31 december '09

Sista dagen på året. Känns skönt.

Nyårsresumé kanske jag ska skippa. Har hänt galet mycket i mitt liv. Men det jag är mest glad över är:

* Jag har valt bort människor i mitt liv som inte har varit bra för mig, som är väldigt falska.

* Jag tog den efterlängtade studenten med bäst betyg i klassen, och en utav de bästa i kommunen. Tjohoo! 

* Jag vann SOMMARCHANSEN! Kändes helt fantastiskt. Finns inga ord.

* Jag har skaffat mig ett jobb och tjänar egna pengar.

* Till slut, det bästa. Jag har fått nya fantastiska vänner som är äkta vänner. De betyder enormt mycket för mig.

Det kan man väl säga är kortfattat. Men, för övrigt så fick jag hem lite grejer igår som jag beställt från nelly's mellandagsrea! Ett par skitsnygga pumps och en shortsdress i paljetter, båda för 480kr. Toppen!

Kolla in ett utav de underbaraste ögonblicken i mitt liv, för nu ska jag käka frukost!

091230

HAHAHAHA!

Har haft en helt OK dag på jobbet. Tack vare kära Maryam. Otroligt fin vän den människan är! Men iallafall. När jag kommer hem från jobbet nu, ganska trött, slår mig ner i soffan.. och då sätter jag igång tv:n. Vad möts jag av då?

Jo, det här. Vad hände? Jag har ont i magen av skratt. Hahaha!

Snart så..

Klockan är ungefär midnatt, och jag är tyvärr fortfarande vaken. Såg en jättebra film med mamma, men nu efteråt så har jag ändå svårt att somna.. fast jag är så himla trött. Antar att det har att göra med saker & ting man grubblar på. Ni förstår, det finns människor i ens liv som bara suger ut energi från en. Jag försöker ignorera, men det går fan bara inte ibland. Det är så fruktansvärt jobbigt.


Men jag tröstar mig lite med de nya katalogerna som kom idag på Posten från både Halens och HM. Halens kan dra sig lite i ändan, för skitmånga utav deras kläder är från storlek 36 och uppåt.. dem har en del i 32/34, men inte mycket. Tas det upp i någon dum debatt? NEJ DÅ. Hade det dock bara funnits upp till storlek 38, då jäklar i havet hade det smällt till. Eller hur?

Nåja, Halens hade iallafall ett par sjukt söta skor som tar dig 12,5 cm över marken!



091229

God morgon allihopa!

Jag vill tacka er för era kommentarer ang. plastikkirurgi som jag fick igår. De flesta skrev ungefär likadant, och det ligger logik bakom tycker jag. Tummen upp!

Idag blir det dock ingen plastikkirurgi i tankarna, utan hamburgare och pommes! Jag ska nämligen jobba. Från 11 till 19 ikväll jobbar jag, och det känns okej. Lite skönt att komma tillbaka till någon rutin faktiskt, men jag hoppas ändå att det inte är överdrivet mycket folk idag.. Hehe!

Igårkväll såg jag för övrigt den nyaste "Wallander - Skytten", och den kan jag rekommendera. Jag älskar Wallander filmerna, och denna här var riktigt bra. Özz Nujen var också med, lite otippat, men han kan skådespela den mannen han också! =)

Nu är frukosten avklarat, så får väl peta i linserna och borsta gaddarna och sen köra iväg försiktigt.  Det blev ju helt plötsligt svinkallt igen och halt såklart! Tur att jag nu har både vinterdäck OCH en rejäl vinterjacka. Hallelujah!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Vad tycker ni?

Jag vet att ni läsare finns där ute.

Ni är bara så himla tysta! Därför vill jag fråga er en grej, som alla får ha en personlig åsikt om.

Vad tycker DU om plastikkirurgi?



Bild; Google

091228

Snart ett nytt år. Det känns spännande. 2010. Undrar vad som kommer ske då? Under 2009 hände väldigt mycket i mitt liv, både gott och ont, och alla dessa händelser har gjort mig till en människa jag aldrig trodde jag skulle kunna bli. Jag har blivit så stark, och jag känner inte direkt igen mig i den "förra" Madeleine så att säga. Det är endast positivt!

Idag sov jag ut, för imorgon är det återigen jobb. Tisdag och onsdag jobbar jag från kl 11 till 19, men det har varit skönt att ha haft lite ledigt. Jag behövde verkligen det. Inte känna några krav. Bara få sova.. göra vad man vill, hehe. Är även glad för att jag har börjat få lite mer inspiration till att skriva egen musik nu. Fråga mig inte vartifrån, för jag har ingen aning, men det finns där iallafall, och det känns också spännande.

Idag ska jag ta hand om min lilla vovve som inte mår så toppen. Han har en känslig mage, och när han har sina dagar vill han inte äta och är helt nedstämd.. då mår även jag dåligt. Så ska ta hand om den lilla sötnosen idag och hoppas på att han mår bättre, snart! ♥



091227

Hejsan gott folk!

Idag sov jag ganska länge, och sen har jag & min kära mor varit iväg fram tills för ett litet tag sen. Klockan är i skrivande stund 17.00, och man börjar nästan längta lite efter mat.. men jag kan erkänna att jag har fått en enorm avsmak för mat och har haft det ett tag. Sjukt tråkigt, men jag hoppas det kommer tillbaka snart.

Är ganska seg idag, men ändå glad. Mina fina vänner lyckas alltid med att ge mig ett stort leende på läpparna. Kroppen fylls av glädje och jag blir alldeles varm!

Tror nog jag ska springa ner till studion faktiskt, känns som om det är lite kreativitet på gång! Förresten, glöm inte "The Bodyguard" idag kl 21, på kanal 3 tror jag!

Vi hörs senare! =)



Fynd, fynd & fynd!

Alltså, ojdå. Hahaha!

Det rök lite pengar idag, men oj vad mycket jag har fått. En rejäl vinterjacka från Everest som satt perfekt på, men ser inte alls lika läcker ut på Stadiums egna bild som ni finner här nedan.. Sen utöver det har jag hittat skjorta, tröja, två vårjackor, underkläder, keps, plånbok, kalender.. & en massa mer. Jag är verkligen supernöjd!

Fast kom på mig själv med att inte ha köpt några skor. Applåder för det tycker jag! Jag köpte allt annat jag faktiskt behöver! En jacka har jag verkligen behövt, och den jag hittade hade kostat 1499kr, och det fanns två kvar under rean för 799kr. En i storlek 34 och en 38:a tror jag. Jag knep 34:an, och vi blev kära direkt. Den satt perfekt, och den är jättevarm, och helt vindtät. I love it! Så himla nöjd, och den kan man ha i så många år också.

