The Voice Sverige

Vilken otrooooligt respons.

Så många har gratulerat, och jag bara... ja, jag fäller en tår eller två. Det är ju helt sjukt så fina ni är. Tack så hemskt mycket.

Att bli utvald till Magnus Ugglas lag av Uggla himself är en enorm känsla. Han är en cool människa som lär en väldigt mycket. Är så lyckligt lottad. Håll nu tummarna för mig i nästa steg. 

Ni som föredrar twitter, lägg till mig där och följ mig under resans gång. Blir mycket uppdateringar där. liljestam heter jag, enkelt och bra.

Foto: Annika Berglund
4 kommentarer
Postat av: Evelina

Jag minns att jag såg dig på Liseberg sommaren 2010 (om jag minns rätt), och du bar någon lila klänning och sjöng hurt.

Jag läste din blogg varje dag, men när min dator gick sönder så försvann även den sparade länken till din blogg.Men när jag kollade på The voice, och hörde dig sjunga hurt så kände jag genast igen det.

Du har förändrats, men jag kände igen rösten och ditt sätt att sjunga på.Sedan hörde jag att du hette Madeleine, och sökte upp dig och fann bloggadressen igen, äntligen!Vill bara säga att jag gillar dig lika mycket som jag gjorde efter första gången jag hörde dig,

och att jag tänker fortsätta följa dig här på bloggen och på twitter (heter glennsdotter där).Ha det bra :DKRAM!

2012-01-07 @ 17:15:13
URL: http://evelinahanssons.devote.se/
Postat av: Liie

stort grattis!! :D nu var det länge sen jag kikade in här, säkert över ett år men när jag hörde ditt namn på tvn så bara, det är ju hon som gillar sonata arctica! du sjunger otroligt vackert, hoppas det kommer gå bra för dig i tävlingen! kram

2012-01-07 @ 17:36:41
URL: http://liie.se
Postat av: Evelina

(Svar) Så klart jag håller tummarna för dig!Och ja, vi får höras under tiden, men nu hittar du mig på denna adress istället: http://www.mondoblog.se/glennsdotter/Kram kram :)

2012-01-07 @ 23:00:35
URL: http://evelinahanssons.devote.se/
Postat av: Jonna

du va jätteduktig! :)

2012-01-09 @ 14:52:43
URL: http://jonnaalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0