Nyinköpt!

Wow vilken dag! Mamma & jag drog iväg tillsammans mot Väla Loppis och själva Väla efter hennes jobb. Det har varit så trevligt! Vi stack till Väla Loppis och hittade inget speciellt, de börjar bli så himla dyra nu. De är ju populära, men jag tycker hela syftet med loppis försvinner när de tar 500 spänn för ett litet bord som nästan knakar sönder?

Nåväl, hittade något halsband eller så, sen drog vi vidare. Inne på Väla hittade jag ett par satinshorts, som jag redan har i både svart och ljus turkosa färg, men nu hittade jag dem även i vita. De är skitsnygga! De har hög midja och har en dragkedja där bak, skitsnyggt! Sen igår shoppade jag även en liten topp på rean på Kappahl, och en grymt snygg jeansskjorta (se nedan) på märkesoutleten som finns på Center Syd! Endast 99kr kostade den och är tusen gånger snyggare än de från Gina Tricot m.m. Detta märket heter "Park Lane", suveränt märke. Jättesköna kläder har dem! =)

Dagens fynd blev en sammetsklänning från BikBok för 199kr, och de vita satinshortsen som sagt, plus en vanlig baströja från Gina. Jag är supernöjd! Har fyndat som bara den nu dessa dagar och det är härligt att uppdatera garderoben lite!

Nu ikväll har vi käkat pizza, det var MUMS! Sen har vi även hyrt film och köpt lite godis, så det är så kvällen ser ut. Imorgon blir det upp tidigt. Dop kl 12.00, och sen bröllop på eftermiddagen flera mil bort. Fullt ös, det gillar jag!

Ha en mysig kväll allihop! ♥


Min nya jeansskjorta, love it!

Underbar Morgon!

God Morgon! ♥

Idag var jag upp lite innan kl 9. Hade helt otroligt svårt att sova inatt, men jag lyckades till slut, och det är skönt att vakna nu runt kl 9 och verkligen vakna till och ha hela dagen framför sig.

Både igårnatt och inatt har jag drömt som bara den. Jag drömmer väldigt mycket, och väldigt tydligt framför allt. Jag brukar komma ihåg mina drömmar osv, men det brukar inte vara så extremt tydligt som nu. Lite skrämmande får jag säga, men det är absolut inte några mardrömmar. Man blir mer glad av dem som tur är! =)

Idag blåser det lite, men annars verkar vädret jättefint. Efter mamma har slutat på jobb, vilket är ganska tidigt idag, funderar vi på att ta tåget till antingen Malmö eller Helsingborg. Jag röstar för Malmö.. men att behöva cykla till Häljarp, bli varm och riskera att cykeln blir snodd känns inte bra. Skulle ha tagit vår andra bil, men den är på verkstan' för tillfället. Men vi får se, känner mamma för det så cyklar vi till stationen, lite tål man väl.. Haha!

Nu ska jag äta min goda macka med mitt glas oboy och zappa mig igenom tv-kanalerna som vid denna tiden brukar bestå av ren skit á la "Våra Bästa År" & "Glamour".. Usch. Men något bör jag väl hitta. Slänger upp bilder sen på min nya jeansskjorta och min nya top sen igår!

Puss! ♥

Fy fan.

Just nu vet jag inte vad jag ska säga, tycka eller tänka. Saker & ting är bara fruktansvärda och människor beter sig fanimej omänskligt, och de ska man dela blod med? Helt psykopatiskt galet. Det är en logik jag inte förstår.

Jag blir så himla trött på människor som bara ser till sig själv. De bryr sig inte alls om hur andra känner eller ens försöker hjälpa till. Hur jävla omänsklig får man bli?

Jag orkar verkligen inte sådana här dagar. Verkligen inte. Speciellt inte när det finns någon som kan muntra upp en heller.

Suck.

2009.07.30

Hej! ♥

Idag är det tyvärr en tråkig dag med moln och regn.. Usch. Idag vill man bara gå en runda på stan, ta en fika, hyra film och köpa med sig lite godis hem och ha trevligt sällskap. That won't happen.

Så det blir att repa lite idag, även spela in antar jag.. Känner mig inte alls sugen på det, suck. Men det måste göras, iallafall repandet.

Vill ni vet en sak? I helgen skulle jag vilja spela i Råå igen. Det är helt sjukt, men jag älskar stället, och framför allt personalen. Jag vill så HIMLA GÄRNA! Känns bajs att det inte är så, men det får jag leva med. Men det hade varit underbart att få vara där en sista gång innan säsongen är slut.

För örvrigt, om vardagarna älskar jag att klä mig i t ex t-shirt och jeans, och ni bör kolla in GinaTricot's nya t-shirtar. De är så jädrans snygga! Eller vad säger ni? Här är några stycken! =)

             
T-shirt från Gina, 99kr/st!

Bloglovin'

Varje dag klickar en hel del människor sig in på min blogg, och det vore så trevligt om ni skulle vilja följa min blogg på bloglovin'.

Klicka på ikonen för att börja följa min blogg med bloglovin'!

bloglovin


Skinnväst från MQ!

Jag är kär. I min nya skinnväst alltså.

Såg den på Nova Lund för några dagar sen, och tänkte: "Nä, 499kr har jag bara inte"... Haha! Men, nu ska jag även sjunga på ett dop på lördag, så jag unna mig faktiskt denna fantastiskt snygga skinnväst. Den är jättelen, grymma detaljer, och är väldigt skön att ha på! Gina Tricot's skinnväst kostar 499kr, och där är knappt några detaljer osv, så jag tänkte att jag kan ju lika gärna köpa den på MQ för samma pris? Jag fick fatt i den sista i min storlek, sådan tur. Så nu hänger den på min klädstång.. Åh, my love! ♥


Skinnväst från MQ, 499kr.

Nya pumps

Mina nya röda pumps från Nelly.se kom idag. ÄLSKAR DEM!

Sjukt billiga (399kr), och Nelly är seriösa och pålitliga. Kan bara varmt rekommendera dem! ♥

Åh!

Nu börjar hösten krypa fram, jag älskar det, och det bästa med det hela är skinn. Skinn är väldigt populärt till hösten, och jag själv tänker först och främst satsa på en skinnväst (SO HOT!), skinnkjol (vunnit en billigt på tradera), och även försöka hitta ett par shorts. Så galet snyggt. Det bästa är att man kan skapa en mer personlig stil med hjälp av lite nitar och kedjor.. ah, så snyggt.

Här är lite vad jag hittat hos Gina iallafall, perfekta priser.

        

- 149kr, 299kr resp. 499kr!

Hemma igen

God Kväll!

Precis hemkommen från min kusin som idag fyller 14 år.. Vad tiden går! Jag kommer ihåg när han var nyfödd. HERREGUD! Det är ju helt galet.. och pappa säger att livet accelererar ännu mer efter 20.. Känns ju kul att veta.. hrm. Eller inte.

Det var supertrevligt där i alla fall, trots att min envisa farmor skulle övertyga pappa om någonting och det blev lite högljutt ett tag, men vad gör man? Haha, det var trevligt ändå. Det bjöds på megagod prinsesstårta, kaffe, ostbågar, godis och massa skratt. Haha!

Nu ikväll ska jag bara kolla lite på tv, duscha och ha det trevligt här hemma. Imorgon är det inspelning som gäller, och övning inför helgen såklart! =)

Puss på er! ♥

Fick en liten bild på min fasters och deras bakgård. Det är supermysigt där!

Nya kavajen!

Åh vad glad jag blev nu när posten kom!

För några dagar sedan vann jag en kavaj på tradera, helt oanvänd med alla prislappar kvar osv, för endast 1kr! Billigt om ni frågar mig, haha! Frakten blev på 48kr visserligen, men 49kr för en helt ny kavaj är väldigt billigt.

Bilderna gör inte den rättvisa alls, den är svart med svart broderi på, och är bara så galet snygg.. Figursydd och satt perfekt, men här får ni en uppfattning om hur den ser ut åtminstone. Tradera is the shit!

  




2009.07.28


Vilken fin dag det är idag! Solen skiner för en gångs skull, men det ser ut som om det kommer in mörka moln senare idag.. får hålla tummarna för uppehåll.

Idag har jag en hel del att göra i musikens tecken. Ska repa på låtar till både dop och bröllop till helgen, och sen ska vi repa in nya låtar OCH spela in några utav dem hade vi tänkt, ska bli kul som fan!

Så nu blir det bara att äta frukost (som jag egentligen inte känner för), och bara sätta igång.. Men jag har hunnit snappa upp nyheter på nelly.se. Kolla in dessa skorna, grymt billiga och SÅ snygga.. Mums. 399kr/st!

                      

Hej, vi bor i Sverige.

Lägenhetsbranden som tog flera människors liv är fruktansvärd. Det är så tragiskt..

Men snacka om att jag blev förbannad nu när TV4 drar upp nyheten återigen, och avslöjar anledningen till varför dem kanske inte klarade sig. Såhär löd det:

"Brandinformationen finns bara på svenska".

Jaha.. oj. Jag trodde lägenheten var ett hotell där det även står information på engelska, eller så bor vi rent av inte i Sverige. Hur dumma får dem lov att bli? Det är väl självklart att det står på svenska.. vi bor ju i Sverige. Eller är det jag som fattat helt fel?

Herregud. Orkar inte sådana skitresonemang. Typiskt Sverige.

Pumpsen är beställda!

Har kollat runt på nelly.se mycket idag för att försöka bestämma vilken klänning jag ska beställa, men jag kan verkligen inte bestämma mig.

