091130

Hej allihop!

Idag är det en dag med komplicerade och delade känslor. Usch, jobbigt. Men livet går vidare ändå..

Idag har jag jobbat, och jag vaknade av att min chef sms:ade mig klg 9 imorse och frågade om jag kunde börja kl 12 istället för 15, för en tjej dök aldrig upp tydligen. Jag tackade ja, lite mer pengar i slutändan såklart.

Så, nu sitter jag här med min färdiglagade mat från Findus, köttbullar med mos (gott!), myser med vovven, och kollar på Vänner på kanal5. Underbart får jag säga! =)

Imorgon blir det jobb igen, 11 - 19, sjukt mycket man får jobba nu under juletid alltså! Helt galet, men jag klagar inte. Haha! För i januari ska jag shoppa alltså!

Nu ska jag äta upp, och sen somna på soffan tror jag. Det lät gött! ^^

Godkväll!

New Moon

Wow, jag är väldigt trött kan jag lova.

Nu har jag både sett Luftslottet som sprängdes & New Moon. Den förstnämnda filmen tyckte jag var helt otroligt bra, och jag känner mig alltid så himla pepp efter att ha sett de Stieg Larsson-baserade filmerna. Otroligt bra!

Sen.. New Moon.. vad ska jag säga. Hade bion varit gratis eller kostat en tia hade jag gått dit imorgon också. SÅ HIMLA BRA! Men, jag förstår att de som inte läst böckerna kan bli lite förvirrade eller fundersamma när t ex Jacob och hans polare springer runt utan tröjor.. men ja, har man läst böckerna så vet man, och jag längtar redan till nästa film.

Är det någon som vet hur många dem ska göra? Ska dem bara göra tre eller ska dem göra fyra?

Nu ska jag sova, och försöka drömma mig bort..

091129

God förstaadvent gott folk!

Haha, kan man säga så? Nåja, mysigt är det iallafall.

Idag har jag varit ledig, och jag började min dag med sånglektion nere i Malmö med min älskade sångpedagog. Vilka framsteg vi gjorde! Hon är den absolut bästa man kan tänka sig, verkligen BÄSTA. Hon har så otroligt bred kunskap, och snöar inte in sig på en enda grej.. som om det skulle kunna hjälpa. Nädå, hon är bäst. Vill ni har numret till henne och bli elever får ni kontakta mig!

Sen skulle ju jag & Frida uppträda i Landskrona för att fira första advent.. Det gick jättebra, och bandet Schlagerpiraterna är så himla trevliga. Otroligt duktiga, och otroligt snälla! Men.. det regnade som tusan, och där var knappt någon.. Dem har alltid haft detta på Rådhustorget förr som verkligen är centralt, men någon sa att dem inte hade råd.. så dem satte oss vid parkeringen till Ica Kvantum, med Lidl och soptunnor som bakgrund.. Himla dåligt tycker jag. Men så är livet. Frida och jag hade roligt iallafall, och jag älskar att sjunga med henne.

Nu ikväll blir det bio x2 för min del.. haha! Jag hinner nämligen inte gå på bio någon mer dag i veckan eller nästa vecka, så det får bli idag. Ska först se "Luftslottet som sprängdes", och sen ska jag gå själv på bion igen direkt efter och ÄNTLIGEN få se "New Moon". Som jag längtat!

Så nu ska min mat ätas upp, och sen sticker jag in mot stan igen.

Någon som ska göra något kul denna kommande vecka? Jag ska bara jobba.. en massa!

God kväll! ♥

Tomten är far till alla barnen


Jobbet har gått bra. Tåget blev försenat.. suck. Kommer hem. Choklad, alkoholfri päroncider, salta pinnar, ostbågar m.m, och på tv är det.. Tomten är far till alla barnen!

Hahahahahha! Jag älskar den filmen. Den är så förbannat bra! Jag har säkert sett den 20 gånger, men jag garvar lika mycket varje gång. Om inte mer! Hahahhaha. "Man bandar inte Kalle Anka", hahahah! Underbart!

Imorgon är det dags för sång under adventfirandet i Landskrona. Det är mellan 15 - 17, och jag och Frida kommer sjunga några få gånger där emellan! Finns alltså inga exakta tider, tyvärr! Imorgon ska jag även ha sånglektion vilket jag ser fram emot, och framåt kvällen är det ÄNTLIGEN dags för mig att se på nya New Moon. Ska bli så spännande att se filmatiseringen!

Slå på tv4+ och kolla på Tomten är far till alla barnen. Hahahh!

091128

God morgon allesammans!

Lördag idag.. jobb hela dagen för min del. Är uppe med tuppen idag för att hinna med allt. Ska även säga hejdå till älskade pappa.. han reser iväg nu till Karibien för att spela där en hel månad, vilket betyder att han alltså missar både julafton och nyår.. kommer sakna han väldigt mycket. ♥ Vi ses först den 2:a januari igen..

Sen idag ska jag jobba kl 12 - 18, det känns okej ändå. På lördagar är det fart hela tiden, men jag har dock hört rykte om att vi (förhoppningsvis inte idag), ska ha på oss tomteluvor i kassan.. HAHAHHAHA! Mina kinder kommer vara lika röda som tomtemössan. Men sådant får man bara bjuda på.. kan väl vara roligt, haha! ;)

Jag skrev ju om en plattång för några dagar sen, och jag troooor jag ska köpa den. Är det någon här som har en ghd plattång som kan berätta lite hur den är i jämförelse med andra plattänger? Jag har väldigt tjockt hår och behöver en som får håret att ligga fint, och framför allt se fint ut. Med vissa plattänger ser håret bara megarisigt ut, det är inte roligt!

Nu ska jag gå och göra mig iordnind. För övrigt, I.D Bare Minerals är det bästa som hänt min hy! Haha, unbelievable!

Puss!

Färdigjobbat.

Kom hem kl 23. Äntligen jobbat färdigt.

Om jag skulle bytat mitt domännamn på bloggen, har ni förslag på ett bra, enkelt och passande namn till mig då?=)

All hjälp uppskattas! ♥

091127

Hejsan allihop!

Idag mår jag finfint! Jag har verkligen fått sova, och har ingen huvudvärk. WIHOO! Håller bara tummarna för att tågen inte strular idag.. när jag för första gången på länge har en bra dag, hahaha!

Idag ska jag iallafall jobba kl 15 - 21, så är hemma först kl 23 ikväll.. usch, också upp imorgonbitti igen och ta tåget vid kl 9.. Haha! Nåja, jag ser fram emot söndag iallafall. Då är jag ledig och har en inbokad sånglektion hos min sångpedagog, ska sjunga i Landskrona tillsammans med Frida, och sen på kvällen ska jag äntligen få se New Moon på bio! Har ju läst alla fyra böckerna, så jag bara måste se filmerna..

Måste bara säga att I.D Bare Mineral sminket är fantastiskt. Verkligen helt jäkla otroligt. Jag kan bara rekommendera det. Återigen, kan kännas som mycket pengar för stunden, men i det långa loppet är det billigare, och tusen gånger bättre för dig och din hy!

Nu ska jag göra mig iordning för jobb och sen köra iväg!

Ha en underbar fredag! ♥


Funderar

Funderar på ifall någon hade saknat bloggen om man hade lagt ner den?

Älskar att gå tillbaka och läsa osv. Blogg är ett underbart sätt att sparar minnen, men jag tycker mitt domän är alldeles för långt. Kanske borde flytta?

Vad tror ni? =)

091126

God dagens gott folk!

Det har fallit snöblandat hos oss idag, så vädret är som annars.. mulet och grått. Usch! Men jag är faktiskt glad idag ändå, för jag har äntligen fått hem I.D Bare Minerals. Det kostar en hel del, men det håller så himla mycket längre och är mycket bättre för huden. Köpte även till en kräm som är speciellt till min hy, och den är verkligen helt otrolig. Under flera år har jag letat efter något riktigt bra, och äntligen har jag hittat det! Jag är supernöjd. Jag kan bara rekommendera I.D Bare Minerals. Jag är själv ett så himla bra exempel. Egentligen har jag fin hy, men får lätt rodnader som inte är så himla vackra, och dem har jag i åratal täckt med foundation och puder hit och dit.. det är inte bra för hyn. Men med I.D så känner jag mig knappt sminkad, jag känner mig vacker och det är t o m BRA för hyn! Jag är så himla glad!

Som många också vet har ofta huvudvärk. Är det inte migrän så är det spänningshuvudvärk, eller bara vanlig huvudvärk, och idag har jag bara vanlig huvudvärk.. pga. min kortisonnässpray som min läkare skrev ut. Jag är typ jämt täppt i näsan, och det är inga polyper (?). Så jag skulle prova nässpray med kortison.. och ja, det hjälper inte mycket alls faktiskt.. jag har bara råkat ut för en utav de vanliga biverkningarna som är huvudvärk såklart. Typiskt...

