Jobbigt..

Varit en galet seg dag med tanke på vädret, men rätt mysigt ändå. Jag har knappt suttit vid datorn faktiskt! Jag har istället tillbringat mycket tid nere i musikrummet med en penna, anteckningsblock och ett piano! Jag har lyckats klämma ur mig lite nyskapad musik åtminstone, och det blev lite olika saker, men det är bra att ha. Man känner sig duktig iallafall!

Idag fick jag även bekräftat att jag ska spela på musikcaféet i Landskrona den 3:e oktober mellan kl 11 - 14 med min vän Niklas, en fruktansvärt duktig gitarrist! Det ska bli riktigt roligt. Vi ska även spela ihop på Pumphuset den 20:e oktober, mer om det när det blir aktuellt. Det som gäller nu är övning, till max. Vi har redan fått ihop en lång låtlista med hyffast enkla låtar för två pers, så det ska bli häftigt. Hade bland annat planerat att köra David Cooks version av Billie Jean, så det kommer bli VÄLDIGT blandad musik, men allt blir akustiskt. Skitballt! :)

Idag har jag dock mått lite sisådär. Varit supertorr i halsen HELA dagen.. hur mycket jag än har druckit, ja även vatten, så går det inte över.. men jaja, sådant kan väl ske.

Imorgon ska jag till en arbetsterapeut med min handled för övrigt kl 15. Ringde till vårdcentralen nu med min handledsinflammation, som jag nu gått med i tre veckor, men sköterskan jag pratade med sa bara till mig att jag skulle käka Ipren tre gånger om dagen, i minst en vecka.. och att jag skulle ringa denna (supersnälla!), arbetsterapeuten. Så jag fick tid imorgon hos henne, men hon var lite tveksam till det där med Ipren.. så vi får se imorgon. För övrigt suger ju sjukvården ganska rejält i Landskrona, men jag är inte den enda som tycker det har jag märkt. Det är faktiskt förjävligt, men får väl hoppas att det blir bättre i framtiden.

Ska nog faktiskt kolla Twilight nu ikväll istället, blev ju inte innan idag! (:

Puss sålänge! ♥

Förresten, en bild jag tog på himlen för någon dag sen utanför fönstret.. SÅ jäääääkla vackert! Det var som en målning.



Grattis lillebror!

Grattis min älskade bror!

Idag fyller min kära lillebror fjortis, 14 år! Haha, det är helt galet vad tiden går fort. Han är snart längre än mig, hans röst har gått ner en hel oktav, och ungen börjar faktiskt få lite mer stil! ;)

Så jag vill säga grattis till min bror, och hoppas att han, trots att det är skola, får en riktigt bra dag! Jag har faktiskt köpt någonting till honom.. men det kan jag ju inte skriva vad det är för något nu, tänk om han hade läst det! Nej nej, det får vänta. Men jag har gjort det ballaste paketet till honom. Svart papper med svart band, haha! Så himla metal. ♥

Idag ska jag ringa en massa samtal faktiskt, sen ska jag söka jobb, dammsuga osv osv. Så idag har jag faktiskt lite att göra, känns bra! :) 

Vi hörs senare ♥


Vad kan det finnas för något i metalpaketet?

Mätt

Nu har jag nyss avnjutit en underbar söndagsmiddag. Mammas hemmalagade biffar med kokt potatis och kokta morötter, MUMS!!!  Brorsan har några polare här, de har ätit pizza och sparar sig nu till kladdkakan lite senare! :)

Mötet innan idag gick superbra, ska bli skoj att ha lite att göra iallafall. Det handlar om några gig helt enkelt inom musik, och det ser just nu väldigt ljust ut. Me like!

Så nu har jag lite uppgifter att göra denna söndag. Ska plocka fram massa noter & ackord, fixa lite bilder osv, så det blir ingen film för tillfället.. vill ju se Twilight igen. Får bli senare, haha!

Puss! ♥

090830

ÅHHH!!!

Twilight var ju SKITBRA! Ska lätt köpa den. Snart. Fullkomligt underbar! ♥

Jag har inte tidigare förstått uppståndet kring den manliga skådespelarens utseende, han som spelar Edward, men nu efter filmen förstår jag. Han har en otrolig utstrålning och en karisma som är obeskrivlig. Ja, svinbra var den iallafall. Jag älskade den.

Jag har precis ätit frukost nu, och ska snart göra mig iordning för att åka in till stan på ett möte, japp, en söndag! Haha! =) Gick faktiskt upp 05.45 idag, för vi skulle åka och hämta pappa i Helsingborg, så nu är han hemkommen, men jag lyckades somna när vi kom hem och sov gott i två timmar till!

Senare idag kommer brorsans vänner hit för att fira honom lite, ska äta pizza och kladdkaka de gottegrisarna! ;) Men jag ska banne mig se både "PS I love you" och "Twilight" idag, och bara myyyyysa! :)

Puss sålänge! ♥


Twilight

Klockan är nu 21, och efter ett litet kalas här hemma för kusiner osv ska vi nu slå oss ner och titta på den sista hyrfilmen som är "Twilight". Efter allt snack om den ska jag nu se den och få en egen uppfattning! :)

För övrigt, så uppföljare till "Män som hatar kvinnor" heter "Flickan som lekte med elden" och då är det Lisbeth Salander som står i centrum. Den SKA jag se på bio, så är det, och jag hade så gärna velat se premiären för den är nämligen på min födelsedag! Biljetterna ska tydligen släppas på onsdagen samma vecka.. åh vad jag vill ha en biljett iallafall, hade varit så kul!

Men nu, film!



MJ

Idag skulle Michael Jackson fyllt 51 år, för den som inte vet. Så ska dra igång lite MJ i stereon sen! =)

På tal om musik. Jag såg precis den nya videon till "Flag in the ground", med Sonata såklart. Jag fick gåshud. Hade gåshud hela tiden och det var så jäkla bra! Kan knappt hålla mig tills jag får höra resten av albumet..

Många Sonata fans blev besvikan på albumet Unia, men jag kan inte hålla med. Tony Kakko, som skriver alla låtar, tog fram en ännu mörkare sida på albumet Unia, och jag bara älskade det. Låtar som "Under your tree" är djup, genalisk och har en underbar melodi. Sen balladen "Good enough is good enough" är rysligt bra. I verserna nästan viskar han, men sången är så naken och ärlig, och ännu en gång får jag kalla Tony genialisk.

Någon som märker att jag tycker om Sonata Arctica? =) Så fort jag har pengar över kommer jag tatuera in sångtiteln "Sing in Silence", det har jag velat så länge, och det är frustrerande när det är pengar som sätter stopp för det, som alltid annars.

Nu ska jag lyssna på "Flag in the ground" igen, haha! Kommer lite besök sen också för övrigt. Brorsan fyller år på måndag, så blir lite småkalas här både idag och imorgon!

Puss! ♥

090829

Wow.

Gårkvällens filmkväll gjorde mig stum. Sverige klev upp på den professionella nivån inom filmkategorin i mina ögon. Jag såg "Män som hatar kvinnor", och vad ska jag säga? Toppbetyg. Den var.. ja, totalt suverän. Kan inte säga annat än: SE DEN!

Sen såg vi även Wallanderfilmen, den nyaste. "Wallander - Tjuven" heter den, den var också, som vanligt med Wallander, riktigt bra! Ända in i slutet kunde man fan inte gissa vem som var den skyldiga, så man kunde ju verkligen inte sluta se den heller.

Vaknade för ett tag sen, sitter nu och tjuväter lite av gårdagens kvarvarande godis.. funderar på att ringa frisören här och se ifall de kan klippa lugg på mig lite snabbt.. velar fortfarande, men det lutar mest åt lugg, men som jag sa så velar jag alltid ända in i den stunden där jag faktiskt gör det ena eller det andra. Sen får jag gilla läget. Haha! Jobbigt.

Vad ska ni göra idag? =)



Naomi Rapace, från "Män som hatar kvinnor". Vilken skådespelerska!


Jag köpte jackan

Japp, som rubriken säger. Jag köpte jackan från HM idag!

Jag fick ju som tidigare nämnt skicka tillbaka klänningen, så jag bestämde mig för att köpa den fina höst- och vinterjackan till mig själv. Den är så kvinnlig, mysig och tidlös. Med min nya halsduk från Gina till blir den perfekt. Nu vill man ju att det ska bli lite kallare.. haha!

Har även bestämt mig för att klippa lugg.. eller ja, jag velar alltid in i sista sekund. Sådan är jag. Men jag vill verkligen ha en sådan tunn lugg som ramar in ansiktet lite, så nu ska jag bara få fatt i en frisör.. Vad tror ni? Kan det bli fint till mitt hue'? =)

Har även varit ute efter den perfekta kavajen länge också, men det är inte alltid man har 500 - 1000kr över till en kavaj.. men hittade en perfekt, figursydd och svart kavaj på HM's hemsida, för 499kr.. Så, ska vänta ett litet tag och fundera på den, för jag  vill ha en sådan stilig och tidlös kavaj som man kan ha vid lite finare tillfällen, det är ju så himla snyggt.

Hyrde förresten film innan också (har handlat en massa mat i stan med mamma), och vi hade en grym tur mamma & jag! Vi ville gärna se "Män som hatar kvinnor", och "Gran Torino", och nya "Wallander". Men väl där inne så var det ju bara Wallander som fanns.. det förstod man ju nästan. Så vi gick fram till den übersnälla killen i kassan och frågade ifall det fanns någon "Män som hatar kvinnor" & "Gran Torino" som precis kommit in.. men han berättade att alla "Män som hatar kvinnor" är uppbokade, folk står i kö alltså för en film (!), wow! Så vi bad honom leta efter "Gran Torino" som han trodde skulle finnas där. Men vet ni vad? "Gran Torino" fanns inte där, men en ouppbokad "Män som hatar kvinnor" fanns det. HAHA! Den tog vi. Sekunden efter vi hade tagit den kommer två kvinnor och frågar samma sak.. Tur? OH YES! Så det blev "Wallander", "Män som hatar kvinnor" & "Twilight". Har ju inte sett Twilight, och alla babblar om den.. måste ju se den! Ser ju själv halvvampyrisk ut med vit hy, svart hår och spetsiga hörntänder, mohahahha x)

Här har ni min nya jacka, SÅ snygg!


