Halloween

Lugn lördagskväll. Så skönt.

Är helt slut i kroppen, och hade lätt kunnat somna nu i skrivande stund (kl 19.20..), men vi ska se den sista hyrfilmen "Änglar & Demoner". Ska bli väldigt spännande. Tom Hanks är absolut en utav de bästa manliga skådespelarna, de flesta utav mina favoritfilmer är även nämligen med honom.

Jag följde med mamma till Plantagen idag där hon handlade en del blommor, och efter det åkte vi till City Gross i Hyllinge där vi handlade lite mat osv. Innan dess hann vi en runda på Familia där jag fick låna pengar av mamma när jag råkade hitta två skitsnygga figursydda skjortor på rea för endast 69kr/st. En grå, och en vit. De satt verkligen perfekt! Himla roligt det där. Hoppas bara jag kan få min förbannade lön tidigt nästa vecka.. blir tokig annars.

Men nä, nu ska vi sätta igång filmen. Vår öppna spis har varit igång, och vi har tända ljus igång så här är riktigt varmt & mysigt. Jag kommer nog somna väldigt gott ikväll! =)

Ha en trevlig Halloween! ♥


091031

LÖRDAG!

Jaa, det är lördag, och idag lyckades jag sova lite extra länge utan att få huvudvärk. Totalt underbart, 10.20 klev jag upp! Så himla skönt att bara få sova.

Så idag ska jag ta det väldigt lugnt. Hade velat sticka iväg och shoppa massa höstkläder nu när lönen skulle kommit in, men det sket ju sig en bra aning. Himla tråkigt.. Men imorgon är det återigen jobb, från kl 12 - 18, så det blir att hålla sig hemma idag och ta det lugnt. Får ta tåget redan kl 10.22 från landskrona så får gå upp tidigt. Men det är ganska lugnt för mig ändå, har inget planerat imorgon ändå.

Har iallafall fått två sångjobb nu i november, under samma vecka, samma ceremoni. Av en ren slump kanske, men jag har bara sjungit på en begravning i mitt liv, och nu dyker två stycken upp under samma vecka, två dagar emellan. Konstigt? Jag vet inte, men det känns som en ära att dem valt just mig som ska få sjunga. Ska sjunga jättefina låtar, så det kommer nog bli fint.

Jag sjöng "I will always love you" på min farfars begravning, det ville han så gärna, och folk har frågat mig hur fanken jag klarade av det. Ja, när det är någon annans begravning kan jag faktiskt bara stänga av mina känslor och bara sjunga fast ändå med känsla, men jag fokuserar liksom inte på att någon ligger där och ej längre finns.. då hade man brytit ihop. Men, jag stod bredvid farfars kista, men jag försökte tänka på allt positivt istället för att han faktiskt var borta, också kämpade jag mot tårarna som tusan för att jag visste att han så gärna ville det, och jag klarade det. Det kändes, och känns fortfarande bra att jag kunde genomföra det för hans skull.

Nu ska jag läsa dagens Kvällsposten och bara ta det lugnt ett tag. Mamma skulle iväg och köpa blommor, kanske hänger med henne lite snabbt på det för att få lite luft iallafall!

Love

Jobbat sent


Precis hemkommen från jobb.

Köpcentrumet Field's har något som kallas "Market Days" när de har öppet extra länge, till kl 22. Hur gick det idag då? Haha, inte bra alls. Sista timmen kom det väl typ.. tre kunder kanske? Haha jag vet inte, men dött var det de där sista två timmarna iallafall som vi aldrig brukar ha öppet.

Jag jobbade från kl 15 - 22, det var ganska jobbigt ett tag fram emot slutet när man var så himla trött. Min dag började ju verkligen dåligt också, men den har blivit lite bättre. Men jag saknar Ida och Karin, helt enormt mycket. Inte alls samma sak utan dem..

Fick schema för två veckor framåt i november, och det visade sig att jag ska jobba på söndag. Japp, ob-tilägg såklart, plus att jag har ändå inget att göra på söndag, så det är helt lugnt för min del. Men, imorgon får det bli att ta det lugnt då, bara vila osv. Ser jag fram emot, för jag är helt slut efter jobb nu. Kom hem runt midnatt, nu är den kvart över.

Kommer nog glo på lite tv, sen somna.. väldigt fort.

Godnatt ♥

Jobb

Dags att dra till jobb.

Blev nådigt förbannad över det där med lönen, men jag lever på hoppet att det kommer lösa sig som chefen sa, jag litar på honom.

Så ska åka iväg till jobb nu för ett långt arbetspass, hoppas bara jag får stå i kassan idag också, hoppas, hoppas, hoppas.

Kommer som sagt hem runt midnatt, och då kommer man verkligen stupa i säng.

Ha en fin fredag! ♥



Fan.

Sådant här händer fan bara mig hela tiden.

Mina chefer har startat en ny Burger King restaurang och det har varit mycket strul med det, mycket att göra osv. Vad händer? Jo, mitt kontonummer av allas klyddas till och jag får inte min lön idag. Kommer dröja till typ nästa vecka någonting.

Kul detta ju. JÄVLIGT kul att leva på 150kr ett tag till.

Livet är jobbigt ibland.

091030

God Morgon! ♥

Hoppas allt är bra med resten av världen, för det är bra med mig iallafall. Jag har sovit väldigt gott, och vaknade av att solen sken mig i ansiktet. Fullkomligt underbart.

Idag jobbar jag från kl 15 - 22, så kommer inte vara hemma förrän vid midnatt idag. Hoppas bara inte det ger huvudvärk tills imorgon, haha. Men idag är det iallafall lönedags också, jag väntar spänt på att lönen ska komma in! Första lönen någonsin på ett arbete för mig. Jag har bara tjänat pengar på musik förut, aldrig på ett "vanligt" jobb så att säga, så det känns såklart lite spännande.

Anledningen till att jag jobbar så sent idag, till kl 22, är för att Field's, köpcentret jag jobbar på, har öppet extra länge idag nämligen, så det blir ju säkert en massa folk, alltså mycket att göra. Haha! Hoppas jag får stå i kassan bara, det är verkligen det jag gör absolut bäst har jag märkt, och jag tycker verkligen om att träffa människor och serva så som man gör.

Meeeen, nu när löningen kommer måste några tjocka tröjor införskaffas! Det börjar bara bli kallare och kallare, och jag är verkligen en som älskar polotröjor, och något jag letat efter länge är en vit och tajt polotröja, och vem har inte fått in det om inte Gina Tricot? Love 'em!




091029

Lång, mysig, och otroligt trevlig dag.

Jag började väldigt tidigt idag, men jag måste säga att det var en fantastisk morgon. Det var redan lite ljust när jag vaknade kl 6, och under tiden jag åkte tåg fick jag beskåda en otroligt vacker soluppgång.. så underbart.

På jobbet stod jag i kassan hela dagen, och det var supertrevligt. Jag verkligen älskar det! Nu skiftar jag att snacka mellan svenska, engelska och t o m danska! Haha, det är superkul. Jag har lärt mig enormt mycket!

När jag hade 10minuter kvar på jobbet dyker en söt liten filur upp bakom mig. Nämligen Karin! Den söta människan hade tagit sig till Field's efter provet i sin hygienkurs (som man måste gå i Danmark om man ska jobba i kök), och överraskade väldigt mycket. Jag blev så himla glad, och sen frågade hon bara: "Men jag ska ändå hem nu efteråt, ska vi ta en fika i Malmö?". "Ja tack", sa jag! Vi hade hur trevligt som helst! Vi stack till Malmö, och in på Espresso House, där jag även fick höra en otroligt rolig kommentar. Jag ville nämligen bara ha vanligt vatten iochmed att jag hade varit på jobb och var jättetörstig, men Karin ville SÅ gärna bjuda på en kaffe eller bara någonting (hon verkade lite desperat ett tag.. haha!). Så när vi satte oss sa jag någonting, och då kläcker hon ur sig: "Men vad? Du tog ju vatten. Din nööörd."  HAHHAHAHAHHA! Det var så fruktansvärt roligt.

Så, vi sa adjö efter ett bra tag ihop till stan, sen åkte jag hem, in på Kvantum och handlade lite mjölk med hem till familjen och nu sitter jag här och har ätit middag. Ska snart krypa ner i soffan, och lite senare ska vi kolla på nya Wallander filmen, för igår tittade vi på en annan hyrfilm som heter "Knowing" med Nicolas Cage. Alltså, den var superbra! Riktigt spännande film och helt fantastisk. För er som älskar domedags filmer, SE DEN.

Så, det var allt för mig i denna stund, vi hörs senare! =)



"Knowing", med Nicolas Cage.



Människor med goda hjärtan existerar

Vilken lång, mörk och regnig dag det har varit idag.

Jag har ägnat mycket tankar åt farfar såklart, men mina planer idag sket sig en aning, bland annat min fika med Ida gick inte som planerat. Hon fick vara kvar på jobbet ett bra tag extra så för min del blev det för sent, jag hann inte senare, tyvärr. Men vi pratade en bra stund i telefon nu på kvällen, och söt som hon är visar hon full förståelse så vi ska ta fikan på måndag istället! =) Längtar redan tills dess.

Jag trodde att jag jobbade 15 - 20 imorgon också, men icke då! Hahaha, himla tur att jag kom på det dock. Jag tittade på mitt schema av en ren slump och såg att jag jobbar 9 - 15 imorgon istället, perfekt! Såg även att vi är inte alls många nu på arbetspasset, så det blir nog en utmaning när man är van vid att vara så många som vi varit. Vi har ju varit dubbelt så många som man egentligen ska pga. att så många har utbildats för att sedan börja på den nya restaurangen längre in i Danmark, men det kommer nog bli jättebra tror jag.

Så ikväll blir det lite hyrfilm, bland annat nya "Wallander - Prästen", men innan dess, Grey's Anatomy såklart!

Ha en mysig kväll allihopa! ♥



A song for you

Det spelar ingen jävla roll om folk säger att Whitney tappat mycket, det spelar INGEN roll. Inte efter att ha hört detta.

JAG SKA SE HENNE NÄSTA ÅR!



Hurt

Många runt omkring mig förstår inte varför jag tillägnade denna låten till min farfar under Sommarchansen, men det är för att de inte har lyssnat tillräckligt.

Låten handlar om att man vill förlåta, att man vill ses en sista gång och bara få berätta för personen att man förlåter alla misstag som skett under livets gång.

För det är verkligen så, alla gör vi misstag, men ibland borde man bara försöka förlåta, för vi lever faktiskt bara en gång, och att då låta en relation innehålla bråk och stök är väldigt onödigt. Det finns absolut undantag, men nu snackar jag om de där släktfejderna om totalt onödiga saker som baseras på avundsjuka osv.

Vi lever en gång människor!

Årsdagen - 28 oktober '09

Ett helt år sen.

Varje dag kan kännas oändligt lång vissa stunder, och det kan vara riktigt svårt ibland, men när man blickar tillbaka känns det som om vissa stunder var igår.

Idag är det ett helt år sen min kära farfar gick bort. Ett helt år sen. Jag minns vårt sista besök som om det vore igår, jag kommer ihåg nästan allt! Hur han kämpade in i det sista, men trots det, så på vårt sista besök skrattade vi och hade jätteroligt. Ett sista, och ett helt underbart minne.