Men nu ska jag till studion och spendera ett par timmar där, för sen ikväll kommer mammas väninna hit ( de ska på kurs i Lund  ) ända från Göteborg, och hon är så himla underbar. Saknat henne ända sedan vi besökte henne i Göteborg i somras!

Vill även önska älskade Ida lycka till som flyttar hemifrån idag. Tyvärr kunde jag inte hjälpa henne, men jag hoppas det går jättebra ändå! ♥


Någon som vill?

Finns det någon där ute som skulle vilja hjälpa mig att göra en snygg header? Min fantasi är totalt död.

Finns två olika bilder jag skulle vilja ha med i min header, men den ena måste man verkligen göra någonting åt tröjan jag har på mig. Det var liksom inte meningen att den bilden skulle bli bra antar jag med tanke på att jag hade en hemsk myströja på mig som är riktigt orange-färgad..

Någon som vill hjälpa lilla mig att göra en snygg header? *valpögon*

Dessa är de två bilder jag skulle vilja ha med i min header, men inte båda två samtidigt såklart...



091125

God förmiddag gott folk!

Vilken tråkig dag det är! Grått och allmänt segt. Jag som vill ha lite sol för omväxlingens skull. Men jag är iallafall ledig, och det känns jätteskönt.

Vid kl 13 ska jag till min gamla skola och smårepa lite så att säga, sen efter det bär det av hem, och sen mot kvällen ska vi iväg och repa igen fast med bandet som ska ackompanjera oss på söndag när vi uppträder i Landskrona!

Fram tills det första repet ska jag bara ta det lugnt här hemma. Har sovit megadåligt inatt, OCH vaknade med huvudvärk.. Jippi! Hoppas det går över efter två Panodil Zapp, annars blir jag galen. Jag verkligen hatar att vakna upp med huvudvärk, vilket jag gör alldeles för ofta.

Som jag längtar till lönen för övrigt. Ska bli underbart att köpa julklappar, och även unna sig själv någonting. Jag har tänkt att köpa ett kit med mineralsmink från I.D Bare Minerals. Jag ska till en kvinna imorgon och köpa det antagligen (tack för att fakturan existerar, hahaha). Sen hade jag tänkt investera i en riktig ghd plattång också. Jag har nu en Babyliss Pro som är skitbra, men folk säger ju att ghd är svinbra, så skulle vilja prova att ha en sådan också! Dem är ju bara så himla dyra.. men man får väl se det som en investering antar jag.

Ska jag kanske köpa ghd Rosa Bandet paketet för 2099kr? Man får till massa väskor, klämmor etc. Men en svart kanske vore bäst, lättare att hålla rent och snyggt. Nu blev jag kluven.. återigen.




091124

En månad kvar till julafton.

Hur tycker ni det känns? Jag tycker det känns jättebra. För första gången har jag en hel del pengar att handla julklappar för, wohoo!

Jag fick idag bekräftat att jag ska uppträda på söndag den 29:e november, alltså nu på söndag. Det kommer vara i Landskrona, vid tågstationen/Netto/Ica Kvantum. Där kommer de bygga upp en scen, bjuda på lite bullar och saft, Luciakandidaterna kommer visa upp sig, jag och en vän kommer uppträda och det blir lite annan musikunderhållning. Jag har inte fått exakt tid för mitt uppträde ännu, men det är mellan kl 15-17.

Så idag har jag jobbat extra, kl 11 - 20.30 blev det faktiskt, för under hela dagen hade vi lagom mycket att göra, men när det var tio minuter kvar kom ALLA. Alltså.. ja, det var sjukt, och det var ju verkligen inte roligt när man hade diskat färdigt allt.. och på tio minuter hade du dubbelt så mycket, så det var bara att stanna kvar och diska färdigt och sen stressa till tåget, men jag hann och det gick bra.

Så nu ikväll köpte jag med mig nya SOLO hem, så nu när jag går och lägger mig ska jag läsa den och bara njuta av att jag får sova lite längre imorgon.. jag läääängtar.

Jag säger godnatt nu iallafall, jag är meeegatrött. Haha! ♥



Julafton snart, myyyys!

091123

God kväll peeeeople!

Jag är hemkommen efter 9 timmars arbete i Danmark, men har varit hemifrån 13 timmar.. men nu ÄNTLIGEN! Jag slog mig ner i soffan med en varm choklad och grädde och bara göttar mig. Underbart.

Det har gått bra på jobbet idag, men det var jobbigt.. jag åt redan vid kl 13.30 för jag var så HIMLA hungrig, vilket betyder att jag stod rakt upp och ner i kassan från kl 14 - 20. Men nåja, det var väldigt roligt iallafall.

Jag skulle egentligen varit ledig imorgon, onsdag och torsdag, men jag sa till min chef att det är väldigt drygt att vara ledig så länge, så jag ska jobba 11 - 20 imorgon också! Trevligt får jag säga!

Nu resten av kvällen ska jag bara gotta mig här i soffan, och till slut somna in för ytterligare hårt arbete imorgon.

Hoppas ni får en härlig kväll!



Ny jacka

Min nya jacka, mys!



Bilden gör ju inte jackan rättvisa, som vanligt.. MYCKET snyggare på, men den är helt underbar anyways.



Äntligen!

Wohooo!

Jag har hittat en jacka, för 599kr på Vero Moda. Dock så var det den absolut sista, och den har några små svarta fläckar på ena vänstra armen, vilket inte är så kul, och dem kunde inte riktigt sänka priset för att folk har utnyttjat det där förr. Alltså har dem tagit sönder jackorna och sen påstått att dem var så, och det är ju jättetråkigt..

Men tjejen var megagullig, och skrev på kvittot att om jag kommer in i en annan Vero Moda butik någon annanstans, så får jag byta den och hon har skrivit under och allting. Så jag tänkte kolla i Malmö också ifall dem har en sådan där, men jag verkligen älskar den. Jag vill inte ha dun, speciellt inte efter det som kom fram förra året, att dem sliter av dunet från gässen när dem LEVER! Fruktansvärt. Jag är så himla emot sådant. Jag klarar inte av att ha äkta päls, och jag vill verkligen inte ha äkta skinn heller för den delen.. allt jag äger är skinnimitation och fuskpäls, och inget dun. Känns verkligen bra!

Jag är supernöjd, jackan är verkligen grymt snygg. Figursydd, 100% polyester och har ett snyggt skärp i midjan. Den är inte kritvit, utan mer naturvit och liiiiite glansig. Ni ska få se den sen, för nu måste jag städa upp lite på mitt rum. Kaos är det vad man kan kalla det. Jag vet inte vart jag ska lägga alla mina kläder osv..

Yeah, I know.. I-landsproblem. Men ändå ett problem! =)



091122

God förmiddag, hur står allt till?

Med mig är det bra. Jag har sovit ett bra tag, dock inte sovit jättebra, men det känns ändå OK. Jag & pappa ska iväg mot Nova Lund och se efter en ny vinterjacka, den förra jag köpte var ju ett fett hål i pga. kassörskan. Så får se om man hittar något!

Någon som kan tipsa om en affär som har snygga, lagom dyra vinterjackor?

Kvällposten

Har ni läst kvällsposten idag?

Under nöjesavdelningen finner ni mig och min vän Hanna från Wallmans igår! Himla roligt!




091121 - Jobbat!

Hejsan allihopa!

Idag har jag jobbat från kl 11 - 18, och det har gått jättebra. Det är ju lördag, alltså mycket folk såklart. Haha! Väldigt trevligt har det varit. Vi har som sagt haft mycket kunder, vi har varit ett bra folk på jobbet och vi har haft roligt. Jag har stått i kassan med våra två Maryam på jobb. Två tjejer som pratar både arabiska och danska, så jag har ju passat på att lära mig en massa av dem. Dem är så himla trevliga också!

Nu ikväll blir det en hyrfilm, nya "Wallander - Läckan". Spännande det ska bli!

Vad har ni för er denna lördagkväll?

Puss! ♥


Wallmans

"Du har världens underbaraste röst" - Jeanette som jobbar på Sveriges Radio, på Wallmans ikväll.

Jag är trött. Men den kommentaren gjorde hela min kväll.





Jag säger godnatt nu, imorgon ska jag jobba kl 11 - 18...
Godnatt! ♥

091120 - Äntligen fredag!

Tjohoo allihop!