HM, 499kr.

Kavajen jag dreglar över.. köpa, eller inte köpa.. det är frågan.


Den är perfekt! HM, 499kr.

Paljettklänning

Kommer ni ihåg den silvriga paljettklänningen jag pratade om?

Jag beställde den för någon dag sen, och det gick superfort att få hem den. Men, den var för stor.. Så himla synd! Jag tog ju XS som är min vanliga storlek, men jag fattar inte hur de syr klänningarna numera! Den var, så som många andra klänningar jag provat, jättestor i midjan, fast att den är figursydd? Förstår det inte.. men det är jättesynd, får ju skicka tillbaka den.

Men nelly.se ska ha tack för den supersnabba leveransen! =)


So sad but it's true..

090828

God Morgon! ♥

Idag släpper en utav mina största idoler ett nytt album. Whitney Houston.

Så jag började min morgon med att lyssna på nya singeln.. men vet ni vad? Jag är så himla besviken. Jag hoppas bara det är för att låten är tråkig. Jag ser fram emot alla andra låtar på albumet. Varför är jag besviken på "I look to you"? Jo, där är ingen styrka bakom, det låter som om varje andetag är jobbigt. Hon förmedlar ingen som helst känsla, utan det är som om hon bara gått in i studion och gjort sitt. TYVÄRR!

Då får jag ju tillägga att jag lyssnar på Whitney sedan jag var jätteliten och älskat allt hon gjort.. så jag är lite besviken nu, men som sagt så hoppas jag att det bara är låten som är tråkig och att resten av albumet är toppen.

Någon som köpt albumet idag som kan berätta hur de andra låtarna är?

Fan.

Marilyn Manson, 6 november på Malmö Arena.

Hittat suverän plats till mig själv. 500spänn. Köpa eller inte? De sa ju att han sög som fan på Metaltown.. bara det inte hade blivit samma sak.

Fyller ju år snart.. så kan ju bli en present till mig själv. Men blir osäker när de verkligen sa att han var SÅ dålig på metaltown..

Hjälp någon? Jag står alltid inför massa dilemman. Märks det? Haha!

Fun with Dick and Jane

Om 10 minuter är det dags för "Fun with Dick and Jane" på kanal 6!!

Har inte sett den, så det blir första gången.. är den bra? Annars kommer jag lätt slå över till "Scary Movie 3" på.. hmm, femman? Har för mig det. Haha!

Nåväl, ha en trevlig kväll ♥

Pizzadags!

Blir ett impulsivt besök hos pizzerian i vår lilla håla ikväll! Hela familjen var sugen på lite onyttig pizza och läsk, så det låter nice.. Haha!

Beställde den silvriga paljett klänningen innan idag! Får det billigare som medlem, plus att nelly.se inte har någon fraktkostnad i august månad. PERFEKT! Kommer bli helball på scenen.. tänker på den kvällen (vet ej när ännu), som jag ska uppträda på Wallmans. Ska nog bli bra det!

Funderar även på att klippa lugg.. för nu är mitt hår så långt och tjock, att jag inte kan ha mittbena/snedbena utan att det ser ut som om jag fått ett stekjärn mitt i skallen. Helt platt alltså. Så är det med tjock och långt hår.. haha! Men en tjock lugg vill jag inte ha, ser dumt ut på mig bara, men tänkte en lite tunnare som kan rama in ansiktet lite fint. Vad tror ni om det? =)


Abstinens..

De människor som känner mig väl vet om att jag har EN enda last. Den lasten är enorm och det känns ibland som ett missbruk.. Nä, vi snackar inte cigaretter, snus eller alkohol (rör aldrig något utav det..), utan jag snackar om..

CHOKLAD!

Idag har jag värsta abstinensen. När åt jag choklad sist? Värsta minnesluckan. Haha! Kakor med choklad hade också varit gott.. åh, så jobbigt.

För att lindra sötsuget ibland googlar jag faktiskt massa kakor, choklad tårtor m.m... och det kan hjälpa lite... kolla in dessa, hur kan man inte äta det? Det är ju så jäkla gott...

Däremot vill jag fråga en sak med tanke på bilden längst ner;
Säger ni chokladbulle/cocosboll/negerbulle? - Var ärliga nu! =)











Någon mer än jag som dreglar? Sötsuget försvann lite faktiskt, haha! ♥

090827

Hellu!

Vaknade innan kl 9, har ätit, kollar på roliga serier på tv och ska söka jobb nu.. as usual. MEN! Denna klänning (nedan) funderar jag på att köpa. En silvrig paljett klänning från Nelly.se, av märket VILA för 459kr. Den vore perfekt på scenen till mitt mörka hår, och ett par svarta pumps.. Kan se för mycket ut för nu direkt såhär, men när man väl står på scenen med massa lampor m.m, är klänningen perfekt.

Ska jag köpa antingen höstjackan från HM eller denna klänning? Eller båda och?


459kr, från nelly.se

John Q

Vill bara tipsa om filmen "John Q" som går på TV6 just nu. Sett den förut, men den är GRYM! Väldigt värd att se.

Mys!

God kväll! =)

Kom precis hem från stan. Vid halv sju mötte jag upp Frida och gick & tog en fika på Madde's! Köpte mig en god cola och en dammsugare, MUMS! ♥

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla family guy.. Alltså min humor är väldigt varierande. Jag har väldigt lätt för att tycka något är kul, men Family Guy's spontana och sjuka humor är bara så himla klockren. Kan garva mig halvt ihjäl åt det.. Hade jag haft pengar hade jag köpt boxarna, men that's not gonna happen. Haha!

Ha en trevlig kväll, hörs imorgon! ♥

Duktig!

Nu känner jag mig allt duktig. Jag har sökt en massa jobb, och skrivit riktigt bra personliga brev till varje arbetsgivare också. Ja, olika personliga brev! Inte fan skickar jag samma, hur speciella känner sig arbetsgivarna då? Får ju alltid lägga lite möda på det hela tycker jag! =)

Sen fick jag lönelapp idag från ett musikjobb jag gjort. Jag räknade tydligen fel på hur mycket skatt de skulle dra, så det blev flera hundralappar extra i överraskning. Me like! Så nu sitter jag nästan och tuggar på mina händer för jag vet inte om jag ska köpa kompressorn eller inte.. FAN! Jobbigt. Jag hatar dilemman, jag hamnar alltid i svåra dilemman. Haha!




Köpa mig denna älskling eller inte?

090826

God Förmiddag! ♥

Idag är det molnigt, lite kallare och mycket gråare än igår. Kan inte rå för att tycka det är lite mysigt.. Idag ska jag göra lite hade jag tänkt. Tänkte verkligen försöka fortsätta lite på låten jag började på för några dagar sen, har några små idéer till den faktiskt. Sen ska jag stå för middagen idag, och senare ikväll bär det av lite snabbt in till stan för att träffa Frida. Känner på mig att hon kommer vara trött efter sin arbetsdag, men en fika kommer nog bli mys! =)

Gina har fått in massa nytt idag, som kan kortfattas med ordet: Mums! Även HM har en skitsnygg jacka jag funderar på nu till hösten.. Vad sägs om dessa godbitar?


Snygg mössa för 59kr.


T-shirt, 99kr


Grymt snygg skjorta, 249kr


Jacka från HM, 499kr.. funderar på att köpa den till den kalla hösten som väntar.

Dagens inköp

Lovade ju att visa vad jag köpte! Är mest nöjd över den uniformsliknande jeansvästen! Har kostat 400kr och jag fick den för en hundralapp, perfekt! Letat efter en sådan länge, så bara hängde den där i min storlek.. Sen är ju handskarna mums! Älskar den, galet snyggt till en skinnjacka.. kan se mig själv på Sonata's konsert i December. Jag ska fan dit! Ska ta bussen upp själv isåfall, och se dem i Göteborg. Jag har ju boende hos mammas otroligt snälla väninna.. så, själv eller inte, jag ska banne mig dit!

Here we go! =)


Grå basic t-shirt, 70kr eller något, grymt  snygg. Ignorera påsen nere i högra hörnet.. Haha!


Spetshandskar, 79kr på Lindex. Perfekt!


Jeansväst.. jag palla inte knäppa alla knappar, ok? =)

Bra dag!

Vilken underbar dag det är idag! ♥

På väg till Arbetsförmedlingen träffar jag en utav de snällaster människorna i världen, Anders Kungsman. Snackar lite om några småprojekt osv, avslöjar inte mer än så.

Sen på AF gick det helt okej. Charlott som är min jobbcoach är gudasnäll, och vilket proffs hon! Förstår hennes kunskap efter allt hon har varit, chef här & där! Haha, supertrevlig. Glad att jag fick henne kan jag säga!

Efter det mötte jag upp med Michelle nere på stan, gick och kollade runt lite och blev lite fattigare.. typiskt. Men det är Michelles fel, haha!  Hittade ett par spetshandskar (enligt mig är handskar hösten accessoar, LÄTT!), sen tog vi en glass, och sen ett spontant ryck att åka tillbaka till vår gamla gymnasieskola och träffa lärarna, haha! Det var skitkul och de verkade ju faktiskt uppskatta det! =) Kändes bra egentligen att inte vara elev. Väl där fick jag reda på lite nya småsaker som kanske kommer hända, mig inkluderat, ska bli supertrevligt.

Nu ska jag äta, för sen ska vi iväg på lite äventyr här hemma. Visar kläderna senare, om ni vill? ♥


Huet' Michelle! =) Haha!


Min f.d lärare Kristofer! =)


Den oändliga korridoren.. haha!

Kläderna kommer upp ikväll. Puss! ♥

090825

God Morgon!

Klockan är nu 9 på morgonen och jag ska snart kör in till stan för att besöka Arbetsförmedlingen.. isch. Men det måste göras! Efter det blir det en snabb fika med Chellis, för sen måste jag hem till La Familia för vi ska på äventyr! =)

Vi hörs senare, få packa ihop mina grejer.
Puss!