Det sista farfar sa till mig, samtidigt som han tog min hand för den sista gången var: "Madeleine, jag vet att du kommer lyckas. Du är en fin tös, det kommer gå hur bra som helst för dig..".

De orden sa farfar varje gång vi besökte farmor och farfar, i flera år, och det stärkte självförtroendet enormt. Sen helt plötsligt så var han borta. Jag har inte fått höra det från farfar på över ett år. Men hans ord ekar kvar, och det känns lika tryggt varje gång jag tänker på hans ord.

Vi saknar dig farfar ♥







So sad but it's true

Ida, älskade Ida!

Jag kommer sakna kära Ida så himla mycket på jobbet. Det var hennes sista dag idag på Field's, och fy vad ont det gjorde. Vi kommer träffas sen också, redan imorgon rättare sagt, och ta en fika osv.. men ändå! Det är så många som slutar nu och börjar på den nya Burger King restaurangen som jag kommer sakna. Ida, Karin, Rakhshanda, Jin och så många fler.. buhuu! 

Men, det är bara att acceptera läget, men jag kommer verkligen känna en enorm saknad. Sepciellt när jag tänker på hur lilla söta Ida började fälla tårar idag när vi åkte tåg hem tillsammans.. åh herregud, nu börjar snart jag också.

Tanken har slagit mig under de senaste dagarna, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men, det är såhär att under en månad, EN MÅNAD, har jag fått fler vänner i Danmark än vad jag har fått under hela min livstid runt Landskrona Stad. Låter inte det komiskt? Jag tycker det låter fruktansvärt, samtidigt som jag är så fruktansvärt glad för mina nyfunna vänner. Jag är lyckligt lottad med så fina människor runt omkring mig, och sen plus min familj på det. Kan det bli bättre?

Så jag är hemkommen nu, och har ätit en skål med kalaspuffar! Det var många herrans år sen jag åt kalaspuffar, och igår blev jag sugen på det. Så nu när jag kom hem har min kära mor köpt hem det, underbara mor ♥

Nu blir det att titta lite på tv, sen ska jag nog nanna. Imorgon väntar det fika och annat roligt i Malmö med käraste Ida, också ska jag försöka hinna med frisören på förmiddagen.. min lugg är ju så himla lång nu! Haha, katastrof.

Godnatt med er! ♥




Loppisfynd

Jag lovade ju att visa mina fina loppisfynd!

Här kommer de, tyvärr gör inte bilderna färgerna rättvisa, men jag får klaga på bland annat dåligt ljus.. Men prylarna är så himla sockersöta i verkligheten, jag älskar dem. För allt gav jag ca 70kr.







De pryder nu mitt fina skrivbord ♥

091027

Ingen huvudvärk, wohoooo! Än iallafall.

Har sovit gott inatt, så det känns som en bra dag. Jag bara ber för att det inte är några problem med tågen idag till och från jobb, det hade jag verkligen inte orkat, haha. Vill bara att det ska gå felfritt idag..

Har ätit en stor frukost medan jag kollar på "King of Queens", det är så himla roligt! Tror det är den norska kanal 3 som sänder det nu på morgonen, passar alltid till frukosten.

Idag jobbar jag från kl 15 - 20, och det är mitt sista pass med Ida.. känns så himla tråkigt. Men den sötnosen har lovat mig en fika på onsdag, haha! Ska bli himla trevligt.

Jag klickade mig in på aftonbladets hemsida idag, och fick syn på det HÄR!
Kortfattat; Norden som en union. Hur tror ni det hade blivit?

Nu ska jag fortsätta snegla lite på tv, och även läsa ur den sista pocket boken som hängde med i min stora bokbeställning när jag började jobba. Den heter "Skadad", och den är fantastiskt bra men fruktansvärt hemsk. Har en del kvar, och det är det mest spännande.. den är verklighetsskildrar och man vill ju såklart veta hur det kommer gå!

Ha en fin dag! ♥


Bild jag tog förra året.. är det bara jag som längtar efter snö som stannar kvar (ej slask) istället för regn?

22.48

Jag är hemma. Jag är trött.

Jag nästan viker mig av skratt för att jag är så trött på denna dag. HERREGUD.

Dagen började med att det blev stora problem med tåget vid Kastrup, då ett tåg som stod på spåret hade gått i sönder.. Typiskt. Klockan var kvart i när de meddelar att vi får hoppa av och ta tunnelbanan istället. En kille som satt snett mot mig hjälpte mig. Han visste inte så mycket han heller, men vi lyckades ta oss till Örestad till slut! Kommer inte ihåg vad han hette nu.. det var något i stil med Ditro tror jag. Supertrevlig, och han är värd ett stort TACK, för att utan honom hade jag inte lyckats ta mig till jobbet imorse, haha.

Jag kom en kvart sen, men min chef hade verkligen överseende med detta. Dock kunde jag trösta mig med att de flesta kom ganska mycket senare än mig.. haha, känns ju liiite bättre det där. Men annars gick det jättebra på jobb idag. Stod i kassan idag och har återigen träffat så underbara människor.

På vägen hem var jag så himla trött, och ville bara hem. Kommer till Malmö, och vad händer? Tågföraren var försenad till jobb, och när han väl kom så var det så många tåg som skulle iväg samtidigt så vi fick stå och vänta jättelänge.. I den stunden började jag verkligen skratta. Vad kunde gå mer fel? Men så ringde mamma och berättade att hon köpt hem lite chokladbollar, vilken tröst! Jag har världens bästa familj ♥

Nej, nu ska jag äta en chokladbolle och dricka lite mjölk, och titta på tv tills det är dags att sova.. så himla skönt. Jobb imorgon igen, samma tid, 15 - 20. Tyvärr sista passet med kära Ida.. ÅÅÅÅH vad jag kommer sakna henne. Underbara människa. ♥

Godnatt! =)



14 år till salu


Jag har tyvärr glömt att nämna den bok jag läste ut för ett bra tag sen. "14 år till salu" heter den och är verkligen en rörande bok om en ung tjejs verkliga berättelse härifrån Sverige. Efter en våldtäkt hade hon ingen som helst respekt för sin egen kropp. Detta är en bok som jag verkligen rekommenderar. Man får verkligen en insikt i någons tankar som blivit utsatt för en våldtäkt och det är hemskt, men man får se det ur ett annat perspektiv än sitt eget, och det tycker jag om.

Boken har jag för mig kostade runt 30kr i pocket form på cdon.com, vilket är ingenting egentligen. Så den är verkligen värd det små pengarna!

091026

God morgon!

Vaknade upp idag med huvudvärk. Toppen. Jag som ska jobba också! Hoppas verkligen det går över, för det blir så svårt att koncentrera sig på någonting överhuvudtaget med huvudvärk. Men jag ska iallafall jobba kl 15 - 20, så det blir en lång och sen dag idag.

Denna vecka i övrigt blir verkligen lång! Haha, jag kommer jobba 15 - 20 idag, imorgon och på torsdag. På onsdag är jag som tur är ledig, men på fredag ska jag enligt schemat jobba 15 - 22, men jag och en annan tjej ska antagligen byta så jag kommer jobba kl 12 - 21... Hur ska jag orka?! Haha! =)

Skofantast som man är har jag inte lyckats undvika DinSko's nyheter! Skon för 599kr nedan sägs vara väldigt bekväm att gå i dessutom, det kan man tacka den höga platån. Men jag antar att dessa tuffingar hinner bli slutsålda innan min lön har kommit in, men titta kan man ju alltid göra.. haha!

Ha en fin dag! ♥


599kr, DinSko


699kr, DinSko

Fartfylld dag

Som rubriken lyder har det varit en fartfylld dag, haha!

Mamma och jag struntade i Center Syd och åkte mot loppisar och Hyllinge istället. Hittade en fin kofta, en tekanna, en sockerskål som jag kommer använda som smyckesskål, och en superfin brosch. Allting måste först diskas osv så jag ka visa er efter det. Skitfina saker, för en billig peng. Koftan köpte jag dock på HM för 199kr, i viskos som det kallas och den är riktigt mjuk och härlig mot huden.

Nu ikväll hör Michelle av sig till mig och erbjuder mig pengar för att skjutsa henne till ett ställe, och jag ställde upp för henne. Så kom precis hem från det! =) Är nådigt trött nu, haha. Vill bara att parlamentet ska börja så man kan skratta lite!

Nej, nu ska jag hoppa i lite myskläder och parkera mig här i soffan och bara njuta av en söndagskväll. Imorgon väntar jobb kl 15 - 20, så det blir en lång dag, men det får gå! =)

God kväll!

091025

Ändrade planer.

Idag skulle jag egentligen på sånglektion, men det blev ändrat igen av lite olika skäl. Så den 8:e november kör vi på dubbellektion istället! Det ska bli superroligt med dubbellektion. Två timmar, hahaha! Häftigt! =)

Känner mig för första gången på länge ordentligt utvilad, och det är absolut tack vare att man drog tillbaka timmen inatt. Så himla skönt! Så idag ska jag hjälpa mamma att städa lite, och sen efter det ska vi nog köra en runda till Center Syd eller något.. får se. Fast lite loppisar hade ju också varit trevligt får jag säga.. Speciellt nu när man inte fått lönen ännu! Haha!

Förresten, jag köpte en jättemysig polotröja på HM igår. Jag sprang inomdär innan vi skulle hämta farmor för att åka ut till min faster, och hittade den för 199kr. Jättestor krage, och den är väldigt lång så man kan ha ett par ribbade tights till utan problem! Synd att den inte finns i vit dock.. jag som är så mörkhårig passar lite bättre i vitt för att annars blir det lätt svart på svart, men skit i det, den är grymt snygg ändå! På HM's hemsida finns den i massa färger, gå gärna in och kolla HÄR!

Men nu är det dags för lite frukost!


Denna köpte jag fast svart. 199kr, HM.






Hemkommen

Nu har jag kommit hem!

Träffade en del arbetskamrater ikväll i Malmö. Vi satt och snackade en del nere i Malmö och hade det trevligt. Sen var jag tvungen att bege mig hem pga. tågen såklart! När jag kom till tågen var det en hel timme kvar tills tåget gick.. så jag satte mig ner på en bänk, och snackade lite med mamma i telefon. Helt plötsligt ser jag en kvinna ställa sig ungefär framför mig med ryggen emot, och titta på "Avgångstider Tåg", och vem ser jag då? En god vän till familjen! Blev jätteglad och gick fram till henne, så snackade vi en hel del. Sen orkade inte hon vänta på tåget, så hon fixade en taxi till oss! Jag hade inte ens till hälften, men hon var så otroligt snäll, och lät mig ge henne det jag hade.. vilket var 150kr ungefär, och resan kostade 550kr ungefär.. Hur snäll är man inte då? Hon gjorde mig en enorm tjänst. Så tack Malena, du är en ängel!

Nu sitter jag iallafall hemma och äter lite av godiset som finns kvar, och småpratar med älskade mamma. En fin dag det här faktiskt, och imorgon är det dags för sånglektion i Malmö hos min älskade sångpedagog! Ska bli otroligt trevligt och kul, det var ju så längesen.

