Sista augusti


Vilka problem jag haft med bloggen ett litet tag, störande moment.

Nåväl, sista augusti idag och jag klev upp tidigt för att åka till Ystad och spela in. Gick finemang det där. Vi satte låten väldigt fort och ja... som jag trivs i Ystad. Enda platsen jag någonsin besökt där jag har känt mig hemma, på riktigt.

Min lillebror fyller år idag! Inte så liten längre. Längre än mig och blir 16 år idag. Grattis! ♥ Han är verkligen världens bästa lillebror. Han gör mig så oerhört stolt!

Så nu ska jag skriva lite musik fram tills han slutat skolan och mamma slutat jobba, för sen ska vi ner i stan och käka middag ihop, dagen till ära.


Nedan; inspirationsbild. Bild på min Maria-staty i fönstret, med en bibel framför från 1874, med vita spetsgardiner från Ikea. Ljusstaken utan ljus är från tradera, vitmålad och enkel. Älskar Shabby Chic.




Hyrfilm och söndagsmys.

Det är söndag, igen.

Slutade kl 16, åkte hem till mamma och brorsan och käkade en SJUKT god middag tillsammand med dem. Sen hjälpte min mamma mig med mina fötter, hon är en fantastiskt duktig fotvårdare så det var skönt med lite massage och insmörjning.

När jag nu kom hem gick jag och hyrde tre filmer och köpte lite godis. Ska bara sitta i soffan och dega tills jag känner mig redo för att sova. Imorgon är jag LEDIG. Skönt!

Nä usch, har en otrolig spänningshuvudvärk idag. Ska gotta ner mig rejäl i soffan nu. Får se vilken film jag ska börja med...


I'm proud.

Ni som följer bloggen vet att jag nämnt en fin vän till mig som heter Robert.

Jag är så stolt att jag gråter. Min fin vän, så talangfull.. så bäst. Ingen tvekan om vem som ska ta hem det.

Bara titta, lyssna, njut.

It's friiiiday.

Goddag!

Jag lyxade till denna helt oplanerade fredag med att gå ner till Espresso House och käka ett utav deras frukosterbjudande i min ensamhet. Väldigt skönt må jag säga.

Men nu ska jag göra lite iordning här, och sen hälsa på min farmor idag igen tänkte jag. Sen är det jobb vid kl 17, och det känns som om det blir en hel del att göra denna fredag. Jobbar resten av helgen också, men imorgon är det Elvis-show som gäller.

En låt som jag älskade när den kom ut, men sen tröttnade på för den blev sönderspelad, har jag nu hittat tillbaka till. När jag satt och lirade lite piano insåg jag, när jag sjöng den i balladversion, hur otroligt vacker den är egentligen.

"Born This Way" med bästa Lady Gaga. Hoppas alla kan inse hur fantastisk den texten är, egoboost till folket denna soliga fredag!


True Talent!

Innan jag nu drar iväg till jobbet ikväll, så vill jag bara säga att håll utkik efter en grymt duktig kille som heter Robert Lukian på True Talent. Jag jobbar som sagt själv, så missar det, men SKA se det sen på internet om jag kan lyckas.

Han är fantastiskt duktig och en nära vän till mig. Heja heja Robert! ♥

Gilla.

Uppdaterade på facebook precis följande mening:

"Det får bli en gilla på denna dagen".

Det får det verkligen bli. Denna dagen blev, helt underbar. Den är inte slut än så får se vad resterande blir helt enkelt, men det har varit underbart att gå med ett konstant, och ärligt leende hela dagen. Nu är det på gång!

Ledig onsdag

Idag har jag ledigt! Måndag och onsdag ledigt denna veckan, sen jobbar jag resten. På lördag är det Elvis-show igen på Lucy's.. jag hänger verkligen inte meeeed! Tiden försvinner! Haha.

Ska dra på mig ett par sköare träningsbyxor och linne nu tänkte jag för att ta en promenad bort till farmor och hälsa på henne, sen ska jag antagligen invadera min fasters lägenhet och krama om mina fina kusiner.

