Grupp på facebook

Min pappa är för gullig!

Nu har han startat en fanklubb på Facebook i mitt namn, hur gulligt är inte det?

Sådant blir man allt glad av! Tack pappa ♥



Sista dagen i januari.

Japp, idag är det den sista dagen i januari.

Jag är så himla trött. Gick upp kl 06.30. Har varit på Ullared heeeela dagen, men så trevligt jag har haft ändå.

Tack Ida & Sara för att ni förgyller mitt liv. ♥

Återigen, vill ni bli mina fans, så har ni chansen HÄR. Alla registrerade mejladresser uppskattas enormt mycket av mig ska ni veta! Puss på er som redan registrerat er ♥


Mina älsklingar!


30 januari '10

Januari lider mot sitt slut.

Känns bra att januari snart är avklarat, men februari blir inte det roligaste i arbetslivet. Haha, jag säger bara sportlovet + shopping + massa pengar = KAOS! Haha. Men det är bara att ställa in sig mentalt så ska det nog gå.

Är så glad över platsen som ortsvinnare, och jag hoppas verkligen ni orkar ta er den tiden och registrera er och bli ett fan av mig, det betyder så himla mycket!

Adressen dit är återigen; www.nextstar.se. Sen går ni in under "Ortsvinnare", och sen rullar ni ner till "Löddeköpinge". Där finner ni mitt face!

Sen idag är artikeln om mig med i tidningen. Blev riktigt nöjd, tyckte även att bilden blev skithäftig, han fick med en stor del av kyrkan bakom och det ser pampigt ut. Så, har ni Landskrona Posten så är det sidan 12 i A-sidan!

Här har ni en tjuvkik!

Next Star Ortsvinnare

WOHOOOO!

Jag har en otrolig nyhet att dela med mig av till er.

Det finns en tävling här i Sverige som ICA Maxi håller i, och i juryn sitter det namn som t ex Lasse Holm, Linda Bengtzing, Mojje m.fl. Hur häftigt som helst! Tävlingen är för de mellan 13 - 19 år, och är rikstäckande, alltså i HELA Sverige.

Jag anmälde mig med låten "Hurt" av Christina Aguilera som jag vann Sommarchansen med, och det gjorde jag nog rätt i.

Jag har blivit s k ortsvinnare! Jag anmälde mig hos ICA Maxi i Löddeköpinge, då det är den som liggern mig närmst, och av alla bidrag till Löddeköpinge var det alltså jag som vann! Så himla roligt!

Så, om man går in på Next Star's hemsida, så kan man klicka under länken "Ortsvinnare", sen välja "Löddeköpinge", och där under finner ni mig, och genom att visa ert stöd (som inte påverkar finalistplatser osv), så kan ni skriva er mejladress och alltså registrera er som ett fan av mig!

Jag hade uppskattat om ni hade gjort det, det hade betytt otroligt mycket för mig, jag brinner verkligen för det här och jag är så himla lycklig!


Så, gå in HÄR, och hade ni blivit ett fan hade jag blivit otroligt glad! =)


29 januari '10

Hej gott folk!

Fredag idag, känns riktigt bra faktiskt. Jag jobbar kl 12 - 20, så är hemma först vid kl 22.. sen ska man upp vid 7 imorgonbitti för att jobba 11 - 17, men jag är glad ändå, för jag ska träffa kära Ida efter jobb och sova hos henne. Längtar!

För övrigt var det lönedags för mig idag också, är väldigt nöjd får jag säga, den var väldigt efterlängtad. Haha, sist jag fick lön var någon dag innan jul om jag ej minns fel, så den har fått hålla i sig länge.. jag klarade det faktiskt utan att hamna på 0kr, hehe.

Min lilla vovve gör framsteg iallafall. Han är fortfarande trött, men han har ätit, fått i sig lite pencillin och har ändå varit uppe och rört på sig, så det känns bra. Hoppas proverna, som kommer inom 10 dagar, inte visar något allvarligt. Jag håller tummarna!

Nu ska jag halvdega framför tv:n tills det är dags att köra iväg till jobb. Hoppas alla får en bra dag!

Lättnad

Vilken otrolig lättnad.

Många frågor och oklarheter har klarats upp idag, och det känns som en stor sten har lättat från mitt bröst. Det bästa är att min älskade lilla vovve mår jättebra. Han är såklart väldigt trött nu efter operationen osv, men ändå, så var det första han gjorde att pussa mig rakt i ansiktet. Han är verkligen en bästa vän, och för mig är han inte bara en hund som många ser det.. han betyder så otroligt mycket. Går inte att förklara.

Gick upp halv sju imorse för vi var tvungna att lämna honom, så man är ganska trött nu kan jag lova. Blir nog inte sent för min del, ska upp och jobba imorgon. 12 - 20, långt pass, men det känns absolut helt okej. Det är ju fredag iallafall! Lördag ska det också jobbas, men efter jobbet ska jag umgås och sova hos kära Ida, underbart.

Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite på hygienkursen och sen får jag sova tidigt, så himla trött man är!
Ha en trevlig kväll.


Min lilla älskling!

28 januari '10

God morgon.

Idag är jag faktiskt lite nedstämd. Har precis varit och lämnat min lilla vovve hos veterinären. De ska undersöka hans mage, kastrera honom och fixa tandstenen. När vi kom till veterinären i Helsingborg/Väla så mottagandet var inget speciellt. Dem tittade knappt på hunden. Sen fick vi träffa veterinären, han verkar snäll, men han tog inte heller någon direkt kontakt med hunden.. för mig är det viktigt att dem är riktiga djurvänner och visar att dem bryr sig. Inte fan hade man lämnat sin unge på operation om inte läkaren ens hälsat på barnet, eller hur?

Så fram tills klockan 15 - 16 kommer jag må dåligt, då jag inte vet hur det kommer gå alls.. men som tur är så vill min älskade Ida träffa mig idag, så om ett tag ska jag bege mig mot Malmö för att ta en fika med henne. Det får mig på andra tankar!

Riktigt härligt väder iallafall, förutom den enorma massan snö som ligger överallt. Men det hoppas jag kan försvinna snart..

Någon mer än jag som längtar till våren? Hehe.

Ingen kommentar.

Denna dagen alltså. DENNA DAGEN.

Jag orkar inte berätta mer. Men det finns några som fått mig att le idag, och ni vet vilka ni är. Tack.