Så jag ska snart sova, och jag bara njuter av tanken på att vi får en extra timme inatt. WOHOO!

Godnatt! =)


091024

Två månader kvar till jul! Wihiii!

Haha, barnet inom mig kommer fram när det sägs jul. Tyvärr kommer denna julen bli fruktansvärt tråkig, då min pappa kommer befinna sig i Västindien för att jobba. Det kan aldrig bli en riktig jul utan älskade pappa, så är det bara. Men vi får göra det bästa utav det, och när han kommer hem får vi väl ha en liiiiten julafton bara vi här hemma då tycker jag!

Men åter till idag. Idag ska jag till min faster som fyller år. Så ska vi fira henne lite, kommer säkert sitta och prata skit i flera timmar, men det är trevligt! Efter det ska jag hem, duscha och göra mig iordning för att sen åka till Malmö och möta upp sötaste Ida! Vi ska sen träffa resten av gänget från jobbet, och vara samlade en sista gång tillsammans.. Kommer sakna dem så mycket. Känns inte rättvist att alla jag verkligen fastnat extremt mycket för, dem ska flytta vidare till det nya stället.. Men, jag får gilla läget, dock har vi lovat varandra att ses ändå. Annars bilr mitt hjärta krossat! ;)

Ska göra mig lite iordning, för sen åker vi.

Vi hörs senare!


Med ofixat hår, men glad.. =)

Cadillac Records

Se den filmen.

Grymt bra film. Älskar filmer som följer någons karriär eller några personers karriärer. Jag älskar även filmen "Ray", "Walk the Line" m.fl. Detta är även den en ny favorit, "Cadillac Records".

Varit en otroligt härlig dag. Tyvärr så var det sista arbetspasset tillsammans med vissa på jobbet idag. Det känns tungt.. vi kommer ju höras av efteråt, men det är tack vare dem man kommer hem efter jobb och mår så underbart bra.

Så, för att fira (eller sörja känner jag mer..), så bjöd jobbet med mig på en liten utgång imorgon i Malmö. För att vara samlade allihop en sista gång. Det blir ju som en familj, diggar ju de människorna enormt! Så det ska bli jättekul! Nu till det vanliga problemet.. klädsel? Haha, fan. Alltid! =)

Men nä, nu ska jag faktiskt försöka sova lite. Sov väääldigt dåligt inatt, och har ont i hela kroppen. Haha! Men jag misstänker att jag kommer bli ståendes på mitt rum med kläder runt hela mig.. 20spänn på att det blir så.

Vi får väl se! Men till er säger jag godnatt iallafall.

Ha en underbar fredag! =)



091023

Hemma från jobb!

Det är äntligen helg, så himla skönt. Idag har det även varit en superbra dag på jobbet. Har stått i kassan, och det har varit riktigt roligt, haha! Träffat många olika människor, och många engelsmän! Kom ett par engelsmän idag i ca 60års åldern, och var byggarbetare. Såg ju stentuffa ut, men när de kom fram och skulle beställa kunde man inte blivit bemött på ett snällare och trevligare sätt. Efter var sak de hade beställt sa de: "Please", sådär superartigt. Det var riktigt härligt! =)

Fick lönebeskedet idag också. Fattar verkligen noll. Zero. Nothing. Så får ta med det på måndag och fråga ut dem vad allt innebär. De ser absolut inte ut som de svenska kan jag säga, haha! Sen ska jag ringa Skat Öresund också, för någon restskatt vill jag inte råka ut för. Bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite, eller hur?

På vägen hem trodde jag att jag skulle få skittråkigt.. men icke då. Träffaden en superhärlig människa vid namn Antonio, vi satt och snackade hela vägen! Hahaha, han hade tydligen inte förstått hur bra han tjänade förrän jag informerade honom om det. Han jobbar tydligen på en klädesaffär på Field's, men dem ska flyttade vidare längre in i Danmark. Han blev jätteglad när han förstod hur bra han kommer tjäna egentligen.. Hahaha, en annan blev ju lite avundsjuk.. men hallå, jag ska verkligen INTE gnälla. Haha!

Kom hem för ett tag sen, ska äta min middag nu tänkte jag, mamma har gjort rotfruktsgratäng och kyckling.. jag dreglar redan.

Food, HERE I COME!





Bilder

Idag har jag inte haft en bra dag.

Jag har nämligen haft migrän hela dagen, så att därför har jag knappt suttit vid datorn, utan bara vilat, kollat lite tv, tagit två promenader med vovven osv.. Det är ett rent helvete när man får sådana här migränanfall. Det är så himla jobbigt. Jag ser det som en förbannelse, för jag blir inte av med skiten heller. Usch.

För övrigt fick jag & Niklas bilderna sen konserten i tisdags idag! Hans gitarrlärare Magnus Olsso är en otroligt duktig fotograf och han fotograferade en del där. Bilderna tyckte jag blev superbra, men det var ett svårt att ljus att fotografera i, men han gjorde det bästa utav det och det blev superbra!

Här är bilderna;







091022

God Morgon!

Idag är det en jättegrå och trist dag.. känns lite drygt, men jag har ändå några ärenden iallafall. Om ett litet tag ska jag bege mig in till stan, lämna bilen på verkstan, ta med vovven för att klippa klorna m.m.

Jag längtar så till min lön, för att Gina får ju inte skitsnygga grejer hela tiden! Dem har fått in en jättefin klänning för 199kr, och som är riktigt vacker. En i vit, och en i midnattsblå funderar jag på att köpa, och jag håller tummarna för att de finns kvar i slutet av månaden!

Är dem inte riktigt snygga?



Härlig dag

Ibland mår man bra av att bara slappa.

Eller hur? Jag gör det iallafall. Haha! Men bara ibland såklart.

Idag har jag alltså tagit det väldigt lugnt, men har faktiskt även tillbringat en del tid i studion. Alltid likadant när man stänger ner studion och tittar på mobilen, "missat samtal" och några sms.. Oops, men man försvinner ju faktiskt in i en helt annan värld. Väldigt skönt tycker jag.

Så jag ska avrunda kvällen med Grey's Anatomy och sen den sista hyrfilmen efter det hade jag tänkt. Åt kycklingrulle till middag och är väldigt mätt, så sitter bara i soffan och känner mig som en boll. Haha, så trevligt! =)

Jag får önska er alla en trevlig kväll, och vill tacka den som valde att kalla sig "inte anonym" för den fina kommentaren i mitt förra inlägg!

God kväll! ♥


Grey's Anatomy på kanal 5 ikväll kl 21.00





 

Bad news

Vad jag blir irriterad på människor ibland!

Fick ett samtal från Per på Öresundsteatern, där han informerade mig om att spelningen den 31:e inte blir av. Varför? Jo, ägaren på stället vi skulle spela på hade tydligen helt plötsligt bestämt sig för att ha annan typ av underhållning istället. Trots att Öresundsteatern sålt biljetter.. jag tycker det är så himla dålig stil.

Nåja, vi satsar på fler samarbeten ihop och det ser jag verkligen fram emot. Snällare människor får man leta efter som t o m är SÅ professionella. Så jag är glad för det lilla samarbete vi hunnit med hittils iallafall! =)

Nu har mamma fått hem sin Se & Hör tidning i brevlådan, ska glo lite i den och titta på "How I met your mother", haha!

Puss! ♥



Jag idag..

091021

God Förmiddag!
 
Idag är jag LEDIG. Det känns så himla bra. Har precis ätit en god frukost och degar framför "King of Queens" på tv, hahaha. Älskar det programmet, det är för himla roligt.

Idag har jag ingenting direkt planerat, men jag har ett projekt framför mig. En låt jag började skriva för ett tag sen vill jag slutföra, jag har ingen refräng men jag tycker verserna är så himla bra, att jag bara måste göra någonting utav denna låt!

Snart får jag min första lön, och en del kommer gå till den nya acern jag beställt, men det kommer bli lite pengar över, och finns då dessa saker kvar på Gina vill jag verkligen köpa dem. Skitfina, kolla bara in den häftiga och annorlunda klänningen med hål! Hur tuff som helst med en skinnjacka och stövlar till!







Superbra!

Jag är så himla nöjd!

Konserten gick grymt bra, det blev en härlig stämning och publiken var underbar. Tyvärr var det inte så mycket folk som man hade kunnat hoppats på, men planscherna kom ut väldigt sent.. väldigt synd. Sen är det lite synd att fler bekanta/vänner faktiskt inte kom, men antagligen var väl det för att det kostade pengar. Tråkigt.

Men dem var jättenöjda dem som var där, och jag fick bland annat höra (från en musik) att jag gjorde låten "Wonderwall" magisk. Jag kör inte Oasis tråkiga och platte version, utan jag kan verkligen rekommender en artist som heter Ryan Adams, nej, inte Bryan, utan RYAN Adams version av den låten, och jag har fått mycket inspiration från den, men jag kör inte den helt rakt av. Verkligen jättekul, för det är den låten jag tyckte bäst om att sjunga av vår repetoar idag.

Sen är jag jävligt stolt över Niklas, gitarristen jag spelar med. Han är så himla duktig, och han gjorde sin debut inom sång idag. Det gick skitbra, så han ska verkligen ha ett stort TACK för att han är en lojal och snäll vän, och en otroligt duktig musiker!

Nu har jag kommit hem, med huvudvärk, haha! Så jag ska kolla lite på tv, och sen sova.. imorgon ska jag sooooova! Jag hoppas på att få lite bilder från konserten sen och visa er, men i nuläget har jag ingenting! =)

Innan jag säger godnatt så vill jag tacka den anonyma avsändaren för den fina kommentaren jag fick i mitt förra inlägg. Sådana små saker värmer extremt mycket, tack vem du nu än är!

Godnatt med er!


Genrep

Snart iväg på genrep!

Nu har vovven fått sin runda, jag har gjort mig lite iordning och ska snart iväg på genrep. Hoppas allting går bra idag, får inte glömma alla grejerna sen till konserten bara.. mikrofoner m.m, haha. Hade varit typiskt att glömma hälften.. Hrm.

Nåja, har världens sämsta hårdag idag faktiskt, hahahaha! Så DET är typiskt. Det är inte alls bra.. antagligen är det den förbannade efterbehandlingen efter färgningen igår, så dåligt! Fast jag funderar på ifall jag ska ha vanlig lugg eller snedlugg. Min vanliga lugg har blivit ganska lång nu, måste klippa den snart, men den är tillräckligt lång för att ha den som snedlugg, vad tycker ni? Vanlig eller snedlugg?


[gammal bild] Vanlig lugg, fast kortare och snyggare.. nu är den nästan för lång!


Eller snedlugg?


091020

Idag är det äntligen dags!

Den efterlängtade konserten ska ske idag, på Pumphuset i Borstahusen, Landskrona, och den börjar kl 19.00! Kom väldigt gärna dit, ju fler desto bättre blir det!

Själv så ställde jag min klocka på 09.30, men när jag vaknade 10.29 av ett sms, och tittade på min klocka, så stod den fortfarande på 09.30, men hade inte ringt. TYPISKT! Nu har jag ju dock fått sova, men känner mig inte mer utvilad för det faktiskt, så får bli en kopp kaffe lite senare, haha.

