Jag köpte jackan

Japp, som rubriken säger. Jag köpte jackan från HM idag!

Jag fick ju som tidigare nämnt skicka tillbaka klänningen, så jag bestämde mig för att köpa den fina höst- och vinterjackan till mig själv. Den är så kvinnlig, mysig och tidlös. Med min nya halsduk från Gina till blir den perfekt. Nu vill man ju att det ska bli lite kallare.. haha!

Har även bestämt mig för att klippa lugg.. eller ja, jag velar alltid in i sista sekund. Sådan är jag. Men jag vill verkligen ha en sådan tunn lugg som ramar in ansiktet lite, så nu ska jag bara få fatt i en frisör.. Vad tror ni? Kan det bli fint till mitt hue'? =)

Har även varit ute efter den perfekta kavajen länge också, men det är inte alltid man har 500 - 1000kr över till en kavaj.. men hittade en perfekt, figursydd och svart kavaj på HM's hemsida, för 499kr.. Så, ska vänta ett litet tag och fundera på den, för jag  vill ha en sådan stilig och tidlös kavaj som man kan ha vid lite finare tillfällen, det är ju så himla snyggt.

Hyrde förresten film innan också (har handlat en massa mat i stan med mamma), och vi hade en grym tur mamma & jag! Vi ville gärna se "Män som hatar kvinnor", och "Gran Torino", och nya "Wallander". Men väl där inne så var det ju bara Wallander som fanns.. det förstod man ju nästan. Så vi gick fram till den übersnälla killen i kassan och frågade ifall det fanns någon "Män som hatar kvinnor" & "Gran Torino" som precis kommit in.. men han berättade att alla "Män som hatar kvinnor" är uppbokade, folk står i kö alltså för en film (!), wow! Så vi bad honom leta efter "Gran Torino" som han trodde skulle finnas där. Men vet ni vad? "Gran Torino" fanns inte där, men en ouppbokad "Män som hatar kvinnor" fanns det. HAHA! Den tog vi. Sekunden efter vi hade tagit den kommer två kvinnor och frågar samma sak.. Tur? OH YES! Så det blev "Wallander", "Män som hatar kvinnor" & "Twilight". Har ju inte sett Twilight, och alla babblar om den.. måste ju se den! Ser ju själv halvvampyrisk ut med vit hy, svart hår och spetsiga hörntänder, mohahahha x)

Här har ni min nya jacka, SÅ snygg!


HM, 499kr.

Kavajen jag dreglar över.. köpa, eller inte köpa.. det är frågan.


Den är perfekt! HM, 499kr.
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0