Myskväll

Ikväll ska jag inte göra så mycker mer tänkte jag.

Imorgon ska jag packa hela dagen, men ikväll blir det mys framför Grey's Anatomy i en mysig filt, är helt slut i kroppen. Den strejkar totalt.

Lyssnar på lite stämmor till Wallmans, mycket att lära in. Inte bara enstaka stämmor t ex, utan det är ju hela arrangemangen och upplägget överhuvudtaget, inte det lättaste. Håll tummarna för mig att jag fixar det snabbt och smidigt!

Åker ju på måndag. Men just nu ser jag mest fram emot fredag då jag åker upp till Stockholm, träffar Erik en runda och sen spenderar jag hela helgen med min fina Andreas, jag längtar så.



Godkväll på er ♥

29 september '10

Godmorgon!

Klockan är lite efter 9, jag gick upp kl 6. Varför i hela fridens namn då?

Jo, vid kl 8 hade jag en liten spelning i stan på teatern. Marknadsföring för företag handlade det om, så ville dem ha litet inslag av musik, där kom jag in i bilden.

Trodde seriöst jag skulle dö kl 6 imorse när klockan ringde, men det gick hur bra som helst. Trodde aldrig jag skulle orka sjunga två låtar á la Hurt så tidigt på morgonen, men visst gick det. Tack vare DENNA kvinna!

Ska snart åka till Center Syd, jag måste köpa nya hörlurar.. vet inte om jag tappat mina, men dem är borta iallafall. Mina fina blackberry lurar med fet bas och klart ljud. Är så ledsen.. suck. Har ni tips på några bra lurar kanske?

Ha en fin dag ♥


27 september '10

Godkväll ♥

Idag har varit en bra dag. Jag har kämpat och uträttat ärenden, och det har gått smärtfritt. Nu mot kvällen tog jag och Niklas en runda till Nova Lund, och jag upptäckte något hemskt hos mig själv.

Jag, av alla, som är världens mest svartklädda i princip, haha, äger ingen svart skjorta. Inte en enda.. kat-a-strof!

Så jag hittade en grymt snygg och figursydd på HM för 149kr, den fick det blev. Har sålt lite längre så kunde äntligen unna mig en sak iallafall, tjoho.

Ska beställa en vit foundation också från SHOCK, har letat förgäves efter en ljus nyans, men alla är för gula.. det är ju inte klokt! Så irriterande. Alla är inte åt det varma hållet.. alls.. haha, likblek är det rätta ordet! Nåja, ska beställa den och blanda ut min nuvarande foundation helt enkelt.

Nu blir det 2½ men på tv, och jag ska inte lyfta ett finger för mycket ikväll hade jag tänkt. :)

Söndag

Har varit en farfylld söndag.

De senaste dagarna har jag sålt lite ägodelar, min cykel, skrivbord, två datorer m.m. Det har blivit en del och mer ska det bli hade jag tänkt, har verkligen en rejäl rensning. Har en tv + tv-bänk ute på blocket.se också.

Kika gärna på mina auktioner på tradera, har en del uppe just nu.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=939126&listtype=BuyNow

Här hittar ni flera jackor, tröjor och klänningar, väskor, även bandflaggor ligger uppe. Den nyaste jackan upplagd ser ni nedan, även väskan.

Nu ska jag kika på filmen på tv3 :)



Bröllop & Bio

"But there's no, reply from you No matter what I do, I'll never get away from you We're unfinished!"

Jag är lite smått frälst av Stone Sours nya album "Audio Secrecy". Älskar det verkligen, bästa på länge.

Idag ska jag sjunga på bröllop med en musiker vid namn Jesper, sen bär det av till Malmö för bio med familjen, tänkte se filmen "Grown Ups", någon som har sett den? Hoppas den är bra, innehåller ju roliga skådespelare iallafall så får hålla tummarna.

Fotograferade lite med Eva Claesson för någon dag sen, här är ett utav resultaten. Nu ska jag göra mig iordning inför bröllopet!





Flags

Säljer nu lite mer prylar på tradera. Har lite coola flaggor som ligger uppe för skampriser dem med.

Kika HÄR!