Klockan 14 ska jag iallafall in till stan och ha ett genrep innan konserten, efter det blir det hem och göra sig iordning och sen in till Pumphuset. Tror jag vet vad jag ska ha på mig, för klänning kan jag nämligen inte ha, vi ska sitta på barstolar.. Blir lite fel med kort klänning då. Så får nog bli ett par svarta jeans, med någonting till.. eller om jag tar ett par ribbade svarta tights och någon längre tunika till? Ah, fasiken. Får gå upp och kolla vad jag har en gång till..

Nu ska jag borsta tänderna och ta på linserna efter en jättegod frukost bestående av äggröra, och en kopp varm oboy med massa grädde, mums!

Vi hörs senare! =)

Redo

Jag är himla pepp inför imorgon!

Det ska bli väldigt mysigt med en egen liten konsert faktiskt, väldigt spännande. Hoppas dock det kommer folk, för jag måste säga att affischeringen blev alldeles för sen, dåligt tycker jag, men det är inte så mycket man kan göra åt det nu. Vi har försökt att sprida det till människor ändå, och jag hoppas vi har lyckats.

Jag tror att jag vet vad jag ska ha på mig. Kommer inte bli klänning, för vi ska sitta på härliga barstolar, inte så trevligt om man råkar glömma korslägga benen. HAHA! Nådigt pinsamt hade inte det varit? Jaja, haha!

Faktiskt, så har jag färgat håret ikväll! Ingen kommer se skillnad ändå visserligen.. haha! Jag färgade bara den solblekta plätten på skallen. Haha! Jag hatar verkligen att vistas ute på sommaren, men man kommer ju inte undan alltid, och mitt hår kan bli solblekt precis som alla andras. Så mitt hår var mörkbrunt/svart i hela håret förutom längst upp där det var en ljusare nyans av mörkbrun som inte var så himla fräsch tyckte jag, så jag gjorde så att hela håret blev i min naturliga hårfärg, och det blev lyckat. Glansigt, mjuk och fräsch, najs!

Jag hörde en fågel viska i mitt öra, att någon snäll människa kommer fotografera konserten imorgon, och att min mor såklart kommer filma det, som alltid, hahaha! Det uppskattas enormt, och jag hoppas jag kan dela med mig av någonting här!

Nu blir det att sova för min del, så man är utvilad till imorgon.

Godnatt på er! ♥

091019

Lovely day!

Idag har det varit en underbar dag, och jag får ju faktiskt tacka min arbetskamrater för det, så jäkla kul det har varit. Hahaha! Jag har stått i kassan hela dagen, och har träffat SÅ många trevliga människor, det har varit helt underbart. Sen har Karin dykt upp bakom mig då och då och gett mig ett och annat skrattanfall, kram på henne för det, underbara människa!

Kom hem nu ikväll, och var inom datapryl.se i stan och bestämde mig för den Acer laptopen de har där. Jag får 1års garanti till det, vilket känns skönt. Känner mig nöjd redan, och den kommer bli färdig snart. De ska fixa mer RAM-minne till den osv! =)

Nu ikväll ska jag göra lite mat, pitabröd med kycklingbitar och sallad blir det, och sen efter det ska jag kolla på den sista hyrfilmen. Igårkväll kollade vi på en ny film med bland annat Russel Crowe som heter "State of Play". Den kan jag verkligen rekommendera, grymt bra och spännande film, och ÄNTLIGEN en oförutsägbar film, haha!

Nej, nu börjar magen kurra.

Vi hörs senare!

Konsert på Pumphuset

HD skrev om oss, och det publiceras antagligen imorgon!

Klicka HÄR för att komma till artikeln.

Migrän

Seg dag.

Fast, repet gick faktiskt bra idag, plus att vi fick några planscher att sätta upp.. Nådigt för sent egentligen, men det kanske kan locka någon att komma till konserten åtminstone, alltid något.

Så efter repet stack jag ut i vår håla och satte upp planscherna jag fått i affären, kiosken och i pizzerian. Sen efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Fick ett migränanfall innan, där jag rfår synrubbningar och en otrolig huvudvärk.

Så nu har jag tagit piller, och ska följa med mamma ut och gå med hunden och hoppas att det blir lite bättre iallafall!

Just det, parlamentet ikväll, haha!




 

 

 

091018

19 år och en månad.

Haha, min ålder för tillfället.

Jag skulle för övrigt hämta ut mina efterlängtade Whitney Houston biljetter idag. Drar mig ända till Asmundtorps lilla kiosk. Jag kliver in, träffar den supersnälla killen som står i kassan, och ger honom mina bokningsnummer och pinkoder. Vad händer då? Jo, de där förbannade lapparna man skriver ut biljetten på är SLUT!

Dem är slut, och jag gick gå hem utan mina biljetter.. Snyft. Jag får hämta ut dem imorgon istället på ICA Kvantum, för jag hinner inte köra dit nu. Niklas & Sofia kommer vid 12 tiden för att repa en stund, så får ta det imorgon iställlet.. min vanliga tur.  För att se något positivt i det hela är det bara kiosken i Asmundtorp som har trevlig service. Haha!

Så kom hem precis, och ska sjunga lite och röja upp i musikrummet. Har ju dragit fram inspelningssakerna och dem tar ju inte lite plats. Får fixa det.. usch, haha.

Well well, vi hörs senare! =)

Ödet avgjorde

Haha, som rubriken lyder; Ödet avgjorde.

Vi åkte på våra små äventyr och hade jättetrevligt idag tillsammans i familjen. Vi åkte även bland annat till netonnet, för jag ville ju kolla in HP datorn jag sett på nätet som jag bad om hjälp om. För övrigt vill jag tacka er som hjälpte mig, jag uppskattar verkligen er hjälp enormt!

Men ödet avgjorde. Innan vi åkte kollade jag på netonnets hemsida ifall HP datorn fanns på lager, ja det gjorde den. Perfekt! Så jag åkte dit, och under tiden vi hade åkt dit hade den sista sålts tydligen. Så ja, det får bli acern.

Min far har haft acer innan som varit ren skit, men det har varit långt ifrån Travelmate. Det har varit tunnare datorer som inte tåler mycket, vilket denna HP dator jag tänkte kolla på också var. Så, jag ska ringa grabbarna på datapryl på måndag när de öppnar och säga att de ska förbereda Acern för försäljning. När jag tittade på den var där inte en enda skråma på den, perfekt skick. Det enda tråkiga jag kan se är att det är TFT skärm.. ni vet de där matta skärmarna, jag föredrar verkligen högblank iochmed att jag sysslar mycket med bilder, och bilden blir mycket bättre med högblank, men det kan jag faktiskt leva med. Jag kommer ju ha kvar min vanliga HP dator, fast använda den som stationär!

Det känns som ett bra val ändå, jag behöver en data som kan tåla lite stryk. Inte för att jag är slarvig och tappar mina datorer, men en olycka kan ske så himla lätt, det vet nog alla! Haha!

Nåja, vi är hemma nu igen iallafall och jag är fortfarande trött sen gårdagens MEGA jobbiga arbetspass. Haha! Jag bjöd familjen på lite hyrfilm, så det blir att kolla lite på det ikväll. Ska bli trevligt!

Under tiden vi åkte idag så tog jag faktiskt med mig mitt skissblock och lite blyertspennor.. det var riktigt längesen jag bara satt och ritade, och jag hade nästan glömt hur himla roligt jag tycker det är. Ibland blir det bara skit, men ibland kan man faktiskt lyckas få till det riktigt bra. Jag älskar att rita ansikten, det är kul att öva på skuggor och försöka få ögonen att se så verkliga ut som möjligt! Men munnen har jag oftast svårt att få till.. blir liksom inte så realistiskt som jag tänkt mig, lite störigt! Haha!

Nu ska jag ringa pappsen och snacka lite, sen blir det första hyrfilmen.

Hörs senare!

Får bli denna tåliga dator anyway! =)

091017

Good Morning!

Idag är det en spännande dag, för jag & familjen ska ut på lite äventyr. Himla trevligt! Hade varit ännu trevligare ifall jag hade varit helt frisk, har nämligen börjat bli lite täppt i nästan osv.. hoppas det drar sig tillbaka snart!

Ska bland annat åka och titta på en ny HP Pavilion dator, en sådan jag har nu fast i 12.1" istället. Den kostar 4990kr på netonnet. Jag ska känna på den, men jag är lite osäker. För att denna serien är sjukt bra datorer, jag ÄLSKAR dem, plus att dem är snygga, men tyvärr tåler de inte så himla mycket. Jag tänker ju på hållbarhet när det är så mycket pengar.

Om jag inte vill ha den dator finns en Plan B. Killarna på dataprylar.se har en Acer Travelmate, även den i 12.1", som de har haft som en demodator. Den har en oehört kraftfull processor m.m, och de vill ha 4900kr för den. Utifrån namnet förstår ni kanske att den är gjord för att kunna ha med på resor. Så den är inte så himla tunn som HP datorn jag ska titta på, utan den är mer robust, men den är snygg ändå, lite tråkigare design, men den tåler ju mer. Jag väljer en hållbar dator framför en snygg. Faktiskt.

Vilken dator tycker ni? De har nästan samma prestanda, förutom att HP datorn har ingen optisk enhet (ingen cd/dvd-läsare..), utan det har Acern. Hm, ja just det, Acern tror jag har bättre processor. HP har 2gb i RAM-minne, medan Acern bara har 1gb i RAM-minne, men det kan man bara sätta i mer vilket jag hade tänkt.

Hjälp mig, vilken?



Mer info om denna dator hittar ni HÄR!



Mer info om denna dator HÄR!

New shoes!

Kolla in dessa puddingar.

Alltså, jag trodde aldrig att de skulle vara så snygga i verkligheten.. men det är dem. Herrejösses!

091016

ÅH HERREGUD!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vet ni vad? Efter 13 års längtan sker det äntligen.

Jag ska se Whitney Houston live nästa år. Biljetten är beställd, och jag sitter skitlångt fram.

Jag började lyssna på henne runt 6 års ålder, och varje dag lyssnade jag igenom minst en utav hennes plattor, för att, när jag var yngre hade jag det tufft i skolan, och för att hålla humöret uppe lyssnade jag på musik och sjöng. De absolut första jag lyssnade på var Queen, efter det följde Billy Joel, Stevie Wonder (som jag såg förra året!!!), och sen när jag nådde 6års ålder fick jag min första Whitney Houston skiva.

Genom att lyssna på hennes skivor, sjunga med, så drömde jag och försvann lite från den jobbiga vardagen när det hade varit tufft i skolan. Jag kände hopp, och jag drömde varje dag om att få se henne live. Nu kommer detta ske. Jag är så jävla glad.

Även ifall jag inte tyckte om den nya skivan kommer jag gå på konserten. Den nya plattan innehåller producenter jag inte alls uppskattar, och låtvalen är inte de absolut bästa.. men resten hon har gjort uppskattar jag ju, och det är därför jag kommer se konserten. Man ratar ju inte en konsert med en artist man verkligen uppskattar bara för att en platta gick åt helvete, eller hur?! Haha!

