30 juni '10

Godkväll!

Imorse hann jag inte uppdatera, var tvungen att rusa iväg till frukosten. Idag har det varit en ganska tung och jobbig dag för mig, haft huvudvärk och panodil har inte fungerat, och jag har nog ställt lite för höga krav på mig själv idag, men det är för att det har blivit så mycket att göra och så lite tid känns det som, så har väl kanske lite panik. Men det kommer bli bra ändå, känner det på mig.

Blir en tidig kväll idag. Är riktigt trött och utmattad.

Godnatt söta ni! ♥


Underbara bordet med kaffe, frukt, godis och kakor.



Det fina programmet (en helt katalog) som man kan kika i vid showen!




Det var tydligen fotboll..



Här skulle då va en bild på kladdkakan som var efterätt, men den var så jävla perfekt så hann sluka den.


Underbar utsikt från rummet ♥



Känns bra!

Åh, önskar ni kunde känna exakt vad jag känner nu.

Igår var det typ, 90% ÅNGEST, 10% lycka. Idag är det fan tvärtom! Det är helt underbart. Jag har kommit igång med dansen, t o m med klackar (!), och jag älskar det. Jag vill absolut inte sluta med dans efter denna sommaren, mår så bra i kroppen av det. Äter på exakta tider här på hotellet, och dansar väldigt mycket så min kropp tackar mig enormt mycket, jag känner det. Jag mår toppen!

Min dans måste såklart finslipas, några småsteg här och där ni vet.. men huvudsaken är att jag har min positiva inställning, tycker det är kul och att jag iallafall kan ta mig igenom det. Det kommer sitta klockrent mot slutet av turnén säkerligen, haha, men det känns lovande nu ändå.

Nu sitter jag här ikväll igen med laptopen i knäet, tv:n framför mig och jag bara njuter.. men köpte mig en glass på vägen upp till hotellet, mums.

Mamma tipsade om en artikel i Aftonbladet som var igår tror jag, den som är intresserad kan ju klicka sig vidare HIT!

Idag glömde jag faktiskt min kamera på rummet, haha. Smidigt. Så inga bilder idag tyvärr, men ja, ni klarar er säkert! Imorgon ska jag inte glömma den!

Jag tackar för mig, så hörs vi imorgon.

Godnatt! ♥


29 juni '10

Godmorgon gott folk!

Ska samlas kl 10, men först är det en underbar frukost som väntar. Idag blir det säkerligen minst lika intensivt som igår, om inte så mycket mer. Jag tänker ge mig fan på att klara all koreografi idag, det är ju kul när man kommer in i det, men det som gör mig rädd är att jag är så himla rädd för att göra bort mig på själva scen. Men nog om det nu..

Innan jag sticker iväg så vill jag visa er något som jag tycker är en enorm ära. Diggiloo har släppt en platta med 20 utav de bästa låtarna genom alla showerna genom åren, och jag har fått äran att få vara med på den med låten "Hurt". Det känns enormt bra och jag är så himla glad.

Den kan köpas på Ginza imorgon då den släpps, och den kostar bara 49kr.

Kram! ♥





Hello!

Godkväll kära läsare.

Idag har det varit en intensiv dag, och låååång har den känts. Varit aktiv i 12 timmar nu och en del grejer börjar verkligen sitta nu, men jag kämpar med koreografin.. jag måste se ut som en förvirrad höna mitt i allt, blir det inte bättre får jag nog bjuda på det helt enkelt.. haha, eller att någon av "misstag" råkar putta undan mig.. typ ner från scenen, haha. Nä, skämt åsido, haha.

Men, nu ska ni få lite bilder.


Hotellrummet! Stort och det var stökigt för jag hade inte fått mina grejer på plats.. OK?! Haha!


Underbara frukost. Älskar hotellfrukost, äter utan problem då. Varför är det så?


Erik sov vid frukosten...


Meeeen han piggnade allt till efter ett tag!


På bron man måste korsa till hotellet, sjukt vacker och det doftar underbart.



Det nya badet öppnar ungefär när vi drar.. lite typiskt, men dem jobbade hårt i den stekande solen.



Detta var då jag i nyvaket tillstånd, men nu är det faktiskt läggdags. Ska bli så otroligt skönt.

GODNATT! ♥

28 juni '10

Måndag idag.

Idag fick jag, Erik och Thomas sovmorgon till kl 11, så nu ska jag snart ner och käka frukost innan dem stänger där.

