. men jag kommer aldrig kunna hålla mig till den 20 november, eller? Borde kanske försöka..? Haha!

Niklas kommer hit strax så ska vi repa. Jag kom hem sent igår, var ungefär lika pigg som en björn i ide (dödstrött alltså), och somnade till lite i soffan här hemma, så skönt. Sen igårkväll kollade vi på "American History X" på tv4+. Jag har sett den sjukt många gånger, men tycker den är så jävla bra ändå! Edward Norton är ju helt fantastiskt. Aldrig sett en film med honom där han spelar dåligt, faktiskt. En otroligt karisma har han! Plus att jag gråter nästan alltid på slutet ändå. DET ÄR SÅ ORÄTTVIST! Hahaha, precis som "The Green Mile". SÅ orättvist.

Nu ska jag samla ihop alla nykopierade pappa och bege mig ner till musikrummet i källaren. Ska faktiskt fråga mina föräldrar om jag skulle kunna få inreda det och måla om väggarna.. har lite idéer på hur jag kan få rummet att göra mig mer inspirerad. Det är ändå där jag skapar min musik och lägger ner mycket tid! ;)

Hoppas ni får en fin söndag! ♥


Nitar

Funderar.

De som känner mig vet att jag älskar nitar & läder, så det handlar inte om det.

Men jag funderar på en annan sak. Om man kom med några nitar på sin läderjacka för några år sedan blängde folk på en och verkade fundera på om man var punkare eller ej. Jag säger inte att det är fel på punkare, verkligen inte! Men man är väl inte punkare för att man bär några nitar på sin skinnjacka?

Min största fundering är, varför blir nitar, läder och lack accepterat bara för att det är en modetrend? Nitar är något utav det hetaste man kan ha på sina kläder i höst, och jag klagar verkligen inte, men förstår inte varför det ska behöva vara så.

Visst, vissa kanske får upp ögonen för nitar och dess skönhet, men många tycker ju faktiskt om vissa trender bara för att det är just det, t r e n d e r.

Palla vara mainstream. Aldrig varit, kommer aldrig vara heller. Jag tar på mig det jag tycker är snyggt, trend eller ej.

"Var dig själv. Alla andra finns redan"






Lyckat!

Gud vad jag är glad, och trött! Hahaha!

Vi var först på loppis idag, och sen stack vi till Familia. På loppisen hittade jag en fast hemtelefon för 5 kr (putsade till den och den blev som ny!!!), och den är av amerikansk modell. Döball! Ni vet när tjejerna i typiska tjejfilmer slänger sig i sängen för att ringa den jättesnygga killen de precis blivit utbjudna av, en sådan telefon är det. Hahaha! Skitfin!

Hittade även en i princip ny svart väska med bra plats för 10kr, och en jättestor tavla som jag misstänker är från ett gym, för 10kr. Bilden ska bort, jag ville bara åt ramen! Haha, den är lätt över en meter i längd!

Sen på Familia fyndade jag verkligen i underklädesbutiken Triumph. Hittade en jättesnygg body som kostat 599kr, och fick ge 179kr för den. Dem har nästan 50-70% i hela butiken! Sen hittade jag även 3 par örhängen, vanliga silvriga på Glitter, en längre tröja och en t-shirt på Gina Tricot och en billig mascara på Cubus från Isador.

Jag är verkligen supernöjd! Men väl inne på Gina Tricot blev jag lite sur faktiskt. Idag på Familia var det en massa uppträden av bland annat sångerskan Sarah Dawn Finer. Inna på Gina Tricot så hamnade jag bakom henne i kökassan, och hon stod där framme och hade en massa kläder med sig, och provade tröjorna DÄR! What the fuck? Provrummen gäller för alla, och det blev inte bättre av att tjejen i kassan slickade henne långt upp i.. jisses. Näe, tyckte det var dåligt. Tjejen liksom hämtade massa kläder och tog på sig dem för att visa Sarah hur dem satt.. Jag tycker att även om hon är kändis så finns det gränser. Efter nästan 10 minuter där framme kom en annan tjej och öppnade andra kassan. TACK!

Så jag är jättenöjd med dagen, mamma & jag har haft jättetrevligt. Men nu är jag verkligen helt slut.. haha! Jag har börjat sova fruktansvärt dåligt nu, jag blir knäpp av det. Så när man väl är ledig känner jag mig som en zombie.. usch!

Ska knapra lite på godiset i gottepåsen nu hade jag tänkt. Mys! ♥



Bland annat vad jag shoppade idag, tröja 149kr från Gina. Mycket snyggare IRL!

Om jag kunde drömma

Stephenie Meyer's första bok ur Twilight serien, heter "Om jag kunde drömma".

Boken är lättläst, fängslande och mycket välskriven. Stephenie lyckas med att ge dig en bild av hur omgivningen ser ut, och jag lyckades drömma mig bort hundratals gånger under tidens gång som jag läste boken. Berättelsen om Bella Swan och vempyren Edward är fantastisk. Förbjuden kärlek som knappt kan motstås.. kan det bli bättre?

Nu när hösten har kommit, finns det knappt något mysigare än att gosa ner sig i soffan med en varm kopp choklad, lite tända ljus och Stephenie Meyers böcker.

Rekommenderar varmt denna bok! Vill du inte ha boken så finns den mycket billigt att köpa i pocket form som jag själv gjorde på cdon.com, för endast 79kr.


090926

God Morgon! ♥

Mår alla bra denna muliga och gråa lördag? Jag gör. Jag har sovit, men är fortfarande trött dock, men ser fram emot denna dag. Mamma & jag ska senare till en loppis och sen ska vi till Familia och kolla runt. Ska bli trevligt!

Tänkte shoppa lite pocketböcker också idag hade jag tänkt. Jag har blivit en riktig bokmal! Hahaha. Förr när jag hade en ledig stund satt jag & surfade meninglöst framför datorn, nu tar jag istället ett glas mjölk/kopp varm oboy och sätter mig i soffan och läser. Det är tusen gånger bättre, och så underbart.

Låter meganörd kanske, men jag tycker om det. Att fky från verkligheten en stund och bara bry sig om storyn i boken är något speciellt. Jag älskar det!

Klickade mig runt på cdon.com där jag köper alla mina pocketböcker osv, det är superbilligt där! "Twilight" filmen klickade jag hem för bara 79kr, och en ny pocket bok med svensk verklig historia om en 14årig tjej vars liv förändras helt efter en våldtäkt för bara 34kr! Perfekt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning innan vi åker! ♥



En utav böckerna jag beställde...



Kastrera dömda pedofiler?

Ja, ni läste rätt.

Kolla in länken HÄR. Haha! Säg mig, vad tycker ni?

För övrigt, jag ber för att jag hittar dessa tröjor på Gina Tricot imorgon på Familia. Ja, för er som inte vet har Familia numera Gina Tricot, de är fulländade.





Finally

I'M HOME!!!

Det är fredag. Jag har jobbat. Jag är trött. Jag har varit på möte. Jag är peppad. Jag luktar hamburgare vs. lök. Min lugg står rakt upp efter att ha haft keps hela dagen. Jag har precis ätit. Jag har marabou mjölkchoklad hemma.

Herregud så UNDBERBART.

Jobb gick bra, gjorde hamburgare idag så tiden har gått jättefort! Sen efter det hann jag inte hem om för att duscha, nädå! Utan Niklas hämtade upp mig på stationen så stack vi till mötet tillsammans med Sofia inför den kommande konserten vi ska ha den 20 oktober! Det ska bli SÅ kul. Innan kändes det kul, men efter mötet känns det riktigt jäkla bra om jag får säga det själv!

Kom hem och såg att min söta mor köpt ett mjölkchoklad till mig, all kärlek ♥

Ikväll så ska jag alltså bara ta mig en dusch, äta god mjölkchoklad och sova.. Hahaha, det blir min fredagkväll. Imorgon blir det eventuellt en spännande loppis, Famila och sen rep med Niklas på eftermiddagen! =)

Hoppas alla får en trevlig fredagskväll, här får ni äran att se min fantastiskt fina mugg jag har på jobb och de trevliga omklädningsrummet där jag lunchar och även får röka.. inomhus. Märker ni ironin bakom orden? Hoppas det.

Puss! ♥


MUGG! x)


Omklädningsrummet..

090925

Jag vill bara dra täcket över mig..

Igår somnade jag efter att ha läst ut Twiligt boken, "Om jag kunde drömma". Så underbart bra.. herregud. Så läste de två första sidorna på nästa bok och har tänkt ha med den på tåget idag.

Tre nätter i rad nu har jag drömt så mycket att jag inte alls känner mig utvilad när jag vaknar. Det är ett rent helvete! Två utav drömmarna kommer jag ihåg väldigt tydligt, nästan för tydligt. Så det är galet jobbigt att vakna upp och inse att man nu ska jobba 6 timmar och det känns som om man inte fått någon sömn.. usch!

Iallafal, efter jobb ska jag & Niklas direkt på ett möte ang. konserten den 20:e oktober på Pumphuset. Ska även prova lite PA osv, så det ska bli trevligt! =)

Jag får önska er en trevlig dag, det är ju trots allt FREDAG!


Puss! ♥


No one but you

... är en utav de låtarna vi repade på idag.

Låten är för övrigt med Queen, efter att Freddie gick bort. Usch, får en klump i halsen när jag sjunger den. Queen var ju det absolut första bandet jag lyssnade på, när jag råkade pilla på pappas ljudanläggning och satte igång en Queen skiva när jag var 3 år. Haha, underbara minnen. Minns ni också saker från när ni var 2 - 3 år gamla? Jag kommer ihåg jättetydliga saker, och idag förstår man knappt hur man tänkte, hahaha!

Idag när jag & Niklas repade jättelänge kom vi igenom jättemånga utav våra låtar, även de nya vi aldrig spelat på innan satte vi på direkten. Så jäkla bra, eller hur Niklas? Haha! Sen när vi valde en sista låt att spela så valde vi "All Summer Long" med Kid Rock, vi kom till första versen sen fick speciellt Niklas skrattanfall av trötthet.. Jisses, vi var båda supertrötta redan innan repet, så det spårade ur lite och vi började även drömma om pizza till middag. Så blev det för min del iallafall, det var mums. Sen efter flera veckors väntan stack jag till frisören i Asmundtorp och klippte lugg hos en JÄTTE söt liten tjej som heter Malin. En otroligt positiv människa som även är grymt duktig, hon jobbar på salongen Solid Hair i Asmundtorp och är en ängel. Det blev jättebra!

