2009.02.01 - Februari

Äntligen är dryga Januari över, och det känns som om allting börjar komma igång nu.
Om 27 dagar för att vara exakt ska jag infinna mig på Musikhögskolan klockan 08.45 och göra de första proven.
Jag är jättenervös, verkligen. Med tanke på att pappa och jag har spelning på Kasinot i Malmö kvällen innan som varar till klockan 2 på natten. HATAR Red Bull, men denna gång får jag nog fan ge mig.
Usch, det kommer bli fysiskt och psykiskt påfrestande.

Om 10 dagar ska jag till riskutbildningen med körskolan, och fixa halkkörningen.
Nervös? Ja, det också.

Om 18 dagar släpps nya Sims 3. Jag har varit en äkta Sims nörd sedan första Sims kom ut, så detta är helt fantastiskt, haha! Känns som om jag just nu sitter och nördförklarar mig själv.

Sen har vi ju projektarbetet som ska vara inlämnat i början på april. Känner att jag ligger efter lite just nu, men jag kan verkligen inte rå för det. Pappa åker iväg nu också, så vi kan inte jobba med vår gemensamma låt på samma sätt.
Han kommer vara borta i 14 dagar, men jag ska nog se till att vi får en form på låten i alla fall.
Sången ska också spelas in till min alldeles egna låt "Eternity." Jag ska även spela in en låt skriven av Steve Dorff.
Innan har jag pratat om låten "The Echo of Your Whisper", och den är färdigplankad. Men, jag har valt att planka en annan låt också från samma album som heter "I'll never stopped loving you", och det kommer antagligen bli den sistnämnda låten som spelas in i stället. Man kan göra så mycket mer med den, fler instrument och allt så det känns mer som en utmaning.

Helgen för mig har för övrigt varit helt okej. Har slöat ganska mycket, men har gjort en del musikteori också. Känns bra!
Men idag vaknar jag upp, tittar ut.. och vad ser jag då? SNÖ!
Snacka om att jag blev deprimerad. Jag orkar inte snö nu. Över en månad för sen för tusan! Snö ska bara infinna sig i december månad så julstämning kan skapas, och fina vinterbilder kan tas.
Snön ska inte komma nu och lägga sig som slask på vägen. Jag orkar verkligen inte.. Suck, hoppas det slutar. Jävla skit.

Nu tittar jag på Miami Ink, dock gamla repriser, men ändå så sjukt inspirerande. Vill verkligen tatuera in en låttitel snart av Sonata Arctica som jag älskar. Men hur ska jag ha råd till det? Plus att alla tatuerare har ju så galet lång väntetid, haha!

Nä, nu ska jag nog göra mig lite frukost!

1 kommentarer
Postat av: Zäta

vad roligt med halkkörningen, lycka till!

2009-02-01 @ 11:19:45
URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0