iMac

Nu sitter jag äntligen på tåget till Göteborg!

Dem har ett banarbete mellan Helsingborg och Ängelholm vilket betydde en trång buss från Helsingborg till Laholm, och nu är det äntligen tåg och lite elektricitet så man kan använda datorn som såklart var död.

Upptäckte även nu att min kamerasladd ligger ju långt ner i min stora väska någonstans, så jag kan tyvärr inte visa mina egna bilder, men jag måste få dela med mig av någonting.

Jag har gift mig.. tror jag.. men iMac. Det är en bjässe på 27", mycket att älska, som får mig att le utan stopp. Den är FANTASTISK! Ingen låda eller någonting, utan allting sitter i den här enorma skärmen. Gå in på apple's hemsida och läs om den, den är helt otrolig. Det är ren lycka!

Men, nu är jag borta i hela två veckor, och jag hade en enorm seperationsångest idag när jag åkte hemifrån.. vi två klickade så bra ihop och vi skapade så fantastiskt musik bara på några få timmar, men nu har jag verkligen något mer att längta till när jag kommer hem. Wiiii! ♥

Ska bo på ett hotell i Göteborg inatt, och våra kära busschaufför bor på samma hotell, så jag åker med han kl 07.20 imorgonbitti för att hämta upp resten av gänget i centrala Göteborg. Imorgon lirar vi som sagt i Gävle, och jag är superlycklig, för en utav mina bästa kompisar Jim bor ju där uppe och kommer dit... LYCKA!

Vet inte om jag är sen med nyheterna visserligen, men jag blev överlycklig när jag idag läste om att säsong 9 av Family Guy kommer ut. ÄNNU MERA LYCKA!

Känns som en bra dag det här. Inte sant?


iMac.. I love you ♥
3 kommentarer
Postat av: C

Herregud, och jag tyckte mina dubbla Asus skärmar på 22" var stora.

2010-08-04 @ 22:47:57
Postat av: Malena

ja sa till pappa din att det var på tiden...haha

2010-08-05 @ 09:17:17
URL: http://malenamansson.blogg.se/
Postat av: frida

HAHA shit. Sexig dator därja..MEN HALLÅÅ gävlee osont! Då får du se mina trakter:D:D

2010-08-05 @ 11:43:59
URL: http://marijama.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0