Jag tog en snabb cambild för att ni kanske vill se, men jag blev supernöjd. Bilden gör verkligen ingen rättvisa. Nu på hösten har jag ofta håret uppsatt för att hur mycket man än plattar & fixar, och ifall det börjar regna skiter det sig ändå! Plus att nu jobbar jag ju på Burger King där vi har håret uppsatt jämt.. så en lugg är trevligt, det blir inte så himla tråkigt då nämligen!

Nu ska jag snart ut och gå med lilla vovven en lång runda tillsammans med mamma, för att sen sjunka ner i soffan, läsa färdigt de sista sidorna ur den första Twiligt boken för att sen somna gott.. för att sen upp imorgon och jobba. KUL! Hahaha.


Mycket bättre, och tycker ni inte det behöver ni inte säga det, tack =)

090924

3 månader kvar till julafton.

Hahaha, vissa vill inte höra talas om julafton, men det vill jag. Detta året önskar jag mig en sak, fin snö som stannar! Det är vad jag vill ha på julafton.

Fått en hel del sömn inatt, vilket verkligen behövdes. När jag gick & lade mig igår läste jag ur den första Twilight boken. Har snart läst ut den, man kan verkligen inte slita sig från den även om det är ett nytt kapitel som börjar. Jag älskar storyn och hela miljöbeskrivningen. Man får verkligen upp en perfekt bild av hur det ser ut, jag tycker verkligen om sådant. Lättlästa är dem också, så det går fort som fanken för en annan som alltid annars läser fort, haha! Men det är bara trevligt! =)

Igår bestämde jag mig även för att jag vill klippa lugg, brukar vilja det till hösten ändå. Haha, så ska kolla med frisören här om dem har någon tid snart. Jag menar, det tar ca 10 minuter, det är ju ingenting!

Jag & Niklas ska repa idag igen, all min lediga tid får gå till rep nu, det börjar dra ihop sig och man vill känna sig riktigt säker på låtarna såklart! =)

Tills Niklas kommer ska jag hinna äta, göra mig iordning.. men först av allt har jag hunnit kolla in lite trevliga saker man drömmer om.. jag är ett stort fan av odiumclothing.net, men det är inte alltid man har råd. Men titta är gratis åtminstone!



Lunchboxen i P4

OH YEAH!

Vilken trevlig dag det har varit. Vid kl 10.15 hämtade Niklas upp mig och var en ÄNGEL som körde mig till Malmö. Väl där hittade vi parkering och gav oss sen ut på jakt efter att hitta gatan där Sveriges Radio ligger. Vi kom till gatan, och vi såg hus nummer 1, och gick sedan vidare upp och kom till hus nummer 18. Då sa Niklas: "Alltså, det borde ju finnas en stort skylt där det står Sveriges Radio ungefär hää.. oj.", hahahahahha! Precis då vänder vi oss om och ser tre stora fönsterrutor med fastklistrade SR loggor på. HAHAHA! Typiskt oss, men kul var det.

Blev väl omhändertagna där inne, och pratade en liten stund med snällaste Björn som skulle intervjua mig senare. Sen klev man in i studion som var superfin, och satt på en pall med mikrofonen framför sig. Jag hann inte bli nervös, haha, jag tyckte bara det var spännande och superhäftigt. Björn tyckte jag tog upp bra ämnen och ställde snälla frågor, och jag hade bara en trevlig konversation, ett tag glömde jag att det var i direktsänd radio. Trivdes enormt bra med det. Att få jobba med det måste vara en dröm!

Efter Malmö stack jag & Niklas vidare till gamla skolan för att repa, och det gick superbra. Så han körde mig hem för en stund sedan så nu sitter jag här, jättetrött som vanligt, och känner mig som en zombie. Hahahah!

Ni som vill lyssna på intervjun går in HÄR! Får ju bjuda på hemska bilderna fotografen tog på mig.. visste inte att fotografering skulle ske, så hade bara håret i en krullig tofs, såg hemskt ut. Jisses, hahaha!


Dem var så trevliga på Sveriges Radio! Mannen till höger heter Björn och det var han som intervjuade mig!


SR's lokaler i Malmö! =)


Hahaha, på vår gamla skola hade någon avbildat Peter Griffin. Älskar Family Guy så skrattade som fan.


090923

Jag är nervös!

Haha, dock är jag inte så jättenervös, utan det känns för tillfället mest spännande. Jag ska ju för tusan sitta med i radion och prata, ahhh! Hahaha. Det ska bli jättekul!

Åker om ca 20 minuter, så får vi se hur det går nere i Malmö. Efter radion ska jag & Niklas direkt till vår gamla skola och repa ett par timmar, ska bli trevligt. Vi får alltid något skrattanfall, haha!

Nu ska jag slänga i mig lite drickyoughurt och sen ta på mig ytterkläder, det blåser ju jättemycket ute. Verkar kallt!

Önska mig lycka till! ♥




Godnatt

Nu vill jag önska er alla godnatt, och hoppas ni får en god natts sömn. Jag själv hoppas jag kommer sova riktigt gott, för imorgon måste jag vara utvilad! Jag ska ju vara med i Sveriges Radio! Programmet kallas "Lunchboxen" och är mellan kl 12 - 13.

Det ska bli jättespännande, men samtidigt är jag jättenervös. Hur ofta är man med på radion liksom? Ah herregud! Min otroligt snälla vän och musikkollega Niklas följer med mig, och t o m KÖR mig dit! Hur snäll får man bli? Efter det ska vi repa på vår gamla skola.

Godnatt med er! ♥


God kväll!

Vilken jävla dag.

Hahaha, allvarligt. INGENTING har gått som det ska. Tåget var försenat imorse igen, jag hann inte äta någonting, vilket resulterade i att jag var sjukt hungrig hur länge som helst och gjorde att jag förvirrade bort mig ganska rejält på jobb. HAHA! Men, för övrigt gick det väl okej på jobb idag.

Sen på vägen hem hoppar jag på tåget, får stå upp för att det verkligen är SMOCKAT. Fanns för övrigt inget syre kvar på tåget heller. Väl i Malmö säger dem: "Ni som ska till Lund får hoppa av, och ta ett annat tåg. Detta tåg är endast för de som ska mot Landskrona". "Skönt", tänkte jag. En minut senare säger samma röst: "Ni som ska till Lund och Landskrona får vi be stiga av, för detta tåg är endast för de som ska till Göteborg". FAN DÅ! Av, och sen så tågen de sade i högtalarna stannade ju inte alls i Landskrona. Träffar på en äldre man som tydligen ska till Landskrona och som är en fd politiker jag har stor respekt för, och vi hittar ett tåg som kör inom Häljarp och alla jäkla ställen för att till slut stanna i Landskrona. Så lite mer än 2 timmar tog det att komma hem.. jag är så glad att jag träffade honom. Supertrevlig och vi snackade politik!

Väl i Landskrona hämtar mamma & brorsan upp mig så vi ska åka till brorsan trumlektion. Satt där och halvsov, och nu är jag ÄÄÄÄÄNTLIGEN hemma! WOHOO!

Vet ni vad? Alla Sonata fans, imorgon mellan kl 12 - 13 kommer ni höra en låt av Sonata, jag ska ju vara med i radion imorgon och jag får önska vilken låt jag än vill. Klart jag väljer Sonata! =)

Nu är det sen middag, det ska bli mums.

Puss! ♥




Sonatas nya album. Har fortfarande inte fått hem det från Sonatas Webshop, någon med samma problem?

Bild;
Google.

090922

God Morgon!

Klockan är nu innan 7, och jag är SJUKT trött. Men, nu ska jag bege mig till jobb. Får nog ta och vila i eftermiddag när jag kommer hem... Haha!

Girltalk

Wihiii.

Har suttit och snackat en MASSA med Matilda hemma hos mig ikväll, så jäkla underbart. Haha, vi har skrattat och även pratat allvarligare saker, och det var superhärligt.

Jag är sjukligt trött idag, så ska dricka upp min kopp med varm oboy och sen ta det lite lugnt här framför datorn, och sen ska jag SOVA. Ska upp kl 6 imorgon också.. usch. Haha!

Har varit en härlig dag trots allt trötthet får jag säga. Gick superbra på jobbet (klarade flera beställningar helt själv i kassan, wohoo!), och sen träffade jag Matilda spontant och fick prata av sig rejält! =)

Nästa; SOFFAN!

Godnatt!

090921

God eftermiddag allihopa!

Idag började jag jobba kl 9, vilket betyder att jag fick ta tåget kl 07.22, som för övrigt var en HALVTIMME försenat. Japp, kom sent till jobb, men ringde skiftedaren såklart. Det komiska är att alla som jobbade med mig i mitt pass var svenskar, så alla kom försent.. hahaha! Tur det! ^^

På väg mot Malmö imorse träffade jag på Matilda, och vi har inte setts sen min student så det är tal om att hon ska komma hit en runda nu ikväll. Hoppas bara jag inte somnar så trött jag är.. är helt slut! Stod i kassan nästan hela dagen och jag tycker mycker om det. Att träffa massa olika människor är precis min grej, så jag stormtrivs framme i kassan.

Imorgon jobbar jag också från kl 9 - 15.. så blir upp tidigt igen. Men är ju ledig på onsdag & torsdag, och på onsdag ska jag ju vara med i radion. Spännande! Ska bli jättehäftigt! =)

Så nu har jag precis ätit upp min middag, och ska fläka ut på mig på soffan och klia vovven. Hahaha, känns bra det här faktiskt.

Hörs senare! ♥


Väldigt bra rep!

VI ÄGER!

Eller ja, jag & Niklas har kämpat jävligt bra idag. Från kl 12 - 17 i ett sträck satt vi i mitt musikrum och repade röven av oss. Det gick hur bra som helst! Vi är peppade, och har nu några rep tillfällen kvar, jag längtar. Vi kör bland annat låten "Billie Jean" á la David Cook, och jag får erkänna att det blir riktigt bra. Spännande.

Sen idag har jag helt enkelt inte hunnit med mer, haha! Ska ta en dusch nu ikväll och bara ta det lugnt inför jobb imorgon, är inte så peppad över det faktiskt. Tåget går som tidigare nämnt kl 07.22, fast jag börjar kl 9.. usch, sen är det vid lunch det blir skitmycket att göra. Jag vill jobba eftermiddag, haha! Men, får hoppas på att det blir roligt. Det var väldigt spännande att vara i kassan, fick träffa så mycket snälla & trevliga människor, vissa vill man bara fortsätta prata med men man hinner tyvärr inte!

Verkar inte komma något bra på tv, så ska plinka lite på pianot och gitarren, sen har jag fått i uppgift av en vän att komma på en massa filmer jag vill se. Någon som vill hjälpa mig? Haha, känner mig fantasilös för stunden..