Dreeeeeeam, dream, dream dreeeeam..

ÅH!

Är just nu väldigt frustrerad. Har suttit och tryckt mig igenom massa studioutrustning på thomann.de.. Fan!
Har dreglat enormt mycket över kompressorn, men så har jag ju även hittat lite annat.. Perfekta "tavlor" som absorberar upp ljudet så det blir mer isolerat, hade verkligen behövts i vårt musikrum som tar in allt ljud inifrån huset och även utifrån.. Sen har jag ju även hittat studiomonitorer. GAH!

Om det nu finns någon där ute som läser min blogg som är kunnig inom musikutrustning, kan du/ni snälla lämna en kommentar där ni rekommenderar riktigt bra, lagom billiga studiomonitorer? Det hade varit väldigt snällt.

Funderar starkt på att ta lite från sparpengarna jag har och köpa kompressorn.. då kan inspelningarna här hemma bli ännu bättre, och då kommer det bli så himla mycket roligare att spela in. Hmm.. får fundera under kvällen.

Så snälla, om ni sitter inne med någon kunskap om studiomonitorer så dela väldigt gärna med er, snälla!


Monitor ADAM A7, 4495kr. Kan denna vara något?

090824

4 månader kvar till jul. HAHA!

Typ ingen som vill höra det nu antar jag? Det var dock en rolig tanke. Önskar bara jag har pengar till jul, vill ju köpa massa julklappar, det är så mysigt! =)

Nåväl, idag är det en otroligt fin dag i Skåne åtminstone, och här sitter jag inne och försöker hitta jobb. Fatta hur fruktansvärt less jag är på det nu. Känns som om man kommer vara arbetslös i över ett år till, men jag hoppas inte. Kan verkligen inte ens tänka mig hur jobbigt de människorna har som har varit arbetslös i flera år.. jag hade klättrat på väggarna, jag blir sjukt frustrerad när jag inte har något att göra. USCH på det.

Började ju skriva lite på en låt igår, och tänkte försöka fortsätta idag. Vill göra lite eget nu, men jag fastnar i samma mönster som är totalt oinspirerat som tidigare nämnt.. Fick förslag från en vän om att kanske skriva lite om situationen man är i nu! Det är ju inte en heldum tanke, den är faktiskt riktigt bra, men det som saknas är tyvärr inspirationen.. alla låtar jag försöker skriva nu går i moll.. dystert, haha! =)

På tal om inspelning har jag hittat kompressorn med stort K till min röst, tack vare producenten Dick Örnå nere i studion där jag spelar in. Ca 2300 kr ny kostar den på thomann.de, helt perfekt ju! Nu är det bara en sak som fattas, PENGAR! Hahaha, den hade varit perfekt. Så jäkla bra mina inspelningar hade kunnat bli hemma alltså.. fasiken. Får hoppas att tre tusenlappar faller ner från himlen rakt ner i näven på mig, hade varit trevligt.

Nu ska jag snart diska, söka lite jobb och gå ut med min älskade vovve lite senare. ♥



Vill köpa. ÅH!

Inspiration?

Har städat en del, och börjat röja ur garderoben, en massa saker som ska bort bort bort! Har massa kläder över som jag inte använder längre, funderar på att sälja.. bloppis har man ju hört är populärt, något som vore intressant kanske?

Satte mig ner med gitarren nyss och kom på något litet & fint, spelade in det snabbt och ganska fort tog inspirationen slut. Bara sådär. Pang, bom! Har hänt jättemycket på den senaste tiden, och jag har förstått att jag är totalt oinspirerad. Jag bor på ett ställe jag absolut inte vill bo på längre, jag har inget jobb utan söker bara jobb hela dagarna, och ja, that's it. Har inte så mycket att göra helt enkelt, och att inte få se massa nya platser och få uppleva diverse gör ju att inspirationen inte finns. Det är skittrist får jag ju säga!

Riktigt frustrerande, men jag sparade det jag spelade in, och ska se om man kanske kan få fram någonting imorgon och fortsätta på det! Hoppas det.. för den började faktiskt riktigt fint!

Tänk om man hade varit italienaren som vunnit 1,5 miljarder? Haha, "bara" 100 miljoner hade räckt för mig! Då hade jag rest till Irland, köpt mig en Mini Cooper, åkt till London, shoppat, bjudit med familjen på valfri lyxkryssning.. försökt uppleva mycket nytt, och få ny inspiration. Men jag borde ju kunna fixa det utan pengar.. eller hur? Hoppas det kommer snart.

Något bra på tv ikväll ni kan tipsa om? Hade uppskattats! ♥

090823

Det är söndag!

Men det visste ni nog redan. Tråkiga söndagar.. usch, men vädret är åtminstone inget att klaga på, verkligen inte! Sol, sköna vindar och klar himmel. Det gillar vi!

Jag har haft en riktig slödag idag, det är gött det ibland. Har bara varit i affären snabbt och köpt getingspray till pappsen, vi har värsta getingboet nära hustaket precis utanför dörren, haha! Jäkla getingar, dem anfaller, är slöa och sticks gärna, det vill vi inte! Nej usch nej! Resten av dagen hade jag tänkt rensa lite, vi behöver slänga ut lite gammalt skit längst in i garderoben, annars blir det väl att fortsätta tråka såsom man bör göra en söndag, haha! =)

Har sysslat lite med hemsidan, och försöker fixa lite nya bilder och fräscha upp det lite mer. Det känns bra, jag är nöjd. Vad tycker ni om min nya hemsida? http://www.madeleineliljestam.dinstudio.se/ ? Har ju även en gästbok där, det är kul när folk lämnar lite kommentarer där om vad de tycker, alltid trevligt!

Nu ska jag försöka göra något vettigt. Puss! ♥




Nytt, nytt & nytt!

Wohoo, idag har det varit en effektiv dag.

Sjöng på ett dop här i byn, en JÄTTESÖT liten påg som döptes som var alldeles för varm i kyrkan och blev därför gnällig.. stackaren! Jag förstår honom, det är jobbigt med värmen. Men annars gick det jättebra och de verkade nöjda. Jag var iallafall galet nöjd, inte pga. sången, utan för kyrkan! Asmundtorps kyrka har nämligen införskaffat ett helt nytt högtalarsystem ( ett ASBRA högtalarsystem), och ska införskaffa mer förstärkning till det, plus att jag fick sjunga med den absolut mest underbara mikrofonen Shure Beta 87, TRÅDLÖS! .. ÅÅÅÅÅH!! Jag har Shure Beta 58 trådlös, och den är verkligen grym, men om man ska ta sig upp en nivå är det 87:an som väntar, och den fick jag sjunga i idag.. den är fantastiskt. Vilket jäkla bra ljud dem har nu! Så det var tummen upp för kyrkan kan jag ju säga!

Nåväl, efter det stack vi in till stan och hälsade på farmor lite snabbt, handlade lite mat och sen satte vi oss på pizzerian i Asmundtorp och åt, det var galet gott... som vanligt! =)

Nu ikväll har jag fixat med designen här nu på bloggen, det får se ut så tills vidare, har ingen bättre bild för tillfället.. Sen har jag faktiskt skaffat mig en hemsida! Jag vill så gärna att ni ska höra den nya låten, och jag kände att det var dags för en egen hemsida. Dinstudio.se är en jättebra sida där du på ett galet enkelt sätt kan göra en helt OK hemsida för en billig peng per år. Jag ska senare lite längre fram skaffa ett eget domän så den bara heter madeleineliljestam.se, men nu får den tills vidare heta http://www.madeleineliljestam.dinstudio.se/ ! För att komma direkt till ljudfilerna på hemsidan klickar ni HÄR!

Så, nu har jag fått en massa gjort idag, känns bra. Så nu ska jag gotta ner mig i soffan och vänta tills "The Green Mile" börjar kl 21, en utav mina favoritfilmer! ♥

Ni får mer än gärna lämna en kommentar här, eller i min nya gästbok på hemsidan om vad ni tyckte om min nyinspelade låt! =)

Puss! ♥

1 år!

God Förmiddag!

Idag är det ett helt år sedan jag startade min blogg.. idag för exakt ett år sedan påbörjade jag mitt projektarbete och skulle snart börja det sista året på gymnasiet. När väl projektarbetet var slut kunde jag inte sluta blogga, då det känns som om man får skriva av sig (jag älskar att skriva), och det blir lite som terapi. Även ifall folk inte bryr sig om vad man skriver, så känns det som om jag har fått säga mitt, det känns bra! =)

Idag kl 13 är det dop som gäller för min del här hemma i byn, ska sjunga på Sonja Aldén låtar! Det ska bli kul, de verkar så himla glada och trevliga föräldrarna till den lilla pojken!

Sen så spelade jag ju in vinnarlåten från "Sommarchansen" i veckan, och nu är den färdigmixad och klar! Tyvärr går den ej att ladda upp på myspace, så jag vet inte riktigt hur ni ska få höra den, tyvärr. Men, jag har funderingar på att starta upp en lätt hemsida, på http://www.dinstudio.se/ finns det möjlighet för en billig peng varje år att ha en simpel hemsida, där ska man även kunna lyssna på låtar.. så efter dopet idag ska jag kolla in det, så att ni kan få höra min nyinspelade låt!

Sen har jag ju lovat er bilder från Göteborg, here we go!


Baksidan av mammas väninnas hus, det var supermysigt!


Underbara Nordstan..


Ny väska för 199kr, från Missäy.


Skitdålig bild, men det blev inte bättre.. Lackkjol med dragkedja på sidan och fickor, 249kr från HM.


Röd, skitsnygg kjol som är tusen gånger snyggare i verkligheten! 129kr, HM.


Döhäftiga leopardhandskar från Ginatricot, 59kr.


Choklad från Lagerhaus, kommer inte äta det, skitballa ju! De små - 2kr, det stora - 29kr.

Hemma!

Jag är hemma people! Jag är helt okej! =)

Resan med Swebus gick bra, men gobybus var ännu bättre, bättre säten, helt klart. På swebus fick man ju ont i röven efter 5 minuter.. vilken pina, men det gick ju bra.