Jag har en svart och vit klänning här hemma jag antagligen ska ha på Sommarchansen, och till det tänkte jag ha ett par röda pumps.. "Vart fan ska man få tag på det då?", tänkte jag. Men det ordnade sig när jag ändå surfade runt på nelly.se

För 399kr fick jag tag på dessa underbaringar i min storlek med 12cm klack. Grymt billigt, och fruktansvärt snygga... dem kommer om några dagar bara. Can't wait!

Vad underbart!

Fick precis bekräftat att jag har lite att göra i helgen, haha!

På lördag kl 12 är det dop som gäller i stan, efter det bär det av till Höllviken för ett bröllop, och
efter det bär det av upp mot Östergötland för att hälsa på mormor framför allt.. Så det blir lite att göra får jag ju säga. Men vet ni vad? I love it.

Känns underbart bra. Vet ni vad som hade varit pricken över i:et? Om restaurangen på Råå Camping hade ringt och velat ha dit oss någon helg igen.. Det vore underbart, men jag är störtnöjd ändå. Det är en otrolig känsla att få jobba med det man älskar att göra.

Jag har även försökt bestämma mig för en klänning, och det blir någon utav dessa två. Snälla, hjälp mig nu i slutdilemmat!

Vilken? 1 eller 2?

    

2009.07.27

Goddag!

Ni måste hjälpa mig nu. Den 6:e august är det ju som sagt final i Sommarchansen i Pildammsparken, men jag har inte någon skitsnygg klänning att ha på mig. Jag ska sjunga låten "Hurt" av Christina Aguilera, och vill gärna köra på det lite klassiska utseendet, det mer eleganta ni vet.

Så, jag har lite klänningar jag spanat in. Men vilken tycker ni är mest passande/snyggast? Snälla, er hjälp betyder så mycket!

                               


Den sista är jag nog mest inne på, den är sjukligt snygg.. men snälla ni, HJÄLP MIG! Det räcker att ni skriver ett nummer för vilken klänning ni "röstar" på. Behöver all hjälp jag kan få! ♥

2009.07.26

Heeeeej Allihopa!

Jag mår suveränt idag. Kunde inte somna förrän vid 4 inatt pga. spelningen, men fy fan vad jag mår bra. Spelningen igår var ännu bättre än i förrgår, och succé är bara förnamnet. Jag märkte direkt när jag kom dit att det var en annan, positivare stämningen än i förrgår, och folket började sjunga med redan innan första timmen hade gått (första timmen spelar vi bara soft musik), och de började skrika efter tempomusik, så det var alldeles underbart. Den sista 1½ timmen stod folket uppe vid oss, dansade och sjöng med.. Haha, det var alldeles underbart!

Igår hade jag på mig ett par nya svarta satinshorts jag hittade på Gina Tricot i Lund, skitsnygga! 49kr på rean kostade dem, och de var så sköna. Till det hade jag ett tajt snyggt vitt linne, och en svart kavajliknande bolero. Hann faktiskt inte fotografera det dock, det var pang på när vi väl kom dit.

Jag är iallafall väldigt nöjd, och jag kommer sakna personalen på Lime Restaurang något enormt.. dem är så galet trevliga. Kommer bli så tomt att inte åka dit en fredag, jag trivs ju så bra! Men så är livet...

Idag bär det av till min faster och hennes familia för att umgås lite. Jag bjuder på en bild jag hann ta igår innan vi stack, blev supernöjd med eyelinern igår. Ni skulle sett sminkningen i verkligheten, blev skitsnyggt!

Hörs senare allihopa! ♥

Attans

Hej allihopa!

Nu snackar vi spontan spelning på riktigt. Kom precis hem från Nova Lund och Center Syd. Vi har handlat mat och jag hittade lite på Gina. När vi nästan är på väg hem ringer ägarna från restaurangen vi spelade på igår och frågar ifall vi kan spela ikväll igen. Vi hade ju egentligen planerat att äta middag hos ett par vänner till familjen, men tyvärr fick vi ställa in det. Det känns jättetråkigt, jag var inställd på att sitta och äta en god middag med supertrevligt sällskap, men vi behöver pengarna, pga. lite saker som har hänt (läs; folk som inte sköter sitt jobb och löner), så vi måste tyvärr göra detta.

Det kommer med allsäkerhet bli roligt ändå, men det känns väldigt dumt och tråkigt att behöva säga nej till underbar umgänge. Men vi skulle ta det lite längre fram, och jag hoppas det blir snart.

Så nu måste jag kasta mig in i duschen och snabbt bestämma vad jag ska ha på mig. Har inte en enda aning.. fan också.

Ha en trevlig lördag allihopa, och jag vill hälsa till våra vänner! ♥

God morgon från en zombie..

Wow vad jag är trött. Jag ser nog ut som en zombie för tillfället, hahaha!

Spelningen igår blev fanimej succé ännu en gång. Det var tredje gången vi var där på tre veckor, och vi lyckades faktiskt att få feststämning trots att många på campingen var på Helsingborgsfestivalen. Känns skitbra!

Jag måste få säga att personalen på "Lime" är fantastisk, dem är så positiva, glada och helt underbara. Man kan inte göra annat än att trivas där... kommer sakna det stället nu alltså, som fan. Vill bara dit igen ju!

En ny dag har börjat och jag har precis ätit frukost, och blev fruktansvärt förbannad när jag tar Kvällsposten och ska sätta mig och äta. "Jacksons näsa saknas". Hur jävla lågt får man sjunka? Hans näsa har ju i många år varit ett prat för många, men snälla, mannen är död och kan dem bara inte låta det vara? Hur jävla barsnliga är dem egentligen? Blev fruktansvärt förbannad på Kvällsposten när jag läste det. Hur kan dem? Nä usch, får släppa det nu. Förstår bara inte hur en människa kan påminna som mycket om gamar egentligen. Jag tycker annars om kvällsposten jättemycket, men jag HATAR när de ska sjunka så lågt.

Ska snart iväg mot Lund. Pappa lämna in sin mini-dator för några veckor sen, var ett litet fel på den, så vi ska hämta den idag, också ska vi handla lite mat. Ikväll ska vi även till ett par vänner till familjen, det ska bli väldigt trevligt. Jag ser fram emot det! =)

Nu får jag göra mig iordning och ta på mig, för sen ska vi dra! Hörs senare!

Puss! ♥


Nu drar vi!

Nu sticker jag till Råå för spelning. Ska ju rodda innan såklart.. haha, inte så kul.

Ha en störtskön fredag återigen, så hörs vi imorgon!

Tjolahopp!

People Get Ready

Sitter här nu och har skrivit ihop en spellista, det är ett jäkla jobb ska jag säga. Har skrivit ut nya låttexter också. Nya låtar för kvällen blir lite Creedence (människor på camping avgudar dem uppenbarligen..), "Billie Jean" och "You Are Not Alone" med Michael Jackson bland annat, så det ska bli trevligt med lite nya låtar. Måste erkänna att Billie Jean blir riktigt jäkla bra. Den svänger som bara den och det får jag ju tacka pappa för också, vilken basist, keyboardist och trummis han är! Haha! =)

Det ska bli trevligt ikväll trots att jag känner mig galet sliten sedan igårkväll, men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig? Haha, dåligt av mig, men that's life. Ska äta lite nu, sen ska jag börja göra mig iordning och börja packa in grejerna i bilen.

Ha en supertrevlig fredagskväll allihopa, det ska jag ha. Är t o m så glad idag att jag lägger upp en bild på slitna mig, osminkad OCH när jag gör peacetecknet. Nice!

Puss! ♥


Osminkad, peacetecknet och min DÖHETA megastora vita t-shirt.. not so hot. Haha!

2009.07.24

Hello People!

Vaknade upp med ett leende idag, och sen såg jag mitt hue' i kvällsposten.. mindre roligt. Hahahaha! Men det var bra skrivet dock om det hela. Jag är nöjd!

Idag ska det bli mer kul! Jag & pappa återvänder för tredje gången till Råå Camping i Helsingborg för en spelning. Men jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig.. det är kris. HJÄLP MIG! Sist hade jag en röd fodralklänning.. kan ju inte ha samma liksom. Fasiken alltså, haha!

Ska snart in till stan och köpa massa vatten. Det vi har nu, och har haft ett tag är inte direkt drickbart i hela kommunen. Tydligen har det visat sig att vattnet nu kommer ifrån Höör, för att där vattnet egentligen kommer ifrån, alltså Småland, på vägen har det hänt någonting som dem måste fixa det, så i oktober blir det samma vatten igen. Detta vatten vi har nu innehåller så himla mycket kalk att det inte alls är bra för kroppen överhuvudtaget. Nivåhalten för kalk på det "vanliga" vattnet från Småland är på 3,2, helt okej, men det från Höör är på 9! Stor skillnad, och informationen har tydligen bara getts ut via internet och tidningen.. Hur många vet egentligen om det? Ett brev till varje hushåll borde dem fanimej ha skickat ut. För det är riktigt viktigt, och tänk alla de äldre som kanske inte prenumenerar på tidningen eller har internet? Jävligt illa får jag säga.

Men , nu får jag nog ta och göra mig iordning. Igår tog besöksstatistiken ett bra steg uppåt, så välkomna ni nya läsare, hoppas ni stannar! ♥

YEAH!

OH YEAAAH!

Jag kom vidare idag till Sommarchansens Final! Den 6:e augusti är det dags i Pildammsparken återigen. Kom dit, och ta med ett gott humör så blir det en fantastisk final!