Annars så har det varit en hyffsad dag. Fått gjort lite här hemma, ska öva lite på ett par låtar till ett bröllop jag har i helgen. Ska spela i Veberöds trakter, lite längre in i Sverige. Blir nog fint.

Är dock inte riktigt trött. Inte sovit bra alls på hela veckan. Svårt att somna, vaknar/drömmer hela natten också är man död när man vaknar.

Så ska bara sitta och sjunga lite här i soffan nu och kika lite på tv. Borde stressa mindre, känns som om det är det enda jag gör nu..

22 september

Godkväll gott folk.

Jag har varit otroligt inaktiv, I know! Men jag ska försöka bättra mig. Har haft en hel del att göra och mycket mer väntar mig.

Jag gjorde en fotografering med den underbara fotografen Amanda Stiverius. Fick alla bilderna idag, och hon är bara helt amazing. Ni kanske ser att jag fixat ny header, och min hemsida www.madeleineliljestam.se är uppdaterad.

Litet bildspel såhär på kvällstvisten ♥









Underbaring

Fått gjort en massa idag. Lagt upp en massa jackor och lite kläder på Tradera. Fått sålt en jacka iallafall, och en skinnklänning har en redan budat på, känns toppen. Även fått sålt min skyltdocka till en tjej i Jönköping, it's great!

Greppade tag i min kamera som jag inte gjort på ett tag, originalobjektivet är inte bra alls, hatar att det inte finns någon rejäl skärpa.. men har inte råd till nytt objektiv ändå. Men kan bli fina bilder ändå.. som på min lilla favorit ♥


Min lilla älskling ♥


Rosor som jag fick av Alexandra Liljekvist i lördags.

Fler jackor

Fler jackor ligger uppe på tradera nu.

Två grymt snygga, röda jackor. Dem båda är helt oanvända.


Lackjacka, storlek XS - S, liten M (väldigt stretchig). Hittar ni HÄR!


Denna hittar ni HÄR! SÅLD!


Klicka HÄR!

21 september

Godmorgon! :)

Idag ser det ut att kunna bli en fin dag, men vädret är inte riktigt där ännu.

Om en liten stund ska jag och pappa köra in till banken, ska fixa några små ärenden, bland annat till mitt företag.
Sen vid kl 12 ska jag möta upp Pauline och fixa mitt hår, sen resten av dag blir det övning till tusen!

Nu ska jag lära in allt som ska göras i Wallmans, det är en del men jag ska banne mig fixa det. Så är det!

Vill påminna er om mina auktioner som ni hittar HÄR!


Foto: AMANDA STIVERIUS


Grymt duktig tjej som jag kan rekommendera. Vill ni ha snygga bilder på er själva, gå till henne.
Hon är minst sagt fantastisk! ♥

MYCKET!

Det är mycket som händer här nu vet ni.

Idag blev det ändrar relationsstatus på Facebook till "förhållande med Andreas", vilket jag glädjer mig så extremt mycket. En utav de absolut finaste människorna jag träffat i mitt liv.

Sen blev det även klart att jag ska flytta till Oslo nu redan i oktober för att jag har fått chansen att få börja på Wallmans, vilket är en fantastisk chans. Inte alla som får den och det gjorde mig verkligen glad som fick chansen!

Vilket betyder att jag nu kommer sälja ut massa kläder inför flytten, har så extremt mycket.

Just nu har jag hunnit lägga upp en riktigt snygg skinnjacka och en snygg skinnklänning för skamliga priser!

Kika HÄR och HÄR!


Skinnjackan som är till salu!


Skinnklänningen, ej äkta skinn! :)

Sabaton

Någon som kan tänka sig att köpa min biljett billigt till Sabaton den 29:e oktober på Mejeriet i Lund?

Jag kan nämligen inte komma dit längre, så nu har jag en biljett över. Biljetten kostar från 300kr ny, och jag säljer den för 200kr.

Anyone?

Underbar kväll

19 september. Min födelsedag är över.

Jag hade en helt fantastisk dag. Jag får nypa mig i armen för att det var så underbart.

HD uppmärksammade min födelsedag också igår, tyckte jag var lite trevligt. Det kan ni kika på HÄR!

Ska gå och rösta snart tänkte jag, har ni röstat? :)


Födelsedag

Idag blir det en rolig dag, det är min 20:e födelsedag!! :)

TJOHOO!




