Kaaaaaaaaallt.

Okej vi alla vet att det är kallt. MEN HALLÅ.

Det är helt galet. Kan inte minnas senast det var såhär sjukt kallt och utan snö? Bara glad att snön inte fallit ännu, vardagen blir liiiite lättare.

Inatt när jag kom hem från jobb var jag rätt trött, men jag hade råkat glömma min påse med nyinhandlad mjölk på min veranda.. och imorse kom jag på detta lagom till frukosten. Det blev ismjölk som ploppade ut i glaset, typiskt! Haha, tur att det inte var sommar och mjölken hade blivit stekt på verandan... haha.
Idag jobbar jag, men imorgon är jag ledig. Får se vad som väntar då. Nästa vecka påbörjas dock något nytt.. stort. Jag kommer få häcken full.

Jag ska påbörja ett nytt jobb utanför Kävlinge, 8 - 17 på ett framgångsrikt företag som heter Kartverket. Dock kommer jag att finnas kvar med jämna mellanrum på Lucy's. Hjärtat klappar för Lucy's fortfarande så jag kommer ta hovmästarinnarollen ännu mer när jag väl är där.

Anledningen? Min överrörlighet, och naturligt svacka handleder och rygg ( går hos sjukgymnast nu ) gör att jag går och lägger mig med extrem smärta och kan knappt bära min egen katt längre. Så jag var tvungen att göra en förändring.. men som sagt, jag kommer vara på Lucy's med jämna mellanrum för vi är ju som en liten familj, och jag har mina fina gäster jag inte kan släppa.. Speciellt i sommar när jag har semester kommer jag vara på Lucy's ännu mer! Detta känns som en toppenlösning faktiskt. Jag ser fram emot en ny liten period i ens liv.

Ang musiken så är det på g! Jag kommer hinna med det också, och ni kan vänta er riktigt bra grejer som dyker upp detta året.. åh vad jag längtar! 


2 kommentarer
Postat av: martina victoria kuhse

hej igen! har mailat dig :)

2012-02-04 @ 18:09:03
URL: http://tiiiinaa.blogg.se/
Postat av: mch

goa dej

vad rädd för det kramar dig.http://www.tempur.se/

http://www.mcotools.nu/default.asp?lid=6&ulid=36&varuid=1035&show=13 infraröd värme är bra samt massage klassisk på kroppen.kramiz

2012-02-06 @ 00:12:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0