Nu ska jag göra mig iordning, och faktiskt sova, ska bli så himla skönt att sova i sin egen säng. Imorgon ska ni få se allt mums mums jag köpt, bland annat en skitsnygg lackkjol med dragkedja, och ett par döheta leopardhandskar m.m... YUMIME! ♥

Så, håll utkik imorgon! ;)

Godnatt på er, puss! ♥

090821

Sista dagen i Göteborg. Kluvna känslor.

Ikväll får jag åka hem till min älskade far, bror och vovve! ♥ Men vi lämnar världens bästa shoppingställe, en galet rolig varmlänning och en supertrevlig fransman! Vet ni vad som känns bäst? Att få komma hem såklart, borta bra men hemma bäst. Men jag måste säga att Nordstan är världens bästa shoppingställe, jag ÄLSKAR det! Har shoppat lite igår, och ska shoppa mer idag.. haha, megatrevligt.

Nu har vi precis ätit frukost, och sen ska vi iväg och kolla runt lite, och sen avsluta med shopping innan bussen går hem ikväll kl 19.40!

Ni får ha det underbart, så kanske jag hinner uppdatera när jag kommer hem, men imorgon så ska ni få se allt som har inhandlats, det är mums!

Vi hörs ikväll! =) ♥

090820 - Göteborg!

Halloj allihopa! ♥


Anlände sent igår då bussen var mer än en halvtimme försenad.. kul! Så vi var här vid efter kl 23, tog en macka och sen somnade vi. Just nu sitter jag helt ensam i detta stora, OTROLIGT underbara hus och har precis ätit mig en macka med ost.. Mmm så gott det var. Jag får låna mammas väninnas mobila bredband, sjukt snällt av henne!

Just nu är mammsen och hennes väninna på kurs inne i stan, och jag ska nog lägga mig i sängen och lyssna på musik tror jag.. och läsa boken "Pianisten" jag tog med och bara njuta av att vara ifrån ett tag.

Senare blir det in till själva stan antar jag, det ska bli skoj att gå och kolla vad där finns, SPÄNNANDE!

Jag hoppas ni får en fin dag, får se om jag hinner uppdatera senare!

Puss! ♥

Nästan färdig

Nu har jag nästan packat färdigt. Har packat ner strumpor (får inte glömma strumpor!), smink, plattång m. hårdprodukter.. Datorn ska laddas fullt innan vi sätter oss på bussen, strömkabeln ska med, kamerans usbsladd + laddare ska med.. Något annat? Har jag glömt något tro? Hm.. tandborste, linser + linstillbehör, tandkräm.. öhm, det är nog det som behövs!

Senare blir det inte lite middag, och man får väl dubbelkolla så man inte har glömt något.. haha! Känner på mig att bussresan kommer bli lite seg.. nåja, det ska bli kul att åka iväg med mamma iallafa, hoppas bara vi får platser ihop på bussen. Inte kul att sitta knäpptyst i två och en halv timme bredvid någon svensson som ALDRIG pratar med främlingar. Haha! x)


Jaja, inte världens grannaste bild på mig, men vadå? It's me! (:

090819

Hej! ♥

Idag är det många som börjar skolan igen, bland annat min kära bror (tycker synd om honom ♥), och det känns väldigt konstigt att man själv är hemma. Jag har faktiskt tagit studenten.. Jag har dock fortfarande inget jobb, men skam den som ger sig, inte jag iallafall!

Ikväll åker jag till Göteborg tillsammans med mamma. 2½ timme på buss, ska bli lite småsmysigt ändå faktiskt. Köpt med mig ett marabou mjölkchoklad (okej, ja jag har redan tagit ett par bitar...), ska ha med mig datorn och photoshopa lite tror jag, också ska jag ta med boken "Pianisten" av Wladyslaw Spilzman. Ni vet den boken dem gjorde en film av? Den är grym, och visst film är en helt annan grej och jag tänker inte jämföra bok & film, men boken innehåller fler hemska och mer detaljerade händelser som griper tag i en på riktigt.. Jag har ju läst den förr, men det var längesen och nu vill jag ha något garanterat bra att läsa! Jag kan rekommendera den, den är inte alls svårläst (jag som alltid läst fort läser ut den på en dag), och inte speciellt tjock, så det är ingen "suck-och-stön-vad-jobbigt-att-läsa"-bok. Haha!

Nåväl, snart väntar duschen och den sista packningen. Men innan dess så har jag hunnit gå in och låtsas-shoppa lite på Gina's hemsida.. är ute efter lite små accessoarer till hösten, och har hittat en massa fina saker. Hoppas jag kan hitta det i Göteborg! =)




Halsduk, 129kr - Gina


Rosa leopardhandskar, 59kr - Gina


Hatt, 99 kr - Gina


Skitsnygg väska, 249kr - Gina

Studioinspelning avklarad

Hej igen allihop!

Nu är jag hemma igen. Det har varit en lång dag, men får ju avslöja att det blev även mycket roligt prat, en kebabrulle och en runda ner till pressbyrån! ;)

Min älskade sångpedagog följde med idag, vilket verkligen var grädden på moset. Jag spelade in låten "Hurt" (som kommer upp på min myspace SNART, håll utkik!!), och det gick jättebra. Till en början kände jag att jag inte stod så jättebra, och jag kom inte riktigt ner i mitt stöd som jag använder i min teknik, för det är ändå 3-4 år sedan jag spelade in i en sådan studio sist, och det är verkligen en helt annan grej att spela in i professionell studio än att uppträda live á la Sommarchansen. Men efter ett tag, då jävlar gick det bra, och jag tycker det känns riktigt bra. Tror slutresultatet kommer bli bra, får hoppas!

Jag hann inte fotografera så mycket, det var intensivt arbete, men jag har några bilder ni allt ska få se. Jag meddelar här på bloggen när den nya låten kommer upp, så får ni mer än gärna kommentera vad ni tycker! =)

Ska packa lite nu, för imorgon åker jag & min mor till Göteborg! ♥






En liten del av den fina studion, grymt bra producent för övrigt!



090818

God Morgon!

Hade världens hemskaste dröm inatt, grät när jag vaknade. Ta vara på era nära & kära för allt i världen, vi lever för fan bara en gång!

Nåväl, har precis ätit upp min frukost, och har även hunnit duscha! Se där, Madde är uppe tidigt idag. Så nu ska jag göra mig i ordning, och sen drar vi ner mot Ystad för att spela in. Så blir borta ett par timmar, och jag hoppas verkligen att låten blir färdig idag så ni får höra den! =)

Vi hörs senare, ta hand om er!

Puss! ♥

_____________________
Jag älskar er, min familj. ♥


Usch.

Dagen har varit lång, och haft en tung huvudvärk hela dagen. Skitjobbigt..

Dagen blev inte bättre heller. Sitter just nu och är så förbannad på vissa människor. Nu är det inte läge att säga fel sak till mig kan jag säga. Vet inte alls hur man ibland ska bli av med all aggression, sång hjälper ibland, men långt ifrån alltid. Fasiken alltså.

Ännu en gång tar jag upp ämnet ärlighet. Vad FAN är problemet med att bara vara ärlig? Är folk verkligen så jävla dumma att dem tror att de kan glida igenom livet på bara lögner?

Jag är besviken, väldigt besviken.

Jag tror jag säger godnatt till er nu, måste ladda med energi till morgondagen. Det är ju studion som gäller då! Det ska bli skitkul, ska se om jag hinner fotografera någonting för er som är nyfikna på hur det ser ut i en fin studio! =)

Puss & Godnatt! ♥

Malmöfestivalen

Var ju på Malmöfestivalen igår, och det var jättetrevligt! Såg massa fina bilar, konstverk som var av det lite ovanligare slaget, sen sprang jag & mamma förbi en loppis i en fin liten bakgård som vi kastade oss in i. Där hittade jag flera svarta nagellack som var helt oöppnade, för bara en tjuga styck! Hittade även ett par söta pärlörhängen i ett stånd någonstans.

Idag har jag för övrigt abstinens. Marabou mjölkchoklad framför mig nu är en dröm. Det är helt sjukt jobbigt.. JAG VILL HA!!! NU!! Men jag bör inte. Jag bör verkligen inte. Men det är ju så gott.. Åhh vad jobbigt.


Fin bil...


Konstverk av... rör? Haha!


Nagellack och örhängen! =)

Jobbcoach

Nu, lite efter kl 11 skulle ju en jobbcoach ringa mig, och jag får ju erkänna att det kändes faktiskt bra. Hon var jättesnäll, och ville verkligen hjälpa till! Ska dit nästa vecka, den 25:e och skriva ihop ett personligt brev med henne osv, det ska bli trevligt, för hon var lätt att prata med!

Jag bara önskar så innerligt att jag hade kunnat få jobba med musiken, det är ju det jag vill, och jag tänker verkligen kämpa för det. Men fram tills det händer något så hade det varit trevligt med ett "vanligt" jobb om dagarna så man hade kunnat få in lite pengar.. Det är ju även mer än en månad tills jag får rätt till något bidrag överhuvudtaget, så jobbigt.

Well well, nu ska jag göra lite som jag fick i uppgift att göra av jobbcoachen, och försöker hålla hoppet uppe om en framtid fylld med musik. =)

090817

Gäääääsp!

Idag är jag trött. Kollade aldrig tiden, men inatt vaknade jag av ingen anledning. Vad jag vet. Superjobbigt! Hade svårt att somna om dessutom, men jag lyckades till slut.. men varför i hela fridens namn bara vaknade jag sådär? Hade inte fått ett sms eller någonting. Konstigt.

Nåväl, idag är det övning som gäller för imorgon ska jag spela in i studio i Ystad. Det ska bli extra roligt då min sångpedagog så himla gärna ville följa med till studion och hjälpa mig lite extra, hon är en ängel. Så känner jag av lite förkylning, men jag ska öva riktigt mycket idag och missbruka nässpray tänkte jag! =)

Längtar för övrigt så sjukt mycket tills på onsdag. Ska bli så himla roligt att få åka till Göteborg! Det var över ett år sen jag var där och såg Iron Maiden, och då hann jag inte heller gå på stan osv, utan det får det bli denna gång, underbart! ♥

Lite efter kl 11 nu ringer en jobbcoach till mig.. måste göras. Så ska hinna äta lite tills dess.