Oslo

Önskar så jag kunde berätta allt jag vill men jag känner personligen att jag själv vill veta mer säkert innan jag säger något, men jag sitter iallafall på ett hotellrum i Oslo just nu, ska snart vila en stund inför kvällen som ska bli väldigt spännande.

Fattar inte att jag fyller 20 år på lördag.. helt galet! Känns som om det var igår jag hade mitt sista "barn-kalas" och då fyllde jag 10, haha.

Ska bli väldigt trevligt. Imorgon hämtar jag upp Andreas på flygplatsen och åker hem och äter mycket gott tillsammans med vänner till familjen, sen på lördag blir jag alltså 20. Ingen aning vad som ska hittas på då faktiskt!

Som alla vet, eller någon kanske har missat det, men fy sjutton så dyrt det är här i Norge. En läsk på Scandic hotell kan väl max kosta 25 svenska kronor, här kostar den 39... norska! Aj aj aj, farligt farligt, men härl.. nä, inte ens det. Det bara svider!

Nu ska jag vila en stund inför kvällen, så hörs vi :)


1 år

Idag är det den 15:e september.

Det var exakt ett år sen, vid denna tiden (kl 15) som jag började på Burger King i Köpenhamn. Helt otroligt vad som har hänt på ett år.. Är glad att jag tog jobbet, avklarade det och nu kan gå vidare, känns fantastiskt.

Precis kommit hem, ska försöka göra en riktigt snygg sminkning, ska fotograferas ikväll, ska fixa lite pressbilder, ska bli sjukt spännande.

Tänkte köra på en lite pinup make-up, vad tror ni?


Makeup åt detta hållet kan va snyggt och enkelt, vad tror ni?

Alive


Jag lovar, jag lever!

Jag har bara varit tvungen att prioritera annat än datorn överlag dessa två dagar. Jag har haft ett fantastiskt härligt äventyr i Stockholm, hann inte träffa på någon utav alla underbara vänner man har, men jag har fått nya fina vänner också och har fått mycket gjort. Man kan ju kalla det jobb helt enkelt! :)

Jag kan inte säga mer än så, utan jag hoppas ni skulle vilja hålla tummarna för mig nu och be för att det går som det är tänkt, då blir jag ännu gladare.

Idag ska jag snart till en vän till familjen, uträtta lite ärenden i stan osv, ikväll är det även fotografering med en grym tjej som heter Amanda, ska fixa lite nya pressbilder är det tänkt, med ett tema som är.. moi! Spännande.

Nu är frukosten uppkäkad så nu blir det att borsta tänderna, ha en underbar dag! ♥

Evening

Kvällen är kommen, och jag och mamma sitter och tittar på en film som visas på fyran. Verkar bra, men hemsk.

Imorgon blir det upp tidigt, ska flyga till Stockholm för lite projekt, men kommer hem på tisdagkväll igen, känns lite sådär lagom. Längtar så extremt till helgen som kommer också, på fredagen är det middag iochmed min födelsedag och även min brors, då det bjuds på middag, och på lördagen när jag har min egentligen födelsedag, har jag INGEN aning. Niklas ska tydligen ha styrt upp någonting, men jag har ingen koll på vad mina vänner planerar. Dock vet jag att tre vänner jag saknar kommer ner den helgen, så vi blir ändå ett gäng. Känns helt fantastiskt, jag blir alldeles rörd när människor gör sådant, kommer bli bästa födelsedagen någonsin, det känner jag på mig.

Dopet igår var för övrigt väldigt fint. Efter att jag tagit sista tonen på låten "Välkommen hem", vänder sig brudparet om, tar varandras händer och en brudmarsch sätter igång. Ingen förutom jag och toastmastern visste om att dem skulle gifta sig, så himla underbart var det! Fantastiskt.

Nu ska jag kika vidare på filmen, retar mig bara på alla femtioelva reklamer hela tiden.. suck!

Bjuder på en bild Anton Westerlind tog under Diggiloo i somras, saknar det.

Godkväll ♥

Dop!

Sitter i bilen på väg till dopet nu, har precis haft en GRYM sånglektion med bästaste Maria Peterzon. Finns ingen annan sångpedagog som är ett alternativ för mig, hon är den lätt bästa i vårt avlånga land. Wow, känner mig nästan frälst, haha.