Sen får man se vad dagen erbjuder.. fick ju låna hem pappas gamla synth igår också. Kan nog inte beskriva lyckan över att få plinga på de tangenterna igen.. bara haft min gitarr här sen jag flyttade in. Kändes fantastiskt!

Hörs senare!

In the bleak midwinter..

Igår var min lediga dag, och om jag var ledig. Hade det väldigt härligt måste jag säga.

Tatuerades hos Malin, vi fortsatte på min arm och nu har jag en sittning kvar, den 5:e september. Längtar, sen är den färdig.. den blir riktigt fin. Ni kan skåda en sneak-peak här nedan.

Idag jobbar jag dock 17.30 och fram, sen imorgon är jag ledig igen. Så just nu sitter jag här, men ska dra mig bort till min farmor och hälsa på innan jobbet tänkte jag. Ikväll ska jag hämta min lilla prins tror jag i Asmundtorp och ha honom här, min fina vovve.

Ska lyssna på en utav mina nya favoritlåtar för tillfället nu, ligga i sängen och drömma mig bort en stund, sen ta mig i kragen och gå ut i verkligheten. Låten finner ni nedanför bilden. Amanda retuscherar inte våra bilder, men kan va kul för er att se en icke-modellande-oretuscherad bild också. ♥






Veckan är över.

Helt galet vad denna veckan har gått fort!

Gårdagens bröllop gick finemang. Fick ett sött mejl av paret där de tackade så mycket och berömde för sången, och det värmer så extemt. Då är man nöjd!

Jobbade idag, och nu ikväll så har jag käkat lite och bara sitter i soffan och tar det lugnt. Imorgon börjar lillebror gymnasiet, bästa väninnan Ida börjar sin hudterapeut-utbildning på 2 år i Landskrona, och jag ska tatuera mig. Haha!

Sen är jag sjukt peppad musikmässigt. Har lite grejer på gång som jag verkligen brinner för, och ni vet... det är så skönt att känna att man har hittat rätt. När det inte längre finns några tvivel på vad det är man vill, utan den riktiga matchen är att ta sig dit man vill.

Nä, nu avslutar jag denna söndag och ler mot den kommande veckan.



Lördag

*Pip..pip... pip...*

"Vad är det för något jag hör? Är det... en idiot utanför fönstret? Klockan kan ju inte vara mycket.. åh... men, va? ÅH NEJ. VA?! Redan? Men guuuuuud..... SUCK."

Ungefär det rörde sig i huvudet på mig när jag vaknade imorse. Igår hade vi abonnering på Lucy's, 30års fest. Behöver jag egentligen säga mer? Det var fest.. på riktigt. Det var väldigt mycket att städa och ställa iordning efteråt, så jag var inte hemma förrän kl 3 inatt. Precis vid 03.30 när jag släckt lampan (ÄNTLIGEN FÅ SOVA!!), så hör jag enormt hög musik ovanifrån och en jäkla bas som börjar pumpa så jag trodde att mitt tak skulle rasa samman..

Rätt drygt när en full granne klampar och trillar in i sin lägenhet och drar igång musik vid den tiden. Men vet ni vad? Jag däckade. Hahaha! Jag bara var så trött efter att ha stått upp och jobbat i ett sträck i 9,5h, så jag bara somnade. Jag sa till mig själv: "Skitsamma.", sen försvann jag. Haha!

Men när jag vaknade idag kände jag mig rätt överkörd... vilket jag gör fortfarande. Tur det finns hårsnoddar, hårspray och smink. Så nu ska jag snart bege mig iväg tillsammans med mamma till Hven för att sjunga på bröllop vid 16.15, båtarna har ju dock världens sämsta och opassande tider... så det blir en heldag detta. Hemma ikväll igen, wish me luck!





4 letter word.

Godmorgon!

Idag ska jag iväg tidigt mot Malmö. Jag börjar jobba kl 17, men ska nu alltså börja dagen med frukost ute tillsammans med min fina Ida. Malmöfestivalen drar visserligen igång idag, men tror det är rätt lugnt fram tills senare... kanske har jag fel, haha.

