Gone forever.

Vilken fin dag det blev. Hängde en bra stund inne hos min farmor som just nu inte alls mår bra. Det är otroligt jobbigt, men man försöker att inte visa det när man är där. Målade om hennes naglar i en ny färg som jag köpte till henne idag.. blev fint, hon verkade nöjd.
Har fått så mycket respons för artikeln idag och jag kan bara säga wow, tusen tack allihopa. Så fantastiskt med alla lyckönsningar. Känner mig riktigt taggad inför den 3:e när jag lämnar Skåne och stannar i Stockholm i 6 dagar. Håll tummarna för att man blir vald.
Glöm inte den 4:e januari på TV4. Då gäller det.
Har haft en låt på huvudet hela dagen. "Morphogenesis" med Scar Symmetry. Så sjukt bra. Nu får ni också lyssna. Enjoy!

News incoming.

Klicka HÄR och läs artikeln som släpptes idag om mig och mitt lilla hemliga projekt..

Juldagen.

Underbart det är att vakna upp till solsken i ansiktet och en spinnande katt vid sidan om. 

Hade det mysgt igårkväll. Fick så fina julklappar av familjen. Bland annat en DVD med Magnus Betnér ( en utav mina absoluta favoritkomiker.. haha ), och en jättefin optisk enhet av min pappa och bror till min nya Mac Mini. Hur smidigt som helst. Så igår lirade jag The Sims Medeltiden på 42" skärm... heaven. Problem har jag dock. Hittar inte mitt The Sims 3 Original. Pina för mig. Kan inte ens komma på vart den möjligtvis kan ha tagit vägen! Har letat och letat.. men det känns som om ju mer man letar, desto svårare blir det att hitta den för man blir bara irriterad. Haha. Nåja, den dyker väl upp när den är redo hoppas jag.

Är riktigt seg idag, antingen så blir det häng i Malmö ikväll eller så blir det filmkväll hemma bara. Jag vet inte alls vad jag är sugen på just nu, är bara trött och seg. Så får väl se.

Ska iordningställa pappas iPad nu. Han ville uppdatera den och bad om hjälp så sött. De ställer alltid upp för mig, så det är det minsta man kan göra tillbaka.

I veckan drar det igång igen med lite fart. Bland annat en intervju på tisdag... kommer dyka upp något spännande här snart, men jag får inte avslöja ännu. Men snaaaart! 

Fick ni fina julklappar? ♥


God jul!

GOD JUL ALLIHOPA!

Denna dagen ska jag spendera med min familj, och även en del av släkten. Vi ska äta oss halvvägs tjocka, njuta av ledighet och bara mysa.

Klyschan är ju verkligen att det inte är materiella ting som betyder något, utan gemenskapen. Så är det verkligen. Ta hand om varandra precis som vanligt, men kom ihåg alla de som inte finns med oss längre och se det sm en påminnelse att ta vara på den tiden vi har.

Nu kör vi igång denna julafton.


Bild: Odiumclothing

Stay with me somehow.

Dan före dan.. och hade tänkt dela med mig utav en så fantastiskt vacker låt av Sonata Arctica.

Men, fanns bara rena skräpversioner på youtube, med så dålig kvalité att det känns som en förnedring mot dem.

Så, kör på spotify eller vad ni nu känner för.. men, Sonata Arctica - In the dark. Fantastiskt vacker. Från senaste albumet. Mörkt, vackert.. så bäst.

Nu ska jag sova. Julafton imorgon. Undrar om julkänslan gömmer sig under täcket.. eller om den strålar in genom fönstret imorgonbitti? Jag hoppas.

Tisdag.

Godkväll allihopa!

Tisdag idag. Jag har jobbat 10.30 - 17 och han innan dess med ett läkarbesök för mina handleder. Jag är tydligen rät stark om man ser på mina muskler på armarna, men mina handleder är ofantligt kvinnliga och klena.. så jag har börjat få lite problem. Men förhoppningsvis tar de itu med det nu.

Sen tror jag det kan bli en händelserik vecka. Hänga med Amanda imorgon, på torsdag blir det Ystad, fredag blir det antagligen juläventyr med familjen, och på lördag är det ju julafton. Längtar så.

Ska slänga mig i soffan nu och försöka bli av med huvudvärken som börjar krypa fram..

Stolt faster.

Jag är typ världens stoltaste faster. Så ni vet.

Var så fint att se hur ögonen glittrade till när de öppnade julklapparna och glädjen.. Julen är fin. När barn är med i bilden. Det är barnens högtid och jag bara älskar det. Inte mycket som kan slå det.

Men för att övergå till något annat. Smärta. Imorgon ska jag fylla i lite av min chestpiece tatuering jag har hos Malin i Lödde. Det kommer inte alls vara som förra gången, I know, men det gjorde hemskt ont på sina ställen. Men det kommer bli såååå fint så.

Sen ska jag till en arbetsterapeut med mina handleder. De börjar gå hem redan de två.. hoppas att det blir något positivit utav besöket.

Resterande tid av denna kväll ska spenderas på rumpan. I min sköna soffan. Med en mysig katt i knät.



Älska livet.

New day.

Vaknade upp och visste knappt vilken dag det var idag. Dagarna går ihop!

Men det är ju FREDAG. Jobb för min del ikväll, men idag händer det ju en del grejer... pappa kommer hem efter nästan två månader iväg, ska bli underbart. Så ska skjutsa brorsan till skolan i hbg, ta en fika på Ebbas Fik, än så länge med mig själv, sen hämta honom (har tydligen bara en lektion idag.. lyx!), sen ska vi hämta upp pappa på Knutpunkten.

