090911

11:e september idag.

Känns inte så direkt roligt.. fy fan. För 8 år sen satt jag i mitt klassrum i lilla Asmundtorp och förstod knappt vad som hade hänt. Lärarna drog in tv-apparater för att vi skulle få se vad som hänt på tv. Jag fick en klump i magen, det kändes inte alls bra. Fruktansvärt. Blir dock chockad över hur fort tiden går. 8 år sen! HALLÅ! Jag var bara liten då. Blev inte mycket längre, men jag var ett ännu mindre barn då.. nu står jag mitt emellan ungdom och vuxen. Läskigt..

Nåväl, idag har jag en hel del att göra. Ska göra mig iordning i håret och allting för att vid 11.30 befinna mig i stan och hämta upp farmor. Vi ska på begravning för farmors syster i Malmö, och efter det blir det väl lite middag antar jag. Aldrig kul med begravning, men det ska bli trevligt samtidigt att träffa en del utav släkten som jag aldrig träffat förr.  Tänkte köra på nästan helsvart iallafall.. jag får se vad som plockas fram.

Igårkväll låg jag och lyssnade på David Cook, snubblade in på Idol klipp på youtube, och gick väldigt snabbt ifrån de svenska till den amerikanska. Jag & en vän kom överens om att Daniel Lindström är den enda idol deltagaren som hållt nästan samma klass som amerikanska Idol. Han är så otroligt säker och hans röst är ju grym! Jag diggar honom, synd att han inte syns lite mer bara. Men jag tröstar mig mer än gärna med både David Cook och Daughtry, dem killarna är så otroligt bra. Vilka röster..

Nu hinner jag inte sitta och fördjupa mig inom musik och röster, när jag väl börjar kan jag sitta i en evighet. Det vill vi inte! Vi hörs senare.

      
Grymma killar 

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0