Vilken helg!


Jag vet inte vart jag ska börja, eller sluta? 

Jag hade fått biljetter till Diggiloo i Kristianstad den 29:e juni, så jag bjöd med familjen och ett par vänner till familjen för att åka upp dit och kika.

Där satt jag, inte vidare iordninggjord och kände mig lite halvt lökig och inte så grann, och vad händer då..? Jo, kära och fina Lasse Holm frågar vart Madeleine Liljestam sitter någonstans.. självklart rätt nära honom. Haha! Jag fick ställa mig upp, vinka, och PANG! Där kom det så många minnen som ett slag i ansiktet. 

Resten av kvällen var jag bara så nostalgisk. I pausen blev det backstage och träffa på alla godingar igen och fy vad jag skrattade, så mångfa minnen och jag är så tacksam för att jag fått ta del av en Diggiloo-turné i mitt liv redan. Det är en helt otrolig känsla, och människorna... ödmjuka och fantastiska.

Inte heller att förglömma, VILKEN SHOW! 10 års jubileum, och showen var helt otrolig. Är glad att finaste Thomas Pettersson var tillbaka, för herregud vad tårarna rann av skratt.
 
Så när jag vaknade imorse kändes allt som en dröm, men insåg rätt snabbt att det var så pass fantastiskt som det faktiskt var. Sen var det iväg på dop, min fina vän Annas dotter skulle döpas så där sjöng jag, sen iväg mot Hörby för att sjunga på ett bröllop där, och sen till Lucy's för att jobba. Men det blev inte vilken kväll som helst.

Det var Elvis-show som vi har varannan lördag, men ikväll var även ett par där som är stammisgäster hos oss.. de är två helt otroligt fina människor som verkligen förgyller ens dag, och de är så perfekta ihop. 

Hur som haver så friade mannen till henne under kvällens show, och det var SÅÅÅÅ fint. Jag grät ju.. så blödig, men hon blev så glad. Hon firade 45år där på restaurangen med 25 vänner och sin nu blivande man, och han hade bara överraskat henne hela dagen och till slut blev det frieri... det var så otroligt. Vilka människor det finns? 

Så avslutade vi det med att jag sjöng låten "Du är allt" till det nyförlovade paret som en liten hälsning från oss på Lucy's. Mend det var inte lätt. Klumpen i halsen fanns där.... hela tiden.

Nu är klockan tre på natten/morgonen, och jag ska sova. Imorgon och på måndag är jag ledig så nu tar jag då HELG. 

Godnatt! 
2 kommentarer
Postat av: Laszlo Stefelix

God morgon Madeleine.
Vilken fantastisk artist och människa du är.Du förgyllde verkligen Stinas och min dag och för detta kommer jag alltid vara dig tacksam.Har alldrig varit så rörd i hela mitt liv som när du sjöng till oss.Vi kommer att gifta oss i maj månad nästa år i Bjuvs kyrka den 18 Maj och jag kommer verkligen att ta dej på orden med att få höra din vackra stämma i kyrkan.Madeleine,tack för att du finns.Du är bara så fin och tar en stor plats i Stinas och mitt hjärta.Va nu rädd om dej och hälsa och tacka alla på Lucy's från oss båda

2012-07-01 @ 08:24:54
Postat av: Kattis

Jag tackar härmed för din underbara sång i Hörby.Din röst är underbar:)

Kattis

2012-07-06 @ 23:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0