Vinter igen.

Vaknar upp och hoppas på ännu en dag med strålande väder i Oslo som vi hade igår.. men nä, det snöar!

Har snöat mer eller mindre sen jag vaknade. SÅ TRÅKIGT. Vädret gör så enormt mycket med mitt humör har jag märkt.. så fort det är lite vårväder strålar man som en sol själv, och så fort vintern återvänder (som om man inte fått nog av den) känns det som om någonting inombords av mig dör. Haha, så dramatiskt!

Nåja, det är jobb idag iallafall för min del. Ska gå till jobbet om en halvtimme.. ibland när jag inte har så mycket för mig lägger jag grundsminket inför kvällens show hemma innan jobbet, lösögonfransar osv. Nedan kan ni se dagens sminkning so far, läggs på lite rouge, extra kajal osv sen innan showen drar igång, och läppstift of course!

Fin dag i Oslo!

Solen har strålat HELA dagen. Fast klockan är 20 ser man hur solen fortfarande är uppe och himlen är helt fantastisk. Det blir mörkt snart såklart, men åh så fint det är att se på.

Jag och Toy drog ner på stan idag och gick runt lite och tittade. Slutade med att vi satt på ett torg i centrum och käkade glass och bara njöt. Hade den perfekta vårsolen i ansiktena och bara kände hur livet lekte. Jag har dock varit en sväng på kontoret och fått lite hjälp med min norska deklaration.... som visat sig är en hel jäkla vetenskap där ingen fattar någoting. Helt sjukt.

Toy drog och jobbade på gymmet, jag köpte med mig lite go dricka hem, beställde pizza och ligger nu i sängen och kikar family guy. Riktigt härligt att vara ledig. Saknar dock sällskap, men man kan ju inte få allt här i livet.

Jobb imorgon fram till lördag, och på söndag drar jag mot Stockholm!


Internt skämt till min fina vän Angelique jag får träffa på söndag i Stockholm!



Toy i vårsolen!

Lösögonfransar.se

Åh så fint vädret är. Bara stod och blundande och njöt av solens strålar innan, det var helt magiskt. Så längesen!

Men iallafall, innan jag ska nörda mig med nya Sims Medeltiden ( som jag fullkomligt älskar! ), så vill jag bara ge er ett tips.

I showerna på Wallmans använder jag lösögonfransar för att få ett mer sminkat intryck, och det blir skitsnyggt. Många tror att det blir jättedyrt för mig men det blir det inte. Ett par kostar 29kr vilket är sjukt billigt, och jag köper mina via nätet på www.losogonfransar.se. Dem har från 29 kr och uppåt, och jag använder alltså dem för 29kr. Dock har jag beställt hem några utav de lite dyrare alternativen som jag tänkte prova till både show och fotosessioner. Vissa är lite väl extrema för showen, man har ju även gäster man går och snackar med, men till kommande fotosessoiner tänker jag lätt prova de lite mer extrema.

Så, kan väl kalla det dagens tips! ;)



Sol och vår

Wiiii, snart hemma!

Vi jobbar redan på tisdag igen, men jag valde att ta turen hem om då jag måste packa om väskan, för nästa söndag bär det av till Stockholm. Men ska njuta av den lilla tid jag får hemma. Vädret utanför bådar för att det blir fina dagar. Solen skiner som bara den, det är grönt på marken och människorna på gatorna ler på ett sätt man knappt kan minnas när man såg sist. Alla har verkligen längtat till våren...

Idag ska farmor firas, hon har fyllt år i helgen så när jag kliver av bussen blir det att fara hem till henne direkt och fira! Sen ska jag hem, och kommer ta dagen därifrån helt enkelt. :)

Ha en underbar söndag ♥

Stannar upp

Förstår inte varför jag natten till söndagen då jag väntar på bussen, blir så otroligt djup och sjunker ner i många olika tankar. Jag vågar inte gå och lägga mig för jag kommer inte vakna upp och ta mig ner till bussen, och jag vill aldrig riskera att missa en betald buss hem, så är det bara.