Så, kom med massa förslag på skitbra filmer, action som rysare som komedi. Det kvittar! ♥


090920

God Morgon! ♥

Söndag idag, vilket kan kännas lite tråkigt, haha. Imorgon ska jag nämligen upp runt kl 6 för att ta tåget till jobb kl 07.22, men jag börjar inte förrän kl 9. Drygt va? Japp, jag tror jag kommer föredra att jobba 15 - 20, det är väldigt härligt faktiskt, men denna vecka ska jag få prova på att jobba 9 - 15 och vara med om lunchen som kommer bli stressig.

Men idag ska jag & Niklas repa, och efter det ska jag ta det himla lugnt här hemma och försöka somna relativt tidigt i och med att jag ska upp f ö r tidigt.. haha!

Kom på igår att nu jobbar jag ju, och kommer tjäna mina egna pengar vilket känns fantastiskt, och nu kommer jag ju ha råd med tatueringen jag velat ha i över ett år! Jag funderade ett halvår innan jag fyllde 18, kom fram till en tatuering, och från och med att jag fyllde 18 år har jag velat ha den tatueringen. Så när väl första lönen kommit så ska det bli spännande. Ska bara bestämma mig för vilken tatuerare det ska vara. Tatueraren i Lödde verkar otroligt bra, likaså hans lärling. Undrar dock hur lång väntetid det är när jag bara ska ha lite text.. får ringa dem och kolla. Hade varit spännande!

Nu ska jag förbereda lite inför repet lite senare, vad ska ni hitta på idag? =)

Hörs senare! ♥


Första filmen

"Dumpa honom" är precis avklarad.

Underbar, lite snurrig, men otroligt rolig och mysig film för den som älskar romantiska komedier. Jag älskade den. Nu sätts "Two Lovers" igång här hemma.


Utmattad

Fy tusan vad jag är trött.

Helt galet. Vi har gått på Nova Lund, lite på Center Syd och sen även på Ica Maxi och handlat lite mat. JAG ÄR SKITTRÖTT! Hahaha, vill ni veta det värsta? Hittade ingenting på något utav ställena. Hittade den vita polotröjan på Ginatricot visserligen och provade den, men fy vilket odugligt skit. Totalt genomskinlig, och tyvärr dålig kvalité. Så den hängde jag tillbaka. Vi var även på jakt efter en ny jacka till brorsan, han passar ju inte sina gamla nu, han har växt helt sjukt mycket bara under detta året (snart längre än mig, HJÄLP), men utan framgång. Hittade en skitsnygg på HM, skinnimitation och för bara 399kr, men den fanns bara i en storlek som var för liten för honom.. typiskt.

Kom hem för en stund sen, ska äta grillad kyckling med något till, sen var mammas så söt och köpte en liten prinsesstårte-längd som vi ska äta efteråt bara för att jag fyllde år igår! Söt min mor är. Så ikväll ska vi bara se de andra två filmerna vi hyrde, "Two Lovers", "Dumpa honom". Tror det är bra filmer, ska bli trevligt.

Nu är jag så trött att jag håller på att somna i soffan här, haha! Får nog stänga ner nu. Haha!





Filmerna som gäller ikväll. ♥

090919

God Morgon! ♥

Inatt blev det sent. Haha! Vi kollade ju Wallander igårkväll, Cellisten, som för övrigt var sjukt bra! Riktigt spännande. Men efter det gick jag & la mig och började läsa vidare på första Twilight boken.. det skulle jag inte gjort. Haha! Jag kom till den stunden när jag började känna mig trött och fick faktiskt slita mig ifrån boken, lade ner den och såg att klockan var 01.31, oops! Hade legat och läst i två timmar och tiden hade gått jättefort! Sjukt underbar bok, Stephenie Meyer använder precis rätt ord och är fantastisk på att skriva.

Men jag vaknade idag och gick ut med vovven runt nio tiden, min mor är lite förkyld så jag lät henne sova ut så tog jag vovven nu på morgonen istället! =) Så nu ska vi snart göra oss iordning och åka iväg till Nova Lund och shoppa lite. Ska bli trevligt!

Jag brukar gå in på aftonbladet.se och kolla nyheter och även hd.se, men vad hittar jag idag? Haha, jo detta;




Jättekul! Vi hörs senare ♥

My birthday

Jag fick en fin födelsedag idag! ♥

Jag tog en lång dusch idag och bestämde mig faktiskt för att ha mitt lockiga hår idag. Jag brukar aldrig vilja ha det för att mitt hår drar upp sig med hur många centimetrar som helst, det blir mycket kortare än vad jag vill ha det. Haha! Men, idag provade jag mig lite fram, och plattade en del utav underhåret, drog i en massa mousse i mitt lockiga hår och voilá! Håret såg ut att vara lika långt som när jag har det plattat, men lockigt. Hur ballt som helst, och jag är jättenöjd. Dock så tror jag det hade sett bättre ut med en tunn lugg, för mitt hår är tjockt och är nu fruktansvärt tungt så det blir nästan lite för platt..

Men nåja, vi åkte in till stan för att se bio premiären av "Flickan som lekte med elden". Den första filmen var ju bra, men denna var fan bättre. Vilken jäkla film! Yellow Bird Productions är ju fruktansvärt grymma för övrigt! Herregud, gå och se denna filmen om ni sett ettan, den är grym! Noomi Rapace är ju helt makalöst begåvad. Vilken kvinna!

Efter det stack vi snabbt inom Hemmakväll för att hyra med oss nyaste Wallander filmen som heter Cellisten. Vi ska se den strax, men det blev inte bara den, utan även "Dumpa honom", "Two Lovers". I den sistnämnda filmen är en utav mina favoriter med, Joaquin Phoenix. Han är ju en underbaring han med! Men dem får vänta tills imorgon!

Jag är jättenöjd med denna dagen. Trots att pappa är bortrest och man inte direkt har någon att bjuda hem, så är jag så nöjd över att bara ha umgåtts med mamma och brorsan och sett en så bra film. Imorgon fortsätter vi lite till, vi ska nämligen shoppa.. haha! Jag längtar.

Nu ska wallander sättas igång!

Ha en härlig kväll! ♥


Fina blommor från min älskade familj ♥


Jag idag.. 19 år! ^^ Haha!


Hyrfilmer, yeeey!



Snyggt

Finally!

Gina Tricot har fått in sjukt snygga och jättemysiga tröjor. Finns i 4 olika färger, och kostar 299kr. Jag ska lätt köpa en sådan imorgon när jag & mor ska till Nova Lund, finns den inte där beställer jag hem den utan att tveka. Tänk den stora vita till legging och uggs i höst, SÅ mys!

         

Födelsedag!

Idag fyller jag 19år!

Ännu ett år har gått, och det senaste året har bara flugit iväg. Det har hänt så mycket dåligt, men samtidigt så mycket bra och härligt i mitt liv. Det känns hur bra som helst, så att fylla år känns bra detta året, jämfört med förra året. Förra året förstörde x antal människor den roligaste (18:e) födelsedagen i ens liv, och det kändes verkligen inte roligt. Sådant går aldrig att förlåta. Men denna födelsedagen ser ut att bli till det bättre, och det är jag så tacksam för.

Idag skulle jag gått upp vid ca kl 9, men jag hade tydligen stängt av klockan och sovit till 11.30, hahaha! Oooops! Låg och vred mig länge inatt innan jag lyckades somna, så var faktiskt trött. Så nu är jag utvilad, lite hungrig och har fått superfina kort och en bukett med rosa blommor med tillhörande brudslöjor av min familj, SÅ FINA! Sen korten som jag fick av några i min släkt var hur fina som helst, det ena var på en fyrklöver. Ni vet vad jag tycker om sådant, IRLAND FOR THE WIN! Me like.

Ska äta lite nu, och ikväll väntar det bio med familjen på premiären av uppföljaren till "Män som hatar kvinnor", nämligen filmen "Flickan som lekte med elden"!

Ha en fin dag! ♥





Hemma!

WIHOOOO!

Vet ni vad? Idag kändes det riktigt bra på jobb.

Detta var min andra gång på jobbet, och fick börja med att stå vid grillen och sköta det, sen hade jag tidig lunch tillsammans med snällaste & raraste tjejen Nana, för övrigt gav hon mig världen finaste komplimang idag.. fy fan vad jag blev glad! Hon förklarade jättesött först och främst att hon inte är lesbisk, så jag skulle inte bli rädd, men hon sa rakt i ansiktet till mig: "You are SO beautiful! I mean, you're seriously too beautiful to work here.. Hahaha, you would look so much better in like, Gina tricot or something", haha, visst var det gulligt?! Jag rodnade som en fåne samtidigt som jag slängde in massa svettiga hamburgare, så sjukt snällt. Den komplimangen hon valde att ge mig gjorde verkligen hela min dag..

Men, idag började jag som sagt vid grillen, sen efter lunchen lärde jag mig pommes och allt det. Sen dök en assistans manager upp och frågade vad jag gjort nu hittils. "Stora- och små hamburgare, som jag kan hyffsat bra, grillen och nu pommes-avdelningen har jag gjort", sade jag till honom. "Bra, då ska du fram till kassan, jag står med dig hela tiden", svarade han. "MEN HERREGUD", lyckades jag nästan skrika ut. HAHAHAH! Blev fett nervös på två sekunder. Min andra gång på jobbet, och fram till kassan. Men vet ni vad? Det gick hur bra som helst. Typ 99% var sjukt förstående när man är under utbildning, och jag lyckades faktiskt förstå den mesta danskan, annars tog man det bara på engelska lite snabbt. Jag lyckade även snacka lite danska emellanåt, det kom väldigt naturligt! Känns hur bra som helst.

Så jag är supernöjd. Bland allt fett, alla svettiga hamburgare och alla illaluktande dressingar, så känns det faktiskt bra. Jag har överträffat mig själv om jag ska vara ärlig, trodde aldrig jag skulle klara det så bra som jag gör. Så nästa projekt är att ta sig in till själva Köpenhamn, till Skat Öresund och få danskt personnummer så jag kan öppna danskt bankkonto och få uträknat hur mycket skatt jag ska betala (i och med att jag pendlar ca 17 mil per dag tur/retur så blir det mindre skatt tydligen).

Vet ni vad jag glömmer hela tiden? Jag fyller år imorgon.


Godnatt allihopa, hörs imorgon!

090917

Suck.

Idag är det en seg dag. Sovit sådär, drömt en massa som jag inte ens kommer ihåg, och sen ska jag jobba idag. Från kl 15 - 20, det är ganska jobbigt på eftermiddagen, tror och hoppas att jag kommer trivas bättre nästa vecka när jag jobbar förmiddag kl 9 - 15, visst, man får gå upp skittidigt, tåget går redan 07.22, men då kan jag komma hem innan kl 17 och bara ta det lugnt..