Så.. efter såhär mycket shopping är jag fullständigt trött. Men måste berätta för er att igår fick jag en tekanna som jag velat ha länge av min vän Karin, och sen under julfesten fick jag TVÅ biobiljetter av jobbet. Varför? Jo, Vår högsta chef har två Burger King restauranger nu, och en lördag så tävlade vi mot varandra om vem som sålde mest. Vi vann, och därför fick alla vars en biljett. Men sen hade vi på vår restaurang en annan tävling också, ungefär vem som sålde mest.. den vann jag. Så det blev en biljett till! Ska gå och se "Avatar" tänkte jag med familjen!

Men nu ska jag göra iordning mina inköp, ta bort de gamla jackorna och hänga upp dem i garderoben.. och sen bara slappa. Imorgon är det sånglektion, och jag känner på mig att jag kommer få jobba hårt, med ett leende! =)


Denna jacka, fast i grå (mycket snyggare), köpte jag idag på rean för endast 799kr. Everest, Stadium.

091226

MELLANDAGSREA!

Nu drar jag & min mor till mellandagsrean. Tjohoo!

Men, måste säga att personalfesten igår, den var sjukt rolig. Haha, jag har världens roligaste & bästa chef. Hahaha! Jag var trött ja, men det blev minsann riktigt roligt, och oj vad jag uppskattar mina girls! Kommer upp en jättesöt bild på dem här senare när jag kommit hem... ;)

Nåja, såhär såg jag ut igår iallafall!

Puss!

091225

Juldagen är här. Någon mer än jag som är otroligt nöjd med julafton? Det var så underbart mysigt, och idag är det dags för personalfest med jobbet. Egentligen skulle jag bara vilja ligga på soffan hela dagen, haha, men det är så många jag vill träffa ikväll från jobbet så jag bara måste dit. Har lite ångest över kläder bara.. det regnar ju jättemycket idag, och är kallt, så jag hade tänkt ha strumpbyxor, men det får nog bli jeans istället med en snygg topp osv. Hoppas det blir snyggt! Är så dålig på att klä upp mig.. haha!

Imorgon, vad är det då? Jo, då börjar mellandagsrean. Tror ni jag ska shoppa? JA, DET SKA JAG. Haha! Om det finns något såklart... hatar när människor handlar bara "för att" när det är rea. Men jag tror det kommer finnas en hel del. Behöver lite nya underkläder, någon tjockare tröja, kanske även ett par jeans hade varit trevligt!

Någon mer än jag som ska ut på mellandagsrean imorgon?



Fin julafton

Fy fan, vad jag är mätt.

Sitter rejält nerdegad i soffan tillsammans med mamma. Vi är mätta. Så mätta att det nästan hade varit skönt att spy, haha. Men dagen har varit underbar. Vi bestämde oss för att försöka göra det absolut bästa utav julen nu när pappa inte är hemma, första och sista gången, det har han lovat, och det blev verkligen lyckat. Mamma fick en kaffebryggare och en ansiktsbehandling av mig, och hon blev glad. Brorsan fick ett spel han velat ha ett tag, och han verkade också bli glad.


Min julklapp till Ida & Karin, som de ska få imorgon, är färdig. Jag är helt okej nöjd får jag säga. Ska bara slå in dem också innan jag åker iväg imorgon.. får inte glömma det! Imorgon är det julfest med jobbet som tidigare nämnt, och det ska bli trevligt. Dock kan jag endast stanna till senast 22.23, sen går det inga fler tåg hem för min del, haha. Men jag ska se till att göra det bästa utav tiden när jag är där. Vi ska mötas kl 18, och äta massa gott och ha trevligt. Ser jag fram emot!


Nu ska jag trycka i mig liiiiite mer choklad.. vi har massor. Haha, måste bara för att... och nästa år ska jag nog fan ha ett nyårslöfte. Brukar ALDRIG ha det, men nu är det nog på tiden..

Ni får ha en fortsatt trevlig julafton gott folk. ♥



GOD JUL!

GOD JUL ALLIHOPA!

Idag vaknade jag upp någorlunda utvilad, och har precis tagit en lång och härlig dusch. Mamma står i köket och förbereder ett par underbara maträtter vi ska ta med till min faster där vi ska fira jul. Jag har redan fått mina julklappar. Jag önskade mig ett par Converse skor, och när min mamma & bror kom hem från Karibien hade dem köpt med sig två par! Jag är supernöjd, men det var tydligen inte mamma, haha! Hon hade hängt upp 700kr i julgranen var till mig och min bror. Jag älskar min familj! ♥

Vi hörs senare.

Ha nu en riktigt god jul! ♥




Förseningar

Jahapp, haha. Förseningar återigen idag. Behöver jag säga mer?
 
Dagen är avklarad, åtminstone på jobbet iallafall, och när jag kliver innanför dörren här hemma, så ser jag den vackraste julgranen någonsin. Den har varit uppe någon vecka, men det var något som gjorde den lite extra fin.. kan ni gissa vad?

CHOKLAD! Haha, det var Geisha och Toblerone som hänger i granen. Min mamma är bäst! Haha. Har ätit lite chokladtomte nu, och klockan är redan jättemycket. Men jag måste ändå fortsätta lite på min julklapp till två utav mina närmsta vänner. Den måste vara färdig tills på fredag! Då är det ju julmiddag med jobbet i Köpenhamn! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig.. hrm. Tips, någon?! Haha!

Ska fortsätta med julklappen nu! Spännande.. vad kan det vara?

Dan före dopparedan

Så himla mysigt det känns.

Det är dagen före dopparedagen, och jag ska jobba. Haha! Men iallafall, så längtar jag verkligen till både julen och nyårsafton. Pappa är tyvärr inte hemma, vilket gjort mig deppig ett tag.. men nu känner jag faktiskt längtan till det ändå, men jag önskar så innerligt att pappa kunde varit här. Nu kommer han fira jul helt själv. Visserligen i +29 grader.. men ändå. Haha!

Idag jobbar jag 11 - 19, och jag hoppas dagen går fort, för då är det hem och sova och sen är det julafton. Hur firar ni jul? Jag ska fira med min ena fasters familj och även farmor ska hänga med.

Sen på juldagen är det dags för julfest med jobbet i Köpenhamn. Det ska bli trevligt, och äntligen får jag träffa alla söta tjejer igen. Ida, Karin, Rakshanda, Sara, Rebecca.. alla. Ska bli fullkomligt underbart. Men har dock inte en aning om vad jag ska ha på mig. Den lilla svarta kanske? Säkert kort i alla lägen på sätt och vis.

Nu ska jag in och göra mig iordning, och sen köra iväg till jobb! ♥



Personlig julklapp

Åkte till Center Syd tillsammans med min bror idag, och fann bland annat ett par jeansleggins, och en skitsnygg vit keps från Nike för 149kr, den var otroligt bekväm! Vill ha en snygg keps man bara kan dra på huvudet när man har en dålig hårdag, haha. Men nåja, jag & min bror hade det trevligt under all shopping iallafall.


Hela eftermiddagen
har jag hållt på med mina julklappar till kära Ida & Karin. Det är en personlig julklapp, och jag hoppas jag hinner färdigt med den till julfesten vi medarbetare ska på den 25:e. Jag hoppas även dem blir glada.. för jag själv börjar bli nöjd får jag säga!

