Wow!

Godkväll!

Kom hem för ett litet tag sen efter en heldag i Danmark. Det var väldigt blandade känslor. Det är mitt första jobb någonsin (om man inte räknar med alla sångjobb), det är första gången jag åker tåg själv, och nu åkte jag ända till Danmark och lyckades hitta rätt.

Jag kom dit, och blev väl omhändertagen. Fick alla mina grejer, och fick börja direkt. Först vid grillen, men sen när de andra nya medarbetarna kom fick jag börja med att göra hamburgare direkt, utan att ens ha läst vad dem innehåller. Hahaha! Men jag fick typ världens bästa lärare, Ali. En skitskön snubbe från Malmö, vi hade jätteroligt, och de tyckte jag gjorde jättebra insats idag för att vara första gången. Känns bra.

Så nu har jag ett bra schema. För er som behöver veta när jag jobbar, så jobbar jag lite olika tider, men det är fasta dagar. Måndag, tisdag och fredag jobbar jag. Men jag fick ledigt på fredag i och med att jag fyller år, så jag jobbar på torsdag denna vecka istället. Varannan vecka jobbar jag kl 9 - 15, varannan vecka jobbar jag kl 15 - 20. Perfekt tycker jag!

Så imorgon är jag ledig, och ska ringa banken och fixa lite med danskt konto osv, och sen ska jag ta hand om min rygg. Stått upp i mer än 4½ timme idag, JAG HAR ONT. Hahaha, är ju inte van vid det där.

Avnjuter nu en kall och god Fanta, och ska sjunka ner i soffan.. för att sen avsluta dagen med en dusch och bädda ner mig i sängen och bara njuta av att jag gjort något riktigt bra idag.


I fucking did it.

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0