Problem...

Suck.

Hej bloggen.

Har tydligen bloggat från blogg.se-appen på min iPhone ett par gånger den senaste veckan då jag inte haft tid till datorn, men insåg nu när jag satte mig här att inget utav dem har publicerats.

Jag lever iallafall. Kommer inte ens ihåg hälften av det som skulle publicerats tyvärr, men har ändå haft det bra. Jobbat, varit i Stockholm en sväng till.. spännande det där. Många undrar vad jag gör där, men det kan jag ju såklart inte berätta. Något hemligt måste man ju ha, höhö!

Ska dit på måndag igen och stanna där ett par dagar. Men fram tills dess händer det lite här hemma först.

Imorgon blir det jobb under lunch, sen hänga med Ida hela dagen.. på onsdag ska jag och Amanda Stiverius återigen förenas och skapa magi (hoppas vi...) på Örenäs Slott utanför Landskrona. Där även min musikvideo är inspelad. Den hittar ni HÄR!

Nu; sova.


Måndag

Vilken dag jag hade igår.

Natten till söndagen sov jag ingenting. Jag jobbade sent, hem och packa lite och sen iväg till tåget för att åka till Stockholm. Flög hem efter min dag där då, och slocknade så extremt fort igår.

Så idag blev det sovmorgon. Hallelujah. Ska iväg på ölprovning på jobbet sen, sen bär det av till farmor en stund. Blir lugnt idag.. imorgon ska min katt kastreras. Så blir upp tidigt imorgon istället.

För övrigt, biljetter till SRF 2012 är släppta. Väntar tills jag har pengar, för en biljett ska jag banne mig ha. Missade SRF detta år, men 2012 ska jag vara där. Så är det bara!

If you love me let me go.


Fredag!

Fredag återigen.

Jobb som vanligt för min del idag. Är lite småseg får jag erkänna... men blir nog bra när man väl kommer igång. Drog på mig lite färg på kläderna för att liva upp stämninge för min egen del åtminstone...

Näe. En runda till Nova Lund och kika lite innan jobb kanske?

Just smile.

Godmorgon bloggen.

Missade min tvättid, idag igen. Två gånger på rad nu har jag varit så optimistisk och tänkt: "Ja, enda tiderna är ju kl 7, men det kommer jag ju lätt fixa...".

Ehm.. näe. Det har jag inte. Vaknat upp alldeles för sent för att kunna gå ner och tvätta ändå, så nu var det kört idag med. Får fixa ny tid sen... dumma mig.

Nåväl. Idag är det en fantastiskt fin dag! Jag ska på massage kl 15.30, innan dess hinna fixa lite pappersarbete som jag dragit på mig nu, och sen ikväll blir det spontanfotografering med bästa Amanda Stiverius. Jag kör ner till Malmö efter massagen och sen vet vi inte vad som händer. Det återstår att se, blir spännande iallafall. Kan bli skitbra, och skitdåligt.... eller nä, inte med Amanda. Haha. Hon fixar det alltid. Som att koka soppa på ett spik.

Ska försöka hinna med att hälsa på farmor också. Hon är nu på ett korttidsboende där hon har det superbra, och igår avlade hon en önskan till mig lite i tystnad om att hon ville ha en Mariabulle... vet inte om alla vet vad det är. Men äkta konditori har Mariabullar. Med grädde och sylt i... nomnom. Det ska hon få.

Nåväl. Nu kickar vi igång denna dagen trots den tröga starten, haha.

So right.

När man bara vet att det är så rätt.

Den där dagen.

Idag är det just den där dagen där man inte vet någonting.

Vart kommer man hamna? Vad kommer ske? Känner mig som ett levande frågetecken. Det är klart spännande. Fått uthyrt min lägenhet iallafall. 30 november är jag ute härifrån och tackar min lägenhet på Storgatan 23A för ett par fina månader. Det var min första egna lägenhet och den har varit underbar, men nu måste jag röra mig till något större. Ett hem för mig är så viktigt, och trivs jag inte mår jag inte bra. Behöver något större, fräschare.. mer jag. Jag har satt min prägel på denna lägenhet och lämnar över den till en äldre dam och hoppas hon tar hand om den som jag gjort!