Råkade komma över en låt på Spotify jag inte hört på.. ja, säkert minst ett år. Jag hörde den för första gången när jag var 13 år gammal och jag älskade bandet som gjorde den, kunde relatera till många utav deras texter. När jag nu kom över denna låten inatt så kastades jag helt klart rakt tillbaka till när jag var 13 år och funderade i princip lika mycket över livet som jag gör nu i skrivande stund...

Ibland behöver man bara stanna upp och andas, och inte glömma bort sig själv. Bara jag som tycker det är svinenkelt att totalt glömma bort sig själv i livet?


I'm the lie, living for you so you can hide, I don´t cry
...

Sweatshop äger!

Wohooo!

Vilket pass vi körde idag. MTV Moves och jag gav JÄRNET. Inte svettats så mycket på länge, kul info right? Men allvarligt, det är helt fantastiskt. Är så glad att jag hittat en träning jag tycker om.. eller rättare sagt älskar.

Jag dansar på Sweatshop i Malmö och jag vill rekommendera det för alla. Jonas Hedqvist jag har som intstruktör peppar en, och det är inte bara dansträning.. man får en rejäl sjävlförtroende-boost och det är något som verkar vara viktigt för Jonas. Han vill att vi alla ska känna oss som snyggast i världen, och han lyckas.

Hann med en underbar, men kort fika idag också som jag än ler åt. Imorgon är det nya tag, jag reser tillbaka till Oslo och känner på mig att det lär bli femtioelva historier om deras tur till Åre dem precis varit på, blir spännande!

Godnatt! ♥

Godmorgon.


Nu kör vi igång denna vackra dag. Termometern står på 10 plusgrader, det blåser lite lätt och mina ägg är snart färdiga i kastrullen.

Duschen ska intas, och sen innan kl 14 ska jag möta upp André och göra det bästa utav denna dagen. Ska inte lyfta ett finger för mycket tänkte jag, så långt har jag planerat iallafall.

Ha en fin dag ♥




Danslektion x2


Jag ler mot livet, livet ler mot mig.

Fin dag idag. Körde två danspass ikväll på Sweatshop. Första passet var Burlesque som jag kört en gång, andra passet var nytt. Broadway Basics.. HELLUUUU vad jag fick kämpa. Aldrig stretchat ut mina benmuskler framför allt så mycket.. stel pinne I know, men det var sjukt kul.

Körde bilen dit och hem idag, och det kändes väldigt bra. Så långt är jag verkligen nöjd med mitt bilköp!

Nu blir det att varva ner lite till och sen försöka sova och hoppas på en fin morgon dag. ♥




I'm going home...

.. back to the place where I belong.

True words. Än en gång är jag väg hem, och ser verkligen fram emot det som vanligt. Hemma väntar min nya bil som säkert vill köras, en liten vovve som jag tänker kela i sönder i princip, ett rum som behöver städas, människor som man ska träffa, danslektioner... ska bli så härligt.

Nu under natten för att hålla mig sysselsatt och inte falla i sömn och missa bussen, så har jag fixat lite med smådetaljer kring bloggen. Ändrat textsnitt bland annat, vad tycks? Bättre/sämre?

Innan jag avrundar och börjar packa mina väskor, är det någon som har romanen "När Änglar Dör"? Jag har letat och letat men kan inte hitta vart man kan köpa den på nätet, vill så gärna läsa den. Tips?

life



Jag kan bara inte sluta le. ♥


Godmorgon!

Min dag börjar ungefär såhär:

Snorkokta Snopps-makaroner med en glad röd gubbe på baksidan. Toy ser inte besviken ut.




Nu; JOBB!

Tiden försvann

Alltså, det är redan torsdag? Jag kikade in här nu och insåg att mitt senaste inlägg skrevs natten till måndagen.. vart tog tiden vägen?