Idag är det minst sagt fantastiskt väder. Jag är ledig från jobb, och ska uppträda på Wallmans ikväll, det ska bli så spännade. Jag införskaffade en Volumaster för 595kr på Kicks nu under förmiddagen, då jag ville liva upp håret lite extra efter att jag plattat det. Det blev otroligt bra, vilken liten maskin alltså! Kan verkligen rekommendera folk att köpa den om dem vill ha mer volym! =)

Mina skor från Nelly har kommit, ska hämta ut dem innan jag åker in till stan för att ta tåget till Helsingborg. Dem kostade bara 199kr + frakt, platåpumps.. SÅ himla snygga. Can't wait!

Imorgon jobbar jag dock, så blir ingen megarolig lördag för min del kanske.. jobbar 11 - 18, men på söndag får jag äntligen vila, och det ska jag verkligen göra.

Ni vet den där nyttighetschokladen jag berättat om? Den har fan förstört mitt liv, eller tvärtom.. HAHAHA! Igår åt jag choklad, men vet ni vad? Det smakade inget speciellt.. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Musik och choklad är mina två riktiga passioner i livet. Hahahha! Jag hittar nog tillbaka, men det vore bra för mig att inte äta choklad nu på ett tag!

Nu ska jag packa ihop allt till kvällens framträdande så att jag inte glömmer någonting, hade ju varit typiskt. Sen ska jag ta tåget till Helsingborg 14.15, känns lite fel att ta det tåget när man är så van vid det till Malmö.. haha! Omväxling förnöjer! Ska även försöka fotografera så mycket jag kan inne på Wallmans bakom scen osv, himla spännande!

Önska mig nu lycka till, så hoppas jag alla får en riktig härlig fredag!



091119

Hej allihopa!

Jag lever, hahaha! Bara det att efter den enorma stormen igår, så slutade vårt internet att fungera. Hela hålan jag bor i hade problem (de med samma bolag dvs), men nu är det åter tillbaka. TJOOHOO! Haha!

Idag har jag ändå bara jobbat, från kl 11 till 19, och det har gått jättebra. Stått i kassan, och det känns så himla bra nu, för jag kan verkligen kassan extremt bra, och jag stormtrivs. Hade jag fått min vilja igenom hade jag BARA stått i kassan, för jag älskar verkligen att träffa nya människor och servera så, det är underbart.

Pappa kom hem ikväll också. Han åkte ju iväg till Norge, men han är alldeles för sjuk, han kunde inte ens sjunga.. och det är ju hans yrke, så han fick åka hem igen. Klart, det är synd.. men jag hade inte fått se honom förrän den 2:e januari, så en del av mitt hjärta fick ett enda stort leende. Pappa är hemma ett tag till! ♥

Imorgon är det en stor dag. Jag ska ju uppträda på Wallmans! Det ska bli så himla spännande, men jag har sådana problem med att göra mig iordning.. jag blir fasiken aldrig nöjd när jag ska göra mig "fin", för jag.. ja, jag vet inte. Blir absolut inte nöjd. Blir mer nöjd med hur man ser ut till vardags isådanafall när man plattat håret osv, faktiskt. Haha!

Så jag kom hem nu runt kl 21 ikväll, och har myst ner mig i soffan med hela familjen och tittar på tv. Ska försöka sova gott sen, lär behövs till imorgon!

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig kväll! ♥


091118

Hej allihopa!

Hoppas allt är väl med er, med mig är det toppen. Jag känner mig utvilad, är ledig, nyduschad och jag ska träffa KARIN! Fast vädret suger ju, och dem har tydligen varnat för storm, men det får gå ändå.

Måste bara säga att jag får lätt torra läppar, och lypsyl fungerar verkligen inte på mig, bara för stunden. Men någonting som gör underverk är vaselin. Det blir skitsnyggt på läpparna också, om man jämför med Nivea.. Blir en snygg glans, och det vårdar verkligen superbra!

Nu ska jag skynda mig lite, tåget går om en timme och jag är fortfarande inte färdig. Haha! Bjuder på en bild på mig själv tagen idag. Håret är ofixat, t-shirten fick jag av Anki Nilsson när jag var med och sjöng allsång med henne i somras, och färgen är kanske inte den grannaste.. hahahahha! Nåja, sak samma! ;)

Ha en fin dag!

Godkväll..

Godkväll på er!

Kom hem för ca en timme sen, och har hunnit äta lite mat, min nyttiga choklad bit (som fungerar FANTASTISKT!), och sitter nu och har svarat på lite mejl osv.

Idag på jobb kan man väl säga att det var medelmycket att göra. Haha! Jag stod vid pommes-stationen hela dagen, för en utav grabbarna på jobbet som är relativt ny skulle lära sig lite kassa! Men det var som sagt inte så megamycket att göra, så det var lugnt.

Men, otursfågel som jag är lyckas jag alltid med något.. Jag sänkte en pommes i fritösen, och vem det nu än var som hade varit innan mig på den stationen, hade inte tömt den på pommes och twisters som råkat trilla ut. Just en utav de pommesen som låg kvar, hade friterats jättelänge, och när jag då satte igång fritösen igen så small den. Vad hände? Det skvätte rakt upp på mig, så jag fick en stor fläck med fritössås (svinvarmt), på min högra arm. Haha! Sprang och sköjde var femte minut, och nu sitter jag med en 1cmx0.5cm sår på min arm, huden bara trillade bort som om den inte vore någonting.. TYPISKT!

Så när jag kom hem och berättade detta för mammsen så hämtade hon ju direkt massa grejer och plåstrade om mig. Söta föräldrar jag har ♥

Nu ska jag snart göra mig iordning och sova. Imorgon vill jag vara pigg, ska träffa sötaste Karin i Malmö då ju! LÄNGTAR ♥

Ni får ha en underbar kväll.

Godnatt! ♥


091117

God Förmiddag!

En vacker dag idag, och för mig väntar det jobb. Funderar dock på att göra mig iordning nu efter frukost och åka in till stan. Butiken Olofssons kanske har en bra jacka till mig för ett rimligt pris? Ska kolla iallafall hade jag tänkt. Idag jobbar jag från kl 15 - 20 och känner på mig att jag antagligen kommer vara ganska död ikväll med, haha. Men idag har jag ingen huvudvärk åtminstone, och det känns bra.

Imorgon ska jag träffa söta Karin i Malmö. Jag längtar mycket! Vi ska fika lite, men jag hade tänkt att hålla kvar henne några timmar.. haha! Vi bådar jobbar så olika skift. att träffas då är riktigt svårt ibland. Men nu har vi äntligen hittat en dag, och den har varit bestämd i över en vecka, haha!

Nu ska jag äta min nyttiga chokladbit som är helt fantastisk. Jag tycker varken den är äcklig eller god, men jag blir bannemig inte sugen på någon choklad överhuvudtaget när jag ätit den. Ni ska få mer information om den sen och vart ni kan köpa den, den gör verkligen underverk och innehåller mycket kakao och bara nyttig ämnen för övrigt!

Ha en fin dag allihop! ♥


Halvt död

Japp.. jag är halvt död. Hahaha!

På väg till jobbet blev det strul med tåget, och jag kände hur huvudvärken kröp fram. Typiskt. Sen resten av dagen på jobbet fanns inte så mycket att göra, så man hann bli påmind om huvudvärken heeeela tiden.

Så nu är jag äntligen hemma, och usch vad jag är trött. Känner mig verkligen helt död i kroppen.. och imorgon väntar jobb igen, samma tid, 15 till 20, och jag hoppas jag mår mycket bättre då!

Jag ska stänga ner här nu, och gå och lägga mig. Har längtat efter min säng precis HELA dagen.

HERE I COME! ♥





Såja!

Nu har jag lämnat tillbaka den där dumma jackan.

Känns tråkigt. Det var en snygg jacka, men alldeles för kass kvalité för dem pengarna. Den hade lika gärna kunnat kosta 199kr. Faktiskt!

Jag köpte även ett franslim. Ska öva inför fredag på att fästa lösögonfransar. Vill se extra fin ut på Wallmans! Någon som har ett extra bra tips på hur man fäster dem bäst? Kvinnan i affären sa att hon tar limmet på ögonlocket och SEN tar på fransarna. Är det bra tro? Hon sa att det var lättare.. stämmer det?

Nu ska jag ut och hämta posten, sen ska jag packa ihop mina grejer och bege mig till tåget. Är galet trött idag. Körde ju pappa inatt också.. men ja, får bara stå ut!

Ha en fin dag!

091116

God morgon. Jag är svintrött, och såååå himla less på butiker för tillfället.

