2009.06.24

God Morgon!

Idag hade jag ställt klockan på 08.30, men det sket sig, haha! Satt uppe och lyssnade på musik till efter kl 2 inatt.. Så underbart, det är faktiskt svårt att bara stänga av.

Kom upp lite efter kl 9 åtminstone, och ska nu käka lite frukost. Har köpt små baguetter, det är så galet gott ihop med smör och lite ost.. Mums.

Annars idag hade jag velat in till stan och köpa lite grejer på Bokia, fick ju presentkort där när jag tog studenten av min fars vän Janne och hans fru Ingela (Tack!!!), de kunde tyvärr inte komma men skickade en så fin gåva till mig i alla fall. Underbara människor. Men jag skiter nog i stan, det är så jäkla tråkigt att åka själv så det är inte sant.

Men men, på tal om ingenting så är det exakt ett halvår tills julafton idag. Hahaha! Många som inte vill bli påminda nu i det fina vädret, men så är det! Med tanke på presenter, så får ni gärna hjälpa mig med ett problem.
Vad tusan ska man ge till sin mor i 50 års present? Mamma säger aldrig någonting, hon säger bara inget.. men jag vill ändå ge henne något fint. I mors dag present fick hon en bok av mig och min bror som vi fyllt i med saker om henne och att vi älskar henne osv, det tyckte hon mycket om, men i 50 års present? Jag har ingen aning..

Nu blir det frukost!


Varma baguetter och ett glas mjölk på morgonen är underbart gott!


Detta blir mitt umgänge idag! ^^

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0