Imorgon kommer jag må dåligt av ren oro, för min lilla vovve ska undersökas rejält i sin mage, vilket innebär nedsövning. Jag är redan orolig.. suck. Ska åka ner till Malmö under tiden och fika med min älskade Ida, det behöver jag verkligen.

Nu ska jag sova. Klockan är snart midnatt, och min klocka ringer vid halv 7.. öh.

Godnatt!

27 januari '10

Snö. Ännu mera snö.

Snön har återvänt, har ni märkt det? Kanske t o m blir problem för mig att komma hem från jobbet ikväll om det fortsätter snöa i samma takt.. Åh, snön var perfekt till jul och nyår och en bit in i januari, men nu får det fan ge sig, hehe. Blir bara problem med att ta sig någonstans hela tiden, speciellt när tågen hos Skånetrafiken får "tekniska problem" för minsta lilla.. suck.

Well well, idag har jag ändå tankarna på annat håll. Min lilla älskade vovve ska vara hos sin veterinär nu från morgonen till eftermiddagen och få dropp. Imorgon ska han undersökas riktigt rejält i magen och behöver därför extra näring som han ska få succesivt under dagen. Jag mår inte alls bra av detta, vill bara ha det överstökat och veta att det kommer gå jättebra..

Får göra mig iordning inför jobb. Får köra tidigare nu när det sägs att blixthalkan slagit till. Fan vad jobbigt det är att bo utanför.


Saab

Bara jag som känner en enorm lättnad?

Spyker köper Saab. HURRA! Nu blir det en Saab som första bil för min del.. om jag inte av någon anledning HELT plötsligt har råd med en Mini Cooper.. då är valet självklart, men Mini Cooper är lite halrealistiskt, medan Saab är helt realistiskt köp.. ett totalt orealistiskt köp är ju Mustang.. Nä, men detta känns bra. Tummen upp säger jag!

Underbar lättnad också för alla Saab anställda. Tänk så illa det redan är med arbetslösheten, tänk om alla Saab anställda hade blivit av med sina jobb.. herregud!

Läs mer HÄR!

Spännande

Nu är denna dagen gjord, den med.

Hittade tjocka leggings, en söt tröja, en ny plånbok och silverörhängen på Center Syd idag. Kändes bra att unnas sig något faktiskt, har snålat jättemycket nu då vi fick bara tre veckors lön ganska tidigt i december, men jag har klarat mig bra ändå! Har bland annat betalat två omgångar av pendelkort.. bara det är ju 5000kr.. så ser fram emot lönen denna vecka, den är efterlängtad!

Men repningen idag med Niklas gick ju galant. Vi kom igenom allting smärtfritt, hehe. Det ska bli sjukt kul att ha en egen konsert faktiskt, plus att ljudanläggningen är ju fantastisk, och ett bra ljud gör att det hela känns fantastiskt roligt.

Så, ni som vill är välkomna på en konsert den 3:e februari, kl 18.30 i Asmundtorps Kyrka. ALLA är välkomna! =)

26 januari '10

Visst har vi otroligt vackert väder idag, trots att det är jättekallt?

Solen skiner äntligen, och jag är dessutom ledig. Skulle egentligen till min läkare vid kl 11 för att göra allergi test, men dem ringde och tydligen är han sjuk! Too bad. Så det blir lite ändrade planer.

I vilket fall som helst är rep redan inbokat med Niklas, likaså att läsa på hygienkursen, men nu på morgonen ska jag nog unna mig lite egentid. Ska göra mig iordning nu efter frukosten och köra iväg mot Center Syd tror jag. Har lite grejer jag hade behövt handla så tillfället är utmärkt. Sällskap hade ju såklart uppskattats, men är svårt när man oftast är ledig mitt i veckan och inte på helgen som många andra..

Har siktet inställt på en ny klänning, gärna i någon söt pastellfärg. Vill ha mer färg nu till våren. Jag älskar att klä mig mörkt, gärna svart.. men det är lite dumt ibland när jag har naturligt nästan svart hår. Man syns liksom inte.. haha, så hoppas man kan hitta en massa fina saker i färg.

Idag har jag även börjat med den nyttiga chokladen igen. Den gör verkligen under. När jag har ätit den, jag mår illa av bara tanken på choklad. Det behövs verkligen kan jag lova.. Någon som är intresserad av den?



25 januari '10

God morgon.

Igår somnade jag med en klump i magen.. så mycket som händer i livet och man blir förvirrad men sjukt glad samtidigt. Fullkomligt underbart.

Men idag ska jag iallafall jobba, från kl 11 - 19, men imorgon är jag nästan ledig kan man säga.. ska först till läkaren och sen efter det blir det en massa rep inför min konsert den 3:e februari. Håll förresten utkik i Landskrona Posten denna veckan.. mitt face kanske dyker upp där någonstans, hehe.

Har ätit upp min frukost iallafall, så får väl göra sig iordning.. skönt att det börjar bli LITE ljusare ute på morgonen iallafall.. längtar till våren.

24 januari '10

Nu har jag kommit hem igen till min lilla by.

Har spenderat natten och dagen i Malmö tillsammans med Ida, och gud vad den människan kan göra mig lycklig, och finaste Sara bjöd på en underbar middag och efterätt.. åh, dreglar när jag tänker på det. UNDERBARA MÄNNISKOR!

Har hänt mycket idag ändå, och livet känns verkligen toppen. Känner på mig att morgondagen kommer bli strålande tack vare mitt topphumör, hehe.

Nu ska jag äta en underbart god pizza från Grandiosa, dricka cola till och avrunda med choklad och bara njuta av denna underbara söndag.


23 januari '10

God morgon!

Idag är det lördag, och jag ska jobba 11 - 18 idag. Efter det bär det av till Malmö för en massa skoj, och jag längtar så! Ska bli så himla roligt. Så kommer hem på söndag idag, när man sovit ut.. haha. Underbara Ida låter en sova över, och det uppskattas verkligen. Speciellt när tågen hem till hålan slutar gå klockan 1... hmm. TACK IDA!

Har packat väskan, så hoppas det blir en riktigt härlig dag. Ska ni hitta på något speciellt denna lördag? 

Ha en riktigt trevlig lördag allihop.

22 januari '10

Hej allihopa!

Hoppas alla har en bra dag, för det har jag. Har hunnit fixa en hel del redan. Blev intervjuad av HD också, och det kommer nog bli häftigt. Bilderna togs i kyrkan, och även dem tror jag blir riktigt bra faktiskt, fotografen hittade superhäftiga vinklar och bakgrunder.