Försöker hitta på något att ta med som lunch till jobbet. För jag vägrar äta något ur deras sortiment. Jag förstår inte hur man kan om jag ska vara ärlig.. att jobba i det där, och sen bli sugen på det? Nä, det greppar jag inte, haha! Jag hade ingen aptit överhuvudtaget i tisdags, ingen a l l s. Så ska ta med min drickyoughurt, också blir det väl en macka med ost och gurka på antar jag, det kan nog slinka ner.

Igår skulle ju egentligen Sonatas nya album kommit, men det gjorde det inte. Fick ett mejl häromdagen där det stod som tidigare nämnt att det blivit något fel i trycket, att det tagit längre tid, så det kommer väl någon annan vecka antar jag.. så himla synd! Det var nämligen min födelsedagspresent, fyller ju år imorgon.. Usch, haha!

Det är inte kul att fylla år längre. När jag fyllde 18 trodde man att de skulle vara hur jäkla roligt som helst, men istället var det en viss grupp med personer som förstörde detta TOTALT för mig. Verkligen totalt. Det suger ska ni veta, det är inte kul, och det går ju aldrig att få ogjort.. =/

Nu ska jag göra min lunch och försöka äta lite frukost..

Ha en bra dag! ♥


Oj..



Vad ska man säga?


Half Ton Teen

Herregud.

Någon mer än jag som kollar på dokumentären på tv3? "Half Ton Teen" heter den, och det är fruktansvärt. Killen är 19 år gammal, väger 365kg, och äter 30 000 kalorier om dagen. HUR?! Det är så fruktansvärt hemskt.

Jag mår illa av att se på sådant, men jag ser det ändå, för man blir lite medveten om hur jävla farligt vissa saker är att äta.. okej, en chips påse får dig inte att gå upp 20 kilo, utan dessa människor äter ju extremt mycket av allt, men jag känner ändå en viss medvetenhet, man behöver lite påminnelse ibland. Speciellt när man är beroende av choklad.. haha!


Billy, som dokumentären handlar om.

Nya SOLO

Helluuuu ♥

Jag vill bara säga till er att köp nya SOLO. Detta numret var sanslöst bra!

För övrigt har Cubus galet snygga kläder till mycket rimliga priser just nu tydligen. Blev lite chockad faktiskt, ett tag tyckte jag att deras kläder inte var något speciellt alls faktiskt..


           
299kr             399kr           399kr                 799kr                 799kr

Allt från cubus!

Sveriges Radio

Nu är det spikat!

Nästa onsdag, den 23:e september, ska jag infinna mig i SR's P4 radio i Malmö. Jag ska sitta med i studion och bli intervjuad av den trevliga mannen som intervjuade mig dagen efter jag vunnit sommarchansen!

Det är självklart lite nervöst, men hur jäkla ballt är det inte?! Ska bli hur kul som helst! Kl 11.45 ska jag vara där, och klockan 12 drar det igång.. åh, fjärilar i magen! Haha! =)

Nu ska jag sitta ner och läsa nya SOLO, och sen plugga hamburgare. Vad jag är glad idag.. underbart.


 

 

090916

Sonata Arctica.

Idag släpps Sonata's nya album "Last Amazing Grays".. och jag skulle fått hem paketet med en tröja och nya skivan (tidig födelsedagspresent av familjen inför fredag ♥ ), men jag fick ett mejl igår där det stod att det tagit längre tid än de förväntat sig att trycka nya skivan, så antagligen kommer den inte idag.. Buuhuuu!!! Jag har längtat så, och nu på min lediga dag ville jag bara sätta igång den nya skivan och njuta, men det får vänta då antar jag. Synd!

Så idag ska jag gå till affären och handla hem mat, köpa nya SOLO, plugga lite inför jobb imorgon (alla hamburgare), och sen bara ta det lugnt!

Har sett denna mössa innan, men jag tycker den är för härlig. Vore kanske något till vintern när man jobbat och håret inte vill som man själv vill längre.. Haha!



Bad Hair Day-mössa, 69 kr från nelly.se

Wow!

Godkväll!

Kom hem för ett litet tag sen efter en heldag i Danmark. Det var väldigt blandade känslor. Det är mitt första jobb någonsin (om man inte räknar med alla sångjobb), det är första gången jag åker tåg själv, och nu åkte jag ända till Danmark och lyckades hitta rätt.

Jag kom dit, och blev väl omhändertagen. Fick alla mina grejer, och fick börja direkt. Först vid grillen, men sen när de andra nya medarbetarna kom fick jag börja med att göra hamburgare direkt, utan att ens ha läst vad dem innehåller. Hahaha! Men jag fick typ världens bästa lärare, Ali. En skitskön snubbe från Malmö, vi hade jätteroligt, och de tyckte jag gjorde jättebra insats idag för att vara första gången. Känns bra.

Så nu har jag ett bra schema. För er som behöver veta när jag jobbar, så jobbar jag lite olika tider, men det är fasta dagar. Måndag, tisdag och fredag jobbar jag. Men jag fick ledigt på fredag i och med att jag fyller år, så jag jobbar på torsdag denna vecka istället. Varannan vecka jobbar jag kl 9 - 15, varannan vecka jobbar jag kl 15 - 20. Perfekt tycker jag!

Så imorgon är jag ledig, och ska ringa banken och fixa lite med danskt konto osv, och sen ska jag ta hand om min rygg. Stått upp i mer än 4½ timme idag, JAG HAR ONT. Hahaha, är ju inte van vid det där.

Avnjuter nu en kall och god Fanta, och ska sjunka ner i soffan.. för att sen avsluta dagen med en dusch och bädda ner mig i sängen och bara njuta av att jag gjort något riktigt bra idag.


I fucking did it.

090915

God morgon!

Igår var det helt galet. Jag var ju och såg Pablo Francisco i Helsingborg.

Åkte dit med en enorm huvudvärk och gick därifrån med en ännu värre huvudvärk, men det var det verkligen värt. Jag hade en suverän plats, och det kändes nästan som om stället var fullsatt. Det var galet mycket folk! Nåväl, kvällen inleddes kl 20.00 av en svensk komiker som skulle dra igång publiken lite, sen följdes resten av timmen upp av 3 st av Pablos stand-up komiker vänner. Shawn, Ashley och Flip var dessa tre, och jag trodde jag ska skulle dö bara där. Flip Schultz såg jag förra gången när han & Pablo var i Sverige, år 2007. Då var han sjukt rolig, men igår var det bara bättre.

Efter en timme av skrattande presenterar dem Pablo in på scenen, och han var TOTALT crazy! Precis som Flip var han grym roligt för två år sedan, men detta här var ÄNNU bättre. Han drog en massa nya skämt och publiken bara skrek. Det var underbart.

Tyvärr fick man inte alls ta bilder osv, och i och med att jag i princip satt längst fram så var det kört. Lite synd, men jag måste bara säga att ni som förstår engelska, gå och se Pablo & hans vänner nästa gång de kommer till Sverige. Man vill inte missa det! 2 timmars garv är något jag inte tackar nej till, och det är värt varenda krona.

Nu sitter jag här lite yrvaken fortfarande, klockan är efter 9, och ska förbereda mig inför jobb idag. Första dagen. Nervöst? Nja, inte jobbet, men tåget. Jag har aldrig åkt tåg själv, och nu ska jag hitta rätt ända till Köpenhamn. Good luck. Men jag vet inte.. får se hur det går. Känns sådär kan jag säga..

Nej usch, borde förbereda min lunch jag ska ha med mig. Är borta länge idag. Tåget går 12.22, och jag är inte hemma för 21.38 ikväll.. jippi.

Som sagt, inga bilder sen igår. Men när Flip är på nya platser filmar han alltid publiken med sin lilla kamera, så klicka på länken nedan, så kommer ni se hur det såg ut i Helsingborg igår!

http://www.flipisfunny.com

Repat

JAG ÄR TRÖTT.

Jag & Niklas har nu i 4 timmar repat oss igenom en massa låtar, samt fnittrat en del utav tiden när vi började bli som tröttast... hahaha. Det var skitkul, men vi rör oss framåt. Det känns superbra!

Ikväll är det dags för något efterlängtat för min del, Pablo Francisco. Det ska bli så galet roligt! Kl 20.00 är dags, och då kommer jag befinna mig på Helsingborgs Konserthus och garva mig halvt ihjäl. Det behövs!

Som jag nämnde tidigare idag har jag stått inför ett stort dilemman som känns väldigt avgörande, men jag tror jag vet hur jag ska göra faktiskt. Det känns inte helt hundra procent något utav valen, men jag tar det som i nuläget låter vettigast för min egen skull.. Hoppas bara jag väljer rätt.

Borde ta någonting att äta nu.. min aptit har svikit mig rejält nu sen jag var sjuk.. Är inte sugen på någonting alls längre. Har bara fått i mig en kopp varm oboy idag.. jag mår inte bra alls av det, men jag mår illa på tanken av mackor och sådant, nej usch. Hoppas det vänder snart.. Ska ju börja leva på makaroner nu pga. jobbet, haha! Det är gött, jag kan leva på makaroner och ketchup.

Får se vad jag kan få ihop nu innan Pablo ikväll.. behöver ju lite energi när man ska skratta! =)

090914

Dilemma återigen..

Idag ska jag fatta ett beslut, antingen blir det rent och helvete eller så blir det bra. Måste verkligen bestämma mig.. ÅH vad livet är jobbigt ibland.

Snart kommer iallafall Niklas, så ska vi repa i musikrummet. Sen ikväll är det ju Pablo Francisco i Helsingborg för min del. Ska bli very nice!

Nej usch vad tankarna far i huvudet på mig.. vet inte hur jag ska kunna bestämma mig faktiskt. Varför finns det ingen man kan ringa som säger vad som är bäst beslut och sen får det bli så?



Gran Torino

Glömde en grej.

Filmen "Gran Torino" var skitbra förresten. Glömde berätta det. Clintan är stenhård som vanligt, och många gånger under filmens gång fick man sig ett gott skratt.. haha.

Jag rekommenderar den iallafall, nu ska jag vänta tills klockan blir lite innan midnatt och sen köra pappa till bussen som ska ta honom till Norge. Be för att resten av dagen blir bra för vår del..




Denna dag.

Alltså, denna dagen orkar jag inte.

Jag bara orkar inte den. Den är fruktansvärd. 13 september 2009 finns inte i mitt liv hädanefter. Jag kommer försöka förtränga den in i det sista.

Det är nog allt jag kommer ha att säga resten av dagen, tror jag.

090913

Jag är så arg att jag vet inte vad jag ska göra.

Denna helg har min far spelat på Casino Cosmopol i Malmö. Där finns ingen parkering för honom som borde räknas som personal, så han får ställa bilen på en gata bakom Casinot.