Måste ju lämna tillbaka min foundation, men det får bli imorgon istället, eller om jag gör det på onsdag. Men, ni vet min jacka jag köpte på New Yorker i lördags? Tror ni inte bruden i kassan lyckats göra hål efter där larmet satt? Mamma såg det av en slump inatt när vi körde och lämnade pappa på bussen till Norge.

Jag blir så förbannad! Nu får jag köra dit bara för den sakens skull. Ska ha alla pengarna tillbaka, 539kr. Sen får jag försöka lyckas hitta en varm jacka en annan dag. Det hade behövts typ idag, svinkallt ute! Så jag blir så himla trött.. Ingenting går som man tänkt sig nuförtiden känns det som.

Vill skicka en hälsning till pappsen. Vi kommer inte ses på länge du & jag, men du ska veta att man kan inte få någon bättre far än dig. Kommer sakna dig så fruktansvärt mycket, och jag hoppas tiden går snabbt. Älskar dig pappa!

Ska jobba senare idag, men fick gå upp tidigare nu för att åka och lämna jackan. SUCK. Ska äta upp min frukost nu, och min nyttiga chokladbit man ska ta i samband med frukosten, får hoppas att sötsuget håller sig borta idag.

Kram på er! ♥


Hälsomässa

Nu är vi hemkomna från Hälsomässan i vår lilla by!

Det var jätteintressant. Hittat nya företag här runtomkring som har jättebra grejer. Bland annat fick jag prova på det populära sminket I.D Minerals, och WOW! Jag har varit lite skeptisk trots att man läst folk som säger att det är nästan en aha-upplevelse, men det är det verkligen. Vilken hy jag fick!

Så, om två veckor ska jag till denna kvinnans företag och få lite mer information, och då ska jag även få köpa ett kit som innehåller precis den foundation jag behöver för att få rätt färg. Jag var den ljusaste, förvånade? Haha, nej verkligen inte. Men jag är så glad att jag hittade rätt färg där, om man jämför med Lindex jäkla skit.. eller rättare sagt, L'oreal.

Den är perfekt, och hon hittade även en perfekt rouge till mig. Jag använder aldrig rouge, aldrig tänkt tanken knappt, men hon hittade en i en kall röd nyans som passade mig perfekt. Det blir verkligen ett annat ansikte, jag är supernöjd! Så det kostar mycket kan man tycka, men då får jag en foundation (som räcker i ett år om man använder den varje dag!!!), ett rouge som räcker i minst 2 år om man använder den dagligen (vilket jag inte kommer göra), och även två stycken borstar till av riktigt hår som räcker i ca 10 år. Det kostar mig ca 1500kr, och det är det värt. Jag menar, köper man en foundation nu för 150-200 kronor och använder den dagligen, så är den slut om två månader kanske, och då kommer man upp i samma prisklass. Men det bästa med denna mineralfoundation är att den är varken flytande, eller rent puder. Den är ett mellanting! I LOVE IT! Ska försöka ta lite bilder senare och visa er, min hy ser fantastisk ut!

Jag blev även spådd idag av en kvinna vid namn Christel Dahlin! Hon hade 15 minuters sittningar för 200kr, och det var värt det. Vi drog över lite på tiden, för hon kunde inte sluta mitt i såklart.. och jag är så tacksam. Hon förklarade en massa som jag ser fram emot, och vet ni vad? Jag frågade henne ang. år 2012. Hahahha! Jag var tvungen. Hon förklarade lugnt och sansat för mig precis vad som kommer hända, och jag känner mig lugn. Glöm jordens undergång, detta är något annat. Jag säger inte mer, orkar inte skriva ner allt, för så många är skeptiska och tror att hela jorden kommer explodera eller råka ut för diverse naturkatastrofer det datumet år 2012, men jag har inte gjort det. Mina aningar stämde, och det känns bra.

Sen som många vet så är jag ganska beroende av choklad, men idag blev jag även introducerad för ett "nyttigt choklad". Jag är inget fan av mörk choklad, men hon hade några godbitar som var mörk choklad, men innehöll något ämne som faktiskt gjorde det godare än vanligt! Jag åt en sådan, och nu kan jag faktiskt spy på tanken av all choklad jag ätit.. allvarligt talat. Så, jag har 8 stycken chokladbitar för denna vecka, och jag ska äta en om dagen och se om det lyckas få bort mitt chokladsug! Det ska nämligen sänka sötsuget, för det hjälper blodsockret att vara stabilt, och det går även att ätas av de som har diabetes och det hjälper även de med högt blodtryck. Så första biten choklad har hjälpt mycket, så det blir spännande att se nu i veckan hur det går!

Nu efter 5 timmar där är jag jättetrött, och ska äta lite middag snart, men sen blir det duschen för min del. Ska lägga mig skapligt idag, ska upp tidigare imorgon och åka till Malmö för att klaga på min foundation jag köpte hos Lindex. Ska även inhandla lite lösögonfransar osv till Wallmansfredag!

Vi hörs lite senare! =)


Idag fick jag höra av kvinnan som var make-up artist att jag har en jättefin porslinshy.. blev jätteglad ^^



091115 - Sköna söndag

God morgon people!

Idag är det hittils riktigt fint väder, och jag håller på att göra mig iordning för byns Hälsomässa som är idag mellan kl 11 - 16 tror jag det var.. vi ska vara där klockan 10!

Innan jag sticker iväg måste jag fråga er, är det någon som har sett den nya filmen på bio som heter Paranormal activity? Är nyfiken på den, men har hört lite om att den kanske faktiskt inte är så bra.. Vad säger ni?

Ha en fin dag sålänge!



Mätt!

Nu har vi hälsat på farmor, och ätit pizza!

Efter besöket hos farmor stack vi och handlade lite mat, och gott till kvällen. Sen blev det faktiskt pizza i grannbyn och det var meeeegagott!

Så när jag kom hem och tänkte fotografera jackan blev det misslyckat.. megamörkt här, och jättedålig möjlighet till bra belysning med lampor, tyvärr. Men det får duga sålänge.. den är jättesnygg i verkliga livet. Den har lite blankt yttertyg, är jättevarm och har en innerficka speciellt för mp3:n ;)



539kr, New Yorker.

Hemma igen!

Nu är jag äntligen hemma igen, haha!

Blev himla trött på Center Syd, men det gick ändå bra. Hittade inga skor dock, och ingen keps, men jag hittade åtminstone en jacka på New Yorker. Jag vill helst ha en sådan där, vad heter det nu.. parkas jacka? Kallas det så? Ja, ni vet sådana dyringar som finns på Stadium osv, men jag tycker det är lite för mycket pengar faktiskt.. just nu iallafall. Men den jag hittade idag är en fin täckjacka, och den kostade 539kr, men jag tänker spara kvittot för New Yorker kan ha svinkass kvalité på vissa av sina grejer, och det är ändå mycket pengar, så kvittot sparas.

Jag är nöjd, men hur svårt ska det vara att hitta en vanlig svart standardkeps (inte någon hiphop liknande keps alltså..), jättestörigt. Haha! Sen behöver jag nog ett par stövlar till vintern, men de flesta är ju med klack, och de utan är glashala.. Får se om man hittar the right ones någon dag, men jag stressar inte.

Nu ska vi en runda till farmor, så ska ni få se min nya jacka lite senare!

Puss! ♥




091114

God morgon allesammans!

Gud vad tråkigt väder det är.. molnigt, grått och nej usch! Hösten och vintern kan vara otroligt fin om bara solen kommer fram, då är det verkligen underbart. Men inte idag tyvärr.

Idag ska jag iväg till Center Syd, själv verkar det som, och leta efter en varm vinterjacka, ett par varmare skor och även en keps jag kollat in! Vill ha en keps till de tidiga morgnarna på tåget då man inte pallar fixa frillen.. haha! Hittat en supersnygg för endast 99kr på Stadium. Så hoppas jag lyckas hitta något utav det jag söker åtminstone.

Så jag ska faktiskt bara diska undan tallriken sen frukost, och göra mig iordning sen är jag på väg.

Vad ska ni hitta på idag? =)


99kr på Stadium!


Förresten..

Jag köpte ju en ny foundation igår.

Jag är nådigt förbannad på Lindex. Ida var med mig, och vi använda testtuben och hon kletade på lite av just den foundation-testen i mitt ansikte och det blev perfekt! "Ivory Vanilla" heter färgen, och det är True Match från L'oreal. Konsistensen, och just att den var så ljus passade mig perfekt. Så därför köpte jag den, Ida är dessutom mitt vittne.

Imorse när jag redan var försenad så trycker jag ut en liten klick och kletar på i ansiktet.. vad ser jag? Skiten är ju GULT! Hade lite av min gamla kvar.. men jag blev så arg. Jag & Ida kollade flera gånger så att färgernas namn stämde och det gjorde det ju. Så alltså är det fel på testtuben, och det kostade mig hela 149kr. Så jävla fult gjort av dem tycker jag!