Hörs senare! ♥

Malmöfestivalen!

Malmöfestivalen, här kommer vi! ♥


Ny design?

Hm, har suttit och pillat lite med ny design till bloggen. Vill ha något som är lite mer höstlikt, men inte för mörkt heller.
Gjorde upp en skitsnabb version, som går i grått och en simpel cambild så länge..

Men ni kanske kan komma med lite förslag på hur man kan göra den ännu bättre? Bättre bild självklart, jag vet, men lite mer.. Känner mig lite fantasilös.

Här är nya idén, grunden iallafall, alla förslag är välkomna!

Hjälp!

Nu behöver jag faktiskt någons hjälp, haha!

Har länge suttit och googlat mig fram och tillbaka som en dåre för att kunna hitta svenska språket till Blackberry, utan framgång kan jag säga. Det ska finnas, men vart fanken då?

Är det någon överhuvudtaget som kan hjälpa mig? Hade verkligen uppskattat det, för visst, engelska går jättebra i telefonen, men svenskan hade underlättat enormt och man hade ju förstått alla funktioner ännu bättre!

Snälla, hjälp mig! ♥


Jag & min Blackberry ♥ Kärlek!

090816

Solen skiner! ♥

Eller ja, emellanåt. Det är molnigt idag, och jag gissar på att det blir regn senare, men jag hoppas det är uppehåll för vi ska faktiskt en runda till Malmöfestivalen idag istället. Igår hyrde vi istället film, bland annat; "En shopaholics bekännelser" - SE DEN! Hahahaha, underbart härlig film, jättesöt skådespelerska.. och alla kläder & skor! Jättemysig film man inte borde missa! =)

Igårkväll satt jag även och gjorde lite visitkort jag skickade till beställning också. Jag ville designa dem själv för att få en personlig känsla, och jag hoppas slutresultatet blir bra! Ni ser dem här nedan, ville ha framsidan enkel, och mer krydda på baksidan! ;)

Ska äta upp min frukost nu och läsa söndagsbilagan till Kvällsposten!



Fram- och baksidan av mina beställda visitkort. Tyckte de blev snygga faktiskt! =)

Utslagen

Kan ni gissa hur trött jag är? Hahaha, var ute en runda nu med familjen och avslutade hos farmor. Höll seriöst på att somna hemma hos farmor.. Inte bra.

Men sen är det typiskt mig, jag är för rastlös. Jag är trött ja, men det är lördag och jag vill inte bara sitta på röven hemma! Ska försöka få de andra att orka med malmöfestivalen, för där har jag aldrig varit och det hade varit trevligt att se lite vad där är för något! =)

Provade min plattång innan jag fick av Jessica & Magnus.. så jääääkla bra! Kommer inte ihåg modellen i huvudet, men det är iallafall BabylissPro, också är den snyggt vit i en jättesnygg box! Fick även en "värmematta" till eller vad det heter som är suverän.. Jag får återigen tacka Jessica & Magnus, ni är underbara! ♥

Snart blir det middag, och jag ska försöka övertala la familia här hemma att fara till Malmö! ;)

Puss på er! ♥

090815 - Tack!

Godmorgon! ♥

Trots att jag inte somnade förrän runt kl 4 så gick jag ändå upp vid kl 9 idag. Telefonen ringde och jag kunde ändå inte somna om, så vad fan, Varför inte gå upp?

Jag vill först & främst tacka Marianne, Stefan, Martin, Jessica, Magnus & min egna familj för en helt underbar kväll igår. Vi åt en fantastiskt middag som bestod av en fruktansvärt fint tillagad kycklingfilé, med en krämig potatisgratäng till! Kokta morötter och broccoli till det vara bara toppen kan jag säga!

Som efterätt, vilket jag hade valt, blev det chokladpudding med vispgrädde.. oh my god.. Så jäkla gott! Hade en enorm skål med 16 portioner chokladpudding till hela sällskapet, oj oj oj vad mycket! Haha, det blev t o m över.. det hade jag inte ens räknat med!

Men nog om maten. Haha! När jag för övrigt vann Sommarchansen öppnade vi ett mousserande alkoholfritt jordgubbsvin här hemma som jag fått av Marianne & Stefan på studenten. Det var så himla gott! Så nu när de kom igår fick jag en flaska till. Så himla gulligt av dem! TACK! ♥

Sen kära Jessica & Magnus.. de paret träffade jag för första gången förra året när jag sjöng på deras bröllop och pappa & jag spelade på deras bröllopsfest. Sen träffades vi av en ren slump på en studentfest detta året, och de blev inbjudna till min egna studentfest. Efter det så snackas vi vid osv, och de var även på Sommarchansen och såg när jag vann! Så när de kom igår så fick jag en fin påse av Jessica medd något tungt i. "Vad fan är det nu?", var min första tanke. Hahaha! Så säger hon: "För att du vann Sommarchansen Madeleine. Det är du värd".. Så jag öppnade det, och fann en proffsig plattång och massa fina hårprodukter! Jag blev så glad att jag visste faktiskt inte vad jag skulle säga. Jag är inte van vid att få saker så från människor, så jag blev chockad och visste inte hur jag skulle visa min tacksamhet! Hur himla go får man vara?! Jag är så otroligt glad för plattången som ska invigas lite senare idag, det är väldigt spännande!

Jag vet nu vilka som är riktigt vänner och inte. Vänner ställer upp, är glad för din skull, och har inga problem med att du har framgångar, utan de är där istället precis bredvid dig och jublar och stöttar dig hela tiden.

Så verkligen TACK för igår allihop. Det var en helt underbar afton får jag säga, och mamma hade ju gjort en otrolig middag. Tack kära mor! ♥ Återigen tack till Magnus & Jessica också för den jättefina plattången!!!! ♥

Här kommer lite bilder sedan gårdagen, och är det någon som vill att en bild tas bort, bara skriv!


Jag & Magnus! =)


Vackra kvinnorna Jessica & Marianne!


Stefan var glad, Jessica likaså!


Flum.. Hahaha x)


Jessica & Magnus (i onyktert tillstånd... haha), tyckte det var jättekul att leka i fotvården, hahaha!

Tack återigen allihop, ni är bäst ♥



Trött..

Gästerna har precis gått, och jag är trött. Väldigt trött. Men kommer att ha svårt att sova när man är uppe i varv, får nog läsa mig lite till sömns så att säga! ;) 

Har haft en galet underbar kväll, bästa på länge. ♥ Imorgon kommer det upp lite mer bilder kan jag lova!

Nu ska jag bädda ner mig i min stora säng, myyyyys!

Puss & Godnatt! ♥

Fixed!

Nu har jag tagit mig en dusch, hämtat stolar, dukat, plattat håret och lyssnat på Sonata Arctica ♥

Gästerna kommer vid kl 19, och fram tills dess ska jag hjälpa till lite med middagen, och bestämmad vad jag ska ha på mig.. vad har man på sig på sådana här hemma middagar? Haha, kass jag känner mig. Blir jeans och en top tror jag.. eller är det fel?

Är supernöjd efter besöket hos frisören igår! Håret är superlent, och det glänser som aldrig förr. Så som mitt hår ser ut idag har det aldrig sett ut, aldrig så friskt! Tyvärr syns det inte på bilderna, speciellt inte cambilderna.. haha! ;)

Nu ska jag lyssna färdigt på David Cook - Permanent, och sen fixa lite med maten och drickan.

Puss! ♥



Jag för någon minut sen ^^

090814

Goddag! ♥

I skrivande stund är klockan bara 11.24, men jag har allt hunnit med en del idag ändå. Gick upp tidigt för att väga ett paket, mina teoriböcker är sålda nu, åkte till banken, och sen till Center Syd/Kjell & Co för att köpa en reseadapter till min nya telefonladdare! Den är ju som tidigare nämnt från Kanada, och laddaren passar ju inte i Sverige, så köpte till en adapter så jag kan ladda den. Den är så underbar! ♥

Nu ska jag snart in i duschen, tvätta håret och därefter platta till det lite snyggt. Vi får ju gäster ikväll, så får fräscha till sig lite. Ska bli trevligt med en middag, efterrätt och mycket trevligt sällskap!

Igår damp det ner ett megastort kuvert till mig i brevlådan från Kvällsposten. "What the ....?", tänkte jag. Kanske det är någon bild från när jag vann Sommarchansen? Nåväl, jag öppnade det och fann två megastora löpsedlar med mitt hue' på framsidan! Likadana som den som fanns i Asmundtorp, fast större! Skitsnällt av dem. Sen hittade jag även den här lilla söta lappen som jag tyckte var urgulligt gjort! (Se nedan)

Nu blir det duschen, puss! ♥


Gulligt, eller hur? ♥

bloglovin

Blackberry

Varit en lång dag idag faktiskt!

Fick hem mitt nya simkort idag från Telenor, ville ha kvar samma nummer som förut så det tog två dagar innan jag fick det. Så nu har jag äntligen satt igång min älskade Blackberry ♥ Lätt den bästa telefonen, helt underbart! Så har suttit och lekt med den en massa nu, inställningar, kontakter, musik (grym mp3 i den!!!), kamera och en massa. Jag älskar den helt enkelt!

Var hos frisören idag. Han klippte av någon cm, håret kändes verkligen levande efteråt. Det var ju trots allt 5 månader sedan jag var där sist, och när man har naturligt torrt hår pga. det lockiga, så måste man klippa de yttersta topparna.. lite oftare än 5 månaders mellanrum i alla fall, oops! Men nu mår det bra, och jag ska tvätta det imorgon, platta och göra det fint, för imorgon får vi sällskap här hemma. Vi ska ha middag här hemma för lite vänner, vilket ska bli jättetrevligt. Jag har för övrigt bestämt efterätten.. Kan ni allvarligt talat gissa vad det är jag har valt? Känner ni mig gissar ni rätt kan jag avslöja, haha! ;)

När jag var hos frisören idag tänkte jag också på vad man kan göra med håret till hösten. Jag vill göra något, men inte roströda/guldiga slingor, för det är INTE jag. Jag är den typen som går åt det mer kalla hållet i färger; svart, mörkblå, silver osv.. inte brunt, rött, guld osv.. Men ja, det får väl bli någon svart toning eller något för att piffa upp det lite. Eller är det någon därute som kan ge mig lite förslag? Hade uppskattats ♥

Ikväll verkar det inte komma något speciellt på tv. Tråkigt! Kunde inte se färdigt filmen igår kväll pga. mitt migränanfall.. typiskt. Sätter kanske igång någon film? Hade varit mysigt. Har ju "Braveheart" här hemma på dvd.. Hmm!

