18 mars '10 - Stockholm!!

Gäääääsp.

Hur är det med er? Jag är skittrött, tur att man ska sitta i en minibuss upp till Stockholm. Blev väckt av att några snubbar håller på utanför huset, där jag bor fixar dem nya vattenledningar. Det är ju inte som att vakna till fågelsång direkt, usch.

Sen är jag lite sur på en idiot från tradera. Köpte en liten mobil som skulle vara olåst, men det var den inte. Så sa jag till henne att då vill jag ha halva beloppet tillbaka så jag kan sticka och låsa upp den, det tyckte hon var okej och hon skulle föra över pengarna idag. Så har den idioten skickat ett mejl och skrivit: "Jag har funderat. Skicka tillbaka telefonen så får du pengarna tillbaka istället". Vad är det hon inte förstår med att jag VILL HA telefonen? Sen hade hon aldrig gått med på att skicka pengarna först heller, hon luras ju bara ändå. Hatar sådana idioter. Jag hade aldrig köpt av någon som inte har 99-100% bra omdömen, men det hade hon. Därför blir jag extra förbannad.

MEN MEN! Det ska bli en trevlig helg nu. Det är spännande. Men jag kommer sakna min hund enormt mycket.. känns ganska jobbigt, men jag hoppas verkligen han får det bra.

Datorn hänger med, för det borde verkligen finnas internet på hotellrummet tycker man ju. Nu ska det sista packas, alltså tandborste och annat roligt, haha.

Mot Stockholm!



3 kommentarer
Postat av: Sofie

Haha, så klockrent att några snubbar höll på utanför dig imorse! Samma hände nämligen mig också, haha. Blev väckt runt 8-tiden av att några höll på att borra utanför mitt fönster! :/ Så vi kommer nog båda vara trötta i bussen...

2010-03-18 @ 10:56:37
URL: http://barjmann.blogg.se/
Postat av: marie ch

hej

lycka till jag har reklamerat dig nu de tycker du är duktig.Håller tummarna.

kram marie ch

2010-03-18 @ 17:10:23
Postat av: C

Usch, sitta i minibuss, jag hade hellre kört istället för att vara passagerare :P

2010-03-19 @ 21:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0