Det känns riktigt bra får jag säga. Träffade massa nytt och supertrevligt folk som jag redan saknar! Jag är supernöjd iallafall, och kvällen känns jättebra. Nu ska jag varva ner i soffan innan jag ska lägga mig, imorgon är det ju spelning på Råå Camping återigen, det ska bli häftigt! =)

Godnatt på er!

Sommarchansen!

Nu sticker vi till Malmö. Ska vara där mycket tidigare så man hinner soundchecka och göra sig iordning. Hinner inte lägga upp någon bild på mig nu, men jag kan avslöja att jag ska ha håret utsläppt, röd fodralklänning och röda läppar! ;)

Önska mig lycka till för sjutton gubbar!*

Puss!

2009.07.23

Regn, regn och återigen regn.

Alltid när jag ska göra något mer speciellt, t ex studenten, så regnar det banne mig. Det regnade när jag föddes, när jag vann min första delfinal på sommarchansen, när jag tog studenten osv osv.. Förbannelse? Haha! Håller ändå humöret uppe, det sägs på vädret iallafall att det ska bli bättre fram emot på kvällen när Sommarchansen börjar. Så håll tummarna!

Min arm mår bra iallafall med tanke på vad som händer igår. Det hade kunnat bli en enda stor blåsa över hela armen, men mamma tog så bra hand om mig så att det blev bara ett litet rött märke, skönt! För fy tusan vad jag brände mig.. Det vill jag INTE vara med om igen.

Nu ska jag fortsätta drömma om att vara rik, och dregla över Gina's kollektion.

                     
Top, 199kr              Skitsnygg Bikerjacka, 299kr         Stickad tröja, 199kr


show_cravings_ad(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)

Röd Drake


Kvällen spenderades framför filmen "Röd Drake" på tv, sett den förut, men den är så jäkla bra! Älskar Hannibal..

Dock så har jag ju min vanliga otur. När jag hade borstat tänderna lyckas jag på något sätt trilla in i handdukstorken (megavarm), och råkar bränna hela vänster överarm. Ont? Så in i helvete.

Det är väl min vanliga otur. Riktigt jobbigt.. så nu fick jag huvudvärk och ska försöka sova bort smärtan. Jäkla skit.
Uppdaterar imorgon innan jag sticker till sommarchansen! =)

Puss!

Trött


Nu är man trött. Har övat med pappa, och framför allt övat på min låt inför imorgon. Det känns faktiskt riktigt bra! Är inte nervös än inför morgondagen, men jag vet att jag kommer bli det när man står backstage, hoppas att klackarna håller, att håret ligger rätt, och man ska in och sjunga om 5 minuter. Då blir man nervös! =)

Kvällen ska spenderas med röven i soffan framför tv:n. Haha, ska försöka lyckas somna tidigt idag och vara utvilad.. HAr haft lite sömnsvårigheter i flera dagar. Jag lyckas inte somna förrän jag legat och vridigt mig i minst en timme..

Nä, nu ska jag dega framför massa serier på tv.. Ha en superbra kväll allihopa så hörs vi imorgon! ♥

2009.07.22

Imorgon smäller det. Jag hoppas ni håller tummarna, för jag vill SÅ gärna till final!

Idag vaknade jag vid halv tio, himla gott att dra sig lite extra ibland, men idag har jag att göra. Ska spela in en låt till ett brudpar, öva med pappa inför fredag ( har plockat nya låtar ), och sen ska jag öva till imorgon.

Jag har för övrigt bestämt utstyrsel till morgondagen.. men nu vill jag fråga er, blir det too much för det är ju bara en delfinal? Jag har valt en röd fodralklänning, med svarta pumps till, också tänkte jag ha håret utsläppt till det. Vad tror ni? För mycket eller perfekt?

Hittade i alla fall ytterligare ett par skitfina plagg från Gina.. älskar den kedjan alltså.

                   
Tunika, 149kr                                          Bikerjacka, 299kr

Godbitar..

Nu börjar det gå mot kvällen..

Idag har jag varit en stund hos farmor, en runda på muséet, handlat mat, plockat ut nya låtar, repeterat dem och flippat som fan i källaren med pappa. Hahahaha, vi har det underbart när vi repar. Efter intensivt repande blir man trött, som de flesta musiker känner till, och istället för att börja hänga och gnälla så börjar jag och pappa flippa ut. Man måste vara där för att förstå det.. Hahahaha! Så nu försöker jag slappa lite, imorgon ska jag spela in lite i studion till ett brudpar, så får ladda upp med lite energi! =)

Surfar runt lite på topshop, gina osv. Det finns så otroligt mycket snyggt..


Skor Topshop, 90£


Skitsnyggt linne (tänk det till ett par snygga stuprör och klackar?), GinaTricot 199kr!

show_cravings_ad(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) show_cravings_ad(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) show_cravings_ad(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)

2009.07.21

21:a idag, två dagar kvar till Sommarchansens delfinal. Spännande! Tror jag vet vad jag ska ha på mig faktiskt, det ska liksom inte vara för mycket eller för lite.. så blir nog vit body med en hög svart pennkjol och skärp, ska testa lite senare idag och se hur det ser ut! =)

Vaknade idag och såg att HM's höstkatalog hade kommit hem till mig.. Mycket snyggt, men det är mycket samma hela tiden.. Sen stör det mig lite att vissa kläder som de har i affärerna finns i storlek 32, men helt plötsligt inte i katalogen? Det är synd.

Idag ska vi in en runda till stan, hälsa på farmor, sätta in lite pengar på banken and so on. Jag funderar på att köpa en plattång jag har sett. Den kostar 299kr och är liksom en miniplattång, skithäftig. Den räcker ju aldrig till hela mitt långa & tjocka hår, men ni vet när man är ute, på spelningar framför allt, och frisyren sabbas lite så kan man ordna det lite snabbt, låter jättehäftigt. Vad tror ni om det?





show_cravings_ad(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)


show_cravings_ad(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)

Shabby Chic

Jag bara älskar Shabby Chic & den lantliga stilen.. den dagen jag har ett eget hem att inreda kommer det absolut att inredas i den stilen.. Det är så mysigt, ljust, vackert och romantiskt.

Hittade en sida som heter http://www.systrarnasockervadd.se/. Billiga prylar, och så underbart lockade saker man vill klicka hem.. Via deras sida hittade jag även en annan hemsida med mer möbler, superfina saker! Kolla HÄR!


Kolla bara in dessa godsakerna;


Söt godisskål för bara 29kr!


Tekanna, 189kr!


Muggar, 59kr/st.


Frimärkeslåda, kan även användas till mycket annat! 89kr


Jättefin byrå, 1000kr!


En annan fin byrå, 950kr.

Ja, gå in och se själva. Underbara prylar!


show_cravings_ad(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)

Bäst!

Min lilla älskling är bäst. Att en hund kan betyda så mycket trodde jag aldrig..

Han är en del av mitt hjärta <3

What the....?

Alltså, vad i HELVETE är detta?

Ungefär 98% av alla banden som uppträder på TV4 nyhetsmorgon låter ju som apors rövhål? Ursäkta mina ordval, men vad fan är det som händer?

Sad day for puppets heter tydligen ett band som lirade där imorse, kolla in det HÄR!

Kolla här, bandet är suveränt egentligen. Killarna är skitduktiga, så det instrumentala är det absolut INGET fel på. Men när "sångerskan" öppnade sin käft och började "sjunga", trodde jag fan jag skulle gå i taket. Dem har slagit igenom i Storbrittanien, och hon låter som en falsksjungande-wannabe-Lisa Ekdahl? I DON'T GET IT!

Näe, herregud. Vad är musik nuförtiden egentligen? De som lyckas i Sverige som sångare sjunger ju falskt, eller majoriteten av dem åtminstone. Jisses, skippa autotune under hela sången och lev i verkligheten.

2009.07.20

Helloooo people!

Idag är jag megaglad trots att jag har skittråkigt, för jag har precis varit och hämtat ut min Pablo Francisco biljett! WOHOO! Det ska bli så himla roligt, det kommer bli 2 timmars skratt.. jag längtar!

Kommer ni ihåg soffan jag målade om osv? Jag fotograferade den idag av ren slump, målet var att fotografera min söta lilla vovve som låg och sov på den, så tänkte jag att jag kan visa upp soffan ju, jag älskar den!

Från början var den sliten och i ren trä, och tyget ska vi inte snacka om.. gammalt, grå/brun/grön-aktig färg och ojämna och hemska ränder.. USCH!

Well, här har ni resultatet! =)


Min vovve och min väska är det mesta som brukar ligga på soffan...


Min älskade biljett.. WOHOO!

Snälla kontakta mig!

Du snälla och rara människa som lämnade en kommentar till mig idag, där du skrev att du förstod och kände igen dig i allt jag skrev.. vem är du? Kan du inte snälla mejla mig och berätta vem du är om du inte vill avslöja det för alla andra? 
Jag vet att du kommer läsa detta, så snälla! =)

Du kan mejla mig på: [email protected]

Eva Cassidy

Jisses vad jag älskar Eva Cassidy. Hon har tagit andras låtar, och gjort dem tusen gånger bättre än originalen. Det är fan knappt någon som har gjort det förut, inte tio gånger på raken åtminstone.

Hon arrangerade om låtarna till sitt helt egna, och kör över de flesta. Hennes röst är ju fantastisk. Egentligen är den inte något speciellt, men hon har det i sin röst, det där speciella med den fantastiska känslan.

