16:e januari '10

God morgon!

Just nu är det lika mörkt ute som det var när jag släckte lampan. Jag hatar det! DET älskar jag med sommaren. När man går och lägger sig, sover gott och vaknar upp till ett underbar väder med sol i ansiktet.. Istället för blåst, kyla och mörker. Men nåja! Uppe är jag iallafall.

Idag ska jag jobba från kl 11 - 17. Men kommer faktiskt inte hem efter det, för jag ska åka direkt till sötaste Ida's inflyttningsfest, och hon har väl på ett sätt övertalat mig att sova där istället för att åka hem ikväll, hehe. Sista tåget går hem kl 1, och det känns som om man kommer hinna dit och vända ungefär... så dåligt att sista tåget hem går då. Men det kommer bli kul ändå tror jag! Fast det enda negativa nu är att jag måste packa ner mina linsgrejer, och ta med hennes inflyttningspresenter (den ena är lite stor och klumpig), till jobbet. Hoppas det går bra bara så ingenting förstörs, folk bryr sig ju inte längre.

Så vi hörs imorgon igen, då ska jag åka hem och sitta och plugga hela dagen till en hygienkurs man måste gå i Danmark för att få jobba i kök. De har mer strikta lagar där ang. sådant, vilket kan tyckas vara bra såklart, men det känns inte lika kul när vi medarbetare får betala skiten själva. 350 danska kronor, det kan ni slå på forex så ser ni vad man får lägga ut själv. Dåligt!

Vi hörs imorgon, ha en underbar lördag!

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0