Hoppas det är bra utrusning i kyrkan, alltför ofta kommer man till kyrkor som predikat om sin grymma utrustning så är det ingenting.. överhuvudtaget. Håller tummarna!

Vi hörs sen! ♥


Saturday

Idag är det lördag, och jag ska iväg på sånglektion strax, sen följs det upp av att sjunga på dop i Viken ovanför Helsingborg, ska bli riktigt trevligt.

Känner inte alls för klänning, så blir ett par svarta jeans med lite högre midja och vit instoppad skjorta, känns sådär lagom, sitter ju ändå ner hela tiden när jag sjunger i kyrkorna, ackompanjerar mig själv :)

Sen efter det vet jag inte vad som sker, ska nog hem och öva på lite olika saker tror jag, man har ju några småprojekt.

Önska mig lycka till! ♥


Från Diggiloo 2010

It's a miracle

Kan inte tro det!

Som ni vet, eller har sett, har jag ju väldigt ljus hy. Doesn't bother me, men det som kan reta mig är att min nyans kan man inte hitta i någon foundation man kan köpa. Riktigt irriterande. Har blandat ut det med den kritvita från shock förr, men det är ändå irriterande.

Men nu har KICKS öppnat sin webbshop, och vad ser jag där? Make Up Store har en flytande foundation som har en nyans som heter "Milk"... Mjölkvit nyans, kan det blir mer naturlig vit än så? Kan inte tro mina öron.

Ska lätt lägga de 245 kr den kostar när jag har pengar, det är värsta sensationen i mina ögon, haha! Någon med samma problem som jag? :)

Fina vänner

Vill tacka min vän Christopher för en underbar gåva jag fick, något jag verkligen längtat efter men tyvärr inte har råd med själv; Stone Sours nya platta!

Jag blev överraskad, och så himla glad. Hur tackar man för sådant? Jag är aldrig den som kräver något, och har ibland t o m svårt att ta emot gåvor. Men detta gjorde mig extremt glad alltså!

Så den skivan avnjöt jag innan när jag körde en sväng, och den är riktigt bra. Tror det var låt nummer 12 eller 13 jag fastnade redan för på Sweden Rock när jag såg dem, och det är ös i den.

Nu blir det att laga tacos till familjen, om inget annat så hörs vi imorgon.

Happy friday ♥



Skor!

Köp, köp, köp!


Nu säljer jag ett par sjukt snygga stövlar ur min samling, för jag har faktiskt platsbrist... ehum!
Stövlarna är som sagt i beskrivningen använda EN gång och det var ingen lång stund. Dem säljs för ett nästan
skamligt pris. Kostade ca 699kr nya och utgångspriset är nu 49kr!

Gör ett riktigt bra fynd, och köp dem. ♥

Kika på auktionen HÄR!


Guldkorn


Ibland hittar man fåtal, men fina saker man bara känner: "Den där MÅSTE jag ha". Några utan mina klädesplagg och skor har varit extrema sådana fall.

Den perfekta 40-tals klänningen har jag länge letat efter. Nu har jag hittat den. Varför är världen i princip uppbyggd på pengar?

Kika på auktionen HÄR.

Ikväll blir det film. Idag har jag varit effektiv och känner mig faktiskt duktig, haha :)

Godkväll ♥

Dream Theater

Detta är bara.. tragiskt. DT kommer nu dö för mig, även om dem lirar vidare är det, och kommer aldrig vara samma sak utan Mike Portnoy.

Kika HÄR!




Smile

Några av er kanske ser att jag ändrat min header, inte dramatiskt, men jag tyckte det var tid för en bild där jag hade ett leende på läpparna iallafall, för så känns väl livet just nu kan man säga.

Idag har jag bara övning på schemat, ska sjunga på ett dop i helgen, tre låtar, så vill känna lite på pianot, har blivit mycket gitarr den senaste tiden.. fick ju en vacker Diggiloo-gitarr med mig hem!

Håller på att lägga in alla bilder från systemkameran pappa hade med sig när familjen kikade på mig under Diggiloo, hoppas på att där finns några bra så ni kan få kika!


