Underbar Morgon!

God Morgon! ♥

Idag var jag upp lite innan kl 9. Hade helt otroligt svårt att sova inatt, men jag lyckades till slut, och det är skönt att vakna nu runt kl 9 och verkligen vakna till och ha hela dagen framför sig.

Både igårnatt och inatt har jag drömt som bara den. Jag drömmer väldigt mycket, och väldigt tydligt framför allt. Jag brukar komma ihåg mina drömmar osv, men det brukar inte vara så extremt tydligt som nu. Lite skrämmande får jag säga, men det är absolut inte några mardrömmar. Man blir mer glad av dem som tur är! =)

Idag blåser det lite, men annars verkar vädret jättefint. Efter mamma har slutat på jobb, vilket är ganska tidigt idag, funderar vi på att ta tåget till antingen Malmö eller Helsingborg. Jag röstar för Malmö.. men att behöva cykla till Häljarp, bli varm och riskera att cykeln blir snodd känns inte bra. Skulle ha tagit vår andra bil, men den är på verkstan' för tillfället. Men vi får se, känner mamma för det så cyklar vi till stationen, lite tål man väl.. Haha!

Nu ska jag äta min goda macka med mitt glas oboy och zappa mig igenom tv-kanalerna som vid denna tiden brukar bestå av ren skit á la "Våra Bästa År" & "Glamour".. Usch. Men något bör jag väl hitta. Slänger upp bilder sen på min nya jeansskjorta och min nya top sen igår!

Puss! ♥
1 kommentarer
Postat av: Matilda

Ja ibland får man sånna dagar där saknaden är olidlig. Det är hemskt.

Take care <3

2009-07-31 @ 11:50:34
URL: http://matildaasaandberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0