Sen efter det åkte jag in till stan och handlade hem en massa mat och mjölk som mamma bett mig om, och vad bra det gick. Fast jag gick och konkade på två stycken supertunga påsar, så klarade jag det, hehe.

Vännen till familjen som gick bort, hans fru ville så gärna att jag ska sjunga på begravningen, och så kommer det också bli. Har pratat med henne om vilka låtar, så får öva på dem nu. Aldrig hört dem förr nästan, så ska plugga in dem lite nu, också ska jag plugga på hygienkursen! Så himla viktigt att jag får det gjort alltså.. hur tråkigt det än är, men vill inte betala mer än nödvändigt för den.

Ikväll är det tänkt att jag ska spinna, så jag hoppas jag hinner det. Annars får det bli på måndag, för åh så skoj det är!

 Vi hörs senare!

Dagen lider mot sitt slut...

Som rubriken säger.

Dagen har varit helt okej, likaså alla kunderna man har haft. Men min dag började med att vi hade en MEGA beställning. 35 Whoppermeal, 20 cheeseburgare, 20 dippor, 20 majonäs dippor... det var lite galet, men det fixade vi faktiskt bra.

Imorgon ska jag intervjuas av HD! Vet fortfarande inte vad fasiken jag ska ha på mig, men gissar att det blir jeans och en vit skjorta så man syns lite. Kan nog bli bra det!

Men, bästa skönhetstipset sägs vara sömn, så får väl prova på det.

Godnatt!

21 januari '10

God morgon.

Jag har börjat min dag med en kopp kaffe, ett glas apelsinjuice och en skål med havregrynsgröt med mjölk och lite sylt. Så mätt jag blev! På bara en halv tallrik. Herregud. Det bara jäste upp när det väl kom ner i magen. Hoppas man kan hålla sig mätt ett bra tag.

Ska bege mig mot jobb om ett tag, jobbar likadant idag som igår, 11 - 19. Men imorgon är jag ledig, och då ska jag bli intervjuad av tidningen, det ska bli så himla skoj. Måste dock fortfarande komma på vad jag ska ha på mig..

Ha det så gott people!

Finns inga medgångar utan motgångar

Dagen har varit helt toppen egentligen, men nu ikväll rasade det samman en del.

En vän till familjen har gått bort. Det känns inte alls roligt. Han har varit sjuk länge, men man blir fan aldrig förberedd ändå.

Men som sagt, dagen har varit jättebra, tack vare en liten klump människor jag verkligen uppskattar så sjukt jäkla mycket, och nu på hemvägen köpte jag med mig en chokladbulle och nya SOLO, och när jag kommer hem.. vad säger mamma då? Hon har köpt en mars choklad till mig för att brorsan fick ett twix. Bara sådant gör mig glad, och jag uppskattar det verkligen.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med min chokladbulle, SOLO och någon näsduk ifall att.

Hoppas alla får en riktigt fin kväll ♥


20 januari '10

Januari går hyffsat snabbt ändå tycker jag.

Kan ju bero på att jag har saker och ting att göra i princip hela tiden för tillfället. Men jag trivs får jag säga. Bara håller tummarna för att jag klarar hygienkursen bra också, så jag slipper tänka på den.

Idag jobbar jag från 11 -19, och ska snart bege mig mot tågen. Har börjat min dag med Kiviks egna apelsinjuice. Den var inte att leka med, SÅ himla god!

Ha en bra dag!


Planering

Vilken härlig dag det varit!

Känner mig himla nöjd. Min husläkare har ringt (avtalad tid), så nu är några saker lösta där. Sen har jag & Niklas repat ihop, och vi ägde som vanligt. Så sjukt bra det blir! Älskar att spela med honom. Han är som en brorsa alltså, skitskoj! Vi har kommit fram till många bra låtar till konserten den 3:e februari, och jag tror det blir en bra blandning för ALLA åldrar.

Sen på tal om den spelningen. Jag ska bli intervjuad på fredag av HD faktiskt. Känns himla roligt. En s k porträtt artikel! Ballt! Vet dock inte när den publiceras, men det kommer jag säkerligen informera er om här. Ska bli spännande iallafall. Ska ta en del bilder osv. Lite ångest över det. Vad ska man ha på sig? Hehe, det märker vi.

Ska sätta upp mig för spinning på fredag också, men denna gång ska jag äta ordentligt innan. Hrm.. kan ju vara en fördel så man inte svimmar som sist. För jag verkligen älskar det! Speciellt när man ställer sig upp och cyklar i t ex refrängerna, vilken känsla man får. Underbart.

Ska plugga lite till på hygienkursen nu ikväll. Jag kämpar på trots danskan, men har kommit in på ett kapitel nu med massa olika sjukdomar man kan få om maten inte är korrekt tillagad, och att urskilja alla dem på danska kan jag lova är inte så himla lätt som jag hade önskat..

Får göra familjen lite middag nu först. Ikväll blir det tacos. Mums!


19 januari '10

God morgon!

Grå och tråkig dag idag. Usch. Men jag har fått en del att göra!

Spinningen igår gick jättebra. Jag kämpade på bra, men jag hade tydligen ätit för lite.. hrm. För när vi stannade cyklarna och skulle stretcha höll jag på att svimma. Ooops! Får försöka äta mer tills nästa gång..

Har fått ett par mejl idag som varit väldigt positiva, så det är ännu fler saker man ser fram emot. Känns toppen! Så efter kl 13 idag ska jag repa med Niklas inför konserten den 3:e februari. Vi ska plocka ut låtar. Sen ska vi även följa ut några få låtar till den 27:e mars när vi ska uppträda tillsammans med Öresundsteatern. Spännande!

Well well, får se till att äta upp min frukost och göra mig lite iordning nu. Efter att jag repat ska jag även plugga vidare på hygienkursen. Det går OK, men vetefan hur jag ska komma ihåg ALLT. Haha!

För övrigt önskar jag att 10 dagar går megafort så jag kan få min lön. Vill ha den NU, hehe.. ♥




Kämpa!

Nu har jag pluggat.

Så duktig jag känner mig. Sen blev jag ju även påmind om hur jäkla tråkigt jag kan tycka det är att plugga saker och ting jag inte vill, haha. Det är nödvändigt såklart, men jag kommer ihåg i skolan när man läste om gamla kungar i Sverige och jag brydde mig inte ett skit, så svårt det var att plugga in det då. Nästintill omöjligt kändes det som. Men med hygienkursen har jag kommt en bra bit faktiskt, men man får koncentrera sig lite extra när det är danska och vissa ord får man allt slå upp.

