2009.06.06

Nationaldagen idag, tycker ni media har lyckats blåsa upp det till en fest? Det tycker inte jag. Tycker bara det verkar vara ett dåligt försökt att leka Norge.. Haha!

Om ett par timmar ska jag sjunga på ett dop här i Asmundtorp, sen blir det hem, göra sig iordning och sticka vidare till festen vi ska spela på hela kvällen lång.. Får trycka i sig lite kaffe så man orkar hela dagen, kommer nog bli tufft känns det som, men roligt! Ni får hålla tummarna för mig och min far ikväll.

6 dagar kvar sammanlagt, tills man tar studenten. Man längtar bara mer & mer för varje dag som går nu, det känns helt overkligt. Klart man tänker på vad man ska göra efter skolan, man oroar sig som fan, men just denna vecka ska jag bara längta efter studenten och faktiskt njuta av att man klarat av det, och kommer gå ut med bra betyg, som man har kämpat.

Nu är det dags att fixa håret inför dopet/festen.. jag har inte en aning om hur jag ska se ut, allvarligt talat. Detta är ingen bra dag för att göra sig iordning känner jag! Nedan ser ni klänningen jag tänker bära på dopet. Slängde på mig någonting då jag inte riktigt orkar bry mig just nu, koncentrerar mig mer på festklädseln ikväll.. Som jag inte heller har någon aning om vad den ska vara.. Osmidigt Madde, jävligt osmidigt.

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0