Nu ska jag dra på mig jackan och snabbt sticka till affären och köpa nya SOLO, sen in i duschen.

Något bra på tv ikväll?



091222

Två dagar kvar till julafton, och idag är jag ledig. Ställde inte klockan, utan sov till 11. Så himla skönt! Jag och brorsan ska iväg idag faktiskt. Först in till stan och fixa en grej med bilen, och sen iväg till Center Syd och leta efter vinterkängor till honom, och vinterjacka till mig. Har rean börjat lite smått? Då kan man ju kolla lite där med.

Sen har jag fått min lön idag. Vi har bara fått för tre veckor, och den resterande veckans lön får vi tillsammans med januarilönen. Lite surt, för det kan bli lite tajt ända till januari, men samtidigt så kommer det bli en väldigt bra lön i januari då så att säga.

Nu ska jag borsta tänderna, och ta på mig en massa varma kläder och sen köra iväg med brorsan. Hoppas vi kan hitta något fint!




Snabb dag.

Idag är det minsann en bra dag gott folk! Jag började 11, visserligen var tåget fett försenat, så stressade som en dåre.. men kom bara 3 minuter för sent. Heja Madde! Sen började jag jobba, och det var sjuuuuukt mycket folk hela tiden. Sen när jag tittade på klockan var den redan 15, förstår ni lyckan som infann sig inombords då? Hahaha, det kändes underbart.

Nu är dagen över iallafall, och vad jag vet nu så ska jag inte jobba imorgon. Men om någon timme får jag besked om jag kanske ska jobba imorgon och vara fri på onsdag istället, det är det jag helst skulle vilja. Då blir jag verkligen långledig över julen och kan ta igen mig ordentligt.

För övrigt så har jag blivit passiv rökare. Mot min vilja. I omklädningsrummet röker folk, ute vid tågstationen röker folk. Det mår jag inte alls bra av. Jag försöker undvika, men i många stunder är det oundvikligt (när typ ALLA är i omklädningsrummet och det är så mycket dimma att man kan tro att scenen är tagen ur 70-talet...). Det får mig att tänka på en insändare i Metro för någon vecka sen. En 16årig tjej fick fram den funderingen jag haft länge. Såhär lyder den;

"Om man förbjuder rökare att röka offentligt överhuvudtaget, så tar man ifrån dem deras frihet. Men tänk på oss som inte röker, vart tar vår frihet vägen? Vi blir passiva rökare, mot vår vilja."

Det tyckte jag var jävligt bra. Det är så himla sant. Det är värt en funderare iallafall till er som bara står och röker och blåser det mitt i ansiktet på en. Sen lite credit till er rökare som faktiskt visar hänsyn och går bort osv, ni är mer än välkomna. Men ni som skiter i vilket, ni är ena jävla egoister. Verkligen. Jag vill inte ha en svart lunga som du kommer ha och säkerligen dö av.

Hårda ord, men jag blir fan trött på sådan skit jämt. Nu ska jag äta lite, och vänta på besked ang. jobb imorgon, och titta på en skräckis med brorsan som har jullov, den lyckosten.

Puss!

091221

Tre dagar kvar till julafton. Sen har jag faktiskt lite långledigt från jobbet, och det ser jag VERKLIGEN fram emot.

Imorgon är jag ledig, så idag ska jag jobba järnet och sen bara sova imorgon.. herregud så himla skönt det ska bli får jag ju säga. Ska inte ställa klockan, utan bara dra täcker över huvudet och stänga dörren. Haha!

Nu får jag dock göra mig iordning, får ju köra tidigare än vanligt till stationen för det går låååångsamt på vägarna nu, is överallt.

Puss!



Nej...

Jag har haft en jättebra dag, lång, mycket att göra, men ändå rolig.

Så kommer jag hem till detta, Brittany Murphy död. En utav mina favoriter har gått bort. 32år. Vad fan är det?

Känns inte bra alls.

Läs HÄR.



091219

Julafton närmar sig med stormsteg, och tro mig.. det märks på ett shoppingcenter. Som vi har haft mycket att göra idag! Herregud! Jag har stått i kassan hela dagen, från kl 12 - 20, och sprungit fram och tillbaka och serverat hit och dit, haha. Fast, så sjukt många trevliga människor, det är så himla roligt!

Imorgon väntar jobb igen, samma tid som idag, och jag ser faktiskt inte riktigt fram emot det.. kommer vara ännu mer att göra imorgon, plus att jag vill faktiskt sova. Haha! Jag är så himla trött, hade så gärna velat sova ut ordentligt.. kan inte göra det förrän på tisdag, och på onsdag, dagen innan julafton, jobbar jag återigen.. Men okej, det kommer säkerligen bli trevligt imorgon ändå.

Just nu går en utav Pirates-filmerna på tv, jag sneglar lite på den, äter lite god mjölkchoklad som mamma köpt (tack älskade mamma ♥). Men sen får det bli att försöka sova, ska ju upp tidigt imorgon igen..

Ha en rolig lördag gott folk, även för mig tack... ♥


Okej, jag är ser inte så glad ut.. Jag är trött, haha!

Berg- och dalbana

En arbetsdag är avklarad. Det är fredag, och jag har jobbat från kl 12 till 20. Idag landade Barack Obama, men det ironiska är att, för min del, har tågen fungerat bättre än på länge. Ironiskt? Ja, kanske.

En arbetskollega avslöjade idag, av en ren slump, både han och hans brors IQ för mig. Jag trodde jag skulle DÖ! Översmarta saker. Sen började han ge mig flertalet tankenötter att knäcka, och det gick riktigt dåligt till en början. Tills det började lossna banne mig! Fast.. han gav mig en han ska avslöja imorgon OM jag inte klarar den, och tro mig, som jag tänker. Herregud.. Bara hur han kan memorera alla är otroligt. Haha! Men det har varit kul.

Men, det var dock inte så roligt när det kom inte ett stort gäng, aspackade killar i 20-25 års åldern. Man hörde ju först och främst inte ett skit av vad dem sa, dem bara sluddrade, men sen började dem gå på min arbetskamrat och väninna Maryam! De böjde sig över disken och försökte det ena och det andra, så jag fick kalla på min chef. Herregud, inget vett i kroppen och noll respekt. Jävla idioter alltså. Men det blev bra efter det dock..

Imorgon är det jobb igen, och jag jobbar 12 - 20 både imorgon och på söndag. Drygt får jag säga, men vad jag längtar tills julafton på torsdag nästa vecka! Bara få ta det lugnt och ha lite ledigt en längre tid.. ja, några dagar i rad det vill säga.

Nu ska jag slöa på soffan, och sen försöka sova och få en god natts sömn tills arbetet imorgon. ♥




 

091218

Öhm.. god morgon. Jag är ganska borta, haha. Jag har drömt hela natten om en bekant, och vaknade 05.40 och hade svårt att somna om (skulle gå upp 07.15), sjukt irriterande. Men nu är jag uppe iallafall, och kaffet har precis intagit min kropp och jag väntar på att det ska börja verka.

