090930

HAHAHAHHAHAH!

Ungefär så har min dag låtit. Jag har varit konstant trött hela dagen, enda anledningen till att jag fortfarande är vaken är det take away kaffet jag köpte imorse på ICA Kvantum, haha! Stack hemifrån kl 07.30 för att lämna bilen som tidigare nämnt, sen efter det satt jag & väntade på tåget till Köpenhamn, mötte upp med Pål och vi begav oss på äventyret mot Skat Öresund.

Vi hittade dit, med lite problem på vägen men måste säga att vi gjorde det skitbra ändå! Precis innan vi svängde in mot Skat Öresund hittade vi en JÄTTE stor skylt utanför.. jag & Pål började garva, anledningen hittar ni nog på bilden nedan.. hahaha, underbart med olika språk egentligen.

Sen repade jag & Niklas, och det var ännu mer skrattanfall.. jag har seriöst ont i magen. Bland annat när vi skulle handla lite snabbt efteråt innan vi åkte mot våra hem, så skulle Niklas parkera.. han stod HELT snett när han till slut sa; "Va FAN håller jag pååå med?", på ett sätt bara Niklas kan säga. Jag låg dubbelt. Så tack Niklas om du läser detta, för alla skrattanfall idag!

Har äntligen kommit hem, varit borta jättelänge idag.. har parkerat min ända i soffan, har köpt lite smått godis och köpt mig en alkoholfri Herrljunga Cider till säsongsstarten av Grey's Anatomy ikväll. DET ÄR SÄSONGSSTART! Alla som ser det vet att det sista avsnittet innan sommaren var sjukt taskigt för oss tittare.. hahahhaa, man kan inte göra så! Så det blir riktigt spännande ikväll..

Sen upptäckte jag precis att på fredag kommer ju Barack Obama till danmark.. och den tiden jag reser till danmark för att hinna dit till kl 9, kommer Öresundsbron vara avstängd.. så, ringde jobbet och vad tror ni de har för lösning? Jo, alla de som börjar kl 9 ska komma dit ÄNNU tidigare.. bron är avstängd mellan 07.30 - 08.30.. Så jag måste alltså ta tåget redan kl 06.22, berättade dem på Skånetrafiken NU. Men dem sa att det kan bli så jävligt att jag måste ta det tåget som går 05.22..

Tjejen från Skånetrafiken höll med mig också, för att.. okej, det är USA:s president, men varför i helvete måste dem stänga av hela jäkla Öresundsbron och sätta käppar i hjulet för en MASSA arbetare? Det är faktiskt inte rättvist, jag tycker det är ren jävla bullshit. Jag rådiggar Obama, det är ju inte hans beslut, men vilka idioter är det som sitter och bestämmer detta? Jisses, snacka om att slicka röv.

Nu måste jag nog ta lite av min choklad och lugna ner mig. Vilket skit egentligen.. tycker inte ni att det är ganska fånigt?

HAHA, här har ni för övrigt anledningen till ett utav dagens alla asgarv.





Gårdagens lunch.. haha, nä jag åt faktiskt mannafrutti till! ^^



1 kommentarer
Postat av: Jeppe

Hahahahahahaha!!!

2009-10-01 @ 01:12:23
URL: http://ihawk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0