Trevlig dag!

Trots att jag blev smådeppig under dagen pga. arbetslösheten så blev det bra till slut. Efter kl 16 kom min gamla dagbarnsmamma hit med sin son och hans fru.. Så himla trevligt! Hans fru är amerikanska så jag har fått öva lite på engelskan.. jag vågade inte alls först och kände mig jätteosocial, men fan vad bra det gick ändå! Har ju inte haft engelska lektion på över 1½ år alltså.. Hahaha!

Som sagt så var det jättetrevligt, och imorgon är det jobbsök som gäller och på kvällen blir det bio med ovanstående människor, sjukt skoj. Vi ska antagligen se filmen "Baksmällan" då min bror inte kommer in på filmer med 15 års gräns som "Änglar & Demoner", han blir ju bara 14 i augusti!

På tal om min bror, så hittade jag lite bilder från festen på han & mig.. Han har blivit så stor nu min kära bror. Han betyder jävligt mycket för mig, och vad ska jag säga.. Det är min bror, han är helig för mig.


Ungen är snart längre än mig.. Herregud!

Med denna bild säger jag godnatt!

Älskar dig Christoffer, min kära broder!
1 kommentarer
Postat av: Ahå

Det här är den naturligaste och definitivt vackraste bilden jag sett på dig! :D Jag smälter här borta, den här var fantastiskt vacker! Du är fantastiskt vacker!

2009-06-16 @ 02:39:02
URL: http://superahoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0