Fredag

Denna fredagen är avklarad.

Första gången jag hade 19 gäster själv, tre olika sällskap, men det gick faktiskt bra till slut. Blev lite rörigt, och det värsta problemet för oss som serverar är att det kan bli ganska trångt då folk väldigt gärna tar plats och inte alls visar hänsyn till att man gör sitt bästa och försöker servera på smidigaste sätt, men så är det, det är bara att be dem flytta sig femtioelva gånger så ska det gå.

Imorgon är det lördag, alla vet att lördag innebär fest så jag ställer in mig på att det blir fullt med folk och mycket spring för oss. Men det roliga imorgon är att efter jobbet ska jag ta en taxi ner till Andy's Pub i centrala Oslo där pappa spelat denna veckan. Imorgon är hans sista dag och då tänker jag banne mig hjälpa till att riva av några låtar och försöka lyfta taket lite mer. Det var så längesen pappa och jag lirade tillsammans, så det ska bli riktigt roligt att få återgå till det vi en gång hade!

Nu ska jag dra av allt smink, bädda ner mig i min härliga säng och fortsätta läsa på Marilyn Mansons bok. Jag tycker den är riktigt bra, har svårt att slita mig, somnar ofta med den i famnen, haha.

Godnatt ♥

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0