Det är pappa jag ska tacka, det är tack vare honom som vi fick biljetterna. TACK PAPPA!  Jag är så otroligt tacksam för denna möjlighet, och jag längtar redan till den 8:e juni 2010.

Nu måste jag smälta detta, haha! Sen ska ni få se de äckligt snygga skorna jag beställde hem från Nelly.se.. alltså, i verkligheten var dem ÄNNU snyggare. Herregud!


MEN FAN!

Alltså jävla %!"#¤¤"%¤¤&"#"!!

Förlåt, men jag blir så himla förbannad. Jag upptäckte på min dator för flera månader sen att i nedersta hörnet av skärmen, på utsidan alltså, där gångjärnet sitter om vi säger så, fattades en liiiiten bit. Det kunde jag acceptera, det var bara en liten bit och datorn fungerar toppen ändå!

Så idag när jag sitter vid datorn och har stängt ner den, och fäller ner den.. vad händer? "PANG", så sprack hela skiten. Så nu kan jag inte stänga ner datorn (ja, fälla ihop en alltså), för då spricker det ännu mer. TOPPEN! Vill ni veta det röviga i hela situationen? Garantin har gått ut, och det finns inget sätt dem kan hjälpa mig på. Kul detta ju.

Finns ett hopp kvar, och det är ifall killarna på datarpryl.se inne i stan kan göra någonting, men jag tvivlar på det. Så funderar på att låta min dator bli en stationär och stå på mitt rum, och försöka satsa på en mindre dator, helst en i 12", för 9"-10" klarar jag inte av, de är för små för mig, plus att jag får huvudvärk av dem. Usch. Men det tråkiga där är att en HP dator t ex i 12.1" kostar 5990kr.. HALLÅ! Det är vad min 17" med widescreen kostade.

Jag hatar sådant här mög ibland alltså. Vad fan ska man göra? Någon som har en HP Pavilion DV9000 sen ca 2008 på lager i fint skick som de vill sälja för en billig peng?

Nu ska jag sörja lite..


My precious..



Repat färdigt

Bra rep idag!

Det gick superbra idag, och jag är jättenöjd. Efter det körde jag hem Niklas, och har själv kommit hem nu. Jag är verkligen dödstrött.. och har ett problem. Imorgon jobbar jag förmiddag, och börjar kl 9, men kl 9 är det en sak jag måste fixa. SÅ himla kasst.. får hoppas på att pappa vill ställa upp. Lyckas det genomföras, då lär ni få veta vad det handlar om imorgon. Jag är så spänd!!!

Jag tror faktiskt jag ska vila lite nu, eller iallafall kolla på Simpsons med brorsan. Blev helt galet trött på fem minuter...

091015

God Morgon!

Idag firar jag en månad som medarbetare på Burger King. Trevligt va? Haha! Nä, men för exakt en månad sen så började jag och oj vad tiden går fort. Helt galet! 

Men idag är jag ledig från jobb, så idag blir det rep på skolan tillsammans med Niklas & Sofia. Så vid halv tolv ska jag åka mot Dösjebro och hämta upp Niklas, sen drar vi in till stan och repar. Hoppas det kommer gå bra, konserten är ju på tisdag kl 19.00 på Pumphuset! =)

Jag började på en ny bok igår förresten som ni måste läsa! "14 år och till salu" heter den. Det är en riktig historia från Sverige, om en helt vanlig tjej. Den är superbra, men själv storyn är ju jättehemsk. Lite synd att den inte är så tjock.. 200sidor någonting, igår läste jag till sidan 110. Så ja, den boken går också att läsa fort, men den är verkligen värd att läsa! Ni hittar den HÄR!

Jag brukar klicka mig in på nelly.se, ginatricot.se och have2have.se, för de har billiga skor, kläder & accessoarer. När jag klickade mig in på have2have.se idag, så hittade jag de perfekta stövlarna. De ser precis ut som sådana stövlar jag sett i någon film, som är klassiker. Jag har tyvärr inte råd med dem.. men titta får man ju! För 698kr kan man beställa hem dem, och visst är dem snygga? ;)


Ny klänning

God Eftermiddag allihopa!

Jag följde med brorsan och mamma till brorsans tandläkare i Helsingborg. Efter det bar det av mot Hyllinge för att hitta en rejäl vinterjacka till brorsan, och det hittade vi. På vägen råkade jag ju hitta the perfect dress också..

Denna klänning är från Sisters Point, men jag köpte den i en affär som heter Cassels. Den kostade 599kr, och är av otroligt fin skinnimitation. Trots att det ej är äkta skinn, så känns den faktiskt som riktigt fint lammskinn, fantastiskt bra gjord. Den är supersnygg på, riktigt snortajt, figursydd klänning, och jag var tvungen att köpa den. Jag brukar inte köpa så dyra kläder, men denna var one of a kind, och det är inte ofta man hittar kläder som känns som om de är skräddarsydda efter just dig. Så den är min nu, och jag ÄLSKAR den.

Sen vill jag tillägna en bild till gitarristen Niklas jag spelar med. Jag kämpade hårt för att ta denna bilden, och det är ett internt skämt mellan oss, men jag tyckte det var kul att jag lyckades. Hahahhaa!

Dags för mat nu, sen grey's anatomy och fotboll! ♥



599kr, Cassels affär och märket är Sisters Point (danskt märke tror jag..)


Endast för dig Niklas.. hahaha! Ser ni för övrigt kartan som reflekteras i bilens ruta? Snyggt ^^




Vackert

Vet ni vad?

Jag är ledig idag. Jag är leeeeeeeeeeeeedig. SÅ SKÖNT.


Hahaha, jag har bara tagit det lugnt, och tanken var att vi skulle repat idag, men stackars Niklas har fortfarande problem med sin hand, så jag tyckte det var lika bra att han vilade idag också. Så, idag vet jag bara att brorsan ska till tandläkaren i Helsingborg.. så hänger nog med dit, så man kommer ut lite iallafall! Haha.

Råkade klicka mig in på nelly.se. Borde jag aldrig gjort. För fy tusan vad snygga pumps jag hittade.. Jag är kär, återigen, i ett par skor. Ett par söta, höga, med en rosett och peeptoe. KOLLA IN DEM! Svinbilliga också. Så dem klickade jag faktiskt hem.. får ju lön först i slutet av månaden, men dessa kan jag inte motstå. Har knappt unnat mig någonting ändå på jättelänge, en kofta bara. Så dessa skorna är snart på väg hem tilll mig, iiih! Så snygga.


299kr, nelly.se

Så länge vi båda andas

Stunden har kommit.

Jag har läst ut den sista twilight boken "Så länge vi andas".

Samtidigt som det känns underbart, så känns det så himla tragiskt. Över 500 sidor tog så otroligt fort att läsa, men så otroligt BRA dem var. "Så länge vi andas" är den absolut bästa av dessa 4 böcker. Den är spännande, romantisk, underbar och helt perfekt.

Jag tror jag ska börja läsa om dem.. Haha!

Hemma

Yeeey, jag är hemma!

Men vet ni vad? Det har gått väldigt bra på jobb idag. Jag stod vid kassan från kl 15 - 20, och jag gjorde det faktiskt skitbra. Tiden har gått ganska fort ändå. Jag har mött trevliga människor, fått mig en del goda skratt pga. vissa arbetskamrater, och det bästa av allt. INGEN migrän eller huvudvärk. YES! Haha.

Känns jättebra idag iallafall, och imorgon är jag ledig, även på torsdag. Så då blir det lite rep, men jag hoppas Niklas hand repar sig, han har ju inflammation! Så himla tråkigt, men jag håller tummarna, för han behövs verkligen till konserten nu den 20:e.

På tal om det, så glöm inte att den 20:e (nästa tisdag), så är det konsert i Pumphuset i Landskrona. Jag, Niklas och Sofia uppträder. Det kommer bli jättemysigt! Det kostar 60kr för icke-medlemmar, och 40kr för medlemmar. Hoppas så många som möjligt kommer dit, det hade varit jättekul!

När jag kom hem idag för övrigt fick jag se en chokladtomte i skafferiet. LYCKA! Haha, så mumsar lite på den med ett glas mjölk till. Så underbart. Sen efter det ska jag faktiskt sova, så underbart skönt det kommer bli. Ahhh..

Godnatt på er! =)

091013

God förmiddag people!

Idag är det en fin dag. Jag vaknade utan huvudvärk, YES!!! Så himla skönt, för gårdagen var en pina från start till slut. Så det blir förhoppningsvis bättre idag.

Idag är det jobb för min del återigen från kl 15 - 20, och innan dess kommer jag inte hinna med mycket. Har fixat lite med mitt danska bankkonto nu på morgonen, ringt dem och fått lite frågetecken besvarade. Men sen ska jag bara göra mig lite iordning, duscha, och ta det lugnt innan jobb.. vi har sjukt mycket att  göra på jobb nu, pga. att danskarna har höstlov. Det är helt galet! Men värst verkar det vara på förmiddagen.. haha. När man klev in på jobbet igår var det verkligen kaos. Såser här och där, disk i en enorm hög, massa tomma kartonger iväg kastade till soporna.. ja, hahahaha, helt galet.

Nu kallar duschen. hörs senare! ♥



Jobb + Migrän

Suck. Haha!

Är äntligen hemma igen. När jag åkte till jobbet hade jag redan migrän, som inte gav med sig trots piller mot det.. men jaja. Väl på jobbet jobbade jag med härliga människor idag. Det var full fart, för ungarna i danmark har ju lov nu. WOW! Hahaha, så det var fullt upp, och då hann man inte känna av huvudvärken, jätteskönt, men sen när det väl lugnade ner sig så kom det. I mängder.

Men annars gick det faktiskt jättebra idag. Man kommer in mer och mer i det hela. Väldigt skönt. Så nu har jag avnjutit en UNDERBAR middag gjord av finaste mamma, så kollar jag även Roast på Berns, hahahaha. Det är helt underbart roligt.

Sen blir det att läsa klart den sista twilight boken, och sen sova.

Godnatt! ♥



Jobb

Snart dags för jobb.

Måste dra in tidigare till stan, för att fixa påfyllning av mitt pendelkort. 2570kr kostar det.. hur jäkla dyrt som helst. Usch.

Min förmiddag har varit slapp iallafall. Kliat vovven, tagit med han ut på en runda, sen har jag kollat på twilightfilmen och bara tagit det lugnt.. det värsta är att min huvudvärk vägrar ge med sig, trots två panodil zapp, också ska jag jobba ända till klockan 20! FAN.

Får väl förbereda så man inte glömmer någonting. Lite surt att glömma skor eller liknande och upptäcka det när man kommit fram, haha. Nej tack.

Hoppas ni får en fin dag!




Jag idag..

091012

God Morgon!

Klockan är snart halv tio, och jag har ätit upp en megagod frukost, och fått ett erbjudande om att sjunga på dop nästa lördag. Vi ska pratas vid mer ikväll, jag hoppas det blir av, hade varit himla roligt faktiskt.

Idag jobbar jag från kl 15 - 20, inte så värst roligt. Föredrar förmiddagarna. Då jobbar man en timme mer, plus att tiden går mycket fortare, och man kan göra något när man kommer hem, det kan man inte som idag. Nu kommer jag vänta på att tiden ska gå så jag kan åka till tåget som går 13.22, sen kommer jag hem vid kl 22 ikväll.. usch. Känns inte bra när man vaknat med huvudvärk får jag ju säga.