Man kan ju inte vara oberörd efter att ha hört bland annat hennes version av "Somewhere over the rainbow"? Jag är så jäkla less på den låten och hatar den egentligen, men hennes version tröttnar jag aldrig på...


2009.07.19

YEEEEEEEEEEEEEEEEY!

Vet ni vad jag ska göra den 14:e september? 4 dagar innan min födelsedag? Jag har bokat en biljett till Pablo Francisco i Helsingborg.. HAHA! Andra gången jag kommer se han då, och sist satt jag ju på första raden, men denna gången blir det på 5:e, men det är helt lugnt.

Det ska bli för jäkla roligt. Mindre roligt är det att jag går själv, har ingen att gå med, men det är ju Pablo.. kan inte missa honom. Denna turnén ska även bli underlag för hans nya DVD. Han kommer till både Malmö och Helsingborg. Turnén heter "Who you follin'?", det ska bli asballt!

Trevligt att vakna upp på söndagen såhär och boka en biljett dit, nice! Får inte glömma att hämta ut den imorgon bara.. haha!

GRATTIS!!!

Grattis pappa på födelsedagen!

Det firar vi med spelning ikväll.. Hahaha, oturligt nog. Hoppas det blir trevligt dock, trevligare än sist åtminstone!

Älskar dig pappa, hoppas du får en rikigt bra dag! <3





Minnen..

Av ren slump trillade jag in på min egen video på Youtube.. minnen kom tillbaka. Denna kväll jag sjöng låten "All By Myself", och vann både hos juryn och publiken, då var jag som lyckligast. I den stunden, var jag 100% lycklig. Det var en galen och fantastisk känsla, jag hoppas på att få återuppleva den återigen..

På torsdag, den 23:e, är jag med i delfinalen i Sommarchansen, i Pildammsparken, och ska sjunga låten "Hurt", av Christina Aguilera.. Wish me luck.

Skor..

Skor, skor och återigen skor.

Får tjejer nog? Näe, tror inte det. Sålänge det finns pengar så köps det skor, hos mig i alla fall, haha! Jag har faktiskt redan börjat fundera på vad jag ska ha för stövlar i höst, och i butikerna har dem sakta men säkert börjat trilla in..

Dessa två såg jag på DinSko idag, dock är dem MYCKET snyggare i verkligheten. Säg mig, vilka tycker ni? De första eller de andra?


Dessa för 499kr? ...


.. eller dessa för 549kr?

Hjälp?

Ni måste hjälpa mig att hitta en ny bra plattång.

Min gamla börjar verkligen bli väääldigt dålig, blir inte bra resultat alls längre.. Så hjälp mig, vilken plattång rekommenderar ni?

2009.07.17

Wow, idag är jag trött.

Vi gick i väldigt många timmar igår, med bara en paus på ca 45 minuter då vi åt på restaurang. Haha, det värkte i benen igårkväll när man hade gått & lagt sig!

Det var supertrevligt i alla fall, och jag fick med mig ett fint hematit-armband hem, två bh:ar och en galet fin Michael Jackson samlartröja! Vi åkte hem vid 22 tiden, det var lagom, för sen började alla fyllon krypa fram och man märkte hur det bara blev stökigare och stökigare, dem hade ju inga poliser där direkt heller.

Senare, när vi inte var där, hände tyvärr en olycka också tydligen i samband med karusellen "Booster". Läs mer HÄR!

Brorsan & pappa stack till stranden precis, inte min grej. Själv skulle jag vilja till Malmö, gå lite där och shoppa.. men det lockar faktiskt inte själv. Så får sitta inne och leta jobb, kul.. eller inte.

Vad ska ni göra idag?



Jobbigt?

Fan vad jobbigt det är när man försöker förklara för människor att man inte mår fullt okej, och de ändå inte förstår.

Nä, jag mår inte riktigt bra nu. Jag är arbetslös, vilket en människa som jag inte bör vara. Jag vill gå upp tidigt på morgonen, göra mig iordning, åka iväg, jobba, komma hem, äta, titta på tv och sen somna. Sen vill jag ha den där helgen att se fram emot, inte ha helg hela tiden som jag har nu, ungefär.

Mina skolår, speciellt de tre sista körde ner mig jävligt mycket. Passionen för musik försvann nästan helt, och den börjar sakta komma tillbaka, men människor förstår tydligen inte att det tar faktiskt lite tid.

Mina dagar hade säkerligen varit roligare om jag bara hade haft någon att umgås med. Trött på de som kallar sig ens vänner, för dem är bara falska. Jag vill inte sms:a/ringa mer, för jag vill inte vara den som gör det hela tiden och inte får något gensvar.

Så i detta måendet har man bra och dåliga dagar. Vissa dagar känns det som om man är helt hopplös, har ingen framtid and so on. Men vissa känns fantastiska, och det känns som om man har världens framför sina fötter. Idag är det ingen bra dag, och då önskar jag bara människor kunde förstå hur man mår, istället för att tjata/gnälla/älta eller klaga på mig.

Behövde skriva av mig, även ifall det inte kommer hjälpa ett jävla dugg.

Allposters.com

Jag bara MÅSTE rekommendera allposters.com!

Beställde ett par planscher därifrån tillsammans med mamma i slutet av förra veckan, och dem kom idag!
Frakten blev inte alls dyr, plus att de har 20% off just nu också.

Jag är så jääääääkla nöjd med planscherna. Blev helt tårögd när jag såg dem. Dem är jättestora, 90x60 cm rättare sagt, och är fantastiskt bra kvalité! Köpte en Queen plansch och en Michael Jackson - Thriller plansch.. Så himla fina! Det roliga tycker jag är att de planscherna jag köpte kostade bara 75kr styck.. det är galet billigt.

Dem har allt från vackra pinuppor till dagens hetaste band till vackra blommor, och man kan även beställa det mesta inramat (mycket dyrare dock). CHECK IT OUT!

Dessa beställde jag;






2009.07.16

Vilken härlig morgon!

Vädret är underbart, jag har ingen huvudvärk, och vi ska till Sjöbo Marknad idag. Yeeeeey! Känns jättebra!

Sjöbo Marknad för övrigt, är under idag och imorgon, alltså den 16:e och 17:e! Den är supertrevlig. Där är så jäkla mycket saker att ögonen lätt kan gå i kors.. haha! Jag rekommenderar det iallafall, mycket mysigt.

Ska försöka leta lite jobb nu på Platsbanken, mår illa varje gång jag går in på sidan. Önskar det kommer den dagen jag får arbete, för då ska jag bannemig berätta för arbetsförmedlingen hur jävla dåliga dem är, och hur jävla lite dem har hjälpt mig.

Visste ni att nu den 17:e augusti ska jag dit för att träffa en jobbcoach? Dem ska hjälpa en med CV osv, så sa jag till personen jag hade möte med att jag behöver inte det. Jag kan skriva mitt CV osv ändå. Då berättade personen att man kunde komma dit första gången, säga hur man känner och sen bara ta det över telefon eller något. Jaha? Onödigt? Som fan. Usch, jävla idioter.

Nu måste jag göra mig lite frukost, medan jag tittar på Simpsons maraton på norska kanalen, för svenska kanalerna sänder ju bara massa skit á la "Våra Bästa År" och sådana jävla ordleksprogram.. Suck! x)

Btw, kolla in denna GRYMT snygga jackan och skjortan! Jackan hade varit perfekt til hösten..
Båda är från Ginatricot, och skjortan kostar 249kr, och jackan kostar 499kr!





Kvällspromenad

Tog en kvällspromenad med familjen, det var faktiskt underbart. Vädret är perfekt ute, och konstigt nog, såg vissa delar av hålan väldigt vackra ut!

Nu blir det film, lite choklad och umgås med familjen!


Två duvor satt så lugnt och fridfullt längs med cykelvägen!


Fina gamla hembygdsgården..

My day

God kväll!

Dagen har faktiskt bara blivit bättre och bättre får jag säga! Jag vaknade och hade huvudvärk väldigt länge, fram tills nu ikväll. En stund innan idag åkte vi in till stan och handlade lite mat, och jag hann med en runda nere på stan. Skulle hjälpa farmor med att hitta någon bolero, och jag hittade en superfin till henne i vit spets för 129kr på rean på Lindex. Till mig själv hittade jag en söt & svart a-linje topp, även den på rean för 89kr! Nice!

Nu ikväll har jag letat lite jobb, utan framgång, och spelat lite Sims.. imorgon är det Sjöbo Marknad som gäller, så megamysigt det ska bli. Vi äter alltid ute på en restaurang där också, och det ser jag fram emot! =) Någon mer som ska till Sjöbo Marknad?

Aa just det! Jag var inne och provade en jättefin klänning på Gina Tricot idag. Det är en kopia av det underbara märket "Elise Ryan" som man bland annat kan hitta på nelly.se, och denna kostar 300kr mindre! Den var jättesnygg på, men den var lite för stor runt magen och rumpan. Så vad tycker ni, köpa den eller inte? 299kr på älskade Gina!



Köpa eller inte?

2009.07.15

Fy fan vilket helvete det är just nu.

Somnade igår och hoppades på att huvudvärken skulle försvinna. Vaknade runt kl 8 imorgon, hade fortfarande huvudvärk, så jag bestämde mig för att vila lite till, och vaknade upp nu vid kl 12 och har mer huvudvärk än någonsin.

Blir snart jävligt galen på det. Folk fattar inte heller hur jävla ont det gör, känns som om någon slår en i skallen hela jäkla tiden.. usch!

Så nu ska jag kolla om det finns några jobb att söka, så får jag se hur resten av dagen ser ut sen! =)
Här är lite bilder från igår i alla fall, det var så mysigt där!