Inatt är det något eller några äckel som tagit en sten, slagit in hela vår ruta på passagerar sidan, lutat sig in och samtidigt repat hela lacken, tagit alla mina skivor och slängt dem upp och ner, rotat överallt, och försökt ta sig in i handsfacket. Lyckades dem? Nä. JÄVLA IDIOTER. Handsfacket är fan nästan omöjligt att få upp i den posititionen dem stod i, alltså lutandes in genom rutan. Så det enda dem hann göra var att bryta av själva handtaget på handsfacket. Så nu ligger det bara glassplitter i HELA bilen. Har t o m stänkt hela vägen till bagaget.

Jag är så arg, att jag vet inte vad jag hade gjort om jag kommit på dem i den stunden dem gjorde detta, och det menar jag verkligen. Den människa, som vet någonting om denna gärningsman/-männen, kommer verkligen få en hittelön om tipset stämmer. FY FAN för människor säger jag bara. Det känns så jävla äckligt att något äckligt as från Malmö varit inne i vår bil och försökt att ta VÅRA saker.

Ska stänga av datorn nu och försöka varva ner. För jag är så fruktansvärt förbannad. Här kan ni se hur vår bil ser ut nu, kommer kosta en hel del i självrisk kan ni tro. INTE roligt.













It's a beautiful day

Äntligen hemma igen.

Äntligen och äntligen egentligen.. det har ju varit en underbar dag. Innan kl 14 stack vi in till stan, för jag ville så gärna på invigningen av Öresundsteaterns nya lokaler där de håller till, och det var supertrevligt. Hälsade på Anders Kungsman och Per Ullberg, som lätt är två utav Sveriges bästa skådespelare. Att dem väljer att arbeta i Landskrona tycker jag känns som en ära, och det är så synd att fler inte uppskattar teatern i stan. Dem är FANTASTISKA. Älskar allt dem sätter upp, vad det än är, blir det succé. Verkligen värt det! I oktober ska jag faktiskt bjuda med familjen på en föreställning de ska ha, Tyrannosaurus Rex eller något sådant heter den, den bara måste jag se.

Efter invigningen som även innehöll ett fint tal av Torkild Strandberg (väldigt vettig man det där!), så satte vi oss i bilen och körde ner mot Malmö. Ett par vänner till oss som vi tyvärr inte träffat på länge (turnerar väldigt mycket nuförtiden) bjöd hem oss, och det slutade med några koppar kaffe, och massa prat i flera timmar. De tipsade om det ena och det andra inom musikbranschen, och det var bara så otroligt inspirerande och underbart att få sitta ner med så vettiga och trevliga människor i flera timmar och bara prata.

Jag är supernöjd med dagen, var även tvungen att handla mat innan vi åkte hem, så nu kl 21 kom jag precis hem, och ska snart sätta igång Clintans nya film "Gran Torino". Imorgon är det upp tidigt, ska nämligen vara i Billeberga kl 10 på Hälsomässan och hjälpa mamma! Ska bli trevligt!

Fick lite bilder på invigningen;


Precis innan invigningen! Närmst kameran har ni Per Ullberg, stans snyggaste karl.


Invigning på gång..


Öresundsteaterns nya lokaler är invigda. HURRA!

Nu ska jag kolla film och slöa tills jag somnar. Cheers!



090912

God Förmiddag!

Vaknade vid kl 9 idag, och oj vad dimmigt det var ute. Men det försvann efter ett tag såg jag, så nu är det jättefint väder.

Idag har jag lite att göra faktiskt. Från kl 10 - 17 är det invigning av Teaterns nya lokaler bakom muséet i Landskrona, och själva invigningen är kl 14, då tänkte jag komma förbi och kolla hur det är ett litet tag, och sen efter det är vi bortbjudna till ett par vänner i eftermiddag. Så det blir full fart! Haha! =)

Kan någon tipsa om något gott & enkelt man kan ha till frukost? Är så dålig på det, och nu efter att jag varit sjuk har jag bara tappat all aptit för frukost. Så något enkelt men samtidigt väldigt gott hade jag väldigt gärna tagit emot tips på!


Lättnad

Att någon, någon gång bara sitter ner med dig och lyssnar på allt du har att säga, är ovärderligt. Jag har ingen vän som kommer till mig om jag ringer och skriker efter någon som jag behöver lättat på hjärtat till, det har jag inte. Med facit i hand. INGEN kan bli sur för den meningen jag skriver, för det är sanningen. Men jag har en familj, som står mig väldigt nära. I vilka situationer det än har varit, har alltid dem funnits där.

När folk har totaldissat mig för att slicka någons röv, har min familj alltid funnits där. När någon jävel har mobbat ner mig så jag bara legat på rummet och gråtit, har alltid min familj funnits där. För mig är min familj helig. Det står jag faktiskt för.

Ibland behöver man skriva av sig, och det gjorde jag precis.

För övrigt; Fick en kommentar av Tim, haha. Han ville verkligen inte att jag skulle utse Edward från älskade Twilight till världens snyggaste människa. Men vet ni vad? Det går inte.

Den snyggaste människan för mig, är inte bara utseendemässigt, utan inre skönhet skapar yttre skönhet i mina ögon. Klart vissa människor ser bättre ut än andra enligt MITT tycke & smak, men en människa med ett oerhört vackert yttre kan för mig på 2 sekunder bli en ful människa om personen visar sig vara ett fruktansvärt as. Det är faktiskt så, så Tim... Edward är inte världens snyggaste. Min framtida partner, som förhoppningsvis jämfört med de andra jag har haft, kommer vara en otroligt snäll människa som verkligen bryr sig, på riktigt. Den människan kommer bli den absolut snyggaste/vackraste/sötaste etc, för mig.

Så går det till hos Madeleine Liljestam. Det är jag det, och jag bryr mig inte ett dugg om vad folk har att säga om det.


Give me!

OMG.

Jag älskar skor. Folk vet det. Jag vet, det kan vara sjukt. Men jag ä l s k a r  skor. Alla tjejer som känner likadant resonerar som så att ett par skor kan göra hela ens outfit, faktiskt!

Dessa fruktansvärt snygga skorna hittade jag på have2have.se, för 575kr. Biter mig i fingrarna för att inte beställa hem dem.. ÅÅÅH JAG VILL. Ska jag? Ska jag inte? Fan också. Så jobbigt!

     

Begravning

11 september. GALEN dag. HAHAHA!

Dagen idag har innehållit orden hysterisk, galet, rolig, sorgsen & GALEN. Vi hämtade upp farmor, hade fått en adress där begravningen skulle hållas. Kör till Malmö för att försöka hitta en parkering. I malmö är det k a o s. Massa vägar är avstängda osv osv, så det var ganska crazy. Väl inne i Malmö hittade vi en parkering efter ett bra tag vid drottningtorget. Får fatt i en taxi och ber han köra oss till Kyrkogatan (var det nu ligger?). Supertrevlig taxichaufför, Saed kommer jag ihåg att han hette. Sparade hans nummer till framtida resor i centrala Malmö via taxi, han var suverän. När vi väl kom till Kyrkogatan släppte han av oss, vi blev jätteglada över att kapellet antagligen låg där, går dit och vad ser vi då? Stora torg i Malmö. WHAT THE FUCK?! Där låg inte något kapell inte. Nä-ä då. Bara St. Petri, men vi skulle ju till St. Pauli. Jahapp.. vad gjorde vi då? Ringde min faster som också var på väg till begravningen och bad henne hämta oss vid St. Petri.

Klockan 13.00 började begravningen, och vid 13.05 kunde min faster först hämta upp oss. Skitförbannade ena stunden, och asgarvande andra stunden, åkte vi ganska fort ner till rätt adress som min faster hade hittat själv. Den stämde! Kom dit, klev sakta in under ceremonin och vi sjöng sista psalmen, avsked och sen var det slut. JÄVLIGT KUL. Vi missade allt. Hur tråkigt som helst när man fått fel adress och inte en jäkel i Malmö visste vart St. Pauli kapell låg.. sjukt tråkigt. Men efteråt hälsade vi på alla, och åkte iväg till restaurang där vi åt väldigt gott. Eller ja, jag äter ju inte fisk.. så middagen för mig blev morötter, potatis och sås. Sen när efterrätten kom tryckte jag i mig allt. Gräddtårta!!! Mums.

Nu är jag trött.. väldigt trött. Varit en kaotisk dag. Så ska slå mig ner i soffan och öva på låtarna ur repetoaren! :)

Hann inte bli mycket bilder idag tyvärr. De som väl blev sparar jag till släkt & familj =)


Äter jag fisk? Nä. Fick man välja? Nää. Haha!


Tårtan försvann ganska fort.. haha. Älska tårta! ♥

090911

11:e september idag.

Känns inte så direkt roligt.. fy fan. För 8 år sen satt jag i mitt klassrum i lilla Asmundtorp och förstod knappt vad som hade hänt. Lärarna drog in tv-apparater för att vi skulle få se vad som hänt på tv. Jag fick en klump i magen, det kändes inte alls bra. Fruktansvärt. Blir dock chockad över hur fort tiden går. 8 år sen! HALLÅ! Jag var bara liten då. Blev inte mycket längre, men jag var ett ännu mindre barn då.. nu står jag mitt emellan ungdom och vuxen. Läskigt..

Nåväl, idag har jag en hel del att göra. Ska göra mig iordning i håret och allting för att vid 11.30 befinna mig i stan och hämta upp farmor. Vi ska på begravning för farmors syster i Malmö, och efter det blir det väl lite middag antar jag. Aldrig kul med begravning, men det ska bli trevligt samtidigt att träffa en del utav släkten som jag aldrig träffat förr.  Tänkte köra på nästan helsvart iallafall.. jag får se vad som plockas fram.

Igårkväll låg jag och lyssnade på David Cook, snubblade in på Idol klipp på youtube, och gick väldigt snabbt ifrån de svenska till den amerikanska. Jag & en vän kom överens om att Daniel Lindström är den enda idol deltagaren som hållt nästan samma klass som amerikanska Idol. Han är så otroligt säker och hans röst är ju grym! Jag diggar honom, synd att han inte syns lite mer bara. Men jag tröstar mig mer än gärna med både David Cook och Daughtry, dem killarna är så otroligt bra. Vilka röster..

Nu hinner jag inte sitta och fördjupa mig inom musik och röster, när jag väl börjar kan jag sitta i en evighet. Det vill vi inte! Vi hörs senare.

      
Grymma killar 

Inspirerande

Ikväll var jag & mamma på en föreläsningskväll på Strandpaviljongen i Landskrona som Handelsbanken anordnat. När vi kom dit bjöds vi på goda småmackor och lite dricka, sen började det. Bra information om sparande för framtiden, och det hela avslutades med en lång föreläsning om att trilla in på bananskal osv i livet av en grym kvinna som är flygvärdinna. Vilket liv hon levt hittils, massa äventyr och folk hon har träffat. Hon var så inspiererande, så jag länkar till hennes blogg HÄR så ni kan läsa om henne. Hon är fantastiskt!