Idag jobbar jag  från kl 12 - 20, men jag får ta tåget redan 9.22 (en hel timme innan än vanligt), för att det är sådana grova förseningar, PLUS att Obama kommer idag.. Min väninna och arbetskollega Maryam började kl 11 igår, och det tog henne exakt två timmar att komma fram till hållsplatsen där vi jobbar. Det är fruktansvärt, och då ska jag tillägga att danskarna vill höja priset för de som pendlar, medan politikerna i Skåne säger nej. Men, 2570kr, för feta förseningar osv är fan fruktansvärt varje månad. Under tiden de bygger om som de gör nu, och de VET om att det alltid är förseningar.. då borde det vara 50% på ordinarie pris för oss som pendlar åtminstone. För vi får stå ut med skiten varje dag, ta tåget en timme tidigare, plus att trots det, så kan man ibland komma för sent och förlora en halvtimme-timmes lön. Dåligt!

Men nu ska jag göra mig iordning. Ska köra brorsan till kyrkan idag, dem har avslutning, och han ska få sina allra första betyg. Jag är så himla nyfiken och glad samtidigt för hans skull! En duktig grabb är han, jag vet att det kommer gå bra!

Vi hörs ikväll!





Trött

Nu börjar jag äntligen bli trött. Imorgon blir det upp tidigt, köra iväg brorsan till skolavslutningen, ta tåget tidigt och förbereda sig för enorma förseningar..

Imorgon jobbar jag kl 12 - 20, och det blir ungefär likadant hela helgen.. först ledig på tisdag tror jag, men på torsdag nästa vecka är det ju faktiskt julafton. Så himla mysigt det ska bli!

Skaffade mig en ny header också, ville ha något nytt. Inte så värst bra, men det är något iallafall, och bättre kvalité än den förra! =)

Godnatt!

Iskallt

Det är verkligen jättekallt ute. Men det blir värre av att det blåser som det gör.. brr! Men, vackert är det. Jag var ute och gick med min lilla vovve, och han blev heltokig. Han älskar snö. Där fanns massvis med orörd snö där vi gick, och det var rejält med snö! Där i hoppade han och försvann. Jag höll på att dö av skratt! Hahaha, den lilla svarta bollen försvinner i ett hav av vit snö, och kommer upp helt kritvit. Vi hade mysigt iallafall, och den bilden som visade hans vita nos som jag fick, där ser man tyvärr inte hans ögon.. haha, pälsen blev blöt och trillade framför hans ögon. Den sötnosen!

Som jag nämnde innan, så finns det ingen direkt skog här. Jag hade velat gå ut i skogen och fotografera snön osv, men här fanns knappt någonting. Hittade en buske med massa snö dock.. haha, alltid något. Så nu har jag även inhandlat mat till familjen, ätit lunch, och tänkte lägga mig på soffan och vila lite. Mysigt!




Min lilla älskling!

091217

7 dagar kvar till jul. Det ska bli så himla mysigt! Julklapparna är färdiga. Vi har snö, som jag hoppas stannar kvar. SNÄLLA! Det är så himla vackert. Jag ska faktiskt ut snart och försöka fotografera lite. Bara det att här finns ingen direkt skog eller något sådant.. det är jävligt tråkigt. Det blir inte direkt vackra bilder antar jag, men jag måste bara dokumentera snön som kom den 16 december 2009, och gjorde mig överlycklig!

För övrigt, vill jag ännu en gång säga att ghd-plattången är himmelsk. Jag plattade mitt hår i förrgår, och det tog ca 20minuter.. med mina andra brukar det ta ca 1 timme. Men med denna drog jag en gång, och det blev platt direkt. Så fantastiskt! Hårets kvalité ser underbar ut, och ja.. det är helt annorlunda. Tusen gånger bättre. Jag är så glad för den.

Idag sov jag till kvart över tio, det behövdes. Så nu ska jag försöka äta lite frukost, och sen bege mig ut för att känna på den efterlängtade snön. Ska ta med min svarta lilla vovve också, han älskar snö!

16 december '09

Arbetsdagen är slut. Jag sitter hemma i soffan och tittar på tv och bara latar mig.. imorgon är jag ledig, och det känns så himla bra! Jag ska sova ut, och sen har vi äntligen fått SNÖÖÖÖ! Det är kramsnö, och det ligger antagligen kvar imorgon, så då ska jag ta med mig kameran ut och fotografera som fan.. jag älskar snö, och det var längesen man fick känna på sådan fin kramsnö. Kändes lyxigt!

Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, och längta till morgondagen, så ska jag äta en god soppa nu med vitlöksbröd. Mums!

God kväll! ♥

För övrigt, nästa lön så.. ska bli en vit och en ljusrosa!



Tjohoo!

Det blev en väldigt lyckad dag. Förutom att någon idiot antagligen snott stackars Idas påse inne på triangeln.. tycker så himla synd om henne. Hon är så jäkla fin den människan att jag inte finner ord. Fick t o m julklappar av henne. Sådana smågrejer man sett när vi varit ute på stan och jag har tänkt högt om ifall jag ska köpa eller vänta med att köpa osv.. hon är så underbar. Som jag sa till henne, så kommer hon nog aldrig förstå hur mycket hon betyder för mig.

Plus, vilket lägenhet hon bor i! Wow. Hon har ju skaffat en helt egen bostadsrätt i Malmö, och hon bor så himla fint. Inrett i svart och silver med härliga färgklickar á la bordstabletter i färger såsom neonrosa och neongrönt. Så fruktansvärt härligt!

Så Ida, om du läser detta här.. så TACK för allt! ♥ Jag fylls med energi varje gång jag träffat dig och blir som en ny, frisk och pigg människa.

Jag hittade en ny morgonrock till mig själv på Hemtex av alla ställen idag, för 199kr. Den var sänkt med 100kr, och är något utav det skönaste jag haft på mig. I LOVE IT! Haha. Sen blev det även vars en julklapp till, till min mor och min bror. Hoppas verkligen dem blir glada!

Imorgon är det jobbedags, kl 11 - 19. Jag är så otroligt tacksam för det jobbet av många olika anledningar, men tack vare det jobbet har jag fått vänner för livet, och även träffat nya vänner väldigt spontant, och inte bara svenska och danska, utan det är så många man fått kontakt med som är från länder utanför Europa, och det är himla intressant får jag säga!

Nu ska jag sova.. det är nog bäst. Jag är dödstrött. Speciellt nu när tåget hem var 40 minuter försenat.. och jag måste ta ett ännu tidigare tåg än vanligt för att komma till jobbet i tid.. KUL!

Godnatt!