Har för övrigt snart läst ut den fjärde boken ur twilight serien, och jag vill verkligen INTE att den ska ta slut. Ni som tyckt de andra kan ha varit spännande, glöm det. Det var ingenting. Den fjärde är helt galen! Enormt spännande, och jag läste någonstans igår att dem faktiskt ska göra en film av den fjärde.. kan det stämma? Jag hoppas det isåfall, för den hade blivit riktigt häftig!

Nu ska jag avrunda min frukost med lite tv-tittande, så får jag se vad som händer härnäst innan jobb.

Hörs senare!

Parlamentet

Hahahaha!

Parlamentet är så jävla bra. Jag älskar att de inte har några som helst hämningar, haha, underbart.

Någon mer än jag som ska se engelska versionen av Wallander på fyran? Den har börjat, och den verkar superbra!

091011

Hemma igen!

Under visiten i Östergötland hade jag inget internet, men nu är vi återigen hemma i lilla hålan. Resan innehöll mycket blandade känslor. Träffade mormor för första gången på länge, och det var helt underbart. Träffade även min kusins lilla nyfödda, SÅ SÖT! Hahaha, sen en del utav mina mostrar träffade jag, trevligt som vanligt såklart!Kändes bra att komma ifrån ett tag, även ifall det bara var för en dag..

Nåja, hemma igen. Tillbaka till verkligheten. Vilket just nu innebär att jag ska sätta mig ner i soffan, vila, titta på tv och försöka ignorera att det är måndag imorgon.


Vi besökte ett ställe i Blekinge som innehåller en massa barndomsminnen.. det var jättefint.







091010

MOT ÖSTERGÖTLAND!

Haha, klockan är supertidigt, och idag ska vi köra upp till Östergötland för att hälsa på min älskade mormor. Det var otroligt länge sedan sist, men tyvärr blir det så när det är sisådär 100 mil tur/retur mellan oss, tyvärr.

Men idag blir det av, och vi åker upp nu, och åker ner igen imorgonbitti, alltså söndag. Om jag kommer ha internet är väldigt oklart, jag har inte en aning, men jag kan ju hoppas på det. Annars om inget annat, så hörs vi på söndag så hoppas jag har fått ihop en massa fina bilder, för nu ska banne mig systemkameran hänga med på semester!

Kram på er!


Succé

Vilken fantastisk kväll.

Denna kväll kan jag beskriva med följande ord; lärorik, spännande, galen, komisk, givande och otroligt inspirerande. Per och Anders, återigen är ni två utav Sveriges absolut bästa skådespelare. Fullständiga genier, Landskrona vet inte vad de har. Wow!

Vi gjorde ett litet smakprov på Cabaren "Halli Hallå", som har premiär den 31:e oktober. Vi hade två föreställningar, en kl 22 och en kl 23.30. Det var fullt båda dessa gånger, t o m så fullt att vissa inte kom in, tråkigt, men det fick bara plats ca 70stycken! Tack alla ni vänner & bekanta som kom, det glädjer mig.

Med stående ovationer, från en fantastisk publik efter vår sista föreställning, klev jag ur lokalen, med ett stort leende på läpparna. Det var ren lycka.

Tack till publiken, Per & Anders och såklart, Niklas Cerovina.

Spelning

Nu drar jag & Niklas iväg till Landskrona för att uppträda med Cabaren "Halli Hallå" på Parkgatan 4, vid stadshuset.

Hoppas vi ses där, annars, önska oss lycka till! =)



Inget problem

Problemet är löst.

Jag vet nu vad jag ska ha på mig ikväll, haha. Men däremot är jag lite pissed på en annan sak. Jag är så trött på konflikträdda människor. Som istället för att ge dig ett ärligt svar, låtsas som om de inte hört någonting alls. Irriterande? Ja. Fegt? EH JA.

Antagligen är det så pass irritererande bara för att man själv säger rakt ut hur läget ligger till, självklart är jag aldrig elak, men det är fan bättre att säga hur det ligger till än att bara låtsas som om ingenting har hänt. Men jag slutar aldrig bli förvånad. Usch säger jag bara.

Nåja, Niklas kommer om ett tag, och då ska vi in på genrep med Öresundsteatern. Det ska bli så himla intressant. Jag är jättenyfiken på hur Cabaren "Halli Hallå" kommer se ut, haha! Spännande som tusan, men jag är säker på att ni som inte är där kommer missa någonting. Precis vad som helst kan hända, och jag menar verkligen vadsomhelst!

Tror inte jag kommer få några bra bilder ikväll heller, då det är samma lokal som vi spelade i sist, mörk och mysig, vilket betyder skitbilder med min kamera, hahaha! Hoppas någon kommer dit och tittar iallafall, hade varit trevligt.

Problem

Denna dagen är härlig.

Tiden går sakta, jag har hunnit äta, duscha, platta håret, sminka mig, men jag har en sak kvar som är ett problem. Vad ska man ha på sig? Det är ju kulturnatt, ska inte vara för mycket, och inte för lite.. känns som om jag alltid är antingen eller, haha! Kan inte vara för varmt klädd, för det caféet vi ska vara på har mysig värme, OCH levande ljus på det. Haha!

Någon som har något förslag?






091009

9 oktober 2009, ikväll är det kulturnatt!

Ikväll klockan 22, och 23.30 kommer ni kunna se mig & Niklas tillsammans med Öresundsteaterns Cabaret uppträda i musikcaféets lokaler som ligger vid Gamla Kassan, Parkgatan i Landskrona.

Denna cabaret heter "Halli Hallå", och det kommer garanterat bli blandade känslor under kvällens gång. Vad som helst kan hända, det kommer bli hur spännande som helst. Jag längtar! Jag & Niklas ska framföra två olika låtar iallafall, det kommer iallafall bli drag och mycket känslor.

För övrigt så läser jag ju just nu den fjärde Twilight boken "Så länge vi båda andas". Jag är mer än halvvägs  redan, FAN OCKSÅ!. Vilket betyder att i helgen när vi reser iväg på lördag och kommer hem på söndag, kommer jag med all säkerhet att ha läst ut den.. Men nåja, det var inte det jag ville berätta. Jag ville bara säga att denna bok är helt galet underbart bra. Alltså, jag vill ha fler twilight böcker.. Buuhuu. Well well, jag kommer läsa om dem sen ändå. Haha!

Nu är frukosten uppäten, och jag ska öva lite på låtarna till ikväll! 

Vi hörs senare! ♥


Stolt

Fy vad jag är duktig.

Jag har denna veckan ett ännu större chokladberoende än annars. Det vill jag lova, och idag funderade jag på vad jag ville ha för någonting. Så, mamma & jag gick en lång runda med vår vovve, och jag gick in i affären för att köpa mannafrutti, OCH choklad. Men när jag går förbi chokladet, med mannafrutti i händerna, så tänker jag; "Nä, jag har ätit tre dagar i rad, och jag ska ha i helgen. INTE idag." Visst, det var inte mycket choklad på dessa tre dagar i rad, bara något litet.. men ändå.

Så när jag gick ut från affären tänkte jag: "Det där var inte jag. Det där VAR inte jag!!!". Fick en chock kan man väl säga, men förstår ni hur jäkla stolt man känner sig nu. HAHA!

Nåja, lite nördstämpel på det där. Sak samma, nu ska jag lyssna på ett musikstycke jag ska lägga sång och text till. Kul, kul! ^^

God kväll på er!


Mat

Den där kycklingrullen satt perfekt.

Det var jäkligt gott om någon undrar. Asmundtorps Pizzeria kan inte bara göra pizzor gudomligt, nädå, de gör även kycklingrullar slående bra.

Tror jag gick upp två kilo ikväll. Tack som fan.


Shopping, banken & rep!

Så som titeln säger, det har varit min dag.

Jag åkte in till stan för jag skulle till banken, men på vägen dit ser jag HM's stora skyltar: "SALE!", och kröp in där i några minuter. Ut kom jag med en grovstickad cardigan för 98kr, skitfin! Där inne hittade jag också någon Isadora mascara på rea för 29.50, kan ju prova. Sen råkade jag snubbla rakt in på Gina Tricot, där jag visste vad jag ville ha. Ett par ribbade svarta tights! Det är så jäkla skönt, plus att det är varmt. Men jag måste säga att fy vad oförskämda de i kassan var. Stod och pratade och kastade inte ens en blick på mig när jag stod där och skulle betala. Landskrona vet faktiskt inte riktigt vad service är. Det har jag förstått. Hade vi betett oss sådär på jobbet hade vi fan fått utskällning, men nåja.

Banken gick bra, sen på repet gick det också jättebra! Vi körde från kl 13 ungefär till 15.30, och kom igenom alla låtar, och övade stämmor tillsammans med Sofia. Älskar att hon har ett så högt register, alla överstämmor på mina redan höga låtar blir skitfina. Tummen upp! Sen överlät vi musiksalen till Tim och hans vänner, sjukt länge sen jag träffade den människan! Ibland glömmer man helt bort att man saknar någon, har ni också känt av det någon gång?

Nu kom jag hem iallafall, och ska gå igenom mina bankpapper, titta lite på tv, sjunga, fundera över lite, och sen äta. Ryktades om pizza här idag.. men jag ska nog faktiskt ta en kycklingrulle.. OMG så gott det hade varit.

Tjo på er!


Ribbade tights från Gina Tricot, 79.50kr, Isadora mascara från HM, 29.50kr.


Nya mysiga koftan, från HM, 98:- på rean!

091008

Nu är det väl dags att säga god förmiddag istället för god morgon.

I vilket fall som helst är jag ledig idag, och har börjat dagen med äggröra, en drickyoughurt och en mannafrutti. Så himla gott! Men jag ska faktiskt repa idag, också ska jag på ett ärende på banken, så jag har allt att göra ändå.

Imorgon är det ju kulturnatten i Landskrona, och då ska jag & Niklas uppträda på samma ställe igen, vid Gamla Kassan, tillsammans med Öresundsteatern. De har satt upp en Cabaret som heter "Halli Hallå", där vi ska medverka. Det ska bli jätteroligt! Så det ska vi repa inför idag, och även repa inför konserten den 20:e oktober på pumphuset.

Nu kallar min söta lilla vovve på mig, dags för att gå ut med honom en runda innan jag sticker iväg mot stan!

Hörs senare! ♥


Myskväll

Idag har jag en äkta myskväll.

Har precis varit ute med hunden, brorsan följde med. Fullmånen är ENORM, tycker jag om! Men vi stack inom affären och det är lill-lördag, så vi fick med oss något väldigt litet, men gott hem.

Jag har laddat med ett litet mjölkchoklad, ni vet det med bubblor i. Mums! Veckans Se & Hör, Twilight boken "Så länge vi båda andas", ett tänt vaniljljus och klockan 21 börjar Grey's Anatomy.

Är det myskväll, eller är det myskväll? Myyyys.

091007

Oj vad tiden går!

