Lördag

Alright, här har man hunnit med mycket.

I torsdags åkte jag upp och ner till Stockholm under samma dag, hade ett litet uppdrag där. Får se om det blir något bra eller inte, det lär märkas. Iallafall så var det rätt tufft, det var många timmar man var uppe av det dygnet (23,5 av 24!), men jag är så glad för jag fick möjligheten att käka middag med min fina vän Erik Linder, ni vet från Diggiloo? Hann även träffa vår videokille Anton en liten snabb runda. Jag bara garvade konstant i typ 2 timmar. Helt underbart.

Denna helgen är det bara jobb för min del som vanligt, men innan jobb idag ska jag försöka hinna med upp en sväng till farmor på sjukhuset. Hon har det inte lätt just nu, och det blir otroligt tufft för en annan. Så, det ska hinnas med.

För övrigt. Ja, jag älskar min katt. Glädjen hon skänker mig varje gång jag kliver innanför ytterdörren är obeskrivlig. Jag saknar min hund hos mina föräldrar så enormt mycket, men jag kan inte ta hand om en hund nu så som jag jobbar. Så att ha en egen liten sötnos i form av katt här hemma är ovärderligt. Hon väcker mig på morgonen med att lägga sig bredvid mig och mysa, sen slickar hon en rent i hela ansiktet. Med den där sträva tungan.. iih, haha. Mysfaktor på henne iallafall.

Ha nu en fin lördag! ♥


Kärlek ♥
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0