091215

Idag är jag ledig. Det känns himla bra. Jag sov till kl 10, och det kändes som lyx. Ska snart fixa till håret lite snabbt, och göra mig iordning, för idag ska jag ta tåget till Malmö och umgås med underbara Ida! Har längtat så himla mycket. Vi ska ta en fika, och gå runt och julshoppa lite!

Något jag önskar mig enormt mycket till julafton nu är snö. Jag vill ha en vit jul, vilket man inte fått på länge. Om det inte blir snö denna julen, då ska jag fan boka en stuga mitt uppe i ingenstans i Norrland och bara mysa. Haha! Så desperat känner jag mig efter snö. Inte rättvist att fira jul utan snö..

Nu ska jag gå och göra mig iordning så jag hinner med allting. Hoppas alla får en fin dag!

Den här vackra och underbara människa är det som jag ska umgås med idag.
Förlåt Ida, jag snodde den från facebook.. hoppas det är okej!

Jahapp...

Äntligen är jag hemma. Jag har jobbat på bra idag, men dagen har varit lång faktiskt. Många trevliga kunder också!

Några få konstaterade saker idag från min sida;

* Det kliade i mitt öra, och jag råkade tydligen ha ketchup på precis det fingret.. inget trevligt det där.

* Jag hatar när barnfamiljer kommer in på Burger King och ungarna står och äter innehållet från sin näsa mitt framför en.

* Jag tycker Henke Larsson är så fruktansvärt GRYMT bra! Han är en utav världens härligaste människor. Går från spelare i HIF, till tränare för Bois.. alla Landskrona- och Helsingborgs bor vet hatet lagen emellan. Tummen upp för Henke!

Nu ikväll blir det tv, soffa, borsta tänderna, sängen, sova. Sen imorgon ska jag äntligen få träffa Ida. Jag är så himla glad!




091214

God Morgon!

Det är kaaaaaaaaallt ute, och jag ska snart bege mig till jobb. Jag & Maryam har bestämt oss för att ta ett ännu tidigare tog (35 minuter tidigare tåg rättare sagt), för att inte riskera att komma sjukt försent och behöva stressa. Det är inte bra för hälsan heller, så hoppas att det går bra.

 Hoppas dagen går fort, för jag är trött. Imorgon är jag fri från jobbet, men ska antagligen träffa kära Ida, jag längtar så himla mycket! Fast först måste jag sova ut först.

Ska dricka upp mitt kaffe och sen börja göra mig iordning.

Ha en bra dag!


Lucia

Godkväll gott folk!

Idag har tågen rätt ut sagt jävlats. De bygger ju om i Malmö, och tåget var försenat över 30minuter till Köpenhamn idag.. för jävligt. Det värsta är att dem visste att detta skulle komma, och ändå höjde de priset på mitt pendelkort med 120kr varje månad. Usch.

Jobbet har gått bra annars. Lite segt såklart, det är söndag.. jag vill egentligen inte jobba på helger, men vad gör man? När det är juletider så har man inget val när man jobbar på ett shoppingcentrum..

Ikväll kollar jag & mor på en ny film med både Denzel Washington och Forest Whitaker. Men imorgon blir det upp tidigt igen! Jag & en arbetskamrat som också bor i Landskrona ska ta ett tidigare tåg så att vi har råd med tågens förseningar.

För övrigt vill jag bara predika snabbt om I.D Bare Minerals. Det är inget skämt, det är på riktigt. Hyn blir fantastisk! Den ser perfekt ut! Det är helt galet! Jag älskar det, och det är så himla drygt och och verkligen värt det!

Nu blir det film. Puss!

Goodie!

Denna dagen blev som tur är bra ändå, trots allt. Det har varit bra stämning på jobbet, vi har haft skoj, och kunderna har varit jättetrevliga. Sen är det ju även massvis med människor från hela världen runt Köpenhamn just nu pga. klimatmötet, och det är väldigt intressant. Människor från världens alla hörn, som inte är rädda för att fråga något eller bara börja prata allmänt!

Kom hem för en halvtimme sen, och nu sitter jag i soffan och glor på tv.. det blir film strax med familjen. En skräckis som heter "Drag me to hell". Ingen aning om den är bra, men dem påstår att den är riktigt bra.. hoppas den är bättre än "Public Enemies".

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan med vår nya filt som är meeeegavarm, och så mysig.

Ha en underbar lördagskväll! ♥


091212

Usch.... Det är lördag. Jag är sjukt trött. Jag vill sova. Jag vill åka och julshoppa. Jag orkar knappt stå. Jag vill sova ännu mer.

Något ironiskt på det? Jo. Jag ska jobba. Perfekt.. Önska mig lycka till på jobbet, som är från 12 - 18. Det lär behövas.

Converse

Efter så många år av längtan, så har det äntligen hänt. Jag har blivit ägare till, inte bara ett par, utan två par Converse. Det ni! Hahaha, lite sent ute.. men jag har faktiskt inte haft råd. Det hade jag inte egentligen nu heller. Men jag fick det som tidig julklapp av min underbara familj som varit i Karibien, och där har dem ju stora feta affärer med endast Converse, och där fick dem två par Converse för priset av ett par i Sverige! Perfekt!

Dem var tydligen slut i storlek 37 i alla affärerna där borta, och 36,5 blev lite för trångt (provade i Sverige först), så mammsen tog 37,5, och det funkar faktiskt. Har sula, och spänner åt dem lite extra! Men nästa gång får det bli 37, men det får dröja. Jag är så himla nöjd anyway!


Två par sådana här fick jag av min familj!♥ Ett par svarta & ett par vita!

Ny jacka!

Nu är min familj hemma. Har hämtat dem på tågstationen, så handlade vi lite nödvändig mat och nu är vi hemma igen. Pappa jobbar i Karibien denna månaden, så han är kvar, men mamma och brorsan har ju varit där och hälsat på! Snacka om att dem är bruna.. aldrig sett mamma så mörk, haha. Så nu framstår jag som ännu vitare när jag går bredvid dem!

På vägen till tågstationen hämtade jag ut min jacka som jag köpt av en tjej på tradera. Den är varm, mysig och den är ju vit. Haha! Min förra fick jag lämna tillbaka tyvärr.. och skulle fortfarande behöva någon som är lite längre, men denna duger absolut. Den är ursprungligen från HM, och kostar ca 400kr ny tror jag. Med frakt fick jag den för 250kr, så det känns bra!

Nu är pizza på ingång.. MUMS!

ghd

Jag är välsignad. Jag har nu fått hem min plattång från otroliga ghd. Vet ni vad? Har ni något mög för 300kr hemma, och tror den är bra.. då har ni inte testat ghd. Hahaha! Den är helt OTROLIG.

Den värms upp jättesnabbt. Sen räcker det att man drar en gång, och då är håret spikrakt.. och då har jag jättelockigt hår. Det ni! "Smakar det så kostar det" - det är sant. Den kostade 1999kr, men då fick jag inte bara plattången. Jag fick ett fodral till i häftigt leopardmönster som tåler värme. Sen en stor fin ask som man kan förvara det fodralet med plattången i. Asken är lyxig, och det står ghd på den. Jag är så himla glad! Det känns så himla värt det.