Glömde tyvärr min kamera, är på laddning till begravningen imorgon. Så det blev inga bilder, men gå in på kvinnans blogg ovan, hon är fantastiskt grym!

Nu ska jag faktiskt sova, lyssna igenom lite låtar först, sen lägga huvudet på kudda och bara njuta av hur skönt det är att faktiskt få ligga i en egen säng.. haha! Vissa saker i livet glömmer man bort att uppskatta. Don't you think?

Godnatt!

Iväg igen

Kom precis hem från familjens lilla äventyr, men nu ska jag & mor iväg igen. Vi ska på en lite föreläsning om smart sparande inför framtiden som Handelsbanken har arrangerat. Ser fram emot det faktiskt, så ska åka snart igen.

Är det någon som kan tipsa om något bra på tv ikväll? Hade uppskattats tills jag kommer hem, haha! =)



090910

Jag vill till Irland. ♥

Varje gång jag ser "Ps I love you" börjar jag googla efter resor till Irland, speciellt till Galway. Jag vill dit! Verkar vara en underbart mysig stad med en massa att uppleva. Någon som har varit där som kan berätta lite kanske? Hade varit kul!

Försöker att inte titta på den filmen ibland, för jag blir nästan deppig. Haha! Den underbara kärleken, Irland och New York i samma film. Kommer ihåg när jag hyrde den för första gången.. jag nästan vägrade lämna tillbaka den. Haha, så jag köpte med mig den istället när jag lämnat tillbaka hyrfilmen. Efter det har jag sett den.. ja, vet inte alls hur många gånger. Men VÄLDIGT många gånger. Den är underbar.

Så sitter och drömmer mig bort till Irland för tillfället och nynnar på irländsk folkmusik. Idag är det ganska fullt upp faktiskt! Jag ska öva på låtarna till min & Niklas spelning, iväg med familjen på lite äventyr, sen ikväll (om vi hinner) så har mamma & jag blivit bjudna till något Handelsbanken har satt ihop på Strandpaviljongen i Landskrona. En kväll där de berättar om smart pensionssparande (vill lära mig sådant, får man ju inte i skolan). Sen är det någon komiker som är där och lite sådär mysigt, ska bli trevligt!


Tanken slog mig att nästa vecka händer en massa saker.. Pablo på måndag, jobb på tisdag, Sonatas nya album på onsdag, och sen fyller jag ju år på fredag! Knappt tänkt på det, glömde t o m bort igår att jag fyller år.. Haha! Hoppas dock inte jag jobbar på fredag när jag fyller år, eller iallafall jobbar sent.. mamma, brorsan och jag ska gå och sen "Flickan som lekte med elden" på bio, och har fått skitbra platser trots att det är premiär. Så håll tummarna, vore så tråkigt att behöva säga nej till biljetterna och stå och jobba! =(

Nu ska jag kika lite tv innan jag hoppar in i duschen. Har för övrigt hittat de perfekta lårhöga stövlarna som är höstens måste!



Ca 1200kr kostar dem.. dem är perfekta. ♥

Malta - Sverige

WOHOOO!!

Jag har knappt någon röst kvar. HAHAHA! x) Vilken fruktansvärd match. Så himla dålig, hahaha! Stackarn från Malta råkade knäa in Sveriges boll i mål så Sverige vann med 0 - 1. Jag tycker SÅ synd om honom. Han var verkligen vid fel plats vid fel tidpunkt, och hade inte en chans i världen att hinna ta bort sitt knä.. Stackarn.

Ikväll är jag megatrött. Klockan är bara 20.30 och jag kollar på Family Guy ♥ Men jag blir inte uppe länge idag.. orkar knappt hålla ögonen öppna nu!

Nåja, grattis Sverige, men ni spelade faktiskt väldigt lamt idag. Tur är ordet jag tycker ska sammanfatta kvällens match!



Stephenie Meyer

Twilight.

Jag är såld, såsom många andra. Idag fick jag hem alla de tre första Twilight böckerna som jag beställde igår (tack cdon.com för den supersnabba leveransen). Sen köpte jag även en annan bok som heter "Skadad". Handlar om fosterbarn och fosterfamilj osv, verkar superbra. Måste ha lite böcker nu när jag ska pendla så mycket till danmark, annars blir jag knäpp! Haha! =)

Har precis repat i flera timmar med Niklas, var skitkul. Kom till vissa låtar som var SÅÅÅÅ tråkiga, då fick vi skrattanfall. Det var svinkul, haha. Så nu ska jag äta middag, sen är det ju dags för fotboll!! Vilket betyder godis.. för min del. Haha! Nä men det ska bli spännande.

Nu är det mat, GOTT!

Mina nya böcker btw;

        







090909

Halloj!

Idag vaknade jag prick kl 9, den 9:e september år '09. Så när jag vaknade och tittade på mobilen så trodde jag att jag slagit huvudet. Kl 09, 090909.. Haha!

Drömde i och för sig något helt sjukt inatt. Drömde att jag var med i en bilolycka, och det läskiga var att jag kommer precis ihåg hur allting såg ut i bilen när det skedde. Hur det trycktes ihop och hur jag kände smärtan i huvudet och nacken osv.. skitläskigt. Det var jag, mamma & brorsan, men vi klarade oss allihop. Som tur är! Undrar vad det betyder när man drömmer sådant knäppt egentligen.

Vid lite över kl 13 ska jag köra in mot stan för att repa med Niklas. Ska ha med mig massa böcker med noter, texter och smått & gott så vi kan köra igenom hela repetoaren idag! Hade varit hur bra som helst. Sen resten av veckan har jag gott att göra, speciellt inför tisdag när jag börjar jobba. En del förberedelser!

Ska snart ut med lilla söta vovven och gå en liten runda. ♥



Klar!

Oj vilken tid saker & ting tar. Haha!

Är äntligen färdig med att skriva ut alla tonarter och texter tills repet imorgon, otroligt vilken tid vissa saker tar. Jag är nöjd iallafall, och jag ser fram emot repet med Niklas imorgon, tror det kommer bli riktigt bra faktiskt. Det känns väldigt spännande och lite ovanligt att bara spela med en gitarr, är ju van vid att spela med pappa som har piano, trumkomp och hela skiten, men det kommer bli supermysigt med bara sång och gitarr! Ser fram emot det väldigt mycket!

För dem som undrar är den första spelningen den 3:e oktober kl 11 - 14 på musikcaféet i Landskrona, som ligger vid kassakroken. Inte alls svårt att hitta dit, ligger vid källarplan mitt emot de små fiskebåtarna. Så alla är välkomna, kostar ingenting! Kan bli väldigt mysigt. :)

Nu ska jag ta det lugnt fram tills kl 21 när en film som heter "Sweet Home Alabama" börjar på kanal 5 tror jag det var. Får se vad det är för något, Reese Witherspoon brukar vara bra, hon är så positiv, glad och söt! :)


Huvudvärk

Usch.. har vilat i lite mer än 1½ timme nu, för jag hade en sådan huvudvärk. Vaknar med en enorm förhoppning av att det ska vara borta, vad händer? Bara värre.

Ska snart in en runda till farmor, men först är det lite mat. Men gud vad jag hatar huvudvärk! Jag ger mig fan på att det är värmen som återvände. När det är kallt har jag inte alls samma huvudvärk..

Får äta lite och hoppas på förbättring mot kvällen!


090908

God Morgon!

Idag är det superhärligt väder ute, och jag vaknar med huvudvärk. TOPPEN! Igårkväll innan läggdags började jag få migrän så jag försökte somna illa kvickt. Så nu sitter jag här med ont i huvudet och har tagit en ipren. Hoppas det hjälper, för jag har lite att göra idag!

Har haft problem med min högra handled ett tag, och idag är det en vecka sedan jag fick komma till en arbetsterapeut och få stödskenor, men det gör faktiskt lika ont fortfarande. Så får ringa henne imorgonbitti! Jag kan leva med det, men problemet är att min hand blir ÄNNU svagare än vanligt, så det är inte mycket man kan lyfta.

Nu har jag ätit upp min frukost bestående av skorpor och Oboy, och ska snart sjunga igenom alla låtar jag fixade texter till igår, bara för att gå igenom det hela. Trevligt!

För övrigt innan jag går så har jag varit ute efter en polotröja med en mysig stor krage, och trodde jag hade hittat en P E R F E K T på Ginatricot. Vad får jag då se? Den är knappt ner till midjan. FAN. Haha! Jag vill ju ha en polotröja som värmer heeela min överkropp, så det kändes som ett fail. Kolla själv:


299 kr från Ginatricot. Synd att den inte var hel.. haha!

Jobb

Oj vad tiden flyger iväg. Från kl 11.30 satt jag och hämtade texter på nätet, snyggade till dem, och skrev ut dem. Det tog flera timmar, har ju i och för sig inte bara 10 låtar.. men tiden bara rinner iväg. Sitter nu och sätter in dem i pärmen, och även det tar ett bra tag. Men det är trevligt, sitter med gitarren och sjunger gamla låtar man nästan glömt bort. Alltid mysigt! :)

Köpte ett öresundskort idag till jobbet som börjar nästa tisdag. Det gäller från Landskrona till Köpenhamn, och för 30dagar kostar det 2450kr..  suuuuurt. Men ja, jag hoppas det lönar sig åtminstone. Är väldigt nervös inför första dagen.. jisses.

Nu får jag nog fortsätta med att sätta in texterna i min pärm, annars blir jag aldrig färdig.



090907

Vad hände?

När jag vaknade imorse kändes det som om jag inte sovit en enda sekund. Det kändes som om jag låg och försökte sova, sen bara ringde klockan? Helt sjukt! Superjobbigt, så idag är jag jättetrött.

Ska iallafall städa, fixa alla mina texter och notpapper till repningen på onsdag, sen ska jag även ringa Arbetsförmedlingen. Får inte glömma det, viktigt, viktigt.

Nu när jag vaknade kände jag att förkylningen blivit lite sämre t o m, men jag hoppas verkligen det vänder. Denna vecka har inte tid att vara en snörvlande liten sak, det fungerar inte! Pga. att jag varit sjuk har jag knappt ätit någonting. Jag som annars har jättesvårt för frukost har inte ätit frukost på över en vecka.. inte bra det där, får försöka komma tillbaka till de vanliga matrutinerna! :)

Nu ska jag nog ringa AF först så jag inte glömmer det, sen blir det städning.

Puss! ♥


Trött..

Fy vad jag är trött.