Idag vet jag inte vad som ska repas, men det kommer nog bli lite mer dans, och sång hoppas jag på. Nu vill jag känna på alla stämmorna vi repade in i Stockholm för några veckor sedan!

Vi får höras senare, är ute lite i sista minuten! ♥

I'm here!

Jag är framme i Ronneby.


Efter en dryg tågresa på två timmar med massa problem kom jag fram, och bor på världens finaste ställe. Hotellrummet är större än vad jag vågat drömma om, det är som en egen liten lägenhet, helt underbart.

Idag har vi jobbat mest med koreografi, och det har fått hyffsat bra. Nu ska bara klackar läggas till.. hujeda mig.

Men, jag har varit uppe alldeles för länge. Imorgon ska jag gå upp kl 9, duscha, göra mig iordning, sen käka frukost med Erik. Vi två och även Thomas har nämligen 1 timmes sovmorgon.. vardagslyx.

Önskar er alla en godnatt, så hörs vi imorgon!

Kärlek ♥

27 juni '10

Goooood morgon!

Vilken underbar dag att vakna upp till. Tyvärr vaknade jag upp alldeles för tidigt, men det krävs idag tyvärr för att det blir fullt upp. Var tvungen att packa det sista, såsom hygienartiklar osv. Men nu är väskorna precis färdigpackade och det känns som om att, lägger jag i EN sak till, så sprängs den. Haha! Har med massvis med skor, scenklänningar, privata kläder.. massvis.

Innan tåget går från Lund ska vi hämta ut biljetten till tåget, och köpa lite mer linsvätska och lite annat extra man behöver ha med sig. Det kommer bli riktigt intensivt idag också. Jag kommer komma upp runt 16 tiden, och redan vid 17 drar repen igång. Ingen förlorad tid här inte! På repetitioner får man tabba sig, jag vet, men det känns som om man kommer vara extremt trött idag, speciellt när tåget vaggar en till sömns.

Nåja, nu har jag nog babblat färdigt. Jag borde borsta tänderna och överväga att ge mig av.

Kommer sakna alla mina nära & kära nu under dessa tre veckor i sträck jag är borta. Men jag har datorn med mig såklart, så helt borta kommer jag inte vara, hehe.

Puss & kram på er!





26 juni '10

Då var det lördag!

Imorgon beger jag mig mot nya äventyr, så detta är min sista dag hemma tills.. den 19:e juli! Känns lite konstigt, aldrig varit borta sålänge från vänner & familj och jag kommer nog aldrig ha jobbat så hårt, men det är en utmaning. Det ska bli intressant och ha genrep med allihopa nu, se hur det går helt enkelt.

Midsommarafton igår ja, det gick som sagt i förra inlägget väldigt bra. Jag drack kaffe och nä, jag kunde ju inte somna heller! Så jag packade rätt mycket kläder faktiskt, slipper jag det idag. Haha!


Söta lilla midsommarstången!


Varannan vatten! Haha...


Vissa är inte stora i maten. Köttbullar FTW!


Vacker blåklint.


Efterätten! Så himla gott. Mammas hand kom med på ett hörn! ^^


Såhär såg jag ut under gårdagen. Mamma blev bortklippt! ♥


Ska nog äta lite frukost nu och kicka igång denna dagen. Puss! ♥


Klockan 01.25

Precis på detta klockslag, sitter jag nu hemma.

Hemma i min soffa med datorn i knät. Haft en mycket trevlig kväll hos våra kära vänner Marianne & Stefan. Bjudits på enormt god mat, efterätt och massa godis.. MUMS!

Men kvällen led mot sitt slut, brorsan satt och nickade i stolen, så fick köra lilla familjen hem. Jag själv har druckit massa gott kaffe och kan inte få ihop hur i hela fridens namn jag ska lyckas somna nu? Kommer inte gå, en kopp kaffe kan räcka en hel dag för mig. Jag har druckit minst två vad jag kan komma ihåg? Så ja.. låt se vad detta leder till.

Midsommarafton 2010 flög förbi iallafall, och nu har jag en dag ledigt till, sen bär det av till Ronneby för rep inför premiären, som är nästa fredag. Så himla spännande!

Bilder kommer upp under den kommande dagen. Med detta säger jag godnatt, och hoppas alla där ute har en underbar midsommar, och håller sig borta från fyllekörning!