Har hunnit med extremt mycket hemma, me ndet har varit stressigt och otroligt lite sömn. Men har omgivits av väldigt fina människor, vilket jag är glad för. Med ett leende gick jag till jobbet idag och längtar tills det är söndag och jag kan åka hem igen och vila.

Jag måste dock berätta att jag har länge sparat det mesta av mina löner för att jag har vissa drömmar jag vill uppnå, det ena är egen bil (ja.. jag bor ju på landet), och nu har det blivit till verklighet. Igår fann jag en Rover 216 -98 års modell på blocket utanför Ängelholm, och trötta åkte pappa, jag och André dit och kikade. Ausås hette det tydligen och var seriöst VÄRLDENS blåshål.. aldrig varit med om något liknande. Men bilen kändes bra, och en del tusenlappar senare var bilen min. Är jättenöjd. Så får bli en sväng när jag kommer hem nästa vecka, ska ju ändå till Malmö på måndag och dansa på Sweatshop! :)

Idag var arbetsdagen rätt seg, men nu är den över. Två kvällar to go, sen är jag på väg hem. Längtar extremt mycket denna gång.... Men, nästa stopp blir sängen och sova!

Nattfundering

Branschkvällen på Wallmans Salonger i Oslo är avklarad för denna säsong, och det blev en fin kväll. Sista låten avslutades med massa konfetti och det var en härlig känsla.

Har myst ner mig i soffan och ska försöka vila en liten stund innan jag börjar packa min saker för att åka hem imorgonbitti. Men jag som är en typisk nattmänniska börjar såklart fundera som mest på denna tidpunkten på dygnet..

När någon går bort blir det en chock, det gör ont, man förstår det inte riktigt och antingen stirrar man ut i tomma intet i chocktillstånd eller bara gråter.. massor. Det har jag varit med om, inte bara en gång. Flera gånger, med människor som antingen stått mig nära eller som jag träffat då och då men som är inom släkten.

Speciellt mormor och farfar. Farfar gick bort år 2008, mormor 2010. Båda gångerna bara grät jag.. i flera dagar. Det gjorde så ont, men som vi människor alltid gör så hittar vi tillbaka till vardagen. Men.. nu, snart 3 år sen farfar gick bort, så börjar jag känna en enorm saknad. Farfar var mitt största fan. Varje gång jag besökte dem fick jag åtminstone höra 2 gånger hur säker han var på att jag skulle lyckas och hur duktig jag var.. Sen mormor, inte ens ett år har gått. Vi sågs förra påsken sist, och det var ett fint besök. Mormor bodde 50mil från mig och min familj och det blev tyvärr inte varje dag man kunde hälsa på.. men sista besöket var så otroligt fint, hon var så fin. Mormor tyckte mycket om vår kungafamilj, monarkin. Jag har inte alltid haft samma åsikter och tankar om det som henne, men det var liksom... man kopplade alltid ihop kungafamiljen med mormor. När jag då visste att jag skulle få uppträda inför Silivia och träffa henne personligen och skaka hennes hand efter att ha vunnit Next Star 2010, var jag så ivrig att berätta för henne, men hon hann gå bort en kort stund innan det blev av.

Som ni kanske förstår är inte detta inlägget riktat till någon. Nu använder jag mig bara av min digitala dagbok, min blogg, för att rensa mina tankar. Det blir flummigt, osammanhängande.. precis som tankar brukar vara. Min poäng är att... människor är aldrig ett avslutat kapitel. Hur kan man ens tänka så kanske vissa säger? Men tro mig, jag har skällt ut människor efter noter för att dem har använt just det uttrycket. Bara för att ett liv är över på jorden glömmer man det inte.

Jag saknar de jag och min familj förlorat.. även om åren går, så jo, visst lyckas man gråta ändå. Skulle gjort väldigt mycket för att höra farfar säga de där orden igen, eller se hur glad mormor blev när man klev in i rummet eller sjöng för henne...