Idag bestämde jag mig som tidigare nämnt att göra en god gärning och hjälpa mamma på Asmundtorpsdagen på torget. I fem timmar var vi där, och träffade massa folk och hade faktiskt jättetrevligt, men jag blev jättetrött. Många kom fram och gratulerade till vinsten i Sommarchansen och det var t o m ett par som vi nästan är grannar med (som jag aldrig träffat), som sa att dem var helt stolta över mig! Sjukt gulligt av dem.

Så idag har det varit trevligt får jag ju säga, så vi har beställt en familjepizza i skrivande stund som vi ska trycka i oss. GOTT. Sen ska jag bara ta det lugnt.. är supertrött.


Lite produkter som mammsen sålde!


Natursalva är SVINBRA!


Kom in ett jättestort regnmoln.. haha.


Ganska fint =)


Människor! ^^


090906

Gäsp.

Är ganska trött idag, haha. Men får piggna till snart, ska ju hjälpa mamma på Asmundtorpsdagen idag! Det är väl den dagen av alla 365 dagar om året många Asmundtorpare ger sig ut, om vädret är fint. På torget ställer många företag ut och säljer lite saker, och där ska mamma visa upp sin fotvård och sälja litee krämer och produkter som gör under för ens fötter! Så ska jag hjälpa till lite! :) Vad gör man inte för mammsens skull? ;)

Kollade som sagt "Forrest Gump" igår. Jag tröttnar aldrig på den filmen. Jag har sett den många gånger, men jag tycker den är så jävla bra. Den är så mysig, och den är så inspirerande. Haha, han tänker inte utan han bara gör en massa grejer  som blir succé och han hinner med så mycket i sitt liv. Fantastiskt!

Jag har annars väldigt kluvna känslor. Ena stunden när jag tänker på nya jobbet blir jag rädd och nervös, aldrig varit där förr, kan inte språket så riktigt bra osv, andra stunden blir jag så fruktansvärt glad. Det hade varit skönt att åka över en dag och kolla vart det är, men inte så jäkla roligt att göra själv kanske.. =/ Jag tror man hade lugnat ner sig lite. Men nä, själv är ju inte så himla roligt.

Dags att göra sig iordning.. ♥


För övrigt, Zlatans klockrena mål igår. Hahahaha, sjukt härligt.

Orka.

Denna artikel får mig att sucka.

Vi lever i 2009. Nu borde väl alla inse att vi alla är olika, alla har sin stil och är de människorna de vill vara. Tyvärr är det inte så, och det är drygt.


Oh my god.

Alltså.. oj.

Mamma & jag åkte iväg mot Hyllinge idag för att införskaffa lite pärmar, papper, block, förvaringslådor osv osv. Gick in på en skithärlig affär som heter Pang, haha. Massa billiga & roliga saker. Plus att deras lösgodis kostar 4.90kr/hg, och är det färskaste lösgodiset jag vet! Perfekt.

Efter det gick vi in på Familia för vi hittade ingen A5 pärm till pappa inne på Pang, så skulle handla det där inne istället. Går förbi den billiga skokedjan "Deichmann Sko". Vi tänkte att titta lite gör ju ingenting. Går in, och efter ca en halv minut så försvinner allting i min omgivning. Det är bara jag och Skorna med stort S. Det var som en uppenbarelse. Dem bara stod där. Så vackra. Så billiga, och dem skrek efter mig. JAG HÖRDE DET!

Nja, kanske inte så. Men det var kärlek vid första ögonkastet. Dem är så perfekta, och det bästa med dem är att platån gör att dem är riktigt sköna att ha på sig och t o m gå i! Så nu letar jag efter ett lite finare tillfälle där jag kan använda dem.. haha! De kostade för övrigt bara 399kr!

Nu är det lite fotboll på tv.. megatråkigt. Skulle lätt varit hockey. Men ja, jag väntar bara på att en utav mina favoritfilmer "Forrest Gump" ska börja på tv. Kommer inte ihåg vilken kanal dock.. märker jag sen! (:

Började få ett migränanfall nu ikväll, så tog tabletter och ska stänga ner datorn nu och vänta på att det ska gå över!

Ha en fin kväll!


Mina nya älsklingar... ♥ För 399kr blev det ni & jag.. x)

Suck.

Just nu är jag bara så trött och förbannad på människor. Så FRUKTANSVÄRT trött på det. Ibland undrar man hur fan man bara orkar. Men tydligen gör man ju det. Men det är j ä v l i g t jobbigt.


För övrigt, ingen annan människa som ska gå och se Pablo Francisco i Helsingborg den 14:e?

090905

God Morgon! ♥

Idag är det kallt och blåser som fan. Haha! Men jag mår iallafall mycket bättre. Förkylningen är dock envis och håller i sig, men jag är åtminstone pigg. Så jag har ätit lite, och ska faktiskt dammsuga huset nu hade jag tänkt. Försöker hjälpa till lite så vi hinner med annat idag. Jag vill så gärna till IKEA med mamma för att handla lite förvaringslådor osv, jag har så mycket skit på rummet att jag blir knäpp! Haha! Måste få lite ordning på det.


Funderat nu hela morgonen på mitt nya jobb. Det kommer bli så mycket nytt för mig. Ska skaffa ett öresundskort så jag kan pendla, och jag har aldrig åkt tåg själv så det blir ett stort kliv. Sen att man ska lära sig alla hamburgare utantill och jobba under ett väldigt högt tempo (ett utav Köpenhamns största köpcentrum, vad ska man annars förvänta sig?). Det är nervöst när jag tänker på det, men jag tänker samtidigt på att det ska bli så himla kul att komma ut och ta mig an nya utmaningar.. blandade känslor, men det består mest av rädsla, i och med att jag aldrig gjort det förr.

För övrigt, kolla in detta klippet nedan. Kollat på det då och då sedan 2003 och dör av skratt. Än idag skrattar jag mig halvt ihjäl! ♥


Höst

Nu verkar det som om hösten har tagit ett stort steg fram och verkar ha bestämt sig för att stanna ett tag. Enligt danskarnas prognos (bättre än svenskarnas), så ska det iallafall bli bättre på måndag. Ser vi fram emot!

Har suttit nu och försökt fatta att jag fått jobb. Känns overkligt. Det enda jag någonsin jobbat med i mitt liv är ju musik, och nu ska jag jobba med ett "vanligt" jobb, med fasta datum och arbetstider.. känns knas, men sjukt roligt! Ser verkligen fram emot detta, och är så otroligt tacksam för denna möjlighet.

Innan idag, så hängde jag med mamma på lite äventyr och det slutade med att jag fick med mig ett par snygga jeans, en klänning och en kalender hem från Center Syd. Jeansen kostade bara 299kr, Gina såklart, och har den perfekta blåa färgen på jeans till höst, och klänningen ksotade bara 199 kr och satt perfekt. Bilden nedan gör den INTE rättvisa.. den är tusen gånger snyggare i verkligheten. Sen kalendern är med Betty Boop på framsida med perfekt med plats att skriva i inuti (jag har köpt Betty Boop-kalender serien sedan 2005). Det bästa är att jag köper alltid ny kalender vid september månad, och det är då gallerix har sina kalendrar för halva priset. Perfekt!

Nu ska jag sätta mig framför tv:n, äta mjölkchoklad, dricka mjölk, lyssna på vindarna utanför och bara njuta av att livet känns väldigt bra. Nä, inte väldigt bra. Utan JÄVLIGT bra.

Så på måndag ska jag ringa ett efterlängtat samtal. Nämligen till arbetsförmedlingen och säga hejdå.

Detta handlade jag idag från Gina, meganice, och billigt!


Klänning, perfekt på scen, 199kr Gina. (Snyggare IRL)


Supersköna stretchjeans, 299kr, Gina!

 

FUCK YEAH!

JAAAAAAAAAAAAAA!

Jag har fått jobb i Danmark, WOHOOOO! Min gudfars son har varit en ängel och fixat ett jobb till mig på en helt ny Burger King restaurang i ett utav Köpenhamns största köpcentrum! Så jävla underbart.

Så nu är jag väldigt chockad, men otroligt glad.. Hur ska man fira detta? Jag har köpt choklad redan. Ska fan trycka i mig hela det utan dåligt samvete. SÅ DET SÅ!



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


090904

Tjohooo!

Idag är det höst! Hahaha, skitgrått och blåsigt ute.. lite mysigt får jag ju erkänna att jag tycker att det är. Så länge det inte regnar så (det är OK på natten)!

Fick sms om att SF släppt sina biljetter till Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden". JAG VILL SE DEN! Den är ju på min födelsedag, men jag & min familj tänkte se den i stan nämligen, men dem svarar ju för fan aldrig i telefonen där! Ska ringa ikväll när jag vet säkert att dem är där (nya beck går där ikväll).

Annars idag mår jag faktiskt bättre, har inte kollat feber än, men jag är mindre förkyld iallafall, men långt ifrån bra, men det är alltid något! Hostan är dock lite retfull.. tänker bekämpa den in i det sista.

Igårkväll tror jag att jag låg i över en timme på natten med lurarna i öronen, och lyssnade på Debussy och Sonata Arctica, så himla underbart att bara koppla bort omvärlden ett tag.. Sonata's nya låtar som finns på spotify är kärlek. "Last Amazing Gray's" tycker jag dock är finare i symfoniversionen som finns, den blev så himla pampig och vacker.. ja, Tony Kakko vet precis hur man ska göra iallafall.

Klockan är knappt 11 nu, så jag har druckit upp min varma oboy (typ det enda jag fått i mig på morgonen dessa dagar), så ska jag fortsätta liiiiite på GTA innan jag ska öva på låtar till gigen i oktokber! :)

Sonata Arctica

Godkväll.

Efter att ha sett Twilight har jag nu i flera dagar sprungit runt i min metal-drömvärld. Den är mörk, kall, vacker och fylld med äkta, tunga distade gitarrer.. SÅ JÄVLA BRA.

Under denna tid har jag ju då lyssnat på Sonata Arctica såklart, och längtar ihjäl mig tills albumet släpps. Som tur är finns ju bland annat deras singel "Flag in the ground" tillgänglig på Spotify.. så man kan stilla hungern lite åtminstone.

De ringde från ett jobb jag sökt i Göteborg, på Lisebergsteatern. Vore så jäkla häftigt.. men det är bara på kvällar, tors-lörd.. är det lönt tänker jag hela tiden. Men det hade varit så roligt.. Problemet är att jag har inte pengar att åka upp till intervjun. DET suger. Vad tycker ni? Det är ju en grymt bra erfarenhet egentligen! Är kluven.. så fick tänka på det tills imorgon av den grymt trevliga tjejen som ringde.