Mascara

I förrgår gick jag in på Kicks och hittade en mascara jag kände på mig skulle vara bra, men den kostade 165 kr och jag kände att det passade inte min nuvarande plånbok.

Igår på HM i Landskrona hittar jag exakt samma för 119kr, jag köpte den. Kan absolut rekommendera den!
Från L'oréal, Collagene.

Stone Sour

Ge. Mig.




Jag vill ha.

Danmark och Ikea

Jag och Niklas drog till Danmark då jag skulle köpa lite grejer till familjen, och det var väl trevligt.. förutom att det var helt dött i Helsingör. Så himla tråkigt, så vi vände i princip på klacken när vi kom dit.

Väl hemma i Sverige (tjohooo!) så drog vi till Väla istället, för att Niklas ville kika på lite kläder och någon parfym eventuellt.

Kommer in på Jack and Jones och expediten hjälper verkligen honom, sjukt schysst. Sen vid ett tillfälle när vi snackade om något så hör man bara henne fråga:

"- Är ni tillsammans?"

Vi tittade på varandra och sa:

"- Eh.. näää. Vore som att kyssa ett syskon, TVI!"

Haha. För det är verkligen så. Niklas är verkligen en fantastiskt grym vän och han är som den bästa storebrorsan man kan tänka sig, så det var lite kul när hon frågade. Dock förstod jag att jag och Niklas bör ha 5 m mellan oss när vi är ute och går, så folk fattar att vi inte är tillsammans.

Eller vad säger du Niklas, din titanic-lover?


Niklas fick leka lite på båten tillbaka. Tyckte han var kul.

Nåja. Vi besökte ju världens nyaste Ikea idag också, och käkade såklart. Ikeas kötbulle-tallrik för 16kr är ju ganska känd! Den tog jag, ett glad med äpplejuice och en dammsugare till efterätt. 29kr... 29 kr!

Den dagen jag flyttar hemifrån ska jag bo nära Ikea så jag kan äta där, bra idé va?

Jag hittade iallafall någonting som är taget direkt ur några utav mina drömmar... någon mer än jag?




Snart körrep inför Sanna Nielsens konsert den 21 oktober. Wish me luck! ♥

Danmark

Nu bär det av till Danmark med Niklas! Ikväll är det mitt första körrep för övrigt inför Sanna Nielsens konsert, ska bli spännande och se vad det är för låtar!






Asmundtorpsdagen

Idag är det Asmundtorpsdagen.

Företag kan ställa ut, vilket min mamma kommer göra som fotvårdare och jag kommer hjälpa till henne. Sen vid två tillfällen kommer jag gå upp på den lilla scenen tillsammans med Spice Duo och köra några låtar, hoppas rösten håller trots förkylningen, jag låter som en kråka tycker jag, haha!

Ska bli trevligt faktiskt, vi har en extrem tur med vädret. Solen skiner, och det är en fantastisk sensommar-dag.

Wish me luck! ♥

Fotboll!

Godmorgon! ♥

Vi har sovit gott inatt, och har precis käkat lite frukost. Lite innan 12 blir vi upphämtade och körda till stationen, sen väntar 4½ timmes resa hem, hem till min lilla vovve!

Vi hade en fantastisk dag igår. Jag var så himla sjuk (värre idag), och jag var så fruktansvärt orolig för att inte klara mina låtar.. skulle ju ändå sjunga "Hurt", ni vet att det är kanske inte den lättaste låten att sjunga, men tack vare min teknik (Tack bästa Maria Peterzon), så klarade jag det. Helt otroligt! Det lät ju lite förkylt osv, men jag fick jättebra respons ändå av publiken, tänk er lättnaden efteråt, puh!

Blev otroligt bra omhändertagen hela dagen, och ljudteknikern (som jag glömde tacka.. förlåt Victor!!!), var helt fantastisk! Han lyssnade verkligen och hjälpte till extremt, och det var också en lättnad, alltför ofta råkar man stöta på ljudtekniker som tror dem är världsbäst (fast att ljudet faktiskt är rent kasst ibland).

Väl på fotbollen fick vi extremt bra platser, och det var underbart att känna den här gemenskapen bland folket. När Sverige gjorde mål så verkligen hoppade alla upp av ren reaktion och bara skrek, det var underbart.