Var tacksam för de fina människor ni har runt omkring er, och visa det också. Det gör jag. ♥

Ishalt

Egentligen är det inte SÅ många mil hemifrån till Oslo.. men vädret är ju så sjukt olika. Hemma var det nästan vårkänslor och man kände att det var hopp om livet, men här i Oslo är det fortfarande ren glashal is som regerar på gatorna.. och tro mig, det är diktatur. Isen mot oss TOTALT. Riskerar ju livet varje gång man går till- och från jobbet... känns det som. Men det är ofta det är nära på att man trillar och slår sig.. än så länge har jag klarat mig!

Dagen på jobbet idag gick hyffsat fort faktiskt, så det kändes okej. Två kvällar kvar. Vi jobbar även söndag kväll då vi har en s k branschkväll med folk som är inbjudna från branschen helt enkelt. Sen på måndag åker jag hem... på måndag blir det verkligen full fart när jag kommit hem.. vila får man verkligen göra i graven.

Godnatt allihopa, nu ska jag bädda ner mig i min luftmadrass och kolla ett Family Guy avsnitt ♥

It's cold outside

Hösten har kommit tillbaka.. hoppas dock det bara är för en dag. Det är grått och regnigt ute, jag vill bara sitte inne och mysa. Men så blir det inte idag.

Min gårdag var fantastisk. Även om idag inte blir lika perfekt ska jag iallafall göra det bästa utav den. Jag ska på en lägenhetsvisning i Helsingborg kl 16, sen åker jag vidare till Malmö. kl 19 börjar danslektionen, så har nog lite tid över när jag ankommer till Malmö. Får se vad man kan tänkas hitta på.. hade varit trevligt om det slutat regna tills dess åtminstone.

Kvällens danslektion är MTV Moves på Sweatshop. Ska bli spännande att se hur det går.. har fortfarande hemsk träningsvärk kvar sen i måndags. Känt mig som 90 år de två senaste dagarna! :)

Vill även tipsa om Face & Body i Landskrona. Jag har länge behövt massage, och för två veckor sen var jag på min första behandling, och i måndags ytterligare en hos Christin. Hon är grym! för 350kr får man 30 minuters massage, och jag valde nacke/axlar/rygg... det är där jag är så hemskt spänd, men får bli ben någon gång med, att springa runt i klackar på jobbet jämt är inte det bästa. Gilla deras facebook sida!

Imorgon bär det av till Oslo återigen, denna veckan jobbar vi även söndag..

Burlesque

Jag vill gå på bio och se på filmen "Burlesque! och drömma mig bort ett tag. Men, fick ett litet smakprov idag dock.

Jag besökte Sweatshop i Malmö för att köra danspass med Jonas Hedqvist som instruktör. HELLU!! Jag säger bara; Gå dit! Idag, måndagar kl 19 är det strippaerobics/buresque. It was awesome!

Det var helt underbart. Jonas är en riktigt glad och positiv människa som sprider energi som alltid ger en ett leende. Han är ju inte bara underbar, han är även helt fantastisk som instruktör och han är en underbar dansare. Kan man en dag vicka på rumpan som Jonas, då är man het!

Jag hade dock ätit alldeles för lite idag, insåg jag, så på onsdag när det är dags för nytt pass så blir det att trycka i sig lite extra proteiner.

Är ni nyfikna på sweatshop så klicka HÄR!

Nu ska jag ta det lite lugnt i soffan och sen sova, känner mig rätt trött ikväll efter dansen... väldigt skönt. ♥



Sweatshop

Nu ska jag snart dra iväg till massagen för min oerhört stela nacke.

Sen kära vänner, så ska jag.. hör och häpna.. på danslektioner i Malmö! Det är på Sweatshop och jag börjar kl 19 ikväll med en burlesquekurs, och efter det är det broadwaypass som gäller, mer showdans. Ska bli spännande att se hur detta går.. hoppas bara instruktören har tålamod nog till mig, typ världens stelaste människa! :)

Önska mig lycka till, uppdaterar hur det gått sen.. om jag överlever passen dvs. Haha!