Natti natti! ♥

Ready

Nu är jag redo för midsommar!

Idag känner jag för att ha håret uppsatt. Blev en stram hästsvans, långa örhänge och den söta klänningen från BikBok. Gjort en väldigt lätt sotning på ögonen med lite eyeliner, sådär lagom.

Så ännu en gång;

Glad midsommar! ♥




Midsommar

Glad Midsommar!

Än sålänge är det uppehåll, lite muligt men det är varmt iallafall! Idag är vi bjudna hem till familjens vänner och det ska bli så trevligt. Jag har köpt mig en klänning förra veckan som är riktigt somrig. Den är tajt upptill, med en klockad kjol. Färgen är väl lite créme-vit, med fina blommönster i lila. Den är från BikBok och kostade 249kr. Riktigt kap!

Ska försöka göra mig iordning så fort som möjligt nu, sen ska jag börja packa lite. Har en hel del att packa, så tänkte att jag kanske kan börja lite redan idag så jag inte står med allt imorgon. Imorgon ska jag även till Pauline och fixa mitt hår. 200 slingor ska sättas i, kommer bli skitsnyggt.
Nu ska jag inte sitta här och babbla på.

Vi kanske hörs senare, om inte, GLAD MIDSOMMAR! ♥



Skivköp

Vilken perfekt dag!

Började dagen med att åka till Helsingborg för ett inofficiellt möte kan man väl kalla det lite snyggt? Haha. Det gick toppen, sen hjälpte jag mamma att handla lite inför imorgon, och sen bar det av till Center Syd faktiskt, hängde där med Jesper i några timmar. Var hur kul som helst!

Med mig hem fick jag en riktigt bra skiva, 5 år gammal, men känns som ett måste för mig, Sabaton's "Primo Victoria". Fann den för 89kr på Skivlagret, kändes överkomligt. Nöjd är jag!

Denna kväll ska avslutas med en mjölkchoklad tårta (!) och lite härligt mys framför tv:n.

Hörs imorgon! ♥



24 juni '10

Godmorgon!


Jag är uppe tidigt idag. Ska iväg mot Helsingborg faktiskt, men det känns okej att gå upp nu ändå, vädret verkar ju vara minst sagt fantastiskt.

Hann inte ta några bra bilder nu på morgonen, fick leta som fan efter kamerakabeln, så här kommer två lite mindre bra, men det är fortfarande MINA tatueringar, så sjuuukt nöjd jag är. Kom ihåg, Fredrik på JDL Tattoo har gjort dem.






Älskar dem ♥

Kvällen är kommen

Vilken underbar kväll.

Varit ett fantastiskt väder ikväll. Jag har haft det helt underbart. Är extremt nöjd med mina tatueringar nu alltså, första rengöringen är gjord och dem ser fantastiska ut!

Betar av träffar med vänner runt omkring för tillfället, kommer vara borta väldigt länge och när jag väl kommer hem de få dagarna så hinner jag ju inte träffa alla samtidigt, men det går nog bra.

Jag ska ta bilder på tatueringarna imorgon, en del som är väldigt nyfikna har jag märkt, men jag lovar att det kommer. Dem är nämligen fortfarande inplastade, men imorgon så!

Kvällen ska spenderas med fötterna uppe på bordet, datorn i knäet, och en kudde bakom huvudet. Låter perfekt.

Vi hörs imorgon kära läsare, godnatt!


23 juni '10

Jag är nu alltså tatuerad!


Min dag började HEMSKT. Vaknade upp 1½ timme försent. Jättelockigt hår, hann inte platta, hann inte ens sminka mig eller någonting.. bara rakt ut i bilen och köra iväg. Men det blev ju bra till slut ändå!

Bästa Fredrik tatuerade mig på JDL Tattoo i Löddeköpinge. Han är sjukt trevlig, och tar väl hand om en. Jag blev aldrig nervös, och han gjorde ett grymt bra jobb. Ska köra in till apoteket sen och köpa en kräm så jag kan smörja in och även fotografera det imorgon så ni kan få se, det blev SKITSNYGGT! Hela kalaset gick på bara 1000kr, och då fick jag inte en liten tatuering på ryggen.. supernöjd. Riktigt härlig studio!

Nu ska jag faktiskt platta mitt hår, som jag inte fick chansen till imorse för att jag försov mig, vilket skit! Men nåja. Längtar tills på lördag också, då ska nya hårförlängningen i, och jag saknar den så mycket!