Puss! ♥

090813

God Morgon! ♥

Igårkväll hade jag det värsta migränanfallet i mitt liv. Det var ett rent helvete kan jag säga, men jag lyckades till slut somna, och idag vaknade jag utan huvudvärk och känner mig ganska pigg faktiskt!

Ska snart in till stan (följer med pappa), och köpa lite på apoteket, sen ta en snabb runda på stan sen hem igen. För senare i eftermiddag väntar frisören för min del! Ska bara klippa de yttersta topparna, det behövs. Det blir ju slitet efter så lång tid. Tror jag klippte mig i februari/mars sist, haha!

Nu till något helt annat. Nästa vecka ska jag vara i Göteborg ♥ ett par dagar, är det någon som kan tipsa om några gator i Göteborg med de bästa affärerna? Alla tips uppskattas!!!

Ha det så underbart så länge! ♥

Migrän

Fy fasiken.. jag hatar detta.

Fick världens migränanfall nu lagom tills filmen började på tv4+. Denna kväll började mitt migränanfall med de där synfläckarna man får, och efter ca 30 minuter kommer världens huvudvärk. Där är jag nu, och min syn är rubbad.

Ska lägga mig på soffan, för att inom kort begrava mig i min säng. Mer blind än vanligt och med en mycket smärtfull huvudvärk. Fan, hade jag haft Eeze hemma hade det varit lugnt, det hjälper direkt.. =/

Godnatt på er! ♥

Choklad

Nu börjar kvällen närma sig och jag har börjat krypa ner sakta men säkert i soffan. Har chokladen i köket.. men för att vara helt ärlig har jag redan öppnat den. Så dåligt gjort av mig, men jag var tvungen. En rad eller två gör inget! ♥

Har kollat runt efter en ny plattång. Det är svårt det där, för det ska passa perfekt in på just mitt hår. Hur är mitt hår? Jo, jag har ju egentligen väldigt lockigt hår, vilket betyder att mitt hår är torrt, naturligt. Så är det med lockigt hår. Så jag har letat efter en plattång som är mer för torrt hår, och tror faktiskt jag har hittat en som jag fastnat för.

Ga.Ma heter den, och det är tydligen en frisörplattång som man kan beställa på eleven.se. Den är lite komplicerad, men vad jag har förstått borde det vara den plattång som passar mitt hår perfekt. Priset tycker jag är rimligt, 895kr, och gratis frakt inom Sverige.

Borde jag beställa den redan ikväll kanske?

Ha en underbar kväll! ♥


Ja, det är öppnat. Hahaha! Marabou, min bästa vän & älskling, stört, eller hur? ♥

Wow!

Håll i hatten people! För alla er som älskar Toto talar jag till. Ni kan bara inte missa detta bandet från Sverige. Ni får inte missa det. Dem är genialiska. Vilken röst, vilket arragemang, vilka musiker.. jag dör. SÅ JÄKLA BRA!

Låt mig presentera W.O.A. ♥

Good work!

Kom precis upp från studion, känner mig faktiskt väldigt, väldigt duktig! Har klippt ihop lite gitarrspår som pappas vän lade när han & hans fru var här på besök. Lätt en utav de absolut bästa gitarristerna jag känner till, han är amazing!

Så vi lade lite Eva Cassidy spår, "Songbird" och "Somewhere over the rainbow", som jag nu har klippt ihop och jag blev faktiskt nöjd! =)

Så ska öva lite på låtarna nu, och försöka sjunga in ett demospår till dem i alla fall. Kanske finslipad dem i en riktig studio någon dag? Hade inte varit helt fel faktiskt, får fundera på det. Vad tycker ni? Hade ni velat att jag hade lagt upp lite Eva Cassidy tolkningar på myspace?

Ikväll får jag ju tipsa om filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar", haha! Den kommer på TV4+ ikväll kl 21. Typiskt tjejfilm, men jag ska ladda med lite choklad, mjölk, en skön filt, och min lilla vovve!

Just det, det blir grillat ikväll. MUMS! ♥

Drömmar..


Skjorta - GinaTricot
Linne - Gina Tricot
Jeans - Gina Triccot
Skor - have2have.se


090812

God förmiddag! ♥

Hade det jobbigt med att somna inatt. Huvudvärken var så extrem att jag bara ville gråta, men jag får tacka för att jag vaknade upp utan huvudvärk, än så länge! =) Känns skönt.

Har ätit en god frukost och har kollat efter jobb, utan framgång. Är nådigt trött på den skiten nu om jag ska vara ärlig. Orkar inte med det mer. Man söker & söker utan framgång.. men ja, får väl hålla tummarna för att någon arbetsgivare tycker man duger.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Lite studio tänkte jag, jag vill sjunga, men shoppa lite hade ju inte varit galet fel heller.. men det får jag väl hoppa.

Sitter och surfar runt lite efter skor.. Jag behöver väl inte nämna att jag älskar skor? Nä, tänkte väl det! =)


399kr, Nelly.se


399kr, Nelly.se


575kr, have2have.se

Mat

Efter flera timma slöande i soffan mår jag nu faktiskt inte bättre. Haha, så dåligt! Har vilat, ätit lite osv.. men inget hjälper, och jo jag har tagit huvudvärks piller/tigerbalsam/zon som fan om ni nu undrar, haha!

Nåväl, nu ryktas det att vi ska iväg och äta, det ska bli mums. Är riktigt hungrig!

Förresten, är det någon mer än jag som bara älskar "Herrarnas dassbok?" Jag har sjukt bred humor egentligen, och kan skratta åt världens mest torra skämt.

Låt mig bjuda på några roliga läkargrodor ur riktiga läkarjournaler innan jag åker iväg:

* "Avföringen har samma färg som dörrarna på avdelning 19"
* "Ibland mår patienten bättre, ibland sämre. Ibland mår hon inte alls"
* "Kräkningarna försvann på eftermiddagen, likaså maken"
* "Har huvudvärk i huvudet"
* "Idag till lunch får patienten akuta diaréer"

Hahahaha, JAG DÖR! x)

See ya! ♥

090811

Hej!

Idag är det en konstig dag. Haha! Vädret skiftar mellan lite småkyligt och skitvarmt, vad ska man ha på sig? Ingen aning. Vaknade med huvudvärk, och FORTFARANDE ont i mina högra handled. Haft lika ont nu tre dagar i rad, tagit alla salvor vi har här hemma och t o m panodil, men det hjälper inte. Weird?

Sitter nu här efter en redan lång dag. Varit i stan med pappa & uträttat ärende, sen hjälpte vi även farmor till banken och var hos henne en bra stund.. Väl hos farmor satt jag & kollade i Landskrona City tidningen, och fick en mindre chock. Dagens citat var av mig! HAHAHAHA! Jag dör.

"Jag har aldrig någonsin känt att jag vill satsa på musik. Den bara finns där. Som en självklarhet" - Madeleine Liljestam

Haha, okej. Dagens citat? Det var ett svar från en intervju med HD för några dagar sen tror jag, men man blev allt lite chockad, men kul var det! =)

Nu har jag köpt med mig SOLO hem, ska läsa lite snabbt, sen försöka lyckas med något nere i studion, sen ska jag nog faktiskt försöka städa lite. Känns som om jag borde städa mitt rum iallafall! =)

Vad gör ni idag? ♥


Hahahaha, jag dör x)


Nya SOLO! =D Köp den, nagellacken man får till var DÖ SNYGGA! ♥

Underbart!

Oj oj.. vilken lång dag. Vi har pratat hit och dit, kört hit och dit osv osv, men nu är det klart. Jag har nu min ÄLSKADE Blackberry Bold 9000. Köpte den av en grymt snäll kille från Landskrona (hitflyttad från Canada), och denna mobil är helt ny. Han hade två stycken, den ena använde han själv och den andra villa han sälja. Han lät den t o m vara helt oöppnad tills vi träffade honom idag.

Den är allvarligt talat världens ballaste telefon. Den har så galet mycket funktioner, den är en minidator. Den är helt underbar! Jag är verkligen förälskad i den! ♥

För övrigt, så fick jag det finaste mejlet någonsin idag. Jag har aldrig fått ett så fint mejl någongång. Det är från brudparen sen lördagens bröllop... och jag har aldrig fått så mycket beröm på en & samma gång förut! Tack kära ni, ni gjorde hela min kväll. All den beröm jag fick kommer jag ha med mig i baktanken varje gång jag känner att jag inte räcker till inom musik, för de orden de valde att berömma mig med.. dem var fantastiska. Tack! ♥

Nu ska jag snart ta en dusch, titta på "Beck" kl 21.30, pilla lite med telefonen (måste skaffa nytt telenorkort imorgon, mitt gamla är sedan Vodafones tid och fungerar inte på denna splitternya mobil.. haha!). Så imorgon måste jag även skaffa en reseadapter. Telefonen är ju från Canada, så måste ha en svensk adapter till, men tills dess kan jag ladda den i datorn. Den är så himla häftigt, och internationell! Ska ladda ner svenska imorgon till den via nätet.. den har t o m trådlöst inbyggt internet, BALLT!

Får kanske även åka in till läkaren imorgon.. i tre dygn i rad har jag haft en otrolig smärta i min högra handled, vi misstänker inflammation eller något i min led. Det gör riktigt ont, och jag orkar inte ha ont längre.. hoppas det är över imorgon, att gå till läkaren är dyrt nuförtiden (har redan varit där en massa detta året, nu räcker det!).