Så får åka tidigare på måndag för att hoppa av i Malmö och säga detta till dem. Man kan ju inte byta, men jag tänker kräva att få ta något annat för samma pris, för det där är fanimej fult gjort. Det är ju ändå 149kr jag kan lägga på annat, eller hur?

Usch, säger jag bara. Så onödigt.

Fredag den 13:e november 2009.

Jääääääääkla fredag den 13:e. Hahahhaa!

Min dag började inte bra. Försov mig en timme, så mina "morgonrutiner" som annars görs på 1½ timme fick göras på 30 minuter. Men det gick, men jag hatar att stressa så, för om man missar just det tåget, då är det kört. RIKTIGT kört.

Men nåja. När jag kom till jobbet så fick jag stod vid både bordet, broilern och pommes-stationen i någon timme var, och efter min lunch var det dags för kassan. Flera timmar i rad hade jag, och två andra tjejer på jobb fullt upp i kassorna. Inte en enda paus. Det var helt sjukt jobbigt! Hann inte ens dricka. Så efter några timmar med fullt ös, och jag hade bara 5 minuter kvar att jobba, fick jag äntligen dricka. Underbart!

Så, jag kom hem för ett tag sen, och har mumsat på en god chokladtomte mamma köpt till mig.. Känner mig så duktig. Har inte ätit choklad på hela veckan, och det är helt sjukt för att vara mig, haha! Men jag tänker äta upp den tomten, sen får det inte bli något förrän nästa helg igen.

Fredag, om en vecka, den 20:e november kommer jag uppträda med en låt på Wallmans Salonger i Helsingborg. Det är ett utav priserna från Sommarchansen, och det ska verkligen bli spännande. Jag kommer nog välja min vinnarlåt från Sommarchansen att sjunga, men jag vet inte riktigt ännu! Fick all information och bekräftelse om det idag, så nu vet ni om det.

Nu ska jag äta upp min chokladtomte och titta vidare på någon Guvenör-Arnold på tv, haha! Hoppas alla får en fin fredag, imorgon ska jag sooova. Känns som om jag inte gjort det på hela veckan!

Puss! ♥




Mysigt

Är hemkommen från min visit i Malmö.

Träffade kära Ida i Malmö. MEGAPACKAT med folk kan jag ju lugnt säga, men jag åkte ju dit i rusningstiden också.. men fy vad människor kan vara otrevliga. Usch! Människor är väldigt egocentriska nuförtiden tycker jag, och det känns som om det är ovanligt att träffa någon omtänksam som kan tänka på någon annan än sig själv.

Men trots det har jag haft en helt underbar kväll tillsammans med Ida. Vi stack till ett jättemysigt café där vi satt ett bra tag och pratade om allt mellan himmel och jord, och efter det lyckades vi hjälpas åt att ta ett beslut åt Ida vilken jacka hon skulle köpa. Den skitsnygga på Zara, eller den DÖ-snygga på Intersport? Det blev den på Intersport.. jag är SÅ avundsjuk. För den är så himla snygg! Men den på Zara var ju i och för sig väldans snygg den med.. Jag behöver ju en jacka. Får se om jag kan hinna med någon runda i Malmö nästa vecka och ragga jacka! Gärna ett par fodrade skor/stövlar nu också tills snön kommer.. tänkte inte springa runt i conversekopior som har de där fabrikstillverkade hålen på sidorna. KALLT!

Hittade en foundation idag på Lindex jag tänkte prova. 149kr gav jag för den, och valde den för att den fanns i en väldigt ljus färg. Jag är den blekaste jag känner till, och vill helst ha en foundation som matchar, för den där fula randen som jäkligt många har är INTE snygg. Inte alls. Den är iallafall från L'oreal och heter True Match. Flytande, och verkar inte göra huden jättetorr. Men jag ska prova den imorgon så får jag se om den är någonting att ha! :)

Efter tre timmars umgänge var jag tvungen att ta tåget hem. Ska snart sova, ska nämligen upp och jobba imorgon. Jag börjar i och för sig klockan 12, och tar tåget från Landskrona efter kl 10, men inatt sov jag så himla dåligt. Drömde mardrömmar hela natten, så när jag vaknade kändes det som om jag lika gärna hade varit uppe hela natten och glott på tv eller något. Tråkigt, haha!

Så nu är det läggdags för min del, och jag hoppas jag kan få drömma något trevligt inatt istället, eller ingenting alls. Överhuvudtaget. Bara stänga av huvudet hade varit så skönt.

Godnatt! ♥



149kr, Lindex.

Mot Malmö

Nja, inte riktigt än. Om ett tag! =)

Håller på att göra iordning mig själv, och även mitt rum lite. Hittade min USB-kabel till min Blackberry telefon. Har ju fotograferat lite med den då och då från i somras när jag köpte den tills nu.

Så jag pluggade in USB:n och hittade en del bilder, haha! Superskoj. Hittade någon bild på mig från i somras när jag och mamma var i älskade Göteborg hos hennes väninna, och någon från ett möte jag var på när vi satt på ett fik utomhus och det kom en massa fina fåglar och var megaintresserade av räkmackan t ex.

Förresten, som ni kanske ser fick jag rätt på en del av bloggen, men nu har jag suttit och blivit smått galen på vart fasiken man hittar inställningarna för headern? Jag vet ju vart dem är, men hur ändrar jag liksom headern i sidled? NÅGON som har en aning om detta? Snälla hjälp mig, är lite desperat kan man väl påstå..


Hihi, får som man kan skåda då och då vid Hembygdsgården ett stenkast från mig. SÅ söta, och så nyfikna!




Sååå söta fåglar!


Jag hos mammas väninnar i somras någon gång, haha! Sjukligt trött jag var på denna bild minns jag.. haha ^^

091112

God förmiddag!

Jag är precis hemkommen från den andra begravningen jag skulle sjunga på denna vecka. Det gick jättebra, och de verkade nöjda, och då kan även jag känna mig nöjd.

Sen ska jag röja upp lite på rummet, men sen ska jag faktiskt till Malmö och träffa Ida. Vi har försökt hitta någon dag nu jättelänge för att träffas och prata en liten stund, och det får bli senare idag. Ska bli trevligt, saknar henne, och Karin saknar jag med! Ibland önskar jag att dem bara kunde finnas runt hörnet! ;)

Håller på lite med min dator. Fixar med program, och försöker förstå en del grejer. Hehe! Har iallafall fixat så att man endast kan få tillgång till datorn med mitt fingeravtryck. Känns lite tryggt det där iallafall! Jag tycker sådant är häftigt..

Nu ska jag installera MSN och lite andra smågrejer! =)





Nya datorn!

Wiiiii! :)

Äntligen har jag fått min nya Acer datorn. Den är fullkomligt underbar! I love it!

Den är 12", blank skärm, dubbelkärnig processor, 3gb i RAM-minne, perfekt tangentbord.. ja, den är en riktig guldklimp.

Nu ska jag fira detta med en Snickersglass och Grey's Anatomy!

Attans också..

Haha, fan också.

Jag har fortfarande ganska ont i kroppens alla leder efter vaccinet, men upptäckte även ikväll att jag har 38.3 graders feber. Haha, oops! Nåja, det är fortfarande bättre det än att riskera att faktiskt få svininfluensan, nej tack.

Pappa och farmor fick också vaccinet nu ikväll, och vi hälsade även på farmor en stund. Jag åkte inom Datapryl butiken på hemvägen och kollade hur det går för datorn jag har "beställt" så att säga. Den är helt färdig tydligen, vilket känns toppen. Så nu ska jag bara fixa fram pengarna så är den min. BARA MIN!

Killarna där är jättetrevliga, bara det att det blivit lite strul med just min dator, men dem ursäktar sig osv, dem är jättesnälla, och så himla duktiga! Kan rekommendera dem varmt.

Så nu ikväll känner jag mig ganska seg kan jag ju säga, haha. Så imorgon är det jobb (hoppas febern går över bara), så nu ikväll ska jag bara dega på soffan tills det är läggdags.

Ha det underbart! ♥


Roligt!

Jag lever!

Haha, vaccinet är helt okej. Jag har ganska ont i armen dock, också har jag ont i kroppen. Ni vet när man har influensa och man har ont i alla leder i kroppen och känner sig som om man vore 100+? Så känns det för MIG, men min bror hade bara ont i sin arm, han fick aldrig ont i kroppen.

Annars mår jag prima, men min aptit är fruktansvärt dålig idag. Inte ens sugen på choklad.. HALLÅ! Hahaha, inte likt mig faktiskt. Vaccinet är kanske endast nyttigt för mig.