Solen var otroligt skarp.. haha!



Uppfriskande

Mor min tvingade med familjen ner mot havet för att gå en liten runda, och det hjälpte mycket. Att få komma ut, ha lite sällskap och vackert väder tackar jag verkligen inte nej till i nuläget. Dagarna är för ensamma och deppiga, och migränen är ett rent helvete. Så det känns mycket bättre nu!

Fick nog ett par fina bilder också, men det pillar jag med imorgon, orkar inte det nu! Börjar en film kl 21.35 på en utav de norska kanalerna som är med Liam Neeson (från filmen Taken b la.) och Julia Roberts, den handlar om Irland under det tidiga 1900-talet, så den bara måste jag se!

Hoppas alla får en fin kväll! =)

Usch..

Har varit off idag, och det finns en anledning, eller ja.. Två rättare sagt.

Har fruktansvärd migrän idag, mår inte alls bra. Hoppas det kan gå över.. orkar inte med det, jag HATAR det.Det var längesedan jag hade det nu, men jag har verkligen inte saknat det.

Någon som under tiden skulle vilja tipsa mig om en sjujäkla bra film? =)

Sonata Arctica

Sonata Arctica, jag älskar er.

Jag visste att deras nya album skulle släppas till hösten, i september, men inte fan trodde jag att det skulle bli på precis min födelsedag! Den 18:e september kommer alltså Sonatas nya mästerverk ut.. ÅH VAD JAG LÄNGTAR!

Kan någon gissa vad jag redan nu önskar mig i 19-års present?! ;)

Läs mer HÄR!


2009.07.13

God morgon gott folk!

Någon mer än jag som är trött och seg? Hade väldigt svårt att somna inatt. Gick och lade mig, vred och vände på mig, började höra massa ljud utanför vilket visade sig vara regn.. låg och lyssnade på det ett bra tag. Sen försvann jag väl någon gång, antar att det var efter kl 2. Men men, det är inte alltid lätt.

Idag ska jag måla lite fler möbler, repa in ett par låtar, och söka jobb. Jobben som kommit in nu under morgonen var inga man kunde söka till, tyvärr, men hoppas det kommer inte lite fler senare idag.

Måste tipsa om Sjöbo Marknad nu den kommande helgen! På fredag ska vi dit, och det är så otroligt roligt. Dem har ALLT där, haha! Det går inte att räkna hur många stånd där är, men det är väldigt mycket, och folket är så trevligt. Vi brukar avsluta med att äta på någon restaurang på gatorna där också, så det är ett tips! =)

Detta skulle jag vilja bära idag;


Stövlar - Have2have.se, 598kr
Shorts
 - GinaTricot, 199kr
Tröja
- GinaTricot, 99kr

Jobba, jobba, jobba!

Oj, det blev inte mycket avslappning framför Sims 3 idag.. haha! Nänä, jag har faktiskt jobbat här hemma.
Köpte en kökssoffa på loppi för ett bra tag sen, och idag blev den nymålad. Grundfärg, målarfärg, och sen har jag även klätt om själva sittdynan till ett jättefint tyg jag hittade på loppis för en tia.. haha!

Så nu står den på tork, och jag har slagit ner mig själv i soffan och är helt död.. Det tar på en, och det blir ju inte bättre när värmen står på, känner mig lagom stekt!

Har ni haft en bra helg? Min har varit både upp och ner, men det är redan bättre..en olycka kommer aldrig ensam sägs det, och det är sant, men det blir alltid bättre någon gång!

NU blir det lite Sims 3 tror jag.. får drömma sig iväg lite. =)

2009.07.12

Goddagens!

Idag råkade jag sova lite för länge enligt mig, 11.28 vaknade jag och kollade på klockan. Ooops, jag som hade ställt den på 09.30, men antagligen har jag stängt av den i sömnen.. haha! Trött var jag i alla fall, men nu är jag uppe.

Sitter här nu och kränger lite choklad sen gårdagen, haha, bra frukost.. Hrm.. Såg en galet bra film som heter "Pride and Glory" med både Edward Norton och Collin Farrel, SE DEN! Handlar om poliser som inte riktigt sköter sitt jobb som de bör. Resepekten och jakten på pengar blev för stor, och det hela blev en soppa. Suverän film.

Idag är absolut ingenting planerat. Idag vill jag bara slappa! Ska nog spela lite Sims3 om ett tag, städa rummet lite senare osv, väldigt skönt. För nu i veckan blir det jobb för min och pappas del. Ska repa in nya låtar, till både bröllop och spelningar, och på lördag den 18:e när pappa dessutom fyller år, har vi en spelning på Strand igen i stan, och veckan därpå har vi spelning återigen på Råå Camping!

Nu ska jag banne mig spela lite Sims, haha!  =)

...

Usch, är så irriterad, förbannad och ledsen samtidigt nu. Jag blir galen.

Landskronakarnevalen sög för övrigt. Jävligt mycket. Ser fram emot Sjöbomarknad nästa vecka istället faktiskt, mycket trevligare.

Nu har vi hyrt lite film istället, så ska sätta igång en utav dem nu och bara slappa..

Ha en trevlig kväll, hörs imorgon!


JAG VILL HA!

Nu under förmiddagen slappar jag som aldrig förr.. så välförtjänt det känns, haha, jag jobbade faktiskt hårt igår! Surfade in på GinaTricots hemsida, och blev förälskad. Hittade även ny skohemsida som heter Skotrend.se, underbart snygga skor till väldigt låga priser!


Jeansväst - Gina Tricot, 349kr.
Jeansshorts med hög midja - Gina Tricot, 299kr
Skor med platå - Skotrend.se 398kr.
Lång tröja - Gina Tricot, 199kr.
Korta jeansshorts - Gina Tricot, 249kr.

Jag dreglar fortfarande.. jag har sagt det förr, men om man nu kunde varit rik.. haha!

2009.07.11 - Yeeees!

Wow!

Gårkvällen blev fanimej succé återigen! Det var sjukt trevligt, och stämningen var så otroligt mysig. Det blev inga bilder för min del, glömde kameran plus att det fanns inte tid överhuvudtaget att fotografera... Men, good news... vi ska dit igen, hahaha!

Så jäkla underbart, vi ska dit den 24:e juli återigen, och håll tummarna för riktigt fint väder så vi kan spela ute, det var mycket roligare ute på ett sätt, så jag håller tummarna.

Nu sitter jag här, yrvaken som fan, hungrig, ingen aptit... Hahaha, skulle bara vilja trycka i mig choklad. ÅH! Jag har ju choklad.. Mohaha! x)

Ska in till Landskronakarnevalen lite senare idag och kolla in det en sista gång. Pappa & jag jobbade hårt igår, så vi förtjänar banne mig att ha skoj inne på karnevalen nu.

Näe, nu får jag nog äta.. magen skriker. Haha!

Tack.

Tack arbetsförmedlingen, men nej tack. NOLL HJÄLP! Blir så jävla förbannad. Var där idag som sagt vid kl 11, och det varade i nästan en hel timme.. utan framgång. Det är så patetiskt. Varför lägger dem allvarligt talat inte ner AF? Jo, för då hade x antal människor fler varit utan jobb ( de anställda på AF ), och det ser ju inte bra ut. Hmm..

Vet ni ett annat ord jag hatar? Överkvalificerad. Jag har jävligt bra betyg, nästan MVG i allt, men då kan man knappt få ett "vanligt" jobb för alla tror man direkt ska plugga vidare, UTAN att fråga! Det är fruktansvärt frustrerande. Här trodde man att det skulle hjälpa en att lättare få jobb och gå före andra i kön, men icke. Sen är klart inte betygen allt, JAG VET. Men det är en mycket frusterande punkt i det hela.

Ska börja göra mig lite iordning för kvällen nu, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.. förslag, anybody? Haha!



2009.07.10

God Morgon!

Vädret är lite kallt, molnigt och grått. Lite tråkigt att vakna upp till, men det är ju bara att gilla läget. Sålänge det inte regnar är jag jättenöjd! =)

Klockan 11 ska jag befinna mig på arbetsförmedlingen hos en handläggare.. hrm. Får se hur det går.. känns ju inte som om man kommer få mer hjälp, men jag hoppas det blir bra. Vi får se!

Senare idag är det lite rep som gäller, för att ikväll är det som tidigare nämnt spelning återigen för mig & min far på Råå Camping i Helsingborg. Denna gången spelar vi inne, då vädret absolut inte är lika fint som förra veckan, men det ska nog bli bra ändå!

Nu måste jag börja göra mig iordning, men jag bjuder faktiskt på en dagens outfit! ;)



Body - Halens
Vit top - Lindex
Jeans - Gina
Klocka - Moretime, Ur & Penn

Karneval

Var inne på karnevalen ikväll, det var helt okej. Vi besökte farmor en runda först, och när klockan var lite efter 20 begav vi oss ner mot karnevalen och var där i 2 timmar. Vi hoppade Timbuktu, det blev kallt som sören och vi blev trötta, så vi stack hemåt! =)

Väl nere på stan träffade vi på en massa vi kände, haha! Supertrevligt, det är bara dessa dagar du i princip kan finna alla landskrona bor på ett och samma ställe, haha! ALLA är ute i princip. Blir mer imorgon och på lördag, då är folk lediga! ;)

Imorgon är det dock spelning för min & pappas del, så vi beger oss till Campingen i Råå, Helsingborg, för att lira återigen! Det ska bli trevligt, så trevlig personal som jobbar på restaurangen, man kan inte göra annat än att trivas! Så det får bli lite mer karneval på lördag! =)

Just det, ska till Arbetsförmedlingen imorgon förmiddag vid kl 11, ska träffa en handläggare.. Jisses, får se hur det går. Avslutar denna kväll med en bild, på inte allt för pigga moi, i en orange tröja (tur bilden är svart & vit) som jag fick från Allsången igårkväll, hahaha! Inte så charmigt.. Öhrm.