Vi får höras senare, hela dagen har blivit lite stressig och det har inte slutat än. ♥

Fattades bara det..

Är hemma igen efter en lång dag.

Har varit upp mot Kristianstad med familjen och kikat på en fin sommarstuga. Den var HIMLA fin, men några få men väldigt viktiga saker var ägaren faktiskt ganska nonchalant med, så det gör att den inte är värd 495 000 som utgångspris.

Så nu är vi hemma igen. Men under dagen har min hemska kropp och hjärna utvecklat migrän, så jag ligger halvt död i soffan och bara ber för att morgondagen ska bli bättre.

Så jag avslutar snart denna dag, så håll nu tummarna för mig imorgon. Ska tatuera mig kl 10, spännande som tusan.

Puss på er fina läsare! ♥

22 juni '10

Goooood morning!

Idag var det upp tidigt, för jag ska iväg till LaFransar i Malmö och fylla på. Känner inte alls för det egentligen, men sen åker ju jag och är borta ett bra tag, så nu eller aldrig i princip.

Sovit sådär, har så mycket att tänka på så fast att jag är jättetrött, så har jag stora problem med att somna. Det är så irriterande kan jag lova för er som inte vet.

Men nu ska denna dagen göras iallafall och bli riktigt bra, för vi har även fått enormt fint väder idag. Tjohoo!

Vi hörs senare gott folk!



LaFransar tar 400kr för påfyllning, dem är riktigt duktiga.

Skam

Jag är glad!

Jag medverkar på Aktiv Dödshjälps nya låt Skam! En vän till mig är med i Aktiv Dödshjälp och när jag fick förfrågan tvekade jag inte en sekund.

Gå in på http://www.myspace.com/aktivdodshjalp och lyssna på "Skam".


Inte enligt planerna

Godkväll...

Jag åkte hem till bästaste Pauline ikväll för att ta ut mina gamla hårslingor och sätta i massa nya, men när vi tagit ur dem och hämtade det nya håret, så upptäckte vi att Pauline hade fått fel hårfärg levererad. Hon hade fått någon brun/ljusbrun nyans. Pauline är så söt och packade inte upp håret förrän jag var där, och det var inte lätt att se genom plastet.

Jättesynd, men vi ska lösa det nu de närmsta dagarna och sätta i det på lördag istället. Jag är dock förvånad, jag trodde mitt hår skulle kännas tunnare och jag blev förvånad över hur långt mitt eget har blivit, och ändå så tjockt! Men det ska bli skönt att låta det vila nu ett par dagar och sen sätta i ny, fräsch hårförlängning.

Så nu ska jag tvätta mitt hår utan massa fästen och bara ta hand om det lite extra. Imorgon blir det upp relativt tidigt för att åka till malmö och fylla på ögonfransarna, som jag för övrigt trivs enormt bra med!

Fått många komplimanger för korsetten, och det glädjer mig. Jag älskar den verkligen! Glad att det uppskattas.

MOT DUSCHEN!





Lycka ♥

När posten varit här blev jag lycklig.

Fick hem min nya korsett idag. En tjej på helgon ville bara bli av med den, så jag fick den för 250kr! Helt oanvänd, lappen hänger t o m kvar. Det är en 20" korsett och den passade perfekt. Det är knäppning där fram också vilket jag älskade. Fantastiskt bra, och enkel modell. Vart den är köpt det vet jag ej.

Screw mitt face, osminkad och nyvaken. Ja.. mysbyxorna ska också ignoreras! Korsetten är det viktiga, haha ♥




21 juni '10

MÅNDAG!

Kändes bra att vakna upp idag. Det är ju så himla vackert väder idag också, fantastiskt. Idag ska jag besöka en vän till familjen vid 15.30, sen efter det ska jag till Saxtorp till min vän Pauline som är grymt duktig på hår. Ska ta bort min gamla förlängning och göra en ny och ännu bättre inför turnén, kommer nog ta lång tid, men det får det vara värt. Nästa gång det är dags att ta av det ska jag nog låta det vara av i några få veckor så håret får vila, men det hinner jag inte denna gången tyvärr.