Någon som kan tipsa om caféer runt Helsingborg/Landskrona/Malmö som har Wifi förresten?

Puss på er! ♥


Min nya älskling. Min egna Blackberry.

090810

"It's raining men, hallelujah it's raining men!"...

Nä, det regnar inte män, men fy tusan vilket dåligt väder det är idag! Har regnat hela morgonen, och det är riktigt grått och trist. Men det kan bli en bra dag ändå!

Idag ska vi göra lite ärenden, men senare idag tänkte jag slå mig ner i studion och spela in lite Eva Cassidy tolkningar faktiskt. Får hoppas det kan bli något så pass bra att man kan lägga upp det på min myspace! För er som undrar när det kommer nytt på myspace kan jag ju säga att håll ut, slutet är nära. Hahaha! =)

Jag ska göra mig iordning nu, sen är första stoppet vid Center Syd/Siba. Förresten, är det någon som har erfarenhet av telefonen Nokia E71? Den är sjukt snygg, och jag har känt lite på den och den verkar okej. Vill egentligen ha en Blackberry, men det är bara en beställningsvara..

Så hjälp mig nu, Nokia E71 eller den nya Blackberry?


Denna?


Eller denna?

Vilken dag!

Vilken underbar dag jag haft! ♥

Hade en fantastisk sånglektion idag med min älskade sångpedagog. Hon är så otroligt duktig, och är en utav världens absolut snällaste och finaste människor. Det var en skitbra start på dagen får jag säga! Perfekt uppsjungning, genomgång av en låt osv osv.

Sen stack vi ner och försökte hitta stället jag skulle sjunga på, och kom dit och det visade sig att soundchecken blev kraftigt försenad.. inte kul. Väldigt drygt får jag säga, men det blev till slut soundcheck och det kändes bra. Folket kom, och det var dags. Det gick väldigt, väldigt bra!

I publiken fanns min sångpedagog som inte sett mig uppträda på år och dar, och när jag är mitt uppe i sången (hon vet vad den handlar om och vad den betyder för mig), så ser jag att hon fäller tårar. Då brast det nästan även för mig.. Hur underbar får en människa bli? ♥

Så är precis hemkommen nu och vi ska äta lite och sen bara dega framför tv:n en stund. Ska bli gött!

Här har ni lite bilder från idag, pappa ställde upp på att fotografera lite, får ju erkänna att han är faktiskt ganska duktig för att nästan aldrig ens röra en systemkamera! Eller vad säger ni? ;)


Världens sötaste barn!


Jag sjunger. Man är inte världens snyggaste när man sjunger, HAHAHA! x)






Fick en sjujäkla bra bild på Turning Torso.. kolla lägenheterna nedanför, de låg precis vid havet.
Lovely ♥

090809

Äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått sova väldigt gott en natt. Tack!

Sitter nu och har ätit lite frukost, bara kaffet kvar att slurpa upp. Ska snart åka iväg till Malmö. Har sånglektion kl 12, sen 14.30 är det soundcheck, sen 17.30 börjar Allsången i Västra Hamnen, Daniaparken!

Det ska bli väldigt kul, men denna gången vetefasiken vad jag ska ha på mig? Haha. Man vill inte klä upp sig för mycket, och inte heller för lite! Hmm.. får fundera lite till.

Det ska bli jättekul och jag ser verkligen fram emot denna dagen. Älskar när det händer lite saker i den annars tråkiga vardagen, wohoo!

Hinner inte skriva mer förrän ikväll isådanafall, ska ladda kameran och försöka fotografera en massa i Malmö så ni får se hur det ser ut! =)

Puss! ♥

Bröllop

Nu är jag hemma igen!

Bröllopet gick jättebra, och de var SÅ fina. Fick problem med att nästan börja gråta själv denna gången med. När jag började sjunga så tittade bruden på mig som om hon menade: "Jahapp, nu börjar jag böla också." Haha! Så söt hon var! De uppskattade det väldigt mycket, och det är jag väldigt tacksam för.

Har precis ätit lite middag och ska nog mysa ner mig i soffan och ta det lugnt. Sov väldigt dåligt inatt, så man är väldigt seg i kroppen.

Säg mig, ska jag orka gå till affären och köpa mig något litet & gott eller ska jag strunta i det? Vi säger att det är kvällens dilemma. Haha!

Puss! ♥


bloglovin

090808

Hellu! ♥

Varit vaken snart i en timme, är lagom utvilad och det känns bra inför bröllopet idag kl 15! Vet bara inte riktigt vad jag ska ha på mig, men det får väl bli någon utav mina "standard-klänningar" som jag tar ifall jag verkligen inte hittar något annat jag känner för att ta på mig, haha! Fantastiskt fint väder idag också, så brudparet har en himla tur att gifta sig en sådan här fin dag som denna.

Precis ätit upp min goda frukost, så tänkte börja dagen med en dusch, göra mig lite iordning och sen öva lite till med pappa!

Vad ska ni göra ikväll? Själv vet jag inte alls. Vad som helst kan hända!

Var vid Borstahusen för några dagar sen och lyssnade på lite musik nu när det är hamnfest, och när vi kom dit var det solnedgång.. tog foto lite snabbt med min kompaktkamera, men det var så himla mycket vackrare i verkligheten.. En sådan solnedgång får en att stanna upp och reflektera en stund över livet. Underbart! ♥



Yeey!

Besöksrekord idag, mycket trevligt får jag säga! =)

Är hemma efter ett trevligt och mysigt besök på pizzerian i Asmundtorp med familjen. Så gott det var!

Idag har det hunnits med mycket! Har besökt farmor, lagt vinstblommorna på farfars grav, varit på banken, osv! Tycker om när det är full fart, och innan idag hände det en rolig sak. Jag skulle in i kiosken innan vi åkte in till stan för att handla en kvällsposten till mamma & pappa, det var ju en hel sida om Sommarchansen! Så när jag väl var på väg in, då fick jag en chock utanför. Jag var med på löpsedeln! Det var skithäftigt att se sig själv så, och det kändes enormt bra. Efter all skit man har fått stå ut med fick jag ett tillfälle där jag fick känna mig uppskattad, även ifall vissa är enormt avundsjuka och beter sig omänskligt, men de människorna struntar jag faktiskt i. Blir man avundsjuk när man egentligen borde bli glad för någons skull, då fattas det något i sig själv, kasst självförtroende antagligen. Men det är inte mitt problem!

Nu har vi hyrt lite film, och köpt lite godis och ska mysa framför tv:n. Imorgon ska jag sjunga på ett bröllop kl 15, och på söndag är det allsång i Malmö som gäller. Västra Hamnen, Daniaparken kl 17.30! Kom dit, vädret ska bli strålande och det har varit fullsatt varje gång, och nu är det sista allsången i Malmö alltså för i år!

Nu ska jag stänga ner datorn, sätta igång en film och bara ha trevligt med min familj. ♥


Där satt jag på väggen.. kändes konstigt, men trevligt!


Lite närmre...


Satte den stora & fina buketten hos farfar.. han tyckte om solrosor. Saknar dig! ♥


Jag på Sommarchansen

Här har ni klippet på mig från Sommarchansens final 2009! ♥




Följ gärna min blogg med bloglovin för att inte missa de nya äventyren som väntar! ♥

bloglovin

090807

Hej allihopa! ♥

Dagen efter vinsten i Sommarchansen, och det känns fortfarande overkligt. Blev väckt imorse av att radio ringde mig och ville varna mig för att de skulle ringa 20 minuter senare för direktsänd intervju. Skitskoj! Under tiden jag väntade på att de skulle ringa ringde det från Malmö. De som håller i allsången där (som har sin avslutning på söndag), ville att jag kom dit och sjöng en låt. Så så ska det bli!

17.30 i Västra Hamnen, Daniaparken uppträder jag alltså på söndag den 9:e augusti! Kom gärna dit då det som sagt är avslutning, så det blir en mysig kväll med mycket folk!

Nu är kl runt 9, så nu ska jag äta en god frukost och snacka lite med resten av familjen.

Vi hörs senare! ♥

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

JA!!!!

Vet ni vad? Jag är i ett enormt chocktillstånd. Jag är vinnare av Sommarchansen 2009.

Presentkort på 7000kr på fritidsresor, och en chans att få uppträda på Wallmans Salong!! Det är helt galet stort! Jag är så jävla lycklig, och tack till alla er underbara och fina vänner som var i Pildammsparken och stöttade mig och var där hela kvällen.. inklusive min ÄLSKADE familj.

All min kärlek till er som stöttat mig, utan er vore jag inget!!! ♥

Läs mer om finalen HÄR!




Sommarchansen Final

Åh, skulle vilja hinna visa er hur jag ska se ut ikväll men det gör jag tyvärr inte! Måste slänga i mig lite mat nu sen bär det av till Pildammsparken för Sommarchansens Final. Det börjar kl 19.00 ikväll och det är såklart gratis inträde! Kom gärna dit, det kommer bli en sjukt mysig kväll nu när vädret är alldeles perfekt!

Puss på er! ♥

090806

Tjenare allihop!

Idag vaknade jag upp av solens strålar i mitt ansikte, samtidigt som en kall morgonvind drog in genom rummet.. Det var underbart. Minuten efter hör jag min lilla vovve springa uppför trappan och förstår vad som hända skall. Pang, så hade jag den lilla svarta sötsaken hos mig i sängen. Han la sig så gulligt bredvid mig och han luktade ju gott, nytvättad! Haha! =)

Sen bar det av till tandläkaren i stan. Låt mig citera honom: "Du har så perfekta tänder  så jag kallar inte dig förrän om 2 år". Haha, lovely. Fick lite banankräm, sen stack jag och handlade strumpbyxor till kvällen, sen sprang jag snabbt in och köpte den där tjocka tröjan på GinaTricot, skitfin!

Kom precis hem nu, så nu ska jag duscha, tvätta håret och sen ska jag platta till håret, sjunga upp lite osv! =)

Vi hörs kanske senare, om jag hinner! ♥

I'm going home!

Nu är jag återigen hemma, och är mätt & belåten. Har precis krängt en sådan där pizza man gör i ugnen, så himla gott!

