31 juli '10 - ULLARED!

Vi människor har många småsaker som ibland kan överraska våra medmänniskor.

Det kan vara i princip vad som helst. Men med tanken på min rubrik, så förstår ni kanske att jag ÄLSKAR Ullared. Det är så mycket kärlek så det är svårt att mäta. Där är allt man behöver för att leva ett bra liv, hahaha.

Så nu rullar vi från Båstad där vi haft två riktigt härliga spelningar trots att det regnat som bara den, och är på väg mot älskade Ullared. Jag hoppas och ber för att jag ska hinna in och shoppa iallafall i 30 minuter. Känns som om man hinner gå in och inte komma ut på 30 minuter, haha. Men jag ska göra mitt bästa, har en liten lista i skallen på vad jag tänkte införskaffa faktiskt. Känns som om spelningen kommer bli SÅ härlig!

Har några Family Guy avsnitt att avklara, och tror jag ska göra det. Vaknade upp till ett fruktansvärt hemskt migränanfall. När jag har det påminner jag ofta om en vampyr. Håller mig undan, tål inte direkt ljuset och ser allmänt sjuk ut, haha. Men, skämt åsido. Nu sticker jag iväg till min egna lilla värld ett tag, enjoy sången nedan istället.


1 kommentarer
Postat av: Anonym

hej vännen de sa att det var bra i Båstad en var där som jag känner.Nu måste jag säga det alla säger du och jag är lika kramiz faster marie ch

2010-08-01 @ 21:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0