Det känns megalyxigt, verkligen. Så nu hädanefter vet jag exakt vart och vad jag ska köpa för plattång. Det blir hädanefter ghd, från BangerHead!

Nu ska jag läsa lite om plattången och gotta mig i min belåtenhet.

Detta Limited Edition-set valde jag. Megalyxigt. Nästa gång blir det Rosa Bandet-setet!

091211

Idag är jag megaglad. Det är fint väder, jag ska snart hämta ut min plattång, jag är ledig & jag har tre hyrfilmer. Sen är jag dock fortfarande förkyld, riktigt irriterande när man äntligen känner för att spela in lite i studion, men det kommer jag nog göra ändå om jag hinner.. Måste diska och dammsuga lite snabbt idag.

För någon dag sen fick jag hem den absolut bästa orderkatalogen någonsin. Sweden Rock Shop, och jag kommer bli fattig när jag beställt därifrån. Allvarligt talat. Ska köpa en Sonata Arctica flagga och ytterligare en tröja med det bästa bandet någonsin. Sen har dem många andra superballa tröjor, blusar m.m, och deras saker är också megahäftiga. Den är väldigt tjock katalogen, så det tar tid att gå igenom.. men det är vad jag gör just nu;


Den är bäst!

Mycket bättre!

Vilket lättnad!

Dagen idag blev mycket bättre än gårdagen. Det känns så himla bra. Faktiskt så bra, och jag är så lättad, att jag faktiskt ikväll, på en kvart kokade ihop en ny låt. Jag fick lite idéer på tåget hem, och refrängen kom jag på för ett tag sen (kom inte på någonting annat förutom refrängen den gången), och satte ihop det, och det passade perfekt. Så nu ska resten skrivas klart, och jag är riktigt nöjd redan. Ska be pappsen om lite tips, vill ha den typiskt pappa-arrangerad. Vad betyder det? Jo, min far är egentligen en helt fantastisk kompositör fast han inte vet om det. Men hans sätt att arrangera låtar, och hans val av ackord är helt.. fantastiskt. Så, pappa, om du läser detta, så ska du hjälpa mig med en låt sen när du kommer hem, okej?

Imorgon är jag ledig, och det behöver jag verkligen. Enormt mycket. Jobbar otroligt mycket nu pga. juletider, såklart. Men det kommer kännas bra sen i januari när lönen kommit in.. då ska jag jäklar i det shoppa under januari rean. ÅH JA!

Nu är klockan redan mycket, och jag har precis hunnit varva ner. Vovven ligger bredvid i soffan och halvsover, och jag ska nog dra mig igenom några "Family Guy"-avsnitt på datorn, om jag inte råkar snubbla över "Two and a half men" på vägen. Haha!

Så här kommer förra inläggets bild igen. Jag är faktiskt så glad ikväll!

091210

Jahapp, hoppas detta blir en bättre dag än gårdagen!

Jag svarade inte alls på några mejl och diverse igår för jag var så trött och okoncentrerad, ifall ni undrar vart jag tog vägen. Men igår så kom till slut den sista droppen som gjorde att bägaren rann över om man säger så, och det kändes verkligen inte bra.

Idag ska jag också jobba från kl 11 - 19, och jag hoppas verkligen på en bra dag. Idag vill jag träffa massa trevliga människor och ge dem bästa service som är möjligt.. men bara för att ödet vill vara ironiskt kommer säkert en massa surkärringar, eller? Haha!

Ska dra gumpen till bilen snart och köra iväg mot tågstationen. Be för inga extrema förseningar idag..


Får bli en halv Madeleine till, den andra sidan blev för mörk.. ^^

Den sista idioten är inte född

Hört det uttrycker förr?

Lärde mig det i tidig ålder, och visst fan stämmer det in jämt. Bara idag har jag fått en anklagelse från en idiot som i själva verket betett sig som ett as själv! Rest iväg utan att betala lönen (sångjobb alltså..), och inte ens hört av sig. Usch, för sådana människor. Jag blir så jävla trött på sådant. Extremt trött.

Mer har inte jag att säga idag. Riktig jävla skitdag. Fy fan.



091209

9 december 2009.

Idag är det jobb för min del från kl 11 - 19, och jag är så himla trött. Helt otroligt, haha.

Men jag ska bege mig mot jobb nu, och hoppas på att dagen går fort, och att man träffar många trevliga människor.


Jag idag! Flätorna sitter där dem ska, och snart åker tomteluvan på.. hehe!

Yes!

ÄNTLIGEN!

Hahaha, Madeleine har äntligen bestämt sig. Det blir den med leopardfodral.. jag måste nog ha en mörk tror jag. Så ska klicka hem den lite senare!

Jag ska snart gå ut med vovven en sista runda, och tror jag ska smita inom affären och köpa mig en god glass. Vår affär har utförsäljning på vissa glassar så de bara kostar 10kr/st, det är mums.

Sen ikväll ska jag kanske sätta igång en film, eller så blir det Family Guy-maraton.. hahaha, det sistnämnda låter ju faktiskt roligast. Får nog bli det. Världens roligaste och sjukaste serie. Det jag älskar med den serien är att, den har handlingar, men det är dem spontana och små scenerna på typ 2-3 sekunder man kommer ihåg. Totalt sjuka grejer, hahaha jag dör!

Beslut

Snart så!

Snart har jag bestämt mig för vilken plattång jag ska klicka hem. Såg precis att det är fraktfritt över 500kr, toppen, och jag har även bestämt mig för att det blir den smalare varianten av plattången. Sen har jag hela tiden tänkt på att den ljusrosa blir ju kanske lätt skitig? Så, rosa eller svart.. hmm hmm..

Det är ju fortfarande samma plattång iallafall..

Jag hatar dilemman. Haha! Jag drabbas lätt av dem, men det är i detta fall pga. att det är så mycket pengar.. vill göra rätt och inte ångra mig såklart.


Detta paket för 1999kr?


8 december '09

Hej allihopa!

Hoppas folk mår bra idag! Jag själv har blivit lite sämre, min förkylning håller väl på att gå över, men nu är det slutspurten känns det som. Men jag är ledig idag iallafall och tar det bara lugnt, jätteskönt.

Har ringt lite viktiga samtal nu på förmiddagen, och även samtalat med Telenor. Jag brukar nämligen fylla på min telefon med deras tjänst Messa Mera för 150kr. Men de pengarna tog slut snabbt, men jag ville ju ändå ha kvar mina 3000 gratis sms, så jag fyllde på med en vanliga 100kr värdebevis.. så sen dess har jag sms:at som vanligt till folk, och igår får jag ett saldo sms (ej fått något sms med information eller något för övrigt), som säger att jag har 18 spänn kvar..

Så berättade Telenor för mig att när jag laddar med 100 vanliga kronor så försvinner alltså alla de gratis sms:en jag redan betalat en gång för. Dåligt? JA. Jäkla idioter.