Efter kl 17 ska jag och mamma bege oss mot gymmet i grannbyn. Det är dags för spinning, och jag hoppas jag tar mig igenom det lika bra som sist! Sist fick jag ont i min bakdel i typ en vecka, haha. Gjorde för jäkla ont alltså efter ett light spinning pass, hehe.

Sen idag fick jag ett samtal från Anders Kungsman från Öresundsteatern. Den 27:e mars, på Café 261 i Landskrona kommer jag uppträda tillsammans med dem i deras "Nattcabaré"-premiär som aldrig hade premiär förra året. Men nu så sker det, och det ska bli så himla trevligt.

Nu ska jag rota fram "träningskläderna", som består av en svart t-shirt och leggins, hehe. ♥




18 januari '10

MEN!

Haha, skrev precis ett långt inlägg också lyckades internet sluta, och inlägget sparades inte. KUL!

Nåja. Kortfattat.

Jag ska plugga. Umgås och gå ut med hunden i massa snö som kom under natten. Leta efter ett bra porträtt objektiv till min Canon EOS 400D, tips någon? Reflexskärm och blixt ska också sökas efter såklart, och NU ska jag äta frukost.

Så. Orkade inte skriva om allt igen. Hahaha, förbannade internet.

Vi hörs senare!


17 januari '10

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH.

Jag är trött om ni undrar. Hahahahhaha.

Ida's inflyttningsfest blev minst sagt lyckad igår. Perfekt mängd människor, och människorna i sig var helt perfekta tillsammans, så det blev hur trevligt som helst. Efter midnatt kollade jag inte på klockan, och har inte en aning om när jag somnade.. men jag vaknade iallafall vid 11.30 och vi låg och drog hos hemma hos Ida till säkert kl 15 och bara kollade på en Vänner-box. Har haft det hur mysigt som helst.

Så kom hem först vid kl 18, och nu har jag spanat in lite på hygienkursen jag ska gå nu. Ska plugga vid internet och sen göra ett test på datorn, och sen ett skriftligt på min arbetsplats. Detta är något alla i Danmark måste göras som ska jobba i kök, då det är mer strikta regler där när det handlar om hygien än i Sverige, och det tycker jag bara är bra. Kursen är på danska, men hittils har det faktiskt gått superbra, men ögonen hänger inte riktigt med till 100%, hehe.

Imorgon åker pappa iväg igen, denna gången 2 månader. Känns inte kul.. så vi ska se film nu ikväll hela familjen och äta lite gottgott och bara umgås. Sen imorgon ska jag även spinna igen, jag längtar. Kände mig så uppfriskad efteråt sist, underbart.

Sen har jag något MEGA roligt att berätta för er som har med min sång att göra, men jag är rädd för att jag måste vänta 1 vecka till innan jag får gå ut med det offentligt. De som betyder mest för mig vet såklart om det, men resten får tyvärr vänta, men det är JÄTTEROLIGT! Jag vill iallafall att ni håller tummarna för det nästkommande, det kommer behövas.

Hoppas alla får en riktigt härlig kväll, för mitt humör är verkligen på topp.

16:e januari '10

God morgon!

Just nu är det lika mörkt ute som det var när jag släckte lampan. Jag hatar det! DET älskar jag med sommaren. När man går och lägger sig, sover gott och vaknar upp till ett underbar väder med sol i ansiktet.. Istället för blåst, kyla och mörker. Men nåja! Uppe är jag iallafall.

Idag ska jag jobba från kl 11 - 17. Men kommer faktiskt inte hem efter det, för jag ska åka direkt till sötaste Ida's inflyttningsfest, och hon har väl på ett sätt övertalat mig att sova där istället för att åka hem ikväll, hehe. Sista tåget går hem kl 1, och det känns som om man kommer hinna dit och vända ungefär... så dåligt att sista tåget hem går då. Men det kommer bli kul ändå tror jag! Fast det enda negativa nu är att jag måste packa ner mina linsgrejer, och ta med hennes inflyttningspresenter (den ena är lite stor och klumpig), till jobbet. Hoppas det går bra bara så ingenting förstörs, folk bryr sig ju inte längre.

Så vi hörs imorgon igen, då ska jag åka hem och sitta och plugga hela dagen till en hygienkurs man måste gå i Danmark för att få jobba i kök. De har mer strikta lagar där ang. sådant, vilket kan tyckas vara bra såklart, men det känns inte lika kul när vi medarbetare får betala skiten själva. 350 danska kronor, det kan ni slå på forex så ser ni vad man får lägga ut själv. Dåligt!

Vi hörs imorgon, ha en underbar lördag!

Landskrona

"Det börjar bli bättre för Landskrona. Invånarna känner sig tryggare att gå ute på kvällarna" etc.

Bara jag som inte tycker att de orden stämmer överens med nyheterna som dyker upp VARJE dag på hd.se?

Om ni nu påstår att det är konflikter kriminella emellan, så tänk på att oskyldiga kan alltid komma ivägen.

Nyhet nummer 1:



Nyhet nummer 2 (samma dag):






Ja. Det går MYCKET bättre för Landskrona. Wohoo!
(Obs! Hög ironinivå!)

15 januari '10

God förmiddag.

Idag blev det ändrade planer. Skulle mött upp en vän och lirat lite musik, men så blev det inte. Så ska passa på att göra lite smågrejer man inte annars hinner med eller orkar efter jobb, hehe. Sen mot eftermiddagen när kära mor har slutat jobba så ska familjen bege sig till Lund för att ha det trevligt. Pappa åker på måndag igen, och är borta jättelänge.. gillar det INTE. Önskar man kunde vunnit massa miljoner så vi hade kunnat dar ner på det där.

Nåja, tänkte iallafall börja min dag med en dusch nu när frukosten är uppäten. Ska kolla runt lite först efter en riktigt bra mp3 spelare. Vill ha en rejäl, och funderar såklart på en iPod. Någon som kan rekommendera den bästa modellen? Känns som en jäkla jungel med alla femtioelva iPods som finns ute på marknaden, haha. Däremot tycker jag hörlurarna verkar lite B som hänger med. Jag vill ha in-ear, absolut bäst ljud, så får bli att satsa på ett par lite dyrare hörlurar också..

Någon som vill dela med sig? =)


Good shit?

Mys i Malmö

Nu är jag återigen hemma efter en trevlig eftermiddag i Malmö.