Det var några som fick sig ett gott skratt åt min bild i förra inlägget.. hahahhaa, rätt sjukt egentligen. Höhö! x)  Nu ska jag kolla på Scary Movie 4 på kanal 5 och bara skratta åt dåliga skämt.

Godnatt! ♥



Hahaha

Gud, jag dör av skratt.

Nu för en timme sen var vi tvungna att åka in till stan och handla hem lite mat och mjölk osv, och mamma jobbar så det fick bli jag, brorsan och pappa. Nu är det ju så att min far är musiker, och snart så ska han iväg ett bra tag och spela.. vilket betyder att han måste verkligen vara frisk. Så när vi åker bil tillsammans såhär blir ju han ganska utsatt, förkylning osv sprider sig ganska lätt, så jag lånade helt enkelt ett utav min mors munskydd. Hahaha! Undrar vad alla människorna i bilarna runt omkring tänkte när de såg mig.. Det första dem tänkt måste ha varit: "Herregud, hon har svininfluensa" - HAHAHAHA x)

Nåja, det var skitskoj för stunden iallafall. Nu ska jag ner till musikrummet och rota igenom en helvetes massa noter till mig & Niklas! :)


HAHAHAHAHA, herregud x)

090903

Tjosan!

Idag är det en äkta pissdag, haha! Dåligt väder, jag är superförkyld och har megatråkigt.. sååå jobbigt. Kunde sova inatt också, är jag glad för återigen. Verkar nästan som om jag sover bättre när jag är sjuk, för tillfället åtminstone.

Idag hade jag tänkt följa med pappa till Lund och köpa mig en ny kalender bland annat, men det går verkligen inte. Jag nyser hela tiden, och mina ögon fylls med tårar typ hela tiden.. kan såklart inte ens ha linserna i. Det suger verkligen..

Så, för er som inte vet det för tillfället så har jag alltså glasögon och linser, jag har superdålig syn och klarar mig inte överhuvudtaget utan någon som helst hjälp i form av glasögon och linser. Det är skitjobbigt, men jag har lärt mig att leva med det.. ett tag till åtminstone!

Så jag tänkte bjuda lite extra på mig själv genom att showa mitt hue' när jag är sjuk OCH har glasögon. Kul va? Haha, det komiska med mina glasögon är, som ni kan se på bilden, är att de förminkar mina ögon en del i och med att jag har så himla mycket i styrka.. hahaha! Looks fun!

Nu ska jag sätta igång PS I love you, och dricka varm oboy med grädde. Får knappt i mig något annat!

Puss! ♥


Såg precis att jag är lite svullen i ansiktet också, NICE! Ipren, here I come. ^^



Godnatt

Nu säger jag godnatt för mig. Min dag har varit väldigt rolig med spel och bara få dega utan dåligt samvete.. haha!

Duschade ikväll och plattade faktiskt håret, känner mig lite friskare och finare då faktiskt! Nu ska jag dock säga godnatt, och hoppas på att man får sova gott och ostört!

Godnatt på er! ♥

show_cravings_ad(PGlmcmFtZSBzdHlsZT0id2lkdGg6IDMwMHB4OyBoZWlnaHQ6IDI1MHB4OyBib3JkZXI6IDBweDsgbWFyZ2luOiAwcHg7IHBhZGRpbmc6IDBweDsgb3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuOyAiIHNyYz0iaHR0cDovL2NyYXZpbmdzLnNlL2FkdmVydC9qc2lmcmFtZS5waHA/YT1JREV5TlRFNE1qSXlPRGssJmI9T0RrMU1ESXhOV1k0TVRaaE5tRXhaV016Wm1NMll6Um1OR0kzWVRZek1XTSwmYz1JREV5TlRFNE1qSXlPRGssJmQ9UEhOamNtbHdkQ0IwZVhCbFBTSjBaWGgwTDJwaGRtRnpZM0pwY0hRaVBpQjJZWElnZFhKcElEMGdKMmgwZEhBNkx5OWhibVYwTG5SeVlXUmxaRzkxWW14bGNpNWpiMjB2WVc1bGREOTBlWEJsS0dwektXeHZZeWd6TWpRNE5TbG5LREU0TURVMU9ERTJLV1Z3YVNoZlgyTnlZWFpwYm1kelgxOHBKeUFySUc1bGR5QlRkSEpwYm1jZ0tFMWhkR2d1Y21GdVpHOXRLQ2twTG5OMVluTjBjbWx1WnlBb01pd2dNVEVwT3lCa2IyTjFiV1Z1ZEM1M2NtbDBaU2duUEhOakp5c25jbWx3ZENCMGVYQmxQU0owWlhoMEwycGhkbUZ6WTNKcGNIUWlJSE55WXowaUp5dDFjbWtySnlJZ1kyaGhjbk5sZEQwaVZWUkdMVGdpUGp3dmMyTW5LeWR5YVhCMFBpY3BPeUE4TDNOamNtbHdkRDQsIj48L2lmcmFtZT4=) show_cravings_ad(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)

Arbetsintervju

Wohoo, jag ska på arbetsintervju den 14:e i Helsingborg. Tjänsten är deltid på Kjell & Co, hur ballt vore inte det? Jag som älskar prylar och teknik, hade varit toppen. Önska mig lycka till!

Ska dock bara kolla upp så jag vet exakt vart bussen från stan stannar, mycket billigare med bussen till Helsingborg än tåget, så tar hellre det.

Annars idag har jag sökt lite jobb, spelat GTA som jag nämnde innan och även spelat älskade Sims3.. haha, känner mig lagom nördig, men orkar faktiskt inget annat.

Har inte haft någon som helst aptit idag, men det finns EN sak jag är sugen på. Ja, choklad stämmer.. det har ni rätt i, men det är nämligen chokladpudding. Ni vet, Jacky's egna lilla söta chokladpudding.. gah *dreglar*.

Känner mig ändå pigg & glad iochmed intervjun, för den 14:e är det alltså både intervju OCH Pablo Francisco i Helsingborg.. UNDERBART! ♥

Ska vila lite nu och ta ipren mot febern, känner sig lagom fräsch, haha! x)



090902

Så himla B.

Jag är fortfarande sjuk. Det är inte roligt.. jag har inte heller någon aptit, nädå. Är det såhär helvetet är? Hahahaha, dock är jag hyffsat pigg ändå, trots att det gör ont typ överallt. Haha!

Nåväl, nu när jag ändå bara sitter här och tråkar så ska jag söka jobb om där nu finns något, och kolla in ala mysiga kläder och skor som trillar in nu.. ååh, make me rich! x)

En sida jag återigen rekommenderar för er som vill ha högklackat, är Odiumclothing. Kläderna på hemsidan kanske inte passar allas stil.. men skorna, SKORNA säger jag bara. De är lovely ♥

Tills jag vaknat till lite får ni, precis som jag, dregla över dessa underbaringar (båda från Odiumclothing). Ska nog lira lite ytterligare GTA och bara ta det lugnt.. vila lite till tror jag också.

Puss sålänge! ♥



Lyssna

Lyssna på detta. Den nedersta är fan värst.. Jag är helt såld!



Lyssna

Lyssna på detta. Den nedersta är fan värst.. Jag är helt såld!



Feber

Buhuu, jag har feber! Så himla jobbigt. Man svettas som en gris ena sekunden, och fryser som fan den andra. Hade något över 38 i temp, inte kul. Plus att jag är helt fel person att vara sjuk, det är verkligen så! Att agera strandad val i sängen och bara njuta av att dega är inte min grej, haha!

Nördade mig ett bra tag framför GTA IV innan.. och vet ni vad? Efter en helt okej middag, lite Twilight och väldigt lite choklad, ska jag nu fortsätta nörda mig ett tag. Huvudvärken börjar gå över, vilket är tummen upp!

Alla ni GTA fans där ute, vilket anser ni vara det absolut bästa GTA spelet hittils? Var inte rädda för att kommentera, jag är supernyfiken! För själv kan jag nog inte riktigt bestämma mig ännu! :)


Hårdingen Niko, haha x)

Arbetsterapeut

Precis hemkommen från arbetsterapeuten som jag skulle till kl 15, och oj vad bra det gick! Fick komma till en kvinna min mamma har haft innan vid namn Eva-Karin, och vad glad jag blir när man träffar så snälla människor, det händer inte ofta. En sådan positiv och glad energi hon spred, underbar kvinna!

Hon mätte styrkan i mina händer bland annat, och det är mycket lägre än vad en kvinna bör ha..  men hon sa att jag inte ska träna upp det eller någonting, för iochmed att jag är så svag i mina händer, gör det mig smidigare när jag spelar piano och gitarr, så det var inget fel med det. Problemet istället är all roddning jag gjort i sommar där jag burit saker & ting som är tyngre än vad jag egentligen bör klara av.. därför sitter jag nu här med svinont i handleden! Haha!

Hon var så himla snäll, så jag fick en större skena till handleden som jag ska använda i en veckas tid nu och se om det blir bättre, och även ett mindre stöd som jag ska ha även hädanefter när jag är ute och roddar osv! Vilka änglar det finns i världen egentligen, eller hur?

Mår riktigt dåligt idag faktiskt, misstänker feber.. får kolla det sen. Så nu tänkte jag gå och sätta mig i en fåtölj, och spela GTA, haha! Det är standard när jag är sjuk. Helt klart.

Tänkte ju även gått och klippt lugg idag, men jag väntar tills jag är frisk och känner mig fräschare, annars kommer jag säkert bara ångra det bara för att jag mår dåligt.. jag känner mig själv! ;)

Här är mina nya accessoarer, haha:

090901

God Förmiddag! ♥

Idag är det den första september. Denna månaden händer en massa stora grejer för moi, haha! Få se här nu:

* 13 dagar kvar tills Pablo Francisco i Helsingborg.
* 15 dagar kvar tills jag får hem Sonatas nya album + skitsnygg t-shirt
* 17 dagar kvar tills jag fyller år..

Ska bli skitkul, och mellan allt detta ska jag trycka in massa roligt rep med Niklas till våra spelningar. Superkul!

Något mindre roligt är att jag har blivit sjuk. Väldigt sjuk.. snörvlig, ont i hela kroppen osv osv.. skitjobbigt. Jag orkar inte vara sjuk, jag är för rastlös för sådant.

Men ska iallafall in till en arbetsterapeut kl 15 med min inflammation i handleden, ska antagligen få ett sådant där handledsskydd, sådant är jätteskönt att ha! :)

Har noll aptit för övrigt nu när jag är sjuk, det är inte bra. För jag ska köra bil själv till arbetsterapeuten.. iih, får ta det extra försiktigt. Man blir lätt snurrig när man mår såhär.. Får dra på Sonata och sjunga med som fan så ska det nog gå vägen, haha!

Puss! ♥


RSS 2.0