Godnatt people! =)

Ojdå...

Haha, när klockan slog 9 imorse, då hade jag sjukt tråkigt. Fanns absolut ingenting på tv eller någonting.. Så jag gick upp och lade mig i sängen för att mysa lite, vad hände då? Jo, jag somnade.. inte så farligt kanske, men jag vaknade upp 12.38 igen! Hahahahahaha! x) Herregud, inte likt mig det där..

Men nu är jag sjukt utvilad och mår jättebra! Får ju vila upp sig tills imorgon, vi har spelning igen då i Helsingborg på Råå Camping, det blev succé sist, men det kan vara svårt att slå.. allting ska ju stämma in liksom! Men får hålla tummarna för att folket är på G imorgon också! =)

Funderar på att sätta igång Braveheart nu.. så jäkla bra film.. Hm, får se hur jag gör! Fick hem ett paket från CDON idag i alla fall. Jag köpte cd-skivan "Thriller" med Michael Jackson. Jag har redan vinylen, men vi har ingen vinylspelare ännu, men inom en snar framtid så! Så jag vill ha cd:n sålänge.. och 99kr är precis lagom för en cd tycker jag. Den skivan har jag alltid älskat, den är bäst. Alla låtar är fanimej bra, så inte så konstigt att den sålt i nästan 60 miljoner ex!

Landskronakarnevalen senare ikväll! Om vädret tillåter ska jag absolut se Timbuktu på scen vid kl 23, men med tanke på hur kallt det är nu, tänk då inatt.. usch, haha!

Är det förresten bara jag som dreglar över tanke på de otroligt goda remmarna man kan köpa på karnevaler? Brukar väl vara 3 för 20kr eller något? Min favorit är sura hallon-smaken.. ÅÅÅÅH vad gott det ska bli. Mammas kommentar till det var: "Öhm.. du är ju knäpp, hahaha!". Well, ja, lite är jag allt! ;)

Puss!

2009.07.09

Gooood Morgon!

Vaknade klockan sju idag (!), haha, och är superpigg. Klockan slår nu snart åtta precis, och jag sitter och glor på tv... Så himla gött. Gårkvällen var så lyckad, sådant kan man leva på ett bra tag!

Lovade igår lite bilder såklart, och kan bara ännu en gång säga att kvällen var fantastisk, så jäkla roligt jag hade. Länk till artikeln hittar ni HÄR!


Hasse på scen i Slottsparken!


Hassse, Anki & jag på scen!


Hasse & brorsan! =)


Jag, med två alldeles underbara personer, Hasse & Anki!

Vilken kväll!

Vilken lyckad kväll det har varit, och OJ vad många nya besökare! Vilka är ni och hur har ni hittat hit? Jag blev jättenyfiken! Jätteroligt att så många hittar hit, det är underbart!

Kvällen var fantastisk, och jag kommer berätta mer imorgon. Det var succé kan jag säga! Bilder kommer också upp imorgon..

Puss, och god kväll på er allesammans!

Vill ni hjälpa mig?

Klockan går sakta idag har jag märkt, lite störigt när jag bara väntar på att den ska bli 16.30 så jag kan åka in till stan och genrepa inför kvällens allsång.. det är rent skitväder också just nu, så jag hoppas det blir finare till kvällen så det kommer lite folk iallafall!!

Jag skulle behöva hjälp med en sak från er besökare jag har här.
Jag hade tänkt att deltaga i en ganska stor tävling, men jag har inte en aning om vad jag ska välja för låt. Snälla, kom med förslag! De som känner mig vet att jag är åt det lite rockigare hållet, så har ni förslag på rocklåtar så får ni gärna dela med er, men jag är verkligen öppen för alla förslag!

Hoppas ni vill hjälpa mig, hade betytt mycket för mig <3

2009.07.08

Idag gäller det!

Vädret verkar jättefint, jag är väldigt nyvaken och seg, och det känns som en bra dag! Ikväll är det allsång i Slottsparken i Landskrona för min del, det ska bli jättekul! Jag ska sjunga en svensk låt (ett måste), som heter "Du är allt", och ska avsluta med låten "Power of Love". Jag håller tummarna för att vädret håller sig fint, och att allting blir lyckat.

Innan jag somnade igår låg jag & lyssnade på albumet "Thriller". Hela ceremonin igår var så fantastiskt vacker.. Brooke Shields tal var fantastiskt, hon avslöjade även Michael Jacksons favoritlåt, som inte var helt otippad, och det är låten "Smile", av Charlie Chaplin. Det är även en utav mina personliga favoriter, och när MIchaels bror framförde den, och började gråta på slutet.. fy fan. Hur orkade han?

Det var vackert, och samtidigt kan jag inte rå för att bli lite ledsen över att, han hade ju behövt höra allt det där när han var i livet! Känna all kärlek från alla, alla fina ord.. men bättre sent än aldrig. Jag tror han har det bättre där han är nu om jag ska vara ärlig. Hans bror sa en bra sak på slutet: "How much pain can a man take? Now the maybe will leave  you alone". Väldigt bra, och det var en skitbra pik till alla idioter som anklagat han för det ena och det andra för att kunna roffa åt sig pengar.. Må han vila i frid.

Nu ska jag försöka äta lite frukost i alla fall, och gå igenom låtarna till kvällen! =)

Michael Jackson

Hoppas det är fler än jag som ser minnesstunden om Michael Jackson. Det är så jävla vackert. Tårarna rinner här hemma. Artisterna som uppträder, sjunger med en känsla som jag aldrig någonsin skådat. Fantastiskt.

(Kommentatorerna i den svenska tv:n är ju dock idiotjävlar. Förstör allt.)

Inget mer att säga. Han var kung.

2009.07.07

Hello!

Hann inte skriva något inlägg imorse, det var upp, göra sig iordning, duscha, platta håret och sen iväg! Arbetsintervjun gick jättebra, så nu är det bara att hålla tummarna.

Väl i Malmö tittade vi på en ny spis också, som fick följa med oss hem. Superfin, och väldigt fräsch. Vår gamla är 20 år, så den känns inte sådär jättemysig längre.. hahaha! USCH och tvi! Ingnott fett är aldrig trevligt! =)

Sen bar det av en snabb runda till Helsingborg. Min bror skulle fixa sin tandställning, och jag fick med mig en söt lila klänning hem från Gina Tricot! Ni vet den blommiga jag hade på mig för några dagar sen? En sådan modell, fast fint lila! Hittade den på rean för 74.50kr, oh yes!

En gammal väninna ringde mig också precis, blev så glad när jag hörde hennes röst.. jag sms:ade henne innan idag, kom att tänka på henne, och hon ringde mig nu.. fan vad jag saknat henne! Vi ska försöka träffas nästa vecka, hoppas det går ihop med hennes jobb.. Det var alldeles för längesen!

Resten av dagen består av att måla lite fler väggar på ovanvåningen, jag & pappa ska hjälpas åt.. jag är SÅ trött och min huvudvärk sitter i än, jag blir knäpp på det! Men väggarna måste göras, man måste bita ihop och göra saker ändå! =)

Inatt har jag sovit dåligt, hade nacken på spikmatta igår, det var jätteskönt, men det spänner i hela huvudet och nacken så sömn blev det inte mycket av.. så jag ser trött ut, men jag lever! Haha!

Suck.

Min kroniska huvudvärk är en förbannelse.

Ber för att jag mår bättre imorgon till arbetsintervjun. Lite medvind, tack!

Vuxna barn!

Åsikter har vi allihopa, och det ska vi verkligen få ha. Alla kan inte tycka om alla, alla kan inte tycka om allt osv osv.
Men allvarligt talat, det finns gränser för ett beteende.

Jag vet, precis som många andra, om att många i Sverige inte tycker om skåne och dess invånare. Hittade nyss en klubb på facebook som heter "Gräv Bort Skåne". Jag läste lite där och såg vad folk hade skrivit. Menar dem allvar?

Hur kan vuxna människor hålla på så? En hade bland annat skrivit att det vore skönt om vi skåningar kunde bli av med den där förkylningen vi har som får oss att prata konstigt. What?

Ursäkta mig, men när vuxna människor håller på sådär, OCH menar allvar, då blir jag förbannad. Jag kan reta mig på överdriven stockholmska á la Blondinbella, men vad gör det? Jag accepterar dem, och önskar inte att alla stockholmare skulle dö och att vi skulle grävt bort Stockholm för det! Vilket skitsnack!

Näe, vuxna människor borde vara vuxna, och inte försöka leka "hej vi är bättre än er" á la fjortisar på någon fjantig community. VÄX UPP!

Utslagen

Totalt utslagen känner jag mig. Jag är så JÄVLA trött!

Målat hela dagen, och det har faktiskt blivit riktigt bra får jag säga.. men nu är jag trött. Ska in till stan och handla lite mer målarmaterial nu, och sen blir det middag.

Något tips på vad man kan ha på sig imorgon till arbetsintervjun som inte är för mycket eller för lite? Haha! =)

2009.07.06

God Morgon people!

Idag är det en strålande dag, och jag har massa uppgifter att utföra! Idag påbörjas nämligen målning av hallen i huset, och massa möbler ska målas om, SÅ KUL!