Jag har haft så sjukt mysigt med min väninna Sara, och vi har hittat lite trevliga saker till vår kära vän Ida som vi hoppas på att hon kommer uppskatta, hehe! ;)

Sen köpte jag själv ett 100pack med nitar som jag ska använda nu till våren och dekorera gamla och tråkiga väskor med. Sen hittade jag min mascara jag brukar använda för ett superbra pris på HM! Brukar kosta ungefär 119kr tror jag, men jag fick den för 70kr. TOPPEN! Sen lite annat smått och gott.

Nu väntar det middag, krögarpytt med ketchup och ägg.. namnam. Sen efter det har jag unnat mig lite choklad, kvällen till ära (var ju flera dagar sen herregud, och i helgen hinner jag ju inte!), så ska jag försöka se om jag kan hitta något trevligt på tv.
 
Har ni också haft en bra dag?



14 januari '10

Tjohoo people!

Härlig dag idag. Jag vaknade upp med solen rakt i ansiktet. Helt underbart! Fast, min förkylning är galet envis.. ögonen vattnas konstant och jag är fortfarande så himla täppt. BLÄ!  Ska ta tåget 13.45 idag till Malmö och möta upp kära Sara för lite shopping och fika. Ska bli jättetrevligt.

Har bara lekt och myst med vovven nu hela förmiddagen, han är så sjukt rolig, och han vet inte ens om det själv. Fullkomligt underbar. Han ska snart till veterinären, antagligen om någon vecka. Fortfarande problem med hans lilla mage.. Han är hur pigg som helst, men vissa dagar äter han knappt och hans mage låter. Vi ger honom en speciell magmedicin och sen blir det bra i en dag. Sen kommer det tillbaka. Så dem ska gå in i magen och kolla vad det kan vara, för det som är riktigt konstigt är ju att han mår verkligen toppen för övrigt! Hoppas dem hittar exakt vad det är, så man slipper oroa sig längre.. Han är min ögonsten den lilla sötnosen, och jag mår inte bra när han inte mår bra.

Men, dags att få lite gjort antar jag och sen bege sig iväg till tågstationen!


Good news!

Vilka positiva nyheter jag fått idag!

På väg till jobb får jag ett samtal från ett nummer jag inte alls kände igen. Det visar sig vara ett stort företag jag lämnat visitkort till för ett tag sen när de hade hört mig sjunga, så nu ska jag allt få ha en konsert! Det blir i Asmundtorps Kyrka den 3:e februari kl 18.30, och jag har min duktiga gitarrist med mig, Niklas såklart.

Vi kommer lira i ca 45 minuter, och jag ser verkligen fram emot det. Det inte många vet är att kyrkan nu har satsat enormt på att göra det till en konsertkyrka.. vilket betyder att dem har sjukt underbart högtalarsystem och en utav världens bästa mickar. Bara tanken på ljudet (hart redan hört det), ger mig gåshud. Så det ser jag verkligen fram emot kan jag lova!

Sen imorgon ska jag ju träffa söta Sara i Malmö efter 14 tiden någonting, vi ska gå och kolla lite efter en inflyttningspresent till Ida tills helgen. Ska bli spännande och se vad man kan hitta.. sen blir det ju säkerligen en fika, och skitsnack såklart, hehe.

Så nu blev det jättemycket att göra på en gång kan jag säga. Ska jobba, repa inför konsert OCH plugga på en hygienkurs under tiden jag inte jobbar på internet.. tjoho vad jobbigt det blev. Haha, men så kul!

Hoppas alla får en bra kväll.

13 januari '10

God morgon gott folk.

Ska snart iväg mot jobbet, börjar kl 11 idag. Mår långt ifrån bra kan jag lova, men jag måste ha pengarna, så man får bara bita ihop... som vanligt. Usch, hade verkligen behövt att bara gå tillbaka till sängen och få sova ut.. men imorgon, då ska jag sova. Är ledig imorgon och på fredag. Då ska jag sova.

Hoppas alla får en bra dag, och jag ber för INGA förseningar. Det orkar jag verkligen inte just nu.


Not good.

Usch, jag mår inte alls bra.

Jag är så himla täppt i näsan alltså, helt galet. Enligt schemat skulle jag börja kl 14 idag, men dem ringde in mig så jag började kl 13 istället, helt ok! Men nu mot kvällen så hade jag ingen energi kvar alls, jag behöver vila ikväll för imorgon ska jag jobba 11 - 19. Så istället för att sluta kl 20 idag, så slutade jag kl 18. Känns jättebra, jag är tacksam för att dem lät mig. Men vi hade inte SÅ mycket att göra faktiskt..

Har ätit lite makaroner nu ikväll, det var längesen. Kokta makaroner och ketchup är SÅ himla gott. Så nu ikväll ska jag bara duscha, kolla tv och som sagt, vila upp mig tills imorgon.. Man behöver all energi man kan få.

Får erkänna att jag längtar enormt mycket till våren. Det jag gillar med sommaren däremot kvällarna, men annars är det bara klibbigt och jobbigt med så mycket värme... men våren, den är helt perfekt. Man kan gå med jeans, converse, en kort jeansjacka med uppkavlade armar, solglasögon och utsläppt hår utan att behöva antingen frysa ihjäl eller dö av värmeslag.. Haha.

Nåja, får drömma mig bort och ska försöka hitta något bra på tv.

Hoppas alla får en trevlig kväll!




12 januari '10

Grå och molnig tisdag har man vaknat upp till.

Men jag har sovit gott i min ny "säng". Fast jag har oturen att ha blivit täppt i näsan, så har vaknat jättemycket inatt av att jg varit snustorr i munnen. Blä! Men nu sitter jag med Vicks under näsan och har precis ätit frukost.

Idag ska jag jobba, men ska inte ta tåget förrän vid 11.22, för jag börjar inte förrän kl 13. Himla skönt får jag säga. Jag slutar dock kl 20 ikväll, så är inte hemma förrän vid 22 ikväll, men det känns ok faktiskt. Imorgon jobbar jag 11 - 19, så idag känns som en liten mjukstart efter helgens ledighet. Skönt!

Ser fram emot torsdag. Då ska jag träffa söta Sara, och vi ska försöka hitta något riktigt fint till vår kära vän Ida som vi ska till på lördag, ser fram emot det så himla mycket. Finare tjejer får man leta efter.

Ska köpa nytt tågkort idag också.. så blir fattig, hehe. Det är så mycket pengar på en gång tyvärr.

Nä, dags att borsta tänderna!

Färdig!

Jag är äntligen färdig.