Nåja, jobb sen som sagt och det är abonnerat då det är en 30 års fest som hålls där. Sen imorgon är det dags för att sjunga på bröllop på Hven.. ska bli riktigt trevligt, hoppas på fint väder.

Nåja, nu ska jag bege mig. Hörs senare!



One month.

Insåg precis att det idag exakt en månad tills jag fyller 21 år.
Ett år har gått läskigt fort, och man har hunnit med helt sjukt mycket egentligen.
Några dagar innan jag fyllde 20år ringde dem från Wallmans och flög upp mig för att se showen och se om det var något för mig, känns som om det var igår!
Det är även ett år sen jag fotograferades av Amanda för första gången. Bilden nedan var den första. Sen dess har vi hunnit med en del, och jag står fast vid det jag sagt, Amanda Stiverius är bäst. Hon är en tuff men samtidigt söt ängel från ovan! ♥


Hennes hemsida hittar ni HÄR!

Upp med hakan.

Oj så många timmars sömn det blev inatt, helt galet. Haha!

Tvätten är i sina maskiner, första väggtexten är på tork på väggen just nu och jag väntar spänt på resultatet,
och jag håller just nu på att skriva lite texter/ackord och grejer till bröllopet på lördag. På lördag är det bröllop på Ven, men är det bara jag som tycker det ser finare ut när man skriver Hven? Förslaget avslogs tydligen för ett tag sen om att använda den stavningen, rätt korkat. På tal om något helt annat liksom. Haha!

Jobb från kl 17.30 för min del och framåt tills stängning, men innan dess ska jag ha varit ute i studion i Asmundtorp och repat lite. Jag har en underbar gitarr här hemma, men fy vad jag saknar ett piano... det är hemskt! Ren kärlek.

Nu ska jag pilla bort skyddet på väggtexten och hoppas på att det blivit bra... en vacker dag denna veckan ska jag städa ordentligt här och sen fotografera så ni får se hur jag bor, ni är en del som frågat. Det kommer! ♥





Ghost love score.



Inspiration.


Music...

Oj, musikskapandet är igång. Inspirationen kom som en smäll i ansiktet. Underbar dag! ♥

Paper Heart

Godmorgon!

Denna dagen började jag med att lyssna på David Cooks nya album "This Loud Morning". Tracks som "Paper Heart" och "Goodbye to the girl" är bara så sjukt bra. Kan verkligen rekommendera den plattan. David Cooks röst är ju också helt fantastisk.. love it.

Sen var det dags för ett morgonmöte. Kan ju inte säga så mycket, men jag måste säga att det är någonting jag verkligen brinner för. Nu på mitt 21:a år som människa, så är det först nu jag känner att jag hittat mig själv helt och hållet. Jag står för den jag är, och framför allt så vet jag exakt vilken musik jag vill göra, och jag brinner verkligen för det. Det är ju minst lika viktigt att man hittar sig själv inom musiken som man gör som människa, när man som mig andas musik och inte syre, hehe.

Resten av dagen har jag ledigt från Lucy's faktiskt, så blir att träffa Ida idag. Ska iväg till Helsingborg antagligen om ett tag, sen ska jag städa lite idag tänkte jag.. iallafall dammsuga, haha. Det behövs!

Ha en underbar onsdag gott folk, vi hörs senare.

It's all about the attitude.

Kl 17 är det jobb för mig idag. Innan dess ska jag iväg och fika med kollegan Zandra innan vi byter om och går in i Lucy's värld.

Ha en härlig tisdag!







Trust

Såg precis en riktigt grym film. Läs inte vad den handlar om, bara se den.

Måndag.

Godmorgon!

Idag är det sista dagen på sommarkortet.. buhu. Haha! Ska iallafall med min lillebror till Helsingborg. Han börjar gymnasiet där om en vecka.. det känns rätt sjukt faktiskt. Jag ska visa honom vilka tåg och bussar han ska ta nämligen, så han inte står där förvirrad samma dag. Ska smyga in på Ebba's Fik sen också och kränga en milkshake. Den är så farligt god!