Jag kom hem för ett bra tag sen, men har ätit, duschat och även hunnit nörda mig lite i studion fram tills nu. Jag är helt sjukt trött idag, men det jobbiga idag är huvudvärken. Den har jag undvikit länge, men idag kom jag inte undan. Inte konstigt egentligen..

Gick upp jättetidigt, iväg till jobb. På jobb var det sjukt stressigt, men fan vad bra jag gjorde ifrån mig idag. I mitten av bordet på en hylla har vi även en mikrovågsugn där man efter grillning, värmer hamburgarna direkt för att få bort alla bakterier, och medans en hamburgare låg där som jag lagt in, så tog jag sallad på överdelen (salladen befinner sig under hyllan där mikron finns), och vad händer då? Hahaha, tjejen bredvid mig ville vara snäll och ta hamburgaren i mikron, men var inte beredd på farten när hon ryckte upp mikrovågsdörren och jag fick den mitt i skallen. HAHAH! Efter det fick jag mer huvudvärk, men det är OK. Det var lite komiskt.

Men resten av dagen gick felfritt, och när jag hade 3 minuter kvar på jobb frågade snälla & söta Ida mig om jag ville skära upp de sista baguetterna. Absolut, inga problem. Tog på mig handskarna vi måste ha som ska skydda våra händer.. börjar skära upp brödet, råkar fastna och sen sticker kniven iväg. Nyinköpt och supervass. Vad händer? Den skär rakt igenom handsken, och rakt in i mitt finger.. djup. HAHAHHA! Som det blödde! Sen tog jag en handske på mig för att skära klart den sista baguetten, men den blev nerblodad.. oops. Hahaha, det gjorde svinont, i och med att det blev så himla djupt också. Typiskt mig! ^^

Nu ikväll ska jag fortsätta läsa den fjärde twilight boken.. alltså, den är så JÄVLA bra! Förlåt för uttrycket, men herregud vilken underbar bok.. Sen kl 21 är det ju självklart Grey's Anatomy på tv, får man inte missa. Haha!

Hm, fram tills Grey's ska jag nog faktiskt läsa lite.. hörs senare!



Jobbigt


Ibland önskar jag bara livet kunde vara lite mindre komplicerat. Stor del av mitt liv hittils har bestått av en jäkla massa motgångar, och än ser jag inte något slut på just den tunneln. Men jag hoppas fortfarande, varje dag.

Att hålla hoppet uppe sålänge som jag gjort trodde jag aldrig att jag skulle klara av, men jag har insett att jag är en fruktansvärt stark person, även ifall man vissa stunder känner sig som den svagaste i världen. Men det är jag inte! Trots att man har skitdåliga dagar, så kan jag skratta mig halvt ihjäl, bjuda på ett gott humör till alla runt omkring mig, och jag HATAR när folk tycker synd om sig själv, därför bestämde jag mig redan i tidig ålder att aldrig göra det. Det hjälper fan ingenting, utan det hjälper om man försöker bita ihop och fortsätter kämpa, och framför allt, håller hoppet uppe. Sluta aldrig tro.

Nu ska jag lägga mig i sängen, börja läsa på den fjärde Twilightboken, och försvinna in i en annan värld.

Godnatt!


Plastikirurgi

Kvällen har krypt fram, och jag har min fjärde twilight bok hemma. YES! Men nu ska jag kolla på ett program om plastikkirurgi på TV4+, ska bli intressant! =)

Vad tycker ni om plastikkirurgi?

Ljudet av ditt hjärta

Ännu en underbar bok är utläst.

Den tredje boken ur Twilightserien heter "Ljudet av ditt hjärta", och den var lika underbar som de andra. Den är tjockare, men jag tyckte den gick fruktansvärt fort att läsa. Antagligen för att jag var så inne i den.. haha.

Den fjärde är hembeställd, och jag ska hämta ut den idag faktiskt. Men jag rekommenderar er att läsa dessa böcker, de är fullständigt underbara.

Ändrade planer

Det blev inte riktigt som planerat idag!

Men det gör ingenting! Jag & Niklas skulle egentligen repat med en annan, men Niklas har övat så mycket att han har handledsinflammation, så det är bättre att han vila upp handen, så vi ska repa på torsdag istället. Vi åkte till skolan iallafall och lämnade tillbaka lite grejer vi lånat, och satt och snackade med lärarna ett tag, haha. Alltid någon rolig historia som får en att asgarva, helt underbart roligt.

Så kom hem för ett tag sen, och sitter nu i soffan och kollar på "Ghost Whisperer", helt okej program. Fördriver tiden lite, för senare ska brorsan på trumlektion, vi ska hälsa på farmor lite snabbt, och handla lite!

Plockade fram systemkameran innan, det var så längesedan. Så fort jag har råd kommer jag köpa ett nytt objektiv till den, har saknat den väldigt mycket faktiskt!

Någon som kan tipsa om något bra på tv ikväll? =)

091006

God Morgon!

Vilken fin dag det är idag! Äntligen ser man skymten av den blå himlen, och solen når också fram. Trevligt!

Idag är jag ledig från jobb, men ska in till stan sen och repa, fast det blir inte förrän runt kl 14 tror jag, ungefär iallafall. Fram tills dess ska vi även hämta hem Volvon som varit på reperation, sen ska jag lyssna på Sonata's nya album igen. Det är så fruktansvärt bra! Har suttit en stund nu och bara läst texterna, utan att lyssna på det, tycker om att göra det för då sätter man verkligen in sig i texten.

Oj, nu ser jag att klockan tickat iväg, haha. Ska ju snart iväg och hämta bilen!

Vi hörs senare! ♥



Härlig kväll

Att sitta ner i en soffa är underskattat.

Haha! Det är faktiskt det. Helt underbart.

Var precis ute med vovven, det var kallt, men mysigt. Fullmånen är fortfarande kvar, och det var helt fantastiskt vackert på hilmen. Sen kom jag på att jag hade kameran med mig, wohoo! Så fotograferade, och det blev inte så värst lyckat..

Eller vad tycker ni? Haha!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan återigen, kolla lite tv och dricka mjölk, mums.

091005

Åh nej.

Jag har läst ut den tredje Twilightboken. Har beställt hem den fjärde.. och sista. NEJ! Känns hemskt, jag vill inte att det ska ta slut. Men nörd som jag är kommer jag läsa om dem, älskar den miljön Stephenie Meyer beskriver, trivs i den typen av fantasi.

Det var jobb idag, 9 - 15 så har varit borta hela dagen. Men idag var det fanimej kul på jobb, hahaha! Galna Karing & jag stod och gjorde hamburgare hela dagen och hade skitkul. Speciellt när hon hade fått en jäkla reklamlåt på huvudet hon stod och sjöng på.. Kommer ni ihåg Billys Panpizza; "In i mikron.." - låt av den egentligan YMCA låten? Hahahhaa, skitstörigt. Så varje gång vi lade in en hamburgare i mikron började hon sjunga stolt på den.. hon hade lärt sig den i helgen. HAHAHA! Hon är sjukt underbar den människa, tråkigt nog ska hon vidare till den nyöppnade Burger King restaurangen längre in Danmark i november.. Typiskt mig. Jag fäster mig vid en människa som åtminstone är ärlig, och man har jävligt kul med, så är det hon av alla som ska vidare till den nya.. Kommer sakna henne.

Men nåja, nu är jag hemkommen och satte mig precis ner i soffan med datorn i knäet. Helt underbart skönt. Var med brorsan på ensemble lektion inne i stan, och de sista fem minuterna väntade jag & mamma utanför i bilen. Då hände en grej som gjorde mig så JÄVLA förbannad.

Rätt som det var såg jag en cykel köra förbi i hög fart med två svenska tjejer på i ca 13 års ålder, skrattade som bara den gjorde de också, nästan hysteriskt. Jag vände huvudet åt höger och ser en liten pojke på ca 4-5 år ligga ner på marken. Jag släpper allt jag har och springer ut! Jag förstod direkt vad som hänt. Jag springer fram till honom, likaså hans jämngamla kompis. Jag frågar vad som hänt, och han tittar upp på mig med sina jättestora bruna ögon, som en liten hundvalp, och sa: "Dem knuffade mig".. "Cyklade dem tjejerna på dig?", frågade jag. "Nej, men dem knuffade ner mig här nu..", sa hand med en klump i halsen. HAN VAR SÅ SÖT! Men jag blev så jävla förbannad. De här tjejerna cyklade förbi honom, och hade puttat ner denna kille som nästan var 10 år yngre, och HELT oskyldig, på marken! Han var oskadd som tur är, men det såg först ut som om han trillat och slagit huvudet.. Vad var detta för motiv? Han var utländsk? Eller vadå? Jag fattar inte. Han var supergullig, och hade inte gjort någonting. Usch, jag blev förbannad, och jag blir förbannad på sådant. Oskyldiga människor ska det inte hända någonting med..

Nu ska jag kolla mejl, svara på mejl, bläddra igenom tidningen och bara njuta av att ha jobbat flitigt idag, för herregud vad mycket det var att göra på jobb idag, haha!

Min far befinner sig just nu i Norge, och på vägen dit lyckades han fotografera lite. Kolla in så vackra bilder (tagna med mobil)!


Foto: Pappsen! ♥



Loppisfynd & ångest

Nu har jag & mammsen kommit hem. Vi åkte till några få loppisar en bit härifrån och fyndade faktiskt lite. Jag hittade bland annat ett smyckesskrin i form av en gammal symaskin, skitfin, för 20kr. Sen hittade jag en tekanna, rund och söt som jag letat efter länge. Denna passade perfekt, för endast 35kr. Sen hittade jag en svart tröja från Gina Tricot för 25kr, som var i princip oanvänd, och sen ett skärp för 20kr. Allt för 100 kr, passar mig utmärkt som inte fått min första lön än, haha.

Idag är jag helt sjukt trött, fy fan. Känns som om man sovit någon timme inatt bara, men jag sov ju nästan 10 timmar! Vad är det med kroppen när det blir så? Usch, blir inte bättre av att man har ångest inför jobb imorgon, haha.

Nåja, idag blir det en jäkla god middag iallafall. Fint kött med potatisgratäng, mums. Sen ska vi kolla på den sista hyrfilmen och bara mysa. Det är ju fruktansvärt dåligt väder här, haha. Blåser som tusan, nästan storm, också regnar det på det. Så ska sitta inne resten av dagen, ska nog läsa lite, och knapra på godiset sen igårkväll.

Här är två av mina nya fynd iallafall, tekannans bild blev oskärpa såg jag.. hahaha, men strunt i det.







091004

Kanelbullens dag!

Fy fan säger jag. Hahaha! De människor som känner mig vet om att jag inte alls tycker om kanel.. Ryser av bara tanken.

Idag sov jag lite längre än vanligt. Brukar alltid sova till max 09.30 ungefär, men idag blev det faktiskt till kl 10. Känner mig helt OK utvilad. Såg ju på film igår som vi hyrde. Dem var skitbra!

Den enda hette "The Uninvited", en skräckfilm eller vad den nu kategoriseras som. Den var riktigt, riktigt bra. Skådespelaren vet jag inte vad hon heter, men hon är en liten söt tjej som gjorde rollen jättebra.  Var en sekund i filmen som både jag, brorsan och mamma hoppade till som fan. HAHA! Hjärtat stannade en sekund på mig, det kan jag nästan svära på.