Rummet är helt sjukt snyggt just nu, ja.. förutom de hemska tapeterna. Jag vill inte ha tapeter. Jag vill ha färg, och den ska vara annorlunda jämfört med skiten jag har nu. Haha! Ja just det.. också de hemska snedväggarna. Än idag kan jag slå mig i huvudet ibland.. otroligt. Men annars är det riktigt fint nu faktiskt.

Så jag är helt galet trött, och är så glad för att jag börjar kl 14 imorgon.. då hinner jag sova ut, ringa läkaren ang. en sak och bara ta det lugnt innan jobb. Perfekt!

Nu ska denna dagen avrundas med Family Guy om 7minuter. Pappa & jag har jobbat hårt idag, så detta förtjänar vi båda. Att bara slappa..

Såhär ser bäddsoffan ut som vi köpte. Nedsatt 200kr från ordinarie pris också, så det var ju faktiskt ett plus i kanten. Älskar denna soffa, och den heter Månstad från IKEA.

Monterar och städar

Japp, det blev en ny soffa idag.

Men inte en vanlig soffa, utan en bäddsoffa. Sov över hos Ida i helgen och hon hade en fantastiskt skön bäddsoffa jag sov över på! Jag tror inte det är samma som jag köpte, men det spelar ingen roll, denna var lika skön och fullkomligt underbar. Har behövt en ny säng nämligen, men jag bor på ovanvåningen och det är faktiskt omöjligt att få upp en 140x200 säng i vår trappa, så en bäddsoffa var en klockren lösnings. Den är i storlek 140x200 uppfälld, och var superenkel att montera ihop.

Det som har tagit tid nu är städning, försöker få lite ordning på rummet. Har för mycket grejer.. men det ser ut som om det kommer bli bra. Hade middagspaus nu, och ska fortsätta strax. Tyvärr missade jag spinningen, men nästa måndag ska det fan bli!

Imorgon blir det jobb, 14 - 20, också är jag ju ledig torsdag och fredag.. men det finns grejer inplanerade redan! ;)

Puss!

11 januari '10

MOT IKEA!!!!!!!!!

10 januari '10

Heeej återigen!

Saknat mig? Hehe.
Jag är alltså hemma igen, efter en ganska lång, men fantastisk dag får jag ju säga. Gårdagen var fullkomligt underbar med min kära vän Ida. Hon är en sådan fantastisk människa, man kan ju inte göra annat än att se upp till henne och avundas hur underbar hon är!

Vi kolla lite film, serier och snackade en hiiiimla massa.
Det var så himla skönt att bara sitta och snacka. Sen åt vi ju såklart, tacos blev det! Det var mums, men mina tortillas bröd jag köpte var patetiska. Verkligen patetiska. Man fick plats med en matsked köttfärs.. det var tortillas bröd för bantaren kan jag säga. Haha! Sen blev det ju lite.. marabou.. Det var gott.

Nu idag hämtade mina föräldrar upp mig, för jag sov ju hos Ida, och sen nu kl 12 idag skulle jag till min sångpedagog, så dem körde mig dit. Gulligt! Hos min sångpedagog gick det helt fantastiskt.. WOW! Jag tog så låga toner som jag aldrig trodde jag skulle klara, och det var med klar röst! Lät inte kvävt eller någonting. Det kändes så himla häftigt, så jag är så himla peppad! Kommit igång med att skriva egen musik, utvecklas hela tiden och ah, I LOVE IT!

Efter det stannade vi en runda på Center Syd där jag ÄNTLIGEN hittade ett par varm, rejäla vinterskor. Blev från Scorett, och dem hade kostat 1399kr, men på rean var dem för 900kr.. jag tvekade, men sen var dem helt perfekta. När man tittar på dem ser dem inget speciellt ut, men när jag satte på mig dem så tappade jag hakan så snygga dem var. Lätt värt 900kr. Fin kvalité som tusan, rejäl sula och riktigt fodrade. Man ska inte behöva frysa om tårna! ;)

Så köpte jag även äntligen nya The Sims 3 - Destination Världen. Så det är vad jag ska göra nu resten av min söndagskväll..


Mina underbaringar. Scorett, 900kr!



Skorna jag beställde från nelly.se på deras mellandagsrea, 249kr.

9 januari '10

God morgon!

Idag är det lördag, och idag är det jobb för min del från kl 11 - 17. Men det är som tur är, inte en HELT vanlig dag. Nä då! För efter jobbet ska jag umgås med min kära Ida som jag saknar typ konstant, sen ska jag faktiskt sova hos henne! Imorgon ska jag även på sånglektion i Malmö, så det är ju perfekt. Då hämtar mina föräldrar bara upp mig hos Ida som redan bor i Malmö. Perfekt. Ska bli hur kul som helst!

Sen imorgon är jag ju då ledig, och även på måndag, och på måndag ska jag på spinningen igen. Jag har bestämt mig för att betala varje gång istället ett tag tills jag märker att jag kommer göra det, sen får jag ju se hur jag jobbar de andra måndagarna.. annars får jag ge mig på den vanliga spinningen, fast göra det i min egen takt.

Så, vi hörs imorgon så hoppas jag alla får en riktigt härlig lördag!


Sova över hos denna underbaring idag! ♥

Spinning

Jag klarade av det!

Spinningen var helt ok. Kändes bra att svettas lite, men får se om jag drar dit igen. Kostar fan 80 spänn per gång, och denna spinningen jag vill gå på kan jag inte ens gå på varje gång.. den är en gång i veckan, just den dagen jag brukar jobba och inte slutar förrän spinningen i princip är slut. Surt va? Men nåja, får se om jag gör det nästa gång eller ej.. tror inte jag jobbar iallafall!

Imorgon är det iallafall jobb igen. Dem ringde från jobbet och frågade om jag kunde börja kl 11 istället för 12, och jag tackade ja! Så blir att jobba imorgon, och kanske träffa kära Ida ♥

Ska ut på en runda med min lille vovve nu och pappa, sen ikväll får man bara inte missa, kl 21.45, "Ett päron till farsa".. genom Europa eller vad den heter. SKITROLIG! Se den. Haha!

Hej sålänge!


8 januari '10

Hej gott folk!

Idag gick jag upp i lagom tid, har sovit ut, och hoppade in i duschen. Plattade till håret, och ännu en gång.. GHD ÄGER! Håret blir så himla lent och väldigt rakt, jag är så obeskrivligt nöjd.