Ska börja packa ner lite idag inför söndag så att man inte står där med allting dagen innan, det är så jobbigt sådant där. Jag måste även öva på att gå i högklackat.. ska ju inte bara gå i det, utan även dansa i det! Igår när jag var på kvällsrundan med vovven hade jag rejält höga kilklackar iallafall, det kändes lite weird. Haha!

Nu ska jag käka min frukost och titta på Miami Ink, bara två dagar tills jag ska tatuera mig, wiii! ♥

20 juni '10

Exakt en vecka kvar.

Sen börjar de intensiva repetitionerna inför premiären den 2 juli i Ronneby. Så denna vecka gäller det att packa resväskan rätt, för jag kommer nämligen inte hem förrän den 19 juli igen.

Idag är det sånglektion klockan 12, sen efter det ska jag faktiskt bege mig till Nova Lund och köpa lite grejer jag måste ha med mig på min resa. Schampoo, inpackning, och massa mer. Borde kanske skriva ner allt jag borde införskaffa? Ska jag nog ta och göra.

Jag ska äta upp frukosten, sov ganska länge idag, oops. Sen göra mig iordning innan det blir sånglektion!

Puss! ♥

Real beuty

Jag står fast vid det jag alltid tyckt.

Elizabeth Taylor. Vackrast. Den skönhet hon en gång hade kör över alla dagens skönheter också... jag menar, kolla in denna bilden. Det är en klassiker.

Varför hade jag inte rakt hår? Då hade jag lätt velat ha sådan frisyr!



19 juni '10

Godmorgon

Idag bär de av till Ven. Tidpunkten för Kronprinsessans bröllop är detsamma för det par som jag ska sjunga för idag. Ska bli extra roligt för en utav låtarna är "Utan dina andetag" av Kent som jag är förälskad i. Den låten är så fantastisk! Min förkylning är nästan helt borta, så detta känns toppen faktiskt.

Så jag och mamma ska ta båten till Ven lite senare, och hoppas på att det blir uppehåll. Det är lite molnigt, men bara det håller sig tills vi kommer hem så blir jag glad.

Vet dock inte vad jag ska ha på mig än.. smart där. Borde kanske gå och rota fram något lagom varmt?


Jag idag.. önska mig lycka till på bröllopet!

18 juni '10

Hej gott folk!

Har ni en bra dag? Jag kämpar fortfarande stenhårt mot min förkylning.. den börjar nog ge med sig, men bara rösten är okej till imorgon är jag nöjd. Ska sjunga på ett bröllop på Ven imorgon, längtar. Det är så sjukt fint där! Ska bli härligt att återvända dit.

Idag har jag varit passiv med allt i princip, försökt kurera mig tills imorgon så gott det går. Jag hatar faktiskt att dricka te, men med mjölk så blir det iallafall uthärdligt kan jag tycka! Någon som kan tipsa om någon riktigt god te-smak?

Nu i eftermiddag ska vi faktiskt till min ena kusin som fyller 13 år, ska väl ha något lite kalas-aktigt. Ska bli trevligt!

Denna låten återvänder jag ofta till. Hörde den för första gången när jag var 16 år, och jag återvänder som sagt ofta till den.. förstår inte varför jag inte tröttnar, den är väl helt enkelt så JÄVLA bra.

Enjoy!


Ica Maxi's Härliga Sommarhits 2010

En härlig nyhet bland alla nysattacker kommer lastad!

Ica Maxi's Härliga Sommarhits 2010 är nu släppt. Där medverkar jag med en specialskriven låt och tror minsann en bild finns där också på mitt lilla face. Har ej fått hem den ännu, men så småningom så!

Sen något annat är att jag fick ju beställa nytt kort från Handelsbanken, och jag sa att jag vill ha ett exakt likadant som det jag hade innan med motiv och allt. "Jaja", sa han. Fick hem det idag och det var ett vanligt jävla fult kort. Så irriterad jag blev. Jag har ju betalt för det förbannade motivet. Nåja, får dra dit till hösten och fixa det för jag hinner inte nu innan turnén.

Jag åker den 27:e till Ronneby för intensiva repetitioner innan premiären den 2:a juli, och sen kommer jag inte hem förrän den 19:e juli då jag är hemma 5 dagar och sen åker igen. Kommer sakna alla så himla mycket..

Puss så länge!

17 juni '10

Godförmiddag.