Så, spännande.. vet inte riktigt vart jag hamnar till 100% än. Såklart vet jag vart jag vill, men allt det praktiska med banker och grejer måste lösas först.. wii!


Grå dag.

Hej bloggen.

Jag vaknade faktiskt på fel sida imorse. Jag bara kände det. Men, jag gör mitt bästa för att det ska bli awesome ändå!

Börjar jobba kl 17, har hunnit käka middag nu precis och fram tills jag ska köra om ca 20 min underhåller jag mig med Family Guy på tv. Kan liksom aldrig bli fel! Får se hur mycket folk det blir idag.... är ju lite öm. Vi hade en dag tillsammans igår alla vi från Lucy's.. vi körde paintball. Svordom så ont det gjorde. Fick en på nära håll i ryggen, finfint märke där är nu. Ehum.

Nåväl, ikväll ska jag lägga mig tidigt och imorgon väntar samtal på morgonen från en bank som avgör en del just nu i mitt liv. Även på kvällen händer det någonting.. men vad kan jag inte säga ännu för jag vet inte så mycket själv faktiskt. Återkommer med all säkerhet imorgon.

Kommande vecka.

Vilken söndag. Vilken helg.

Såg att ett inlägg jag ladda upp från telefonen igår inte kom fram. En bild från kyrkan jag sjöng i. St. Pauli. Var fantastiskt fint bröllop! Fanns en liten flygel jag spelade på och ljudet var pampigt.

Idag var det dock jobb.. som tusan. Wow så mycket folk det kom! Helt otroligt. Vi på Lucy's är så tacksamma såklart, men det är något intressant med den faktan att alla kommer i olika omgångar, och typ samtidigt. Haha, det är lite knepigt... Men det gick bra. Sitter dock just nu väldigt trött i soffan.

Imorgonbitti ska jag upp tidigt och tvätta. Sen duscha och göra mig iordning. Sen är det besiktning av bilen, sen iväg till Lucy's och möta upp alla kollegor.. för sen är det dags för Paintball. Det kommer göra så ont. Jag vill inte... men har inget val, haha. Får se om jag klarar mig imorgonkväll.. håll tummarna.

Godnatt!

Autumn.

Hösten är bara så bäst. Eller ja, när det är dagar som denna.

Löven börjar bli rödgula, solen står på och steker så att de få graderna känns som så många fler... man går i en snygg höstjacka med fina höstskor till och svettas inte ihjäl, och det är bara så perfekt.

Va uppe hyffsat tidigt idag för att dra iväg på några ärenden. Börjar inte förrän 17.30 idag, så nu ska jag faktiskt ut och gå en tur i solen.

Får nog dock ta på mig en extra tröja... förkylning har smugit sig på under natten och känner mig inte alltför kry. Men det ska nog botas. Heja heja!

Fullmoon.

Fullmånen är framme. Förklarar den enorma kreativitet man känner just nu, helt underbart.

Vet ni vad jag retar mig lite på med en blogg? Jag ÄLSKAR att skriva, men enligt alla människor i hela världen bör man inte bli för personlig.. och råkar man bli det och säger någonting, då får man höra att man gnäller osv. Jag bloggar ju för min skull, att ni följer den är såklart bara roligt, men det känns som om man aldrig kan få sagt det man egentligen vill. Det är lite frustrerande, för vart ska jag annars kunna skriva av mig? Min blogg. Mitt lilla krypin. Det är här jag vill dela med mig av den enorma glädje jag kan känna, likaså det rena helvetet man tycker att man lever i ibland.

Dock lever jag absolut inte i ett helvete. Jag har det sjukt bra egentligen. Men ni vet, i-landsmänniskor skapar alltid något nytt problem och det vill man få ur sig ibland...

Nu är det dock inget specifikt med mig själv jag tänker på. Men alla bloggerskor som tar steget och skriver något väldigt personligt ursäktar sig alltid typ hundra gånger i samma inlägg. Man ska inte behöva ursäkta sig, det är min mening.

