Känslig?

Jag är så otroligt känslig för vädret.. det påverkar hela mitt mående! Det är verkligen galet, och jag ser det som en förbannelse.

När jag vaknade upp idag vaknade jag upp för, hmm.. 5 dagen i rad tror jag, med extrem huvudvärk, och ja, jag har tagit panodil OCH tigerbalsam ( som alltid hjälper annars ), men nä, det går fan inte bort ändå! Riktigt irriterande, men jag får hoppas att det går över snart.. än så länge har det inte tagit sig så långt till riktig migrän, så det är väl något jag får vara tacksam för! =)

Idag var vi iallafall i Malmö, och där kollade vi på ett Guitar Hero World Tour med trummor, gitarr och mick! Det var ashäftigt, så brorsan köpte det. Har lirat nu i eftermiddag, hahahaha! Så jäkla häftigt, jag + trummor = Inte helt katastrof! Nu är det ju inte riktiga trummor.. I know, men fan, jag klarade hard direkt, mohahaha!

Sen efter det bar det av till IKEA i Malmö.. fy fan vad det var jobbigt. Det kändes som om alla där var gravida. Alla hade mage hit och dit, och de som inte hade det hade skrikiga ungar i famnen.. OUH! Jag älskar barn, absolut inte något annat jag menar med det på IKEA, men det var så jobbigt.. speciellt med huvudvärk. Ni skulle varit där, haha! Vilket kaos det var, och knökfullt med folk såklart. Jippi!

Köpte lite nya saker till vår hall, sen köpte jag faktiskt en fantastiskt fin klädstång för endast 349kr! Den tog inte lång tid att montera ihop, och jag är supernöjd! Dock blev bilderna skitdåliga pga ljuset osv.. jag är ledsen, men här får ni en liten inblick i hur det ser ut! Ska samla på mig galgar och hänga upp resten av kläderna, det är ju ett stort hål i mitten av klädstången, haha!




För er som undrar, är jackan längst till höger fuskpäls, så man slipper höra det ena & det andra, haha!


Såhär ser den ut! 349 kr från IKEA, ni hittar den HÄR!

3 kommentarer
Postat av: Monkey

hej du ! vilken fin klädstång btw :) önskar jag kunde få plats med en sån hemma :P



haft en riktigt grym helg hihi hoppas du med haft det!?

kramar!

2009-07-05 @ 22:34:31
URL: http://www.monkeypig.se
Postat av: Haedil

Snygg header :D

2009-07-06 @ 00:40:03
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Haedil

Vsg :)

Btw ska vi följa varandra på bloglovin? :D

2009-07-06 @ 01:04:07
URL: http://crazyhumor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0