Ska snart iväg till träningen faktiskt.. låter sjukt. Jag + träna = ovanligt. Men visste ni att jag var faktiskt en riktigt duktig målvakt i fotboll när jag var yngre? Benen pallade inte längre, sen ville jag även koncentrera mig mer på musiken! Men nu är det dags att komma igång med något igen.. få se vad jag tycker om spinning. Cykla tycker jag ju annars om, men spinning verkar ju dööööjobbigt..

Önska mig lycka till!


Done!

Tjohejsan så trött jag är!

Arbetsdagen har gått utmärkt får jag säga, förutom en stackars medarbetare som fick enorm näsblod.. Han har knappt varit ledig en enda dag på hur länge som helst, och nu har han även blivit sjuk. Så när jag såg honom där, med en massa näsblod sa jag åt chefen att skicka hem honom. Det såg ganska läskigt ut kan jag säga.. Usch.

Själv har jag frusit som en jävla galning. Tåget imorse var försenat 35 minuter, och på vägen hem var det också himla försenat.. så det har varit kallt. Men imorgon ska jag skicka in resegaranti till Skånetrafiken, jag har tre kraftiga förseningar som ska skickas in och jag kräver ersättning!

Sen imorgon är jag ledig, men jag har som sagt en del att göra ändå. Ska fixa med skånetrafiken, och sen ska jag ringa till Skat Öresund och få hjälp.. IGEN! Han sade att han hade ändrat min skatt, men det har inte dykt upp på det konto man har i danmark, alla händelser dyker upp där. Så dåligt om han INTE gjort det.. suck.

Nu ska jag glo lite på någon film på trean, sen imorgon ska jag första sova ut! Skönt!

Ha en bra kväll folket!

100107

God morgon!

Idag är det även idag, dags för jobb från kl 11 till 19 ikväll. Jag är så himla trött! Imorgon är jag ledig, och då ska jag iallafall sova till kl 9.. eller 10 iallafall så man får sova ut lite! Jag längtar!

Sen annars idag kommer det alltså inte hända så mycket, så nu ska jag göra mig iordning och dra mig hela vägen till tågstationen, och jag BER för att tåget inte är försenat, jag orkar verkligen inte det idag!

Puss!

100106

Holy crap.

Arbetsdagen har gått läskigt bra med tanke på hur trött jag BORDE varit, som jag aldrig blev... konstigt nog. Igårkväll var jag nämligen uppe till kl 2 på natten och kollade på Rock 'n Roll Hall of Fame på kanal 2 tror jag det var.. Alltså WOW. Alla de största var där för tusan, vilken show det var. Sting, U2, Billy Joel, Stevie Wonder, Bonnie Raitt, Simon & Garfunkel (japp, där grät jag faktiskt) mfl. Helt fantastiskt underbar konsert. Pappa & jag kunde inte slita oss.

Sen blev man ju fruktansvärt inspirerad till musiken återigen såklart, jag saknar verkligen det så himla mycket. Som i somras när pappa och jag var ute och spelade varje helg.. jag saknar det så olidligt mycket. Den passionen är svår att förstår för dem som inte har den passionen, haha. Känns som en stor del av ens hjärta är borta.. Men jag kommer komma tillbaka, så är det bara! =)

Nu ikväll blir det bara att slappa framför tv:n, och imorgon är det jobb igen kl 11 - 19, och på fredag är jag ledig. Wohoo! Förresten.. vet ni vad som händer på fredag? Jag ska följa med mamma på spinning. Kan ni förstå? MADELEINE SKA TRÄNA! På ett riktigt gym! Helt jäkla ofattbart, men jag ska iallafall prova, det känns spännande. En sommar för några år sen kom jag verkligen igång med cyklingen och cyklade två mil per dag, men så började ju skolan igen osv.. men jag älskar verkligen att cykla, så detta ser jag fram emot. Men jag har redan förberett mig på blodsmak i munnen.. haha!

Ha en underbar kväll.

Ikea

Hemma återigen.

Men vill inte påstå att dagen har varit underbar. Min huvudvärk jag vaknade med utvecklades till migrän, så när jag kom hem så gick jag direkt och lade mig och vilade en timme ungefär, känns lite bättre. Ska följa med mamma ut också på en runda med vovven och få lite frisk och kall luft, så får vi hoppas på att det blir bättre!

Jag var på IKEA iallafall, och vi hittade en jättefin och superskön säng som i princip var den enda som passade in perfekt på min kropp, sovsätt osv. Men vi köpte den såklart inte, inte planerat idag. MEn vi har ett problem, jag vill HELST ha en 140 x 200 säng, men den kan jag inte få upp på mitt rum pga. vår trappa.. 120cm säng klarar jag inte, alldeles för liten nu när man är van vid dubbelsäng. Vill kunna breda ut mig rejält om det behövs, haha!

Men sen inne på Väla en snabb runda hittade jag en skitsnygg fodralklänning med hyskknäppning där fram för halva priset på MQ. 174kr, toppen! Sen hittade jag även en liten inflyttningspresent till min älskade Ida som ska ha fest nästa lördag igen!

Min bror köpte även Call of Duty: World at war, på EB-Games. Begagnat kostade det 399kr där, och då satte jag i halsen. På cdon.com får man ett helt nytt för 299kr plus frakt på 29. SVINIGT och jävligt dåligt får jag säga. Vilka svinpriser dem trycker på med!

Nu ska jag ut och gå en runda iallafall som sagt med min mor och min älskade vovve!

5 januari '10

Idag är jag ledig.

The magic words. Haha! Så himla skönt. Jag har fått sova! Men, i tre dagar nu har jag vaknat upp med huvudvärk, för min säng är så hård, så när jag sover så spänner jag hela min kropp så får jag en fet huvudvärk när jag vaknar! Så himla irriterande. Så idag ska vi iallafall till Ikea och kolla om det finns en bra säng för mig.

Så vi ska bege oss nu tydligen, upp och hoppa!

Ha en bra dag! =)


Ironi

Tji fick jag.

Låt mig citera mitt förra inlägg;

"Så jag hoppas alla får en bra dag, jag ska göra mitt bästa för att få min dag riktigt bra iallafall."

- Det gick alltså helt åt helvete. Hahahaha!

Jag har verkligen haft en usel dag, och det känns verkligen så himla korkat att man var så himla positiv och sen har allting gått mot en, haha. Men nåja.. morgondagen blir nog bättre hoppas jag. Är ledig, och jag ska verkligen sova ut. Ska följa med pappa och brorsan till Forex, det är det enda.. sen ska jag krya på mig ordentligt. Har varit sjuk nu de senaste dagarna, men ändå jobbat, så jag förtjänar att vila lite.