Sjöng på begravning idag också som jag nämnde tidigare, och oj vad det var jobbigt. Jag är bekant med familjen, men kände inte den avlidna. En utav hans barnbarn gick i min klass osv, närmre än så är det inte. Men jag höll på att brista ändå.. att se dem gråta, och se deras ENORMA kärlek till sin farfar.. Jag tänkte ju på min egen farfar, det är ca ett år sen han också begravdes, och den begravningen sjöng jag också på. Förstår inte hur jag klarade det, men det var hans sista önskan. Det gick jättebra idag iallafall, och de verkade nöjda.

Så nu ligger jag i soffan och slappar lite, och har precis fått kontakt med en låtskrivare som söker sångerska. Megaintressant! Ska lätt hänga på, han är jätteduktig! Spääännande!

Nu ska jag ligga och halvdö i soffan och tycka lite synd om mig själv, haha! ♥


Rolig historia

"Under en bussresa genom Halland gick en liten gumma fram till chauffören och undrade om han ville ha några nötter.

- Ja, det kan ju vara gott!, svarade han och tog emot en näve nötter.

Det gick en liten stund och gumman frågade igen om han ville ha några nötter. Han svarade än en gång ja. Efter några minuter upprepades proceduren. Chauffören undrade då om inte gumman själv skulle ha sina nötter.

- Nej, svarade hon. Jag tycker bara om chokladen som är utanpå."

Trevligt värre.

091110

God Morgon!

Här sitter jag, nyvaken, ont som fasiken i armen och ganska seg.. men det ska inte hindra mig från att klä upp mig om en halvtimme och sjunga på begravning kl 11!

Jag känner mig väldigt bra i kroppen efter vaccinet, förutom just då att man får ont i armen. Men det är faktiskt okej! Känns som mega träningsvärk.. Så jag hoppas det är det enda som händer också! Men lika mycket som jag vill att folk respekterar att jag tog den, respekterar jag att folk inte tar den. Jag förstår att folk är rädda, jag var likadan först. Jag kände mig skeptisk iochmed att det inte hunnit testats så mycket, men när jag fick möjligheten och övervägde så valde jag att ta den ändå.

Nu ska jag göra mig iordning och packa ihop utrustningen som behövs till spelningen i kyrkan idag. Trots att jag aldrig ber, så ska jag banne mig be om att det ska bli finare väder. Haha! Det är ju bara grått och regnigt HELA tiden! Hade ju kunnat vara sol, men ändå höst.. hade varit mysigt. DÅ älskar jag hösten.

Ha en fin dag allihop!

Anonym

Haha, jag orkar verkligen inte.

Då och då dimper det ner väldigt taskiga kommentarer faktiskt på min blogg, och alla är under "Anonym". Men ni är faktiskt så himla korkade. Ni är så lätta att spåra att det är skrattretande, ni är aldrig anonyma egentligen.

Fick en kommentar som handlade om det jag skrev om svininfluensan. Jag bryr mig fortfarande INTE ETT SKIT om vad ni tycker. Jag använder min blogg för att skriva av mig, och det är galet härligt att blicka tillbaka.

Ni behöver alltså inte lägga ner tid på att faktiskt skriva någonting, och faktiskt skicka det, för jag bryr mig inte om ni försöker vara taskiga. Vill ni däremot skriva något snällt, eller hjälpa mig när jag ber om det, varsågod. Det är väldigt trevligt, men ni som försöker vara taskiga, ni behöver inte ens försöka. För jag tar nämligen inte åt mig en enda sekund. Överhuvudtaget, och det är inte någonting jag säger bara för att låtsas om.. jag tar verkligen inte åt mig. Haha!

Tjohej, nu är det fotbollsgalan.

091109

Tjohoo allihopa!

Som ni ser är en del återställt, men jag har faktiskt problem med att få till menyn och inläggskolumnen rätt.

HUR GÖR JAG? Snälla någon, hjälp mig.

Annars idag har jag jobbat från kl 10 - 15, det var lagom, för idag är jag svintrött. Hade megaproblem att sova inatt. Så det var lagom! Efter det åkte jag till vårdcentralen och fick vaccinsprutan.

Media blåser upp alla som har biverkningar, men alla jag känner har bara fått lite ont i armen osv. Det är bättre att få sprutan än att riskera att faktiskt få svininfluensan och t o m riskera att DÖ! Jag får hellre någon biverkning än ligger i en kista såhär ung. Äldre klarar sig bättre, för de har redan gått igenom flera influensor som funnits tidigare, men vi yngre är ju helt "färska". Så nä, det känns jättebra. Har inte alls ont för tillfället, och det gjorde inte heller ont, men jag har förberett mig på att ha lite ont imorgon, men det kan jag ta. Som sagt, hellre det än ligga i en kista.. haha!

Imorgon ska jag sjunga, vilket jag verkligen ser fram emot. Ska sjunga tre låtar faktiskt på en begravning, och det är superfina låtar.. Det känns verkligen som en ära att få sjunga på någons begravning. Dem har valt just mig, att sjunga till den avlidna en sista gång, och det gör jag väldigt gärna. Förmedla känslor via sång är något jag älskar att göra ju, så jag tackar inte nej, trots att det är en begravning. Jag gör det för deras skull!

Jag ska försöka pilla lite till med bloggen, men om ni vet någonting som kan hjälpa mig, var inte rädda för att lämna en kommentar eller mejla mig på [email protected]. Det hade betytt mycket för mig!

Vi hörs senare! ♥


Ingen aning

Ni får ursäkta röran, vi bygger om.

Haha, nej inte riktigt. Men ikväll hade det tydligen hänt något med min blogg, det så KAOS ut minst sagt. Vet inte om någon idiot hackat sig in, det hoppas jag verkligen inte. Något har hänt iallafall.

Så, jag har kodat om en massa ikväll, och kämpat. Men jag får inte till det sista som är att få menyn, inlägg och header på plats. Någon som kan vara gullig och hjälpa mig?

Nu får jag lägga ner för idag, ska upp och jobba imorgon så får gå och lägga mig.

Men finns det någon som kan hjälpa mig så väldigt gärna!

Godnatt!

Mys

Nu ska jag sörpla i mig varm choklad med vispgrädde till Parlamentet. MUMS!


Fars Dag

Grattis pappa på fars dag!

Tyvärr är inte pappa hemma idag, utan han spelar på Ålandsbåten för tillfället, men han kommer hem imorgon, så vi får fira Fars Dag imorgon istället! Men det är alltid något. Vi älskar dig iallafall, och hoppas du kommer tycka om presenten du ska få.. vad det nu kan vara? Haha!

Idag hade jag dubbellektion hos min sångpedagog i Malmö, och WOW vad det gick bra! Alltså, herregud. Det är helt galet! Idag lyckades jag lägga till ungefär en halv oktav NER! För mig som kan räknas som sopran för de flesta så är det väldigt mycket, helt fantastiskt! Jag & min sångpedagog har jobbat en del med det lägre registret, men idag gjorde vi verkligen ett grundjobb så att säga. Jag hade även med mig Christina Aguileras låt "Walk Away" som är en GRYMT bra låt. Den går ganska lågt i början, och sen väldigt högt. Det höga fixar jag utan problem, men att få det låga att låta snyggt är utmaningen i detta fall. Det ska bli så spännande! Älskar den låten, och hon gör den verkligen BÄST av alla, så tänker inte ens försöka jämföra mig med henne, men jag skulle vilja göra låten á la Madeleine Liljestam!  

Efter det stack jag och mamma till Center Syd en runda för att kolla lite, jag behöver nämligen en tjockare vinterjacka och ett par tjockare stövlar/kängor hade ju inte heller varit fel. Vad kom jag hem med då? Ett par riktigt bra skosulor. Hittade verkligen ingenting! Haha! Men sen har man en bad day för övrigt också, så ja.

Det är snart mat, och det blir mammas hemmalagade köttbullar med potatis, ska bli mums det där! Sen är det Parlamentet ikväll som gäller. Blir inte uppe så länge, ska upp och jobba imorgon. Börjar 10 så det blir att ta tåget redan 08.22.. Jag vill soooooova.

Nu ska jag häcka framför tv:n. ♥





Heldag i Malmö

Nu är jag & mamma äntligen hemma efter en heldag i Malmö!

Audition gick jättebra. Vi är 35 stycken tjejer om 7 platser, så vi får se helt enkelt hur det går. Det hade iallafall varit väldigt roligt att komma med!

