Trodde det var kört...

Hej bloggen!

Jag har varit otroligt inaktiv, men jag har faktiskt en riktigt bra anledning. Alldeles för mycket stress, och tro det eller ej.. men jag trodde det var kört för min dator. Jag trodde han hade övergivit mig... min älskade. Vi har varit med om så mycket tillsammans. En hel turné, massvis (!) med turer från och till Norge... ja, många mil, och jag har blivit så fäst vid den här datorn att det gjorde riktigt ont att den kanske hade gett upp.

Men vet ni vad? Det var bara laddaren! TJOHOOO! Så, idag fixade jag en ny laddare för 399kr och nu är det fart på min underbaring igen. Om jag blev lycklig? Eh ja. Haha!

Jobbat idag iallafall, och idag var det riktigt högtryck på Lucy's... jätteroligt, men kan inte påstå att jag mår sådär på topp med denna extrema huvudvärk. Men, det verkade bli lyckat iallafall, träffade en person där idag som är så fantastisk på många sätt. Ni vet när folk bara ustrålar omtänksamhet och glädje? Det är underbart.

Imorgon blir det rep med pappa, och sen jobb igen. Pappa och jag har en privat företagsfest vi ska spela på denna kommande lördag, och om jag längtat. Var så längesen vi bara lirade, så¨ska bli kul!

Sov så gott, och denna gång försvinner jag inte. ♥


1 kommentarer
Postat av: Jeppe

Hallelujah!

2011-08-03 @ 22:56:58
URL: http://www.lantanovic.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0