Såhär har min förmiddag låtit: "Snööööörvel. HOST! Blä. Åh.. usch.". Ungefär. Jag har fått en sån enorm förkylning jag bara HATAR. Ska ju öva på Diggiloo låtar, låtar inför ett bröllop på lördag osv, så detta känns ju inte toppen. Hoppas det går över snart. Saker & ting man vill hitta på får läggas åt sidan så man blir frisk.

Jag har förresten köpt mig en jättefinkorsett! Av en tjej på helgon, hon ska skicka den idag till mig. Den är väldigt enkel, även med knäppning där fram, och det är en basic-korsett. Sjuktsnygg! Inte alls mycket använd, och jag får den för bara 250 kr.. WOHOO!


Bild lånad av Tisca på helgon.

16 juni '10

Idag var jag uppe tidigt, och har redan hunnit med diverse prylar.


Nu är faktiskt tid beställd för att tatueras. Jag ska ha två små tatueringar. Den ena på handen, en stjärna som ska stå för Next Star tävlingen som betytt mycket för mig, och under nacken ska jag ha en kursiverad fin text där det står: "Sing in silence".

Den sistnämnda har jag haft tankar på sen 2007, då den låten är av Sonata Arctica och betyder väldigt mycket för mig. Ska tatueras nästa onsdag den 23:e klockan 10, det ska bli spännande. Tatueringsstudion jag beställt tid hos heter JDL Tattoo och befinner sig i Lödde. Har en lärling som heter Fredrik som ser ut att vara riktigt, riktigt duktig när man kikar in på hans galleri. Känns bra!

Nu ska jag in till stan, hämta ut Sabaton biljett, skicka iväg STIM papper och massa mer. Blir nog en effektiv dag tror jag.

Puss på er!



Bild; Google

15 juni '10

Mycket händer i livet på en och samma gång.

La över alla bilder från min kamera idag, wow. Haha! Hade ju nästan glömt den underbara och roliga nationaldagen tillsammans med Sofie och Alexandra. Sen var det ju Whitney Houston i Stockholm i samband med repetitionerna med Diggiloo, också Sweden Rock nu senast såklart. Så underbart.

Firar detta med ett litet bildspel tycker jag.


En glad Madeleine.. någon dag?


Alexandra Liljekvist med dansare under Nationaldagen. Grymt bra uppträde!


Sötaste Corey Taylor. Den absolut bästa konserten jag såg på SRF!


Vi hade kasst väder.. usch.


Aerosmith gjorde en grymt bra konsert också.


Älskade Epica ♥


En Ford Mustang -66 stod bredvid Sweden Stage.. jag dog lite halvt.


Opeth trillade man förbi också.

Nu åskar det och blixtrar som fan. Dryg dag. Ska gräva ner huvudet i min pärm med låtar jag ska lära mig. ♥


14 juni '10

FAN.


Vaknar av att Handelsbanken i stan ringer mig: "Hej Madeleine. Har precis fått in uppgifter om att ditt VISA-kort blivit kopierat så jag har spärrat det." TACK! Puh vilken jävla tur. Dem hade inte tagit någonting som tur är. Jag ger mig fan på att det är uttagsautomaten i Landskrona vid Ica Kvantum, för det är bara den jag tagit ut pengar på och det känns lite opålitlig. Aldrig mer den för min del iallafall. Får ett nytt kort om 4 dagar. Känns lamt utan nu kan jag lova. Får åka in till banken och ta ut pengar.. wihoo.

Idag ska jag iallafall umgås med Ida. Runt 15 tiden ska vi till Nova Lund och mötas där och bara bry oss om varandra. Så jäkla gött det ska bli alltså.. saknat henne.

Saknar redan SRF också, och nästa år är det redan bestämt på samma camping iallafall, haha. Ska bli sjukt kul, undrar vilka band som kommer nästa år?

Nu ska jag äta upp min frukost och göra mig lite iordning. Bilderna från dessa dagar får jag helt enkelt hinna med senare idag, igår slocknade jag på soffan.. haha.

Innan jag går vill jag dela med mig av en jätterolig nyhet. Klicka er in HÄR och kolla under den 5:e juli. Diggiloo gästar Lotta på Liseberg, vilket betyder... TV! Det ska bli spännande hörreni.

Puss & kram! ♥

13 juni '10

HEJ FOLKET!

Dött det varit här i ett par dagar va? Haha. Glömde ju skriva att jag skulle till Sweden Rock! Har haft underbara dagar där och har kopplat bort ALLT som har med mitt liv att göra faktiskt. Det var otroligt härligt att det enda man behövde bry sig om var.. sig själv, och vilket band som skulle spela på vilken scen. Det var så himmelskt!