Sen är jag ju ledig idag, känns rätt skönt faktiskt. Så efter Helsingborgsturen ska jag ta dagen lite som den kommer hade jag tänkt.


www.stiverius.com

Lucy's

Godmorgon!

Vill meddela alla om att den 29 augusti börjar Lucy's Restaurang med lunchöppet. Trycket har varit högt på det och nu blir det äntligen så!

Ses vi?

Saturday

Idag hade jag inte ställt klockan medvetet. Vaknade upp efter 11 timmars sömn. Så otroligt skönt var det! Nu väntar en lördag, har ledigt fram till kl 17.30 då jag börjar jobba på Lucy's, idag är det nämligen Elvis showen. Varannan lördag, jämn vecka har vi den. Hoppas på bra folk ikväll, kommer bli jättetrevligt!

Jag lämnar er med en underbar lördag framför er, och bilden i headern får ni här också, av bästa Stiverius såklart.

Förra giget

Hittade ett filmklipp med massa bilder från festen i lördags jag och pappa spelade på. Skoj när dem lägger energi på att göra sådana klipp, det är kul för alla involverade.

Ni hittar den HÄR!

Ledigt.

Idag är jag ledig!

Började med att ta bussen ut till a-torp till mina föräldrar, där jag och pappsen sen stack till Teckomatorp där det finns ett företag som heter Evas Shabby Chic. Det är där jag köper min shabby chic möbler, blir alltid lika nöjd. Vitrinskåp och skrivbord blev det, precis det jag ville ha. Skrivbordet är i form av en sekretär, hur fin som helst.

Sen åkte jag tillbaka och har gjort lite middag nu, blev tacos. Riktigt mumsigt! Det var ett tag sen. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, för jag är så otroligt seg idag. Min förkylning jag fick förra veckan har varit långlivad, men man ska bara ta det lite lugnt och återhämta mig så ska det nog bli bra.

Hoppas ni tycker om Fröken Stiverius konstverk som jag lägger upp här nu på bloggen, finns tio bilder kvar... På söndag är det dags igen! Ska bli riktigt skoj, vi ska göra något helt annat denna gång.


Paint another picture black and blue.

By midnight.

Godkväll!

Jobbet är avklarat. När jag kom hem såg jag i inkorgen att Amanda mejlat lite. Det blev rätt många bilder denna gången, så kommer lägga upp dem en och en istället, lite när jag känner för det.. så håll utkik. Hehe!

Besök gärna Amandas hemsida HÄR. Hon är bäst.

När jag kikade igenom bilderna så upptäckte jag vissa grejer, och det är ju lätt att stirra sig blind på vissa saker bara man själv ser. Så jag frågade Amanda om hon kunde göra lite si och lite så där.. kanske dra in magen någonstans osv. Haha, mejlet jag fick av henne. Hon är fantastisk. Det stod i princip: "Glöm det. Du är bra som du är. Naturlig. Jag rör ingenting. Så det så! Puss". Kortfattat, men det är vad hon skrev, och jag bara dog av skratt.. Så ja, alla bilder är endast redigerade ljus-/kontrastmässigt.




På språng!

Är på väg ut genom dörren här snart. Ska iväg mot Nova Lund och inhandla lite grejer som behövs. Mascara och grejer som börjar ta slut, suck.

För övrigt har jag fått lite bilder från Amanda Stiverius idag. Hinner inte lägga upp något nu, får bli ikväll efter jobbet, idag är det tisdagsträff så idag blir det mycket att göra.

Hörs sen!

8 augusti 2011

Gick upp. Försökte piggna till med lite musik. Gjorde mig iordning på rekordtid idag.

Mot bussen. Lyssnade på musik. Försökte vakna till. Misslyckades rejält. Satt som en zombie hela vägen till Malmö, där min kära sångpedagog väntade och gav mig verkligen en så fruktansvärt grym sånglektion. Hon är verkligen bäst. Hon gör underverk med en.

Sen drog jag hem till Landskrona igen, gick en runda på stan, fick i mig lite d-vitamin tack vare solen fast vi inte alltid är världens bästa vänner. Käkat pizza, glott film... nu hänger jag i soffan och ska skriva lite musik och glo på tv tror jag.

