Fynd, fynd & fynd!

Alltså, ojdå. Hahaha!

Det rök lite pengar idag, men oj vad mycket jag har fått. En rejäl vinterjacka från Everest som satt perfekt på, men ser inte alls lika läcker ut på Stadiums egna bild som ni finner här nedan.. Sen utöver det har jag hittat skjorta, tröja, två vårjackor, underkläder, keps, plånbok, kalender.. & en massa mer. Jag är verkligen supernöjd!

Fast kom på mig själv med att inte ha köpt några skor. Applåder för det tycker jag! Jag köpte allt annat jag faktiskt behöver! En jacka har jag verkligen behövt, och den jag hittade hade kostat 1499kr, och det fanns två kvar under rean för 799kr. En i storlek 34 och en 38:a tror jag. Jag knep 34:an, och vi blev kära direkt. Den satt perfekt, och den är jättevarm, och helt vindtät. I love it! Så himla nöjd, och den kan man ha i så många år också.

Så.. efter såhär mycket shopping är jag fullständigt trött. Men måste berätta för er att igår fick jag en tekanna som jag velat ha länge av min vän Karin, och sen under julfesten fick jag TVÅ biobiljetter av jobbet. Varför? Jo, Vår högsta chef har två Burger King restauranger nu, och en lördag så tävlade vi mot varandra om vem som sålde mest. Vi vann, och därför fick alla vars en biljett. Men sen hade vi på vår restaurang en annan tävling också, ungefär vem som sålde mest.. den vann jag. Så det blev en biljett till! Ska gå och se "Avatar" tänkte jag med familjen!

Men nu ska jag göra iordning mina inköp, ta bort de gamla jackorna och hänga upp dem i garderoben.. och sen bara slappa. Imorgon är det sånglektion, och jag känner på mig att jag kommer få jobba hårt, med ett leende! =)


Denna jacka, fast i grå (mycket snyggare), köpte jag idag på rean för endast 799kr. Everest, Stadium.
2 kommentarer
Postat av: C

Oj oj oj då, någon fyllde ut sin garderob rejält visst :D



Och grattis till din vinst på jobbet :

2009-12-26 @ 19:29:40
Postat av: Alex

Tävling på min blogg längre ner om en D&G parfym (the one 50ml) Kom igen tjejen och tävla , lätt att vinna (A) ♥ // iubitaa



(sry för reklamen)

2009-12-27 @ 14:55:13
URL: http://iubitaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0