Men imorse vaknade jag upp och tänkte: "Fan, dags att ta tag i vardagen igen...", men det är ju bara så det är. Men jag tänkte definitivt unna mig några sådana dagar om året där jag inte bryr mig ett skit utan bara har kul. Så Sweden Rock är liksom redan bokat nästa år.. haha.

Vi hade underbara grannar på campingen som förgyllde dagarna, riktiga Sweden Rock veteranare som tog bra hand om oss.

De jag absolut tyckte var BÄST var Stone Sour (i princip första bandet ut, satte ribban VÄLDIGT högt), Rick Springfield, Gary Moore, Sabaton, Aerosmith och Epica. Guns 'n roses igårkväll var bara pinsamt. 50 minuter försenat, Axl lät som.. jag vet inte vad, och gitarristen gjorde ett pinsamt försökt att efterlikna Slash. Pinsam-stämpel på det och jag gick.

Nu ska jag kasta mig på soffan, gotta mig rejält och sen ska jag orka med att lägga in alla bilderna i datorn också.
Puss på det! ♥

Whitney Houston

Hej kära läsare.

Hur gick det på Whitney Houston konserten tro? Tack vare Diggiloo's regissör Butta fick jag möjligheten ikväll, och sällskapet var min vän Erik Linder. Kärlek till er grabbar som gjorde kvällen möjlig!


Jag satt hyffsat bra. Nära ljudteknikern vilket betyder en riktigt bra ljudbild. Musiken började. Bandet visste precis vad dem gjorde och det svängde mer än vad man vågade drömma om. Jag kunde inte sitta still.  Kören lät som om det var änglar från ovan och jag rös. Ljuset gav mig den extra gåshuden, det var ju så häftigt.

In kommer hon. Kvinnan jag lyssnade på som en liten 7-åring, som satt ensam på sitt rum och drömde om att en dag få kunna titulera sig som "sångerska" och leva sin dröm. Helt plötsligt var hon där. Mitt framför oss alla. Ett par kilo tyngre, men fortfarande med samma vackra, charmiga och busiga leende till de vackra ögonen.

Huvudklangen var orörd. Den lät lika bra som för 20 år sen. Hon hade rytmen i kroppen och rörde på sig, men den dåliga konditionen gjorde att hon flåsade rätt mycket efter ett tag. Hon hostade ofta (tog bort micken såklart), och sen förstod jag varför.

När hon tog i, lågt eller högt spelade ingen roll, så hörde man hur det rev i hennes stämband. Det lät "rossligt" eller hur jag ska beskriva det hela tiden när hon tog i. Men det var inte falskt. Men hon hade det jobbigt med att hålla ut tonerna och att nå upp till de höga för stämbanden ville inte.

Whitney Houstons stämband vill inte med längre, och det känns tragiskt. Men jag har ändå sett henne, och under en kväll kunde jag gå tillbaks till den lilla flicka i mig själv som satt och drömde om att få leva sin dröm.

Vet ni vad? I sommar kommer jag göra det. Med Diggiloo. Jag är lyckligt lottad.

Godnatt världen. Imorgon är det dansträning.



Jag lever!

Hej folket!

Jag lever, men jag repeterar i Stockholm med Diggiloo och har inte alls haft tid till datorn. Kanske hinner jag med något ikväll efter Whitney Houstons konsert.. håll tummarna för att det går vägen iallafall.

Puss! ♥

Nationaldagen

Tjoho för Sverige!

Nåja, blev ingen mer uppdatering igår. Dagen bara sprang iväg! Var på min kusins kalas och guuud vad god mat vi fick. Personligen äter jag knappt kött längre, bara kyckling, för jag tycker helt enkelt det är godare. Men, mannen i huset grillade flintastek igår och den blev HELT perfekt. Det var så sjukt gott att man kunde äta köttet rakt upp och ner.. mums. Sen blev det glass och svenska jordgubbar, äkta sommar ♥

Idag ska min vän Alexandra sjunga på Stortorget i Malmö kl 11.45, så jag och goa Sofie Bergman ska bege oss dit och titta. Sen blir det kanske lite Entré efteråt? Jag är nyfiken, aldrig shoppat där. Bara kollat på bion, som för övrigt ÄGER. Grymt bra bild & ljud.