Klicka HÄR för att läsa mer om Sweatshop!

HEMMA!

I'm finally home. Känns riktigt härligt. Resan gick toppen och jag sov som ett litet barn, haha!

När jag kom hem visade mamma mig något väldigt trevligt. Bijletterna till konserteden 17:e april med mig, Jessica Andersson och Magnus Johansson. Ackompanjemang står fantastiska Marcos Ubeda för, och det ska bli så spännande. Biljetterna är jättefina med bilder och allt.

Finns nu att köpa på Ica Kvantum, Ica Nära Asmundtorp och på Landskronas Turistbyrå. Om någon från övriga Sverige gärna vill komma men inte kan köpa biljetterna själva fysiskt, mejla mig bara eller lämna en kommentar med er mejl här så fixar vi det, ingenting är omöjligt.

Nu ska jag unna mig lite tid framför pianot.. längesen vi umgicks och som jag saknar det. Det fina vädret påverkar en bra, våren är verkligen på G på riktigt här nere i Skåne. Jag gillar det!

Hoppas så många som möjligt kan komma på konserten, här nedan ser ni hur biljetterna ser ut.. men, snälla, ignorera mig. Jag är trött och sliten (får räcka med halva mig). Haha! ♥


Från vänster; Jessica Andersson, Magnus Johansson, Marcos Ubeda, and moi!

Ombyggnad

Det kan verka lite rörigt på bloggen just nu, men jag sitter här och halvsvär lite för mig själv för att jag inte får rätt
på alla koderna och får inte det riktigt som jag vill... men snart så, SNART! ♥


Ni får en rolig bild sålänge.

Snart hem igen.

Äntligen är det snart hem igen för min del.

Ikväll är det sista showen för denna veckan, och jag ser verkligen fram emot att komma hem. Jag ska nämligen börja på dans i Malmö, ha sånglektion, massagetid, träffa fina människor. Ah... I need it. Även fast resor osv kan vara drygt (believe me.. it is), så fylls ändå mina batterier på där hemma.

Alright.. dags att bege sig mot Wallmans för ännu en kväll. Sen ska jag hem och packa för hemresan!

Drömmar


Åh, jag älskar livet jag har här hemma. Det är så himla bra. Jag mår verkligen toppen!

Idag har det varit en massa samtal, och har även hunnit en runda idag för att träffa en väldigt fin människa. När jag är hemma passar jag på att träffa människor i min närhet som ger mig positiv energi, det behöver man verkligen ha med sig till jobbet och det känns viktigt för mig att bara få vara när jag väl är hemma i Skåne.

Sen att jag fick papper hem från Danmark om att jag kommer få x antal tusen kronor i semesterpengar var ju bara helt underbart! Det är pengar man tjänat ihop som semesterpengar som delast ut i klumpsumma, som jag HELT hade glömt bort. Haha, så det var en liten trevlig överraskning. Hoppas nu dem förstår hur man betalar ut det till Sverige... har informerat dem men man vet ju aldrig. Dem kan nog inte klå Norge i att vara sämst i sådana ämnen dock. Sorry Norge, ni må vara fantastiska.. men skattemyndigheter osv vet alla som jobbar i Norge att dem kunde varit så otroligt mycket bättre.

Älskar att känna hur man lever. Vet ni vad? Påminn mig nästa gång jag kommer hem (söndag) att jag ska ta bilen, åka ut till ett utav de första ställena jag bodde på, och gå i skogen som finns där. Finns ingen mer rofylld plats.. så många minnen, och jag har inte varit där på... minst 15 år. Måste komma ihåg och faktiskt ta mig den tiden.

Nu ska jag mumsa på en Plopp och dricka hallonsoda framför tv:n. ♥


RSS 2.0