Här sitter jag med bandanan på huvudet och känner mig allmänt sliten. Men.. det måste man ju också göra ibland.

En fågel viskade i mitt öra förresten att fröken Stiverius konstverk snart kommer dyka upp här på bloggen...


It's sunday.

Godkväll!

Började jobba halv tolv idag. Om jag var trött? Jag var sååååå trött. Herregud! Haha, kändes liksom inte riktigt bra men jag och chefen hade det bra på jobbet. Vi möblerade om lite, jag städade som attan, allting gick ändå bra.

Efter jobb kom jag hem och fortsatte med städningen... drog undan massa grejer, dammsugade, tvättade golven, rengjorde badrummet.. puh, en massa. Lagat middag har jag också gjort! Så nu är det duschen som väntar, sen hyrde jag faktiskt tre filmer innan på Hemmakväll också. Älskar typ alla Anthony Hopkins filmer, han är riktigt bra, så hoppas på att hans nya "The Rite" är bra den med... får väl se.

Nä, nu ska jag ta mig i kragen och hoppa in i duschen. Imorgon är jag ledig och det enda som står på schemat är sånglektion. Lycka.

Lyckat.

Ah, jag andas ut.

Giget tillsammans med min far ikväll blev minst sagt lyckat. Allting bara stämde. Allting var på topp. Är så otroligt nöjd!

Imorgon börjar jag jobba kl 11.30 på Lucy's, blir spännande att se vad morgondagen ger.

Nu kommer jag däcka här i sängen... rätt fort. Godnatt!

4 augusti 2011

Är det bara jag som tycker att tiden går så sjukt fort?

Det är redan torsdag. Det är helt galet, haha. Dagarna bara försvinner.

På lördag har jag och pappa ett företagsgig vi ska lira på, ska bli riktigt, riktigt roligt. Det var längesen. Vi har repat in nya låtar och hits så repetoaren är verkligen uppdaterad. Det är det jag repar på nu innan jobb varje dag.

Ska jobba idag från kl 16, sen ikväll när man kommit hem så blir det att börja renskriva lite texter osv inför lördag. Men innan dess... så ska jag göra något så sjukt roligt nu innan jag beger mig till repet, som att betala en försäkringsräkning på min bil. En tusenlapp åt skogen. Bara sådär. Ouch! Haha.

Förresten, ni vet att jag typ aldrig skriver om kläder eller skor.. men jag hittade ett par skor igår som var... alltså oj. Jag klär mig mycket i svart, men ibland, väldigt sällan, bryter jag av med någon riktig färg. Jag älskar knallrött, blodrött, och turkost. Dessa pumpsen var bara... MUMS. Am I right?

Trodde det var kört...

Hej bloggen!

Jag har varit otroligt inaktiv, men jag har faktiskt en riktigt bra anledning. Alldeles för mycket stress, och tro det eller ej.. men jag trodde det var kört för min dator. Jag trodde han hade övergivit mig... min älskade. Vi har varit med om så mycket tillsammans. En hel turné, massvis (!) med turer från och till Norge... ja, många mil, och jag har blivit så fäst vid den här datorn att det gjorde riktigt ont att den kanske hade gett upp.

Men vet ni vad? Det var bara laddaren! TJOHOOO! Så, idag fixade jag en ny laddare för 399kr och nu är det fart på min underbaring igen. Om jag blev lycklig? Eh ja. Haha!

Jobbat idag iallafall, och idag var det riktigt högtryck på Lucy's... jätteroligt, men kan inte påstå att jag mår sådär på topp med denna extrema huvudvärk. Men, det verkade bli lyckat iallafall, träffade en person där idag som är så fantastisk på många sätt. Ni vet när folk bara ustrålar omtänksamhet och glädje? Det är underbart.

Imorgon blir det rep med pappa, och sen jobb igen. Pappa och jag har en privat företagsfest vi ska spela på denna kommande lördag, och om jag längtat. Var så längesen vi bara lirade, så¨ska bli kul!

Sov så gott, och denna gång försvinner jag inte. ♥


RSS 2.0