Så det blir nog fart idag kan det lovas. För sen i eftermiddag får jag äntligen, äntligen träffa mina syskonbarn för första gången. Jag har längtat som en tok, och handlat julklappar till de små sötnosarna. Äntligen!

Nu kickar vi igång denna dagen.

Redan en vecka?

Snart redan en vecka sen jag uppdaterade. Hujedamig!

Tiden går. Jag har varit i Stockholm och härjat, och det gick finfint. Dock så mådde jag lite dåligt där uppe faktiskt. Vet inte riktigt vad som hände, och jag har ju inte blivit sjuk heller (peppar peppar...), men något konstigt var det. Svimfärdig inne i en butik och grejer, nä. Så jag tyckte det var rätt skönt att komma hem faktiskt och repa mig lite. So I did! Mår prima nu.

Jobbade igår, och idag, tro det eller ej, fick jag ledigt. Vi behövde inte va så många på jobbet, och det klaffade rätt bra med ett annat uppdrag jag istället kunde tacka ja till. Ska sjunga inne i Landskrona ikväll under derbymatchen i innebandy mellan Landskrona och Malmö. Det är en allsvenskamatch men samtidigt en välgörenhetsmatch för de som har Parkinson. Ska sjunga nationalsången och en annan låt.. ska bli riktigt trevligt. Piffa till sig, träffa nytt folk, och se innebandy på riktigt. Har jag inte gjort förut live.

Trots att jag mådde lite dåligt i Stockholm så hann jag in på Beyond Retro ( min favoritbutik.. love it!! ), och köpa med mig lite hem, som vanligt. Hittar alltid någonting där inne.

Senaste köpet. Äkta vintage. 249kr. Inga pengar alls. Matchat med ett par utav mina favoritstövlar från Scorett. En söt stil, men blir rejält mycket tuffare tack vare stövlarna. Sorry för facet, blev bara inte som jag tänkt mig. Haha.

Friday.

Idag är det freeeeedag!

Kul för de som tar helg. Inte för en annan. Jag ska jobba! Men jag lyxade ändå till det och gjorde mig en fin middag här innan idag. Så himla gott var det. Fläskytterfilé med wok och bea-sås. Nomnom!

Försöker ladda upp inför kvällen. Bara ikväll och sen imorgonkväll, sen på söndag morgon åker jag. Jag längtar ihjäl mig! IIIH!


Jag idag!

Trötta kissar...


Ligger här lite halvdöd i soffan med en lika seg katt bredvid mig.

Är det något jag är glad för att jag gjort, så är det för att jag skaffade mig min lilla Diesel. Hon ger mig så mycket glädje, och det är underbart att längta hem till någon. Hon betyder så otroligt mycket. Underbar liten personlighet det där..

Jobbat idag, och det gick fint. Jobb imorgon, och på lördag.. och sö.. nä, det är Elvis-show på  söndag, men jag ska inte jobba då! Jag kommer nämligen resa till Stockholm på söndag morgon. Stannar tills onsdagmorgon och flyger då hem för att jobba sen på kvällen.

Längtar enormt till Stockholm. Ska bli underbart. Träffa massa folk igen, och.. göra det man älskar.

Dagarna går fort. Men nu ska jag och min Diesel gå och lägga oss, och det har jag sett fram emot hela dagen. Få sova. Natti! ♥

Okej..

Jag är ett stort fan av butiken Smart Buy. Dem har en del Shabby Chic grejer och det mesta är så billigt, det är riktigt kul att springa runt där och fynda.

Jag har länge letat efter en griffeltavla, och de hade EN modell för 70kr att hänga på väggen. Skitsnygg och lite Shabby Chic som jag tycker om.. men texten. Jag blev direkt tveksam. Sen slog tanken mig att... det kan ju bli rätt roligt. Hur de nu tänkte när de importerade den, det vet jag inte. Men jag kommer nog starta mina morgonar med ett gott skratt.

Eller vad tror ni?

Tar form.

Hej!

Hur har ni det? Min vecka har bara glidit förbi i ett svep. Har jobbat onsdag till söndag, julshower alla kvällar. Så man känner sig lite sliten. Är ledig nu måndag och tisdag, ska ta tillvara på det. Fick dock ett ryck nu efter jobbet idag och började göra iordning ännu mer här hemma. Satte upp några gardiner och bäddade helt rent. Så otroligt skönt det är att gå och lägga sig i helt nybäddat.. också luktar det så gott.

Idag innan jobbet hann jag och mamma sticka till en loppis i Landskrona också. Fick en liten fin pall, ett stort handvirkat överkast till sängen (HELT perfekt och handgjort), en väggstaty, och två stora prydnadskuddar för 350kr.. tänk er att ett sådant överkast är så värdefullt idag. Är riktigt nöjd.

Imorgon kommer en installatör hit och ska fixa min värmepump. ÄNTLIGEN! Ska bli härligt med normal värme, just nu är det liiiite för kallt för att det ska vara okej, men det funkar tills imorgon iallafall. Sen blir det antagligen att hänga med Miss Stiverius och göra lite middag till henne och mig. Mys!

Så nu ska jag kika på ett avsnitt av "Two and a half men", dricka mjölk och käka lite choklad.

RSS 2.0