Så här sitter jag i min rosa morgonrock och har ätit frukost. Men, ska ta på mig och sen köra iväg in mot stan. Blir nog väldigt kul!

 

Mina fransar blev väldigt naturliga och snygga, men jag tyckte dock dem blev kanske lite för få för att det skulle bli lite mer effekt, men hon sa att det blir mer nästa gång när man fyller på.. det hoppas jag!

5 juni '10

Godmorgon.

Det var tungt att gå upp innan klockan slagit 9, men vädret hjälpte mig på traven får jag säga. Igår kikade vi på hyrfilm, en film som hette "Alphabetic Killer". Skitbra var den!

Idag väntar en ögonfransförlängning i Malmö vid 12 tiden, sen i eftermiddag är det kusinkalas! Ska grilla och bara ha det trevligt så det ser jag verkligen fram emot.

Ska göra mig iordning och bege mig mot tågstationen om ett tag. Jag återkommer med bilder sen innan kalaset på mina ögon, spännande, eller hur?

Ett exempel på en före- och efter från LaFransar's hemsida.

 
Sjukt snyggt och naturligt, inte sant?

4 juni '10

SLAPPEDAG.

Underbart väder. Jag har sprungit runt i myskläder. Lekt i studion. Tittat på tv. Läst lite Diggiloo-texter. Åh det är underbart.

Trots motgångar osv så har jag kunnat unna mig ett leende eller två idag. Tack vare vädret. Tack vädergudarna, haha.

Sen idag när jag satt i studion och lekte så förstod jag att jag bara måste börja lira med något band som spelar symfonisk metal. Det har länge varit en dröm, men nu känner jag att det är på riktigt. Jag vill verkligen göra det, och det NU. Någon som vet något band som söker sångerska? Isåfall får ni gärna tipsa mig.. det är en dröm!

Ska slappa vidare i soffan nu med min übersköna kudde. Sen ska jag även be för riktigt fint väder till Sweden Rock Festivalen nästa vecka.

Puss! ♥

I'm better off alone

Seg jävla dag.

Övar på texterna inför turnén, förstår inte vad det är för spärr jag har? Övar och övar men bara lite sätter sig.. hade man varit lycklig och glad hade det kanske varit lättare antar jag.

Nä. Soffan. Tv. Inte bry mig mer om denna dag. Det är vad jag ska göra nu.

Imorgon är det en ny dag.

3 juni '10

Hej gott folk.

Blev sen inspelning igår, men det gick faktiskt bra. Men denna dagen är värre. Det ena och det andra adderat med migränanfall och dyrt jävla tandläkarbesök.

Har en inflammation i tandköttet vid ena visdomstanden, och vet ni vad dem tog för det? Besöket tog bara ca 3½ minut, vilket blev 750kr. Jävla svin. Det är fan inte ok. Plus att min försäkring börjar tydligen inte gälla förrän den 1 juli? VAFAN. Hatar dem. Hjälpte ju inte ens mycket, dem bara rensade lite? Jävla idioter. Det är inte okej.

Så jag mår riktigt skit för tillfället bland annat för min migrän. Så tänkte gå och halvdö i min soffa resten av dagen. Vilket mög...



2 juni '10

Vilken vacker dag.

Farfar skulle fyllt år idag, så brorsan slutade faktiskt tidigare idag pga. sin lärare så vi åkte in och köpte en jättefin ros och lade på farfars grav. Jättevackert!

Ska in i studion och spela in mormors låt faktiskt. Enkel demo-version, men hoppas det kan bli vackert ändå.

Hörs senare!

1 juni '10

Första dagen i juni är egentligen över.

Kom hem sent efter en heldag i Malmö, har haft det underbart. Behöver bara ta hand om mig själv ett litet tag känner jag, jag känner lite press på mig för tillfället.

Är det någon som har Skånska Dagbladet från idag den första juni 2010? Fick reda på ikväll att jag är med i den och mamma skulle ju såklart vilja ha. ANYBODY? Hade varit sjukt snällt.

För er som vill läsa så kan ni gå in på http://www.skanskan.se/article/20100601/NOJE/705319884. Men ännu en bild som är H-E-M-S-K. Jag sa till dem att inte ta den.. nääääääää då! TACK! Inte.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova länge imorgon. Som jag längtar.

Godnatt! ♥

RSS 2.0