Efter audition stack jag & mamma ner till centrum och kollade i butiker osv, det var jättetrevligt. Jag älskar att gå i butikerna i Malmö, det är så mysigt. Jag fick med mig hem en kjol i skinnimitation från HM för 249kr, och jag verkligen älskar affären Lagerhaus, så jag smet in där och fick med mig en jättesöt kakburk hem! Den kostade 59kr om jag inte minns helt fel!

Nu är jag iallafall sjukt trött. Kom hem sent igår efter jobb, och gick upp 07.30 idag... usch, så ska äta lite middag, och bara sega. Imorgon har jag dubbel sånglektion med min kära sångpedagog, men det är inte förrän kl 11 så jag har lite sovmorgon åtminstone. Skönt!

Nu är det middag!


Söt kakburk från Lagerhaus, för 59kr.


Kjol i skinnimitation från HM, 249kr.

091107

Min vanliga tur.

Vaknar upp vid halv åtta imorse, och är supertrött. Men måste upp och duscha, tvätta håret, äta osv så att jag hinner till Kvällspostens audition för Lucia 2009!

Men, jag har en riktigt dålig hårdag. Precis vad jag behövde.. ELLER INTE! Misstänker att det är vårt nya schampoo, funkar tydligen bra för mamma, men skitdåligt för mig. Så himla korkat alltså! Idag vill man ju vara fin, speciellt i håret, och göra ett bra intryck på juryn.. nåja, får hoppas att jag räcker till ändå, haha!

Nu ska mor & jag iväg mot tåget till Malmö, vi hörs senare!

Sova!

Jag är hemma från jobb, och det är FREDAG!

Haha, men min resterande fredag kommer gå åt att borsta tänderna och gå och lägga mig, ska bli himla skönt det där får jag säga. Jobbat idag, och det har varit en del att göra. Älskar att stå i kassan dock, tycker det är så himla trevligt att träffa alla dessa människor. En del människor är sura och bittra, men det är typ 0.1% av alla man träffar under en dag!

Imorgon ska jag upp tidigt, duscha, platta håret osv. Måste ju vara fin till audition för Kvällspostens Lucia 2009! Ska bli otroligt spännande, och jag har inte funderat överdrivet mycket på det, utan satsar mer på att faktiskt vara mig själv. Blir så himla konstgjort om man förbereder tal osv! Haha, ska bli skoj!

Mammsen och jag tar tåget dit, för vi har upplevt för att hitta parkeringsplats i Malmö en lördag är inte lätt.. HAHA, otroliga minnen mamma! =)

Nu ska jag göra mig iordning, klockan slår snart midnatt, och jag ska upp med tuppen.. kl 7..

GODNATT!



091106

Hejsan!

Ska snart åka iväg till jobbet, ska jobba från kl 15 till 21 idag. Lite smått jobbigt, men det kommer nog gå bra. Beställde hem två grejer igår från Gina Tricot's hemsida, en klänning och ett par paljettshorts. Oj vilken snabb leverans, fick dem redan idag! Imponerande. Tyvärr så var varorna inte som jag tänkt mig. Klänningen hade några småsaker som inte syns på bilden, och den var tajt nertill men lös upptill, INTE snyggt. Sen paljettshortsen var supersnygga på bild, men på så var dem bara hemska. Tyvärr! Kändes jättesynd, men de 400kr får jag lägga på något annat då, för grejerna ska skickas tillbaka med detsamma! =)

Nej, nu får jag ta på mig och dra iväg om jag ska hinna med allt!

Ha en underbar fredag allihopa!





Skadad

Läst ut en bok för ett tag sen jag varmt rekommenderar.

Författarinnan heter Cathy Glass och har varit fosterförälder i över 20år. Denna bok handlar om ett barn hon tar hand om som är hennes värsta fall hittils, hon heter Jody.

Att läsa boken var hemsk, men man kunde inte slita sig. Jag läste ut den på två dagar, för jag kunde verkligen inte slita mig. Den är så tragisk, spännande (hur skulle det gå egentligen?), och den var så himla intressant. Hon beskriver hur det är att vara fosterförälder och hur mycket tålamod man måste ha, och man ser saker och ting ur ett annat perspektiv.

Den var fruktansvärt bra, och kostar 39kr i pocketform på cdon.com.

Varvar ner

Är återigen hemma och har ätit en middag lagad av mig, tillsammans med familjen!

Det blev en supergod pyttipanna med korv, bacon och ägg till! Känner mig jätteduktig. Var inne i stan på ett "hemligt" möte som sagt, och det gick jättebra. Hoppas framtiden formar sig lite efter vad man verkligen önskar sig nu, det hade behövts!

Efter det så åkte jag och handlade lite hem till familjen, och då fick en jultomte hänga med hem, bjöd brorsan på en också. Det är så himla gott! ♥ Fick även med mig två dvd-filmer hem för 89kr för båda på Netto! Jag valde en utav mina favoriter "Walk the Line" och även klassikern "Gökboet", den är så jäkla klockren. Haha!

Fick ringa och avboka mina biljetter till nya Twilight - "New Moon". Kändes surt, men var  tvungen. Den 20:e ska jag ju eventuellt, eller det är nästan spikat, sjunga på Wallmans Salonger i Helsingborg. Jag ville SÅ himla gärna på premiären, bokade dem t o m för en månad sen, hahahaha! Men nåja, fan också. Men vi har bokat om dem till den 29:e, så jag får hålla ut.

Nu kväll blir det bara "Lyxfällan" antar jag för min del, är väldigt seg och trött, så det känns bra att bara slappa. Ska jobba imorgon från kl 15 till 21! Sen på lördag är det ju dags för audition för Kvällspostens Lucia 2009. Håll tummarna som bara den att jag blir luciakandidat, det hade varit en otrolig upplevelse!

För övrigt, ni vet de dagarna man har håret uppsatt men det är SVINKALLT ute och man inte kan ha mössa? Då kan man ju ha ett tjockt pannband istället. Fult kanske, men gud så himla skönt det blir om öronen. Hett va? Haha!


Hett med pannband? Haha! Mysig halsduk dock från Gina Tricot, 129kr.





091105

TJOHOOOO!

Idag är jag faktiskt jätteglad. Jag har sovit, jag har fått min lön (som blev mer i svenska kronor än vad jag hade räknat med), den ansvariga för Sommarchansens priser ringde mig och bekräftade att jag nu ska få uppträda en kväll på Wallmans Salonger i Helsingborg nu i november. Det lutar starkt mot den 20:e november. Men det kommer bli bekräftat imorgon och senast på lördag! För er som är intresserade av att boka kan gå in HÄR och göra det! Det sägs ju vara en otrolig upplevelse att vara på Wallmans en kväll, spännande som bara den. Ska sjunga antingen en eller två låtar, ej bestämt ännu. Men jag vet redan vad jag ska ha på mig, haha!

Vad tror ni om outfiten nedan med långt utsläppt hår och röda läppar till?

Nu kl 14 ska jag iväg på ett hemligt möte, ska bli så spännande, haha! Vi hörs senare, ska ta en kaffestund med mamma nu hade jag tänkt!

För övrigt, bli aldrig kunder hos Phonera. Dem skiter i sina kunder.





Kommer bli skitsnyggt!


Godnatt

Någon mer än jag som såg Grey's ikväll?

Tyckte det var ett skitbra avsnitt, och gud vad läskigt det är när det bara är 1 sekund som kan spela roll mellan liv och död. Herregud!

Imorgon är jag ledig från jobb, och har några få saker planerade, men först ut är att jag ska sova. Inatt sov jag som tidigare nämnt otroligt dåligt, så ser fram emot denna natts sömn. Hade tänkt att läsa mammas skvallertidning "Se & Hör" innan jag somnar. Skvallertidningar är skit, men varför går dem bra? Jo, folk älskar det. Det är egentligen hemskt med alla rykten osv, men egentligen är det ju på ett sätt underhållning. Många dissar dem, men dem läser även dem i smyg! ;)

Nu ska jag bädda ner mig, och hålla tummarna för att min lön kommer in imorgon. Har nämligen hittat en klänning, och ett par skitballa shorts på Gina Tricot som jag bara känner att jag MÅSTE ha. 199kr/st kostar dem, så himla värt det.

Så, håll tummarna med people, och återigen, glöm inte att rösta på mig som är Spotlight nummer 2 HÄR!

Godnatt! ♥

091104

Hej allihopa! ♥

Idag har det varit helt OK på jobb. Jag, Ihab och Murat öppnade restaurangen själva idag och det gick jättebra, förutom att jag betedde mig som en zombie. Vaknade en gång i timmen inatt (jag skojar inte!) pga. stormen! Så jag är lagom död idag kan jag informera er om, haha.