Imorgon är det ju även dags för min arbetsintervju.. jag är faktiskt lite nervös, men jag är ju bara mig själv, det får bära eller brista! Som alltid annars! =) Det ska bli väldigt trevligt dock, för han som ska intervjua mig lät fruktansvärt trevlig och företaget verkar vara toppen! Ser fram emot det..  Jag funderar dock fortfarande på vad jag ska ha på mig. Blir väl jeans, vita tygskor och en topp antar jag, men det ska ju inte vara för lite eller för mycket heller, hehe!

Dagen började med att jag åt en pizzabit sen igår, mums, också chokladboll på det.. Hahaha! Onyttiga Madde, inte så ovanligt. Nästa sak på listan är att byta om till slaffskläder och börja mål om den första möbeln som står i hallen, tjohooo!

Hörs senare! =)

Känslig?

Jag är så otroligt känslig för vädret.. det påverkar hela mitt mående! Det är verkligen galet, och jag ser det som en förbannelse.

När jag vaknade upp idag vaknade jag upp för, hmm.. 5 dagen i rad tror jag, med extrem huvudvärk, och ja, jag har tagit panodil OCH tigerbalsam ( som alltid hjälper annars ), men nä, det går fan inte bort ändå! Riktigt irriterande, men jag får hoppas att det går över snart.. än så länge har det inte tagit sig så långt till riktig migrän, så det är väl något jag får vara tacksam för! =)

Idag var vi iallafall i Malmö, och där kollade vi på ett Guitar Hero World Tour med trummor, gitarr och mick! Det var ashäftigt, så brorsan köpte det. Har lirat nu i eftermiddag, hahahaha! Så jäkla häftigt, jag + trummor = Inte helt katastrof! Nu är det ju inte riktiga trummor.. I know, men fan, jag klarade hard direkt, mohahaha!

Sen efter det bar det av till IKEA i Malmö.. fy fan vad det var jobbigt. Det kändes som om alla där var gravida. Alla hade mage hit och dit, och de som inte hade det hade skrikiga ungar i famnen.. OUH! Jag älskar barn, absolut inte något annat jag menar med det på IKEA, men det var så jobbigt.. speciellt med huvudvärk. Ni skulle varit där, haha! Vilket kaos det var, och knökfullt med folk såklart. Jippi!

Köpte lite nya saker till vår hall, sen köpte jag faktiskt en fantastiskt fin klädstång för endast 349kr! Den tog inte lång tid att montera ihop, och jag är supernöjd! Dock blev bilderna skitdåliga pga ljuset osv.. jag är ledsen, men här får ni en liten inblick i hur det ser ut! Ska samla på mig galgar och hänga upp resten av kläderna, det är ju ett stort hål i mitten av klädstången, haha!




För er som undrar, är jackan längst till höger fuskpäls, så man slipper höra det ena & det andra, haha!


Såhär ser den ut! 349 kr från IKEA, ni hittar den HÄR!

2009.07.05

Good Morning!!!!

Gårkvällen blev trevlig den också, vi lirade soft musik till klockan 22 då det inte kom fler gäster.. vilket läge Strandpvailjongen har! Fantastiskt..

Men oj vilken skillnad det är på två spelningar, med bara två mils avstånd.. Men så är det i alla fall, och jag klagar inte. Det var skönt med en soft kväll igår, men jag har hört rykten om att vi kanske, BARA kanske, har en spelning nästa fredag också.. håll tummarna, det hade varit störtkul!

Sen på onsdag denna kommande vecka, ska jag ju sjunga på Allsången i Landskrona, tillsammans med Anki Nilsson och Hasse "Kvinnaböske" Andersson! Det ska bli skitkul! Jag ska sjunga en svensk låt, antagligen tillsammans med Anki Nilsson, också ska jag sjunga låten "Power of Love" som solist.. Kom gärna dit om du inte har något annat för dig. Den 8:e juli kl 19.00 i Slottsparken i Landskrona, och håll tummarna för fint väder så det kan bli en mysig kväll.

Ingen har väl missat att Landskrona karnevalen börjar nästa vecka? Ska bli skitkul och jag hoppas även där att vädret blir fint, det är mysiga kvällar man har fått uppleva i samband med Landskrona Karnevalen! =)

Nu ska vi snart iväg mot Malmö, ska till IKEA och lite sådant, så jag får väl börja göra mig i ordning! Här har ni lite bilder sedan gårdagen i alla fall, tyvärr gör inte bilderna verkligheten rättvisa, men på ett ungefär! =)




Underbara Strand!

Snart så..

Snart sticker jag in till stan för en spelning! Som tur är har stället redan ett PA, WOHOO! Fatta hur mycket tid det sparar, jäkligt gött får jag ju faktiskt säga! =)

Spelar tre set idag (á 45 minuter), från kl 19.30 och framåt, hoppas det blir bra folk som det var igår.. man kan ju inte få allt, jag är supernöjd med gårdagen. Jag har levt på den hela dagen!

Jag & mamma tog en runda till Nova Lund, gick till Rusta, Bauhaus osv, handlade lite målarfärg också hittade vi lite saker till oss själva på Nova Lund! Mamma handlade lite för sina presentkort, och jag hittade en röd fodralklänning, ett par mjuksshorts och en svart ögonskugga, så ikväll har jag kletat på lite ögonskugga.. det blev helt okej, tyckte jag i alla fall, hahaha! Kanske ser ut som ett spöke? Haha!

Ska dra nu, men jag önskar alla en trevlig lördagskväll! =)


2009.07.04 - Succé

God Morgon allihopa!

Vilken kväll det blev igår! Herrejösses!

Vi kom dit lite efter kl 16 och skulle sätta upp grejerna och planerade att börja spela från kl 18 - 20 som det var sagt. Väl när vi kom dit så förstår vi att chefen har gjort ett misstag. Kl 20 - 22 var det ju vi skulle spela.. vissa är lite snurriga, men nu hade vi gott om tid på oss att sätta upp våra grejer, fick äta VÄRLDENS goaste toast med skagenröra (så jääääävla gott), fick ilte glass och kunde sitta och ta en kopp kaffe. Perfekt!

Kvällen började och vi lirade lite soft musik, fina ballader osv som det var sagt från början. När det var en halvtimme kvar, alltså 21.30, började folket komma igång och ville dansa tydligen! Så vi drog på lite lätt pappa & jag, och när klockan började närma sig 22 tiden sa vi att den sista låten var framme, vi började sjunga.. också sa publiken: "Men ni kan ju inte lämna oss nu.. buhuuu!" (aspackade såklart, haha). Så chefen kom fram, betalade för en timme extra och vi körde på som FAN! Folket dansade som bara den, vi lirade som aldrig förr och vi hade det sjukt trevligt.

Så gårkvällen blev en succé. Jag måste säga att publiken var fantastisk, jag kan inte rå för att sakna dem lite! Haha! Ni som undrar vart spelningen var, så var det på restaurangen "Lime" inne på Råå Camping, skittrevligt! Restaurangens mat är fantastisk, och jag måste säga att personalen är underbar!

Tyvärr hade jag inte möjlighet att fotografera, då jag & pappa spelade tre timmar i sträck. Inte en enda paus, så tyvärr kan jag inte dela med mig, men det var en fantastisk kväll. Ikväll bär det av till strandpaviljongen i Landskrona för en spelning där med! =)

Mot spelningen!

Snart bär det av mot spelningen i Råå ikväll, det är tydligen på någon camping..? Haha, det ska bli trevligt i alla fall.
Två timmar med softmusik, alltid nice!

Det blev en blommig klänning för kvällen och utsläppt plattat hår faktiskt, får ju se lite somrig ut.. haha, blek som ett as som jag är så får jag väl komplettera med lite blommig klänning och ett vitt gulligt diadem för att se lite snällare & somrig ut! Man kan inte alltid se metal ut när man spelar ute... tyvärr! Haha!

Nu bär det snart av, önska mig lycka till!


Kvällens klänning fick bli en blommig söt sak från Gina Tricot (tack Matilda för tipset!)

Yäääy!

Spelning om några timmar, och ytterligare en spelning imorgon. Känns trevligt, dock ska vi vara ute.. Spela ute, i extrem värme.. OOH! Men det får gå ändå, kanske bättre det än att sitta inne i någon lokal som kan inte har fungerande ventialtion osv. Haha!

Fick ett samtal från Malmö för knappt en halvtimme sen, ska komma på arbetsintervju på tisdag den 7:e, ska bli riktigt nice! Sjukt trevlig människa jag pratade i telefon, så får hoppas att de tycker om mig så pass att jag är värd en anställning.. hahaha!

Nu ska jag nog försöka fixa håret, kan inte bestämma mig om jag ska platta det eller inte.. Det är så varmt, och råkar man då svettas blir håret lite lockigt ändå.. i-landsproblem. Herrejösses!

Ska bli spännande med intervju, håll tummarna för mig! =)

2009.07.03

Vill först och främst gratulera mina föräldrar på deras 10:e bröllopsdag!
Idag är det alltså 10 år sedan som jag stod och sjöng "Idas Sommarvisa" för mina föräldrar när de gifte sig.. Haha, dem uppskattade det iallafall, tur det! =)

Idag har jag & min far en spelning i Råå, på någon restaurang. Ska spela lite soft musik i två timmar, så det är ganska skönt faktiskt, har spelning imorgon också så lite pengar är aldrig fel!