Var som sagt i stan och fikade med en gammal väninna, och oj vad jag har saknat henne! Vi hade det jättemysigt och besökte det nya caféet i stan som heter "Espresso House", det var mysigt men jag går nog inte dit igen. 23kr för en 25cl cola är fanimej alldeles för dyrt. Ärligt talat. Det är helt sjukt tycker jag! Nåväl, det var trevligt som bara den, och jag längtar tills vi ses igen! ♥

Vi var lite snabbt inne på H&M och GinaTricot, och jag hittade en jättemysig tröja till hösten jag tänkte köpa.. 199kr är inte farligt för en sådan fin tröja. Får köpa den på fredag tror jag, hinner ju inte imorgon!

090805

Hej! ♥

Idag var jag uppe tidigt. Gick upp vid kl 8.30 och gjorde mig iordning för att åka med pappa till Lund. Vi skulle kolla lite på Media Markt och lämna in vår GPS som lever sitt eget liv? Haha!

Precis hemkommen därifrån, och ska göra mig lite iordning. För vid kl 13 kommer en gammal väninna hit och vi ska ta bilen in till stan och fika, ska bli så mysigt! ♥

Imorgon är det Sommarchansen Final och jag har bestämt klänning, skor och frisyr tror jag.. Har håret uppsatt idag, så ska tvätta det sen och platta det och försöka göra något snyggt imorgon!

Nu ska jag bege mig till mitt rum och se vad för snyggt jag kan hitta på min älskade klädstång att ha på mig.. Får nog göra lite lunch också, magen kurrar!

Hörs senare!

Ny skinnkjol!

Idag kom ett efterlängtat paket på posten till mig! Min nya skinnkjol som jag köpte på tradera. Den är så himla snygg! Den är hög i midjan, och har slits där bak.. Den är helt ny och oanvänd, och jag köpte den för bara 100kr inkl. frakt!

Här är den, kommer bli galet snygg till en topp och pumps och ett nitskärp i midjan. Love it! ♥




090804

Hej Allihopa! ♥

Idag är jag utvilad och är lagom pigg idag! Idag kommer även en gammal vän till pappa från Göteborg med sin fru. Det ska bli riktigt trevligt, det var många år sen, och denna vännen till pappa är en helt otrolig & fantastisk gitarrist, så vi ska nog spela in lite i studion när han är här också! =)

Skulle även vilja sticka och shoppa lite faktiskt.. Nova Lund lockar som bara den. Köpa någon mysig kofta till hösten, se efter ett par snygga stövlar, och även kanske hitta något snyggt tills på torsdag (Sommarchansens final).. Men jag får se, det hade varit nice iallafall.

Nu har jag precis ätit frukost och degat ett bra tag, ska göra mig lite iordning hade jag tänkt innan vi får besök!

Puss! ♥

Säljes!

Säljer nu mina körkortsböcker, behöver ju inte dem längre då jag har mitt älskade körkort sedan ett par månader tillbaka. Ska även sälja ett grymt snyggt par skor i storlek 37 (36 fungerar även jättebra!) som är helt oanvända. Jag har aldrig använt dem, så det är verkligen ett fynd!

Auktionen för körkortsböckerna hittar ni HÄR.

Auktionen för skorna hittar ni HÄR.

Bilder på sakerna hittar ni nedan! =)







090803

Hello People!

Idag är vädret verkligen SÅ hemskt. Vaknade klockan 06.22 (kollade mobilen direkt) imorse av att jag hörde någonting utanför fönstret.. När jag satte mig upp i sängen hörde jag hur regnet bara vräkte ner. Det var inte klokt! Då hörde jag ju även den enorma åskan som hade börjat.. och jag som hatar att vara själv när det åskar? Nåväl, jag försökte lugna mig och somnade om sen tills klockan ringde klockan 08.30!

Det var frukost som gällde, sen stack vi in till stan för lite bankärenden, hälsa på farmor, hämta bilen på verkstan osv. Så nu är det lite lunch på g, sen är det storstädning som gäller. Inte så kul, men det måste faktiskt göras.

Vad gör ni idag? ♥

2009.08.02

Är jag trött? Är jag totalt slutkörd? Svaret är ja.

Jag är så jäkla trött idag, haha! Jag vaknade upp kl 11.00, steg upp, åt lite, familjen bestämde sig för att dra på någon loppis och sen gå ute lite med hunden.

Hittade en loppis, när vi väl var där inne kände jag något i håret, så slog bort det.. Då känner jag något krypa på min arm och får PANIK! Slår bort det (ser inte vad det är för håret hängde ivägen), och när jag slår bort det så ser jag det trilla ner på golvet.. en står jävla spindel. FY FAN! Jag mådde skitdåligt efteråt och får rysningar när jag tänker på det nu. VILKET ÄCKEL! USCH! Jag hatar verkligen spindlar, och jag skiter i ifall ni säger; "De är mer rädda för dig än vad du är för dem!".. och? Haha, dem är läskiga. Kröp jätteäckligt på armen och i håret.. nä fy tusan.

Efter det körde vi och handlade lite och kom precis hem. Hade velat hitta på någonting, men vet inte riktigt vad, och sen är jag ju helt slut också.. Blir iallafall grillat ikväll, och film senare med lite godis som blev över sen igår! =)

Vad gör ni idag? ♥


She's Happy

Kvinnan här är lycklig.

1 augusti 2009 är den dag som i min framtida självbiografi MÅSTE stå med. Vilken jäkla dag alltså! Helt fantastiskt underbar. Jag hade tagit med kameran för att fotografera allting idag, men det har varit i så full gång så jag har faktiskt inte ens haft tanken på att fotografera någonting.. haha!

Som sagt, dagen började kl 12 på ett jättegulligt dop inne i stan, sen bar det av hem för att duscha/äta/samla papper och sen iväg mot Höllviken (rättare sagt mellan Höllviken och Trelleborg) för att sjunga på ett bröllop. Jag sjöng låten "Kärleken förde oss samman" & "Songbird". Det är som jag nämnde i tidigare inlägg, ett utav de absolut finaste bröllopen jag sjungit på. Paret som gifte sig strålade av kärlek och lycka, och det märktes tydligt att denna bruden inte krävde att allt skulle vara "perfekt", ni vet som många brudar tror att det blir genom att håret ligger perfekt, naglarna är obrutna, och att allting går som på räls.. Men denna tjejen hade en avslappnad inställning, och på så sätt blev  faktiskt hennes bröllop perfekt. Det är så ett bröllop ska vara! Nåväl, det var ett underbart vackert par. Mänskliga och fina människor. Pappa kompade så fint på pianot, och jag fick chansen att verkligen förmedla deras låtval till 100%. När jag sjöng och tittade på dem blev det extremt jobbigt dock.. bruden grät som tusan (dessa låtar betydde jättemycket för dem), och brudgummen började också nästan gråta. Vad händer då? Jag får titta bort en sekund för att inte brista i gråt själv. Hade ni varit där och känt och sett det jag såg hade ni förstått. De var själsfränder, och det kändes i hela kyrkan. Äkta kärlek. Underbart!

Sen ringde de som sagt från Råå och ville ha dit oss. Okej, fort som fan hem efter bröllopet, packade ner allt, gjorde sig i ordning, åt typ två tuggor risotto som mamma hade gjort, sen iväg! Kom dit, rodda och sen körde alting igång. Succé? O ja, återigen. Jag ÄLSKAR den restaurang, men framför allt älskar jag personalen. Nu när jag har fått möjligheten att spela så mycket på den restaurangen, har jag även fått möjlighet att få bli bekant med helt underbara människor som jag kommer sakna enormt mycket. Jag är SÅ nöjd!

Så var det ju jag som skulle köra hem. Klockan 02.30.. ehm, trött? Ja. Haha, en kille på restaurangen tryckte i mig en Red Bull. Blev jag pigg? Japp, som fan. Är det fortfarande. Fick jag koffeinchock? Det kan man lugnt säga. Skakade hela vägen hem medans ögonen knappt blinkade, HAHA! Psycho! ^^

Så nu sitter jag här, lite halvhög på Red Bull och hoppas på att få kunna somna snart.. Mamma & jag kanske ska på loppis imorgon, eller ja.. idag blir det ju (söndag). Hoppas verkligen det blir av.

Ska nog gå och lägga mig nu och försöka varva ner.. Good Luck säger jag bara.

PUSS! ♥

Yeeey!

Wow vad tiden går!

Kl 12.00 vad jag på dop och sjöng, gick jättebra. Kl 16.00 var jag i Höllviken och spelade, det gick UNDERBART
bra! Det paret är ett utav det finaste jag varit och sjungit för, dem var så söta ihop och dem grät.. Jag började nästan också gråta bara för det! Underbart, dem gav mig t o m ett Mercipaket (skitgod choklad) som tack, underbara människor!

Innan bröllopet ringde de från Råå och ville ha spelning ikväll också! JA! Underbart säger jag. Jag älskar när det är fart i allting. Så nu har vi precis packat in, så ska jag bara göra mig snabbt i ordning och sen drar vi! Tror jag ska ha min nya sammetsklänning som jag köpte på Bik Bok igår, skitfin!

Puss på er! ♥

2009.08.01

Första augusti idag, tjohoo!

Haha, är allt väl med er? Jag vaknade kl 8 idag, och har ätit frukost, druckit ett underbart kaffe och även hunnit sminka mig inför dagens jobb!

Det ska bli väldigt trevligt. Nu kl 12 blir det dop, och sen bär det av mot Höllviken för att sjunga på bröllop kl 16. Vet ni vad jag skulle vilja göra ikväll? Spela på det underbara stället Lime på Råå Camping igen. Helgerna känns tomt utan att spela där om jag ska vara ärlig.. Men ja, så är livet.

Nu ska jag välja klänning, blir nog en blommig sak, och sen är det ett litet tag kvar innan vi åker iväg! =)
Vi hörs senare, ha en superfin dag! (Ser ut att bli jättefint väder)! ♥


Jag precis nyss, nu ska jag byta om och sen köra iväg till dopet! ♥
RSS 2.0