Halsband

Måste få visa upp det finaste halsbandet jag äger.

Det är handgjort, och kommer ifrån studion där jag tatuerar mig. Sara-Li som gör smyckena är en väldigt duktig tatuerare OCH designer, uppenbarligen. Jag älskar smyckena. De är helt i min smak. Klicka er in på deras hemsida HÄR och kika runt lite, men besök för sjutton butiken och köp på er fina smycken. Jag kommer utöka min samling så snart som möjligt.


Ledig söndag

Ida är jag helt ledig. Vårvädret strålar utanför och i eftermiddag blir det häng/möte med min fina vän och grymma fotograf Amanda Stiverius. Ska försöka mig ut på en promenad innan det, för detta vädret är precis det man längtat efter. Hallelujah.

Njut av denna fina dag gott folk.

Lördag

Igår, då var det en dålig dag som blev bra. Hur ofta händer det? Inte ofta! Mohaha.

Började med huvudvärk, nackspärr och dålig start på jobbet. Slutade med att jag lyckades bra med jobbdagen, träffade fina vänner, åt god mat och hade ett MYCKET givande möte, och är nu fylld med kreativitet.

Är så glad. Så idag är det lördag och jag ska jobba extra på Lucy's ikväll, ska bli så trevligt med alla gäster och de fina kollegorna. Så nu har jag myst med min katt, tagit en kopp kaffe, käkat en bit av en vaniljlängd och lyssnat på mysig musik. Man känner hur våren är på gång utanför, man skådar de fina snödropparna i trädgården, och bara känner hur det finns hopp om livet. Är det inte underbart? 

Ska göra mig lite iordning och dra på mig min fina röda klänning med vita prickar som vi har på Lucy's, och sen dra iväg. 

Ha en fantastiskt lördag allihop ♥


Glad tjej idag!

Stones Grow Her Name

Jag är så glad idag.

Nyheten släpptes om att Sonata Arcticas nya album kommer den 18 maj. Känner på mig att det blir ännu ett enormt inspirerande och fantastiskt album. 


Bild: http://www.sonataarctica.info


In the dark

Från det att jag kom hem har jag lagat mat, tittat på tv ( väldigt ovanligt för att vara mig...), spelat piano, lirkat på lite låtidéer osv. Känner mig mer kreativ än någonsin, och då jobbar jag mer nu än då, men mer rätt tider för mig och min person iallafall.

I helgen var jag i Blekinge hos min polare Jesper och jobbade med hans projekt, det kommer bli så bra. Han har skrivit så fina låtar att jag kan gråta av bara tanken.. Så hjärtskärande, och det är verkligen en ära att han frågade mig om jag ville vara en del av det. 

Har mycket på gång med musiken nu, och det kommer, men Rom byggdes inte på en dag. Jag har jobbat ett tag med det, och det är igång på riktigt nu, och man känner hur det bara ligger och puttrar under ytan. Det kommer bli grymt, jag längtar.

Har delat med mig av denna låten innan, men den är bara så sjukt bra. Jag älskar den. 


Tiden?

Ja, vad ska man säga. Tiden bara flyger iväg! Haft en hektiskt vecka och imorgon drar en ny igång. Men det går iallafall åt rätt håll! Känner att det är dags att skriva av sig lite imorgon.
Tills dess, ha en god natts sömn.

Tack!

Bittes Garderob ringde innan, ni är riktigt pärlor. Ska alltså få mitt älskade förkläde, lycka.

Nu intar jag soffposition och ska bara chilla fram tills det är dags att kliva upp kl 6 imorgonbitti. Mysigt. Jag och min lilla katt.. min prinsessa. ♥






Vintage

PERFEKT SÖNDAG! 

Är så glad. Haha! Jag vaknade upp, utvilad och glad, och bemöttes av en himla massa snö men ändå behaglig kyla ute. Misstänker starkt plusgrader, har ingen temp men det är inga större minus isåfall. Jätteskönt!

Satte mig i bilen och begav mig in till Landskrona. När jag var på Larssons Lager förra söndagen så såg jag även en second hand bredvid som hette Bittes Garderob, men de hann stänga innan jag var färdig på Larssons Lager. Så idag tänkte jag besöka dem!

Om jag blev nöjd? Alltså wow! Supertrevliga människor, minst sagt FANTASTISKA klänningar, skor, hattar, smycken.. alltså en guldgruva. Jag är stammis från och med nu, och det ska banne mig bli mitt söndagsnöje. Det var även billigt. För ett par ynka hundralappar (bara 4 st...), så fick jag två perfekt sydda kjolar, två långklänningar, ett par fantastiska skor och till sist, ett superfint förkläde i blå- och vitrutigt som jag precis upptäckte att hon måste ha glömt att lägga ner.

