Body

Låt mig introducera världens bästa och skönaste plagg för er: BODYN!

Jag fullkomligt älskar att ha body på mig. Vissa kanske frågar, vad är det? Ni vet, en t-shirt som knäpps ihop i grenen, så kasar den liksom inte upp. Perfekt! Köpte två stycken nya idag (köpte två till förra veckan, hehe), sen köpte jag även jackan här nedanför på Gina Tricot, samt en jättesnygg kavaj på HM, hade rabatt på både Gina och HM, så det blev inte alls så farligt.

Jag hade det riktigt mysigt på Nova Lund faktiskt. Ibland trivs jag av att bara gå runt för mig själv, även om sällskap av världens bästa vän är ännu bättre, men när hon jobbar klarar jag ändå att shoppa själv. Ska hem till henne imorgon efter jobbet också, saknat henne! Imorgon jobbar jag en för jävla hemsk tid, 11 - 20, jag öppnar och stänger... usch, det är ångest. Men därför ska det bli skönt att inte behöva åka hela vägen hem, utan bara till Malmö till kära Ida. Sen på torsdag är jag ledig igen, får se vad som hittas på då.

Nästa vecka är det Stockholm som väntar, fy fan vad jag längtar. Ska bli helt underbart att åka upp dit, träffa alla inom Next Star 2010, få uppträda och bara att få komma ifrån ett litet tag.. känns väldigt lyxigt.

Någon som vet något riktigt, RIKTIGT bra hundpensionat som vi kan lämna min älskade vovve hos i 1-2 nätter? Jag har feta problem med att lämna bort min hund, för vi har gjort det en gång, och det stället var inte alls bra. Så om någon kan rekommendera ett riktigt bra ställe är jag riktigt tacksam, för min hund är inte bara en hund.. han är min bästa vän!

Min nya vårjacka:


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0