Den andra filmen vi såg heter "Tillbaka till Yorkshire". Den var faktiskt helt okej. Det är en drama, och den var lång, men jag tyckte skådespelet var bra, plus att det är en sann berättelse. Handlar om en man vars far blir sjuk i cancer, och han hinner under denna tiden blicka tillbaka på sin barndom. Den var intressant, och jag hölls fast, man var bara tvungen att se hur slutet blev!

Vi hyrde även en tredje film som ska ses ikväll, "Flickvänner från förr", ska bli spännande att se ifall den är bra eller inte, haha.

Jag har ätit min numera favoritfrukost, äggröra med grillkrydda och en mannafrutti. Jag är helt fast, så HIMLA gott! Så snart ska jag & mamma faktiskt iväg en liten runda tillsammans, senare i dag ska jag bara vila inför tidigt jobb imorgon!

Hörs senare!


Suveränt!

Jag är glad och trött, haha!

Spelningen idag gick ju jättebra. Det var väldigt uppskattat, och det var megamysigt. Det är ett café som är nere i en liten källare som är från 1700talet, och dem har inrett det så fint, och man behöver verkligen INTE vara rädd för att frysa för att det är källaren. Där var helt underbart varmt, och de hade tända ljus, gott kaffe och massa mums man vill trycka i sig som man inte bör.. haha.

Jag är meganöjd, Niklas är precis som jag, självkritisk. Men jag övertalade honom till att vara nöjd, så det hoppas jag fan han är. Hahaha! Vi har övat konstant i en månad och fåttt ihop så många låtar, det är riktigt bra gjort, och jag är väldigt nöjd.

Så nu är jag hemma, och vi fick även vars en bukett rosor av dem som jobbade där, TACK! ♥ Dem var helt underbart fina.

Det enda negativa jag kan se med caféet var att jag knappt kunde fotografera där, hahaha! Inte alls negativt dock i mina ögon. För det var ju mysstämning, och lite mörkare än hos tandläkaren liksom, så bilderna hade en tendens till att bli lite suddiga utan blixt, och jag är inget fan av inbyggd blixt, dem är så dåliga!

Men jag fick en bild på vart vi satt och spelade & sjöng, och även en megasuddig på Niklas.. haha, enjoy.

Även Anders Kungsman och Per Ullberg kom dit och lyssnade. Vi massa beröm, och jag & Per började prata om det här med Idol.. haha, han blev nästan upprörd när jag berättade vad dem sagt till mig. Men det var megatrevligt. Dem är så underbart snälla människor, och Per gav mig otrolig beröm för min röst.. TACK! ♥

Snart ska vi in till stan och handla lite till kvällen, ska nog ta och bjuda familjen på hyrfilm om det finns några bra filmer.

Ha en underbar kväll! 


Ja, jag sa ju att det blev suddigt.. Hahha! Niklas på bilden för er som undrar, men han ser inte ut sådär ^^



Här har vi den lilla hörnan med mixer osv. Niklas fina pall jag lånade syns på bilden, likaså min intrycka SM58!


Ready!

Nu är jag redo för att åka iväg!

Jag har duschat, ätit, varit ute med vovven, sjungit lite osv och är nu färdig. Niklas ska vara här om ca 10 minuter, så tajmingen kan inte bli bättre.

Är ännu inte nervös, utan det känns bara jäkligt bra får jag säga. Känns riktigt bra, förutom att det regnar och mitt hår kommer typ bli skit.. Så tråkigt! Men tar med min miniplattång i väskan och hoppas på att där finns ett eluttag, haha!

Håll nu tummarna för att det går bra idag, så ska jag försöka få lite bilder från spelningen.


Jag alldeles nyss, lampan blekte till ansiktet rejält.. oops! ^^

091003 - Spelning

God Morgon!

Klockan är just nu 08.17 i skrivande stund, och jag avnjuter en megagod frukost bestående av kryddad äggröra, med en mannafrutti till och ett glas mjölk. Totally perfect!

Idag har ju jag & Niklas spelning, det ska bli spännande. Nej, jag är inte nervös än, och undrar ifall jag kommer bli det. Det känns liksom så mysigt att det är ett café, och jag känner mig så lugn.. men vi får se. Kanske blir meganervös sen!

Allting är packat och klart, det enda som fattas nu är att jag ska göra mig iordning och när Niklas kommer ska vi lasta in grejerna i bilen. Sen efter spelningen idag ska jag in till stationen och hämta kära mamma! Har varit väldigt tomt utan henne.. hahah!

Jag uppdaterar senare om hur det gick, hade varit väldigt roligt att lyckas få någon att fotografera en utan att sno kameran från mig.. jag ska göra ett försök, jag lovar. Tills dess får ni en bild från Allsången i Malmö i somras!

Puss!


Fotograf: Pappsen!

Peppad

Nu har jag äntligen blivit klar med spellistan nu!

Jag & Niklas repade tills lite innan kl 21, och sen stack jag & brorsan och köpte lite gott till kvällen. Sen dess har jag nu suttit och försökt knåpa ihop en riktigt bra spellista till imorgon, vi ska ju spela på musikcaféet i Landskrona.

För er som undrar är det mellan kl 11 - 14, och det ligger bredvid äldreboendet vid Lilybåtarna i Landskrona, det kallas Kassakroken eller Gamla Kassan!

Det ska bli riktigt trevligt, hoppas bara man hinner sjunga upp så man inte låter totalt morgontrött.. haha! Hade varit snyggt det. Men det kommer säkerligen gå bra. Många utav låtarna har vi lyckats få riktigt svängiga, med bara en gitarr och s k ägg som jag kommer använda. Kommer bli jätteballt!

Tjuvkikat lite på filmen "Just like heaven" eller vad den heter på kanal5, den är helt ok. Så ska titta färdigt på den, sen ska jag faktiskt sova så man är utvilad till imorgon!

Önska mig lycka till!





091002

OMG.

Hann inte alls blogga imorse, haha. Vid 06.00 steg jag upp för att köra min mor till tågstationen, hon ska nämligen på kurs så det gjorde jag mer än gärna för henne. Sen åkte jag hem och försökte sova lite, gick sådär kan jag ju säga.. Skulle iallafall ta tåget 09.22, så körde in.

Väl på tåget var det drygt som FAN. I och med att dem stängde av bron ett tack pga. Barack Obamas besök, så var det många som tog det tåget jag tog..  Det var inte klokt så mycket folk det var. Sen lyckades jag ju hamna framför en medelålders japansk man som endast gäspade, sträckte på sig och pilla i nästan hela vägen från Malmö till Köpenhamn. Inte så trevligt tyckte jag.

Jobbade från kl 11 - 15, och stod för det mesta i kassan. Träffade ett par störthärliga göteborgare som blev jätteglad när det var en svensk i kassan. Hahaha, dem var sjukt trevliga!

Så först nu kom jag hem, klockan är lite efter 17, och jag & brorsan ska beställa hem pizza. Jag & Niklas måste repa igenom det absolut sista innan morgondagen.. så jobbigt att vi ska börja så tidigt imorgon, jag vill sooooovaaaaa! Jag vill sitta uppe jättelänge och kolla på meningslösa program och äta pizzarester. Men det får bli imorgonkväll istället.. haha.

Plattade håret igår också, och shit vad jag blev nöjd. Har haft lockigt väldigt mycket nu när jag ändå jobbar, och inte orkat fixa det mer än luggen, så igår ville jag platta det så det är fint till spelningen imorgon, och vilken chock jag fick. Mitt hår har blivit mycket längre på kort tid, trodde verkligen inte det hade blivit SÅ långt. Trevlig surprise det!

Nu ska vi äta lite pizza, sen är det rep! =)


Tacksam

Alltså tack, VERKLIGEN TACK!!

Min fredag blev räddad under repningen idag. Dem ringde från Burger King och frågade ifall jag bara ville jobba från kl 11 - 15 imorgon, eller 11 - 17! 11 - 17 kan jag inte, för jag måste repa ungefär 17.30 imorgon, så 11 - 15 får det bli.

Hur kan det då komma sig? Jo, Murat och Karin som är.. ja, vad säger man, skiftledare imorgon är ÄNGLAR och reser jättetidigt från Sverige för att hinna över Öresundsbron innan den stänger. Sen kommer de förbereda allt man gör mellan kl 9 - 11, man gör iordning all sallad och alla maskiner and so on. Så vi kommer dit och får börja kl 11 istället. Är dessa två människor änglar eller vadå? Jag blev så jävla glad, för då slipper jag ta tåget antingen 05.22 / 06.22 vilket det nu hade blivit, så nu kan jag istället ta det 08.22, TACK!

Är så jäkla glad för skivan jag fick idag.. jag älskar Sonata Arctica. Verkligen. All inspiration Tony Kakko har givit mig under dessa år jag har lyssnat på Sonatas musik är jag också tacksam för, men samtidigt kan jag inte rå för att bli så fruktansvärt avundsjuk. Hur kan Tony spotta ut låtar som är så vidrigt bra i sådana mängder?! Haha!

Är det för övrigt någon mer än jag som längtar galet mycket till nya Twilight filmen "New Moon"? Jag försöker att inte läsa boken förrän jag har gått och lagt mig, och då läser jag max 30 min, men brukar dra över tiden för mycket.. för jag vill inte att jag ska läsa ut dem så jäkla snabbt! Hahhaa, vill inte att det ska ta slut.

Nu ska jag kolla lite på tv, äta mannafrutti och njuta av att jag får sova lite extra imorgon. WOHOO!

Äntligen Sonata!

Jag är så jävla glad!

Idag kom mitt paket från Finland. Min nya tröja och den nya Sonata skivan "The Days of Grays". Alltså, skivan är helt fruktansvärt bra.. alltså, riktigt jäkla grym. Jag finner inga ord, jag har gåshud hela tiden. Tony Kakko, du är min gud.

Sen fick jag den underbart snygga tröjan i tjejmodell också. ÄNTLIGEN! Den är helt sjukt snygg, plus att den är figursydd, perfekt.

Nu ska jag njuta lite till av skivan, sen förbereda inför repet.. kan någon gissa vad jag tänker göra efter repet? Haha! ÄNTLIGEN.





091001

Nu är hösten här, och oktober har börjat.

Jag kan inte rå för att tycka att, trots alla megahårda vindar osv, så är det så himla mysigt. Haha, jag är nog typiskt höst- och vinter människa.

Idag är jag ledig, men jag & Niklas ska ha vår nästan sista rep innan uppträdet på lördag. Spännande! Så nu har jag förberett mig med en mycket god äggröra till frukost med ett glas mjölk. Jag har svårt för frukost, men äggröra är döenkelt att göra plus att det smakar jättegott.

Varje natt i över en vecka har jag haft drömmar. Vissa nätter är det mardrömmar, vissa andra inte. Men saken är den att jag drömmer precis hela tiden, och varje gång är det något annorlunda. Måste bero på att jag börjat läsa så mycket, fantasin flödar iväg!

Nu ska jag äta upp, och göra mig lite iordning!

Puss!


Äggröra, mums!

RSS 2.0