Suck.. man blir så trött på sådana onödiga grejer. Så nu får jag antagligen ladda telefonen med tjänsten Messa Mera igen för 150kr, måste ju ha pengar på telefonen och ringa för ifall något händer.

Ska snart bege mig snabbt till kiosken, ska göra en tjänst åt min mor, och efter det är det bara soffan som jag kan se på dagens schema faktiskt.

Har dock ett dilemma, inte helt ovanligt för att vara mig. Jag har bestämt mig för att köpa ghd-plattången. Men jag har två olika jag väljer mellan.

Det rosa paketet där man bland annat skänker en summa till Rosa Bandet, men den andra är bara själva plattången, men den är mycket bredare vilket sägs vara bättre för någon med tjock och lockigt hår, som mig alltså.. Den rosa är nog verkligen inte sämre, men vill ha en som är ultimat för mitt hår. Någon som kan hjälpa mig?


1899kr, ghd.


Eller hela detta paket för 2099kr.. men med smalare plattång. Hmm..

 

 

091207

God Morgon!

Klockan är halv åtta på morgonen och det är fortfarande kolsvart ute.. himla tråkigt! Men, jag ska ändå iväg på jobb om ett tag, dock så kommer det bli extra jobbigt nu 10 dagar framåt, eller om det är 11.. pga. det där mötet i Köpenhamn om klimatet och alla de konferenserna. Det kommer bli supertrångt på tågen, och den 18:e har de meddelat att dansk polis antagligen kommer stänga Öresundsbron någon gång för att Barack Obama anländer? Well well, drygt kommer det säkerligen bli.

Jag har börjat min dag med en god frukost iallafall. Ostmacka med gurka på, en god kopp kaffe och risgrynsgröt med sylt på! Mums! Sen när jag kommer till tågstationen ska jag nog försöka hitta ett par goda, och någorlunda färska lussekatter att äta på tåget, har inte ätit det på länge och är galet sugen på det nu!

Nu ska jag göra mig iordning och hoppas på att denna dag blir bra!

Puss! ♥

Meningslöst.

Har ni också stunder i livet där ni totalt säckar ihop och allting känns skit?

Sådana stunder hatar jag, och jag tror banne mig att man faktiskt hade klarat sig utan dem.

Skulle vilja vara någonstans där allt känns bra, även om det bara vore för stunden. Jag tycker om Twilight-serien, absolut, men egentligen är det inte pga. den jag tycker om bilden nedan. Utan för att det ser bara så himla fridfullt ut..


Bild lånad HÄR ifrån. Från filmen Eclipse som kommer nästa sommar..

Julklappar

Haha, bara jag som glömt att det är andra advent?

Inte haft en tanke på det. Känner ingen som helst julstämning! Visst, mamma har satt upp jättefina juldekorationer, men än är ju inte julgranen uppe.. kanske den som fattas? Får tända det andra ljuset sen iallafall..

Var och lämnade tillbaka min jacka idag och fick pengarna tillbaka, snällt. Sen köpte jag mammas julklapp, och hittade även brorsans, tjohoo! Så nu är det färdigt. Sen råkade jag ju hitta en fin underklädesbody till mig själv, samt en snygg kavaj liknande sak från HM, samt en likadan fodralklänning med dragkedja där fram som jag har sen innan, fast i röd som jag letat efter.. Så det känns väldigt trevligt får jag säga!

Nu hade jag tänkt att röja upp lite, och senare ikväll ska jag nog beställa hem en pizza.. tänkte göra det igår men det blev aldrig, men idag är jag riktigt sugen på det. Med massa vitlökssås.. Mmm...


Grymt snygg på! 199kr från HM.


Röd fodralklänning från HM, 179kr.

091206 - Söndag..

Well, god morgon.

Vaknade av att lilla vovven min var jättekissig, så det var bara upp och dra på sig kläderna och ut, sen var han nöjd. Haha! Som tur är kunde jag somna om ett tag på soffan sen, och det var helt underbart.

Idag måste jag iallafall lämna tillbaka min jacka på Vero Moda. Fruktansvärt dålig kvalité för det priset får jag säga, plus att de svarta fläckarna går inte bort som finns på ärmen (nej, de sänkte inte priset ändå), och tjejen lovade mig och skrev t o m på kvittot att då skulle jag få pengarna tillbaka. Så det ska jag göra! Sen ska jag faktiskt köpa mammas julklapp idag, har bestämt mig för vad det blir.. spännande mammsen! Har nog faktiskt funderat ut brorsans julklapp också, får hoppas den lille tycker om det.. eller ja, lilla och lilla.. ungen är snart längre än mig! Panik.

Så jag ska snart bege mig!

Puss! ♥


Lördag..

Sjukt dålig lördag för min del.

Börjar med att tåget till Köpenhamn blir inställt när vi kommer till Malmö för de hade problem. Skulle byta tåg, och det fungerade inte (!), och sen kom äntligen nästa tåg.. typ 30 minuter efter att vi egentligen skulle åkt. Så när vi kom till Örestad där jag jobbar var klockan prick 11, alltså när jag skulle börja jobba. fråga mig inte hur, men från stationen, så sprang jag till omklädningsrummet och hann byta om.. på 5 minuter, helt otroligt. SUPERWOMAN! Men som jag flåsade.. haha, dålig kondition.

Sen på jobbet gick det helt OK får jag ju säga. Men nu när jag skulle hem, jag slutade kl 17 och tänkte ta tåget 17.29, så tänkte jag inte på att det är lördag.. går inget tåg 18.08 från Malmö som alltid annars.. utan första 18.38 eller 19.08.. "SKJUT MIG!", var min första tanke.. så satt där och glodde hur länge som helst. Så kommer absolut informera min chef om att jag kommer vägra sluta kl 17, för det kommer ta mig hur lång tid som helst att komma hem. 18.00 får det bli, därmed basta. Haha!

Jag är iallafall äntligen hemma och myser med vovven framför Family Guy. Världens roligaste program..

Någon film på tv ikväll? Snälla, tipsa mig!


091205

Jag är totalt slut idag.

Klockan är efter 7 på morgonen.. en lördag.. och jag ska jobba. USCH säger jag bara. Känns inte bra! Hade bara velat sova hela dagen alltså.. jisses.

Nåja, ska snart åka in mot tåget, men måste bara visa detta! Det är SÅ det ska låta, och håller sig Erik i denna musikchanger så kommer han lyckas, vilket kräver att han inte vinner visserligen.. Kollade upp finalisterna igår på youtube, och tycker inte någon borde vinna. Varför? Jo, då kommer de köra pop.. och båda har hårdrocks röster. Haha! Men nu måste någon vinna, tyvärr på ett sätt. Haha! Calle är dock mer stadig på sin röst i lugnare låtar, men han är äldre och har mer kunskap. Erik är inte så gammal än, men när han kör låtar som passar honom, á la den här nedanför.. då är det världsklass, och det är där han bör befinna sig. Utan tvekan.