Så jag säger godnatt till er nu, och hoppas ni får sova så gott! =)

4 januari '10

God förmiddag gott folk!

Idag har jag blivit tidigare kallad till mitt jobb, så ska börja två timmar tidigare än vad som var planerat. Jag tackar inte nej, det är ju pengar det med! Har precis pratat med Skat Öresund också, och visst fan var mitt skattekort som det kallas fel. Den trevliga mannen hjälpte mig och han ville verkligen hjälpa till, så änglar finns faktiskt lite här och där. Sådant gör mig glad.

Så nu ska jag bara ta på mig lite kläder, sen ska jag åka in till tåget och resa till jobbet med söta Maryam som jag ska jobba med idag. Vi ska jobba från kl 13 - 20, så kommer hem sent ikväll.. drygt, men är faktiskt ledig imorgon. SOVA!

Så jag hoppas alla får en bra dag, jag ska göra mitt bästa för att få min dag riktigt bra iallafall.

Puss!

3 januari '10

Problem. Alltid problem.

Speciellt när fel människor sitter vid fel arbete.
Jag blir så jävla trött! När man arbetar i Danmark så får man x antal skattefria pengar varje månad som man alltså ej skattar för, pga. att man pendlar så pass mycket osv.

Jag pendlar 17 mil tur/retur VARJE dag, och jag pratade med de ansvariga som heter "Skat Öresund", de sade att jag kommer ha x antal skattefria varje månad, och jag frågade henne om det nu var HELT säkert, och hon svarade ja. Nu, idag, fick jag reda på att det endast var hälften. Vilket är fel, för min chef som bor i Malmö har samma skattefria pengar, och det är fel med tanke på att jag har ytterligare 10 mil att resa tur/retur. Så, imorgon innan jobbet får jag ta och ringa dem.. så jävla onödigt.

Jobbig dag har det ju varit också. Trött, huvudvärk, sjuk, svimfärdig hela tiden.. USCH. Men visst fan jobbar jag ändå! Borde få cred för det, men nädå. Haha!

Ikväll blir det någon film som går på tv, sen imorgon jobbar jag kl 15 - 20, så jag kan sova ut imorgon.. underbart!

Godnatt! =)



Äntligen.

Pappa har äntligen kommit hem. ♥


Känns som frid och fröjd kan jag säga. Vi har krängt pizza, och ska kolla film nu. Kommer däcka efter filmen, ska jobba imorgon också.. Kul, JÄTTEKUL. Jag vill sova!

Sen.. vad fan är DETTA? Vad ger dem rätten att mörda ett utav de två vackraste djuren i världen (vargar och tigrar delar första plats hos mig)? Jävla idioter. Säg inte hälsofara. Det finns faktiskt andra sätt att göra detta på än att skjuta ihjäl dem. Människan tror fan den har rätt till att göra vad som helst. USCH.





100102

God morgon. Idag mår jag inte alls bra faktiskt. Förkyld, vovven mår lite dåligt, och jag har knappt sovit (pga. förkylningen). Men ska jobba från kl 11 - 17.. även imorgon, så det är väl bara att bita ihop. Egentligen hade jag behövt ha ledigt i en vecka eller två och bara få sova ut och ta hand om mig själv. Men det får vänta tills en annan gång.

Idag är det egentligen en bra dag, för äntligen så kommer pappa hem från Karibien. Vilken lättnad det känns som! Han sitter på planet hem nu, och landar nog i Kastrup runt 15 tiden. Jag längtar! Så det blir att fira med pizza ikväll när han kommer hem, haha!

Hoppas alla får en rolig lördag, jag är avundsjuk på er! =)

Nyårstrött

Det blev ändrade planer för kvällen. Min vovve mår lite si sådär, så vi valde att stanna hemma istället för att åka och kolla på bio och lämna honom hemma. Kändes inte riktigt rätt. Så jag & mammsen körde in mot stan och handlade lite mjölk och mat, och sen hyrde vi tre filmer istället. Två stycken var s k Y.E.E.Z-märkta, vilket betyder för mig, som ännu inte fyllt 20, får det billigare. Så vi hyrde tre filmer i en vecka för endast 90kr. Toppen, haha!

Så nu är vi återigen hemma, och jag måste erkänna att jag är sjukt seg. Sen kom jag på att imorgon jobbar jag från kl 11 - 17.. även söndag. Det jobbiga är att när jag slutar 17, är jag inte hemma förrän 19.30, för tåget 18.08 från Malmö till Landskrona går inte på helger.. JIPPI! Eller ja, det gjorde de inte den förra gången som jag åkte.. så måste det ju vara fortfarande? Jävla skit isåfall säger jag. Riktigt värdelöst. Men jag har tyvärr inget att säga till om, men nådigt irriterande är det verkligen. Plus att pappa kommer ju hem, vill ju hem och träffa honom så snabbt som möjligt. Suck...

Nu blir det snart mat, och sen är det film som gäller. Hur har er första dag på det nya året varit?


Bland annat den här filmen ska vi se ikväll;


1 januari 2010

Nu är det år 2010. Nytt årtionde.

Känns lite konstigt att skriva. Men man vänjer sig nog!

Jag hade iallafall en underbar nyårsafton hemma hos ett par vänner till familjen. Vi åt en obeskrivligt god middag, med en fantastisk efterrätt.. Tobleronetårta. Dreglar när jag tänker tillbaka.. Mums. Sen satt vi och pratade, åt lite godsaker, drack gott, och sen var det raketer och smällare som skulle brännas av. Vi hade enormt trevligt!

Vid kl 3 inatt somnade dock jag. Det kändes precis lagom, och steg upp lite efter 10. Fast, bara tanken på att man ska upp tidigt och jobba imorgon är inte rolig, haha! Det är visserligen bara 6 timmar, men ändå! Både lördag och söndag, och imorgon kommer ju ÄNTLIGEN pappa hem! Han kommer vara hur brun som helst nu efter en hel månad i 30 grader.. så blekfis som man är kommer man se ännu blekare ut vid sidan om honom, hehe.

Idag sker ingenting, men vi i familjen tänkte faktiskt gå och se bion "Avatar" för trevlighetens skull. Den verkar ju himla bra!

Lite bilder från gårdagen;


Får inte ha långa naglar pga. jobb, så igår var det svarta lösnaglar på. Skitsnyggt!


Raketer och smällare brändes av, det var jättevackert när man såg upp över himlen vid tolvslaget..


En glad jag, sista dagen år 2009!


Gott nytt år people! ♥


RSS 2.0