Fick några bilder sen igår, det var så mörkt på festen att det blev suddigt, men har jag tur får jag lite bilder från fotografen inom kort! Jag hade ju Tord Grip som bordskamrat, skitkul!


Tord Grip och hans söta fru!


Zlatan v. Ungerns målvakt (vars byxor blev omtalade.. liknade joggingbyxor?)


Gruppkram efter andra målet, grymt bra match var det!


Dags att packa ihop lite innan vi blir upphämtade, vi hörs senare!



Svenska Fotbollsförbundet

Tjosan!

Sitter på x2000 tåget nu på väg upp mot Stockholm. Jag vaknade upp idag dunder förkyld. Halsen kliar konstant, näsan är täppt till 100% och jag mår bara sååå dåligt. Jag hoppas jag kan klara av båda låtarna idag, men det känns som om "Hurt" är väääldigt långt borta, herregud sådan otur jag alltid har.

Ikväll ska jag iallafall sjunga för Svenska Fotbollsförbundet på deras sponsorfest innan vi alla på ett sällskap på 500 personer ska gå till Råsunda Stadion och se på matchen mellan Sverige - Ungern ikväll som sänds på tv 6 kl 20.00. Ska bli sjukt kul, jag ser så mycket fram emot det. Jag hoppas bara att jag kan få må bättre snart, det är inte kul när man är så genomförkyld.. en mardröm för sångare/sångerskor.

Har sovit i perioder, men sista gången vaknade jag ganska rejäl. En bebis som sitter i vår vagn la av ett sådant otroligt högt och gällt skrik, var som den värsta väckarklockan du kan tänka dig.. haha.

Försöker hålla mig positiv, men ärligt talat så vill jag bara vara hemma, och gräva ner mig under mitt underbart sköna täcke och mysa med kudden framför en film med världens största kopp te och ta hand om mig själv. Så himla nice det lät.

En stor suck på detta.

Håll tummarna.

Bounty Hunter

Blivit underhållen ikväll av filmen "Bounty Hunter", grymt bra film. Jag älskar både Jennifer Aniston och Gerard Butler, så underbart bra.

Rekommenderas varmt. Ska upp sjukt tidigt imorgon och resa till Stockholm med familjen. Godnatt! ♥

2 september '10

Toodilooo!

Dagen har bara börjat. Leo har varit här, vi har fotograferat lite grejer ni kommer få se senare, inget officielt ännu. Men sjukt kul hade vi iallafall, herregud, haha!

Idag ska man packa lite, för imorgon drar jag och familjen till Stockholm. Jag ska sjunga två låtar på Svenska Fotbollsförbundets sponsor fest, bli bjuden på middag osv, och efter det ska vi alla gå till Råsunda och kika på EM-kval matchen mellan Sverige - Ungern, ska bli så himla roligt, jag längtar verkligen! Jag är väl inget fotbollsfreak egentligen, men en match med landslaget inräknat kan jag ju absolut inte säga nej till!

Har fått lite problem men min hemsida, eller domänet rättare sagt. Svenska Domäner som jag har köpt mitt domän av har försökt fixa det, men något strul har det blivit, så just nu fungerar inte http://www.madeleineliljestam.se , utan det är www.wix.com/MadeleineL/madeleineliljestam som gäller (segt att det är så lååångt).

Sen vet jag inte mer som händer idag. Är dock riktigt hungrig efter lunch för tillfället, får se vad man kan skramla fram.


Sanna Nielsen

Den 21 oktober har Sanna Nielsen konsert i Sofia Albertina Kyrka här i Landskrona, och hon använder sig av lokala körer under sina kyrkoturnéer vilket är en häftig idé.

Jag sökte dit till kören i fredag, och min audition gick toppen kände jag. Så pass bra, att jag kände att kommer jag inte med är jag så himla nöjd ändå.

Idag fick jag mejl om att jag faktiskt kom med, hur glad blev jag tror ni? Hehe! Så varje måndag nu, två timmar per kväll så kommer vi att repetera inför detta vilket känns jättekul! Ska bli spännande.

Nu ska jag snart åka mot stationen för att ta tåget till Helsingborg, vi hörs senare. ♥


RSS 2.0