Halsfluss

Hej :)

Ja, jag har nästan varit död de senaste dagarna. Kan ju resonera ungefär såhär; Jag har mått SÅ mycket bättre i mina dagar.

För två kvällar sedan på jobb började jag känna mig oerhört krasslig, dagen därpå vaknar jag upp med en så svullen hals att jag trodde att jag inte kunde andas. Varme andetag var smärtsamt och äta kunde jag glömma, knappt dricka. Fick dra mig till läkaren och såklart hade jag ju fått en rejäl, akut halsfluss. Det är ju PRECIS vad man vill ha när man jobar som sångerska... eller inte. Så irriterande.

Bor i en lägenhet utan TV och slött internet så att sitta fast här och må dåligt får en att klättra på väggarna till slut. Jag är fast besluten om att bli frisk så himla snart, orkar inte riktigt detta.

På söndagnatt åker jag bussen hem, och stannar till tisdag natt. Ska bli underbart att få träffa HELA familjen denna gången, pappa kommer ju hem samtidigt. Ska mysa med min lilla vovve också.. det enda jag ser av honom är hans bild på min mobiltelefon.. lilla gubben ♥


Sing in Silence...


Never forget yourself


Goddag fina ni.

Jag har varit otroligt frånvarande och kommer säkert vara det ett tag till framöver. De senaste dagarna har jag mått urkasst, igår så pass dåligt att min ena chef hoppade in och körde serveringen för mig... hur tacksam är jag för det tror ni? Så fruktansvärt tacksam. Det betydde så mycket, jag hade en sådan smärta i höger sida lite längre upp på ryggen.

Jag gick till läkaren idag och jag var så rädd för att det var en urinvägsinfektion som hade dragit sig upp till njuren, men det var det alltså inte. Läkaren kände på min mage, tog blodtryck, lyssnade på hjärta och lungor m.m, och det visade sig att jag har stressat WAY tooo much den senaste tiden. Oregelbunden hjärtrytm hette det, inte bra alls. Så nu kom jag på att den personen man bör ta mest hand om är sig själv. Jag har ignorerat mig själv och min hälsa hur länge som helst, och det är INTE ok. Så nu ska jag gå och inhandla lite mat, en bit choklad, och sätta mig ner i soffan en stund och bara vara. Sen är det dags för jobb, och det är ett stressigt yrke, det är det absolut och det kan man ta, men jag har stressat mer än så den senaste tiden med rep osv och när man då glömmer bort sig själv, då är det illa.

Så, wish me luck tonight! ♥


21 oktober '10

Hej!

Snart börjar jag nog komma på lite fötter igen tror jag. Har haft en så intensiv repperiod, men igår tog vi oss igenom hela showen, alla bitar, för första gången. Kändes som en lättnad, även om man gjorde fel här och där så verkade det funka, cheferna var ju på plats och dem var tydligen nöjda.

Idag vet jag inte vad som ska hittas på, klockan är snart 11 och jag börjar inte förrän 15.30, känns lite skönt faktiskt. Vädret är superfint. Svinkallt, men blå himmel och knappt ett moln på himlen. Hösten har egentligen varit fantastisk får jag säga!

Tänkte ta lite bilder på min lägenhet när jag nu hinner och har städat iordning lite tilll, inte helt färdigställt än så att säga, hehe! :) Men det kanske är några nyfikna människor där ute.

Blir snart en dusch iallafall, det står som nästa på listan, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Ikväll har jag stängning vilket betyder att jag plus några få andra är sist ut från Wallmans, lär bli sent..

Ha en fin dag ♥

I'm going home!

Jag är hemma!

Imorse gick min buss 7.25 hem från Oslo. Var uppe hela natten, lika bra iochmed att vi hade show igår.. haha. Men jag fick gott om tid att sova på bussen, även om jag är supertrött nu på kvällen ändå. Mamma och jag stack och handlade lite mat och lite saker på IKEA jag känner att jag behöver i min lägenhet i Oslo.

På tisdag åker jag tillbaka igen vid kl 10, så blir ju snabbvisit.. tyvärr, men så är det I guess.

Nu är jag så trött, och ska faktiskt slå mig ner i soffan och titta på tv. Har inte tittat en stund på TV sen den 3:e oktober.. ska bli härligt faktiskt, hehe.

I think it's gonna be.. Grey's Anatomy, OCH svensk choklad... Mums! ♥

Life

Några har skrivit ang. Sabatonbiljetten jag hade til salu för ett tag sen, tyvärr :(

Men den är såld! En gammal klasskompis köpte den så tyvärr! Men alla ni som ska till Sabaton den 29:e och rocka loss, gör det för mig med, ni anar inte hur mycket jag egentligen vill dit.

Nu är det snart rep, hinner inte skriva så mycket mer.. bilder har det knappt blivit heller, i princip ingenting faktiskt, hinner ju inget, tyvärr.

Kram på er! ♥

9 oktober '10

Hej gott folk.

Jag finns fortfarande, men befinner mig i Oslo och har knappt någon tid att sitta vid datorn. Jag har inte något internet där jag bor för tillfället, så när jag hinner får jag sätta mig på kontoret.

Det är verkligen fullt upp, och vet inte riktigt vad jag ska svara på när folk frågar hur man mår. Men, that's life.

Nu måste jag gå igen tyvärr :(

Kram på er! ♥


På nya vägar

Godmorgon!

Jag lever, I promise. Jag har bara inte haft någon som helst tid att sitta vid datorn. Som ni kanske kommer ihåg att jag berättat så ska jag nu flytta till Oslo och börja jobba på Wallmans Salonger, vilket jag är på väg mot just nu i skrivande stund.

I helgen kände jag att jag behövde något för att komma på andra tankar, så jag åkte upp till min fina Andreas i Stockholm och hade en fantastiskt fin helg, jag behövde verkligen det.

Det jobbigaste är saknaden av pojkvän, familj och vänner såklart. Även min lilla älskade hund.. det gjorde så ont att gå iväg från honom imorse, han är ju min bästa vän. Han har alltid funnits där de senaste 6 åren, utan krav och alltid tröstande.. blir jobbigt.

På vägen upp nu ska jag försöka sova lite, kolla in showen lite och repa och läsa någon härlig tidning.

Kommer uppdatera mer sen hur det går med repetitioner osv, håll tummarna för mig. ♥


Mot nya mål i livet!


RSS 2.0