Om du ser detta som jobbar där, för jag gav ju dig min bloggadress, kan du vara så söt och leta upp mitt nummer på eniro? Sök på mitt för- och efternamn så finns mitt nummer där. Vill SÅÅÅÅ gärna ha det där förklädet. Hittar inte ert nummer på internet nämligen.

Men jag är så nöjd! Helt fantastiskt att en sådan lite pärla finns i Landskrona... får inte missas!


Rosa fin klänning... åh kärlek! 


Fantastiska skor.. med nyfiken katt i bakgrunden. Haha!

Mind is the master.

Lärorik vecka

Vilken lärorik vecka det varit för mig.

Jag har fått nya rutiner i mitt liv, träffat mycket nytt och fint folk, och mår bara så toppen. Idag är det lördag och jag hade sovmorgon idag. Jag ska jobba extra på Lucy's ikväll från och med kl 17. Sen imorgon, söndag, är det SLAPPEDAG. Haha! 

Tittade på The Voice igår. Blir så stolt över de nya fina vännerna man har fått. Så fantastiskt duktiga. Fast att man var tvungen att åka ut så måste jag säga att vi är alla vinnare. Det var även många duktiga som inte blev utvalda som jag lärde känna och ja.. vad ska man säga. Det blir aldrig rättvist när man tävlar i musik. Så är det. Men jag älskar att ha medverkat på sådana här saker för man har som sagt fått nya fina vänner. Jag är lyckligt lottad.

Nu innan jobb blir det en liten fotvård av min bästa mamma Elisabeth som är fotvårdare och har företaget Asmundtorps Fotvård. Det är lyx.

Ha en fin helg ♥

Vuxenpoäng?

Citerar mig själv precis från facebook;

"Är så glad att jag band upp mitt elpris på 6 månader i denna extrema vinterkyla."

Alltså jag är så glad att den killen på EON sa att jag kunde binda upp mitt elpris på 6 månader i slutet av november. Tänk vilka priser jag hade råkat ut för nu i denna hemska kyla.. njäe, känns inte riktigt okej bara den tanken. Så detta känns bra. Haha! 

Nåväl. Idag började jag på mitt nya jobb som säljare på Kartverket. Blir nog sjukt bra det här! Men lugna ni som läser, jag kommer även vara kvar på Lucy's och hoppa in där vissa helger. Mina problem i leder och rygg har gjort att jag inte längre kan vara servitris, men när jag är där kommer jag dra på mig hovmästarinnarollen lite mer. Det blir jätteroligt! Det känns i hjärtat såklart men Kartverket där jag jobbar nu har välkomnat mig på ett fantastiskt sätt, och det känns tryggt. 

Samtidigt kommer jag hålla på med musiken och det är verkligen på g nu. Ser verkligen fram emot när jag har någonting ni kan få lyssna på, för det blir sjuuuuukt bra.

Nu ska jag slappa lite i soffan och mysa med min lilla katt. ♥


Kaaaaaaaaallt.

Okej vi alla vet att det är kallt. MEN HALLÅ.

Det är helt galet. Kan inte minnas senast det var såhär sjukt kallt och utan snö? Bara glad att snön inte fallit ännu, vardagen blir liiiite lättare.

Inatt när jag kom hem från jobb var jag rätt trött, men jag hade råkat glömma min påse med nyinhandlad mjölk på min veranda.. och imorse kom jag på detta lagom till frukosten. Det blev ismjölk som ploppade ut i glaset, typiskt! Haha, tur att det inte var sommar och mjölken hade blivit stekt på verandan... haha.
Idag jobbar jag, men imorgon är jag ledig. Får se vad som väntar då. Nästa vecka påbörjas dock något nytt.. stort. Jag kommer få häcken full.

Jag ska påbörja ett nytt jobb utanför Kävlinge, 8 - 17 på ett framgångsrikt företag som heter Kartverket. Dock kommer jag att finnas kvar med jämna mellanrum på Lucy's. Hjärtat klappar för Lucy's fortfarande så jag kommer ta hovmästarinnarollen ännu mer när jag väl är där.

Anledningen? Min överrörlighet, och naturligt svacka handleder och rygg ( går hos sjukgymnast nu ) gör att jag går och lägger mig med extrem smärta och kan knappt bära min egen katt längre. Så jag var tvungen att göra en förändring.. men som sagt, jag kommer vara på Lucy's med jämna mellanrum för vi är ju som en liten familj, och jag har mina fina gäster jag inte kan släppa.. Speciellt i sommar när jag har semester kommer jag vara på Lucy's ännu mer! Detta känns som en toppenlösning faktiskt. Jag ser fram emot en ny liten period i ens liv.

Ang musiken så är det på g! Jag kommer hinna med det också, och ni kan vänta er riktigt bra grejer som dyker upp detta året.. åh vad jag längtar! 


RSS 2.0