091204

Idag mår jag inte riktigt bra.. Det är lite bättre än igårkväll, och jag har äntligen fått sova länge, men det känns ändå kasst i kroppen. Men idag ska jag kurera mig så jag mår bättre imorgon!

Idag har jag ändå fått en del saker uträttade! Har pratat med Skat Öresund som alla som jobbar i Danmark känner till, och vilket trevligt bemötande jag fick! Kvinnan var jätteduktig och trevlig, och kunde bra engelska. När det är så viktiga saker vill jag antingen prata på svenska eller engelska så jag förstår ALLT, så man inte sitter som ett frågetecken efter 20 minuter i telefon..

Dem ringde precis från jobb också och undrade ifall jag ville jobba. Jag bara: "Eehh.. finns det ingen annan?" Haha, för jag är så jäkla slutkörd i min kropp så jag vet inte om jag hade orkat.. Egentligen vill jag bara ligga här på soffan och krya på mig och bara inte göra någonting.

Nu ska iallafall kolla Miami Ink. på tv, dega i soffan och klia vovven lite, den lilla sötnosen.

Attans..

Vet ni vad? VET NI VAD?!

Imorgon är jag ledig. Ja, ni hörde rätt. Leeeeeeeeeeeeeeedig.

Det känns oehört bra. Men vill ni veta något ironiskt då? Jag har blivit sjuk. Återigen garvar någon högre makt mig rakt i ansiktet, men det känns ändå okej. Nu har jag en ursäkt till att inte röra mig ur fläcken imorgon, och det hade jag inte tänkt heller. Eller jo, när jag ska sträcka mig efter telefonen imorgon och ringa så kommer jag ju röra mig.. men annars är det lugnt.

Sen vill jag för övrigt julhandla som tusan nu. Vet inte när jag kan göra det egentligen.. men vet ungefär vad jag ska ha till min kära familj nu. Någon som har tips på vad man kan ge sin pappa? Han har ju det mesta redan.. och jag har redan köpt Julebryg till han nu när jag jobbar i Danmark.. hm, får se om jag kan komma på något. Mamma är svår med julklappar/födelsedagspresenter, men pappa är värst. Haha!

Nu ska jag krypa ner under täcket, och bara njuta av att jag inte behöver ställa klockan imorgonbitti.. så underbart det känns.

Verkligen, gooood natt ♥


091203

God Morgon!

Idag är det kallt ute återigen, och bilen är täckt med frost... jääääättekul. Suck.

Men jag överdriver inte heller faktiskt när jag säger detta; Jag har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Hade kunnat somna ståendes.. och då ska jag jobba 11 - 19 idag. Imorgon är jag ju även ledig, och ni kan ge er fan på att jag kommer sova.. åh vad jag längtar!

Nåja, trött och grå ska jag nu ut och skrapa bilen och sen köra till tåget. 

 
Jaja, jag ser sur ut.. men jag är endast trött. Varför flätor då? Jo, vi står i tomteluvor på jobbet.. hehe!

Trött..

Nu drar jag my ass till soffan och tänker banne mig somna gott också, haha!

Åt en färdigrätt som var hyffsat god, det var dock inte mos med köttbullar.. får köpa en sådan imorgon och mums i mig, blir en sen kväll imorgon också. Sen på fredag är jag äntligen ledig, och har då planerat att sova länge. och faktiskt städa, diska osv så att mammsen blir glad!

Nu säger jag godnatt! ♥


Nu går jag och lägger mig!




091202

In your head, in your heeeaaaad. ZOMBIE!

Japp, zombie är jag. Jag är så otroligt trött. Jobbat 11 - 19 nu varje dag och det blir även imorgon.. haha, helt otroligt. Det jobbiga är ju att vi bara har 30 minuters lunch EN gång. Inget mer. Sen resten av tiden står man i kassan och man blir verkligen jättetrött. Typ 3 stycken pauser, varav två på max 10 minuter (så man i allafall hinner sitta ner), och en på 20 minuter hade varit perfekt. Men nä, så är det tyvärr inte.

Nu är jag iallafall hemma, och har inte en aning om vad jag ska äta. Har inte varit sugen på någon mat på hur länge som helst, och vet inte vad jag ska laga.. för äta måste man ju ändå. Helt galet..

Så, finns det någon som har ett tips på någonting man kan laga fort när man kommer hem vid 21.30 på kvällen?

Jobbat över..

Tjohesan säger jag, jag är fett trött.

Imorse vaknade jag och har sovit och vaknat HELA natten. För första gången i mitt liv hade jag påsar under ögonen.. USCH! Hahaha, så på med smink och iväg till jobb såklart.

Jag har jobbat mycket idag.. jag skulle jobba 11 - 19, men vid halv sju ikväll tror jag det var kommer Ali och böööönar och ber mig att jag ska jobba till 20 så att han kunde gå och sticka iväg till sin fotbollsmatch, var tydligen SM.. han bönade och bad så mycket att jag sa ja. Hahaha, han började säga att han älskade mig och en massa slängkyssar... så antar ju såklart att jag gjorde en god gärning. Haha!

Blir trevligt i december, för jag har jobbat över en massa nu egentligen.. många timmar jag ej räknat med. Jag tackar inte nej, hehe! ;)


Imorgon ska jag föra över min inkomna lön, och börja planera julklappar. Har en ganska bra koll på vad jag ska köpa iallafall! Hittade iallafall en fin tröja på Gina Tricot.. ser skön ut, samtidigt som mönstret är lite ovanligt på den typen av plagg! Eller vad säger ni?

091201

Första december idag..

Vart tar tiden vägen? Det känns som om det var igår jag tog studenten, vilket är snart ett halvår sen (!). Känns även som om det var igår jag började på jobbet, men det är snart tre månader sen.. det är sjukt läskigt så fort tiden går. Fattar ingenting!

Nåja, gick upp tidigt idag för att gå ut med vovven, och wow vilken syn jag fick när jag gick ut! Kom upp mot cykelvägen och tittar bort mot kyrkan, och där ser jag den största månen jag sett i mitt liv, med ett perfekt ljussken och vackra moln runt omkring.. stog och gapade och såg säkert ut som ett fån, men det är sådant jag älskar i livet. Sådana vackra syner som ser ut som vackra målningar.. Det var fantastiskt!

Så idag ska jag snart bege mig mot tåget, och har knappt sovit inatt. Haha, är så himla trött! Brukar aldrig ha påsar under ögonen, men tjohej vilken hemsk överraskning jag fick när jag kolla mig i spegeln när jag vaknade, hahaha!

För övrigt har jag glott på Nyhetsmorgon under frukosten, och fan, jag klarar inte det. De intervjuar människor hit och dit och alla pratar i mun på varandra. Jag blir galen, jag pallar inte sådant! Blir bara oljud överallt istället.. haha!

Nu ska jag packa ihop mina grejer och ge mig av!

Puss!

RSS 2.0