Men jobbet gick bra som sagt, stod i kassan hela dagen för övrigt. Sen när jag skulle åka hem och tittar ut genom de gigantiska fönsterna på Field's, vad ser jag? SNÖ! Haha, jsg suckade för mig själv och förstod direkt att det är svinkallt ute, snön smälter direkt, och det är halt. Hade jag rätt? Japp!  

Jag & pappa ska snart repa när vi ätit middag, ska ju spela på två begravningar nästa vecka. Men för att berätta något betydligt roligare än det, så är jag en utav de 35 utvalda tjejer av alla ansökningar som ska få gå på audition för Kvällspostens Lucia! Hur kul är inte det?! Jätteroligt, jag blev jätteglad. Det hade varit fruktansvärt roligt att bli en utav de 10 finalisterna som blir Luciakandidater, ååh så spännande det hade varit!

Sen fick jag även hem min Mexx kavaj som jag köpte på tradera för 71kr! Sen var det ju frakt på 44kr. Så för 121 svenska riksdaler har jag fått hem en mycket fin kritstreckrandig kavaj, som är i storlek 32 (brukar inte kunna hitta det överallt..), och den satt perfekt på mig. Som om den vore skräddarsydd. TACK!

Det enda negativa idag är väl att min lön fortfarande inte kommit. Kommer den inte imorgon blir jag förbannad.. jag lever på 22kr för tillfället.. inte så trevligt.

Ikväll är det Grey's Anatomy, jag längtar!

Glöm inte att rösta på mig i Next Star Spotlight, jag är Spotlight nr.2! Rösta HÄR!


Nya kavajen. Bild lånad av säljaren!

Fika

Megamysig kväll!

Får såklart tacka Ida för den jättemysiga fikan vi tog nu under kvällen. Hon är verkligen en så otroligt positiv och glad människa, precis sådana människor behöver jag i mitt liv nu. Jag är trött på människor som blir avundsjuka på en för minsta lilla, det är inga riktiga vänner. Eller som hittar på dittan och dattan för att inte träffas osv, det är bättre att vara ärlig. Nej, jag är glad för de fina tjejerna jag har lärt känna. Känns som om man har hittat guld och diamanter på en och samma gång!

Imorgon är det jobb för min del från kl 9 till 15. Vad jag kunde se på schemat är vi bara 3-4 stycken på morgonen, så det blir ju en del att göra när man är van vid att vi är många fler.. men det ska nog gå bra. Dock känns det inte alltför lockande att gå upp kl 6 imorgon.. usch. Men får trösta mig med att jag faktiskt är ledig på torsdag. Pendlandet tar ju en del på en, inte själva pendlandet, men just det att man får gå upp så pass mycket tidigare, så det är skönt.

Jag kom hem nu innan kl 22, så jag ska göra mig lite iordning och sen ska jag verkligen försöka sova!

Godnatt! ♥




Knepig dag

Denna dagen var varit väldigt konstig.

Bland annat har min bror fått sin vaccinspruta mot svininfluensan. Han är astmatiker bland annat, och han hade tydligen fått lite svårt att andas, och sen svimmat, men han hade slagit i huvudet riktigt hårt för de hade varit i sitt klassrum.

Man ska inte vara rädd för att ta vaccinet tror jag, trots att jag är lite skeptisk.. men det kan verkligen vara värt det jämfört med döden.

Problemet idag är att skolan ringde hem till oss, den ansvariga lärarinnan rättare sagt som heter Annika, och vad säger hon? "Han fick lite svårt att andas, men han är okej nu!". Då andades vi såklart ut! Men när brorsan min kom hem så hade hans kompis mamma kört honom hem (vi har 100m till skolan här..), och jag fattade ingenting. Varför hade dem kört hem honom? "Jag svimmade ju", sa han. SVIMMADE?!

Lärarinnan hade alltså inte informerat oss om detta, utan bara sagt att han hade fått svårt att andas.. hur jävla klokt är det? Ansvarslösa, förbannade lärare säger jag. Blir så arg! Denna skolan har många inkompenta idioter på fel platser, för att inte nämna högsta hönset på skolan. Herregud.

Nu lite senare ska jag bege mig in till stan för att ta tåget till Malmö, ska träffa Ida. ÄNTLIGEN! Saknar henne så. Tyvärr kan det ju inte bli alldeles för sent.. jag ska ju upp för tidigt imorgon. Ska jobba kl 9 - 15..

Än en gång, så ni kan fortfarande rösta på mig, hela veckan ut. Det är några klick bara och sen har ni gjort hur mycket som helst för min skull!

Jag är "Spotlight 2". Återigen, såhär gör ni!







Som jag tidigare sagt, det hade betytt enormt mycket för mig, fast att det bara är några klick för er. Ni kan rösta flera gånger under en dag, i en veckas tid från nu!

TACK! ♥


RÖSTA PÅ MIG!

Ni måste rösta på mig nu!

Jag är med i en mini-tävling som bara gäller denna vecka!

Gå in HÄR, sen går ni in under den fliken som heter SPOTLIGHT. Efter det klickar ni på
knappen där det står "RÖSTA", och sen är jag bidrag nummer 2!

För er kanske det inte är någonting, men för mig hade det betytt OTROLIGT mycket. Så snälla, rösta på mig!




 

SNÄLLA!!!! =)

Photoshop

Alltså OJ!

Min vän Jesper är en jäkel på Photoshop. Detta är dock knappt någonting av vad han kan, men jag uppskattade det så otroligt mycket ändå. Han har en enorm talang för sådant här, som jag avundas som fan, men när man är långt ifrån duktig själv kan man ju alltid avguda andras talang. Lika bra! :)

Jespers personliga favorit är den sista, nummer fyra. Vilken tycker ni blev bäst? :) Tror några utav dem hade blivit coola om man även hade gjort själva bilderna i svart & vit, för som sagt, den sista är svart & vit och den tycker nog även jag ser bäst ut! :)

Besök hans blogg HÄR!







091102

Vet ni vad?

Denna dagen som passerat med jobb från kl 11 till 20, ska jag försöka ignorera resten av den resterande tiden. En äkta s k i t -dag alltså, och jag orkar inte ens tänka på den. Däremot vet jag att jag vill göra några få ytterligare förändringar i mitt liv, och jag har nästan redan bestämt mig.

Imorgon är jag ledig, tack och lov, och jag ska sova ut riktigt, ha mysigt, och även ta en fika med älskade Ida. Ida, Karin, Sara.. jag saknar er. Jobbet utan er är verkligen inte detsamma.

Godnatt på er allesammans, nu ska jag försöka sova om ett tag och glömma denna dagen och hoppas på att förändringarna snart träder i kraft.

Sovgott! ♥


HOME!

Jag är äntligen hemma från jobb, och pappa har kommit hem ♥

Jobbet idag gick helt okej, om man bortser från det förbannade tåget. Förlåt mig nu, men DSB och Skånetrafiken, jag har en sak att säga er. DRA ÅT *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*

Ärligt talat. Det är strul JÄMT, speciellt nu när de gör citytunneln i Malmö, och idag hade det något arbete på Öresundsbron, så det var enkelriktat. Vad betyder det? Jo, att vårt tåg fick stå och vänta i en halvtimme för att alla tåg skulle köra förbi.

Vad har då DSB/Skånetrafiken mage till att göra när det är såhär? Jodå, för fan. Höj priset för pendlarna med över 200kr. GÖR DET! Det låter ju fullkomligt smart och logiskt, eller inte.

Sen på hemvägen idag, så var det supermånga som skulle mot Halmstad/Göteborg, och alla hade reserverade platser. Så ja, jag fick stå upp HELA vägen hem. Jag har ju egentligen rätt till en plats jag med, med tanke på att jag betalar mer än 2500kr i månaden för ett jäkla kort. SUCK.

Nej, min dag har inte varit toppen direkt om man säger så. Men nu när jag kom hem väntade ju hela familjen, inkl. pappa, en cola och en kycklingrulle. Perfekt! Nu visas även "Djävulen bär Prada" på tv, tjohoo!

Imorgon väntar jobb igen från kl 11 - 20, snälla be för att det inte blir några problem med tågen.. har förlorat massa i lön pga. krafitga förseningar, usch.

Hoppas min lön kommer in nu i början av veckan också, TACK.

Ha en trevlig kväll, det ska jag iallafall.

091101

Ny månad. Söndag.  Jobb.

Så ser dagen ut! Men när jag kommer hem ikväll så har älskade pappa kommit hem från Norge. Äntligen, efter 6 veckor. Wohooo!

Så nu måste jag göra mig snabbt iordning för jobb, sen åka iväg. Hoppas tiden går fort på jobb idag!

RSS 2.0