Nu under dagen blir det lite städning, och göra sig i ordning. Vi ska åka redan kl halv fem idag, så man har lite att göra!
Det ska bli jättetrevligt, och ska bli skönt att tjäna lite pengar också för den delen! Haha!

Nu blir det en god frukost tillsammans med familjen, sen blir det att sätta igång med städningen.
Någon som kan komma med förslag på vad man kan ha på sig på spelningen ikväll? Det kommer fortfarande vara varmt, men man ska ändå vara lite uppklädd.. Help, anyone?

Ha en fortsatt bra dag, min kommer bli en aning stressig! =)

Underbar dag

Wow vilken dag!

Mamma blev superglad för sina presenter! Hon fick en superfin locktång av pappa, och 250kr på HM + ett antikt halsband av mig & min bror. Hon blev som sagt jätteglad, och det känns väldigt bra!

Vi stack som sagt ner mot Ystad, och har haft så trevligt. På vägen dit, i Skurup, hittade vi en loppis som hade SÅ jäkla mycket saker! Köpte massa fina gamla kort, och en grymt snygg väska. Väskan kostade bara 10kr... Hahaha! Underbart!

Vidare mot Ystad hälsade vi snabbt på ett par vänner till oss, dem blev lagom överraskade kan man ju säga, och sen efter det gick vi en runda på stan. Hittade en fin top och en skitsnygg väst på HM's rea. Toppen fick jag för 20kr och västen för 50kr! Superklipp får jag ju säga! =)

Vi avslutade dagen med att käka i Häljarp hos en nära vän till familjen. Vi hade berättat för honom, ägaren alltså, att mamma fyllde 50 år i förväg. Så när vi kom dit så åt vi, sen kom dem upp med en liten glasstårta och jättefina ballonger till mamma! Skitsöta var dem, plus att vi fick middagen av honom. Man tackar så hemskt mycket. Riktiga vänner märker man vilka det är, helt klart.

Nu ikväll har man städat till det lite, radade upp alla mina skor längs min vägg.. FAAAN vad många jag har. Får nästan dåligt samvete. Herregud! Men gjorde det för att jag måste ha mer plats till mina kläder.. vilka jäkla i-landsproblem man har. Jösse namn!

Nu ska jag bara ta det lite lugnt, sen blir det att sova. Ska upp tidigt imorgon också! Fick reda på idag att det blir en spontan spelning för mig & pappa imorgon i Råå, ska bli trevligt. Har även spelning på Strandpaviljongen i Landskrona på lördag.. Lite jobb är inte fel! =)

Här har ni lite bilder från min dag:


Här stannade vi till. Ett fantastiskt vacker ställe som heter Abbekås!


Vackra blommor i fina Ystad..


Asball bil i centrala Ystad!


Skitfin väst, 49,50kr från HM.


Nya toppen för 20kr från HM, och en skitfin väska från loppis, 10kr!

Mors födelsedag!

GRATTIS MAMMA!


Min älskade mamma fyller idag 50år! Denna fantastiska kvinna har hunnit med mycket i sitt liv, och än idag förstår jag inte hur hon hinner med allt. Samtidigt som hon sköter sitt eget företag, har hon hand om huset OCH oss barn. Hon är så stark, envis och modig min mamma, jag kan inte vara annat än stolt över henne.

På vår fest sjöng jag en låt tillägnad min kära mamma, och det blev låten "Everything I do, I do it for you". Hon tyckte om det, det vet jag om.. och jag menade allt. Mina föräldrar helt allmänt (& min bror såklart) är mitt liv. De har alltid funnits där, no matter what. De är inte falska mot mig, utan det är raka & ärlig svar som gäller, precis som jag vill ha det. Dem är helt enkelt bäst, för mig iallafall, och det är det som räknas. Så länge jag har dem är jag rik.

Idag beger vi oss ut, vi ska köra ner mot Ystad, som mamma älskar, gå på stranden och hitta på en massa. Vi hade tänkt avrunda kvällen ute på restaurang hos en mycket god vän till familjen. Jag tror detta kommer bli skitbra faktiskt!


Nu beger vi oss av, här ser ni en utav de platserna vi ska besöka (har typ världens finaste sten man kan plocka på stranden också btw!)!


Vackra Ystad... <3

Ice Age 3 - SE DEN!

God kväll kära läsare! (Ni är många fler idag, tackar för intresset!) ♥

Gå & se "Ice Age 3" - SUPERBRA! Den visningen vi såg var på kvällen, så de som var där var från min ålder och upp över mina föräldrars ålder.. ALLA asgarvade. Helt fantastiskt! Hahaha, se den. Den är galen och fullkomligt underbar!

Jag tyckte faktiskt den tredje filmen var bättre än tvåan, det är ju en smaksak, men jag skrattade otroligt mer i denna tredje film.. galenskaper till max, och massa sötnosar! Hahaha! =) Värd pengarna i alla fall.

Nu ska jag snart sova, för imorgon blir det upp tidigt, mammsen fyller år!

NI ska få se två bilder här ikväll! Den ena är på hur min hund låg i soffan imorse! Ingen har lagt kudden över honom.. hur han gjort? Så jäkla söt!

Sen fotograferade jag himlen skitsnabbt vid en stoppskylt på vägen hem från bion! =)

Hörs imorgon! ♥


Nyvaken, och undrar vad vi tittar på.. min älskade vän!


Jag älskar svenska sommarkvällar.. 20 grader, solnedgångar.. så underbart!

Ice Age 3 Premiär

Halloj!

Snart är middagen serverad, och jag är peppad inför kvällen. Ikväll ska jag & familjen kolla på Ice Age 3 i Helsingborg! Det ska bli supertrevligt! Haha, älskar Ice Age..

Sen imorgon är det ju min mors 50års dag! Haha, hon kommer få fina presenter! Hoppas för tusan hon blir glad.. men min mor är glad för minsta lilla, hon är så tacksam, min kära mor!

Idag blev det helt plöstligt en massa för mig, men det är endast positivt! Jag är så glad! =)
Nu blir det middag, sen blir det Helsingborg. Ha en väldigt trevlig kväll! =)


Hahahahaha x) <3

JAAAAAAAAA!

Jag är galet glad just nu, men pga. lite diverse saker kan jag inte säga rakt ut vad som har hänt. Det kan sätta lite småkäppar i hjulet, men jag är så jävla glad.

Jag vill tacka Alexandra för hennes hjälp. Jag är så otroligt tacksam för det hon gjort.. TACK TACK TACK Alexandra, du är en klippa! Kan inte tacka dig nog.. Du har gjort hela min dag och de kommande dagarna också kan jag säga. TACK! <3


TACK ALEXANDRA!!!!

2009.07.01 - ORKA!

Får bli ett litet halvförbannad "God Morgon" här idag!

Är det någonting jag hatar så är det att vakna upp och behöva bli förbannad det första man blir. Idag ringde jag till jourläkarcentralen i Landskrona för att försöka få lite hjälp med en knöl jag haft ont i ett tag.

Sköterskan heter Marianne, och är jävligt bekant då det alltid är hon som tar emot samtalen och bokar in tider. Kommer ihåg en gång när jag hade halsfluss och knappt kunde andas, mamma ville att jag skulle få komma in och få medicin så att det blev lättare att få luft, vad sa den här sköterskan då?: "Ni får inte komma in, det går över av sig själv", och med en attityd och ton som bara skriker onödigt kaxig.

Pratade med henne nu igen, och hon trodde inte ett ord av vad jag sa. Till slut sa hon att jag får komma in vid kl 10 så dem får kolla på det, men det känns inte så jävla lockande när asen inte tror en från början.. JAG HATAR DET. Speciellt den dör sköterskan kan ju fan ta och lägga sin tofflor (sluta för er som inte förstår). För hon är så jävla otrevlig och förstörde precis min dag, eller början av den i alla fall.

Service-minded står det i många jobbannonser, hur kan det komma sig att folk som ser ut/låter som om dem hellre skulle vilja ta livet av sig och aldrig har ett leende på läpparna kan få jobbet framför någon annan som är glad? Jag förstår inte det.


Nu är jag jävligt pissed off, och vill nu be sjukvården dra åt.... För så bemöter man fan inte människor som behöver hjälp och förlitar sig på dem. FY FAN.

Permanent

Dagen är förbipasserad. Nu sitter jag här, klockan 00.30 på mitt mörka rum, det är jävligt varmt trots att fönstret är vidöppet. Det är helt galet!

Dagen har gått någorlunda fort ändå när jag tänker efter. Har hittat lite jobb jag sökt faktiskt, och fått lite bröllopsförfrågningar, så jag hoppas det mesta kan lösa sig inom en snar framtid.. Kändes, ursäkta språket, fucked up, att ta studenten mitt i en finanskris. Vi 90:or har det bannemig inte lätt!

Iallafall så har jag fått tips om en väldigt vacker låt. David Cook är en sångare som vann American Idol för något år sen. Han har i mina öron en utav de mest perfekta rösterna på denna jord. Hans röst är en sådan jag älskar.. grov, brett register, rispig och full med attityd. LOVE IT! Han har skrivit en låt som heter "Permanent", och den är tillägnad hans bror som dog i cancer.. i hjärnan om jag förstått det rätt. Fruktansvärt tragiskt, och jag förstår inte hur han orkade spela in det.. Visserligen sjöng jag på min farfars begravning, bredvid kistan, det var tufft.. svåraste jag gjort i mitt liv, men jag klarade det.

Lyssna på låten, ni kommer inte ångra er. Jag tog versionen med tex till, lättare att förstå helheten av låten med text ifall man inte hänger med! =)

RSS 2.0