Nåja... nu ska jag fortsätta med mitt skapande. Detta blev en väldig parentes, som jag inte tänker ursäkta för, haha.

Heavy

Ibland blir vardagen alldeles för tung.

Skratt.

Denna killen är bara så sjukt rolig.

Han har massvis med klipp på youtube, och jag garvar ändlöst åt varenda en. Helt fantastiskt bra.


Lördag

Alright, här har man hunnit med mycket.

I torsdags åkte jag upp och ner till Stockholm under samma dag, hade ett litet uppdrag där. Får se om det blir något bra eller inte, det lär märkas. Iallafall så var det rätt tufft, det var många timmar man var uppe av det dygnet (23,5 av 24!), men jag är så glad för jag fick möjligheten att käka middag med min fina vän Erik Linder, ni vet från Diggiloo? Hann även träffa vår videokille Anton en liten snabb runda. Jag bara garvade konstant i typ 2 timmar. Helt underbart.

Denna helgen är det bara jobb för min del som vanligt, men innan jobb idag ska jag försöka hinna med upp en sväng till farmor på sjukhuset. Hon har det inte lätt just nu, och det blir otroligt tufft för en annan. Så, det ska hinnas med.

För övrigt. Ja, jag älskar min katt. Glädjen hon skänker mig varje gång jag kliver innanför ytterdörren är obeskrivlig. Jag saknar min hund hos mina föräldrar så enormt mycket, men jag kan inte ta hand om en hund nu så som jag jobbar. Så att ha en egen liten sötnos i form av katt här hemma är ovärderligt. Hon väcker mig på morgonen med att lägga sig bredvid mig och mysa, sen slickar hon en rent i hela ansiktet. Med den där sträva tungan.. iih, haha. Mysfaktor på henne iallafall.

Ha nu en fin lördag! ♥


Kärlek ♥

Morgonmys

Känns som om det blir en fin dag idag.

Igår käkade jag middag med min fina Ida då hon fyllt år i helgen. Var även i studion i Ystad och det gick toppen. Skapades riktigt bra grejer där igår. Spännande som tusan!

Nåväl, Ida sov över här inatt och skulle tidigt till skolan, så även jag är uppe tidigt idag. Rätt skönt för omväxlingens skull!

Blev dock lite morgonmys med sötnosen.

Birthday 2011.

Sitter och lyssnar på Slipknot. Var ett tag sen. Saknat deras musik faktiskt.

Insåg att jag inte kollat i min kamera sen jag fyllde år. Blev inte några bilder från restaurangen, det var så mörkt och med blixten så blir det liksom inte riktigt bra, haha. Men jag hittade en bild där jag försökt klä upp mig lite iallafall.

Mys.

Köpte en ny fleecepläd för någon dag sen. En viss sötsak har redan ockuperat den i soffan. Inte mig emot!

Mycket att göra i restaurangen idag, men vi kämpade på bra och det gick fantastiskt! Imorgon bär det av mot Ystad för låtskriveri med fantastiska människor. Efter det Malmö för att fira min finaste Ida i efterskott med middag. Längtar redan!

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

Lång vecka!

Denna vecka har jag fokuserat lite på mig själv och mitt liv, har knappt öppnat datorn sen jag bloggade sist. Bara kikat snabbt i mobilen och sen dragit vidare i livet. Fattat vissa beslut och det känns bra i magen helt enkelt.

Något jätteroligt som har hänt är att jag har skaffat mig lite sällskap här. En underbar honkatt som behövde nytt hem. Hon är lite mer än 6 månader gammal och är helt underbar. Nu är det hon och jag i min etta, och det är otroligt mysigt. Hon hittar på alla möjliga bus och man hittar henne typ överallt, där man inte riktigt tänkt sig. Det är underbart.

Nu ska vi dock gå och lägga oss. Imorgon är det jobb hela söndagen för min del. På måndag blir det andra bullar dock. Musikskapande står högst upp på listan då.

Här hittade jag min sötnos imorse. Mitt på köksbordet (ajabaja!) på väg mot ett nytt hyss. Haha!



RSS 2.0